Vad är detta????

Ringde från dotterns skola idag. De vill ha ett möte där hon ska tvingas att sitta med de som utsatt henne för kränkningar. De måste ju "reda" ut sakerna tillsammans anser denna skola.....Jovisst, men kanske inte genom att kränka henne ännu en gång. Jag sa nej med en gång.....Fick då frågan om jag "hade ett bättre förslag".....Vad säger man om en sådan kommentar????
Jag är så irriterad att jag kokar och har nyss sänt iväg ett mail till skolans rektor där jag uttrycker vad jag tycker och tänker om deras metoder......
Alltså. Jag fattar inte hur den skolan funkar.....




Update 15.30 : Pratade med dottern i telefon precis...De lurade henne idag. Studierektorn sa till henne att hon ville prata med henne och tog in henne i ett rum där dom satt......Hur kan man göra så???? Får man överhuvudtaget göra så??? Jag fattar ingenting.....Kunde inte prata så länge i telefonen så vi får prata om det ikväll när hon kommer hem. Jag är nästan i chock....att de har mage att luras......FY F*N

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag skulle ta ett rejält snack med rektorn på den där skolan face to face, sedan skulle jag kontakta lokaltidningen, fast det kanske du inte vill för din dotters skull, men jag skulle då hota rektorn med det! Stå på dig, det är skolan som gör fel! Har du sagt nej till ett sådant samtal SKA de inte ha ett med din dotter ändå. Blir så arg när jag läser detta, förstår inte hur vissa vuxna människor tänker.. Hoppas att allt ordnar sig för din dotter.. Kram

2007-04-19 @ 16:07:20
Postat av: Anonym

fin blogg

Postat av: nini

Mobbning är så hemskt, förstår inte hur man kan utsätta andra människor för sånt :/ Jag hoppas att det blir bättre för din dotter!

2007-04-19 @ 17:15:27
URL: http://nini.webblogg.se
Postat av: Ellenor

Jag förstår inte hur dem tänker, hur resonerar man??? Din dotter har väl nog så jobbigt redan än att hon ska behöva sitta där själv och möta dem som visst är flera i antal.
Dessutom hade du ju sagt nej till att ha ett sådant samtal. Varför ringde man och frågade när man inte tog till sig svaret? Fräckt gjort!!
Hoppas att allt löser sig. Kramar till er båda.

2007-04-19 @ 17:56:13
Postat av: A

Pernilla: Ja jag ska allt prata med rektorn. Är riktigt arg.

Anonym: Tack...

nini: Tack så mycket...

Ellenor: Ja det tycker jag med..Tack.

2007-04-19 @ 23:23:51
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Gör som jag gjorde! Ta fram din kommuns skolplan och skollagen! Hittar du på nätet! Läs vad som står där! Ta ett snack med rektorn och stöd dig på vad som faktiskt står i skolplanen!
Uppfyllde man verligen målet, om att arbeta emot kränkande särbehandling, när man tog in henne på detta sätt!
Hon upplevde det som kränkande särbehandling! Du upplevde det som kränkande särbehandling! Alltså har man INTE uppfyllt målet om att arbeta EMOT kränkande särbehandling - utan istället främjat den!
Stå på dig! Du har som ansvarig förälder till din dotter rätt att påtala när hon utsatts för, i ditt tycke, kränkande särbehandling. Den handling som de utsatte din dotter för kan ju nu resultera i att hon får det ännu värre!!

Åh, vad arg jag blir!! Stå på dig! O Lycka till!!

2007-04-19 @ 23:24:45
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: A

Elisabeth: Hej och tack för kommentaren. Jag har försökt läsa på lite i skollagen...Problemet för mig är att dottern är 18 år...De vill inte ha mig i närheten!!!Och jag vet inte vad som gäller myndiga elever.....

2007-04-20 @ 06:25:22
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback