Fint.....

"Den högsta lyckan i livet
är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull,
eller rättare: att vara älskad trots en själv."


Kaffedax...

Hemma efter ett par timmars jobb och nu ska jag ha kaffe... Orkar inte med någon särskild mat ikväll då jag åt pannkakor med vispgrädde till mellis på jobb och fortfarande är proppmätt och lillkillen har ätit omelett här hemma. Stora grabben är inte ens hemma och får väl ta sig en macka sen om han är hungrig.

Men kaffe orkar jag alltid med så klart =)


See ya...


Äsch...


Ja tack =)
Hehehe.....

Får försöka att inte tänka på bristen på pengar just nu.... Det blir bättre så småningom antar jag. Men inte fan är det lätt att få ihop allt på en halvtidslön =/. Men jag lovar att försöka låta bli att gnälla..... Jag har själv valt min situation liksom ;)

Nu ska jag i alla fall snart kila till jobb.... Något annat att tänka på ett par timmar =)
Inte vara en sådan gnällkärring A.......;)

Vill inte...

Pengar är ångest.......
eller rättare sagt

- bristen på dem är ångest =(

Begriper inte...

.... riktigt var deppet kom från =/.
Detta är en bra vecka och jag har i det senaste mått ganska bra. Men idag känner jag bara för att gråta. Allt är fel idag..... Dessa jäkla idioter utanför som liksom aldrig slutar väsnas..... Enerverande och ja, jag klagar kanske lite mycket men just nu och just för mig är det fööör mycket med det jäkla väsendet.

Förhoppningsvis mår jag bättre senare idag. Vill känna mig glad och pigg. Våren är ju här och då ska man väl vara glad? Men det vet i fan om jag kan vara riktigt glad när jag ser hur ljuset i laptopen blinkar...... Jag vill inte att laptopen lägger av. Tur den snart får vila sig en vecka =)


Ja tack......


Uäck....

Go´morron världen..... Så jäkla trött jag är idag. Det var svårt att vakna när klockan ringde så kanske kommer jag in i gamla vanliga sovvanor igen =). Just nu sitter jag ner för det började snurra rejält i skallen nyss när sonen skulle iväg. Fy vad läskigt det känns....... Blev snurrig i hela kroppen och det är en obehaglig känsla.

Fan vad jag stör mig på att bo centralt just nu...... Det är ett jäkla väsen med sopbilarna som ska ha undan all sand. Så förbaskat störigt att inte kunna komma undan väsendet =(. SLUTA..........

Ja....tydligen är jag lite neggo idag. Men det bara är så jobbigt...... Tvi. Nu måste jag ha upp en grabb till.


Storfamiljer, ostkaka och CSI...

Kvällen har, tro det eller ej, tillbringats framför TV:n..... Eller jag kanske ska säga mest framför TV:n men även vid datorn... Jag har ju inte ro att bara se på TV. Har i alla fall slökikat på "Familjen annorlunda". Jag tycker det är jobbigt med tre barn... Hualigen för tio. Men all ära till dem för att de pallar trycket =)


Sen har jag käkat Frödinge ostkaka..... Fasiken vad det är gott. Men jag hade inte en aning om att grabbarna bus tyckte det var gott... Nu blev jag ju tvungen att dela med mig ;) Hehe....


Nu är det CSI som gäller..... Äntligen riktiga CSI =)



Förresten blev detta inlägget nr. 4444......Haha

Tjabba, tjena, hallå.....

Hemma igen efter ett par timmars jobb =) Här var det väldigt tomt hemma och jag har ingen som helst aning om var grabbarna håller hus..... Men antagligen inte alltför långt borta eftersom en dator står igång.

Jag ska snart ha en kopp kaffe och väntar med kvällsmaten till lite senare... Korv med bröd blir det =) Kan vara gott.... Men som sagt.... Kaffe först ;)


Seg....

Morgonen idag gick riktigt bra här hemma och jag kom iväg som jag skulle...... Mötet på habiliteringen gick också jättebra och jag har en så pass duktig son att vi inte har speciellt mycket användning av dem. Känns bra....... Fast mycket av det beror ju på mitt jobb med honom..... Ja, jag tar åt mig äran =)

Nu känner jag mig seg och tror jag ska kila iväg till jobb..... Känns bara trist att sitta här och dega ju. Puss på er sötisar ;)


Färdigt...

Nu har jag blivit klar med designen och har lagt in den också....
Kika in hos
Ann =)

Hoppas du gillar den Ann.......

Ny vecka...

God morgon.... Så var det ny vecka igen. Tiden går allt bra fort ibland =) Idag är det alldeles dimmigt ute.... Knappt man ser något alls där ute ju. Själv ska jag iväg på morgonmöte på habiliteringen så jag har dåligt med tid att sitta här. Senare idag ska jag visst jobba =)
Ha bästa dagen mina vänner..... Tjing ;)


Våren...

Nu börjar våren komma på allvar till oss i Skåne...... Ja, jag ska kanske inte ropa hej för tidigt men det känns så... I helgen har det varit riktigt behagligt väder trots att det inte varit mycket sol..... I går hittade jag i alla fall en översållad rabatt i Malmö som jag tog bild på... Massa vårblommor =)




Pyssel...

Dagen har gått sin gilla gång och nu har jag suttit en stund med en ny design till en söt bloggkompis..... Hoppas hon blir nöjd =). Det är så kul att fixa nya designer men i perioder är det som om jag inte har lust och ork. Men nu kändes det kul igen =) Det som är extra kul är om jag gör till folk jag lärt känna lite och på så vis kan sätta lite personlig prägel på det .......
Nu ska jag hämta lite kaffe =)

Jag é rätt bra....

Pust vad jag faktiskt fått gjort lite idag =) Efter ett trevligt telefonsamtal satte jag fräs på mig själv och kom mig iväg att städa färdigt lägenheten..... Det gick ju bra. Sen gick jag hem och meddelade sönerna att jag skulle ut på promenad. Sen vandrade jag i en timme och till sist fick jag knappt benen med mig..... Men fram kom jag.... Till solariet =) Låg där en stund och myste och sen inköp i affären till katterna ;) Ny mat och kattsand till lådan.......
Nu sitter jag och ska ha en kopp kaffe innan duschen besöks........ Så visst är jag rätt så bra ibland? Inte alltid jag är en latoxe.....haha


Ojsan....


God morgon..... Idag har jag haft sovmorgon =). Jag har vaknat och vaknat massor av gånger ända sen 6-tiden men inte velat stiga upp. När klockan blev halv nio tyckte jag att det var slutsovit.

Gick upp och kokade mitt kaffe, satte igång datorn och satte mig i godan ro...... Då upptäckte jag att ojsan.....
 Klockan ja, den hade jag glömt ställa om =/ Sååå, klockan var visst halv tio istället =) Snacka sovmorgon.....

Dagen idag är mest slapp... Ska upp i städlägenheten och fixa det sista sen ska jag nog mest bara ta det lugnt =)

F*ck....... Eller nåt ;)

Kolla in denna gravstenen.... Det var stora sonen som upptäckte den idag då vi stod och väntade utanför kyrkan. Kolla in vad det ser ut som ;) Hehehe...... Den visar fingret. Fast den är från 1800-talet och då hade de väl inget begrepp om det... Men håll med om att den är lite magstark =)



Förresten är det ett par nya bilder i andra bloggen =)

Jag lever...


Har inte orkat blogga sen jag kom hem..... Är jättetrött och har ätit för mycket idag så jag har värsta halsbrännan =(. Sovit en stund i soffan nyss och nu tog jag en samarin..... Får se om det hjälper.
Annars var det ett trevligt dop och det var gott med smörgåstårta =)

Hoppas er lördag varit fin =)

Morning.....


Idag ska jag på dop i Malmö..... Ett litet avbrott i vardagen. Snart dax att väcka grabbarna bus som ju är måttligt roade av att behöva följa med. Men någon gång kan man faktiskt tvinga dem tycker jag =) Lillkillen frågade igår om han fick spela spel på mobilen i kyrkan =) Hahaha.......

Nu är mitt kaffe färdigt =)

Förresten....



Idag har jag varit rökfri i

TRE MÅNADER.......



Fy fan vad jag är bra ;)


Ren...

Har ägnat kvällen åt kroppens förfall..... hehe. Rakning, duschning, smörjning..... Sen samma i ansiktet =) Nu känner jag mig len som en babyrumpa ;) Luktar gott gör jag med.... Persika-mango minsann... Nytt bodybutter.

Om jag bara kunde låta bli kakorna..... Har varit kaksugen hela veckan men låtit bli. Idag köpte jag hem några brownies till grabbarna men det var visst jag som åt dem =O. Har i detta nu fått halsbränna och det är s.k.i.t.


Nu skulle jag vilja gå och lägga mig men kanske det är lite tidigt..... Men jag är trött. Tyvärr inryms den stationära datorn i mitt sovrum och lillkillen vill nog spela en stund till.... Tror jag lägger mig i soffan en stund =) Kanske........


Tjingtjong plingplong.......

Än så länge.....

... fungerar datorn. Peppar, peppar =/. Jag vågar inte stänga av den ju....... Men, men... Går den sönder så gör den och inget kan jag göra åt det.

Nu är det i alla fall kväll och jag har lika lite blogglust som i morse egentligen.... Tänkte bara kika in och fresta med att jag just ätit krämig vitlökssmakande potatisgratäng med oxfärsbiffar =) Det var så gott att jag knappt kan röra mig nu ;) hehe...

Nu ska denna damen slappa.... =)


Slutbloggat.....

Nu skiter jag i detta........Jag kommer att blogga väldigt sporadiskt från nu.....
Har varit iväg och städat och kommer hem för att sitta en stund vid datorn. Men det kunde jag fetglömma..... Skitlaptopen är paj, kaputt, finito =(.

Sitter nu vid seeega stationära men det är bannemej inget alternativ för mig.... Här sitter jag inte skönt. sonen har oftast den och den är så seg att jag nästan hinner somna innan den laddat en sida.

Så.... Bye, bye. Vi ses väl......=(

Jaha.... Jag "ljög" tydligen...... Nu funkar den igen men jag ska ju inte ropa hej.... Skit

Nope....

No blogginglust idag........

Puss


Dagen går...

Nu är jag sömnig..... Men det är väl för att jag sitter ner kan tänka. Kom i alla fall ut på en skön promenad innan idag och det skadade inte..... Sen blev det två väskor på Erikshjälpen... 35 kronor för båda =) Efter det låg jag i grillen en stund och det var skööönt..... Nu har dottern varit hemma på besök en stund och gick nyss hem. Så nu kanske jag borde hoppa in i duschen.... Fast jag orkar inte. Tror jag sparar det till senare.... Grabbarna ska ju iväg senare och äta middag hos sin pappa så då kan jag kanske passa på att duscha. Förresten vad det är skönt nu när de sopat bort all sand från gatorna.........

Men hu vad jag är uttråkad..... Kanske ska jag läsa =)


Mina fötter idag =)


Felprioriteringar.....eller?

Idag var det tänkt att jag skulle börja städa min andra lägenhet..... Måste ju bli färdig innan den 1 april och med min värk i kroppen kommer det att ta tid. Men nu har jag gjort omprioriteringar..... Kanske feltänkt men jag måste försöka hitta lite glädje i min vardag med.

Så vad jag gjort är att städa köket och vardagsrummet...... Känns genast mycket lättare att andas. Visst får man ner stressnivån en bit om man har rent omkring sig? Tänkte se om jag orkar fixa hallen med senare idag.

Nu sitter jag med lite kaffe och har nyss scrubbat ansiktet och smort in mig... Har ju fått urdålig hy... Massor av finnar men ändå torr som fnöske =O.
 I alla fall tänker jag snart ge mig ut på en promenad i solen..... Bara gå och gå så jag får tiden att gå......... Sen när jag har gått mig trött ska jag slinka in i solariet en stund och bli lite uppfräschad =)
När jag sen kommer hem så väntar dusch med rakning och insmörjning av hela kroppen......

Kanske felprioriterar jag idag när det gäller att göra det som är viktigast men å andra sidan investerar jag lite i mitt eget välmående..... Hoppas jag ;)


Time to wake up.....

God morgon torsdag...... Ännu en dag skiner solen och ännu en morgon jag legat vaken och väntat på att tiden skulle bli "stiga upp dags"...... Jag tror jag varit halvslumrande två eller tre timmar.

Men lillkillen kom i alla fall upp som han skulle nu på morgonen och det är ju alltid något =) Nu står han och förpestar luften med AXE...... Åh fy fan vad det stinker =(

Jag är tröööött och det är gott med kaffe =) Tjing......


I väntan...

...på att grabbarna bus tar sig i säng så skriver jag ett inlägg. Har inte hänt så mycket här hemma i kväll.... Åt pasta bolognese till kvällsmat och sen har jag suttit vid datorn och tittat lite på TV och mest pratat i telefon =)
Nu sa lillkillen god natt i alla fall så nu är det bara en kvar.... Tror jag själv snart ska sova också..... Känner mig trött.

God natt söta ni......
Hoppas ni får en skön natt =)


Hemma....

Nä, visst är det inte att ha 40-årskris bara för man klär sig så........ Jag gillar att klä mig bekvämt och lite tufft och kommer aldrig att bli en dam. Jag ser tantig ut i blus t.e.x. och har alltid gjort så... Redan som 20-åring kunde jag se ut som en tant i vissa kläder =). Samma om jag klär mig i färg.... Inte alls jag då ju =O Nä, svart ska det vara =) haha.....

Nu är jag hemma i alla fall och ska snart fixa lite mat.... Hungrig son ligger i soffan och "gnäller"..... Självklart vankas en kopp kaffe för mig under tiden =)

Nu är jag ledig 4 dagar..... Men har ju en del att göra. Städa en lägenhet, tandläkarbesök med en son i Lund, dop av brorsdotter. Så nog har jag lite att göra i alla fall... Men det finns säkert tid att lata mig med =)


40-årskris.....

HAHAHA.... Ja, det har jag ju fått höra att det är.... 40-årskris. Men jag kallar det snarare att livet börjar vid 40 och att det alls inte är någon kris...... Bedöm själv om det är kris att klä sig så här vid 40...... Jag tycker det inte ;)


Stört omöjligt....

Har försökt vila lite men det var dömt att misslyckas..... Tror jag sovit kanske 30 minuter och nu har jag huvudvärken från helvetet =(. Det är nästan så att synen påverkas lite...... Märkligt =/
Lika bra att göra sig i ordning och kanske gå ut i friska luften....... Fast egentligen mår jag illa också..... Blä.




Nytt i låsta

Onsdag.....



God morgon
..... Idag har jag verkligen ont i huvudet. Men jag har tagit en ibumetin så det är säkert bra snart =)
Jag har bara en grabb att väcka idag...... Lillkillen har studiedag. Så det går ganska lugnt till väga här hemma.. Solen skiner i alla fall och det är så skönt.... Tror att temperaturen ligger runt nollstrecket. Kunde ju varit varmare men man får nöja sig med det lilla ;)

Sugen...




Hjälp.....

Vad jag är trött i dag.... In i märgen trött. Innan när jag var på jobb så kändes det som att jag skulle kunna somna stående =/. Haha...
Hade sett nåt ut det.
Det är inte alltför mycket min kropp tål... Fysisk ansträngning sätter sig som sömnighet hos mig. Jag blir alltid sömnig av att röra mig för mycket...... Det blev ju en del spring i trapporna idag när jag tvättade och sen gick jag en knapp timmes promenad innan jobb...... Det känns nu.
Oj, vad jag vill sova.........


Det var den snön...


Jättelönt att det snöade då..... Nu är det nästan ingen kvar och ingen kan vara gladare än jag över det =) Solen skiner och det verkar vara kanonskönt ute.... I alla fall när jag går över gården till tvättstugan.
Kanske plockar jag fram mina sneakers idag och går en långpromenad.... Det behövs onekligen =) Men först måste ju tvätten bli klar.

Något lite mindre ont i huvudet också nu så det finns ju hopp om livet ;) hehe......

Ingen lust...

Har varit nere och puttat in två maskiner tvätt och fått iväg två grabbar..... Nu har jag ingen lust att göra mer. Fattar inte vilken jäkla huvudvärk jag fått....
Som om jag sitter i ett skruvstäd och ögonen håller på att poppa ut =(.
Menmen.... Livet stannar inte upp för att jag gör det och tvätten måste fixas. Jag får ju vila i graven om inte annat ;). Men mest av allt hade jag velat packa ner mig i sängen igen =)


Snöskit......

Det snöar...... Tvi. Ja, jag visste ju att det skulle göra det för det stod i tidningen i går men när jag steg upp hade jag ju inte det i huvudet och höll på att tappa ögonen när jag tittade ut =/. Så jäkla skittråkigt..... Tur att det säkert är borta snart igen =)
Annars är det tvätt som står på schemat för mig nu och det är sååå tråkigt. Jag sölar lite för jag behövde kaffe först och jag har en dundrande huvudvärk.


Sova....

Slö kväll med TV och dator blev detta...
Nu försöker jag kasta grabbarna bus i säng sen mig själv ;)

Sov gott


Bojkottad.....


Det känns så..... Två kommentarer på hela dagen och nästan inga besök. Meeen.... Jag förstår er. Jag tror det har varit 6 månaders deppblogg nu och bara sporadiska kommentarer hos er från mig =/ Sorry för det........

Har i alla fall varit iväg och jobbat... När jag gick iväg innan så var det vår =) Solen sken och oj, vad varmt det var..... När jag kom ut en timme senare var det vinter igen..... Solen sken fortfarande visserligen men oj, vad det blev kallt =O. Men jag klagar inte för solen har verkligen skänkt glädje och vårkänslor i denna kropp och jag gick med ett stort leende på läpparna =)
Måtte den riktiga våren snart komma..... Jag blir så pigg och glad ju =)

Nu sitter jag här och kör lite baklänges..... Ja, jag har hällt upp en kopp kaffe nu och väntar med maten till senare. Ingen här hemma som är hungrig just nu ändå. Jo, jag är ju men jag väntar ändå en stund till =)


Time to go away....

Är färdig med det jag skulle idag.... Har egentligen varit färdig ett par timmar och har suttit med kaffe och sen duschat och handlat..... Nu är jag redo för lite jobb =)
Känner mig uppblåst och svullen idag och trots att jag inte väger speciellt mycket så sitter inga kläder bra =/. Jag tycker det är urjobbigt när det blir så.... Har ont i munnen också och jag är röksugen..... Blähä.

Men annars känner jag mig bra =) Hehe......


Så sant......


.....


Kan om jag vill....

Eller rättare sagt "Jag kan om jag tvingar mig" ;). Nu har jag i alla fall färgat håret och röjt undan samtidigt =) Visserligen bara ytlig röjning men det är för att jag måste iväg och städa färdigt i lägenheten...... Jag har t.o.m. städat i kattlådan =) Det finns en hel del kvar här hemma att fixa till men jag känner mig lite stressad att bli färdig med mina städlägenheter först...... Huvudsaken är att vi kan leva här hemma =)
Ska sitta ner en stund nu sen kila iväg och städa klart innan jobb....... Kaffepaus =D


Morrn.....

Jag har i alla fall fått sova hela natten...... Ända tills klockan ringde. Men det är i stort sett det enda att glädjas åt denna morgon. NU har jag identifierat var mitt depp kommer från..... Ja, inte allt kanske men en stor del. Lillkillen är det som gör det.... Dessa förbaskade morgnar. Jag känner hur mitt humör dalar för varje minut..... Jättejobbigt. Jag blir rent gråtfärdig.... Vad fan gör jag?
Man får ju inte ogilla sina barn..... Men det är precis vad jag gör. Är jag hemsk? Jag känner mig så.......


Tänkvärt.......



"Om du vill ha lycka för en timme - ta en tupplur


om du vill ha lycka för en dag - ge dig ut och fiska


om du vill ha lycka i ett år - ärv en förmögenhet


om du vill ha lycka hela livet - hjälp någon annan"



- KINESISKT ORDSPRÅK -


Okej då....

Jag har aldrig någon tur i tävlingar
 men jag måste ju prova att vinna dessa ursöta armband =)





Tävlar gör ni hos
Primms

Lång söndag.....

Det var en lååång dag på jobb som gått oerhört fort =). Jag tror aldrig jag varit med om att en jobbsöndag gått så fort... De brukar vara sega. Men nu är jag hemma och det är sååå skönt =)
Har förbaskat ont i kroppen idag och jag är trött...... Men det är inget som inte går över antar jag. Eftersom jag var iväg och städade igår och har jobbat ganska mycket med kroppen idag så är det inte konstigt. Nu hoppas jag bara att jag får sova i natt.
Nu ska jag i alla fall bara slappa.... Kanske färga håret om jag orkar. Det gråa tar sig snabbt igenom när håret är snaggat ;) Nåväl... Nu är det kaffetajm =)

Hoppas ni haft en bra dag =)



Puss och kram....


Grått....

Nu ska tydligen vintern komma igen....... Snö kanske?
Grått och trist är det i alla fall...........

Nu har jag duschat och det var ju skönt =)
Ska sminka mig med och sen väntar jobbet....
Hualigen vad jag känner mig svullen idag =/
Vet i fan om jag pallar ha BH på mig.......
Ibland spänner den fööör mycket i fläsket ;)


Tjing.......


Nehej.....

God morgon......Nu tycker jag inte det är speciellt kul längre...... Ja, såklart vaknade jag vid fyratiden i natt igen =( Då blev jag tvungen att dra ut öronpropparna för de störde mig verkligen.... Fast jag fick ju knappt tag i dem...Haha.
I alla fall har jag som vanligt legat halvvaken sedan dess och det är hiskeligt irriterande att inte få sova ut ordentligt =/.
Fy bubblan förresten vad jag är svullen idag...... Fingrarna är tjocka som små korvar och ögonen går knappt att öppna ordentligt..... Men, hur jag än mår så är det jobbdag idag och jag har definitivt ingen lust till det.....

Nu är det först kaffe som gäller så jag kanske piggar på mig och sen väntar duschen =)


Time to sleep...

Oj, vad jag är trött idag.... Låg visst och somnade i soffan innan. Jag hade femman på och låg och skrattade åt AFV. Sov nog en halv timme.... Har ätit alltför mycket godis med så magen spänner på mig =)
Nu ska jag i alla fall snart lägga mig på riktigt..... Med öronproppar ;)

God natt söta ni.....
Sov sött =)


Snart kväll....


Fy bubblan vad det ska bli gott med mat =) Idag blir det fläskkotletter och potatiskroketter med beasås här hemma.... Snacka lördagsmat ;)
Dagen har gått sin gilla gång och jag känner mig som en åttioåring i kroppen.... Men efter 1 april kan jag vila igen... Då ska lägenheterna vara färdigstädade =) I morgon väntar mig en heldag på jobb och det är det sista jag ser fram emot just nu. Jag är förbaskat trött och sömnig nu.
Det känns som det blir en tidig kväll i sängen......

Jag känner mig ensam...... Varför vill ingen vara vän med mig? Äsch... Jag vet att jag är tråkig.... Det är därför. Men en gång i tiden var jag ju kul.... Var blev den A av?


12 veckor....


Jag vill så gärna vara stolt och glad för att jag varit rökfri i tolv veckor....... Men jag kan inte riktigt frammana de känslorna för jag är sååå jäkla nära att trilla dit =(.Jag skulle gladeligen kunna kila ner i pressbyrån i detta nu och köpa en paket cigg..... Fy fan vad gott det hade varit. Men jag har helt enkelt inte råd =/. Visst kan jag köpa ett paket idag och kanske i morgon men i längden går det inte. Finns annat som pengarna behövs till....... Men inte är jag mindre röksugen för det.

Jag har varit iväg ett par timmar och städat i en lägenhet..... Fan vilken kass kropp jag har =(. Har jätteont i armarna nu..... Jag får det när jag putsar fönster och jag har ont i minsta beståndsdel av händerna..... Dessutom har jag visst lite svårt att gå....
Ni tycker säkert jag bara klagar, men lev en vecka i min kropp så ska ni få känna att det i alla fall inte är inbillning..... Jag är ju inte den som bangar.... Fast jag har ont så gör jag ju det jag måste.... Ingen annan gör det ju. Så inte är det för att slippa göra saker som jag klagar.... Jag tycker bara det är så jävla jobbigt att alltid ha ont någonstans.

Nu ska jag snart kila ner i grillen och lägga mig en stund..... Sen handla lite mat och godis =)

Ta tag i dagen...

Jag har kommit hem från jobb..... Jag har gråtit en skvätt..... Jag har pratat en stund i telefon och jag har ätit lite. Nu ska jag ha en kopp kaffe innan jag sätter lite fräs på mig själv. Måste röja undan här hemma innan jag sticker iväg och städar en lägenhet.....

Nu måste jag rycka upp mig..... Eller hur ;)


Morning....

Ja, inte fan är det god morgon i alla fall =(
Jag har legat vaken i sängen sedan fyratiden och vänt och vridit mig.... Jaja, jag har säkert slumrat till då och då men ändå. Fy fasiken vad allt är pest just nu.... Gissa hur det känns att vakna på natten och börja storgråta det första du gör. Fy fan säger jag.... Det var verkligen ingen hit =/. Känner mig genomdeppig...........

Nåväl... Önskar er en finfin lördag i alla fall =)


Halli hallå....

Jag hade hellre sett att det var för en vecka sen just nu =) Mycket roligare hade jag då..... Men, men, kan ju knappast säga att jag har ett jobbigt jobb. Nu är det liksom kväller och jag kan bara slappa =) Fast det är inte alltid det är så bra. Tiden går fortare om man har något att göra.
Magen min är alldeles uppblåst igen och jag börjar undra om jag har något fel där nere.... Trejde kvällen jag får andningsbekymmer efter maten och jag blir superduper trött. Menmen... Det sitter väl i hjärnan kan tänka.....


Huvudvärk....

Jag fick en dundrande huvudvärk innan så jag sms:ade kollegan..... Börjar lite senare idag och det är bra för jag känner att det börjar så smått att lossna i huvudet nu.... Ja, det gör inte lika ont längre alltså =). Får väl kila inom en timmes tid antar jag....... Om jag inte återkommer så ses vi när vi ses =) Tjing.....


....


Värsta största....

....knallgula finnen har jag på underläppens kant =( Fy fan vad äcklig den är och det gör ju såååå ont att smälla den =/. Tvi..... Men den måste bort för hu vad motbjudande den är.......


Denna gillar jag....

Tycker denna är jättebra och när jag hör den känns det som jag ligger i tantgrillen =O Måste spelas mycket på radio.......



Nu....

..... är bloggen öppen för var och en att besöka. Läskigt på min ära =/
Jag fick alltså skicka ett meddelande till Blogg.se för att det skulle fixa sig...... Strul, vad är det? Jooo.... Blogg.se ;)

Annars känner jag mig lite bättre än innan men inte mycket.... Fick lite tröst av ett telefonsamtal innan och det känns skönt. Tack för att du finns =). Annars har jag ägnat senaste timmen åt att sitta och lata mig och fixat med lite inför sommar och semester. Tidigt kanske men det gäller att vara ute i god tid med vissa saker.

Fan vad jag inte känner för att jobba idag. Jo, jag jobbar gärna kvällen och natten men jag känner mig alltid stressad av att börja 13.00. Innan dess ska jag hinna fixa ordning här hemma och se till att det finns mat till grabbarna bus och det känns just nu som mig övermäktigt att ens ta mig in i duschen..... Är så trött =(

Obehagligt....

Tycker inte om sådana dagar som idag...... Då det hela tiden känns som en jäkla börda att leva =(
Jag känner mig ledsen och alla tankar snurrar runt i skallen och blir samma hela tiden..... Att det inte är lönt att finnas till. Att jag bara är värdelös....... Jag är skit och jag är såååå nära att köpa cigg =(

Ibland hatar jag livet.......


FAAAN

Jag vill röka.....

Skitfredag....

Sista idioten är inte född än..... Vaknade vid sex av ett jäkla väsen. Då är det en dum fan som springer omkring här ute och blåser smuts =O Men hallåååå.... Måste det göras på en sådan okristlig tid? Numera blir jag förbannad och ledsen av att bli väckt när jag inte själv vill.... Hade det varit förut så hade jag bara klätt på mig och gått ut på balkongen, men eftersom jag inte kan det nu så känns det som jag håller på att explodera =(
Fan vad jag inte vill bo här mer........ Och fan vilken jävla start på dagen.


Tröööött.....

Fy fasiken.... Jag är trött så det snurrar =/ Var kommer denna trötthet från? Var ju likadant i går kväll..... Tycker inte alls om att känna så när jag inget gjort för att bli så trött.... Har legat en timme i soffan nu och är hela tiden nära att slumra. Men jag vill ju se Medium klart och sen måste jag ju hålla mig vaken så grabbarna bus kommer i säng.....
Äsch... Jag mest bara klagar ;)


Dinner is served....

Blev pytt i panna med stekt ägg till kvällsmat och det var jättegott. Men jag tror min mage blev lite sur för ajajaj, vad ont jag har nu.... Kanske svalde jag tio liter luft tillsammans med pytten? Tror jag får lägga mig raklång i soffan och kanske prutta lite....*fniss*

Hur som haver så var det en trevlig matstund med grabbarna bus.... Vi har fått så himla mysiga middagar sista tiden. Vi pratar och är trevliga med varandra. Jag tycker det är jätteskönt =) Jag tror faktiskt att jag sakta men säkert håller på att få fason på mina grabbar... Lite i taget så är vi snart där. Tar bara lite tid med morgnar och kvällar men skam den som ger sig ;)

Nä soffan och ryggläge var det ju =) Puss på er sötnosar....


Blir så irriterad...

Kan Blogg.se aldrig få ordning på någonting???? Fortfarande är min blogg lösenordskyddad fast det är avkryssat för flera timmar sedan..... Jag blir faktiskt irriterad på att det var och varannan dag är strul...... Skit samma att det är gratis, irriterad blir man ändå =/.

Jaja.... Nu ska jag ha kaffe ;) Hehehe......


Nehejdu...


Fröken latoxe.....
Dags att röra lite på fläsket nu ;)
Apoteket nästa.......

Tjing.......

 Lite kul att läsa så länge =)

- Den där nye städaren verkar inte värst vidare klyftig.
- Hurså?
- Jo, han städar golvet i hissen på varje våning.




Konstigt förresten.....
Fast jag tagit bort lösenordet så går det inte =/
Knepiga jäkla Blogg.se


Unlocked....



Jag gör ett försök att låsa upp bloggen.....
Det är ju bara att låsa den igen om det inte känns bra.



Snygg och glad..... Nåja =/

Jo.... lite snygg och glad känner jag mig ju idag men inte helt på topp.... Har varit iväg en sväng och kikat på ett par lägenheter som jag ska städa. Litet extraknäck jag har ;). Det ska nog gå som en dans och påbörjas på lördag eftermiddag......
Nu är jag hemma en sväng igen för jag tänkte mig en kopp kaffe... Sen ska jag till apoteket en sväng för att hämta medicinen. Med lite tur så behöver jag inte använda den för idag känns huvudvärken bättre......
Tror bestämt jag ska till tantgrillen idag med för nu är det mer än en vecka sen sist och jag vill verkligen underhålla färgen. Känner mig definitivt fräschare och snyggare med lite brunbränna =)

Hmmm... Kaffe var det ju =)


Life must go on...

Även om jag helst skulle vilja sätta mitt liv på sparlåga ett par veckor så kan jag ju inte det.... Livet går vidare vad jag än tycker om saken. Ja, missförstå mig rätt... Jag vill ju att livet går vidare men kanske lite fortare och kanske lite roligare.... Äsch, jag vet inte.......
Nu har i alla fall morgonen gått här hemma.... Killarna kom som sagt iväg som de skulle och sen har jag suttit länge i telefon med en vän och sen vilade jag en stund i sängen..... Men jag hade ingen ro att vila så länge. Nu får jag kanske ta och hoppa i duschen och tvätta av mig natten innan jag beger mig ut i solen på nya äventyr ;)


Smärtfritt...

Tycker att denna morgon gått relativt smärtfritt =) Lillkillen kom iväg utan bråk, även om han var långsam som vanligt. Men jag lät bli att stressa honom... Stora grabben är just nu på G.
Sen kan jag koppla av =D


God morgon....

Torsdag igen.... Ibland flyger tiden iväg och andra gånger segar den sig. Senaste veckan har gått ganska fort men det beror på att helgen var trevlig ju =) Idag skiner solen igen och det är så vackert ute och denna damen är ledig och har noll och inget inplanerat...... Det tycker jag verkar som en bra dag =)


Känns inte bra...



Fy vad det känns läskigt..... Svårt att andas är det och alldeles förstoppad och uppblåst mage. Det snurrar i skallen och känns konstigt framför ögonen..... Vad fan är det nu då?

Eller ja just det ja...... Jag inbillar mig nog =/


Kväll...


Nu har jag varit iväg på ett möte.... Det drog ut lite på tiden men det var mycket viktiga saker som diskuterades. Men mitt i allt när jag satt där så kände jag att jag blev alldeles darrig =O. Sen kände jag mig ganska svimfärdig också. Men ett glas vatten dämpade det värsta.... Kom på att jag bara ätit två nutrilett idag och några kex och knappt druckit annat än kaffe så det var inte konstigt kanske..... Nu har jag stoppat i mig två mackor med mjukost för jag orkar inte fixa riktig mat. Nu ska jag ha kaffe =)

Dumhuvud....

Så fort jag ska börja röja undan så känner jag mig illamående och så börjar jag gråta..... Samma sak om jag tänker på allt annat jag måste göra.......
Jag mår illa och gråter så fort det ställs krav på mig.......
Jag måste vara dum i huvudet =(




En promenix....


Har varit ute en sväng nu....
Det blev en ganska lång promenad av det hela =) Varit ute i nära nog två timmar..... Visserligen har jag stannat till vid ett par affärer och apoteket på vägen men ändå. Det är jätteskönt väder ute idag så det gäller ju att passa på =)
Jäkla apoteket som inte hade medicinen hemma så jag ska hämta dem i morgon...... Men jag fick ju köpt ibumetin i alla fall. Nu har jag precis ätit lite för det glömde jag tydligen... Har inte ätit sen tio ju. Sen väntar kaffe och lite röjning här hemma innan jag måste kila till jobb för lite möte vid sex........

Jaha...

Tydligen är det inget farligt i mitt huvud..... Det gick förbaskat snabbt att komma i kontakt med en läkare idag. Han kikade i mina journaler och kom fram till att något aneurysm har jag ju inte. Hur han visste det? Jo, jag gjorde ju en MR-skalle förra året och inget hittades där. Eftersom aneurysm är medfött så skulle det synas där. Känns skönt att veta =) Han skulle skriva ut betablockerare till mig så får jag väl se om det hjälper. Nu ska jag vila för huvudet värker ;)


Solsken...


God morgon ute i landet.... Idag skulle jag vilja ligga kvar i min säng. Det är en sådan dag då jag helst av allt vill slippa allt. Blev tyvärr en del bråk här hemma igår med lillkillen så jag fick ett anfall av min hemska huvudvärk igen och nu på morgonen vaknade jag med irritation över att behöva väcka honom.

Stora grabben har studiedag idag så jag slipper väcka honom i alla fall. Jag ska nog ringa vårdcentralen idag om huvudvärken.... Känns inte alltför bra och jag är ju rädd att det är ett blodkärl i hjärnan som det är fel på. Men samtidigt är jag som vanligt rädd att de ska tycka jag är fjantig och ge mig en tid om flera veckor =O. Nåväl, jag får väl se hur det blir med den saken.....

Jag är ledig i alla fall... Förutom ett möte i kväll.

Bättre men inte bra...


Värsta ångesten har gått över men det hänger kvar lite grann..... Som jag nyss sa till en vän i telefonen så är jag något av en expert på att tycka synd om mig själv...... Det är en av mina favoritsysselsättningar, känna efter var något känns fel och sedan bara tycka synd om mig själv och tro jag ska dö..... Men oftast så dör jag ju inte..... Eller oftast? Aldrig får jag kanske säga ;) Hitintills har jag ju överlevt.

I alla fall så har jag just nu ett expanderande aneurysm..... Ja, jag har ju inte fått det konstaterat utan det är vad min hjärna inbillar sig att huvudvärken betyder. Eftersom den kommer väldigt plötsligt vid ansträngning och ger konstig syn så "måste" det så klart vara det =/. Så nu "vet" jag att jag kommer att dö när som helst...... Måste ringa vårdcentralen i morgon. Allt för att lugna ner mig själv för det är ganska jobbigt.

Således har det kanske inte varit bästa kvällen i mitt liv men antagligen inte den sämsta heller =) Så jag får väl vara glad för det lilla..... Eller hur?

Maten avklarad...

Det blev bandpasta med köttfärssås till kvällsmat idag... Det var skitgott =) Det blev även en trevlig pratstund med sönerna vid matbordet....

Just nu är det mindre trevligt.... Fanfanfan, det bara hoppar på mig. Ångesthelvetet....... Hatar det. Precis nu när jag skriver får jag värsta hjärtrusningen och det känns uppriktigt som jag dör....... Skithelvete.
JAG VILL INTE MER........

Att det bara ska hoppa på mig på det viset.......


Hellhole...

Jag är trött på att bo i hellhole...... Önskar så att jag kunde flytta till en större stad. Absolut inte tillbaka till Malmö för storstäder är bara skrämmande. Men jag vill inte bo kvar här i alla fall.
Jag må vara osocial men jag är definitivt inte omöjlig,  jag har nu bott här i 13 år och aldrig kommit in i någon gemenskap =/. Sååå jävla konstig är jag inte...... Men det är så inskränkt och prydligt här..... Absolut inte normalt att vara som jag. Man ska låtsas som att allt är så jäkla bra och fint utåt, sen kan man leva i värsta misären. Men skit samma.... Bara det inte syns. Jag klarar inte av sådant hyckleri och har aldrig dolt vem jag är.
Då mina vänner är man väääldigt konstig.
Jag vill bara härifrån och just nu känns det panikartat att vistas ute bland "folk". Jävla skvallerby =(
Nej... Jag har faktiskt inte en aning om ifall det skvallras om mig men jag tar nästan för givet att så är fallet för här skvallras det om allt och alla.... Skitby..... Hellhole.
Hade jag haft möjlighet så hade jag flytt fältet a.s.a.p.

För övrigt känns det ju bra att denna dagen snart är slut..... Åketråkdag.


Tvätt och huvudvärk...

Jag börjar bli innerligt trött på mitt huvud..... Det går inte en dag utan denna förbaskade huvudvärk =(. Och inte fan hjälper det med värktabletter heller..... Fast jag försöker.
Men tyvärr måste man fortsätta med livet antingen man vill eller inte och nu måste denna damen kila ner i tvätten..... Ibland är man slarvig och ibland ordentlig ;) Jag brukar bara sätta tvättmedlet i hallen efter avslutad tvätt och visste således att jag bara hade pyttelite kvar. Skulle alltså kila i affären för att handla. Men jag hade visst en nästan full paket i städskåpet =O. Jag förvånar mig själv ibland.... Att jag satt in det där det skulle vara =) Men nu sparade jag de pengarna...hehe.


Never mind me.......


Det finns en sak jag undrar över..... Något som invaderar min hjärna med jämna mellanrum och som kan få mig att må riktigt dåligt.... Ja rent av fysiskt illamående.
Hur gör man för att inte vara så grymt osocial och varför har jag blivit så?

Jag hatar mig själv för att jag aldrig kan komma på vad jag ska säga..... För att jag alltid tar död på en konversation på något sätt....... Jag begriper inte varför jag är sådan.... Jag har ju haft perioder i livet då det funkat någotsånär men nu är jag en katastrof i sociala sammanhang........
Bäst jag bosätter mig i skogen som eremit och låter bli att längta efter umgänge.

Men ärligt talat vill jag veta hur jag ska göra. Folk säger ofta att det är väl bara att prata. Men det är inte så lätt..... Det är som om det låser sig...... Ett lock i halsen hindrar orden från att komma ut och till sist är det för sent att säga det.... Så mycket jag velat säga som inte blivit sagt bara för att jag är rädd att det ska tolkas fel eller låta konstigt. Töntigt, jag vet.... Men bara folk som jag förstår vad jag menar.

Jag vill vara en sådan som aldrig är tyst.... Som alltid har något att säga. Jag vill vara min blogg...hahaha. Som bara har en massa nonsens att säga hela tiden. Fast kanske inte ;) Men jag vill i alla fall vara mer social än jag är nu........

Svårt....

Urk vad jag har svårt att bestämma mig.... Funderar ju på att låsa upp bloggen men tycker det känns lite obehagligt. När man inte vet vem som är inne och läser. Det är ett svårt beslut må jag säga........ Ger mig nästan lite ångest att tänka på det...... Äsch, jag måste tänka ett tag till.

Det är visst tisdag....

God morgon.... Det är visst tisdag idag, jag har blivit lite dagvill och trodde det var måndag. Känns skönt att en dag gått på denna veckan i alla fall. Annars inget nytt under solen....... Ville inte stiga upp när klockan ringde men det är väl inget nytt ;)
Det är lite höstväder här idag och det är ju lite deprimerande...... Det blåser halv storm =/. Ledig från jobb men tvätt står på schemat..... Jag mår lite illa idag men det har nog sina psykiska förklaringar antar jag.......


Underbart är kort...


Nu är jag hemma igen och ja, jag har haft en bra helg =) Kan ju inte påstå att jag är så road av att vara hemma igen men livet måste ju fortsätta..... Grabbarna bus har i alla fall klarat det bra själv i helgen och i morse ringde jag hem och väckte dem och det funkade relativt bra det med.
Orkar inte skriva så mycket i kväll efter alla timmar på tåg idag.... Ville mest bara kika in och kolla läget i blogglandia. God natt i alla fall så återkommer jag väl antagligen i morgon i vanlig ordning =) Tjingeling.....

Puss & kram....

Vi ses på måndag kväll igen =)


Tack för den sömnen...

God morgon.... Ääääntligen är det fredag. Men...... Var blev min sömn av?
Vilken jäkla natt jag haft rent ut sagt. Somnade jättesnabbt i går kväll när jag lagt mig men vaknade sen efter mindre än en timme..... Fick gå upp på toa och låg sen och läste en stund. Somnade väl till sist. Sen har jag vaknat stup i kvarten hela natten och haft jättesvårt att somna igen. Vid fyratiden var det en pantad jäkel här utanför som skottade snö som inte finns =O. Det lät i alla fall som plogbilen men det finns ju för fasiken ingen snö att ploga undan...... Bara ett tunt lager. Nåväl... Sen fyra har jag legat och halvslumrat och inte riktigt kunnat bestämma mig för om jag skulle gå upp eller inte. Men nu ringde ju klockan till sist ändå så nu är jag uppe...... Med lite tur kan jag väl sova på tåget idag.... Har ju en lång tur framför mig =)


Trött...

Nu är jag hemma och jag är supertrött.... Har dottern på besök just nu men hon ska snart gå hem. Väntar på att duschen ska bli ledig... Stora sonen ockuperar den just nu. Jag känner att det hade suttit gott med en dusch nu. Sen har jag lite småsaker att fixa innan jag ska försöka få grabbarna och mig själv i sängen.... Just nu lockar den där sängen oerhört =)


At work...

Sitter på jobb och väntar..... Har gjort undan lite "paperwork" innan brukarna kommer så nu bara sitter jag här. Väntar på att kaffet ska rinna ner så jag kan få mig en kopp =) Har varit dum och ätit för mycket också.... Tog en tallrik yoghurt och sen ville jag ha lite till och då tog jag lite flingor också i. Jag blev alldeles för mätt av det och ändå proppar jag i mig lite choklad också =O Dum eller dummare????

Ljuvligt....

....väder är det ute och jag som måste stanna inne. Tydligen ska det snöa i eftermiddag här så jag skulle ju vilja passa på att vara ute nu men det får vara. Var precis ner i solariet en sväng och det är vår i luften..... Än så länge ;)

I alla fall så var meningen med detta inlägget att berätta om mina naglar =). Jag målade dem i går med genomskinligt lack för jag blev trött på att ha färg på dem. Nu när jag låg i solariet så var naglarna alldeles blå =O. Hahaha.... Lysande ljusblåa var de...... Måste vara något i lacket som reagerar på uv-ljus. Häftigt var det i alla fall..... Då vet man det om man mot all förmodan ska på disco någon gång ;) Där är ju ofta sådant ljus.......


Solen....

God morgon.... Idag skiner solen på oss i skauneland =) Det är skönt......
Idag har jag en del att göra men inget alltför betungande. Lite röj här hemma, lite handling av diverse småsaker som behövs och sen jobba 13-20. Känns som en lugn dag..........

Men först grabbväckning =/ Hehehe.... I´m so lucky.... NOT


Snart sovdax...

Då har denna dagen också nått sitt slut =) Snart dags att bädda ner sig i sköna sängen.... En styck lillkille kom just ut från mitt rum... Alltså har han stängt av datorn i tid. Duktigt =) Oj... Där kom nästa son med...... Kors i taket idag vad de är duktiga......

Jobb i morgon.... Kvällsjobb. Skulle egentligen jobba natten men eftersom jag reser iväg tidigt fredag morgon tog jag natten som semester. Det känns ju bra =) Så klart har jag inte fixat det jag skulle i dag så det får jag ta innan jobb i morgon... Men det hinns säkert med =)

God natt sötnosar
Dröm fina drömmar =)


Förresten...

Jag kom att tänka på en sak..... Mina tänder ;)
Ja.... Jag har ju skitdåliga tänder och sen jag slutade röka har det blivit än dåligare. Tandköttet alltså. Eftersom blodcirkulationen kommit igång igen så försöker tandköttet repa sig nu. Men skit samma.... En glädjande sak är i alla fall att tänderna faktiskt blivit något pyttelite vitare =) Så även om de fortfarande är tråkiga och trasiga så är de lite vitare...hehe. Ni vet väl att man ska glädjas åt det lilla =D.

"Allways look on the bright side of life"........


Näääee...

Jag tycker fortfarande inte jag är speciellt snygg men jag börjar förlika mig med min spegelbild =/ Tror jag......hehe.

Nu har jag genomlidit jobbmöte i alla fall och jag kunde ju roa mina kollegor lite med mitt hår och berättelsen om hur jag gick förbi spegeln och grät här hemma ;) Berättar man om sitt elände på ett roligt vis blir man lite gladare själv också... jag blir det i alla fall =)

Nu ska jag ha kaffe och sitta en stund i lugn och ro. Sen måste jag röja och packa lite här hemma. Reser ju iväg fredag morgon och i morgon jobbar jag till 20.00 så det är bra att ha förberett allt till grabbarna bus.... De ska liksom klara sig själv i helgen, eller ja, de ska äta hos sin pappa men annars all tid själv..... Det tror jag de klarar galant =)

Men jag måste i alla fall se till att här är rent och snyggt för då kan jag klaga på dem när jag kommer hem och de inte hållt i ordning. Är här inte rent så tycker de ju att de kan låta bli.... Jaja....kaffe var det ju ;)


Pisspotta.....


Detta känns inte som en bra dag..... Jag ångrar mig som satan och gråter bara jag ser mig själv i spegeln...... Känner mig jätteful nu. Hade jag bara varit yngre i ansiktet utan påsarna under ögonen så kanske jag hade tyckt om det men jag ser ju bara så gammal ut...... Fattar inte varför jag skulle göra det..... Skit.

Som stormen river öppet hav.....


Skitväder...

Jag tror bestämt att det snöar =(
Så jävla lönt det är då.......
Det är ju för fasiken vår nu.
Fatta det väder.

Mittiveckandagen....


I går kväll när grabbarna bus skulle lägga sig sa stora sonen : Vad är det för vitt du har i nacken? VA....... Ni anar inte vad jag gjort..... Vi fick oss i alla fall ett gott skratt och jag fick nästan samtidigt ett ångestanfall..... Jäklar vi låg nästan på golvet och vred oss av skratt......
Jo så här är det.... jag har på något vis lyckats klippa/raka ett hack rakt upp i nacken....... Där är absolut inget hår kvar där och det ser heltokigt ut =O. Vilken jäkla klant man kan vara ;)
Hoppas jag kan fixa till det någotsånär idag.......

Annars då? Ja, det är onsdag och jag är ledig förutom ett litet personalmöte..... Hoppas jag inte skrämmer slag på kolleger och chef ;) Fast de är nog ganska vana vid mina frisyr- och hårfärgsbyten vid detta laget =)

Usch...

Jag mår nästan illa nu.....
Ser fan inte klok ut =(

Jävla idiot jag är....


I andra bloggen finns en bild på fanskapet....

HJÄÄÄÄÄLP....

Shit och fy fan..... Jag är skallig =O
Joooo.... Jag råkade ta fel klipptillsats och rakade av en bra bit vid örat. Det var bara att fortsätta i samma stil över hela huvudet =/. Så kalla mig inte feg.....Hahaha. Det är fan bara nån jäkla millimeter nu. Fanfanfan...... Jäkla tur att jag ändå klär ganska bra i det men jag tror ändå jag får leva i mössa ett par dagar......

Lillkillens kommentar då: Men mamma, se det positivt. Nu behöver du ju inte använda vax =) Nej..... Tro fan det;)



Okej då.. Fullt så här hemskt är det inte ;)

Ringar...

Jag har fått för mig att jag vill ha ringar..... Jag hade förr ringar på flera fingrar men slutade sen använda det för att jag har ett nervöst beteende med ringar... Jag snurrar hela tiden på dem =/. Men nu vill jag ha ringar igen. Fingrarna blir ju snyggare med ringar på.... Satt och kikade på Guldfynds hemsida och hittade flera stycken skitsnygga....... Framförallt den översta är ju jättefin =)






Hemma igen...

Det var en kort arbetsdag..... Som vanligt kanske =) Nu ska jag snart käka lite..... Tonfisk, keso och kokta ägg..... Var så himla sugen på det så jag hoppas jag kan tugga.
Sen har jag en del att göra.... Ska sortera tvätten så vi kan få in den i respektive garderob, tvätta golvet i lillkillens rum och sist men inte minst....klippa håret =O. Kära tider.... Vet inte om jag vågar men jag tror jag kommer att göra det =) Det ser ju ut som jag har mössa nu och jag känner mig bara fuuuul när jag tittar i spegeln.....
Så, en del har jag ju att göra i kväll.


Jäklar vad snyggt

Fuldag igen....

Känner mig så jäkla ful.... Trött jag blir på att känna så =/. Kanske ska jag ändå ta mig råd att klippa mig för jag står inte ut med min spegelbild just nu.... Eller kanske plocka fram maskinen? Fast jag är ju en fegis och är rädd att det blir fult..... Dessutom är klippmaskinen skitdålig. Äsch..... Jag bara gnäller. Men visst är det trist med "fuldagar"? Nu tycker jag att jag haft det hur länge som helst och vill känna mig snygg igen......

Snart dags att jobba..... Börjar lite senare, för kollegan och jag delar på tiden idag. Finns inte tillräckligt att göra för två....
Tjo vilket livat inlägg detta blev ;)



14.45
Nu har jag satt klippmaskinen på laddning........
Få se om jag vågar ikväll då =/

Kryss i taket....

.... eller något.
Lillkillen kom idag iväg i tid och inget bråk blev det heller =). Beror visserligen på vår urladdning i går morse...... Ja, det var inget jag berättade om då men ojojoj. Det var så mycket bråk att han kände sig väldigt manad att städa sitt rum i går efter skolan och sen vara snäll och trevlig hela kvällen ;) Nu får vi se hur länge det varar.....

Jag var nyss nere med första tvätten ju och det är verkligen vår i luften =) Det är inte sol eller så utan det är själva luften som känns annorlunda. Man blir riktigt pigg och glad av det ju.... Ja, jag i alla fall ;)

För övrigt är det bara tre dagar kvar nu innan jag reser iväg..... Så skönt =)


Hallihallå...

God morgon..... Tisdag idag och jag ska tvätta nu direkt på morgonen. Oj, vad jag hade svårt att somna i går kväll..... Tror jag låg och vred mig i sängen till över ett i natt. Men sen i gengäld sov jag ända tills klockan ringde idag och det var flera veckor sen det hände sist =)
Nu måste jag ha lite kaffe innan jag kastar mig ner i tvättstugan =) Tjing...


Låset....


Jag funderar mycket på det här med att ha bloggen låst..... Jag vill ju inte det egentligen och det är ganska tråkigt med under 20 besökare per dag även om det är ni som är mina favoriter som har tillgång nu =)
I alla fall så funderar jag på att ha den låste en vecka till och kanske låser jag upp den i början på nästa vecka när jag kommer hem från min lilla helgtripp =)

Snart kväll...


Idag har jag beslutat mig för att köra med nikotinplåster ett tag till. Slutade ju för lite mer än en vecka sedan med dem men har inte mått så bra. Så idag har jag varit på apoteket för att köpa nya. Får se om det hjälper........ Bättre än att börja röka igen i alla fall =)

Jag har fått en jäkla varböld i munnen =(. Längst in har jag en dålig tand som jag försöker hålla efter bäst det går men nu mår den tyvärr inte så bra.... Kände det igår att tandköttet svullnade upp och i morse kunde jag trycka ut var från den... Jätteläskigt =/. Så nu är det flytande föda som gäller ett par dagar... Har inte precis råd att gå till tandläkaren nu så det blir att skölja i corsodyl och ta ibumetin så blir det säkert bra igen..... Jag ska försöka komma iväg till en tandläkare sen när jag har pengar och dra ut fanskapet för den är bara i vägen.... Vill absolut inte rotfylla =O Fy fan vad ont......
Blir förresten välling till kvällsmat för min del idag =) Det är gott......

Blir knäpp...

Det är ett par saker som hänt i min kropp som jag har svårt att förlika mig med. Jag tror det beror på en kombination av att jag slutat röka och sen alla hormoner som kom med spiralen. Så förhoppningsvis ska det försvinna så småningom, men det är jobbigt medan det finns här.
Det som hänt är att jag fått jättedålig hy med massor av finnar.... Jag är uppsvullen, eller det känns så i alla fall... Fingrar och ansikte framförallt..... Sen har jag fått en hemsk huvudvärk. Den kommer och går men den försvinner aldrig helt...... Jäkla jobbigt =/. Känner mig aldrig helt frisk och fräsch.........

Till råga på allt så ökar jag i vikt trots att jag inte äter en massa....... Skitjobbigt ju =(


Måndag morgon...

Ny vecka igen och det tycker jag är bra för det är denna veckan jag vill att det ska vara.... Eller ja, fredag rättare sagt. Men snart är vi ju där =) Än så länge är det bara måndag och jag ska jobba i eftermiddag...... Men innan dess ska jag försöka hinna med en stund i solen och sen ansa de lurviga ;) hehe....

Jag är nojig att min laptop håller på att krascha =O. Tror det är lampan i skärmen eller något som är på upphällningen... Annars är det något annat.... Jag får panik =(


Jupp, jupp....

Nu har jag och stora sonen varit upp och grattat dottern..... Stannade bara en stund och under den stunden var det mest att jag stod i köket och pratade med "maken".... Ja vi är ju fortfarande gifta =/. Det känns bättre nu och vi pratar normalt utan tjafs och bråk......

Jag håller på att klättra på väggarna idag...... Knäpp i huvudet blir jag ;) Därför gick jag ju ut innan idag och därför ägnar jag ännu en kväll åt mitt utseende....hehe. Ja, ansiktsrengöring och mask.... Ögonbrynsplock blev det visst med =). Något måste jag ju ha att göra....... Måtte denna vecka gå snabbt för det är väntan som gör mig knäpp......

Nåväl..... Måndag i morgon =)


Denna är så fin.....

Lars Winnerbäck och Miss Li.

"Om du lämnade mig nu"


Yrslig....

Tvi bubblan vad det snurrar..... Jag vet inte varför men det är alldeles yrsligt i benen =O. Jo, det är sant.... Det känns som om jag inga krafter har i benen och ja, det yrslar i huvudet med ;) Men trots detta har jag just kommit in efter en timmes promenad.... Jag kände att jag behövde göra något. Rastlös som attan är jag och tycker det är något trist att sitta här och glo......

Nu ska jag snart fixa lite mat här hemma sen ska jag kila över och gratulera dottern =) Vi firade henne ju förra veckan men jag har inte gett henne något än..... Så efter maten ska jag över dit. Dumma jag har planerat in fläskfilé med potatisgratäng idag och jag som bitit mig så illa i tungan =/ Jag tänker bannemej tvinga i mig mat även om det gör ont för det är sååå gott ju =)


Flytande....

Det känns som att jag får hålla mig till flytande föda idag.....
Jag bet mig duktigt i tungan i morse när jag tuggade tuggummi..... När jag nyss försökte äta gjorde det djävulusiskt ont i tungan så nej.... Jag tuggar nog inte mer idag =/ Får ner och köpa yoghurt och välling kanske.......


I valet och kvalet...

Åh.... Nu är jag där igen. Hur vill jag ha mitt hår??? Förra veckan kände jag mig snygg i håret och kände att det kan vänta ett par veckor till med klipp. Denna veckan känner jag mig skitful med världens pälsmössa på huvvet =/. Såååå.... Nu funderar jag ännu en gång på att snagga mig..... Hehe, bara för att jag sett några bilder på snygga snaggade tjejer så inbillar jag mig att jag också blir så snygg ;) Jag förtränger gärna den där fulkänslan jag fått de gånger jag faktiskt snaggat mig...... Samtidigt har jag lust att låta håret växa ut.... Lite längre. Och mitt i alla funderingar så gillar jag verkligen frissan jag klippt de senaste gångerna...... Grrr... Vad det ska vara svårt =/

Skitsnygga Carina Berg....


Söndag....

Morgon på jobb och snart dags att gå hem. Kaffet håller på att rinna ner i bryggaren så snart får jag mig lite "livselixir" ;).

Idag gratulerar jag min stora flicka =) Dottern min fyller 20 år =) Inte klokt att det är så längesen man låg och tryckte ut lilla stumpan.....

Grattis hjärtat



Natti....

Nu ska jag ta min överjästa mage med mig i sängen....
Känner mig ganska trött nu.

God natt och sov sött.....
Puss


Rastlös....

Ingen bra dag detta...... Jo, det har varit en fin dag och vi har varit iväg till Kristianstad och spelat bowling men nu känner jag mig rastlös. Jag vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv. Fick låsa in mig på toa innan och gråta..... Jag grät så mycket att jag fick lägga mig på golvet. Jag fattar inte att det kan göra så ont inuti en när man är ledsen, men så kändes det. Nu känns det bättre men inte helt okej..... Läskigt röksugen är jag och det som hjälper just nu är att äta men samtidigt ger det ångest med allt detta ätande. Jag känner mig jättefet =(

Men det var jättekul att spela bowling i alla fall =)



Oj vad jag saknar.......... dig.



Lördag....

Vet ni om att jag i detta nu varit rökfri i tio veckor........ Det är väl inte helt illa? Jag måste få säga att det känns oerhört bra även om jag emellanåt inte vill annat än dra in ett djupt bloss...... Men nej, jag ska inte igen. Jag är stolt över mig själv =)

Lördag idag och jag ska jobba..... Som vanligt är jag inte jätteroad av det på samma gång som jag gillar det.... Svårt att förklara det där =/. I alla fall så jobbar jag till i morgon förmiddag...... Långpasset.

Nu måste jag ha en kopp kaffe innan jag ska hoppa in i duschen......


Sova...

Tror jag ska lägga mig snart... Ska försöka jaga ut sonen från mitt sovrum nu =) Jobb i morgon för denna damen... Ett helt dygn.

Puss och god natt.....


Vackert...


Ro båten.....

Stackars mina söner.... De har nog världens knäppaste mamma ;) Vi sitter här i godan ro och helt plötsligt får jag en låt i huvudet som bara måste ut..... "Row, row, row your boat" sjunger jag rakt ut i luften.....=D
Båda grabbarna tittar på mig som om jag är galen..... Sen asgarvar vi.
Jäkla retard sa lillkillen och jag är väl böjd att hålla med ;)


Uppfräschning...

Det duger inte att deppa ihop.... Jag sov i soffan en stund innan sen fick jag ett uppmuntrande telefonsamtal. Sen sorterade jag tvätt som jag måste komma ihåg att lägga in i skåpen ;) hehe.... Kilade sen ner en sväng i klädaffärerna (utan att handla) och provade några plagg och genast kände jag mig ganska smal igen =) Sen ner i solen ett tag för att bättra på brännan. Sen var jag i affären och fick komplimang av kassörskan för min fina solbränna... Tack =) Alltid kul med komplimanger....... Nu står maten i ugnen och jag har precis målat naglarna =) Känns skönt att fräscha upp sig lite.... Köpte nytt nagellack häromdagen och det var meningen att det skulle vara till tånaglarna eftersom jag inte tycker om att ha färg på fingernaglarna när de är korta men nu målade jag dem ändå och det var inte så dumt faktiskt =).
Efter maten ska jag fixa lite med ansiktet... Mask och så. Känner mig så stram och finnig...... Tjingeling

Nagellacket är nr. 87 från Depend.
Jättebra och billigt....


Begriper inte...

Jag fattar inte vad det är för fel på mig....... Jag är trött på att känna så här i alla fall. Vill vara normal.
Jag får ingen riktig reda i vad jag själv vill just nu och ni anar inte vad jobbigt det är. Det började med att jag kände mig hungrig men inte tyckte jag behövde äta.... Försökte verkligen låta bli men tog ett par Mariekex. Sen skulle jag såklart tvunget ha en hel bunke kex till och med smör på...... Jomenvisst, smartass...... Sen kände jag mig röksugen eller i alla fall en känsla av röksug.... Tänk att kunna röka bort hungern som jag alltid gjort tidigare. Men nej.... Inte det. Sen blev jag ju så dödens trött att det kändes rent obehagligt i kroppen så jag la mig i soffan.... men hallå!!! Snacka klarvaken men dödstrött...... Det är alltså stört omöjligt att somna. Nu blev jag istället ledsen och så känner jag mig så ensam.....  Jag vill inte känna så här varje dag...... Varför så ledsen? Äsch....skit.


Sömnig...

Oj, vad jag blev sömnig nu då...... Det var verkligen jätteskönt med massage idag och jag hade gladeligen kunnat ligga där en timme till men det kostar en hel del =/
Efteråt gick jag direkt hem och stoppade vetevärmaren i micron och satte på min meditationsmusik, tände aromalampan och sen satte jag mig i fåtöljen med värmaren över nacken..... Det är så skönt och nu gör värmen att jag blir sömnig. Det hade verkligen varit skönt att sova nu men oj, vad dumt.... Vill ju inte komma in i de ovanorna igen med att sova bort dagarna. Får gå ut i köket och ta en kopp kaffe istället tror jag =)


....


Jag vet...

.... exakt vad jag skulle behöva: Ansiktsmassage....... Varenda muskel i mitt ansikte är så förbaskat spänd och jag klarar inte av att lösa upp spänningarna..... Gud vad skönt det hade varit =)


Ny dag...


God morgon till en fredag...... Här är det idag jämngrått ute =/. Skitväder kallas visst det för. Jag är i alla fall ledig idag med och det är väl skönt får jag säga. Ska på nackmassage klockan tio och ni anar inte hur jäkla skönt det ska bli =)

Jag känner mig ganska nöjd hitintills med denna morgonen måste jag säga... Jag har varit uppe i ca. 15 minuter och redan har jag fått upp en lillkille.... Duktig han är idag =)... Nej, det där tar jag tillbaka. Det kvittar nog hur tidigt jag än väcker honom så blir han ändå inte klar i tid.

I övrigt har jag fortfarande denna förbenade huvudvärk =(.

Ännu duktigare...



Ja, nu har det alldeles slagit slint i skallen på mig..... Inte nog med att jag både tvättat och städat idag för nu har jag även "storhandlat". Jupp..... Nu har vi fyllt hyllorna här hemma och jag tror maten ska räcka till nästa gång pengar flyter in =). Nu känner jag att jag förtjänat att sitta i lugn och ro lite.... Men jag måste erkänna att det faktiskt känns bra i kroppen att ha jobbat lite =).
Det enda jag skulle kunna önska nu är väl lite sällskap..... Känner mig lite ensam till och från. Även fast jag trivs med ensamheten så kan jag också sakna ibland....... Jaja, jag har ju söta grabbarna bus i alla fall =)


Städat...

Och plötsligt fick jag irritationen att gå över i energi =).

Det är alldeles sant..... Jag plockade in sonens stereo i vardagsrummet och hittade en gammal skiva med typ meditationsmusik. Jag droppade lite Harmony- aromaolja i aromalampan och sen röjde jag =). Nu sitter jag i min fåtölj och njuter av musiken och doften och att det är snyggt runt mig =). Kaffet har jag så klart bredvid mig i vanlig ordning och det är mer än en halvtimme innan jag måste ner en ny vända i tvätten......


Skivan jag lyssnar på...



Jag måste erkänna att det känns jätteskönt att ha gjort något och faktiskt har jag inte lika ont i huvudet längre.... Jag ska undvika att sitta ner och tänka för mycket ;) Hehe.... ni ser att jag ändå känner mig själv...... Oroar mig till smärta.

En sak som också gör att jag känner glädje är att det bara är en vecka tills jag får en helg hemifrån =)
Bara åka iväg och rå om mig själv..... Visst är det lyx?

Sist bjuder jag på lite nytagna bilder här hemifrån. Ett hopkok av möbler efter separation =) Inte precis något för er IKEA-tokar...hehe. Men jag gillar verkligen att vara egen......Inte som alla andra =)

Ser ni min fina hörna.......Med rosa fåtölj =)



Efter att matsalsbordet försvann fick katterna hela burspråket själv ;)


Värre än innan....

Jag är arg, irriterad, ledsen och frustrerad...... Just nu känns det nästan värre än innan jag la mig i sängen. Om jag hade kunnat få tyst omkring mig så tror jag att jag hade lyckats för jag kände att det var på väg att lossna. Men när nu hela jäkla byn tvunget ska komma in i mitt sovrum så skapas det bara en massa extra spänningar av irritationen. Ja en förklaring antar jag att ni vill ha. Jag bor mitt inne i byn med sovrumsfönsterna ut mot torget och de är oerhört dåligt isolerade. Så jag kunde lika gärna lagt mig mitt ute på torget. När jag låg där i min säng kände jag hur jag blev mer och mer irriterad och spände mig mer och mer. Jag vet bannemej inte hur jag ska lösa det...... Nu har jag bara blivit jätteirriterad på allt och alla.... Det känns nästan som att jag skulle kunna ställa mig på torget och skjuta alla idioter. Fan, fan, fan..... Ge mig lugn och ro.


Nej...

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn....
Jag ska lägga mig och försöka köra lite avslappning =)

I Duz Yoga Ta Relax

Morrn...


Det var ju en envis jäkla huvudvärk...... Fy, vad det spänner och gör ont. Det känns som att det kommer från nacken och jag vet ju att jag varit extra spänd sista tiden, men varför? Och hur hittar jag avspänningen?

Nåväl... Nu är det torsdag i alla fall och jag är ledig... Så ledig man kan bli när man har tvättstugan ;)

Slö kväll.....

Huvudvärken vill verkligen inte ge med sig..... Men somna kan jag inte heller. Jag har slappat i soffan ett par timmar med ryggen mot TV:n. Gjorde ett försök att massera mig själv i nacken och det var välbehövligt men jag får så ont i handen och fingrarna. Tur jag har en ny tid inbokad på fredag.

Yngsta sonen sa innan att han ville att jag skulle somna i soffan så de kunde vara uppe hur länge de vill, men tji får de...... Stenkollmamman somnar inte ;)

Nu inväntar jag att de ska hoppa i säng så jag kan göra detsamma.... Kanske är det lite lättare att somna i sängen. Blä.... Det är ju över en timme till =/ Jag tror jag lägger mig i soffan igen.... Kanske finns det något på TV?



Jo tjena...

Så mycket ro har jag i kroppen.....
Kan inte vila.
Men det känns som jag har något mindre ont.....
 Kanske =)


Uschamej...

Fortfarande lika kass men jag har kunnat gå hem i alla fall..... Fy, vad jag avskyr att ha så här ont i huvudet. Jag tror inte jag har feber utan det bara känns så. Orkar inte leta upp termometern...... Magen kör rundor också så jag hoppas ju att det inte är någon magsjuka =/ Något av det värsta jag vet är att kräkas =O Jag gör det aldrig......

Nu måste jag vila mina ögon lite......


Aj....


Fy fan vilken huvudvärk jag har nu.... Det har inte hjälpt med Ibumetin utan det har snarare blivit värre =(. Jag känner mig yr och febrig och illamående... Hoppas inte jag blir sjuk nu för det har jag ingen lust med. Sitter i alla fall på jobb och får stå ut till fem innan jag kan gå hem.... Hoppas det snart går över..

Oj...

Vilket alldeles underbart väder det är här idag..... Precis vad jag behövde känns det som =) Det blev minsann solbrillspremiär också för i år...... Det är så skönt ute att man inte gärna vill vara inne.... Tråkigt bara att jag inte har sällskap på mina promenader. Glad blir jag hur som haver av detta.... Får väl se hur länge det varar innan snön kommer igen =/ Blä......

Jag hade kameran med mig och skulle ta lite bilder på våren men det var svårt.... Leta ordentligt i bilderna så ser ni små blommor...... Sen några bilder på att vi ingen snö har kvar....
Grått och trist är det men solen skiner i alla fall =)

Nu är det kaffe och dusch som gäller för mig sen drar jag ut i solen igen =)

Snödroppar


Vintergäck







Solbrills.... ;)

Vårkänslor....


Oj vad härligt...... Nu skiner solen och jag spritter nästan av vårkänslor ju =) Nu ska jag ta på mig lite kläder sen kilar jag en sväng till apoteket och sen till solariet..... Skönt att slippa sitta här i alla fall ;)

Jaha....

Så var vi där igen då..... Gap och skrik och söl. Fy fan vad tråkigt det är med en 15-åring som anser att frisyren är viktigare än att komma i tid till skolan. Han har alltså chansen att ta bussen dit men väljer att pyssla med frissan istället och inbillar sig att det är okej att ta bussen en timme senare =/ Konstigt att jag skriker då eller? Fråga mig inte hur han tar sig dit men här fick han inte vara i alla fall... Jag tror han går. Ganska dumt val när det finns cykel.......
Nu fick jag ont i huvudet och så klart dåligt samvete för att jag blev sur..... Skit att vara mamma =/


Onsdag...

Jaha... Då var onsdagen här då och inget roligt hade den med sig ;) Grått och trist väder om inget annat........ Jag har inget speciellt inplanerat idag förutom jobb. Sen ska jag förmodligen gå en sväng till City Gross också....... Annars är det ganska slappt idag =)


Snart onsdag...

Jo, det är det ju.... Snart onsdag =) Tiden den går minsann vare sig man vill det eller inte.... Just nu vill jag att tiden ska springa......



Jaja... Än så länge är det ju tisdag i alla fall och här hemma råder just nu lugnet. Ska snart ha grabbarna bus i säng och då är det väl slut på friden..... hehe. Fast de har blivit förvånansvärt duktiga på att krypa i säng när jag säger åt dem.

Kvällen har jag ägnat åt att prata i telefon och däremellan har jag stoppat in ännu mer i matintaget.... Att jag bara kan äta så mycket och sen klaga på att jag känner mig fet =/ Självförvållat kallas det för..... Men jag har tillåtit mig själv att fortsätta frossa idag.... Har jag nu börjat fördärva dagen med frosseri så kan jag lika bra frossa med besked =)


I morgon ska jag ge mig ut på ännu en långpromenad..... Ska gå ut till City Gross som jag hade tänkt härom dagen. Jag vet inte om de har resväskor där men jag ska kika om de har det i alla fall.... Jag behöver nämligen en sådan. Får väl se...... Sen på eftermiddagen i morgon är det jobb igen med innebandy på schemat och tydligen ska lokaltidningen komma och ta foto så det gäller att hålla sig undan..... Haha.

Nu får jag sluta med allt detta nonsens..... Jag nattar bloggen och återkommer i morgon med nya friska tag =)

God natt mina söta vänner....
Sov gott och dröm sött
Puss.....



Lite nytt i andra bloggen med........=)

Också lite änglaviskningar....



Än sker det mirakel,
det är bara en tanke och ett öppet sinne/hjärta som behövs,
ingenting är omöjligt.



Fattar inte så mycket...

......Men spännande ändå =)
Kräftans
horoskop för Mars........




Du befinner dig på främmande mark under Mars. Kanske tar du helt enkelt semester, kanske gör du en affärsresa, kanske får du gäster från ett annat land. Det främmande kan också innebära en ny romans, byte av jobb eller nya mål.

Juridiska frågor kan också dyka upp och du bör prata med en advokat.

Runt den 11:e Mars kan du behöva skriva under kontrakt. Samma dag, känns det som om ett kapitel i ditt liv avslutas. Ett nytt kapitel börjar så klart.

Solens ankomst i Väduren den 20:e Mars markerar Plutos återvändning. Den här transformerande planeten gjorde sin närvaro känt under Jul och Nyår. Mot slutet på Mars kommer händelser som ägde rum under December att påverka det som nu sker. Betoning finns på karriär och relationer och du kan komma att tro att det som sker är ödesbestämt. Förmodligen har du rätt.


Redan hemma...

Jäsigt kvällsjobb jag har ;) Har schematid till nio men inget att göra så kollegan skickade hem mig fem..... Får väl ta igen det en helg sen. Fast det är chefens eget fel... Vi har påpekat att något måste göras men inget händer så vi utnyttjar givetvis situationen lite grann =). Fast vi har under sju år ställt upp för kommunen så till den milda grad att vi gott förtjänar lite lyx =)


Nåväl.... Jag äääälskar värmen och vårkänslorna =) Idag har vi haft + 5 grader och det är så jäkla skönt........ Kollegan som är fågelskådare sa att igår sjöng koltrasten tidigt på morgonen och det är tydligen ett vårtecken =) Jag är skitkass på vilka fåglar som låter hur men han sa att de är dem som sjunger finast =) I alla fall så har vi förbaskat skönt vårväder och jag blir sååå glad av det.......

Klicka på bilden för att höra koltrasten =)


AAAAAAAAAA

Nu skriker jag snart.......
Hjälp mig =O
 Jag vill inte vara sååå jäkla röksugen.

Jag har fan klarat 9 fucking veckor........

Ja just ja...

Hehe... Jag kom på att jag ju kan blogga på arbetstid utan att någon kan upptäcka det =) Det var ju en fördel med lösenord..... Annars är det väl ingen större hit.
Här är förbenat lugnt och tråkigt i alla fall och jag är jäkla röksugen och äter mest bara hela tiden... Snacka om att jag blir sur på mig själv..... Fan, fan, fan.... Vill ju inte öka på vikten mer nu =/ Är redan uppe i 65 kilo och hualigen vad läskigt om det ökar mer =( Det vill jag inte.... Får försöka svälta ett par dagar nu så jag kommer in i gamla gängor igen. Nä... Nu måste jag servera mellis här. Verkar som jag får sluta redan vid 17 tiden idag.......

Färgen är på plats....

Joho... Det blev visst till att kladda i svart färg i håret ändå.... Och som vanligt blev jag lila om öronen =/. Nu är det bara att vänta ut tiden och sen hoppa i duschen.... Ska passa på att röja lite här så länge =)


En timmes....

....rask promenad kom jag just hem från =). Jag var tvungen att göra något åt hunger och röksug så en promenad var ett bra alternativ..... Jag har något ont i benen nu men det är en bisak ju ;). Jag var in om och handlade på ICA på vägen också så det blev ju lite styrketräning för armarna att bära hem varor hela den vägen =)
Nu sitter jag i min fåtölj med nutrilett och cola light =) Tycker att jag förtjänat det nu och snart vankas kaffe... Hehe. Tror jag ska hinna med att färga håret och duscha också innan jag ska jobba...... I alla fall duscha måste jag ;)


Morgon igen...


Ännu en natt då jag vaknat stup i kvarten..... Jäklar vad jag blir trött på det beteendet då. När det väl var dags att vakna och stiga upp ville jag så klart inte, för jag känner mig inte utvilad. Men jag överlever säkert =)
Idag är det visst alldeles jämngrått igen ute...... Inget kul alls. Vill ha lite ljus och sol så jag kan bli pigg och glad =) Nu måste jag se om jag får upp och iväg grabbhalvorna......

Fy fan vad jag är röksugen =(

Stillsamt...

Här går det lugnt och sansat till hemma..... Sönerna sysslar med sitt och jag sitter här i min rosa fåtölj =). Nej... den är ju inte rosa men nästan... Har lagt rosa mysfilten över en gammal ful fåtölj ;) Jag har i alla fall pratat en stund i telefon med en god vän och det gillar jag... Att surra med vännen =). Hmmm.... Nu har jag ju glömt färga håret igen =/. Nåväl... Det hinns väl med en annan dag.
Hehehe.... Vilket lönt inlägg detta blev då.... Massa nonsens =)
Tjing.....;)


Tjolahejsan...

Då sitter man här igen..... Med kaffet i högsta hugg ;)
Arbetsdagen har gått bra i alla fall och det har blivit en del promenader för lilla jag och det känns bra =) Jag har precis stoppat i mig en lax- och spenatpaj.... Jättegott.
Måste få säga att jag känner mig gladare än jag känt mig på länge och hoppas verkligen det vänder nu..... Jag är förbenat trött på att vara deppig nu och känner mig som världens tråkigaste människa som bara gnäller och klagar.... Trött på att gråta också är jag...... Så nu håller jag alla tummar och tår för att jag går gladare tider till mötes nu =)


Bild på rosorna jag fick av mina barn i fredags =)


Inte bara lat....


Om jag kör på och låter bli att känna efter så märker jag inte att jag är yr =) Nu när jag satt mig ner så känner jag det igen..... Jaja.
Jag la mig i alla fall i sängen för att vila innan men så ringde telefonen och det var trevligt med en pratstund som muntrar upp... Sen kunde jag inte ligga och dra mig mer utan jag stack ner i solariet en stund och sen hem i duschen... Har rakat mig och duschat och smort in mig så nu är jag brun och len..... Känner mig snygg faktiskt =) Inte en helt oangenäm känsla... Hehe.
Nu är det så klart kaffedax igen och en stund att titta genom bloggar innan jobbet kallar..... Tjing =)

Inte bra...

God morgon ny vecka.... I natt har jag definitivt inte sovit bra. Jag tror jag varit vaken minst en gång i timmen hela jäkla natten..... Jag fick gå och lägga mig ganska tidigt igår kväll efter att ha sovit en stund i soffan p.g.a. illamående som inte gav med sig...... Tyvärr känner jag att illamåendet inte försvunnit under natten....... Ska försöka få upp ett par grabbar nu och få iväg dem till skolan sen är det vila som gäller.... Ska ju jobba senare idag ju.


Fasiken....

Jävlars helvetes skit........
Ja, jag måste få svära för jag är in i helsikes röksugen idag =(

Jättejobbigt......


Kafferast....


Nu har jag faktiskt varit ute =) Kors i taket eller något....... Jag skulle egentligen vandra till City Gross som är en bit utanför byn för att se om det finns resväskor men jag orkade inte gå dit idag och väskorna lär ju inte försvinna, så jag gick en kortare sväng till Lidl..... Men det blev ändå en timmes promenad och jag fick tag i nya trosor och skohorn =) Sen var jag och solade en sväng och sen konsum och handla kaffe. Nu är jag hemma och kan sitta ner en stund med mitt kaffe och nya Må Bra..... Sen ska jag sätta slingor i lillkillens hår och sen ny färg i mitt hår...... Får se om jag orkar raka mig idag också.
Vet ni? Jag är inte säker men nästan..... Jag börjar känna glädje igen =) Jäkla skitspiral om det nu är den som gjort det..... Enda smolket i bägaren idag är att jag yrslar som satan.... Men det är väl för att kroppen inte fått något nikotin alls sedan i fredags.

Första mars....

Smaka på det ordet.... Mars. Det är vår på något sätt för mig.... Även om det närtan aldrig är vår i mars så är det ändå det för mig =) Idag är det således första mars och solen skiner ännu en dag.
Jag vaknade innan och det var grått och trist och jag blev sur för jag vill ha fint idag med. Jag tvingade mig själv att somna igen ;) Sen när jag vaknade vid åtta var det sol och fågelkvitter =) Nu sitter jag med mitt kaffe i min fina hörna. Tror att jag ska sola idag och sen ta en långpromenad..... Vi får se ;)