Home sweet home...






Hemma igen och har krupit i myskläderna =). Nu har jag bara ett jobbtillfälle till att jobba sen är det lite semester för mig =) Ska bli skönt att bara kunna dra här hemma och försöka aktivera killarna lite...... I går när vi båda vuxna jobbade så ringde jag hem kvart över fyra.... Då sov fortfarande stora sonen =O. Det kan han ju inte göra så därför är det bra att jag inte jobbar fler tidiga morgnar utan kan väcka dem i anständig tid. Nu är det datortid för mig ett tag innan det är dags att ta itu med dagens sysslor..... Fast det finns inte mycket att göra här visserligen men kanske ska jag gå ut en promenad i stormen.... Ja, storm.... "Peruken" höll ju på att fara av när jag gick hem från jobb.
Vad gör ni idag då???



Kommentarer
Postat av: ejmis

Ingenting än så länge...lite småplock här hemma bara...fasen vad det blåser!!

Postat av: Ann

Här är också storm! Vidrigt! jag harr varit på ett lyckat möte i dag! Mitt hjärta värker av glädje! Kan det det? Ja jag tror det:)))

2008-06-24 @ 11:31:07
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Ann

Tack snälla! Eventuelt startar jag en låst blogg idag känner ett behov av att skriva av mej saker som jag inte vill alla läser! Du är den första som kommer att få lösen till den i så fall..skickar ett mejl när det blir:)

2008-06-24 @ 11:44:51
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Ann

Puss puss!<3

2008-06-24 @ 11:48:04
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback