Mätt och belåten...


Det blev en micromat från viktväktarna... Det var gott och jag blev väldigt mätt av denna pyttelilla portion =O. Nu är det soffa och kaffe som gäller...hehe.

Sitter här och funderar... Jag ska till Stockholm =O Va... Jag som aldrig rest sen jag var barn..... Det känns helt otroligt kul.
Jag ska få se Stockholm =) Ja, nu har jag inte köpt några tågbiljetter än men jag ska..... Jag är alldeles spänd och glad =)

Går här hemma nu och känner mig så fin i min nya klänning =) Bytte om till leggins och det är supersnyggt.... Blir så glad när det blir så rätt.

En annan sak jag funderat på idag är panikångestattacker..... Jag har ju tack och lov inga sådana numera utan bara en jämn ångestnivå som inte skrämmer.
När man läser om panikångest får man alltid veta att då isolerar man sig och vågar inte gå ut.... Det är väl den uppfattningen de flesta har av det. Lite synd att det inte kan skrivas om olika varianter.
När jag hade panikångest kunde jag inte vara ensam..... Minns att jag ibland mitt i en attack sprang ut på gatan och ställde mig för att om jag dog så skulle någon se mig och försöka hjälpa mig =/. Jag tyckte det var fruktansvärt att vara själv hemma. Jag gick på komvux på den tiden och jag kunde få attacker mitt under lektioner..... Men det kändes ändå bra för det gjorde ju att jag var tvungen att försöka tänka bort det.... Och självklart var det lättare om jag hade folk omkring mig. Visst har jag fått en del social fobi efteråt men inte värre än att jag kan vistas bland folk. Har bara problem att vara på tu man hand med folk som är lika tysta som jag....... Så, nu har jag fått ge min uppfattning om panikångest. Som synes finns det i flera varianter men tycker det kan vara bra för folk att veta.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Jag har inte haft någon riktigt panikångestattack någon gång, men jag kommer på mig själv att känna ett visst obehag på bussen och i biosalongen speciellt om jag befinner mig mitt i alltihop med massa människor omkring mig.

Postat av: LillaNisse

En kaffe med hjärta tack...



Kram

2008-10-22 @ 21:25:04
URL: http://lillanisse.blogg.se/
Postat av: Görel

Glad för din skull, att du kommer i väg till Stockholm.

Kram

2008-10-22 @ 21:43:36
URL: http://gorelb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback