ojojoj....

image1119


Vilken dag detta blev....
Är rent slut nu ju:) Var iväg i förmiddags och inhandlade tyger.....Värsta turen hade jag. *viskar* Jag handlade för 844 kr. men kassörskan slog bara in 244 kr. Jag tjänade 600 kr.........Jag har köpt 25 meter tyg och rosa frotteöverdrag åt dotterns sängar och en supersöt tavla åt dottern med skönheten på....bara för att hon älskar "skönheten och odjuret". Allt detta fick jag för det billiga priset:) Sen har jag köpt en fin svart adventsljusstake till köket och lite blockljus och två stjärnor till vardagsrumsfönsterna.....Massamycket bidde det:) Jag har nu tillbringat de senaste fyra timmarna med att sy köksgardiner.......Jag är alltid väldigt otålig när jag syr. Vill att det ska gå fort ju...Men resultatet har alltid blivit skeva och vinga gardiner så jag bestämde mig för att vara noga denna gången. Jag har mätat och nålat så det stått härligt till:) Men nu har jag också jättefina gardiner i ett fönster....Bara ett till köksfönster som vill ha, men det får bli i morgon.....Sen är där ju vardagsrummet. FYRA fönster varav ett som är ett burspråk på åtta meter......Och sen dotterns rum med två fönster. Jag får vara glad om jag blir klar på denna sidan nyår;)
Jag får vara glad att jag inte är sömmerska för det är ju värst vad jag fått ont i ryggen....Men det är väl straffet när man kryper omkring på golvet med tyget och sen sitter väldans konstigt på stolen när man syr:) Nåväl, det gör inte så mycket för det var kul när det var färdigt.....Blev jättesnyggt ju....Bilder kommer senare.

image1120


Bilderna är googlade.....

Kommentarer
Postat av: Universalappeal

Fan vad avis jag blir. Jag vill att kassörena ska göra så på mig med.

Postat av: Pia

*viskar* jag hade inte heller sagt något ;)

2007-11-28 @ 05:02:16
URL: http://zanahoria.blogg.se
Postat av: Cajsa

Det var väldans vad fönster ni har. =D
Många gardiner blir det men visst är det härligt med något nytt. Något så enkelt som en bit tyg kan verkligen förändra ett rum.

2007-11-28 @ 07:44:10
URL: http://newme.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Du får se "missödet" med kassörskan som en liten skänk från ovan! För det tror jag att det var...!

Du är verkligen händig... förstår inte vad alla verkar duktiga på att sy, och fixa, och pyssla.... jag vill helst bara ha allting fix och färdigt! Men... det beror väl på att jag föddes med tummarna mitt i händerna...!!

Varmaste kram... alltid!

2007-11-28 @ 15:40:01
URL: http://himlastigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback