Sovdax.....



Äntligen är denna pestiga dagen slut...... Snart hägrar sängen. Har varit ute i kväll igen med maken.... En rask promenad på 55 minuter... Ont som attan i benen men jag är nöjd med prestationen =). Kors i taket mina vänner.... Grabbarna bus har redan stängt av datorerna...... Jag svimmar nästan. Utan gnäll och tjat. Men jag tror att natten i stället kommer att tillbringas framför TV-n ;). Jag kan bara inte med att  tvinga stora grabben i säng när jag vet att han ligger och vänder och vrider sig och med lite tur somnar vid fyra, fem- tiden..... Jaja, nu ska jag i alla fall snart sova och hoppas på en bättre morgondag =)
Sov gott sötnötter =)


Nähäsåminsann....




Nu ska jag laga middag.....
Hungrig som få är jag nu.
Ska koka fullkornspasta och sen blandar jag i
 kyckling, riven ost och tomat/ostsås.....
Ska bli riktigt gott =)
Vad äter ni för gott idag?



Fastnat...


Vi har definitivt fastnat i en negativ spiral här hemma..... Grabbarna sover hela dagarna och sitter uppe på nätterna. Jag tycker inte om det men har inte kraften att ta itu med det..... Fasiken. Hur jag än försöker väcka dem tidigt så går det inte.... Jag kan ju inte precis dra dem ur sängen. Stora killen har dessutom problem att somna på kvällarna hur lite han än sovit...... Blir bara så trött. Känner mig som världens sämsta mamma.....
Sorry för negativa inlägg idag..... Det är bara en sån dag =/

Patetisk....



Fy vad jag är uttråkad....... Just nu har jag ett depp. Känner mig som världens mest ensamma människa..... men jag vet att det är mitt eget fel...... Jag vågar ju inte ta kontakt med folk. Hur i helsingland blev jag så här folkskygg??? Börjar bli oerhört trött på mig själv..... Sitta här och gråta!!! Gamla människan..... Patetisk är vad jag är..... Fasiken.......


Sur....




Jag är suuuur......
Vill ha långt hår.
NU......





Under solen....



...... Inget nytt =).
eller sol och sol........ Jäkla svarta moln =(. Jag har röjt här hemma i alla fall.... Duktiga jag. Så nu kan vem som helst komma hit =). Som om någon nu skulle göra det....... Ja, jag vet...... Ensamma mamman kan man kanske kalla mig för =). Skit samma.... Ingen kan ändå komma hit på några spontanbesök. Jäkla porttelefon som inte funkar. Jaja...... Som sagt är det ändå ingen som kommer.
Men nu är det slutklagat...... Kanske dags för lite frukost =)


Morning friends.....



Lite nymornad här...... Vilken trist dag vädermässigt.... Buhu, var är solen??? Inget speciellt inplanerat idag. Kanske ska jag åka iväg för att handla fina plasttallrikar... Ja, vi ska börja äta på plasttallrikar =). Stora killen klarar inte av ljudet när man råkar skrapa besticken mot porslin.... Han nästan kreverar. Så för hans skull........ Vad gör ni idag???





Natti....

Vill bara säga att jag läst runt hos alla mina bloggfavoriter men inte kommenterat... Kommer nog inte att göra det heller för något konstigt sker med mina händer.... De känns alldeles kraftlösa.... Orkar knappt trycka på mousepaden.... Men, men... Nu ska jag snart lämna över datorn till sonen igen och sen ska jag nog sova..... Ses i morrn =)




Sov gott.....



Good evening....

Hejsan svejsan så här på kvällskvisten.... Jag får på nåder låna datorn en stund nu ;). Har haft en trevlig dag på kalas... Synd bara att det är så drygt att åka tåg.... Tycker att det förstör hela dagen att mesta tiden går åt till resande.

Jaha... Är det någon som tror att jag lyckades låta bli detta?



Nope.... Så klart inte =D

Men när jag kom hem käkade jag en god sallad med kräftstjärtar =)



Det var gott....




Blingbling.....



Jag använder nästan aldrig smycken och definitivt inte klocka..... Men jag fick plötsligt lust med det så jag plockade fram min gamla sötnosklocka =). Sen hittade jag ett riktigt blinbling-halsband på dotterns rum och det passar ju mig alldeles utmärkt =D


Klockan är köpt på Guldfynd för ett par år sen....



Sol?



Nu kämpar solen där ute =). Varmt och gott på balkongen i alla fall...... Får väl se om solen tar sig genom molntäcket.... Nu måste jag hoppa i duschen och raka de lurviga.... Välbehövligt  ;). Sen får jag se om lillkillen behagar komma hem i tid...... Han sa tolv men han har till ett på sig för då måste vi gå till tåget.


OBS.... Detta är inte mina ben ;)
Hehehe... Fullt så illa är det inte...



Kingston....



Jag har försökt mig på att teckna igen.... Det är
Cajsa som föreslog att jag skulle rita av hennes älskade Kingston.... Så jag gav det ett försök. Visst liknar det en hund men jag retar mig på att jag inte kan fånga det där särskilda som gör att det blir Kingston.... Ni vet glimten. Men jaja, håll till godo.... Hoppas du tycker att det liknar honom lite i alla fall Cajsa =)


Goder morgon....



Jag känner mig visst lite groggy idag.....
Måste vara godiset från igår ;)
Jag är godisbakis..... Hehehe.
 Idag ska jag som sagt på kalas.....
Måste kolla upp tågtider men det blir väl vid ettiden nån gång =).

Vad gör ni idag ?



Fuskat......



Aj då.......
Kunde visst inte riktigt hålla fingrarna från godisskålen =O.
Fast jag har nog ändå bara ätit en handfull så inte hela världen =).
Tror snart att jag ska krypa i säng......... Trött.
Suss gott..........



Tomorrow....


I morgon är det kalasendaxen ;) Jag och lillkillen ska ut och åka tufftuff....... Systra min har två gossar som ska gratuleras... Den ena fyllde för en månad sen då vi inte kunde komma för jag var upptagen med bloggträff.... Den andra blir minsann tonåring i morgon.... Så syrran, nu är du också tonårsmorsa ;). Vår stora son som är allt annat än social stannar själv hemma hela långa dagen...... Skönt för honom =). maken ska som vanligt fara och hjälpa min broder med badrumsrenovering...... Så, det var morgondagen i stora drag. Bara hoppas nu att lillkillen kommer hem som han ska i morgon.... han sover nämligen borta i natt.



Hej igen....



Då var maten avklarad för idag =) Gott det var....... Tortillabröd med tacokryddad köttfärs och massa grönsaker..... Hade fullkornsbröd =). Nu har jag placerat mig i soffan.... Lillkillen stack till en kompis så nu vet vi att det inte blir några trista bråk idag i alla fall..... vet ni, grabbarna var såå duktiga idag =) De är något dåliga på att städa sina rum men idag sa vi att det skulle göras och när vi var och handlade så skötte de arbetet strålande =) Jättekul.......


Utmaning....

Jag har fått en utmaning av Majsan

Regler:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
♥ Städa
♥ Handla
♥ Tvätta
♥ Laga kvällsmat
♥ Titta på TV ;)
 

Vad gjorde du för 10 år sedan?
♥ Gick på KomVux.... Var relativt nygift..... Hade nog bästa tiden i mitt liv =) Trots att jag precis fått paniksyndrom....


Ställen du bott på?

♥  Född i Malmö sen flyttat till Arlöv. Tillbaka till Malmö och efter att barnen föddes flyttade vi till Höör. Sen jag flyttade hemifrån har jag flyttat elva gånger..... Snacka rastlös själ ;)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

♥ Betala alla skulder
♥ Ta körkort
♥ Köpa hus
♥ Ge grabbarna bus vars en moppe....
♥ Storshopping med dottern.....

Personer du vill veta mer om: Gabbi , Åsa, Ejmis, Ann, Helena och Anna


Sick and tired of this....





Uscha vad jag är uttråkad..... Nu är gubben iväg och får en introduktion i sitt nya jobb och jag sitter här och väntar.... Vet inte hur lång tid det tar. Vi ska iväg och handla var det tänkt och helst innan fyra då vi har tvättid...... Grabbarna bus bara sover och går för sjutton inte att få liv i........ Helt vansinnigt att sova så länge. Visst är det lugnt men någon måtta får det väl ändå vara. Satt här och funderade på kvällsmaten... tror jag gör tacos i dag.... Kan bli gott =)


Sk*t.....



Det ska väl vara själve den att bo i en liten pluttby......
Ett enda ställe som tillhandahåller sommarkort
 och de har stängt på lördagar..... Grrrr.
 Få se om jag orkar senare,
då åker jag iväg och köper ett i närmsta stad.





Röjt....




Nu har jag hunnit röja undan här hemma..... Blev lite irriterad för maken hade sagt att han skulle göra det men vad sjutton... Han bara sov och sov och det måste ju bli gjort. Halv ett kommer folk hit och då ska det vara fint..... Fattar inte hur en vuxen människa kan sova till halv elva =O. men hahaha.... han får dammsuga =).
Förresten måste jag berätta vad vi gjorde i går..... Klockan var halv nio på kvällen och det var bara skit på TV.... då gick maken och jag ut på promenad =) En hel timmes rask promenad blev det.... Inte illa va?
Nu måste jag hoppa i duschen för jag måste iväg en snabbis för att köpa ett sommarkort till tågen..... Ska iväg i morgon och eftersom vi ändå behöver ett kort så kan jag lika bra spara de resepengarna i morgon......


Om nu någon är intresserad och vill se annat jag skapat så är det bara att gå in under kategorin
"Skapat" så är där lite till....



Ringrostig...




Jag gjorde ju några skisser i går....
För att prova hur det känns.....
Är ju lite ringrostig =).
Här är de tre jag gjorde.....
De är inte speciellt bra.....
Men övning ger färdighet.......
Jag orkade inte scanna dem så de är fotade.........







God morgon....



Jaha..... Lördag igen då. Inga större planer för dagen. Vi har ett litet möte inplanerat senare och får se vart det leder..... Gäller makens nya jobb. Annars är dagen ett blankt ark att fylla =). Nu är mitt kaffe färdigt......
Vad gör ni idag?



Sova kanske.........




Japp det ska jag =)



Jaha....



Då var det kväll igen då...... Jag lyckades undvika regnet när jag var iväg idag. Fick gjort vad jag skulle också. Kom hem med ett skissblock och kom på att jag har pennor hemma i olika hårdhet så det behövdes inte.... Bara 14 kronor blev det således =). Sen har jag sparat 200 kronor till kan man kanske säga.... I går såg jag en supersnygg grön tunika men lät den hänga..... Sen har den spökat för mig och idag var jag tvungen att prova den.... Men hu vad den satt fult. Som vanligt hamnade skärningen mitt på bysten och det är bara såå fult. Så nä, inget köp =).
Till kvällsmat åt vi något supergott och supernyttigt...... Skinka, sallad, nätmelon och fetaost blandas och stoppas ner i pitabröd.... Sen ringlar man ner lite tzatzikisås..... Hur gott som helst =). Nu ska jag ha kaffe........
Förresten har jag redan hunnit teckna lite men det blev inte superbra.... Saknar inspiration. Men jag jobbar på det.
Jag har gjort något hemligt också idag =D. Fortsättning följer på måndag....... hehehe.

Så där ja...






Nu kunde jag koppla in sladden till laptopen igen ;)
Åskskrället har dragit förbi och jag kan äntligen komma iväg =)

HJÄLP....



Jag dööööör....
Åskan är precis över oss!!!!
Knall och blixt kommer exakt samtidigt....
Jag pallar inte med sådant =(


Var kom det från???






Precis färdig att ge mig iväg......
Vad kommer då????
Jo, värsta skyfallet och åskmuller......
Oj, en blixt =O
HJÄLP......
Blä



Nämen oh....




Får man lov att vara så löjlig som jag är?
 Fick ett litet grattiskort från ICA.......
De ger mig en tårta för att jag snart fyller jämnt.....
 Det är nog bara jag som blir så löjligt glad
att jag blir tårögd för att ICA tänker på mig =)
 Japp.... Tårögd.....










Duschtajm...





Kanske dags att hoppa i duschen nu och starta upp dagen ordentligt =). Har lite att fixa och sen får jag väl ta tag i den där dammsugningen jag skulle gjort igår....... Tror att jag ska ut och införskaffa mig lite bra pennor och ritpapper så jag kan börja vara lite kreativ igen =) Älskar att göra blyertsteckningar..... Om det blir något av det så lovar jag att visa resultatet i bloggen.....
Jag måste bara få berätta en sak.... Kanske lite dumt att säga det för alltid när man berättar något bra så kommer ett bakslag.... Men skit samma. Jag kom på att sista månaden har jag knappt haft några krämpor =). Lite grann i armar och ben då jag känt mig kraftlös ju.... Men jag har inte haft problem att gå.... Inte haltat omkring som en gammal anka ;). Det har liksom bara varit småsaker som jag kan stå ut med..... Tack för det. Så det ska jag ha i åtanke idag och göra detta till glädjens dag bara för det =D
Nä... Duschen var det ju ;)



Byxor....



Igår tog jag ju en runda på byn för att kika lite i affärer och så. För en månad sen blev jag förälskad i ett par byxor men tyckte de var för dyra... Jättefina beiga linnebyxor med "puff". Igår såg jag att de var nedsatta till halva priset och var tvungen att kolla läget.... Tyvärr fanns det bara vita i min storlek och jag går inte ihop med vitt så jag tog ett par beiga i storlek 34 och provade för skojs skull..... Döm om min förvåning när de passade.... 34=O Va, passar de mig...... Problemet var bara att jag vill gärna ha lite spelrum... Alltså att kläder inte sitter helt tajt. Så jag valde att inte ta dem.... Men oj!!! Att jag kan ha storlek 34.......

Byxorna var i stil med dessa på bilden men de var långa i benen......


Söt väska...



I går var jag in om second hand affären här i byn....
Hittade en söt väska för bara 13 kronor.
 Kunde inte låta bli att ta den för den är ju så somrig =).
 Visst är den söt?


Moooorning....





Idag tog jag mig friheten att sova länge....... Även om jag inte gillar det. Kvällen igår blev väldigt sen..... Precis när jag skulle till att lägga mig startade grabbarna bus världens slagsmål här hemma.... Det var bara att ta itu med det och det tog en hel timme innan vi lugnat ner oss tillräckligt för att kunna sova. Mitt i allt började de förbaskade människorna i sina bilar utanför sovrummen spela värsta basmusiken igen.... Tolv på natten =O. Jag rusade ut på balkongen och skrek åt dem att stänga av den förbaskade musiken. Bäst av allt var ju att de baskemej gjorde det =). Så inte förrän framåt ett kom jag i säng......
Idag skiner såklart solen med sin frånvaro.... Trodde jag verkligen annat??? Jaja, än så länge regnar det inte i alla all. Man får vara glad för det lilla =).
Nu kaffe........

Längtar....



......efter sängen nu ;).
 Blev bara så där helt plötsligt jättetrött.
Så det ska bli såååå skönt att sova........
Ska bara vänta lite till =).
 I morgon hoppas jag på fint väder......
 Då ska jag sola lite.
 Annars har jag inga planer för morgondagen.

God natten på er sötnötter ;)
Puzz


Hehehehehe........




Söt va?



Kul......



Hittade en kul lista inne hos
Ejmis . Känn er fria att göra den......






ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1.Är du singel? Nej, Gift....

2. Är du lycklig? Ja, för det mesta.....

3. Är du uttråkad? Ja

4. Är du ledsen? Nej.
5. Är du italienare? Nej.
6. Är du cooling? Klart jag är ;)
7. Är du från irland? Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja.

2. Har du någon gång blivit sårad? Japp....

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?  Ja.
5. Har du kysst någon under de tre senaste veckorna? Nej... Pussat.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet väl inte jag....
7. Är du kär? Nja.... Jag älskar i alla fall.

8. Vill du gifta dej när du blir stor? Är ju redan gift!!!!


10 TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?
Ingen av dem....
2. Leende eller ögon? Leende.. Föll för makens leende.
3. Katter eller hundar? Katter...
4. Några få bästa vänner eller jättemånga? Några få.
5. Tv eller internet? Internet... Såklart.

6. Coca-Cola eller Pepsi? Pepsi Max....
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?
Romantisk hemmakväll.
8. Pengar eller lycka? Lycka och pengar... hehe
9. Dag eller natt? Dag.
10. Msn eller mobil? Mobil

NIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
Nej.
2. Brutit ett ben? Nope...
3. Gjort någonting du ångrat? Ja...Tvi.

4. Hoppat Bungee Jump? Nej fy sjutton...
5. Ätit en hel tårta? Nä...

6. Gjort bort dig offentligt? Japp... Ofta.
7. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja.

8. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.

9. Velat försvinna? Ja, ibland....


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde?
Till dottern....
2. Telefonsamtalet du fick? Från maken
3. Personen du var med? Maken....
4. Roligaste grejen som hänt? Jag har semester....
5. Personen du smsade? Dottern...
6. Du skrev till på myspace? Har inte sån skit ;)
7. Personen du kommenterade: Ejmis....
8. Du tillbringade natten med? Jobbet....
9. Du kramade? Stora sonen....


Hallihallå....




Jo, en bok blev det och jag har redan börjat läsa den... Verkar mycket bra =) Den heter "Maskrosungen" och är skriven av Sandra Gustafsson. Det är en verklighetshistoria.
Annars har eftermiddagen gått åt till farande fram och tillbaka... Jag t.o.m. cyklade idag =) Ville handla i en affär en bit bort och för att få hem varorna fick jag glatt cykla..... Sen hem och gjorde egen mager potatissallad och kyckling.... Oj, vad gott det blev =) Sen har jag mest suttit och slappat i soffan.... Läst lite i boken och kikat på Dr. Phil.
Och nyss fick jag ett bevis på att jag fostrat en underbar dotter =). Allt har sin tid hjärtat. Älskar dig härifrån till evigheten.......



Bokens handling:
Redan när Sandra föddes var hennes mamma psykiskt sjuk. När Sandra växer upp glider mamman allt djupare in i sin sjukdom och dessutom alkoholmissbruk. Hon pantsätter Sandras saker för att ha råd med vin och cigaretter. Det är Sandra som så gott hon kan ansvarar för hushållet, medan hennes mamma låser in sig i sitt rum och eldar upp brev och pratar med sig själv. Ofta finns ingen mat i huset, de pengar som finns går till mammans missbruk. Sandra får mat av sina kompisar, som smugglar ut smörgåsar till henne. För dem är det ett spännande äventyr, men för Sandra handlar det om överlevnad. Situationen blir ohållbar, och hon flyttar hem till sin pappa, men inte heller där ordnar saker upp sig. Även pappan är alkoholist, och Sandra får ta hand om sig själv medan han sitter på krogen.

17 år gammal träffar Sandra sin blivande man. De kämpar för ett bra liv tillsammans, gifter sig och får två barn. När andra barnet är fött briserar ännu en bomb i ett liv som bara behöver lugn och ro. De får beskedet att maken drabbats av MS.

Maskrosungen är en gripande och självutlämnande berättelse om en flicka som trots hårda förutsättningar växer upp till en stark, välutbildad kvinna.




Ut....


Nu ska jag bege mig ut på byn en sväng för att införskaffa lite nödvändigheter.... Tänker faktiskt slösa lite av våra pengar och inhandla en ny pocketbok =). Behöver något nytt att läsa.... får väl se om jag hittar nåt kul.



Nämen oj...



..... Vilket spännande liv jag lever *not*. Vill blogga men har bannemej inget att blogga om. Ska jag skriva om kaffet jag dricker eller hur jag går från köksstolen till balkongen för att röka??? Ska jag skriva om hur jag rastlöst vandrar fram och tillbaka i lägenheten av ren leda???? Fy fasiken vad jag blir trött på mitt liv ibland...... Sitter sen och räknar lite på den ekonomiska fronten och kommer fram till att där inte är ett öre extra att kunna göra något denna månaden.... Jag som tänkt ta grabbarna med mig till Helsingör en dag.... men nähä, det smög sig nog.... Får väl vinna på lotter eller något. Längtar till nästa vecka.... Då ska jag förhoppningsvis träffa en gammal vän och bara tjattra =) Är sååå glad att vi fått kontakt igen.... Tack Ida =). Jaha.... Ännu ett åketråkinlägg......




Semester....




Yey....
Nu är jag hemma och nu kan jag göra precis som jag vill...... Hehe. Känns faktiskt riktigt skönt =). Fast dagens väder är ju inte det jag hade önskat.... Det är varmt och skönt men regnet hänger nog i luften..... Hoppas, hoppas det blir som igår. Då var det högsommarvärme på eftermiddagen och kvällen..... Dagen idag går väl mest i städningens tecken kan tänka.... Behöver dammsuga tror jag bestämt. Vad gör ni idag?



God natt....



Det blev visst lite sent.... Men nu har jag avklarat en massa pappersarbete så jag kan tryggt gå på semester och veta att jag gjort vad jag skulle =). Men nu ska jag lägga mig.... Värsta skallebanken har jag. Vet inte om jag vågar lägga mig med tanke på att jag de senaste nätterna haft lite svårt att soma... Jaja, det är bara att hoppas på det bästa =).
Sov gott alla goa =)


Onsdag kväll....





Nu har lugnet lagt sig här på jobb.... Snart dags för mig också att hoppa i säng. Denna dagen har gått oerhört fort...... Bara försvunnit liksom. Har tagit två entimmespromenader idag på jobb så nog har jag varit duktig alltid..... hehe. Jättebra med motion som man får betalt för =). Vilket underbart väder det blev idag ändå... Såg ett tag ut som om det skulle bli regn men oj vad det klarnade upp och det blev jättevarmt..... Sååå skönt =). Hoppas det blir lika fint i morgon.... För då ska jag dra med mig grabbarna bus ut......


Så där ja...





Nu har jag gjort allt jag behövde göra.... Inklusive väckt två grabbhalvor. så nu kan jag lugnt kila till jobb. Inte fullt så fint väder nu längre här men varmt så in i bomben och det är ju skönt =). Nästa gång jag sitter på denna stolen så har jag semester =) hehehe..... Ha en fin dag mina vänner...... Puss.


Gröt....




Det blev en stor tallrik gröt till frukost för mig idag.....
Så nu är magen mätt och belåten =).
Dags att hoppa i duschen kanske.....
Håret står verkligen på ända idag och ser helt vansinnigt ut ;)


Peppar, peppar......





Wow.... Det är faktiskt fint väder idag.... Än så länge. Man vet ju aldrig hur det blir sen men peppar, peppar så håller det sig nu =). Bara lite molntussar på himlen annars sol..... Sååå skönt.




GRATTIS...



Jättegrattis till söta
Åsa.S som fyller år idag......

Detta är till dig Åsa =)









God morgon världen....



Fy bubblan vilken natt..... Hur är ungdomar funtade??? Jag kunde inte somna i går kväll för allt liv utanför fönstret. Tror inte att jag somnade förrän vid tvåtiden.... En bil med musik på högsta volym, andra bilar med hål på avgasrören eller något och sen en massa mopeder ovanpå det =O. Grrr.... Vad jag blir arg. Inte undra på att jag har skallebank nu. Menmen..... Nu är det en ny dag =)


sovdax........




Oj, vad trött jag blev nu.....
Ska minsann hoppa i säng.
I morgon går jag på sista arbetspasset innan min semester =)
Knappt ett dygn sen två och en halv vecka ledigt......... Gött =D
Sov gottt.........


Vi lever.....



Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av  oss, som är födda på 50- och 60-talet inte ha överlevt.

¤ Våra  barnsängar var målade med blybaserad färg. 

¤  Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor, dörrar eller skåp, och när vi cyklade bar ingen av oss hjälm.


¤ Vi drack vatten från trädgårdsslangen och inte ur flaskor.


¤ Vi åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men  blev aldrig överviktiga, därför att vi alltid var ute och lekte.


¤ Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma  flaska, utan att någon faktiskt dog av det.


¤ Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla  skrotade saker, och körde i full fart ned för backen, bara för att lite  senare komma på att vi hade glömt att sätta på bromsar. Efter några turer i  diket lärde vi oss att lösa problemet.


¤ Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela  dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Ingen kunde få  fatt i oss på hela dagen - ingen mobiltelefon.


¤ Vi hade inget Playstation, Nintendo eller X-boxar -  i det hela taget inga TV-spel, inte 99 TV-kanaler, inget surround-sound, inga mobiltelefoner, hemdatorer eller chatrooms på internet. Vi hade vänner! Vi gick ut och fann dem!


¤ Kommer du ihåg olyckorna? Vi ramlade ned från träd, skar oss, bröt armar och  ben, slog ut tänder, men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var  olyckor. Inga andra kunde få skulden - bara vi själva.


¤ Vi slogs, blev gula och blå och lärde oss att komma över det.


¤ Vi hittade på lekar med pinnar och tennisbollar och åt jord och gräs. Till trots för alla varningar, så var det inte många ögon som blev utstuckna, och gräset växte inte inuti oss i resten av våra  liv.


¤ Vi cyklade och gick hem till varandra, bankade på dörren, gick rakt in och blandade oss i samtalet.


¤ Vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan,  så de föll igenom och var tvungna att gå om ett år.


Denna generation har fostrat några av de mest riskvilliga, de bästa problemlösare och investerare någonsinn. De sista 50 åren har varit en explosion av nya  idéer. Vi hade frihet, fiasko, succéer och ansvar, och vi lärde oss att förhålla oss till alltihop.


Och du är en av dem. Grattis!!


Lånat hos:
123 tjosan


OJ....





Vilket vackert väder det blev så här på kvällskvisten =)
Solen skiner från en klarblå himmel.....
Nästan ingen blåst.....
Varför är det inte så på dagen????



Jomenvisst....





Det blev allt en promenad idag =) Var nog ute i fyrtiofem minuter så det var inte så illa....... Sen har jag suttit i soffan och slappat.... Visserligen lagat kvällsmat med =) Jag har lite snöat in på stekta nudlar =) Idag fräste jag falukorv, purjo, majs och vattenkastanjer som jag kryddade med citrusgrillkrydda, vitlökspulver och paprikapulver. Sen stoppade jag i nudlarna och lät de fräsa med. Till det serverades en jättegod sötsur sås med mango-ananassmak.... Blev jättegott.





Nähänä...




Så sitter man i sedvanlig ordning fastvuxen på stolen....
Nu ska jag slita mig och ta den där promenaden =)


Älskar denna skrattande Jerry.....hehe



Telefontrubbel....






Jag ringde hem igår från jobb......
Signal efter signal gick fram.
Jag undrade om de gått ut eller nåt....
Till sist svarar en vilt främmande kvinna =O
"Oj, förlåt men jag har nog ringt fel".....
Tittade sen vilket nummer jag slagit...
Rätt nummer ju!!!
Jag ringde rätt men blev felkopplad.....
Har aldrig hänt mig förr.


Har ni varit med om det?



Skitdator...






Bara så där.....
Helt plötsligt.....
Hakar upp sig och inget funkar.
Fick starta om skiten.....
Blir störd.



Home sweet home...






Hemma igen och har krupit i myskläderna =). Nu har jag bara ett jobbtillfälle till att jobba sen är det lite semester för mig =) Ska bli skönt att bara kunna dra här hemma och försöka aktivera killarna lite...... I går när vi båda vuxna jobbade så ringde jag hem kvart över fyra.... Då sov fortfarande stora sonen =O. Det kan han ju inte göra så därför är det bra att jag inte jobbar fler tidiga morgnar utan kan väcka dem i anständig tid. Nu är det datortid för mig ett tag innan det är dags att ta itu med dagens sysslor..... Fast det finns inte mycket att göra här visserligen men kanske ska jag gå ut en promenad i stormen.... Ja, storm.... "Peruken" höll ju på att fara av när jag gick hem från jobb.
Vad gör ni idag då???



Morning....



Kikar in för att önska god morgon.....
Hinner inte så mycket mer =)
Kunde inte somna i går kväll och har sen sovit dåligt
så jag har världens skallebank......
Hoppas ni får en bra dag.
Back to work.......;)



Då var det kväll igen....



Snart dags att sova tror jag bestämt.....
 Blev en lång och tröttande dag.
Nu har jag ont i armarna och orkar inte skriva så mycket....
Ska se om jag orkar gå en liten bloggrunda =)
 Inte säkert att jag orkar kommentera så ni vet ;)



För er som har lösen......
 Det är uppdaterat i andra bloggen.




Tävling....




Inne på bloggen
unika smycken kan man just nu tävla om ett namnsmycke med valfri text...... Hur mycket passar nu det mig då??? Jag som häromdagen önskade mig något sådant. Man får själv välja text med max 7 bokstäver och visst hade det varit fint om det stod mamma......
Den perfekta 40- årspresenten.... Eller hur =)



Tävlingen pågår till den 30 juni kl. 12.00



Dags nu....




Nu drar jag till jobb....
 Än så länge inget regn här
men det ser inte bra ut.
 Vi hörs......


Men, men, men...





Vad är det för jäkla väder.....
Väntar och väntar på solen......
Var är den????


Morning...






Mår bättre idag tack och lov......
Bara pyttelite huvudvärk som säkert snart ger med sig =).
I dag går jag på ett dygns jobb....
Så det blir en hel del.
Nu måste jag gå en snabb bloggrunda
innan jag gör mig i ordning =)

Vad gör ni idag?




Godnatten....




Säger god natt till er nu....
Dags att lämna över datorn en stund till lillkillen
 så jag kommer inte in mer i kväll.....
Snart hoppar jag i sängen =)

Sov gott sötnosar...... Puss





Mår tjyvtjockt....






Lite bättre än innan mår jag väl.... Inte lika yr men lite snurrar det allt fortfarande. Mår lite illa också..... Hoppas bara att det blir bra till i morgon för då ska jag jobba..... Lite svårt att jobba om allt snurrar som det gjort idag...


Måste visa....





Kolla vad min egen lillkille åstadkommit i paint =)
När vi ritar i paint så använder vi inte mus
 utan kör helt på mousepaden.... Duktigt va???


Klicka på bilden så blir den större....








Tävling....



Min goa bloggvän Åsa.S har en tävling =)
Klart jag vill vara med och tävla....
Fast jag aldrig vinner ;)



Jag är med och tävlar hos Åsa.S i bloggen
Glansig yta.
En goodiebag fylld med allt möjligt smått och gott är det du kan vinna.
Innehållet är precis som bloggen- En salig blandning av allt möjligt.





Jag vill ha sooool....






Fasiken vad det kan regna då......
Vill ju gå ut.
Attans deprimerande väder....



Jobbigt....



Det var väldigt vad det yrslar här då.....
Snurr, snurr......
Kräks snart..........




Bättre sent än aldrig....



Långt om länge fick jag något i magen =).
Men nu blev jag lite illamående i stället.....
Fast det går väl över ;)

Jaha..... Vad pysslar ni med idag????





Tomatstatus....




Men åh... Har fortfarande inte fått något i magen =O.
Var tvungen att hämta upp tvätten
och sen kom jag på att jag måste uppdatera tomatstatusen ju =)
De växer och frodas minsann där ute på balkongen.....
Massor av knoppar och nu börjar de blomma också =).
 Kameran jag har hemma tar tyvärr väldigt dåliga närbilder så håll till godo........





Ja, vi satte dem i plastspannar....
Billigt och bra. hehehe......




Kanske....






Ja..... Kanske skulle jag se till att få något i magen =)
Ganska hungrig nu......
Glömde helt att äta frukost för jag fastnade i designen....
men nu är jag färdig med den =)
 Kika gärna in hos
Vickan som är dotter till Annsingen .
Det var henne jag hjälpte =)



Ojojoj.....




Det var ju himmelens rent vad ryggen värker.... Har nog legat väldigt konstigt i natt. Hoppas det blir finare väder senare idag för jag hade tänkt mig att ta en promenad sen... Har varit lite dåligt med det sista tiden.
Just nu sitter jag och pysslar lite med en design till en söt tjej och igår gjorde jag en header till en annan tjej..... Himlans kul är det =)

Morning....





I natt har jag nog blivit överkörd av något stort......
Jäklar vad ont jag har i ryggen.
Det är tvättdags idag och kära maken steg upp klockan sju
 för att stoppa i tvätten....
Tack för det, då kunde jag sova en timme extra =)
Men han skulle iväg nu så jag måste snart kila ner dit......




Jaja då....



Tjat, tjat och åter tjat.....
Dags att lämna över datorn till den lille huliganen ;)
Tror inte jag får nån mer chans idag......
See ya =)




Oj då....



Nu blev jag allt lite chockad.....
Klockan är över tio =O
Trodde i min enfald att hon bara var runt åtta.....
Snurrig man kan vara.....

Hallåååå.... Slutade ju jobba sju
 så hur kunde jag tro att det bara gått en timme???




Kändisstil....



Jag blir ibland lite konfunderad på kändisars klädstil.....
Måste man klä sig i kläder bara för att stora designers har gjort dem???
 Jag skulle ju aldrig frivilligt visa mig ute i denna kreation =O
Skulle du?


Victoria Beckham i Marc Jacobs......


Nu är jag hemma....



Det blev en lugn och behaglig dag på jobb idag.... Riktigt skönt =). När jag kom hem kilade lillkillen och jag ner och handlade lördagsgodis åt honom.... Den stora sonen kilade hem till en kompis. Nu sitter jag och väntar på att pytt i pannan ska bli färdig.... Hungrig som en varg är jag =) Ska bara steka några ägg också. Vad gör ni ikväll?



Nu......





........ kilar jag till jobb =)
Hoppas ni får en fin dag......
För det tänker jag ha ;)
Pusselipuss.....


Typiskt....




Men hallå..... Har precis gjort mig i ordning för jag skulle hinna handla innan jobb också kommer värsta regnskuren. Tur att det är två timmar kvar innan jag börjar så jag ska nog hinna ändå =). Både jag och maken kommer att vara iväg idag så jag måste handla hem lite smått och gott så killarna har mat..... Allt pålägg är slut här hemma så det blir väl ramaskri när de vaknar om här inte finns något. Nu är det väl bara att vänta ut skuren då =)


Lördag...




God morgon världen...... Idag ska jag jobba. Fast bara mellan ett och sju så det är en kort dag..... Just nu sitter jag mest och är uttråkad. Dricker mitt morgonkaffe och har ingen vidare blogglust. Konstigt men sista veckan har jag tyckt det är trist att blogga..... Vet inte varför. Tror att jag är inne i en rejäl svacka med det mesta just nu.... Känner bara depp. Kommer väl igen...... Hoppas ni får en fin dag =)



Trevlig dag....


Hemma igen =). Har haft jättetrevligt men tyvärr måste man hem ganska tidigt när man tar tåget... tog en och en halv timme att komma hem.... Kunde inte stanna kvar heller för jag ska jobba i morgon. Men trevligt var det och gott med sill och potatis =) Nu har vi även fått hem lillkillen som ju varit hos kusinerna en vecka. Tågresan hem gick minsann bra idag, annars brukar grabbarna bus alltid bråka och stressa upp mig. Men idag var det förvånansvärt smärtfritt att åka tåg. Nu har de fått för sig att de ska LANa i natt =) Så det får de väl göra då.......Hehehe.... Jag ska i alla fall sova då =).


Till alla från mig......


Tröttsamt....



Himla tröttsamt med en gubbe som aldrig lyssnar..... Vi diskuterade innan när vi ska ge oss av idag och jag sa att 13.20 var nog bästa tiden..... För en stund sedan stressade han på och sa till sonen att hallå... Vi sticker om en halvtimme. Men du, sa jag då..... Vi ska åka om över en timme. Sur han blev då.... Varför stressar jag då???? Sa han... Men halllåååå lyssna på mig för en gångs skull! Samma sak alltid.......


Drömmar....



Efter att ha sett resultatet av personlighetstestet så satte min hjärna igång sin verksamhet ;) En gång i tiden var min stora dröm att gå konstskola.... Jag ville bli konstnär. Men det föll på min blyghet..... Jag vågade inte söka in på någon konstskola. I alla fall så tecknade och målade jag jättemycket. En dröm jag också haft är att bli författare eller att syssla med skrivande av något slag. När jag gick på komvux för en del år sedan fick jag alltid MVG på mina uppsatser och mina noveller.... Jag älskar att använda fantasin och jag tycker det är kul att tänka ut formuleringar..... men vet ni??? Panikångest och stress gör märkliga ting med en människas hjärna.... nu för tiden finns inga ord i min skalle..... Ingen kreativitet över huvud taget.... Det är såå tråkigt. Jag ska i alla fall ta upp mitt tecknande igen och se om jag får ut något fint.... Måste försöka hitta lugnet i mig så jag tar mig tid att sätta mig ner och bara skapa.... Kanske blir jag en dag så lugn i sinnet att jag kan skriva igen =). Annat än här i bloggen.......


Jag......



Jag hittade ett
personlighetstest  inne hos Ann . Oj, vad det stämmer på mig då....... De flesta av de yrkena som föreslås är yrken som jag funderat på och gladeligen skulle kunna ha. Ja, jag har ju faktiskt varit "dagispersonal"........ Religionslärare var jag på väg att bli men gick bara två terminer på lärarhögskolan..... Skribent är väl det jag allra helst skulle bli, eller bildlärare =) Psykolog var jag inne på i gymnasiet men betygen räckte dåligt till ;)

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.


Midsommarkrans....




Jag gjorde en midsommarflicka i paint =)
Orkade inte göra hela kroppen......





Morning midsummerday ;)






Vaknade av gapiga fruntimmer utanför fönstret.......
Inte alltid positivt att bo mitt i smeten.
Solen tittar fram här men det vet man ju hur det blir med det......
Moln finns det gott om så de tar väl överhanden till sist.


Sov gott......



Fortfarande trött....



Japp... Dödstrött..... Känns som om jag jobbat dygn i sträck och ändå har jag mest bara tagit det ganska lugnt. Tros att det snart är dags att sova..... Hade en liten downperiod tidigare i kväll. Stora killen fick ännu ett utbrott för att datorn inte ville som han ville. Då slår han på saker och mitt hjärta håller på att hoppa ur kroppen av ljudet =O. Ibland känner man sig bara så maktlös och misslyckad.... Varför låter jag honom sitta vid datorn så mycket... Varför kan jag inte aktivera honom???? Jag står helt handfallen och vet bannemej inte hur jag ska göra.
Just nu är han på gott humör och smyger omkring i köket och visslar =). Jag får ta mig i kragen och försöka komma på något åt honom...... En bra sak har också hänt =) Jag blev ju lite avslöjad härom dagen... Ni vet, någon som kommit på vem jag är =O. denna någon har nu äntligen hjälpt mig få kontakt med den bästa kompisen jag haft =) Skickade iväg ett mail till henne när jag fått hennes mailadress och i kväll fick jag svar av henne =) Vi ska åter ta upp kontakten och jag är skitglad för hon är en människa som alltid fick mig på bra humör...... Åh, jag längtar till vi ska träffas =)

Midsommar i morgon....


Bild: Min egen.....;)

Minsann..... Redan midsommar.
Vi brukar alltid vara hemma den dagen
men i år har jag faktiskt bjudit bort oss till lilla mamma......
Får försöka bortse från att jag avskyr att åka tåg sådana dagar.
Vill bara iväg.....
Roligt blir det för vi blir ganska många =)
 Vad gör ni i morgon???




Hejsan hoppsan...



Det är nog ingen bra dag detta.... Känner mig mest nere och jag är så satans trött..... Legat och sovit en bra stund i soffan innan. Men nu var jag i alla fall nyss nere och handlade dagens mat..... Tänkte steka fullkornsnudlar med kyckling och grönsaker och till det ha någon sötsur sås med mango/ananas..... Kanske kan bli gott??? Sen får jag väl skärpa till mig kan tänka.... men det är inget kul att vara så här trött..... Känns helt vansinnigt.
I går kväll när jag lagt mig hade jag fruktansvärda ilningar i mina ben och då kom jag än en gång att tänka på mina förbaskade B-12 vitaminer..... Jag glömmer ju ta dem. Men jag måste ju.
 Säkert är det därför jag är så trött och har ilningar i ben och fötter..... herre gud, tar jag inte snart dem regelbundet så dör jag väl =O. Det är över ett år sedan sist..... Slarvmaja.
För er som inte vet så har jag Perniciös anemi..... En blodbristsjukdom man kan dö av om man inte medicinerar.... Så visst är det ganska dumt att glömma.

Normalt.....




Ja men jippie......

högklackade skor för nyfödda =O

Låter ju fullt normalt *NOT*



Klicka på bilden för att läsa



God morgon....



Torsdag idag och jag har ingen lust till detta.....
 Morning till er alla,
 det är inte säkert att jag kommenterar hos er.
Trött och seg och har bara ingen lust.......





Nähä så minsann....



Nu börjar jag snart länsa skåpen här hemma på något ätbart.....
Bäst att gå och lägga sig =).
 Hoppas att ingen tar fotboll på sååå blodigt allvar
 att ni tog illa upp av mitt förra inlägg........
För det får ni stå ut med om ni hälsar på här ;)
Sov nu så gott alla mina godingar...... Puss.





Så det kan gå.....




Sorry...
Jag är bara tvungen......





Drygt....



Himmelens trist att sitta här idag.... Händer inte alltför mycket i bloggvärlden och här inne står besöksräknaren nästan stilla.... Snacka om att känna sig impopulär ;) Jaja.... Snart är väl fotbollsskiten slut...... Går visst inte helt bra.... hehehe. Jaja, jag är en svikare..... Avskyr fotboll......



Uppdaterat....


Goder afton....




Oj, vad besöksmätaren sjunkit drastiskt idag..... Undras om hela sverige haft fint väder som vi idag så att det är därför??? Jag är trött, trött och trött.... Satt nyss och sov i soffan i vanlig ordning =). Så nu är jag lite seg i kolan...... Sonen stack just till en kompis och ska sova där och tidigare idag stack dottern till sin pojkvän så i morgon har jag huset för mig själv när maken jobbar.... lugn och ro i långa banor =). Ska bara överleva kvällen först..... Fotbollsskiten ni vet ;). Jaja, verkar som om där var något på TV som jag kan se så jag smiter in i sovrummet sen =) Ska ni se fotbollen?



Lillkillen....





Pratade med sönernas speciallärare igår...... Hon berättade att skolpsykologen pratat med BUP om ADHD- utredningen på lillkillen..... Hon hade även fått ett skriftligt utlåtande från dem. Tydligen så ifrågasätter även skolpsykologen utredningen..... Och att det i papperna faktiskt är nämnt att han antagligen har en lätt form av ADHD.... Va f*n.... Varför har inte vi fått skriftligt???? Men det känns skönt att skolpsykologen tycker som vi... Att det finns brister i utredningen och i utlåtandet....  Vi har en ny tid hos BUP i Juli för att sonen skulle få stödsamtal där... Då ska jag be att få skriftligt på det.


Jajamensan....



Det är knappt jag vågar nämna det...... men solen skiner och det ser ut att kunna bli fint väder idag =) Peppar, peppar....... Skönt att jag har planer på jobb idag.... Att vistas ute en del.
Jaja, hur går det med vikten här hemma då??? Jodå, jag har minskat kanske tre kilo och med maken vet jag inte riktigt men jag tror han minskat något =). Han är så duktig så ;). Där han jobbar är det ofta kakor och tårtor på rasterna och denna veckan säger han att han inte rört det alls....
Hoppas han talar sanning =). Han var allt lite orolig inför i kväll..... Jag utmanade honom att inte dricka en enda öl till denna månaden och han antog det..... Problemet är ju att i kväll är det fotbollsskit igen och några av hans vänner kommer hit. Tydligen kräver fotboll öl =O. Så igår sa jag att OK.... Två öl till fotbollen..... Har jag pli på maken eller har jag ????? Hehehe....

Morning...


Vaknade idag igen med huvudvärk....... Riktigt rejäl sådan. Fast nu har jag tagit värktabletter och sen väntar kaffe så det går förhoppningsvis över. Annars har jag sovit som en stock =). Jaha, onsdag idag och jag ska jobba..... Annars inget spännande......



Kvällen är slut....



Oj, vilken huvudvärk jag har.... Det är den där förbaskade nackvärken som jag vaknade med i morse som spridit sig upp i huvudet. Någon värktablett har jag inte tagit för det har jag glömt och nu är det inte lönt för det är dags att sova...... Jaha, kvällen har varit lugn..... Förutom dammsugarsurret ;) Än en gång har jag blivit avslöjad av någon som vet vem jag är =O. Fast det gör inget denna gången heller..... Konstigt egentligen, det känns inte alls fel att bli avslöjad..... Bara inte allt för många fattar så =). I morgon är det åter dags att jobba..... Fast bara mellan elva och tre så det är rätt jäsigt =). Sen är jag ledig två dagar..... Har tagit på mig att jobba extra på lördag för det ger så goa pengar med storhelg plus att jag missar lite helgtid nästa helg då det är tomt på jobb....... Vad ska ni göra i morgon?

Nu väntar sängen på mig =) Natti, natti......


Tävlar....



Nu hittade jag en
tävling som kan passa mig =) Det är Felicia i samarbete med Mirato som lottar ut babykläder....

Jaha, vad ska jag då med babykläder till tänker ni då.... ska gamla tanten gå och skaffa smått igen???? Nope.... Min älskade lillebror.... Plutten ska nämligen få bebis =) Självklart vill jag vinna detta åt honom och hans flickvän......


Datorn åter min....


Nu fick jag datorn igen.... Är ju fotboll på TV nu tydligen. Satt och slumrade till här i soffan tidigare.... Behövdes nog för oj vad jag jäspat idag =). Mötet idag på habiliteringen gick bra och vi kom fram till att just nu är det inte sonen som behöver hjälp.... Han är ändå inte villig att ta emot hjälpen. Istället ska jag få en samtalskontakt.... Åh, vad jag känner att jag behöver det...... Kom också fram till att det nu är dags att berätta för lillkillen vad storebror har för problem..... Kanske kan vi få honom att förstå...... Undrens tid är inte förbi ;).
Just nu har maken fått städdille =O. Han skulle röja av efter maten men nu bara fortsätter han... Dragit fram dammsugaren och ska tvätta golvet i köket. Och här sitter jag =D. Hehehe.... Ibland har man det bra.



Satt just och sökte bilder som skulle representera autism och asperger när jag fann ett band av pusselbitar. Hade inte en aning om att det representerade det.... Så det var därför sonens fröknar köpt honom ett halsband med pusselbit..... Sååå fint =)


Dagen har gått...


Nu är jag nyduschad och sminkad och redo för nya äventyr =). Snart dags att äntra tåget för färd till habiliteringen.... Idag slipper sonen följa med för det är en plåga för honom att sitta där och lyssna på alla sina bekymmer. Vi försöker alltså reda ut vad han kan tänkas behöva hjälp med och då måste man gå genom hans "fel och brister" som egentligen bara är hans egenheter..... men för honom är det inget kul att höra. Så maken och jag ska dit själv. Under tiden som vi är iväg ska dotterns söta pojkvän låna min dator medan hon har sin egen för att pyssla med sina bilder =) Så jag återkommer i kväll någon gång..... See ya =)




Här är det....



Hittade ett jättefint halsband nu med dotterns hjälp.....
 lite mer rimligt pris,
men så klart finns det inte i lager =(.
Från
Kyssjohanna


Vill ha...

Jag fortsätter på temat "min födelsedag" =). Brukar inte önska mig något särskilt men i år vill jag ha ett fint halsband. Vet att jag nyligen såg ett jättefint i någon blogg men fasiken, nu hittar jag det inte.... I alla fall vill jag ha något i stil med dessa nedan..... Men mina barns namn på. "The loves of my life"....... Önskar bara att det var lite billigare.

Bilderna är lånade från
namnsmycken.com





Om ni har ett tips på en bra smyckessida som har liknande
så tveka inte att lämna en kommentar =)



födelsedag...



Vi diskuterade min födelsedag för ett tag sedan..... Hur jag ska göra. Brukar inte ha kalas när jag fyller år för jag tycker det känns onödigt. Men jag blir ju trots alllt fyrtio år =O. Fy fasiken.... Fyrtio. I alla fall tänkte jag att jag kanske ska ha något i år. Men sen blev jag bara ledsen...... Alla andra som fyller fyrtio blir ju jättefirade. Men jag har ingen...... Bara lite släkt. Jag vill också bli uppmärksammad..... Att någon kommer och ringer på bara så där helt appropå för att gratta mig. Tänker på att många reser bort för att slippa detta... Jag säger bara Lyckliga ni, som har någon som tänker på er...... Jag värderar min familj jättemycket, det är inte det..... Det är bara att man känner sig så ensam..... Så utanför på något vis. Fyrtio är ju ändå på något sätt en milstolpe i livet..... Det känns så stort på något vis..... Också ska jag sitta här och känna mig liten. Vad har jag gjort med mitt liv???? Varför har jag inga vänner???? Undrar om jag är så trist????
Sorry...... Var tvungen att  få det ur mig.......



Ajajaj....





Har nog legat konstigt i natt....
 Aj, vad ont jag har i nacken =(.
Började som kramp mellan skulderbladen
 men nu kryper det upp i nacken på mig.....
Det krampar ju....
Aj......



Morning...






Wow.... Lite sovmorgon blev det ju =). Men jag känner mig som överkörd av något stort... Plufsig i ansiktet och huvudvärk. Satt uppe till halv ett för sjuttsingen..... Men jag lyckades sova till åtta.... En prestation minsann =). Nu ska jag bara njuta av dagen.... Fast jag ska iväg i eftermiddag och möta maken för att kila till habiliteringen.....




Kanske.....



......dags att tänka på refrängen nu.
Känner mig ganska trött så det är väl lika bra att krypa i säng =).
Ledig i morgon... Hur skönt är inte det?

 Vad ska ni hitta på i morgon?

Sov gott sötisar.......





Sämst ever....



Kan nästan lova att det är män som suttit och hittat på denna reklamen.....
Det sämsta jag sett på mannaminne.
Tror de på fullaste allvar att lite blommor gör det roligare att ha mens?????
Dumbollar......



Fötterna...






Det sägs att det är bra att lägga upp benen högt
 om man har problem med dem....
Hur kan det då vara så att så fort jag gör det
 så somnar och domnar mina fötter?????
Jäkla irriterande......



Mmmmm...




Det blev verkligen riktigt gott =). Kavlade ut degen jättetunt så det märktes knappt att den var nyttig...... Och att strö wokgrönsaker över var en bra idé ;). Billig utfyllnad ju...... Såååå skitgott det var. Sitter nu i soffan och dricker kaffe.... Ska se om det är något att se på TV. Fast om gubben behagar komma hem snart så kanske det blir en promenad när han ätit. Måste ju röra på oss =D

Vad gör ni ikväll?




Ändrade planer...





Det var ju sjutton rent vad det är dyrt med grovbröd.....
Så jag sket i det och köpte jäst och rågmjöl i stället och gör egen deg =)
Står nu på jäsning så det är dags att skära köttet kanske =)





Tummarna ur häcken...




Ja, det är dags nu att få tummarna loss..... Sitter här som värsta paschan ju. Behöver ner i affären och införskaffa ett par smågrejer. Tänkte göra småpizzor till middag idag. Hittade Kasslerskivor och några skivor oxkött i frysen som jag tänkte använda..... Behöver alltså köpa grovbröd och tomatsås. Tänkte så här...... Tomatsås på något slags grovbröd, sen lök och wokgrönsaker och köttslamsor och sist mager ost.... Kan nog bli gott och ganska nyttigt =) Eller vad tror ni?
Så, gamla dam.... Lyft nu på ändan.......Hehehe


Regn....




Fy fasingen vad det regnar...... Visserligen skurar men oj vilka skurar =O. Himlens alla portar öppnar sig varje gång..... Men nu är jag hemma från jobb och nu är jag ledig till onsdag förmiddag =). Kan undra om det är bloggens statistikmätare som bättrat sig eller om jag bara helt plötsligt fått fler besökare..... Kul är det i alla fall och de senaste dagarna har jag fått kommentarer från okända.... Alltid kul =).



Morning...





Sjutton också..... Kom visst upp lite sent. Jag avskyr när jag inte har tillräckligt tid på mig om morgonen.... Börjar ju jobba om en timme. Har ont i huvudet och i ryggen men tog just värktabletter så jag hoppas det snart känns bättre =)
Vad gör ni idag?



Sova...



Nu tror jag bestämt att sängen kallar på mig....
Ska upp fem i morgon bitti så jag måste väl försöka få lite sömn....
Hoppas ni får en god natt mina vänner....
Puss




Visdomsord....







Hetast???





I dagens Aftonbladet gör man jämförelse mellan
Posh och Helena Seger....  De konstaterar att Seger har en bit till att gå för att bli en stilikon. Men enligt mig är hon hundra gånger läckrare än Victoria Beckham..... Absolut en stilfull kvinna den där Seger =). Dessutom kommer hon ju från min födelsestad......

Vad tycker ni?


Vad hände????



Ojdå....
Jag sjönk längre och längre ner i soffan.....
Somnade visst =).
Tjo, vad trött jag är.....




Konstigt...





Nu har jag i ett par dagar känt mig svag och yr....... Jättejobbig känsla. Just nu har jag dubbelslag på hjärtat hela tiden och självklart leder detta iväg mina dumma tankar.... Min gamla panikångest grundade sig mest på rädsla för hjärtattack.... Så vad tror ni nu att jag sitter och tänker på.....? Jo men visst.... Jag har hjärtproblem =O. Nej, jag har ju säkert inte det men hjärnan fungerar fanimej inte som man själv vill alla gånger. Det vet ni väl att yrsel och matthet beror på hjärtat ;). Nä, nu ska jag se "Stilpoliserna" och lugna ner mig lite.....


Släpp fångarna loss....



Det bästa på hela dagen är.....
när man kommer hem och kan dra av BH-n.
Fy bubblan vad den stör mig ;)

Rena rama fängelset.....



Äntligen hemma...





Oj, vilken dryg dag det blev..... Har flängt rundor hela dagen och nu är jag bara så slut som man kan vara.... Ont i armar och ben =(. Snart dags att handla och göra kvällsmat sen kan jag sjunka ner i soffan och bara stanna där resten av kvällen =). I morgon börjar mitt sommarschema..... Det innebär lite andra arbetstider för mig. Så i morgon börjar jag jobba redan klockan sju...... men i gengäld har jag gjort schemat själv och det innebär att jag jobbar få men längre dagar =). Rätt skönt faktiskt. Om jag inte är helt fel på det så har jag nu fem arbetsdagar kvar innan jag har semester =)


Snart så...





Nyduschad och fräsch är jag nu.....
Bara smink också sen är jag redo att kila till jobb.....
En halv timme kvar så det är ingen stress =)

Vad gör ni idag?




God morgon...




Jag vågar knappt säga att solen skiner här....... Försvinner väl snart igen kan tänka. Jobb gäller för denna damen idag..... Jag vill verkligen ha fint väder för då kan vi tillbringa större delen av den utomhus. Allt blir mycket lättare och roligare då =). Men jag får väl se hur det ser ut om ett par timmar.
Jag har minsann lyckats gå ner två kilo senaste dagarna =) Och detta trots att jag stoppade i mig lite godis igår.... Hoppas nu bara att det fortsätter på det viset. Vi håller ju på att försöka ändra våra kostvanor här hemma, mest för makens skull som har både diabetes och hjärtproblem i släkten..... Och med den magen som växt ut sista tiden ligger han verkligen i riskzoonen... Frågan är bara om han klarar detta? Nåväl.... Nu ska jag ha en kopp kaffe =)
Ha bästa dagen......

Sova...........



Nä minsann fru damen....
Dags att sova kanske.
Jobb hela långa söndagen ju =(.
 Måtte det bara bli bra väder i morgon
 så kan dagen spenderas ute............
Natti, natti gullungar
.........
Puss





Hemska jag...



Japp... Jag är en hemsk människa ;). Jag avskyr fotboll och all hysteri runt det..... Alla patetiska gubbar som springer i sina blågula tröjor =O. Så idag är jag faktiskt skadeglad..... Hehehehe...... Jag njuuuter när det går dåligt ;) Taskigt va????

Skitblogg.....






Jo men visst hade det smugit sig en en ny bugg i bloggen...... Jädrans virus. Varje förbaskad dag måste jag rensa datorn på trojanska hästar och de kommer garanterat från bloggen och andra bloggar....... Något konstigt smyger sig in i kodmallen och gör att min blogg sprider virus =(. Nu är det borta för denna gången. Ska gå in i kodmallen varje dag och kolla tror jag..... Så det inte blir så igen.


Jobbigt...



Det tog allt sin lilla tid att ladda upp bilder idag.....
Men nu är andra bloggen uppdaterad med fina avslutningsbilder =)

Jaha....





Är jag den enda i Sverige som sitter och bloggar nu tro????
Skitfotboll......


Tror att jag ägnar mig ått att lägga upp foton på andra bloggen så länge =)
Kika in senare ni som kan......

Nähä.... Inte ens det kunde jag göra =(
Går inte att ladda upp bilder i andra bloggen......
Ha tålamod ;)




Hungrig....




Sitter och väntar på att maten ska bli klar....
Är så hungrig att magen skriker ;)
 Bli klar någon gång då......
Färskpotatis med kokt kassler och kall sås.....
mmmm, ska bli så gott =).
Tio minuter till......Grrr.


Men vad sjutton då....



Nu blir jag knäpp..... Än en gång är det någon som fått virusvarning när hon skulle kommentera hos mig =(. Jag blir snart knäpp på detta..... Kommer ju att förlora alla besökare här inne om det fortsätter så. Har mailat Blogg.se men de hittar ju aldrig några fel???? Är det fler som får virusvarning? Maila mig då.... Snälla =)


Den som spar....




Nu har halva dagen ägnats åt att försöka montera ihop ett datorbord som vi fått för länge sen.... Stod i källaren. Men vi hade ingen bruksanvisning.... Det gick bra till slut. Sen har vi kopplat in en ny dator.... Eller ny och ny, vi har fått den.... En jättefin stationär dator =) Så nu har stora sonen fått dator på rummet och lyckan är stooor =).
När vi fick hem datorn hade vi inget bord till den.... Trodde vi. men sen kom jag att tänka på det i källaren =) "Den som spar han har"...... Det är ett ordstäv som jag lever efter =)


Hemma nu...





Så där ja.... Nu har jag varit hemma en halvtimmes tid och sitter här med en god kopp kaffe..... Innan kom en rejäl skur som varade max tre minuter och nu är det sol och moln om vartannat. Så någon cykeltur tänker jag inte ge mig ut på idag, men jag tänker dra ut maken på en långpromenad i alla fall för det behöver vi båda två.... Hur lång den nu blir med tanke på att jag fick jätteont i benen då jag gick hem innan..... Men gå ska vi i alla fall =) Sitter här nu i min ensamhet för sonen sover fortfarande och maken är iväg och hjälper en vän med något. Rätt skönt med tystnad =)
Målar naglarna gör jag med.... Ljusrosa jättefin färg.
Isadora wonder nails nr. 113 =)  Fin va?

Tack för det.....





Var sjutton kom alla moln ifrån?????

Morning....


Ännu en dag som jag vaknat långt innan klockan ringt...... Jag kan tydligen inte sova. Solen verkar vara på sitt bästa humör idag och därmed blir jag också på ganska bra humör..... Det är ju så underbart när solen skiner =). Om ett par timmar beger jag mig hemåt och sen vet jag väl inte hur dagen kommer att se ut. Kanske får jag ut maken på en cykelutflykt till Fulltofta där vi sen kan ta en lång promenad i skogen..... Kunde ju vara skönt =).
Sen är det ju fotbollsskit i kväll =(. Då kommer det tydligen hem någon till oss..... Så kvällen kommer nog att tillbringas i köket för min del.... Jag står helt enkelt inte ut med fotboll.

Trötter.....


Jag tror att det blir tidigt i säng ikväll för min del...
Mår inget vidare bra =( Känner mig illamående och har huvudvärk.... Öronen brinner och det flimrar hela tiden framför ögonen på mig..... Jag har ätit så det är inte näringsbrist precis ;) Åt en omelett till kvällsmat och nästan genast började jag må illa. Jag undrar om jag är på väg in i en dålig period kroppsligt igen..... Kände innan då jag satt och skrev med penna att jag blev alldeles uttröttad i handen efter en mening och nu känns det helkonstigt i armarna när jag skriver här.... Brukar aldrig vara jobbigt att skriva på datorn men just nu måste jag stödja armarna i knäet för att orka.... Va sjutton händer nu då????
Nåväl.... Sitter här i min ensamhet på jobb och tror jag ska ta mig en bloggrunda.... Sen blir det nog sängen.

Snart jobb...



Nu har snart denna dagen gått då..... Har varit ute på fotorunda med dottern och nu har jag precis ätit en tallrik havregrynsgröt =) Har kaffet bredvid mig nu och sitter mest bara och väntar ut tiden..... Snart ska jag packa väskan och sticka till jobb. Där lär det inte vara för mycket att göra idag..... Rätt skönt =) Förmodligen kikar jag in i kväll när jag sitter på jobb i min ensamhet......
Ha det gott =)

Redo....





Då var man redo att ta itu med dagen då =)
Nyrakad och len som en babyrumpa, duschad och fräsch som en nyponros? och naglarna har fått ett nytt lager stärkande lack =). Få se nu om jag hittar några kläder att ta på mig också =)
Fast först måste jag nog ha något i magen för just nu känns det lite konstigt.... Det flimrar framför ögonen =O. Obehagligt........


Märkligt....


Tog mig precis en morgondrink =) Alltså en omgång naturdiet...... Brukar ta det till frukost. I alla fall så undrar jag varför det rinner rakt genom???? Jag hinner knappt dricka upp det så måste jag rusa på toa för det känns som jag ska kissa på mig =O. Är det inte meningen att det ska ligga kvar i magen och skapa lite mättnad??? Hur i hundan kan det fara sååå snabbt genom systemet? Hehehe... Vilka världsliga problem jag har =D


Sanningen....



Min bloggvän
Sessan skriver om familjens helvete sen maken råkade ut för en olycka....... Jag vill hjälpa henne att sprida deras historia. Puss älskade Sessan.......

Sanningen......




Sovmorgon?

Photobucket


God morgon alla..... Jag hade tänkt sova länge idag. I alla fall till halv nio som jag satt klockan på.... Men nog sjutton vaknar jag halv sju =O. Visst lite sovmorgon blev det ju men vad f*n..... Jag kan helt enkelt inte sova =). Nu är jag här i alla fall. Idag är det dags att jobba igen. Behöver inte komma dit förrän runt fyratiden =). Så dagen ska först ägnas åt dottern =) Hon vill visst att vi går ut på fotopromenad idag och det passar ju fint för det ser ut att kunna bli fint väder =) Vad ska ni göra idag då??


Photobucket

I kors.........




Nu är jag så trött att ögonen går i kors.........
Dags att sova tror jag =)
 Sov gott gullungar.......




Nästa....







Jaha.... Där försvann nästa son =O. Han stack till en kompis och ska sova där, så nu är här ännu tommare....... Jag stod vid köksfönstret nyss och skulle vinka till honom och började tänka på mitt behov av att faktiskt vinka varje gång de far hemifrån..... Jag vet inte varför men jag måste stå kvar tills jag inte ser dem mer och det kan ju tyckas lite märkligt när de är så pass stora..... Det känns hemskt i mig de gånger jag stressat med annat och glömt bort att vinka. Fast jag vet ju att det inte gör dem något utan det är ju för min egen skull =). Ja, jag har aldrig sagt annat än att jag är konstig ;)



Så ja...





Där åkte sonen...... Konstigt att jag blir lika ledsen varje gång trots att det faktiskt är skönt. Det känns så tomt på något vis. Men nu har jag i alla fall laptopen för mig själv i en hel vecka =) Alltid något........ Jag känner mig sur och tvär idag..... Otrevlig är jag nog lite emellanåt. Vet inte varför..... Känner mig bara så anti. Hoppas det går över till i morgon....... Annars var det trevligt med gäster idag.... bjöd på pasta med köttfärssås och det blev populärt.... Jag "ljög" förresten innan när jag skrev att jag lägger bilder i andra bloggen idag..... Orkar nog inte det utan tar det i morgon i stället. Nu ska jag ta en bloggrunda =)


Nu då....



Om man skulle få tummarna loss...... Behöver verkligen röja undan här hemma. Min mamma och hennes man kommer hit i kväll en stund och då kan det i alla fall vara lite snyggt =). De plockar upp maken på jobb för att han har fått en TV och en dator av någon jobbkompis och det är ju lite otympliga grejer att ta på tåget ;). Skulle tro att jag bjuder på kvällsmat när de är här så jag kanske ska inventera frysen och se vad för gott jag kan göra. Sen när de åker hem tar de lillkillen med sig.... Han ska vara hos sina kusiner en vecka. Ska bli skönt både för oss och för honom att ha lite semester från varandra. Framförallt tycker jag att det ska bli skönt för honom för där kan de vara mycket ute och där är massor av kompisar =). Han är nästan lite idol bland kusinens kamrater och de frågar efter honom....... Det behöver han =) De är två år yngre än honom så de ser väl upp till honom kan tänka...... Skönt också att han kommer att vila från datorn..... För där finns ett definitivt beroende där...... Nä.... Städning var det ju =)


Dyngvåt.....



Hahaha...... Just hemkommen och genomblöt =O. Jo men visst.... Himlens portar öppnade sig just när vi skulle cykla hem =). Fy fasiken vad jag frös...... Det bara dröp av oss när vi kom hem =). Men nu har jag torkat mig och satt på mig varma kläder och kaffet är just färdigt.....
Vad fint det var.... Blev alldeles tårögd då jag såg niorna stå där....... Sonen fick ett jättefint halsband av speciallärarna som hjälpt oss så mycket =). Han stannade kvar i skolan efter att vi stuckit hem..... Är väl svårt att slita sig kan tänka =)
Nu ska jag dricka kaffe och lägga in bilder i datorn...... Bilder på mina vackra söner dyker upp i andra bloggen senare =)


Snacka tur....



Japp.... Här kan man snacka om att ha tur =) Soooool....... Den är här idag och det är bara så perfekt =). Hade verkligen inte varit kul med regn idag när vi ska ut och cykla tidigt på morgonkvisten..........
God morgon förresten......... Så, vad händer idag då??? Ska ni göra något kul? Jag ska i alla fall på avslutning =)

Kvällsblogg.....


Jaha.... Så sitter man här igen =). Har fortfarande inte strykit så jag hade gärna tagit emot ditt erbjudande
Vivan ;) Får väl göra det snart..... Idag kom dottern hem på en sejour =). Hade tydligen haft skolavslutning idag..... Där ser man vilken koll jag har där =O. Blir väl så med vuxna barn som bor mycket borta...... Hon hade i alla fall fått låna med sig en systemkamera från skolan så nu är hon och stora grabben ute och går och tar foto =).
Jag har idag köpt världens sötaste lilla bukett med kallor till en lärare.... Hon har verkligen ställt upp för oss och grabbarna så hon förtjänar att premieras =) Hon har ställt upp och kört oss på utredningar, hon har hela tiden haft stenkoll på andra lärare och läxor med mera.... Att hon orkar med egen familj också att ta hand om.... En riktig superkvinna. Så i morgon på skolavslutningen ska hon få den av mig.
Jag får förresten dottern också med mig på avslutningen i morgon..... Kul att slippa vara själv där =) Så kan hon ju ta kanonfoto också ju =)

Lönt....



Ja, det blev ju världens längsta arbetsdag ;).
 Knappt lönt att gå dit ju.......
Men, men, nu har jag tid till annat =)
Ska ju stryka lite kläder är det väl tänkt och fixa kvällsmat.



Hemma igen...



Det gick ju undan...... Vilken kanonskola han ska gå i =) Känns verkligen superbra, för mig kanske jag ska säga..... Sonen vill egentligen inte men jag tror det blir perfekt. 16 elever allt som allt..... Hur bra låter inte det då? Läraren kändes också jättebra...... Jag tror verkligen på detta =) Nu är det kaffe som gäller för min del och sen jobb.......


Moahahaha... Kolla Gabbi...
(om du kikar in här )
Jag hittade Jerry...... =D

Andfådd....



Precis uppkommen från tvättstugan sitter jag här och stånkar ;) Sista tvätten upptagen nu...... Men det ligger en kille inne i sängen och vägrar stiga upp.... Snacka trött =) Men om en halv timme måste vi iväg om vi ska hinna med tåget...... Dags att ta i med hårdhandskarna ;)



En hel del....



Det känns ganska stressigt denna dagen...... Måste hinna tvätta nu på morgonen och sen få upp allt innan elva för då ska jag med stora grabben och hälsa på hans blivande gymnasieskola. Sen när vi varit där är det dags för mig att kila till jobb och sen ikväll när jag kommit hem och vi har ätit så är det dags att stryka kläder inför avslutningen i morgon. Ingen rast och ingen ro =)


F*n vad jag stör mig...... Kan inte ladda upp bilder och där är annat som inte funkar som det ska här på bloggen.... Grrrr





Morning....

Photobucket


Jaha.... Så kom då regnet hit med =(. Tvi bubblan säger jag........ Lillkillen som ska iväg på utedag idag och jag och stora grabben som ska iväg........ Skittrist.
Nu ska jag snart rusa iväg till tvättstugan..... Måste ha rena kläder till grabbarna. Framförallt till den lille för han ska åka bort i morgon.

Fråga....



Är det någon som varit inne hos mig idag som fått virusvarning eller blivit hänvisad till en virussida? Satt precis och kollade min sitemeter och såg då att några klick på kommentarer lett till något virus.... blir konfunderad om blogg.se "sprider" detta virus för det är samma som jag råkat ut för innan och på jobb..... När man får det så ändrar det ens startsida.... Var inne i kodmallen också och än en gång var där ändringar som jag inte gjort.

I´m back ;)



Moahahaha..... En sådan kanske man skulle haft ;)
 "Walking-assist".....

Nu har jag suttit här i soffan flera timmar och slötittat på en massa skit på TV....... Nu äntligen fick jag datorn =). Maken och jag gick en promenad innan ikväll.... Vi var ute 40 minuter och gick i rask takt..... Känner mig något duktig =) Men det tog på ryggen idag...... Nu sitter gubbskrället och skriker överdrivet inne i sovrummet..... fattar inte varför det ska vara så förbaskat överdrivet????? Karlar är konstiga. Nä, nu måste jag plöja mig genom några bloggar..... Någon har väl uppdaterat =)

Hallojsan....



Det blev ett kort och effektivt möte idag..... men visst är det trist att behöva gå på sin lediga dag. Nu sitter jag på balkongen och myser en stund efter maten som idag blev fisk och potatis *mums*...... Regnet lyser fortfarande med sin frånvaro här...... Har varit mest sol och varmt här idag igen. Inte så varmt som senaste tiden men varmt nog att gå i kortärmat =) Men blåser gör det minsann....... Nu ska snart jag och gubben gå ut på en långpromenad innan fotbollsskiten börjar.... Självklart ska han se det =O. Men han får se det i sovrummet så jag får lugn och ro ;). Hehehe.... ja, ni kanske förstår att jag avskyr allt vad sport heter =). Ha en skön och mysig kväll........



Okej....



Lunch är intagen så jag är mätt och belåten....
Åt överbliven tonfisksallad från igår =).
Nu får jag väl ge mig iväg på det där mötet =(.
Förhoppningsvis varar det bara två timmar........

See you later alligator ;)


Skitlärare....



F*n ta vissa lärare..... Fick ett mail om att sonen burit sig illa åt..... Läraren kallade det trakasserier och mobbing =O. Samma lärare som sagt inför hela klassen att det var skönt när han var borta från lektioner.... Snacka mobbing! Jag blir så heligt förbannad när det inte fungerar som det ska i skolan... Det finns en resursperson tillgänglig.... Var är denna då??? Detta är en lärare som överhuvud taget inte tagit till sig att sonen faktiskt har ett funktionshinder.... Har mage att maila mig ett riktigt sårande och rent av elakt mail...... Fasiken. Jag skickade tillbaka ett ganska spydigt mail som kanske inte gör henne gladare men just nu skiter jag i det.... Blir trööött...... Nu har det fungerat så bra sista tiden ju...... Skit.


Fötter....



.....Gillar jag inte =). Men nu är mina i alla fall nybadade och insmorda...... Snacka om att det behövdes. Torra som fnöske var de. De var så torra att de var vita undertill........=O. Jaha, nu händer det som vanligt ingenting....... Ännu har regnet inte kommit och ett tag såg det ut som om molnen skulle ge vika för solen. Men de kom igen med full kraft och nu är det mulet och mörkt.... Jag gillar det inte. Skulle gärna och gladeligen ha sol heeela sommaren. Jag är liksom ingen lantbrukare så jag har inte behov av regn ;). Vad bryr jag mig om bruna gräsmattor??? Jag vill bara njuta =) Kalla mig ego ;) Hehehe..... Men, men... Nu är det som det är och det är bara att gilla läget.
Jag är uttråkad........


Finally....





Det ska bli sååå skönt att slippa dessa väckningsritualer över sommaren...... Varje morgon blir jag en kärring..... Gnäll och skrik =O Inte kul, men hur i hundan ska jag få upp sömntutorna? Nu kom i alla fall lillkillen iväg.... Långt om länge. Stora killen har sovmorgon och sover hos en kompis...... Hoppas han kommer upp =O.


Lustigt...





Plötsligt, från ingenstans är hela himlen fylld av moln =O
 De far i hundranitti över himlen och det ser väldigt lustigt ut =)
 Då är väl regn snart att vänta.....


Morning darlings...



Ännu en dag med sol =O.
Undrar vart regnet blev av?
 Fast det är ju en hel del moln där ute......
Idag är jag ledig fast ändå inte....
Jäkla jobbmöte som splittrar dagen.
Vad gör du idag?



Väntar...




Jobbigt det här..... Sitter och väntar på att sonen ska komma hem. Jag är inte van vid att han är ute så sent... Blir något orolig. Trött som attan är jag också... Förhoppningsvis kommer han snart så jag kan komma i säng.... Säger natti till er nu =) Sov gott......


Va fasiken...



Ska det nu strula igen.....
Inte mycket bättre på nya plattformen.


Men alltså...



Sätter mig till rätta i soffan och slår på TV4+...... Ska se Dr. Phil tänkte jag, men där är det nyheter =O. Jaha, nu flyttar de runt programmen från fyran bara för fotbollsskiten...... Sånt gör mig faktiskt irriterad. Det förstör ju för sjutton TV-kvällen, eftersom det inte börjar förrän halv åtta hinner det inte ta slut till åtta då sommartorpet börjar.....Men skit samma...... Nu väntar jag på att maken ska komma hem och käka lite så vi kan ta en promenad efteråt...... Behöver ju motion =)



Varmt.....





Det är bannemej lika varmt ute idag som det varit i helgen..... Enda skillnaden är väl att det blåser en hel del. Ingen speciellt god idé alltså att ta på sig klänningen jag gjorde idag. en väldigt tunn vid historia...... Fick gå och hålla hårt i den för den var på väg upp över huvudet =O. Nu är i alla fall denna jobbdagen slut och jag ska snart göra kvällsmat..... Hamburgare till sonen och tonfisksallad åt mig =) Bara vi två som äter idag......... Jag är hungrig.


Detta håller inte...



Uscha mej...... För varje vecka som går ökar jag på min vikt med lite, lite..... Om jag låter det fortsätta så vet jag inte var det slutar. Men jag vet ju inte hur jag ska kunna låta bli att äta allt gott som finns. Plus att jag är jordens mesta tröstätare..... Så fort jag är uttråkad stoppar jag något i huvudet och med tanke på att jag är så ensam och inte har mycket för mig är det lätt att förstå att jag äter ofta. Det är egentligen ett under att jag inte går upp mer i vikt. Men nu blir jag så ledsen då jag ser dessa halvkilo läggas till halvkilo........ Fasiken. Jaja, det blir promenader......



Skynda, skynda....



Nu får jag kanske tänka på vad som måste fixas idag innan jobb =O.
Dags att stryka balkläder =). Sen dusch......


Nä....



Det blev ju inte bra det här =(.
Fasiken vad det ska vara svårt att få till en bra design......
Får fortsätta sen.



Okej.... Så här får det vara ett tag =)





Så där ja....



Det bara smyger sig på...... Ledsenheten och deppen. Tror nästan att det beror på stressen som uppkommer på vardagar..... Känner ju nästan aldrig så på helger. Allt skapar en oro i mig..... Får jag upp grabbarna? Vad kommer i posten? Hur går det på jobb? Hela tiden är det något som gnager...... Allt det slipper man ju när det är helg.....


Morning.....



Måndag och något svalare väder....
Fast solen är här fortfarande =).
Idag är det åter igen dags att tänka på jobb....



Lång kväll....



Har inte haft någon större lust att slåss med lillkillen om datorn i kväll så jag har bara slappat i soffan...... Tack för att TV400 finns ;) Visar massa skräpunderhållning så här en söndagskväll =) Först idol 2005 och sen värsta konstigaste modellprogrammet..... Om smartaste modellen =O. Sist men inte minst Cheaters...... De jagar otrogna. Allt går att göra TV av i Amerikat ;). Nu är snart söndagen över och med den en alldeles underbar helg vädermässigt..... Nu vågar man ju knappt tro att sommaren blir fin...... men jag ger aldrig upp hoppet =) Nu väntar snart sängen på mig...... Ska bli skönt att sova. Natti, natti =)


För varmt...



Nu är jag hemma efter en vända till sjön.... Idag var det nästan för varmt att ligga där. Fick "sura" gubben med mig idag i alla fall så jag var inte ensam =). Var där i två timmar men sen blev jag hungrig.... hade ingen fika med idag. Så nu har precis maken och jag käkat korv med bröd och det var gott =). Det är man väl värd efter en cykeltur i värmen som höll på att ta kål på mig. Nu ska jag bara slappa...... Vila min chokladfärgade lekamen ;) Shit vad brun jag blivit.......

Buhä....



Nu drar jag till sjön....
Måste ju underhålla brännan ;)
 Skittråkigt är det här idag
 med en tjurig gubbe som demonstrativt städar......
blä.
Ses sen......



The end.......




Moahahahaha........

God morgon.....



Idag är det mest skräp med den här damen..... Det gör ont, ont, ont. Jag tål egentligen inte värme så det är inte konstigt... Efter en hel dag i solen brukar det vara lite si och så med min kropp. Sen gör väl cyklingen lite också..... Men förhoppningsvis är det snart bättre för jag tänker bannemej åka till sjön idag med ;). Det gäller ju att ta vara på det vackra vädret..... Ska ju bli sämre i veckan sen. Vad gör ni idag????



Naäe vet ni vad.....




Jag tror bannemej att jag smyger in i sängen nu och lägger mig....... Är trött så jag mår illa ju. Så nu återstår bara att säga god natt till er som kikar in =)
 Sov gott med er........... Puss




Trött....



Fy bubblan vad trött jag är......... Det tar verkligen att ligga i solen. Tre timmar stannade jag på stranden, sen var jag genomvåt av svett..... Men det var verkligen jätteskönt att vara där för det fläktade en hel del. Fast det var väldigt varma vindar. Sitter nu här i soffan och håller på att somna...... Har precis haft besök av en gammal vän till familjen så man har varit tvungen att vara lite social =).
 
Sen måste jag bara säga ett stort GRATTIS till
Ann och Håkan som gått och  förlovat sig i hemlighet.... Så himla roligt =)




Vid sjön

MMS

Ligger här och myser :)


Tips....

Jag har nyligen börjat använda nagellack igen eftersom jag lyckats få långa naglar..... För några veckor sen handlade jag två nya. Ett i korall och så ville jag ha ett blått. Men blåa var det tomt på så jag grabbade tag i första bästa som såg bra ut, men var ett märke jag inte känner till plus att det var billigt...... I alla fall var det superduper bra.... Målade naglarna med det förra fredagen och idag tog jag av det för att måla annan färg. Inte ett dugg hade flagnat av =O. Det var bara lite småslitet längst ut i topparna..... Men inget flag. Så jag kan varmt rekommendera det nagellacket =)
"Viva la diva" heter det och jag köpte det på Lindex.......



Googlad bild.....



Morning darlings.....



Lördag morgon och inget speciellt inplanerat..... Tänk, för en vecka sen var jag superdupernervös ;) Så himla fort tiden går alltså..... Redan en hel vecka sen jag träffade de underbara damerna =) Jaja, hoppas det blir fler gånger..... Jag hade planerat att åka till sjön idag men det verkar som om jag i så fall får sticka dit själv....... Ingen av barnen vill eller har tid och maken ska iväg på annat. Tråkigt. Men jag orkar bannemej inte sitta här inne i lägenheten en dag till så det lutar åt att jag kör iväg själv........ Man slipper prata i alla fall ;)
Vad gör ni idag? Om här nu kommer in någon och hälsar på..... Tomt i bloggvärlden ju.



Jäkla tid.....


Jo men visst..... Har precis sorterat in rentvätt i skåpen. Det var väl en jäkla tid att göra det på ;) Fast allt låg sorterat på våra sängar så om vi vill sova var det ju bara att göra jobbet =)
Nu är det väl snart dags att stupa i säng kan tänka.......
God natt vänner och sussa sött ;)


En timme.....



Japp.....
Precis hemkommen efter en timmes promenad =)
Dottern, jag och maken.......
Skönt väder det var nu.
Fast det känns i benen må jag säga.
Visst var det väl duktigt?
En hel timme =O



Kväller.....


Det blev en riktigt god middag måste jag säga..... Tog bara lite mindre röd curry än man skulle eftersom jag har svårt för starka smaker..... men oj, vad krämigt det blev =) Nu dricker jag efter maten kaffet sen ska maken och jag ut på en go promenad i det vackra vädret....

Recept på maten :



Kycklinggryta thai

Kokosmjölk och röd curry ger god thaismak på det här receptet på kycklinggryta. 


Tid: 30 minuter

4 portioner

Du behöver:
4 kycklingfiléer
1 röd eller gul lök
200 g champinjoner
1 burk (400 g) kokosmjölk
1 msk röd currypasta
2 msk kycklingfond

Gör så här:
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med lite matfett.

Stek köttet i omgångar i några minuter så att köttet får lite färg. Lägg över på ett fat.

Hacka lök och skiva champinjoner. Stek lök och champinjoner i lite matfett ca 5 min tills vätskan kokat in.

Lägg över köttet och häll på kokosmjölk, röd curry och kycklingfond. Rör om och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av!

Strö över lite idealmjöl om du vill ha lite tjockare sås. Låt koka någon minut.


Servera med kokt ris och grönsaker.


Snart så....



Härligt att vara nyduschad och klar redan en timme innan jobb =) Har även hunnit handla till kvällen...... Så nu väntar en kopp kaffe på mig innan det är dags att kila till jobb......... Ikväll ska jag prova att göra Thailändsk kycklinggryta =) Med röd curry och kokosmjölk...... Nya smaker för mig =)
 Ha en fin dag mina vänner.......


Att tänka hjälper......



Jag skulle behöva ett par svarta shorts känner jag.... Har bara ett par beiga. Men tyvärr tillåter inte månadens budget att jag köper nya..... Men helt plötsligt slog det mig.... Jag har ett par svarta byxor liggande som jag aldrig använer. De sitter dessutom superbra i midjan men är lite för korta. Jag ska minsann klippa av dem om en stund och sy upp dem..... Ibland hjälper det att tänka till lite =)



Morning....

`

Wiho...... Det bidde visst sovmorgon idag =) Tror att jag behövde det. I går kväll var jag så trött att det kändes obehagligt..... Men nu är det en ny dag med nya tag ;). Ojojoj, vad alla ska ut och fira flaggan idag..... Inte jag, för jag ska till jobb klockan ett...... Har absolut noll och ingen lust att jobba idag men, men...... Jag får se fram emot i morgon då jag och grabbarna ska sticka till sjön och mysa.......
Vad gör ni idag då? Firar ni nationaldagen?


Tut, tut....



Det var ju ett herrans tutande här utanför......
Studenter.
Detta är jag inte van vid efter att ha bott lite avsides alla år...
 men tydligen ska man ta en raggarrunda i "stan"......
Ge er nu......




Hemma igen....



Nähä... Nu går det visst inte att kommentera hos någon =O. Jag återkommer till er mina vänner senare =) Sitter och väntar på att kasslern ska koka...... Gör enkel mat idag, kokt kassler och potatismos..... ja, på pulver =). Ska faktiskt bli riktigt gott..... Hu, vad jag är trött idag.... det tog på krafterna idag att tvätta. Undra om det är värmen eller att det bara var dags för ont igen..... Satt på jobb innan och skulle spela kort... Hade knappt kraft i armarna att dela ut korten. Då har det gått långt =O. Jaja, ser ut som om jag får ha datorn i kväll i alla fall... Lillkillen stack precis till en kompis =). Nä, åter till matlagningen =)

Och det tog bara en och en halv timme för detta inlägg att synas =O



Hett, hett, hett.....





Det är tio minuter sen jag kom ut ur duschen och jag svettas redan massa =O. Skönt men jobbigt på samma gång ;) Fast jag har hellre detta än regn och rusk...... Nu är det dags att kila ärenden och hämta upp tvätten..... Helst ska jag hinna hem och röja också innan jobb klockan ett..... Pust.....

Sådärja.....




Första maskinerna är igångsatta.....
Oj, vad det är jobbigt att gå i trapporna =O. Håller knappt på att komma upp ju...... Inte så mycket mer som ska bäras ner nu, bara handdukar..... Men, sen ska skiten upp hit igen =O. Jaja, när det är gjort så hinner jag ta igen mig lite innan det är dags att kila till jobb =)

God morgon....



Ännu en dag med vackert väder..... Man blir så bortskämd...... Kan undra hur länge det ska hålla i sig? Snart dags för mig att dra mig ner i tvättstugan. Det har blivit en hel del tvätt sista veckan...... Jag bävar idag för att bära denna förbaskat tunga korg ner dit. Har nämligen ont i både armar och ben idag....... Men det får ju gå för barnen måste ha rena kläder.



Nu.....




.....Ska jag sova.
God natt och sussa sött =)
Puss


Tomt....



Jag har bannemej inget vettigt att blogga om i kväll..... Har ju inte hänt något speciellt.
Ja, det skulle ju vara att vi satt upp en jättesnygg lampa på hallväggen =) Hittade den på Lidl för 40 kronor....... Men hualigen alltså, hur kan de sälja lampor utan sladd???? Tur man är gift med en som har allt hemma. Även sladdar som trasslar sig i skåpet ;) Annars...... Ja, mest vilat mina ben. Blev förklarligt nog ingen kvällspromenad idag eftersom jag faktiskt redan gått en hel del =) Uscha vilket åketråkinlägg ;) Men det får ni stå ut med..... hehheh.... Jag i ett nötskal ;)
Förresten.... Måste berätta vad maken sa innan..... Han frågade om jag ville ha något i natt =O. Han hade vaknat av att jag låg omslingrad runt honom... Med både armar och ben... Han flyttade mig men en liten stund senare var jag där igen =O När han berättade detta för mig hade jag precis tagit en klunk kaffe..... Det sprutade åt alla håll för jag skrattade =) Bäst av allt var väl lillkillens min =D. Kanske ingen hit att höra mossiga mamma och pappa prata om sådant ;)
Ha bästa kvällen mina vänner......

Trött nu.......




Det var inte nådigt mot mina ben det här......
men nog känner jag mig duktig alltid =) Två relativt långa promenader är väl inte fy skam..... men hör ni, jag talar inte om några "power walks" här inte ;) Normaltakt är väl närmare sanningen..... Jaja, ont i vaderna har jag nu i alla fall. Har precis stoppat i mig lunch..... Två kornbullar med tonfisk och keso på..... det var gott =) Nu kaffe.............

Jo men visst....



Oj, vad det är bra med promenader =) Man får så mycket tid att fundera....... Nu har jag bestämt mig. Varje dag efter maten ska jag och maken gå minst en halv timmes promenad........ Beroende på hur mina ben mår för stunden. Ofta orkar jag inte längre, men det är ju bättre än inget. Och jag ska börja gilla vatten *huh* Hur nu det ska gå till ;) Men det ska jag i alla fall.... Även om jag inte gillar det så ska jag dricka det =) Smart jag är va???? Hehehe
Nä... Nu ska jag ut och promenera lite till ;)

Irriterad....





Nu har jag försökt klä på mig i alla evigheter..... Jag har stooora problem med min mage =(. Den putar ut som aldrig förr och just nu blir jag alldeles platt eftersom bröst och mage putar ut lika mycket ;). Ser jättetrist ut ju. Att ha en sådan mage på en i övrigt smal kropp ser faktiskt knepigt ut. Men..... nu stod jag och blev irriterad och skulle dra tag i fettet för att se hur mycket jag fick tag i...... Va f*n...... Nästan inget ju. Det betyder att detta är riktig bukfetma =O. Det är ju skitfarligt. Säkert är det all stress som gjort det för den har kommit sista halvåret....... Är det någon som vet ett effektivt sätt att bli av med den farliga bukfetman utan att min övriga kropp går ner och jag ser ut som en belsenfånge???? Jag är nämligen väääldigt mager på bröstkorgen... Så att revbenen sticker ut.
Jaja, nu sticker jag ut på en långpromenad =)


Tjingeling....





Äntligen kom sista grabben iväg då...... Ni anar inte så sköööönt det ska bli med sommarlov..... Eller??? Va f*n, nu kan jag ju inte bestämma mig..... För när det är sommarlov är de ju i stället hemma hela dagarna...... My god. Ingen rast och ingen ro.......Men trött är jag på dessa morgnar i alla fall. Kanske kan jag skicka iväg dem lite här och där i sommar ;). Nä, tro inget annat än att jag älskar mina grabbar men nog är det påfrestande alltid =D
Jädrans kaffe...... Har fått ont i magen ju. Kanske läge för lite frukost?

En vit kavaj.....



I Lördags bevärdigade vi Harry`s med ett besök ;). Vilket jäkla ställe...... Dunderhög musik och blinkande lampor =O. I alla fall så satt den gamla (läs:jag) i soffan medans 
ung  domarna skuttade rundor på dansgolvet..... Till saken hör att jag kanske inte var världens piggaste ;). Mitt i allt som jag sitter där så kommer en liten svartmuskig man i världens största vita kavaj fram...... Han bjuder upp mig =O. Hehehe...... Denna kväll har jag tidigare suttit och funderat över att ingen bjuder upp någon annan.... Att alla dansar med alla typ. Men denna man som vi tidigare dissat för kavajen, han ska såklart tvunget dansa med mig =O. Jag trodde jag skulle dö =D. Nu gick detta ändå inte eftersom jag inte kan dansa.... Gör för ont i benen. Tack och lov för det ;). Himla kul hade vi åt det i alla fall.......


Morning sunshine....



Onsdag och jag är ledig =) Hur skönt känns inte det då??? Jo, Jätteskönt ;) Satt precis och blev alldeles tårögd när jag satt och läste en lapp från skolan..... Hallå.... min stora kille ska sluta grundskolan...... Tre år i denna fina skola är slut..... Visst blir man lite snyftig då???? Men, men, förhoppningsvis går han vidare mot en riktigt fantastisk skola..... 
Jaha.... Vad händer hos er idag då????



Sleepingtime....




Nu lägger jag mig.....
I morgon är en annan dag ;)
 Sov gott......


Voine voine.......



Uscha vilken dag..... Först sitta alla dessa timmar på utbildning i värmen. Visserligen en väldigt trevlig sådan och vi fick många chanser att sitta ute, men ändock sitta........Sen snabbt hem för att fixa inköp och mat innan det bar vidare till skolan..... Väldigt trevlig men varm kväll blev det där. Nu är jag bara trött, trött, trött..... Tack och lov är jag ledig i morgon =). Måste bara in en snabbis till jobb för att diskutera något med en kollega. Nu ska jag bara sitta och slappa en stund i soffan och läsa bloggar ;)

Off we go....



Alltid är det något på morgonen som kladdar med någon av killarna..... Nu var det tydligen sonens cykelpedal som gick sönder =O. Men jag sa att han fick minsann cykla på den ändå.... Det var bara "pinnen" kvar på pedalen, alltså de svarta plastgrejerna trillade av...... Hoppas han tar det försiktigt.
Nu måste jag rusa..... Ses kanske ikväll =) Puss......


Dags igen....



Då var det åter igen dags att dra fram cykeln idag......
Pust, stånk och stön ;)
Men det är ju i alla fall vackert väder =)




Ring, ring.....





Här ringer klockor i parti och minut.....
Men inte sjutton är det någon som vaknar ;)
Sönerna har bestämt sig för att sätta sina mobiler på väckning
 efter att jag försov mig igår.....
men det hjälper föga =D
Hehehe.....




Ordningen återställd.....


Jodå.... Jag lyckades komma upp i tid =) Men hu vad trött och sleten jag känner mig..... Fingrarna är svullna och ser ut som små korvar, mysigt......  Ja, då är det utbildning som gäller idag..... Inte världens roligaste precis ;)
God morgon förresten =)



Jaha....



Kommer jag upp i morgon eller har jag för evigt blivit smittad av Åsa ;)???? Hehehe.... Jag är livrädd att inte komma upp i morgon.... Ska ju för sjutton vara på kurs klockan nio...... Får väl beställa väckning eller något =D
Nu ska i alla fall denna damen uppsöka sängen och hoppas på att somna snabbt...... Sov gott sötnosar...Puss =D


Hehehe....



Efter en dags depp måste jag säga att det känns bättre nu......
Först gick jag in på
Åsas blogg och fick dagens skratt när jag läste hennes gissningstävling =D. Sen fick jag en härlig liten pratstund med båda damerna på MSN...... Tack för det...... Snacka om att kunna liva upp en människa.......
Idag var det verkligen supervarmt....... Luften stod stilla ju =O. Fortfarande är det 25 grader på balkongen......... I morgon blir en låååång dag för mig. Först kurs heeela dagen.... Sen hem och slafsa i sig mat och sen vidare på skoljippo..... Blir nog inte många inlägg här då.
Just nu har kära maken fått ett ryck och putsar fönster.... Måste hjälpa till att vända åbäkena..... Vi har två som är över två meter långa och tunga som fasiken........ Hehehe......

Seg dag....



Jag känner mig så seg idag...... Saknar helgen så in i bomben..... Snart är det dags för mig att kila till jobb och det är väl bra för annars hade nog inte jag kommit ut idag....... Känner mig lite sådär folkskygg....... Blir så vissa dagar. Men,men, upp med hakan damen...... I morgon är en annan dag =).


Skrattat och skrattat....



Denna helgen har jag skrattat som aldrig förr..... Fy fasiken vad kul jag haft =D Kliver på tåget och där sitter
någon och viftar för fulla muggar.... Puh, där släppte den nervositeten...... Omedelbar kontakt och det kändes såååå bra =). Snackar i ett hela vägen till Malmö. Sen blev det en tur på stan innan Åsa skulle ankomma..... Någon hann med att inhandla två par solisar på fem minuter ;)....... Hehehe.... Tillbaka till centralen..... Wow, där kom hon ju =) Lika omedelbar kontakt där.... vilka underbara tjejer =D Destination hotell och in med väskorna.....

Spring på stan igen =O My god vad de kan springa runt ;) Klirr med tre påsar i alla butiker..... Skål var det en kvinna som sa till mig.

Shoppingturen resulterade i STORA blåsor på vissa små fötter och haltande ben för andra...... God men dyr mat på O´learys innan det var dags för dusch och drink på hotellet........ Ner för att göra Malmö by night.......

Tänk er att sitta på en bänk och bara garva tills magen värker =D
Italienare som kommer i parti och minut förbi...."chiao bella".... Hehehe. Sen nattklubb med alldeles för hög musik och blinkande lampor..... En astrött kvinna (läs jag) som somnar så de andra tror jag ska bli utkastad ;) Sen hem i natten med trasiga fötter......... Sovmorgon..... my god, vi sov ända till 8.15 och Åsa vaknade först =O Hehehe... Gabbi. Nya rundor på stan...... Glass i Rom ;) Sen tyvärr hemresa......... Grät en liten tår på tåget......... Bästa helgen ever...... Tack =D


Sorry....





Fråga mig inte vad som händer.....
Men plötsligt känner jag mig ledsen.
 Ni som väntar på helgrapport får nog tyvärr vänta ett tag till
 för det känns som om luften gått ur mig........
Orkar inte heller gå runt och kommentera hos er.......
Förlåt.



Kära tider.....



Oj, vad ni slitit ut mig tjejer ;)
 Vaknade precis och nu är sönerna sura på mig.........
Måste få iväg dem till skolan.
Godmorgon förresten.......




Liten bildberättelse....

Jag är trött, trött, trött....
Visar bara helgen i lite bilder just nu =)



   

    

   

 



Middag

MMS

Det blir kycklingsallad till kvällsmat.


Kolla

MMS

mina döda blommor. Jag har lärt mig mobilblogga :)


Underbar helg....



Nu är jag hemma efter en riktigt kul och underbar helg.... Fy sjutton vad jag haft kul =) Vilka underbara tjejer!!!! Tack sötnosar... Saknar er redan......Trött som attan är jag och benen ska vi inte snacka om. Vilka shoppingglada tjejer ;) Det känns nästan lite overkligt att vi träffats... Återkommer senare med full rapport om helgen =)