Hello...

Måndag....Och jag har huvudvärken från hell.... Ajaj.
Men det är bara att bita ihop och vara glad ;) Jobb i eftermiddag ju..... Lite nytta har jag fått gjort i alla fall... Har duschat och har betalt räkningar...(jippie) Tur att jag har en bunke ungar som är skyldiga mig pengar...Jag ska stå med håven idag =) Hehe...

Nä... Nu måste jag fixa lite till kaffe och kanske stryka en klänning...


Happy 1:a advent...


Urk... Vad jag är trööött. Somnar snart här i soffan. Har jobbat idag och det blev en lååång dag med mycket surr så huvudet är slutkört.

Igår fick jag upp en stake i köksfönstret.... Det är vad pynt som har fixats här hemma. Är väl tänkt att ett par stjärnor ska upp också men har inget att fästa sladdarna med och glömde såklart handla det idag. Har dividerat med mig själv angående adventsljusstakens vara eller icke vara.... Struntar nog i det för jag glömmer jämt släcka ljus när jag går hemifrån så risken är ju att jag bränner ner hela huset ;) Mysfaktorn får jag klara mig utan.

Jag har käkat pepparkakor nu ikväll...Så lite adventsfirande finns här i alla fall...Hehe. Nu ska jag fortsätta försöka hålla mig vaken =)

Kvällen slut...

Nu ska jag bädda ner mig....Är trött så det snurrar så jag hoppas jag somnar snabbt idag. Börjar bli innerligt trött på denna sömnlöshet....Jag som aldrig haft sömnproblem i mitt liv innan. Alldeles för mycket tankar som slåss om uppmärksamhet så hjärnan inte kan koppla av känns det som.

Jobb hela långa söndagen för mig... Men det är okej. Bara fem dagar nu till jag är ledig ett tag igen och då är det dags att fara iväg =) I like....

Kvällen har tillbringats framför TV:n. Först "tomten är far till alla barnen" och sen slutet på " En sång för Martin". Tänk att jag har klarat att sitta nästan stilla och titta hela tiden..Bara surfat lite och löst pyttelite korsord.

Nu...God natt


Tvätt på schemat...

Ja, här tvättas det idag... Inte så mycket tvätt denna gången så jag passar på att tvätta sängkläder =). Snart dags att kila ner för upphängning...

Tror jag ska kila ner i fusksolen en stund också... Vill ha lite färg i synen ;)

Annars händer det inte alltför upphetsande grejer hos mig idag.... As usual ;) Lite slapp framför TV.n ikväll antar jag och ganska tidigt i säng då jag knappt sovit natten innan och det är ju jobb i morrn igen....

Och förresten... Har varit rökfri i elva månader =)

Zzzzzzzz...

Känner mig oerhört trött.... Konstigt!


Jag som inte gör annat än sover och slappar..... Sitter i alla fall på jobb nu och inväntar natten... En jobbdag som inte blev riktigt som det var tänkt men ändå löste sig på bästa sätt =) Nu är det mest bara långtråkigt....


Tur jag har en vän på telefonavstånd när det blir fööör trist ;)

Egentligen har jag ett jäsjobb men tror det är lite av problemet...Det är fööör jäsigt. Jag behöver ha att göra hela tiden för att det inte ska bli segt. Nåväl...Jag har ett jobb =)


SoV gOtT...


Jobbedax..

Nu är det dags för denna damen att dra till jobb...stannar sen där tills i morgon förmiddag. Kan väl inte säga att jag är jättemotiverad att jobba men det vet ni ju vid detta laget ;) Bara att gilla läget och göra det bästa av situationen antar jag...

Annars har det väl inte hänt så mycket i mitt liv.... Får väl se om jag orkar och hinner adventspynta i morgon. Finns ju ett par fönster som behöver en omgång först...puh. Jaja...återstår att se i morrn. Ska liksom tvätta också då.

Ses....

Plötsligt händer det...

nej, inte att jag vunnit på trisslott.....tyvärr ;)

Men att jag får nåt gjort. Har suttit här ikväll efter jobb, mat och disk (joho...jag diskade idag). Tittat på två avsnitt av Ghost whisperer och nu fanns det inget att se på mer än feta bögar ;)


Så vad gjorde då jag...den borne latmasken? Joho....plockade mina väldigt vildvuxna ögonbryn....Och när det var klart hade jag värsta klådan på benen så då smorde jag in dem med mjukkräm.....Sen när jag ändå skulle tvätta av ansiktet var det lika bra att lägga en mask. Sitter nu och väntar på att den verkar sen ska den sköljas av och ansiktet smörjas in =) Snacka om att jag slagit skallen...liiite ;)


Har framför mig en jobbhelg nu...Inte jätteroad av det men det ska väl funka. Har lite att se fram emot nästa vecka ju så ska säkert stå ut med jobbet också.....

Nä...nu ska jag tvätta huvvet ;)

Tjing...

Torsdag....och jag ska iväg och jobba ett par timmar. Har minsann fått tummarna ur och ansat både här och där och är nu fräsch som en nyponros..(nåja). Ibland kan jag med vet ni ;)

Känner lite ångest inför julen..... Har knappt råd att köpa klappar och barnen är stora och vet inte vad de vill ha och de ska vara hos sin papps julafton vilket innebär att lilla jag sitter helt själv för första gången i mitt liv en julafton. Just nu skulle jag helst vilja utrota julen.....Men det löser sig säkert. Det är ju inte för min egen skull jag känner så här för jag skulle klara mig lika bra utan jul. Det är ju barnen jag får dåligt samvete för.....

Nä, om jag skulle ta och dyka in i garderoben och försöka hitta nåt tält att ta på mig ;)


Signalkräfta...


Det märks att jag inte solat på ett bra tag...Är alldeles illröd (nästan) i ansiktet ;) Meeen, tycker ändå jag anar en viss fräsch-het där bakom det röda..... Ser helt klart något bättre ut med lite färg i synen.

Har varit en långtråkig kväll det här....Har så lite att göra så jag glömmer att göra det lilla jag planerat. Skulle ansa benen m.m. idag men glömde det...hehe. Minne guldfisk ;)

Nu ska jag snart sova..

 


En ny onsdag....

Ännu en urtrist dag man ska försöka fylla med något meningsfullt.... Så jag tänker kila ner och sola ;) Hade egentligen tänkt sluta med det men står inte ut med att se mig själv som en blekfis....

Annars finns väl inte så mycket att göra...Fy fabian vad min blogg måste vara skittråkig att läsa just nu....Bara tråååk. Menmen.....den som väntar på nåt gott....;) Förhoppningsvis blir mitt liv roligare....


Kramp...

...i smalbenen har jag nästan nu =O Ajajaj.....

Var faktiskt ut en sväng innan idag så det kanske är därför.... Känner mig lite lagom stolt över mig själv som faktiskt bestämde redan igår att jag skulle promenera idag och sen gjorde det... Jag lade mig inte bara i soffan och tyckte synd om mig själv.... Ett litet steg i taget.

Nu steker jag champinjoner och ser ett gammalt avsnitt av Ghost whisperer. Tänkte fixa mig en ostomelett...Ska bli gott.

Nä... Nu var reklamen slut och svampen fräser ;)


Jodå...jag är vaken ;)


Sov nästan inget alls i natt på jobb.... Trött så det snurrade kom jag så hem i morse och slängde mig i sängen där jag tänkt sova lite. Men tji fick jag..... Tror grannarna bestämt sig för att riva huset just idag =/ Jäkla liv och väsen de för...... Menmen...betyder antagligen att jag i alla fall somnar ikväll.

Dricker lite kaffe just nu och fryser...brrr. Men solen kikar fram lite där ute så jag tror jag ska ta en kortare promenad om en stund =)

PuSs....    

working time...

Jaha... då var det alltså dags att kila till jobb.... Och stanna där till i morgon bitti. Det enda som känns bra just nu är att grabbarna är hos sin pappa så jag slipper tänka på dem.

Annars gick jag från sängen till soffan idag och har legat där ett par timmar.... Men nu har jag hunnit prata en bra stund med en lärare för att ändra tid för utvecklingssamtal och jag har duschat. Sen har jag hunnit dra på och av mig halva garderoben med ;)
Att det ska vara så svårt att trivas i sina kläder.... Allt stramar och spänner. Måste börja röra på mig nu....Bort fett.

Ha bästa dagen pussgurkor ;)

Monday...

Ännu en dag jag inte ville kliva ur sängen.... Men nu börjar kroppen bli arg på mig och ryggen värker av allt liggande....

Fattar inte att det finns så mycket tankar i hjärnan och att den har en förmåga att plocka fram de jobbiga tankarna som jag helst vill gömma undan....


Giv mig frid......

Sådärja...

Snart ny vecka igen....



Finns hur mycket tankar som helst som kan färdas genom en hjärna under en helg.... Fy fasiken vad det nästan ryker ur mina öron. Försöker verkligen tänka ut bästa lösningen för mig och mitt fortsatta liv.....

Är innerligt trött på det mesta just nu... Vill verkligen ha annat jobb och vill verkligen flytta från hellhole. Önskar bara det var så lätt som det låter..... Men jag har ju inte så mycket kvalifikationer vilket kanske gör det svårt att hitta jobb och jag har skulder som gör det svårt att hitta boende.

Så vad gör en kvinna? Jo...uppenbarligen blir hon deprimerad. Fanfanfan.....

I don´t like my life at the moment.... Nåja... Natti på er =)

Älskar och saknar.....

Har aldrig..

...i hela mitt tidigare liv känt sådan ångest över att vakna.
Magen försöker vända sig ut och in av oro..... Fattar inte varför det ska behöva kännas så här. Jag vaknar massor av gånger hela morgonen men lyckas somna om igen....till sist, vid elvatiden, inser förnuftet att det inte går att ligga kvar..... Men magen min vill inte... Låt mig sliiiippa denna dagen.....
Redan idag känner jag ångest över jobbet i morgon..... Ibland är det fan inte lätt att leva.

Hade i alla fall trevliga drömmar i natt ;)

Får väl sätta fräs på mig själv nu...eller inte.

I want you here with me...

Jodå... städningen blev klar idag =)
Välstädat hem och renbäddad säng...sååå skönt. Tänk att jag kan ibland va ;)

Att saknad kan göra så ont....kan göra en rent illamående. Avskyr det verkligen..... Åh, vad jag vill vara med dig just nu i denna sekund.....menmen...elva dagars väntan "bara".


En bit på väg...

Näää, blev ingen D-vitaminstankning idag.... Orkade helt enkelt inte fixa till mig representativt. Vill ju inte skrämma slag på folk ;)
Har börjat städa lite lätt..... Lite här och lite där. Varför är det så svårt att hålla sig till ett rum i taget? Än plockar jag i köket och än i vardagsrummet och helt plötsligt befinner jag mig på dass skurandes vasken..... Maj gadd ;)

I alla fall har jag snart bara dammsugning och golvtorkning kvar.... Och pyttelite disk. Men just nu tar det emot lite.... Måste vara helt sjuk i huvudet som helt plötsligt mitt i städandet får en sån otrolig hopplöshetskänsla och storgråter..... Egentligen helt utan anledning.

Då hamnar jag i soffan igen läsandes bloggar med tårarna rinnande längs kinderna. Peppar mig själv att ta tag igen för att en stund senare råka ut för samma hopplöshetskänsla =(

Börjar bli innerligt trött på mig själv nu... Men hey...Hur kul är det egentligen på en skala att städa bara för sig själv??? Ingen kommer ju ändå hit och ser hur fint jag kan ha....Då kan lika gärna dammtussarna få lov att dansa fritt......

Nä...Bäst jag tar tag i det sista nu....Tråkigt och hopplöst eller ej.

Welcome to a new day...

Lördag.....Sol ute men inte inne ;)
Känner mig lite sur....Har ju bestämt att jag ska storstäda här hemma men just nu bara sitter jag här med mitt kaffe.... Är lite i valet och kvalet... Kanske ska jag gå ut en sväng först? Passa på att tanka lite D-vitaminer? Städningen försvinner ju liksom inte....eller?

Aja....får se hur jag gör. Först ska kaffet drickas ;)


Tänk...

... Vad ett telefonsamtal kan göra....

Känns kanske inte superbra
men definitivt mycket bättre.

Älskar dig N.....



Nu ska jag sova....Puss

Kväll.....

Kan det inte bara sluta göra så ont???
Orkar inte känna så här mer.....
Det sliter sönder mig....
denna eviga ledsenhet...


fan

Orka...


Jahaja...

Nu ska jag tvätta.... Har blivit lite fel sista gångerna jag har satt upp tid så nu har jag samlat på mig en del. Kommer säkert inte att hinna torka bara för det vilket innebär mysig hängande tvätt i vardagsrummet ikväll =/.

Har helledig helg...Både från jobb och barn så hade jag varit riktigt rik vet jag ju vad jag hade gjort ;) Givetvis köpt biljetter och åkt iväg.. Det är ju liksom bara om man är ute i goood tid som tågbiljetter är billigt. Nåväl..rik är jag inte så det är bara att gilla läget. Kan säkert sova bort helgen om inte annat ;)

Förresten skiner solen här idag...känns skönt =)

Off to work...

Jaha.... så var det jobbdax igen då.... Kan inte begripa varför det ska kännas så motigt =/. För på ett vis känns det ju bra att komma ut i verkligheten igen. Men samtidigt vill jag bara stanna i  min säng hela tiden och dra täcket över huvudet....

Usch, jag har blivit den där klischén av en deppig ensamstående mamma..... Ligger hela tiden och slöar och orkar inte ta tag i något. Känner mig fruktansvärt gräslig..... Tänk om man bara fick tycka synd om sig själv ett litet tag utan att behöva känna dåligt samvete.. Då kanske det hade gått fortare att bli bra... Nu blir man ju ännu deppigare för att man tänker på vilken skit man är.

Nä... Nu måste jag rusa.... Ja, jag ska rycka upp mig....I alla fall är jag ganska bra skådespelerska ;)

Nattablogg...

Börjar bli dags att dra sig in i sängen.... I morgon är det åter dags för jobb, fast bara en dag sen ledigt till måndag så det är mjukstart =)

Har varit ett par intensiva kvällar här hemma... Är van vid att sönerna antingen är ute på vift eller sitter fast vid datorerna, men denna veckan har varit helt annorlunda... Stora sonens dator har pajat och således har han fått hitta på lite annat.. Han har varit iväg till sin pappa lite och spelat där men mest har det blivit att slåss med mig om TV och soffa ;) Samma med den lille huliganen....

Det har varit mycket trevligt men slitsamt... Ni anar inte vad mina söner kan surra.....De surrar bannemej fortfarande fast det är sovdags..Jag hör dem från deras rum..Hehe.

Men till helgen får mina öron vila lite... De ska nämligen börja bo lite hos sin pappa igen efter ett tags uppehåll.... Ska faktiskt bli sååå skönt för mig med nästan en veckas ledigt. De må vara nästan vuxna men tar oerhört mycket energi från mig.

Nä..Natta var det ju....Väntar bara på godnattsamtalet nu ;)

SoV gOtT


Satan i gatan...

...vilket busväder skauneland bjuder på =/

Ska tala om för er att ösregn och full storm inte är en bra kombo.... Jag var bannemej dyngsur genom jackan och tröjorna när jag kom hem. Brrr....

Det positiva i det hela är ju att jag längtade hem ;)

Så nu ska jag ta en kopp kaffe i väntan på middagen, vilket idag blir pytt i panna =)


Ja...

...Jag är vaken ;)

Inte så mycket skallebank idag men lite. Ska alldeles strax kila i affären och handla lite innan sonen och jag far iväg. Känner mig fuuul idag. Så trött på att vara plufsig och blek. Menmen...sån är väl hösten.

Nä..Kaffet nu sen rusa till affären.

Envis...

... huvudvärk =(
Har haft denna förskräckliga skallebank precis hela dagen och nu är jag dötrött på den.... Jag gick ju t.o.m. ut en promenad idag för jag trodde jag behövde frisk luft men tji fick jag....
Förresten så sprack himlen upp idag.... Solen visade sig och det var därför jag var tvungen att komma mig ut =) Sååå skönt med lite ljus efter allt mörker.....

Mår illa gör jag också.. Kom efter maten. Men det är en värdslig sak ;) Jag har nog inte berättat att jag senaste veckan tappat 3 kilo...Trots ständig hunger.  Får väl se om det fortsätter i den stilen...

I morgon är det åter igen dags att fara till BUP... Fast på eftermiddagen denna gången ;) Det är ett datortest sonen ska göra för att ompröva hans diagnos... Får väl se hur det går.

Nu är det kaffe.....och Dr.Phil ;)



Älskar, älskar dig....


Go´midda...


Tisdag.... Tror bestämt att solen försöker trycka sig genom de jämntjocka gråmolnen... Tyvärr lyckas den inte riktigt, men ljusare blir det.

Idag har jag huvudvärken från hell.... Fasiken vad ont det gör. Vill inget, orkar inget.....

Äsch....tror bestämt att hjärnan är tom....finns inget att skriva om. Eller jo, finns massor men inget jag vill skylta med här. Ha bästa dagen där ute.

TjInG

Fan vad jag saknar dig......

Läskigt trött...

Usch, vad det känns obehagligt i hela mig.....

Har knappt inte sovit i natt.... Sen upp vid halv sju för en färd till BUP.

Trött och irriterad satt man sen där och idag tyckte jag inte det gav något över huvud taget.... Kändes bara som utkastade fucking 140 spänn på tåget.... Men äsch... jag bara gnäller som vanligt.

Ligger på soffan och försöker vila... Men kroppen är som en stålfjäder...Boooing..oing...oing. Är trött så det snurrar men kommer ändå inte till ro.... Åh, vad jag skulle vilja gå i ide...Ett par veckor i alla fall.

Ska slappa en liten stund till... Sen måste jag väl städa lite =/

PuSs

Vill inte...

...vara jag.

Jag är bara skit....


Fy fasikens...

Skulle kunna tro det varit långfredag idag..... Fy fabian vilken seegdragen dag. Blähä.

Saknar sällskap i TV-soffan gör jag...... Känner mig lite kramsugen =/


Hoppas ni har en bättre lördag än jag.

P.S. Jag kom minsann ut på en promenad idag =) D.S.

Morning darlings...

Lördag igen.... Skulle ha jobbat idag om jag inte var sjukskriven...Bye, bye alla OB-pengar =(
Men jag måste erkänna att det är skönt att ta tiden som den kommer utan måsten......

Fick ett samtal igår som kanske, kanske kan göra att saker blir bättre....Håll tummarna.

Idag har jag så klart inget planerat....Men jag är ganska trött på att sitta här. Kanske att jag tar en promenad..Vet ni vad slapphet gör med kroppen??? Jo, musklerna förtvinar, och det snabbt.... Fan, jag måste verkligen ta tag i det för jag har ont precis överallt och det är garanterat allt stillaliggande som gjort det. Måste förresten dammsuga också idag...Dammtussarna dansar omkring i klungor här hemma ;)

Gissa om jag har dumdumma grannar... Inte nog med att de skriker och gapar eller att de varje natt vid tolvtiden fyller badkaret med vatten...Nä, nu har de fan hängt fågelmat i den franska balkongen med resultatet att kajorna klänger omkring på räcket tidigt på morgonen...Detta fortplantar sig ju i väggarna...Så jag vaknade av det tidigt i morse.... Skitgrannar....


Tvi...

Varför måste tvunget varje dag innehålla något som bankar ner mig i skoskaften?
Får ju ingen tid att känna mig bra.....

Är pank som en kyrkråtta och även om jag inte har något behov av att handla en massa så känns det trist att inte ens kunna köpa något gott till helgen. Bara att hoppas på att pengarna räcker till en resa till Bup på måndag =/

Och var fan är solen??? Pallar snart inte med gråvädret mer.....

Fast trots att det mesta känns skit så har jag ju fått ett bra besked idag.....Fast det beskedet innebär att jag får en massa skit.....Invecklat? Ja....

Nu ska jag ge mig ut....

Funderar och funderar...


Satt nyss och läste i min blogg... Kom till inlägget från igår om sonen min. Just där och då var det jobbigt och de flesta dagar är det jobbigt men han är jättetrevlig och jättemysig också.... Till största delen är han ju det. En mycket artig och hjälpsam kille.

Problemet är att han alltid, ända sen han började skolan, har haft ett stooort behov av att synas. Att vara någon. Det gör att han just nu söker sig till mindre lämpligt klientel.
Men han har en väldigt trevlig och söt flickvän som antagligen gör mycket nytta för honom...Hoppas jag i alla fall. Hon åt här idag och hon är mycket vettig och klok att prata med.

Flera dagar har sonen dessutom hållt sig hemma så jag har haft koll på läget...Det känns bra. Jag ska erkänna att jag ibland tycker det är skönt när barnen inte är hemma för det betyder ju att jag får lugn och ro =/ Men det har känts bra att ha honom hemma och jag har försökt att inte vara en tjatmorsa.

Igår sa jag åt båda sönerna att de inte fick gå någonstans efter skolan idag förrän de städat sitt rum... De chockade mig totalt...Båda kom hem och båda städade.... Ni anar inte vilken jättegrej detta är.... Att jag stod på mig och att de gjorde det... Brukar ju sluta med att jag fixar det....


Jaja...Bara lite kvällstankar ;)

Ful/snygg...


Sitter här och funderar på varför jag har ful och snyggperioder.... Ja, inte för att jag nånsin känt mig supersnygg men mindre ful i alla fall ;)
I flera månader nu har jag känt mig riktigt ful....Hyn är alldeles fördärvad och har så varit sen jag slutade röka...Jäkla lögn att huden blir fin av att sluta röka. Plufsig i ansiktet är jag och påsarna under ögonen ser sjuhelvetes stora ut..... Sen är jag en blekfis också....Vill inte utsätta kroppen för mer grillning just nu.

När jag tänker efter så har jag haft det så här i många år...Att jag känner mig ful lääänge men så helt plötsligt kommer snyggkänslan smygande. Sååå, jag sitter här och hoppas, snart kommer den igen då???

Hehe...vilka funderingar man kan ha i sin ensamhet.

Annars inget nytt under solen...Eller, finns ju fan ingen sol =/
TjInG

Godnattstund...

Uscha vad jag mår illa... Vräkt i mig chokladpudding med vispgrädde. Det är fan inte nådigt ;)

Nu tänker jag i alla fall sova och hoppas på en bättre dag i morgon....

 

PuSs
 


Wow....

Otroligt men sant......Tadaaaa, till sist tog sig denna damen in i duschen och oj, vad gott jag luktar nu =) Dags att handla....Toapapper ;)


Tack min N....Du är ett oerhört stöd för mig. Tur att telefoner finns ;) 
Love you....


Hjälp..

Jag vet inte vad jag ska göra.....

Har en son som håller på att utvecklas till en "värsting" och jag vet inte hur jag ska göra.... Jag ska erkänna att jag varit slö med att ta tag i det. Mest för att jag själv inte orkar eller mår bra. Men va fan...Jag är ju den vuxne, eller????
Ja, jag har tagit kontakt med BUP så något gör jag ju men jag har inte orken till detta.....
Fick ett samtal nyss från skolan och min mage kraschade...... Känner mest för att göra som strutsen...... Hur ska man som människa klara detta helt på egen hand????

Fy fan...Jag är en totalt misslyckad mamma...

Onsdag....


Gråväder.....ännu en dag =(

Sitter här i min soffa och bara sitter.... Ja, jag ska gå ut idag. En liten promenad. Men jag blir stressad av mig själv....Och när jag blir stressad blir jag apatisk. Knäppt va? Blir även stressad av att jag måste börja jobba om en vecka......

Skit är det med mig......
Jag vill vinna massamycket pengar. Lycka kanske inte kan köpas men hujedamej vad lycklig jag hade blivit med massa pengar ;)

Why...oh, why?

Ja...Varför är jag så jäkla sugen på något???
Mår ju illa......Då ska man väl inte vilja äta?
 Nåväl...min vanliga otur ;) *s*




saknar...


Alltså...

Denna huvudvärk gör mig lite lagom tokig.... Ja, mer än vanligt ;) Hehe...Har nyss varit nere och hängt upp sista tvätten... Nu är det vänta till den torkar.

Mötet i skolan idag gick som förväntat.... Inget händer. Men vi ska snart till BUP igen och ompröva diagnosen.... En lärare på skolan med vana av adhd tycker det verkar vara det han har och det har ju jag hävdat hela tiden och äntligen har kanske bup också fattat...Eftersom de erbjuder ytterligare test.
Det viktiga i allt detta är att hitta hjälp åt sonen och möjligtvis kan medicin vara den hjälpen.... Han behöver lugna ner sig ett par grader helt enkelt. Nåväl, de gillar honom i alla fall...Lärarna. Det betyder ändå en hel del för en mamma =)

Snart ska jag fixa middag...Pommes och schnitzel och beasås.... Fasiken vad gott.
Idag har jag för första gången på länge slarvat ordentligt med maten =/ Glömde helt enkelt att äta i sex timmar.... Gissa om jag var hungrig till sist.

Jo..Jag försöker hitta ljusglimtar i mitt liv hemma... Jag skriver bara inte om det i bloggen...Här bara kräks jag ur mig det som är skit...Sorry. Jag vet att barnen inte mår bra av en ledsen, deppig mamma och jag försöker faktiskt =) Promise......

Jaha...


Det är väl så här det ska vara...Livet.

Grått och trist med några få ljuspunkter här och där. Just nu är det piss i alla fall.... Vet inte om jag vill mer.

Äsch...Som vanligt bara massa svammel. Lyssna inte på mig. Varför måste det vara sånt skitväder? Pressar ju bara ner humöret ännu mer i skoskaften.

Ska tvätta idag...Bra att ha något att göra. Möte i yngstasonens skola med, nästan samtidigt som tvätten... Men det löser sig.

Vill att tiden går lite fort nu...tre veckor framåt, tack ;) Och gärna lite soliga dagar medan jag väntar...


Ska man sova på natten???


Kanske ska jag dra mig inåt sängen..... Drar mig så för det eftersom jag vet vad som väntar. Iskyla för det första, eftersom elementet inte funkar...brrr =/ Sen vet jag ju att jag mest kommer att vända och vrida på mig ett par timmar... Känner inte för att ta lergigan heller eftersom jag får huvudvärk dagen efter. Får helt enkelt skylla mig själv som sov så länge idag.

Ingen vidare bra kväll har jag haft heller.....tråk.
Vill så mycket....kan så litet. En sammanfattning av mig just nu. Hoppas framtiden blir bättre än dessa korta glimtar.
Usch...Jag fryser bannemej bara av tanken på att vistas i mitt sovrum =(

Nej minsann...Positiva tankar fröken A ;)

Natti sötisar.....


Aj.....

Har jäkligt ont i huvudet idag...... Antagligen för jag sovit halva dagen och för att jag tog en lergigan i går kväll. Är ju så trött på att inte kunna somna om kvällarna.

Ja, nu är jag hemma i södern igen och inte är jag glad för det =(
Att det ska vara så jobbigt.....

Kanske bäst jag gör mig i ordning...måste iväg och fixa lite...


Älskar dig.....mer och mer och mer.

Snacka trött...

Uaaah... Typ fyra timmars sömn bidde det... Att jag ska ha så svårt att somna. Nu sitter jag här med värsta konsumkassarna under ögonen ;)

Om en lite stund har jag ett tåg att passa men först ska jag försöka få upp en styck son ur sömnens värld....

Vi "ses" på söndag...




Going nuts and bananas...;)

Tror jag är färdig nu...och redo.

Förr var jag spontan....kunde liksom ta mitt pick och pack och fara iväg...Även efter första barnets ankomst. Men sen blev vi liksom för många att hålla reda på och världen krympte ihop... Min spontanitet försvann och kontrollbehovet gjorde sitt intåg.
Sååå... det är kontrollbehovet som ställer till det för mig... Stora grabben sa åt mig innan: "mamma, vi fixar det". Jaja, kanske inte men tack =) Men jag måste säga att det brukar ordna sig och jag brukar kunna koppla av =) När jag bara kommit iväg.

Snart dags att sova... Ska upp fem, tror jag....

Lessen...


Senaste timmarna har tårarna sipprat över stup i kvarten.... Tycker det är så jobbigt allting.

Var hos doktorn och blev sjukskriven i två veckor....Fick recept på medukamenter också. Har velat fram och tillbaka om jag egentligen har råd att gå hemma men kom fram till att det är bättre att vara fattig än död =/. I alla fall är det ytterst jobbigt att behöva lämna arbetskamraterna i sticket men samtidigt vet jag ju att det är okej och att de trots att jag varit på plats fått göra mitt jobb ändå i mångt och mycket.
Men jag kan ändå inte hjälpa att jag känner mig gråtfärdig just nu... Både av lättnad och stress.

Skulle önska jag kunde koppla av fårn hemmet också men det finns inte i min verklighet just nu. Betyder en hel del att jag slipper må dåligt över jobb i alla fall. Ska ju åka bort fyra dagar nu men kan ändå inte helt koppla bort hemma...Det är det som stressar just nu.

Medicinen får jag hämta på måndag...Apoteket har visst aldrig saker hemma numera.

Nu ska jag fixa mat...tortellini =)


Ja just...Diagnosen då? Depression......


Oooonsdaaag...


Idag är det då dags att få domen.... Ja, jag ska ju till läkaren. Och som varje gång jag ska till en sådan är jag så rädd att jag inte ska få sagt allt jag vill ha sagt... Att jag ska missa nåt. Jag är också rädd för att bli stämplad som hypokondriker. Det är jag visserligen till en viss del, men inte en sådan som nöter deras tröskel precis. Men jag vill ha bort min ledsenhet och jag vill ha tillbaka koncentrationen och minnet. Håll tummar och tår ;)

Sitter nu med färg i håret.. Jag försöker men klarar inte att förlika mig med alla gråa hår..... Blä. Sååå, nu får sig huvudet en omgång mörkbrunt.

Snart dags för duschen. sen som sagt doktorn, sen jobb och sen ikväll en massa fix och trix och packande =) Något litet som lyser upp min verklighet just nu.... Att få komma iväg.

PuSs

Fryser....


Sitter här i kallaste lägenheten... Fryser mest varje dag och mitt sovrum får jag inte ens upp minsta lilla värme i elementet. Gaaah, jag bor i sibirien =/

Nu har jag i alla fall tänt en massa värmeljus här hemma så jag får kanske snart upp lite värme =)

Det värsta av allt nu är ändå....RÖKSUGET..... Fan. Kan det aldrig försvinna???

Ledig...


Tisdag och ledig dag...Ja, ledig med modifikation ;) Måste nämligen städa här hemma.....Och idag går det inte att smita undan det. Brukar nämligen vilja ha det snyggt hemma när jag reser iväg och i morgon lär jag knappast hinna. Jaja...Dagen går ju fortare om inte annat om jag har att göra ;)

Känner mig dock lite låg och grå...(som vädret) *s*.
Börjat dagen med lite bråk med yngstingen...Inget jätte men det räcker....Sen är det dags för fix och trix igen nu när jag ska bort...Jobbigt att ha nästan vuxna barn men ändå behöva fixa "barnvakt" åt dem...... Jag vill ju kunna koppla av men det får jag aldrig......Det gnager i huvudet ständigt....

Men nu är det i alla fall lugnt här...Ska bara slappa en stund nu med mitt kaffe innan jag sätter fräs.

Slöööö...

Denna veckan tycker jag känns som en bra vecka....
Men ändå har jag lite svårt att ta mig för något. Sover och sover kan man sammanfatta det med =/.
Var ju uppe i morse och väckte en grabb men sen la jag mig igen... Steg upp vid elva...Normalt???

Grått och trist är det och det sägs att skauneland har att vänta ett herrans oväder..Brr, gillas inte. Jobb i eftermiddag för mig.... Lagom betungande. Men nu kanske jag bör få på mig lite kläder.....TjInG


Slut...


Söndagen är snart slut och det är jag med.....

Senaste dagarna har jag varit kapput... Ont än här och än där...Alldeles matt och orkeslös i muskler och allmänt trött... Helt jäkla sanslöst. Vill mest bara sova men när det väl är dags för det så somnar jag så klart inte.
Idag fick jag jäkligt ont i halsen...Som ett rivjärn. Hes och illamående blev jag, men nu är det nästan borta igen. Trodde ett tag det var svinet som jagat ifatt mig. Men nej, frisk som en nötkärna är jag...Bara lite inbillningssjuk som läkarna säger....

Har jobbat hela dagen idag och det gick väl ganska bra förutom en incident som chockade mig lite så jag kände mig gråtfärdig...Men det ordnade sig tack och lov.
Snart läggdax för mig...Ska bara titta färdigt på "på smällen" på 3:an.

För övrigt är det bara fyra dagar kvar nu....=) Happy me....