trött....

image1099


Nu är det bara minimalt kvar i huset:) Lycklig är jag över det....... Ett rum måste målas om och det är bara ett lager kvar och i källaren är det kvar kanske tre kvadratmeter yta att städa av.....Sen pyttelite röj i trädgården. Så nog lär vi bli klara i morgon:) Det ska bli sååå himla skönt att slippa ha det hängande över sig.....
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig. Maken har precis skalat färdigt potatisen och satt på spisen så det är ju inte jättelänge till.... Vi ska ha kyckling, potatis och gräddsås. *mums* vad det ska bli gött.....Är jättehungrig nu.

image1100


Sen är det väl TV som gäller för kvällen. Om det är något bra.....Jag är väldigt svårflörtad när det gäller TV. Tycker oftast att det är tråkigt att se en hel film te.x. Jag får väl ha datorn i knäet under tiden....Vill helst ha flera saker att göra samtidigt....Oftast korsord och Tv:)

image1101

Kommentarer
Postat av: Borthy

Snacka om kvinna! Gärna korsord och TV!
(Jag skrev lite svar till dig i min blogg under din kommentar. Det du upplevt har jag också varit med om även fler personer har beskrivit för mig det du skrev idag. Dock var det inte samma grej jag hade för mig i natt!)
Ha en fin kväll! Du kanske sover redan och då önskar jag dig god natt! / Borthy

Postat av: ejmis

Jag håller också oftast på med flera saker framför tv:n. Simultankapacitet du vet ;)

2007-11-25 @ 11:05:52
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback