Jag... en energitjuv....?


Hur gör man för att ändra sin personlighet???
Jag tycker inte jättemycket om den jag blivit och erfarenheten säger mig att det inte finns så där jättemånga därute som heller gillar mig. Jo, jag vet att det finns några.

Kan
man ändra sin personlighet eller måste jag acceptera att jag är som jag är? Jag har i sanningens namn faktiskt försökt att ändra mig men inget händer ju... Jag är för feg eller nåt.

Det sitter långt in att erkänna... För vem vill väl vara det.... Jag är nog en energitjuv. Det kan vara därför nästan ingen orkar vara med mig.....Kan det vara så??? Jag funderar på det ibland faktiskt... Jag t.o.m. stjäl energi från mig själv ju...Och skickar det nånstans i yttre rymden eftersom jag inte själv har nån energi!!!

Jag vill vara den där glada, roliga, givmilda, underbara människan.......Men har mest bara blivit skit.


Äsch...skit i mig =/

 <-----Nej, riktigt sååå glad är jag ju inte ;)

Onsdag och jag är ledig.... Men har varit iväg med stora grabben till tandhygienist på morgonen. Trött är bara förnamnet på honom och mig nu ;) Känns skönt att tandvården flyttat och numera huserar mitt emot vårt hus så det var inte så långt. Hehe.

Inget för mig idag... bara slöa i soffan. Svullen runt ögonen som en käppkines är jag.... Ser säkert galen ut men idag bjuder jag på det. Bara hoppas ingen svimmar av chock då de ser mig ;) Nänä.. nu är det kaffedax.

Förlåt.... jag är en tjuris visst =/ Älskar dig ju.....massor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback