skoldax......

image743


Jaha, då var den icke efterlängtade dagen här då.........Skoldagen nummer 1......Det gick förvånansvärt lätt att få upp gossarna i morse :) Kan undra hur det blir i morgon.........De kom också iväg som de skulle. Lillkillen sa när han kom hem att han kommer att hata skolan första månaden.........Ja, så är det väl innan man kommit in i rutinerna igen:) Han har i alla fall lovat att han ska sköta sig bra i skolan i år.......Betyg för första gången vankas nämligen och det är viktigt för honom att inte få något streck.......Får hoppas det blir så med.
Ska bli kul att se hur fort de somnar i kväll:) De kommer garanterat vara supertrötta...........Sen i morgon är det dags för dottern att börja skolan......Hon är såå nervös. Pg.a. alla problem i vintras och våras så beslutades det att hon ska gå om en årskurs, och i samma veva beslutade vi att hon borde byta skola......För att hon inte orkade med det där. Så i morgon är allt helt nytt för henne. Tyvärr får hon lite längre resor till skolan men hon tror nog det ska gå bra:) Håller tummarna för henne......

image744

Jag själv då? Ja, livet går sin gilla gång.....Tråkigt och skit är det. Men, idag skiner minsann solen......så något finns det ju att glädja sig åt:) Jobb idag och det är ju alltid kul att komma hemifrån lite.......Få känna att man gör lite nytta. Barnen är ju aldrig hemma ändå så mest sitter jag där själv.....Men på jobb gör jag ju en del nytta:)

Vi syns och hörs ;) På lördag förresten......

Kommentarer
Postat av: ejmis

Hoppas skolgången blir bra för dina barn, hur gamla är dom?

Postat av: A

Hej ejmis. Mina barn är 14, 15 och 18 år gamla

2007-08-22 @ 17:07:35
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Håller tummarna för dottern! Hoppas att du mår bra! Kram

2007-08-22 @ 20:55:39
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback