himmel...

Vad tar man på sig i dag då? Jag har lite nya fina kläder i garderoben men så fort jag sätter på mig dem så vill jag inte ha det på mig.......Tycker att jag inte ser klok ut...Slutar alltid med att jag tar samma gamla vanliga.....Varför är jag så självkritisk för? Tycker bara att det putar än här och än där......Allt bara hänger på mig....Det är inte bra att gå ner i vikt, bara så ni vet..Jag har lös hängande hud överallt. Överarmarna är nog värst.....Vilka bristningar. Men under senare år har benen också börjat se tråkiga ut:(  T.o.m. ansiktet hänger.......Jaja, nog klagat för i dag :) Jag brukar faktiskt trivas med mig själv lite bättre när jag blivit lite brun......

Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag gör som du..tar på mig de nya fina kläderna..tycker jag ser ut som en korv..tar på mig något gammalt invant igen..vad ska vi göra för att våga???!!!

Postat av: Elisabeth

Imorgonbitti när du stiger upp, titta dig i spegeln och säg: Det här är den vackraste annika som finns!! Gör det! Säg det i några dagar... och jag lovar dig att du kommer att se en skitsnygg annika varje morgon ett bra tag framöver!!
Jag hade i många år en affisch på toadörren som började...-Idag är jag vacker, Idag är jag snyggast.. osv osv. (Framförallt ville jag hjälpa min dotter till lite bättre självkänsla..!)
Jag har både åderbråck, "gäddhäng" och en russinmage - men det struntar jag fullkomligt i! Jag tycker jag är så snygg som jag kan bli - det blir ingen bättre Elisabeth än så här! Med alla mina rynkor och åderbråck...! Skulle någon tycka om mig endast om jag kunde bli en ny Madonna - då fick det faktiskt vara!!
Var inte så självkritisk - ditt hjärta vittnar om att du är en vacker människa! Å det förslår mer än alla Marilyn Monroar och Madonnor i hela världen! För äkta skönhet kommer inifrån...!
Kram på dig...från russinpinglan

2007-06-07 @ 20:06:18
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: Blogglösa Camilla

Jag är helt säker på att du är en vacker kvinna!
Kram

2007-06-07 @ 22:50:22
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback