Lite småkul......

Lite spådomar så här en måndagskväll =) Man kan ju i alla fall låtsas tro på det..... Och lite träffande är det ju =)

Det som var:
 Sju mynt

Ditt tålamod sätts på prov då du inte ser resultat av ditt hårda arbete med en gång utan måste vänta en tid. Det finns en missnöjsamhet över att saker och ting inte går som planerat, just nu är det ett stillestånd, kanske behöver du ta en paus för att fundera ut hur du ska gå vidare härifrån när du inte ser de resultat du önskat dig. Kärleksmässigt kan detta visa på en graviditet men när det gäller relationer råder kortet dig till att ha tålamod och inte skynda på processen. Kanske din partner behöver utrymme och tid för sig själv, då behöver kliva tillbaka ett steg och inte tvinga fram utveckling av relationen. Är du singel kan det dröja ett tag innan du möter den rätta för dig, ha tålamod.

Det som är:
 Vagnen

Här når man målen, når toppen, slår konkurrenten. Här används också en stark viljekraft och fokuserande på sitt mål. Här finns självkänsla men också en stark kontroll över tex känslor, impulser och ilska. Kortet visar på självständighet och att man vågar gå sin egen väg. Kortet kan också symbolisera fysiska resor. En stark jagkänsla där man kan upplevas av andra som egocentrisk, kan köra över andra på vägen utan att tänka på det.

Det som kommer:
 Måttfullhet

I detta kort skapas balansen och stabiliteten efter en jobbig tid med många förändringar. Lugnet efter stormen, man finner harmonin i tillvaron och mår bra psykiskt och fysiskt. Detta kort symboliserar den gyllene medelvägen, man har lärt sig innebörden av ordet lagom, inte för mycket och inte för lite. Det står också för andlig upplysning, bra kontakt med guide, man lyssnar på sin inre röst. I en kärleksrelation står detta för en stark kärleksrelation där man känner att man hittat sin tvillingsjäl eller den rätta mannen i sitt liv. Två blir ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback