Kycklingmiddag.....



Nyäten är jag nu.... Var nog i sista sekunden jag satte mig vid matbordet. Började skaka och bli illamående så kroppen behövde nog näring =) Idag blev det kycklingcyrrygryta med couscous..... Det var gott.
Har fått ont i ryggen nu på eftermiddagen..... Inget kul alls. Men det går väl över kan tänka. Snart är det dags för kaffe här i alla fall =) Men jag är gottesugen så jag funderar på om jag ska ner och ha något eller skita i det.......



Kommentarer
Postat av: Ann

Ja den duger ju att ringa med iallafall! Det finns skydd att köpa till sidorna om man inte vill ha blinkandet då den lyser!

Sedan var kanske knapparna lite för slitna..aj inte vet jag.Men funkar gör den!

Postat av: tess

Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Peter har givit sig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Ni hjälper honom väll??



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

//Tess

2008-09-17 @ 19:44:31
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback