Fastnat...


Vi har definitivt fastnat i en negativ spiral här hemma..... Grabbarna sover hela dagarna och sitter uppe på nätterna. Jag tycker inte om det men har inte kraften att ta itu med det..... Fasiken. Hur jag än försöker väcka dem tidigt så går det inte.... Jag kan ju inte precis dra dem ur sängen. Stora killen har dessutom problem att somna på kvällarna hur lite han än sovit...... Blir bara så trött. Känner mig som världens sämsta mamma.....
Sorry för negativa inlägg idag..... Det är bara en sån dag =/

Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag vet hur det är med dom där dagarna...men du är absolut ingen dålig mamma!!

Postat av: Ann

Men gumman! Sådana dagar har vi alla!

KRAM!

2008-06-30 @ 16:15:03
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad e bloggen till för?

om inte att få skriva av sig...



Kram på dig

2008-06-30 @ 16:18:08
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: majsan67

du A..... ibland bara orkar man inte, för man vet att ska man gå in och göra en förändring så hamnar man i en konflikt, och den minsta lilla sådan kan kännas hel övermäktig.



Jag har känt likadant med äldste sonen, som jag det sista låtit vara, för jag ORKAR inte tjafsa.

Äter dina mediciner? Det som ändå räddar dygnsrytmen här är att jag går ner med sonens mediciner på förmiddan, och då kan han inte sova mer. På så vis är han rätt trött vid 24-tiden på kvällen.



Det bästa tips jag kan ge, om du ändå vill och orkar göra något. Jag ser ju på det du skriver att du mår jättedåligt av detta. Sätt dig ner med grabbarna och låt DOM komma med förslag på lösningar hur ni ska få dom att vända dygnet rätt. Om dom själva kommer med förslag, som ni naturligtvis alla kan anta, så blir det oxå svårare för dom att gå emot dom sen.



Att skriva ett "kontrakt" är heller aldrig fel, låt dom skriva under det ni kommit överens om, och bestämm tex dataförbud 2 dygn om dom bryter mot reglerna.



Jag vet att det också kan kännas för mycket när allt är jobbigt, men det är det bästa förslag jag kan ge dig nu, som också brukar ge bäst resultat.



Varma styrkekramar till dig.... vi verkar vara i samma sits just nu du och jag.... klen tröst kanske.... men man vet att man inte är helt ensam i världen...



2008-06-30 @ 19:04:08
URL: http://majsan67.blogg.se/
Postat av: Millan

Snälla du! du är inte ensam om problemet,alla mina tjejor är uppe hela nätterna och sover till 14.00-15-00,jag är lika sjukt trött på det men vet inte vad man skall göra!

kramar millan

2008-06-30 @ 22:45:59
URL: http://moder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback