Koko....



Jaja.... Jag ska då alltid ta mig vatten över huvudet =O. Städat undan i hall och vardagsrum..... Då blir jag trött..... Jäkla soffa alltså. Jag har inte blivit färdig att sy överdrag än men såklart ska jag börja mitt i städningen =). Har nu legat på golvet i vardagsrummet och klippt till bitarna och nu ska jag nåla ihop det...... Hmmm, när ska jag städa???

Ja tack.... Denna soffan hade jag gärna haft =)



Kommentarer
Postat av: LillaNisse

Känner igen mig i det du skriver, ibland hittar man hur mycket som helst att göra för att skjuta upp det man egentligen måste göra.



Kram

Postat av: majsan67

hahahah, ursäkta men så jäkla typiskt. Det är väl självklart roligare att sy överdrag till soffan än att dammsuga o annan skit. Det är väl ofta därför man aldrig når fram till målet, för att man inte kan hålla sig till en sak.

Vi har fått detta att jobba med hemma, att NÄR vi upptäcker att vi plötsligt hamnat någon annanstans, med något annat än det som var tänkt från början, så ska vi släppa det och helt sonika gå tillbaks och fortsätta där vi började.



Det kan ta en stund att komma på att man faktist påbörjat nåt annat. Men du har ju faktiskt kommit på de, eftersom du skriver om det här ;) så marsch tillbaks till städningen ;)



sv:

angående din hörna. Hur mycket av det som ligger ovanpå byrån har du tittat på, under den senaste veckan/veckorna?

Är det bara tidningar, eller ligger det blandat med andra papper?

Är det bara tidningar så är mitt förslag en stor soppåse, och du tömmer allt rätt av i den.

För har du inte kikat i den "där" tidningen som du hade ambition att göra när du la den där, så kommer du förmodligen inte göra det heller. Då är den redan förbrukad.



Snusförnuftiga damptants-terapeuten har talat... jösses så redig man kan va då ;) ;)



kraaaaam

2008-09-24 @ 14:20:15
URL: http://majsan67.blogg.se/
Postat av: Lotta

Haha javisst hittar man på en massa annat när det är städdags. Men det du gör istället är ju kalas det med.."jamenar" det ska ju också göras. Själv provar jag på att måla egna väggord

2008-09-24 @ 14:27:20
URL: http://lottsfi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback