dagens........

Jag undrar hur jag ska stå ut.........I går avlämnades två stycken söner hos mormor och kusiner för att stanna där en eller två veckor. De må vara hur bråkiga och tråkiga som helst....men när de är borta så saknar jag dem så det gör ont......Jag är så löjlig att jag kände tårarna bränna innanför ögonlocken i går kväll när jag satt på bussen på väg hem. Åh, vad jobbigt det är med denna kärlek som kan göra så ont......Mina stora grabbar som ju snart växt upp och flyttat hemifrån...........Shit, hur ska jag stå ut då?

image612

Nåja, jag överlever väl.....Huvudsaken för mig är att pågarna har det bra och det vet jag att de har nu. Lillkillen får åka massor av skateboard med sin kusin och får stajla lite;) Och stora grabben får spela hur mycket dator han vill hos mormor......Jag tror de mår bra nu.. Ska ringa dem i morgon och kolla läget.
image613


image614

Undrar förresten hur länge storkillen sovit i dag??? Han var vaken två dygn i rad och bara spelade dator med en kompis innan han mötte upp hos mormor i går......Fattar inte att han orkar, men tror att han var i himmelriket :)

Dottern och hennes pojkvän är ensamma hemma i natt.........Jag jobbar och maken hjälper en god vän att renovera så han sover där. Ringde hem innan för att kolla läget :) Då hade de sån tur att de blivit inbjudna till vår granne på fest......Vuxenfest som hon kallade det:) Tycker det var trevligt för dem......Så länge de inte tar in festen till oss....
De lär ju ändå inte kunna sova eftersom vår granne kan konsten att festa in på småtimmarna.....Fy bubblan vad jag är glad att jag slipper sova hemma i natt. Kan aldrig somna när han har fest.

image615

Kommentarer
Postat av: evans

Visst känns det tyst och konstigt när man inte har barnen hemma! Mina brukar åka till farmor och farfar ibland och där har det det bra :)

Postat av: Elisabeth

Åh, vad jag har saknat dig!! Så roligt att du är tillbaka, min vän..!
Förstår att du saknar barnen - en mors hjärta är alltid hos sina barn!
Trots att man vet att de har det bra, så känns det nästan som om navelsträngen klipps av igen, när de åker iväg...!
Ha det så himlagott du ändå kan..
Kram min vän...

2007-06-30 @ 23:40:53
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: A

evans: Visst är det så...Jättekonstigt känns det:)
Elisabeth: Åh, jag har saknat dig med:) Kikar in till dig ibland och snabbläser utan att kommentera:) Hinner inte alltid det....Kram på dig:)

2007-07-01 @ 00:07:03
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback