Mitt 2009????

Hittade en sida med årshoroskop för 2009.....
 Låter onekligen spännande =)

Kräftan....

Under 2009 måste du anstränga lite extra i synnerhet när det handlar om flexibilitet. Detta är nödvändigt om du skall ha ett bra år på jobbet och rent socialt. Du kan bli överraskad mer än en gång under året. Saker som verkar helt otroliga händer just dig. Bra saker händer också i ditt liv. Var flexibel och acceptera förändring. Om du gillar utmaningar kan 2009 bli ett mycket intressant år. Du har den inre styrkan som du behöver. Hälsan påverkas framför allt av erfarenheter från tidigare år. Du bör hantera din nervositet.


Tack vare Uranus och Jupiters influenser i kärlekens och nöjernas hus, och tack vare förmörkelserna som brukar förbättra kommunikationen, kommer året att upplevas som ett lyckligt år för Kräftan.


Kärlekslivet påverkas av en gammal kärlek. Det kan också hända att Kräftan blir kär i någon annan, om kräftan har en partner. Det blir dock svårt för Kräftan att bryta med den nuvarande partnern, även om kräftan inte är tillfredsställd i relationen och alla försök att förbättra relationen inte ger resultat.


Du som är född i Kräftans tecken går genom många förändringar under 2009 och du känner också behovet av att vara fri. Du vill också ha personlig frihet och det kan hända att kräftan börjar med något helt nytt och oväntat, som kommer att expandera kräftans erfarenhet under 2009.


Kräftan kommer att vara populär under 2009. Nya bekantskaper väntar. Det är mycket oväntat som händer och det mesta är positivt.


Under 2009 kommer Kräftan att tro mer på egna krafter. Kräftan kommer att vara lyckligare än vanligt och mer positiva. Kräfan ser extra bra ut i juli och i slutet på Oktober då kräftan drar många beundrare runt sig.


Under Oktober och November kommer du som är kräfta att förstå många saker. Kärlekslivet kommer på grund av Mars och Venus att ta en vändning i en mycket positiv riktning. Om du är singel kommer du att hitta en ny partner.


Försiktighet är viktig under april och maj, som är mycket aktiva månader. Du kan lätt bli utmattad. En förmörkelse i slutet på Mars kommer däremot att ladda Kräftans batterier.


Den offentliga imagen kommer att vara viktig för Kräftan under 2009. Även om året inte ger några ekonomiska vinster kommer kräftan ändå att känna sig i kontroll av den egna ekonomiska situationen.


Kommentarer
Postat av: Åsa.S

Spännande... jag är ju också kräfta! =)

Postat av: Maria

Hej hopp :-)



Hoppas du mår fint..

Kram maria

2008-12-01 @ 21:55:51
URL: http://hippamorsan.blogg.se/
Postat av: Lillaviola

Psst, du har ngt att hämta hos mig:-)

2008-12-01 @ 22:17:04
URL: http://lillaviola.blogg.se/
Postat av: Anna

Intressant..jag kollade in mitt horoskop..inte bra :(

strul med blogg.se dom har jobbat inatt..

2008-12-02 @ 09:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback