Första steget....

Ja, nu är första steget taget i historian med mobbing och trakasserier. Idag tog jag kontakt med skolan och de sätter genast igång apparaten.....Skönt.
Tydligen hade tjejerna varit hos rektorn och beklagat sig för att vi hotar med polisanmälan, de tyckte att eftersom allt händer utanför skolan så har väl inte skolan med det att göra....Jo, i allra högsta grad. Eftersom det påverkar dotterns skolgång och de finns hela tiden där och det är i skolan de sprider sina osanna rykten om henne....Jag är så innerligt trött på naiva småtjejer som tror att de kan göra som de vill och som det behagar dem.
Hade det inte varit för det fruktansvärt traumatiska som dottern varit med om så hade detta kanske inte varit en jättegrej men hon mår redan dåligt och det vet de om, och ändå håller de på.
De hånar henne för att hon inte kommit över det än och att hon inte går vidare....Problemet är bara att hon hade börjat gå vidare när de startade sin hatkampanj......Känner sådant hat så det är skrämmande. Det känns lite tabu att jag som vuxen hatar småtjejer, men jag är bara människa och hon är faktiskt min "lilla" flicka.

Kommentarer
Postat av: Anna

tycker du ska försöka släppa ut den där gröten i hjärnan också..vem vet, i den kanske det gömmer sig en massa guldkorn?!

Tck för en underbar kommentar! Kram!

Postat av: A

Tack själv för en fin kommentar.

2007-04-16 @ 20:49:26
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback