Misslyckad date.....





Satt och bläddrade i en tidning och en uttalade sig att hon aldrig varit på date.... Då tänkte jag att det har inte jag heller.... Men hallå, det har jag ju =) Måste berätta om världens mest misslyckade date =)

Jag var som ung väldigt sen och första kyssen kom inte förrän jag var sjutton.... Jag var väldigt blyg och bortkommen. När jag var femton ungefär kom en dag en av syrrans killes kompisar hem till oss. Han var över arton för han körde bil..... Det var bara jag hemma vid tillfället. Det slutade i alla fall med att han bjöd mig på bio =O. Till saken hör att jag tyckte han var sliskig...... Jag var sååå blyg att jag sa ja =O. Dagen för bio kom och jag minns faktiskt inte så mycket av hur det gick....Har kanske blockerat det ;) Men jag minns i alla fall att efter bion när han skulle köra mig hem var jag sååå skrajsen att jag helt sonika gick iväg och tog bussen hem =O. Hehehe.... Snacka om att min familj har garvat åt det =)

Efteråt skämdes jag som satan.... Stackars kille som bjudit på bio och så bara smet jag =O. Men jag var ju så himla bortkommen....... Jag tror att jag kommit tillbaka till det stadiet igen för bara tanken på att börja gå ut med killar igen skrämmer slag på mig...... Tur jag slipper ;)



Kommentarer
Postat av: lLenal

Godmorgon!

Det där var nåt att minnas:)

Tur att man har sitt på det torra hehe:)

Ha det gott, kram lena.

Postat av: LillaNisse

Om du var en "slowstarter" när du var ung, har du tagit igen det sedan då?

Måste väl erkänna att det inte är nån höjdare att vara singel, även om jag trivs med det och inte raggar, men det känns jobbigt att ens försöka.



Kram

2008-10-11 @ 17:09:50
URL: http://lillanisse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback