viktigt....

image2532



Ja
, jag har tänt ljuset i fönstret....... Det är väldigt mycket känslor nu och det är fruktansvärt det som hänt Engla.... Jag kan aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig skräcken denna lilla flicka har känt då hon blev bortrövad och mördad...... Jag kan heller aldrig föreställa mig hur hennes närmaste har det just nu...... Jag kan bara ha en liten aning......
Men för mig är det viktigt att betona att ljuset inte bara tänds för dem utan för alla dessa barn som blivit dödade...... Kan ni tänka er hur det känns för en förälder som förlorat sitt barn när ljusen tändes ikväll? Varför inte för mitt barn kanske de tänker..... Vad vet jag???? I färskt minne, trots att det gått nitton år, finns Helen från Hörby........ Jag tänker ofta på henne eftersom min dotter föddes i samma veva som hon mördades.... Mitt ljus brinner för henne med..... Barnen i Arboga...... Ljuset brinner för dem....... Låt ljusen brinna för alla, stora som små, som blivit bragda om livet..... Snälla tänk på det..



Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

mitt ljus står och brinner för Engla.

Postat av: Magnus

Även min så kallade humor blogg blir seriös resten av kvällen, besök den gärna och lämna en kommentar. Visa att du bryr dig om barnen som lämnar vår värld för tidigt.

2008-04-14 @ 21:49:01
URL: http://dagensmeny.blogg.se
Postat av: Anonym

fin blogg
Tänkte bara önska dig en trevlig kväll/natt :)

2008-04-14 @ 21:49:32
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: Junitjej

Mina tankar är hos Englas anhöriga! Hoppas mördaren kommer få LIDA ordentligt i fängelset.
Har din blogg flyttats till den nya bloggplattsformen? Isåfall, hur verkar den? Några nya roliga funktioner?

2008-04-14 @ 21:56:13
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej! Råkade trilla in på din blogg ikväll, och har iofs inte hunnit läsa så jätte-mycket, men....
Det du skrev här om att vi ska tänka på alla andra "förolyckade" håller jag med om! Men jag måste ändå få ge media en eloge för att dom gett oss ett namn och ett ansikte på denna fruktansvärda händelse. Det känns som om man kommer "så nära" Engla och hennes familj. Jag hoppas att detta blir någon slags "väckarklocka" där det blir mer regel än undantag, att alltid publicera namn och bild. Jag tror att alla "känner" mer för att hjälpa då...Och beträffande 42-åringen....Alla vet väl hur han ser ut nu, så han får nog inget lyckligt liv efter detta, Tack och lov!
Jag kommer tillbaka och läser mer en annan dag...ikväll känns allt så deppigt...tror alla tänker på denna händelse och låter sina ljus brinna ikväll.Kika gärna in på min blogg om du vill!
http://efterskalv.blogspot.com/
Ha det bra, Jenny

2008-04-14 @ 23:16:26
URL: http://efterskalv.blogspot.com/
Postat av: Anna

Samma här, jag låg på BB när tidningarna skrev om
Helene.... fy vad blandade känslor man hade. Lite om vad är det för värld jag satt barn till livet i ??

2008-04-15 @ 15:49:23
URL: http://annalexing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback