vad gör man?

Ångestnivån i min kropp är så hög nu att jag hela tiden tror att det snart inte går mer.......Att kroppen till sist måste säga i från......eller? det känns som om kroppen när som helst ska lägga av........
image736

Jag tror att jag även fått en släng av paranoia. Det är verkligen jättesvårt att gå utanför dörren.....Känns som om alla tittar på en.......Jag tycker tom. att folk stirrar konstigt in genom fönstren......Tissel och tassel hörs det i mitt huvud.......Pratas det om oss eller är jag bara på väg att bli tokig????
Jag vet att jag är konstig men just nu vet jag inte om jag orkar mer......Satt i går och funderade på hur jag ska göra med bloggen.......När jag mår så här är det svårt att skriva positivt.......Och jag tycker att det känns svårare och svårare att skriva så personligt som jag i bland gör......Både för er som läser här och för mitt privatliv....Vet ju inte riktigt vem som läser här ju. Måste i alla fall ta mig en ordentlig funderare på hur jag ska göra......

Jag har verkligen försökt att ordna situationen till det bättre men tydligen finns ingen hjälp att få......Bara skit får man när man söker hjälp......Vad fan gör man??? Emellanåt känns det som om jag bara skulle vilja dö........På riktigt....Skulle vara såå skönt att bara slippa allt......Men jag har så mycket ansvarskänsla att jag ALDRIG skulle kunna lämna mina barn på ett så fegt vis......Men det är svårt och det gör så ont, fysiskt ont..........Det känns emellanåt som om jag vänds ut och in.....Att jag försöker krypa ur mitt skinn eller något......

Nog med tråkigheter nu va.........Fast det finns ju inget kul att skriva om........Jo förresten:) Snacka om att jag blev förvånad då jag kom in här häromdagen och kollade statistiken.......Så många som återkommer dag efter dag trots att jag knappt skriver här. Det gör mig faktiskt glad:) Det värmer.......

Puss på er.....

image737

Kommentarer
Postat av: Camilliondollar Baby

Men gumman, ta hand om dig! Självklart vill jag att du fortsätter att skriva. *kram*

Postat av: ejmis

Åh vad jobbigt det kan vara när man är i en svacka... =(
Det är tråkigt att höra att det ska vara så svårt för dig att få bra hjälp, tyvärr vet jag hur det kan vara..
STOR KRAM!!

2007-08-18 @ 11:30:35
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Vad är det som är så hemskt och så svårt.. att du funderar i de tankar som du gör? Du säger att du har "försökt ordna situationen till det bättre", men vad begär du mer av dig själv? Sen att du inte får den hjälp som du behöver, att du åker på ett bakslag... det är så så sorgligt och trist att du inte kan få stöd och support som du kanske behöver för att orka fortsätta "försöka ordna allt till det bättre".. men..
Du kommer att klara det med!! Absolut och alldeles säker är jag på det! För du har en inre kraft och styrka som lyser igenom dina ord... och vännen, sen har du en sak till: du har en ängel som vakar över dig - alltid! Därför kan du vara alldeles alldeles lugn... hon finns där och manar på, och får dig att ta ett djupt andetag och möta både framgångar och bakslag! Hon kommer att se till att du fixar det här med din hjälp... var så säker!!
Min vän... min farfar sa alltid till mig "Du ska int´ va ampen, stinta", och dessa ord skickar jag vidare till dig... DU SKA INT´ VA AMPEN..STINTA!!
Allting kommer att lösa sig - du kommer att klara det!! Så är det bara!
Många många många varma kramar...bara till dig

2007-08-18 @ 15:08:06
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: solgudinna

Fortsätt att skriva. När du känner så där är det bra att dela med sig till någon. Även om vi för dig är anonyma. Alla har nog en svacka ibland. Och kanske det finns någon som har varit med om samma som du så ni kan stötta varandra.
Kram och krya på dig.

2007-08-19 @ 13:31:31
URL: http://solgudinna.blogg.se
Postat av: Gabriella

Fortsätt att blogga du,jag tänker på dig, å jag känner med dig..
Ha en bra dag, vännen..

2007-08-20 @ 08:43:23
URL: http://www.mamsen71.blogg.se
Postat av: Borthy

Jag vet precis hur du känner. Jag tycker du ska fortsätta blogga. Bloggen är bara din. Ta plats, bred ut dig, här får man det!
Kan du möjligen för dig själv fundera på vad som får dig att må dåligt? Kan du förändra något i ditt liv? Vi finns här. jag finns här. Kram.

2007-08-21 @ 20:23:53
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback