blablabla....

image1492


Sista tvätten ligger nu i maskinen och blir ren............... och grabbarna bus kom iväg som de skulle, om än lite sent=/. Men hu vad det blir feligt att tvätta samtidigt som man ska försöka få liv i de där två =).
Jaja, nu är här i alla fall lugn och ro. Trött jag är i kroppen idag då....... Undrar om det kan vara så att när jag sover för lite och är supertrött, så sätter sig tröttheten i kroppen? För nu är jag så där igen att armar och ben är alldeles kraftlösa...... Kom ju knappt upp för trapporna precis och det är ganska jobbigt att skriva detta.... Det är en märklig kropp jag har =).
Nu ska jag nog snart sätta fötterna i ett fotbad och sen fila dem finfina och fixa naglarna på händerna och sist men inte minst ta en "förhatlig" dusch............. Det låter väl som en bra idé så här på en onsdag?
Sen är det jobb som gäller i eftermiddag. See ya.....

Kommentarer
Postat av: babla på

var skönt att fixa fötterna det glömmer jag ibland eller jag tar mej ej tid till det Ha en Bra dag Jag är ledig idagJa om det ska framgå så har jag ledigt 7 dagar DET är bara så skönt men det finns ju alltid lite att fixa med hemma*L*

2008-01-09 @ 10:24:44
Postat av: Tessan

Mysigt att pyssla om sig själv ibland.

Postat av: Borthy

Tjena!
har haft lite att stå i därför har jag inte härjat runt i bloggen som vanligt! Tittar in här och säger hej! Tvätta vidare i frid! kram

2008-01-09 @ 17:28:23
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback