The big K....

 
Urk vad jag e trött på röda faran.... eller ja, den där månadsontgrejen ;)
 
Har säker skrivit om detta tidigare men hey... Min blogg ;)
 
I mååånga år hade jag hormonspiral och hade noll mens (typ 16 år) och det var så jäkla skönt. Men sist jag bytte spiral klarade inte kroppen hormonerna så jag tog ut fanskapet igen vilket gör att jag numera har det där röda igen.
De första åren hade jag väldigt lindrigt... tre dagar sparsam blödning med ungefär 25 dagars mellanrum... det var så jäkla perfekt och nästan inget ont. Sen hände nåt... Gissar på ålder ;)
Numera hattar det fram o tillbaka som det själv vill.... 35 dagar mellan varvas med 14 dagar och sen ett tag med 25 dagar mellan... Och ooont har jag. Vissa gånger varar det 3 dagar andra gånger 7.....
Tycker det lika bra kan ge sig... Låt mig liksom bli klimakteriekärring fullt ut!!!
 
Fast jag måste erkänna att trots att jag inte vill ha fler barn (sanning med modifikation)* så känns det så definitivt liksom om man inte längre har mens....Som man e mindre kvinna?? Äsch, jag vet inte men det känns.....
 
*jag vill som sagt inte ha fler barn.... Bara tanken gör mig matt. Meeen.... Åh, vad jag vill ibland. Det har ju varit min grej... Att vara mamma....Har ju så svårt att finna mig i livet utan barn som behöver mig och ingen att gosa med. Men som sagt... Jag bli matt av tanken att ha 20 år till uppbundna. Så näää... Inga fler barn. Men kanske så småningom barnbarn.... Åh, vill mysa med bebis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback