grått hår....

Stod precis och skulle kamma mig efter duschen och stod då och studerade mina gråa hårstrån.........Jag måste säga att jag är ganska fascinerad av dem ;) Jag är en människa som i alla tider färgat håret och har haft de mest skiftande hårfärger......Men nu färgar jag inte det. Första anledningen är väl att jag är lat, men de gånger jag funderar på att göra det så ångrar jag mig.....Har en väldig lust att se hur håret blir. Varje dag tycker jag att det kommer nya och det är nästan lite kul:) Det ser ju faktiskt ut som om jag har slingor i håret ju.......Nåväl, vi får väl se hur länge jag tycker det är så kul......En vacker dag har jag väl färgat det igen ;)

image718

OBS! Inte mitt hår....Sååå mycket grått har jag inte ;)

Kommentarer
Postat av: Sulli

Kul att läsa din reaktion på dina gråa hårstrån - jag reagerade likadant på mina! Fascinerad, nästan litet stolt! Som en utmärkelse - man har klarat mogenhetsexamen... :-)

Postat av: maria

Nä, färga inte!!! Jag är likadan, mina få än så länge blir inte ens gråa utan vita eller genomskilnliga och det är rätt lävkert i mitt brunröda hår tycker jag....

Postat av: solgudinna

Vad brukar du ta för färg. Jag tar mörkbrunt. ar varit blond i hela mitt liv, men trivs bra i mörkt nu.
Kram.

2007-07-21 @ 23:58:08
URL: http://solgudinna.blogg.se
Postat av: A

Sulli: Ja visst är det häftigt....
maria: Mina blir också vita:) Så häftigt mot det brunsvarta...
solgudinna: Oftast svart...Men har haft de flesta färger....Nåja, inte grönt då....

2007-07-22 @ 10:46:00
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Borthy

Jag har mörkt hår och känner mig lite skraj att det ska börja bli grått snart... jag kanske inte är helt mogen än.... Får nog bli färg till dess psyket hänger med! Du är modig som vågar kolla efter!

2007-07-24 @ 23:53:30
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback