Ångest.....




image1550


Jag tycker inte om de känningar jag har börjat få de sista dagarna........ Det är över ett och ett halvt år sedan jag lade av med antidepressiva tabletter för min panikångest och har bara haft pyttesmå känningar efter det. Men nu känns det som om det vill tränga sig på mig igen med full kraft.
Shit vad det gör ont i hjärtetrakten nu.....Slår lock för öronen och armarna domnar bort............ Inget kul alls. Just nu är jag glad att det snart kommer hem någon, för min allra största fasa är att dö när ingen ser mig och kan ringa efter ambulans. Ja, löjligt kanske eftersom jag vet att man inte dör av en panikattack men just när man är inne i den så tror man att det är denna gången jag dör=O
I går när jag gick hem från jobb fick jag värsta hjärtklappningen och blev alldeles yr........... Då intalade jag mig själv att jag snart var hemma och att det hela tiden fanns folk på vägen som kunde se om jag hade kollapsat....
Jag jobbar på att inte komma in i dessa katastroftankar och tycker att jag hitintills lyckats rätt bra, men....... Tänk om jag en dag inte klarar det längre utan måste börja med de där förbaskade pillerna igen.

Fanfanfan......Skitångest


Kommentarer
Postat av: Annsingen

usch!! Bort bort! Lämnar en hög med kramar att tas vid behov...

Postat av: lovisa

jag förstår precis vad du känner, har gått igenom precis samma grejer.. det gäller bara att håll ut, även att det är otroligt svårt..:)

2008-01-16 @ 15:51:21
URL: http://lgunnar.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vilken fin design du har på bloggen!!!

2008-01-16 @ 17:52:03
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: C

Jag vet precis vad panikångest är, håller själv på att kämpa emot det. Läser och jobbar med en bra bok: "Ingen panik" av Åsa Hanell mfl. Den fungerar bra för mig, kanske är värt att testa om du inte redan gjort det?

2008-01-16 @ 17:56:52
URL: http://cecilia.blogg.se
Postat av: Satu

halloj där tjejen. Vart upptagen idag.

Fy för den lede,att man ska ha skiten! Jag har ett anfall på ingång just nu... Haft flera heeela veckan. En dag tog jag några droppar med Theralen,men vart så jäkla trött så det gör jag inte om!
Finns ingen återvändo,tabletter mett måste,om det spökar alt för många ggr.
(med tanke på din situation med gubben) antar det är ganska stor orsak till din stress

Jag kan inte vara där personligen ,men i mig har du nån att prata med. utnyttja msn!

Hihi- såg du lagt till mig nu!

2008-01-16 @ 18:10:53
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: baristamorsan

Hej ramlade in i din blogg av en slump. Den är fin! Jag tycker om dina bilder och blir djupt imponerad av personer som kan få till det så bra. Jag har precis börjat skriva och lär mig lite i taget, ser och lär...........Det är inte enkelt att komma ner i svackor i livet men jag tror och hoppas att du kämpar dig upp igen! Tänker på dig i alla fall!

2008-01-16 @ 18:12:40
URL: http://baristamorsan.blogg.se
Postat av: Annsingen

Ja det är ju helt otroligt...men bra iofs att maten äts upp :)

2008-01-16 @ 18:12:47
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Maggan

Var inte rädd! Du kommer att klara det. Ta en liten stund i taget bara. Blev imponerad över den vackra designen du har gjort på din blogg. Tänker på dig!

2008-01-16 @ 18:21:42
URL: http://margaretaswenson.spaces.live.com
Postat av: ejmis

Det verkar som om panikångest har en förmåga att bita sig kvar år efter år...mina attacker kommer sällan och är små numera, men dom dyker upp med jämna mellanrum.
Se det inte som ett misslyckande om du måste medicinera igen, det är en livsnödvändighet om man behöver det.
Kram!

2008-01-16 @ 19:17:38
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Lexie

Usch vad hemskt det låter, hoppas det går över!

2008-01-16 @ 19:29:20
URL: http://musicofc.blogg.se
Postat av: Gothness

Fifaaan. Jag vet vad du skriver om. Gick också på antidepp för bla panikångest och slutade (slängde tabletterna o vägrade gå på möten) för någor år sedan.. men ibland längtar man nästan efter pillerna! Som en slags trygget. När man egentligen borde veta bättre o upprepa om o om igen att man är starkast själv tills man tror på det..

2008-01-16 @ 19:35:30
URL: http://gothness.blogg.se
Postat av: Gabbi

IVÄG!! *schasar bort*
Jag önskar dig bot å bättring!
Kramar i mängder!!

2008-01-16 @ 20:16:23
URL: http://www.mamsen71.blogg.se
Postat av: hilda

men fy vad hemskt det där lät..jag hoppas verkligen det blir bättre :)

2008-01-16 @ 20:43:08
URL: http://molnina.blogg.se
Postat av: malve

Hej! Jag ramlade in på din blogg av ren nyfikenhet - vi har samma bloggnamn :) Och så läser jag att du också har erfarenhet av panikångest - vilket sammanträffande! Jag går på antidep. nu men det är skönt att läsa om andra som lyckats sluta.

Jag har läst en del i din blogg och imponeras över hur stark du verkar vara. Jag kommer gärna tillbaka och läser mer :)

2008-01-16 @ 20:45:15
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: Åsa.S

En stor KRAM till dig!
vad fint du gjort här förresten!

2008-01-16 @ 22:17:22
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: Emelinda

Jag äter antidepp mot panikångest o har gjort i snart 6år. Vill verkligen sluta med medicinen nu men vågar inte, jag är så rädd att falla tillbaka. Hur klarade du att ta steget? *kram*

2008-01-16 @ 22:29:21
URL: http://emelinda.blogg.se
Postat av: babbla på

hoppsan det var inte bra att du inte mår bra men hoppas att du bli bättre i morgon ger dej krammar och ett hopp...... det blev många hopp i hopp....

2008-01-17 @ 00:45:00
Postat av: Jossan

Hej! Jag äter oxå antidepp, inte för panikångest utan för depression. har ätit stesolid tidigare när jag hade ångestattacker. jag ser inga negativa effekter alls av min medicin, den ger inga biverkningar och så bra som jag mår nu har jag nog aldrig gjort. min läkare säger att det inte är nåt farligt med dessa mediciner så länge de inte är beroendeframkallande (som tex stesolid, dom ska man vara försiktig med) så var inte rädd för medicinen, så länge du inte haft dåliga erfarenheter av den vill säga! Bra blogg förresten!!

2008-01-18 @ 00:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback