färdigt....

image1107


Vi är nu
officiellt och definitivt färdiga med huset......Tack för det:) Gud så skönt det känns att kunna lämna det bakom sig nu.....
Jag gick ju ut dit idag, en promenad på ca. 45 minuter.....Fy bubblan vad jag fick ont i mina ben:/. Så ont som jag fick idag tror jag aldrig jag haft tidigare......När vi skulle hem hämtade jag cykeln av sonen men jag kunde knappt cykla heller ju.....Det skär som knivar genom benen på mig.
Trots benont så kan jag ju inte bara sätta mig ner på häcken....Det var ju tvättdags idag.....Åter detta spring i trapporna....Men jag slapp i alla fall bära tvätten för det gjorde maken....Men hu vad det var svårt att ta sig upp för trapporna. Nej, nu får det vara slut med gnället.......Jag tog innan ett jätteskönt fotbad och filade fötterna så nu känns i alla fall fötterna ganska OK :)
Jag har inte varit sådär jättepigg på att blogga idag som synes. Har suttit här vid datorn men inte kommit på ett enda ord.....och sen var datorn upptagen ett par timmar:) Men nu skrev jag i alla fall lite.....


image1108

Kommentarer
Postat av: ejmis

Vad besvärligt att ha sån värk i benen som du har
=(

Postat av: Pia

Gott att ni nu är klara, visst är det så att det allra sista man har vid en flytt är det som är mest trist att ta hand om, man tror att man aldrig ska bli klar. Hoppas du/ni nu äntligen kan sätta er ner och "boa" in er i er lägenhet.

2007-11-26 @ 06:40:06
URL: http://zanahoria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback