Usch för nu...

Vet inte om det är höstdepp eller vad men jag har en skyhög ångestnivåjust nu och det känns som jag är på gränsen för vad kroppen orkar...
 
Jag har svårt att somna på kvällen för att jag har sån hjärtklappning... Hjärtat rusar på som sjutton och sen vaknar jag innan klockan ringer på morgonen med värsta ångestkänslan..... Kan helt enkelt inte somna om för kommer massa jobbiga tankar.
 
På dagarna harvar jag på bäst jag kan men har ont, ont, ont i magen och hela vänster sida av kroppen domnar bort och gör ont om vartannat... Tänk att oro kan sätta sig i vänster sida av kroppen.... Tokigt.
 
Jag kämpar verkligen för att inte detta deppmående ska ta över hela min tillvaro men fy vad svårt det är.... Inte blir det bättre av att man e så ensam..... Undrar så varför vissa (jag) föds med en sån oro i kroppen..... Det känns vissa dagar som att jag e jagad och måste hinna med nåt... Men vad?
Urk.... Jag måste verkligen lära mig slappna av......
 
Jaja... Nog depp.
 
Ska iväg och jobba kväll snart.... Sen e det jobb hela helgen som gäller här. Och nästa vecka är det så äntligen dags att fara norrut igen.... Längtar så tills det blir sista och definitiva resan dit.... Att få stanna.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Usch... lider med dig... KRAM!!

Svar: Tack Åsa... Än lever jag :)
amittilivet


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback