Morning...

Måndag igen och idag har jag bara jobbiga känslor i kroppen..... Fråga mig inte varför.

Hade svårt att somna inatt för jag fick värsta magknipen... Som om en igelkott kröp omkring i tarmarna =/. Tror jag somnade framåt två-tiden.

Sen har jag varit vaken massa nu på morgonen... Ville ju ha sovmorgon men alldeles för mycket tankar ockuperade hjärnan på mig. Bl.a. oroade jag mig över grabbarna bus.... Om de skulle komma upp till skolan ( de sover hos sin pappa). Jag har väldigt svårt att släppa dem.... Men mycket riktigt hade de inte kommit upp.. De ringde nämligen från skolan att ena grabben inte dykt upp =(. Jag ringde då honom och då var han på väg..... Skit att det inte kan funka.

Sen har det varit massa andra tankar också... Varför har man sådana dagar då hjärnan helt fylls av knäpptankar??? Pallar inte det.......
I övrigt känner jag jobbångest.... Det avskyr jag. Har bannemej aldrig förr känt så. Fan. Betyder alltså att jag ska jobba idag och inatt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måndagar är inga roliga dagar ,närmare helgen är det mer hopp att se fram emot !I morgon är det tisdag, ganske det känns bättre då.?! Kram A

2009-08-31 @ 22:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback