Så ja...

Sitter fortfarande på jobb.... Har lite tid över och tänkte jag kunde skriva lite. Men jag tror bestämt det står stilla i hjärnkontoret.....;) Känns som det inte händer så mycket och ändå händer det ju massa närmsta tiden.
Möten och åter möten.... I båda grabbarnas skolor vankas utvecklingssamtal och ett jobbmöte är inplanerat. Lillkillen har fått tid till öronläkaren och massa tandläkartider... Däremellan ska man hinna jobba också...Tack att jag valt att jobba halvtid... Må vara fattig men har tid!!!!



Ja, fattig...Fy fabian vad det finns lite nu =( Skiiitjobbigt är bara förnamnet...Men jag har bara mig själv att skylla. Försöker tänka framåt och är tacksam att jag slutat röka =) Alltså är det bara maten jag behöver oroa mig för och det är väl det sista denna bastanta kropp behöver ;)



Lycklig att våren äääntligen är här och lycklig för att det bara är 20 dagar tills jag träffar älskling igen ;)
Jag har bestämt mig för att i alla fall försöka fokusera på det braiga i mitt liv och sluta vara en sån jäkla bitterfitta..... ja, ibland är jag rätt tjurig ;)
Jag ska fortsätta gråta ibland för att skaka av mig det deppiga men jag vill verkligen vara trevligare och gladare....

Sparka mig i baken och önska mig lycka till ;)




Alive...

Jag lever fortfarande..... Har bara strulat lite med internetet sen jag kom hem i måndags kväll så det har varit lugnt med tidningar, korsord och böcker......

Just nu jobbar jag och tänkte bara uppdatera lite.

Hade en finfin tid med älsklingen i alla fall och i vanlig ordning är det skit att åka hem... men bara tre veckor till nästa gång =) I like.....

Älskar dig till stjärnorna och åter....

snö och fylla...

Tro det eller ej men just i detta nu snöar det här hos mig i Skauneland....Tvi fasiken säger jag. Stooora vita flingor seglar ner från himlen. Knappt man vill tro det ju =( Menmen...ska ju ändå åka härifrån ;)

Kom hem från jobb innan och hällde upp et halvt glas rosévin. Fy fan vad jag blev full.. Eller nåja, lullig kanske är rätt ord. Men det känns allt lite motogt att fixa här hemma nu..Blev trött ju ;)

Klaga, gnälla, klaga....


Så är jag på det igen.... Känner avskyn för mig själv krypa in under skinnet på mig... Fy fabian vad ful jag är..... Ja, det känns så alltså just nu =(

Har gått genom garderoben och det är inte många plagg som blir använda där inte. Tog en chansning på allt som tidigare varit rejält för stort. Men nääää, fick nätt och jämt på det och alla fettvalkar liksom syns =O.

Ja, jag är en människa som inte kan förlika mig med denna kropp. Jag är en av de där hemska som älskar magra kroppar och själv vill ha en mager kropp. För att inte bli missförstådd så vill jag säga att det finns massor av människor som inte är magra som jag ändå tycker är vackra.

Men min kropp passar inte som tjock..... Har fruktansvärda valkar som är svåra att dölja och jag har tyvärr svårt att trivas i kläder som sitter åt det allra minsta. Fanfanfan..... Var är min viljestyrka?????

Så....*andas ut*.... Nu har jag fått gnälla lite så nu kan jag börja dagen ;)

Har tyvärr huvudvärk så jag känner mig lite seeeg. Har egentligen inte tid att vara seg idag men det drabbar bara mig själv ;) Ska jobba senare och sen måste jag fixa med grabbarnas grejer och sen med mina grejer som ska packas..... För tiiidigt  i morgon bitti bär det äntligen av igen..=)


Oj så trött...


Vet inte vad som hänt men senaste tiden har jag börjat vakna i ottan.... Vid femtiden kanske. Sen har jag jättesvårt att somna om igen... Sover bara snuttar fram tills klockan ringer. Jättejobbigt tycker jag =/

Just nu är jag jättetrött... Skulle lätt kunna somna här jag sitter. Menmen...finns ingen  tid till det. Ska snart tvätta, igen!!!

Jag åker ju iväg på onsdag och grabbarna till sin pappa i morrn så jag vill att precis allt ska vara rent. Därav att jag redan tvättar innan en vecka gått.

Har varit iväg med yngsta grabben bus hos doktorn idag... han har problem med något i näsa och svalg. Doktorn hittade en svullen polyp i ena näsborren men ville skicka oss till öronläkare. Så länge fick vi någon slags allerginässpray som kan vara avsvällande. Hoppas det hjälper lite.


@ home.....

Äntligen hemma efter söndagspasset på jobb..... Bara ett pyttepass kvar på tisdag innan det bär norrut igen =).

Önskar så att jag kunde hitta tillbaka till jobbglädjen jag hade förr... Men det har varit tunggrott ett tag och egentligen ingen av oss fasta har den riktiga glädjen kvar. Men jag tror ändå att den går att finna igen. Tack och lov sker snart chefsbyte och mycket av skulden ligger där.... Nåväl, ni fattar att jag är glad att helgen är över?

I alla fall finns det alltid plats för skoj och skratt så helt trist har det inte varit..... Och här hemma väntade en stor grabb... Trevligt att träffas ;) Händer inte såå ofta numera.

Nä, nu ska jag ha kaffe.....

Slut på ord...

Hoppar in och skriver något trots att jag har slut på ord ;)


Jobbade natt och kom hem i morse... Grabbarna hade skött sig finfint vilket känns skönt =) Var hemma en stund innan jag kilade iväg igen en sväng till idrottshallen.... En härlig innebandyturnering vankades (jobbrelaterad). Stannade inte så jättelänge då jag ju faktiskt är ledig idag och ska jobba i morrn igen. Har ju att göra hemmavid också.

Kallt är det idag...Brrr. Skulle ju ta den dagliga promenaden men kände inte för det innan. Hoppas bara jag får tummarna ur och går lite sen. Vem snodde våren???

Annars inget kul......


Fredag....

Inget missvisande i den rubriken inte ;)

Idag ska jag jobba.... Men börjar inte förrän relativt sent och jobbar sen till i morrn. Men först tänkte jag hinna med min dagliga promenad... Jag ger mig inte ;) Ska snart kila ut, bara hoppas solen håller sig kvar. Ser lite molningt ut men det regnar i alla fall inte. Fast det ska det nog göra i morgon =/ Don´t like.....

Har i detta nu tappat tre kilo på typ tre veckor.... Kanske inte fy skam?

Nä, promenad var det ju ;)

PS. Det blev tuppkam igen DS.


Klippingtajm...


Ska snart iväg och klippa mig.... Har haft lite svårt att bestämma mig om jag skulle snagga det själv med maskin eller om jag vill ha tuppakammen igen. Egentligen var det en pengafråga som jag bestämde mig för i sista stund att strunta i. Nya pengar kommer på måndag så jag ska nog överleva. Avskyr verkligen att känna mig så ful som jag gör nu...... Blä. Ska bli superskönt =)

Kanske blir det snagg senare i vår eller sommar... Konstigt att jag ska tveka så varje gång fast jag vet att jag klär i det =/

Efter klippet blir det kanske en promenad i solen innan det vankas tvättstuga.... Fulltecknad ledig dag känns det som ;)


Bitch...

Fatta hur tröstlöst det känns.... Går fan inte ner ett hekto fast jag är skitduktig med både mat och motion. Därav det tjuriga inlägget i morse.... Satt här rakt upp och ner och svettades och då känner man sig ju ännu fetare.

En riktig bitch är jag idag... Började i morse när jag och yngstingen kom oss på kant med varandra.... Arrrgh, vad hans attityd går mig på nerverna..... Sen apt med en chef som förtjänar noll och ingen respekt.... Åååh, vad irriterad jag var..... Sen hem och än en gång var det yngstasonen som råkade ut för mig =/

Då gick jag ut en timmes promenad.... Det kröp i mig av irritation och ilska..... Kändes som huvudet skulle koka över. Men jag antar det är pms-en som spökar.... Gillar inte alls att vara så som jag är nu.

Förresten är det uuunderbart väder. T-shirtväder helt enkelt. Fast även det var lite i varmaste laget. Skööönt =)

Gaaaah...

Jag hatar att vara fet....=(


Back...

Oj vad jag städat idag...*stolt*

Här är sååå fint och när sönerna dök in såg to.m. de det..... Och mina vänner är det städat ;) Känner mig mycket nöjd med mig själv och min insats...... Har lyckats duscha också ikväll och det är skönt.

Nu kikar jag på ett gammalt CSI-avsnitt, sen väntar sängen.... Tidig APT i morgon =/



Do you know how much I love you? I bet you do...;)


Jaha...


Jobbade inatt och gick i morse hem och slängde mig i min säng.... Sov inte men låg och slappade ett par timmar. Idag kompar jag från jobb då jag ej behövdes.... Så jag har promenerat en sväng och var faktiskt in en sväng i solariet... Var ett tag sen nu och egentligen är det jobbigt men hu vad blek jag är....Behöver verkligen lite färg.

Nu har jag försökt röja lite här hemma och ska fortsätta med det snart...Måste bara sitta lite. Känner mig alldeles slut i kroppen. Men jag verkligen måste få undan här hemma... Har varit sån slarvstädning sista tiden. Dammtussarna har fest här hemma just nu ;)

Ååååh, i morrn är det bara en vecka kvar.... Sen bär det norrut igen =) Lääängtar....

För övrigt mår jag piss fortfarande...Gråter mest hela tiden. Men jag vet vad det är...PMS ;) Höhö....

TjInG


Shitty feeling....


Fortsätter känna mig nere....Vafan, fattar inte det. Allt känns bara pest och pina och tankarna virvlar i hjärnan.... Tycker inte alls om att må så. Känner mig som världens sämsta människa, inte värd att tyckas om......

Jag vet att jag mår så här men jämna/ojämna mellanrum men det gör ju inte saken bättre.... Det är skitjobbigt att vara mitt i det. Tjock, ful, fattig, misslyckad jag vet inte vad...Det är jag det.

När jag är mitt i det så finns det inte mycket som håller mig kvar, för det gör så ont att se sig själv som skit....Men som tur är så är jag en förbannat nyfiken människa...Måste ju se vad som händer helt enkelt ;)

Men nu får jag väl försöka rycka upp mig....Duscha kanske??? Ska ju jobba senare....

Söndag...


Gårdagen var väl hyfsad.... Tyckte bara den kändes så lång och jag hade så lite att göra. Då tänker man för mycket antar jag.

Känns som att idag ska bli likadan =/ Med skillnaden att jag har värsta skallebanken...Inget kul alls.
Ska väl ut på dagliga promenaden senare.... Fint väder idag med ju =) Igår var jag dum.... Vill ju att promenaderna ska göra nytta så jag gick en och en halv timme men det tyckte inte mina ben om..... Känns idag vill jag lova.
När jag gått ungefär en timme börjar det kännas i benen och då är det egentligen bäst att sätta stopp.... Det kände jag igår också men kämpade vidare.... Bara det att jag knappt höll på att ta mig hem.

Nåväl... Annars inget.

 


Saknar....

Örk......... En skitdag.

Saknar...Längtar....

Älskar dig N



Ganska långt...

Idag har jag varit nöjd med frissan =) Det är faktiskt ganska långt med tanke på att det inte var sååå långe sen det var kort ;) Men jag kan fortfarande inte bestämma mig för hur jag vill ha det....

Har jobbat ett par timmar idag...Det var lugnt må jag säga förutom en incident som tog ganska bra på mig. Fast det ordnade upp sig till det bästa.

Sen kom jag hem lite efter sex och hällde upp ett glas rosévin....Nu slappar jag i lugn och ro och väntar på att älskling ska ringa... Han har varit och grattat sin flicka idag på fölsedan...Grattis till henne =)




Jag idag...


Galet snyggt...

Just nu har jag en icke-frissa.....Ser helt galen ut på huvvet. Har inte råd att fixa det nu så det är pälsmössa som gäller.... I valet och kvalet om jag kanske ska snagga av allt igen men har svårt att bestämma mig.

Så idag i nyaste Amelia.....Wow, värsta snygga frissan. Vill ha. Menmen...


Denna dagen.... ett liv....


Snart är torsdagen också slut.... Har inte gjort nåt speciellt idag. Blev inget jobb av vissa orsaker men jobbar i morrn istället. En timmes promenad i 14 gradig vårvärme blev det i alla fall... Jäklar vad det är skönt nu =)

Dottern var hem och drack kaffe och surrade lite...Mys

Svältkur gäller här idag.... Bara för skojs skull kör jag bara med Nutrilettbars idag. Hittills har det blivit två och ska bli en till ikväll.... Få se om det gör lite nytta på vågen ;) För den delen är dagen inte slut än så denna damen kan mycket väl falla för frestelsen av något annat att äta ;)

Annars inget nytt under solen... Bara gammal skåpmat =) Hahaha....

Älskar och saknar N....


Ajajaj...


Min mage dödar mig...... AJ så jäkla ont att jag vill gråta. Känns som att tarmarna är på väg att krypa ut eller nåt. Dags att sova nu...nAtTi


kaerlighed....

 

PUSS......


Sova länge...


Oj, vad jag sov länge idag... Ja, var uppe i morse och fick iväg grabbarna bus men sen hoppade jag i säng igen och sov en stund till telefonen ringde.... Pratade en stund och somnade bannemej om igen. Klockan var nästan tolv nästa gång jag vaknade =O Maj gadd.... Studsade upp ur sängen och fixade lite kaffe....

Ska snart promenera tänkte jag... Är jättefint, soligt väder ute =) För övrigt har jag lyckats tappa nästan två kilo senaste 1,5 veckorna..... Så nog försöker jag ;)

Fy bubblan...

Började jobba sju i morse...... Hade knappt sovit i natt och var dötrött. Men upp och iväg kom jag till en slappdag på jobb.... Ibland blir det en aning fööör slappt men jag ska inte klaga ;)

Slutade tolv och tog då en omväg hem... Så det blev nästan en timmes promenad där =) Nu ligger jag i soffan och känner mig så seg......Avskyr verkligen att min kropp reagerar så. Benen och armarna känns som tuggummi. Bara för att jag försöker röra på mig. Men jag kämpar vidare.....Önskar bara att jag inte fick så ont för då kunde det bli längre turer.

Något konstigt är det med min kropp..... Jag kämpar ganska bra på för att kunna tappa lite vikt. Men INGET händer..... Blir galen helt enkelt.... Har varit så bortskämd med att ha kunnat tappa snabbt innan men det går inte längre...Kan det verkligen vara ciggen eller är det åldern????? Jobbigt i alla fall. 20 kilo har jag alltså gått upp i vikt och jag avskyr det......Blä.


Usch och fy....

Mår inte bra idag..... Känner mig nästan bakis =/
Satt antagligen uppe alldeles för länge inatt....Kom i säng vid halv tre. Ville se CSI-trilogin och sen fastnade jag med sonen i nåt faktaprogram.
Menmen....Tur jag är ledig då för jag har ont i huvvet och mår illa....Känns som jag kraschat med en vägg.


Men ååååh....


Klockan börjar bli sent...Jag ska upp tidigt och jobba.... Men känner inte för att sova än..... ganska jobbigt för jag vet ju hur det blir i morgon bitti =/

Har ägnat mig åt att färga håret ikväll...Svart igen. Har haft det lite rödbrunt ett tag men åh, vad fin jag är i svart  hår =) Visst får man tycka om sig själv lite? Nöjd är jag i alla fall....Jäklar i min lilla låda förresten vad mitt hår växer...Som värsta ogräset.
Lite kul att jag inte har råd att gå till frissan just nu. Då slipper jag ju ta eget beslut om jag ska ha kort eller låta det växa.... Kan skjuta upp beslutet ett tag. Fast jag saknar faktiskt min tuppakam lite grann.... Kände mig faktiskt tuff ;)

Nåväl.... Snart väntar väl sängen på mig. Sov gott.

Lång, lång fredag....


Fattar inte hur fort denna veckan gått.... I morgon är det redan en hel vecka sen jag åkte hem.... Känns bra för nu är det bara 19 dagar till nästa tripp =)

Ja, lång fredag idag...Eller egentligen inte så lång. I förmiddags kändes det aptrist att sitta i ensamhet här men efter en uppfriskande promenad känns det bra igen och dagen får gärna vara längre ;) Ska ju jobba i morrn och känner inte jättemycket för det.

Tror jag ska sätta mig en stund i solen på balkongen..... Får se så man inte blir avgasförgiftad ;)

Glader påsker alla söta.......


Fortfarande ful...


Ja, ni är säkert flera som inte skulle tycka att jag är ful idag men ni är säkert också flera som vet hur det är med fuldagar....Eller hur?
Som sagt.... Även idag är jag ful men låter inte det hindra mig ;) Ja, visserrligen har jag ägnat mesta delen av dagen åt ingenting men jag har också hunnit röja och diska lite. Är ju faktiskt ledig i morrn med ju.... Ska alldeles strax klä på mig och spatsera en tur. Behöver ju all motion jag kan få.

Är liiite sur på vädret...Var så fint och soligt i morse då jag kilade från jobb men nu är det bara mulet och trist. Men så länge det inte regnar får man vara nöjd...Det är ju faktiskt ganska varmt och vårigt ändå =)

TjInG sÖtIsAr...;)