Nu é jag trött...


Jäklar vad jag ska bli sömnig varje kväll då..... Börjar bli tråkigt.

Ikväll åt jag och grabbarna bus fläskfilé och potatisgratäng dagen till ära.... Hade en trevlig stund vid matbordet =) Sen  hade kaffet precis hunnit rinna ner så ringde en kollega och undrade om jag hade lust till en promenad. Haha.... Ville att jag skulle komma upp en sväng för att kolla en ommöblering. Så alla ska vara nöjda och glada. Det såg fint ut så de hade gjort ett bra jobb =) Det var skönt med en kvällspromenad och på vägen tillbaka smet jag in om pressbyrån och köpte glass till grabbhalvorna här hemma. Men den stora var borta när jag kom hem så hans glass hamnade i frysen så länge ;)

Nu bara sitter jag här och känner mig uttråkad..... Får väl se om jag hittar något på dumburken. Lägga mig och slappa i soffan =). Hoppas ni har en fin kväll alla vänner...... Tjing.

Antikt...

Har ett par gamla jeansshorts liggande som jag inte vill kasta. Men de går definitivt inte att använda bland folk. Eller jo, om jag hade varit 15 år eller så. Ursprungligen är det ett par vanliga jeans inköpta för över 20 år sedan. Sen blev de ett par shorts någon gång för ett tiotal år sedan...... Sedan påfyllt med lappar. Visst är de lite fina? Om inte annat så är det ju hiskeligt modernt med trasiga jeans nu ju...... Men nä, ni lär inte se denna tanten ute med dem ;)

Bilderna är kanske klickbara.......

 

Just ja...

Hade kameran med mig i måndags när jag var ute.... Tog ett par fina vårbilder =)







Avslutar med en bild på mig ;)




Svettigt värre...

I förmiddags gick jag ut en sväng för jag hade ett par grejer att fixa. Då hade jag kortärmad skjorta och knäbyxor..... Det var inte isande kallt men det hade ju varit bra med en tunn långärmad. I alla fall trillade deppet över mig och jag gick hem istället för att ta en promenad som det var tänkt.

Väl hemma satt jag så klart en stund och tyckte synd om mig själv ;) Men sen ryckte jag tag i mig och röjde lite här hemma. Fick sen efter ett par koppar kaffe lust att gå ut igen... En promenad skadar ju liksom inte. Tog på mig jeans och tunn långärmad vit tröja..... Tror ni inte att det nu är varmt som satan då???? Jo..... Jag kom nyss hem efter att ha varit ute ca. en timme och jag är genomsvettig och varm. Jäkla lurifaxväder ;)

Nu tycker jag det är dax för kaffe igen..... Men kanske ett stort glas kallt vatten först =)


Inget....

Nä.... Finns inget att säga idag. Puss på er ;)


Nääeee...

Bidde ingen kvällspromenad...... Jag är en latmask ;) Orkade helt enkelt inte utan gick bara ner över torget till pressbyrån och köpte tidning till mig och en glass till sonen =) Sen har jag ömsom suttit här vid datorn och legat i soffan och sett på TV. Nu känns det som att sängen kallar på mig. Fasiken att jag har tonåringar som måste jagas i säng först.


Trött..


Jaha... Hemkommen från jobb och varmt som attan är det. Som solen gassade nu när jag gick hem. Känner nu när jag satt mig ner att jag är jättetrött... Skulle kunna somna här ju. Men det kan jag ju inte göra.... Måste umgås med tjurig son som inte får sitta vid datorn ;) Hahaha.... Han sa att om han inte fick sitta vid datorn så skulle han somna i soffan nu och sen skulle han inte vakna i morgon. Snacka om att försöka hota...... Får väl se om jag är ståndaktig att stå emot ;)

Vet inte om jag orkar men det hade varit ganska skönt med en kvällspromenad. Får se hur jag gör, måste nog käka först i alla fall.....


Off we go...

Nu drar jag iväg på en promenad och sen jobb....
Ska en sväng in om apoteket på vägen

"ses" ikväll sötnosar =)


Hem kom man....

Hemma igen..... Varmt så det snurrar ute, men i Lund blåste det kalla vindar. Inte så det var jättekallt där men inte så varmt och gott som här i byn =) Redan klockan nio var det kortärmat som gällde...... Knepigt egentligen med högsommarvärme nu. Jag blir lite orolig att sommaren blir skit som vanligt =(

Nu sitter jag och kopplar av lite sen är det tänkt att jag ska ta en promenad innan jobb. Behöver verkligen röra på fläsket lite ;) Kaffe kanske jag ska ha ja.......


Onsdagen är här...

Idag skiner solen igen och det tackar jag för =) Sitter just nu och svettas och är irriterad på lillkillen som inte stiger upp och så är jag nervös också.... Än en gång har laptopen bestämt sig för att jäklas med mig. Kan tänka den tänker lägga av denna gången??? Uäsch.... Hur ska jag klara mig.

Ska iväg med stora sonen en sväng till Lund idag.... Specialisttandvård står på schemat.


Mår skit...

Satt på jobb innan och fick huvudvärk.... Det började snurra i huvudet sen och jag mådde illa. Fick be om att gå hem...... Känns inte mycket bättre nu. Det snurrar något galet =/. Jag tycker det är jätteläskigt...... Menmen.. Huvudvärken är ju borta i alla fall =) Man får vara glad för det lilla...hehe.

Sitter här och funderar på att inta ryggläge i soffan...


Snart jobb....


Tiden går fort...

Morning.... Ja, idag är det redan tre månader sedan jag var och tog min Behepan-spruta. Således är det dags att kila iväg och bli stucken idag...*ryser*

Annars inget nytt under solen.... Eller solen??? Visst ja, idag lyser den ju med sin frånvaro. Visste väl att åskan i går kväll skulle ta med sig det fina vädret =(. Nåväl.... Nu måste jag dra på mig lite kläder tror jag.


Hmmm...

Ska försöka samla tankarna i ett inlägg så här på kvällskvisten. Känner mig lite bättre nu än i morse men inte mycket... Tror jag har hamnat i en rejäl svacka. Men jag jobbar på att ta mig upp. Det tar bara lite tid för det innefattar så mycket. Jag försöker få i ordning på ett liv där jag är ensamstående och det är väldigt jobbigt just nu ekonomiskt innan jag kommit ifatt.... Mest är det tankarna på ekonomin som skapar ångest....Det är också mycket med grabbarna bus och det är där jag lever med massa dåligt samvete... Jag tycker inte att jag gör tillräckligt för dem just nu. Hoppas det också snart löser sig. Så det är väl i stora drag vad som drar ner mig i mörkret... Sen finns det lite annat med som jag inte behöver gå in på. Jag jobbar i alla fall med mig själv.

Jag känner oro att jag håller på att tappa bort mina söta bloggvänner.... Detta för att jag inte orkar kommentera hos er som innan. Jag kan bara be om ursäkt och förklaringen är helt enkelt att jag läser men inte orkar så mycket mer... Mitt liv tar all min ork och energi just nu.... Detta gör att jag även ransonerar mina inlägg om dagarna.... Känns kanske inte riktigt som min blogg =/ Jag som brukar "skita" inlägg i parti och minut.... Haha. Men tack i alla fall ni som orkar kommentera här fortfarande =) Ni är guld.....

Har nyss ätit keso med kidneybönor.... Jäkla gott faktiskt =)
Snart kaffedax ;)

Definitivt slagit skallen...

Ja det har jag nog gjort...
Jag har ju blus med krage på mig och inte är den svart ;)
hehe...
Nu drar jag till jobb....Tjing.


......

Hatarmigsjälvdag.......


Morning...






Oh no....

Tvättdax för denna damen.....
Det tar aldrig slut ;)

Tvättstugan nästa......


Fy satan...

Jag råder er att inte ta en långpromenad i solen och värmen utan att fylla på vätskedepåerna i kroppen..... Dumdumma jag har bara druckit lite kaffe idag och känner mig lite konstig nu. Huvudvärk, illamående och alldeles uppsvullen i kroppen. Ska pimpla vatten nu.



Ny dag...

Jag försöker hålla mig från bloggen så mycket det går.... Detta för att mitt liv är så trist och det enda jag skulle kunna skriva om är det gamla vanliga om depp och att inte kunna ta sig för något. Jag jobbar med mig själv =)

Nu ska jag i alla fall ut på en långpromenad..... Känner att det behövs. Jag bara sväller just nu =/
Ha en riktigt fin dag i solen sötnosar =) Puss......


17 veckor....

Japp..... Idag är det så länge sedan jag sist drog ett bloss på en cigg. Sanslöst ;)

Knepigt...

Stod just i fönstret och tittade på folk..... Förundras över hur lite kläder folk har på sig. Varje år känns det likadant.... Att våren och sommaren kommer så fort. Man längtar och väntar och fryser och helt plötsligt är värmen här. Jag är i alla fall sådan att det tar ett par veckor innan jag vant mig och innan jag vågar tro på det. Har således inte packat undan vinterkläderna från hallen än ;) Men sköööönt är det..... inget snack om det =)


Irriterande...

Underbart väder ute och jag försökte gå ut en sväng men mina ben och fötter vill visst inte med mig idag.... Fasiken vad ont jag har =(.
Blir så irriterad på det. Ledsen blir jag med...... För när det är fint väder känner man sig allt lite ensammare. Känns så meningslöst på något vis att sätta sig själv i solen... Hade barnen bara varit små så hade jag ju kunnat vara ute hela tiden med dem.... Jaja... Det är säkert självförvållat att jag inga vänner har.
Nu ska jag i alla fall ha kaffe och något att käka sen kanske jag försöker komma ut en sväng till... Vill ju känna på det underbara vädret.

Jag idag....
Om blogg.se funkar så går det att klicka på bilden =)


Trött jag blir...

På måndag firar jag 4 månader som rökfri =) Inte illa.......hehe. Meeen..... Varför är jag fortfarande röksugen???? Det kommer ju för fasiken hela tiden nya situationer som man förknippar med rökning och som gör det jobbigt. Nu är det värmen och solen... Att sitta på balkongen t.e.x. Jag har inte varit ute på min balkong på dessa månader och nu vill jag ju sitta där.... Men jag känner att det kommer att bli kämpigt. Är kämpigt nog bara jag är ute i solen och promenera......

Men jag tänker inte börja igen.......=) Stolt över mig själv ju.....


Det är fredag....

God morgon..... Fredag och jag är fortfarande ledig. Har sovit som en kratta i natt...... varit vaken stup i kvarten. Inget kul alls. Mer kul är det ju att solen skiner i dag med =) Lite luddigt inplanerat har jag ju min röjning idag men om jag tillbringar alltför mycket tid utomhus så har jag ju tid i helgen med ;) Jag får helt enkelt se hur jag gör... Tar dagen som den kommer.


Time to say good night....

I kväll har jag varit dödens trött..... Har bara slappat. Nu ska jag äntligen inta ryggläge i sängen =) Sov gott sötisar..... Puss


Minsann...

Har gjort det mesta som jag skulle idag =) Gick en timmes promenad i det vackra vädret och japp... Det är shortsväder idag, sååå varmt och skönt =) Sen kilade jag in om pressbyrån och köpte nya Amelia..... Satte mig att kika i den och pratade sen en stund i telefon med en vän...... Försökte dra ut lite på samtalet för att slippa städa men man kan ju inte prata i det oändliga.... Så det var bara att starta.... Nu har jag städat och diskat och dammsugit. Torka golven tror jag att jag spar till i morgon. Om jag inte känner för det senare idag ;) Nä.... Det blev ju inte den sortens röj som jag tänkt mig men nu är det i alla fall rent och fräscht så "flyttröjet" kan jag ju ta i helgen =)

Nu har jag inget annat att göra än att vila ryggen och dricka mitt kaffe ;)


Mat...

Solningen avklarad och jag har även handlat lite... Frågan är om jag inte snarast ska göra mig i ordning för att promenera för det är verkligen superskönt väder ute. Jaja.... får se hur jag gör =/

Jag har i alla fall nyss ätit frukost och idag blev det något annorlunda =) Keso (vattendrivande) med kanel (fettförbrännande), banan (Innehåller tryptofan som sägs vara humörhöjande) och russin ( för att det är gott ). Det kan man väl kalla för en nyttig frukost samtidigt som den är hiskeligt god ;)

min frukost.....


Ledig....

Morning alla ute i landet =). Torsdag och solen skiner i Skauneland...... Det gillas =). Nu har jag fått iväg grabbarna och ska slappa lite, sen tänker jag kila ner i kärringgrillen en stund innan jag ska försöka röja undan här hemma. Ska försöka göra en riktig "flyttröjning". Så jag får undan en massa skräp...... Sen ska jag faktiskt hinna med en promenad också idag..... Måste ju ut i det fina vädret =)


Näääe....

Jag har egentligen inga tankar på att sluta blogga helt.... Däremot måste jag ta mig en funderare på hur formen ska se ut. Ska jag fortsätta vara så utlämnande med mitt depp eller ska jag bara skriva om det som är bra? Det är sådant jag vill fundera på lite..... Jag tror liksom inte att jag är redo att sluta blogga än. Hualigen =/.



Jag har i alla fall jobbat lite idag och komm just hem..... Bara en grabb hemma. Får väl säga att det är ganska lugnt ;) Nu är jag ledig från jobb i fyra dagar och tänker nog ta mig i kragen och röja ordentligt här hemma.... Även om jag inte fått någon lägenhet än så kan det behövas rensas ut här. Jag känner att det hade varit bra för min sinnesro =)

Snart mat =) Grabbarna ska ha varma mackor och jag ska ha kyckling och keso..... tror jag ;)

Morning...

Onsdagen är här och jag sitter här och filosoferar. Hade inte tänkt skriva något här idag men ångrade mig. Vill bara meddela att jag låst andra bloggen med nytt lösenord och kommer nog inte att öppna den igen. Jag känner att jag bara lämnar ut mig för mycket i den och att jag är löjlig. Så jag kan lika bra låta bli att ha den. Samma med denna bloggen. Jag ska sluta skriva om all jävla depp. Även om jag här är anonym så känns det vissa dagar skit när jag lämnar ut mig. Ska ta mig en funderare på hur jag vill ha det med bloggen. Den har trots allt varit en stor del av mitt liv i två år och har gett mig fina vänner...... Ha en fin dag. Puss.....

Sol...

Sitter här och försöker ignorera att jag har solen rakt i ansiktet.... Då kommer stora sonen in här och säger "Du vet att du har solen i ansiktet va"? NÄÄÄÄÄÄ..... Har jag =O. Lätt att missa....


Kväller...



Jaha, då var det kväll igen. Har varit iväg ett par timmar på eftermiddagen för APT och sen jobb. Men det blev inte så mycket jobb för min del.... Jag var visst lite övertalig idag =)

Till kvällsmat åt jag och grabbarna bus vars en skink- och ostomelett.... Det var gött =). Sen skulle jag ha eftermatenkaffe men ojdå... Hade visst glömt köpa melittapåsar. Det var bara att kila ner en sväng till i affären. Men snart är mitt kvällskaffe klart =) Gott det ska bli......


Ännu en dag vi haft strålande solsken förresten men hu vad kallt det varit ändå... Isande vindar. Fast nu på kvällen är det lite bättre märkte jag. Men nog är det skönt bara solen skiner?

Kaffe var det ja......


Ego igen ;)

Förresten.....


Jag har namnsdag idag =)

Min mamma kom ihåg mig......
fick ett sms =)



Grattis till mig ;)
hehehe


Jag, jag, jag...

Ingen bra dag alls..... Massa jäkla tankar upptar hjärnan. Det går runt, runt och emellanåt känns det som att jag inte orkar leva mer.
Men just nu är jag mest sur på att jag är så jävla ego....... På något sätt snurrar världen hela tiden runt mig. Jag har visserligen läst att panikångest kan ge ego-tänkande.....Och har man levt med panik och social fobi i tio år så kanske det inte är konstigt om jag är lite ego.  Jag kan ibland tycka att jag ägnar hela mitt liv åt andra människor och aldrig tänker på mig själv men om jag rannsakar mig så är det ju inte sant.
Kolla bara hur jävla fixerad jag är vid hur jag ser ut...... Som om det skulle vara så viktigt här i livet. Eller att jag är så rädd att stöta mig med folk om jag ställer frågor som kan verka för närgångna...... Vilket resulterar i att jag istället verkar ointresserad av andra människor...... Hur gör man för att sluta tycka synd om sig själv och hur slutar jag vara så in i helvetes ego???

Hela detta inlägg känns ju för fasiken ego så det stänker om det......Skit

Tisdag....

Idag är jag trött, sur och deppig..... Vill inte alls finnas. Hmmm, känns ju som ett konstant tillstånd det där ju =/ Nåväl... Ha en fin dag mina vänner....


Natti...

Sov gott......
&
Dröm sött...



Svart hår och klädombyte...

Jaha, då var kära håret svart igen och huden runtom alldeles lila =O. Fan vad mycket det blev runt öronen och i pannan och nacken idag och det går fan inte att tvätta bort.... Skitsnyggt...NOT. Menmen....Man kan inte alltid vara vacker som en dag ;) hahaha....

Känner mig tjock och fet idag så jag bytte om med..... Blev jeans och en stooor T-shirt. Känner mig fräshare så. Men det orkar jag inte ta bild på......

Snart dags att kila till jobb... Får väl vira en stor sjal runt halsen så man inte ser det värsta färgen i nacken.... Hmm.


Jättevarmt...

Efter att ha tillbringat förmiddagen som en latmask i fåtöljen så fick jag till sist tummarna ur häcken..... Har varit ner en sväng i affären och jäklar i min låda vad varmt och skönt det är idag...... Ska snart färga håret tänkte jag.... Det är väääldigt randigt just nu =/ Ser ut som en gammal skunk i huvudet..... Ska bli skönt att bli helsvart igen ;)
Sen ska jag förhoppningsvis hinna med en promenad innan jobb =) Kanske måste jag ha ännu mindre kläder då än jag har nu??

Detta har jag på mig....
Satan vad magen putar då =O
äsch... det är bara veck ;)hehe


Måndag...

God morgon till en ny vecka..... Här skiner solen ännu en dag och min yngsta son är redan uppe och i full gång =). Själv är jag mest halvdöd. Jag är trött och har förbaskat ont i huden idag och jag ville inte vakna när klockan ringde. Mina fingrar är tjocka som falukorvar och det gör attans ont i benen när jag går =(. Bra start på denna veckan.........
Hoppas ni får en fin dag =)


Go´natt.....

Sov sött.......



Morning...


Idag lyser solen med sin frånvaro men det gör inte så mycket för jag ska ändå jobba hela dagen lång. Jäkla natt jag haft... Knappt sovit alls för att det var ett jäkla liv utanför mitt sovrumsfönster =(. Så det känns något segt och tröttit idag. Men det går säkert att jobba ändå...... De får ju bara stå ut med att jag är lite jäspig ;)
Nu måste jag nog fixa till mig......

Värmebölja...


Ja, kanske inte riktigt så drastiskt men varmt och gott är det idag... Solen strålar från klarblå himmel. Har varit ut en sväng innan och det var sååå skönt. Det är lustigt hur olika människor upplever värmen. Jag hade långärmad tröja, jeans och var barfota i ballerinorna. Sen såg jag vissa i linne och schorts och flipflop och sen, hör och häpna, såg jag även folk i tjockaste vinterjackan =O. Men skönt är det i alla fall. Kanske kilar jag ut en sväng till senare men nu ska jag först i duschen. Var och solade innan i solariet så jag känner mig inte jättefräsch plus att jag måste ansa djungeln ;) hehe....

Jag var nyss ner i tvättstugan för jag ska köra någon maskin sängkläder och tog fram mina flipflops.... Oj, vad ont det gjorde mellan tårna =/ Kan inte komma ihåg att jag måste träna in fötterna men tydligen. Får kanske skavsår mellan tårna eller nåt.
Brukar ni få ont första gångerna för säsongen ni använder flipflop?


Lördag....

God morgon eller nåt...... Snart dags för mig att gå hem efter detta arbetspasset. Har ju inte varit alltför betungande men jag vaknade med värsta ont i nacken =(. Känns även som om jag håller på att blöi förkyld. Trodde att jag någon gång kunde få slippa denna jäkla vårförkylning men nej då.... Ska väl inte klaga visserligen då jag i stort sett bara är förkyld en till två gånger om året (peppar, peppar....)

Vet inte vad jag ska pyssla med idag. Har en tvättid och tror jag ska tvätta sängkläder. Vackert väder är det och egentligen borde dagen tillbringas utomhus men hur kul är det att vara bara med sig själv..... Kan jag ju lika bra vara hemma och där finns ju att göra i alla fall......

Fredag...

Idag ska denna damen jobba efter lååång ledighet. Känns både bra och mindre bra av olika orsaker. Morgonen har spenderats med att få upp och iväg grabbarna bus, vilket gick bra idag. Sen har jag suttit och fört över pengar till mitt sparkonto och betalt några pengar till en skolresa. Aldrig kul när pengarna slinker iväg så där. Pratat i telefon med en god vän har jag hunnit också......
Nu har jag en del att göra innan jobb så det kanske är bäst att jag sätter fräs på mig själv..... Duschen nästa ;)


Tjing...

Nähä..... Bäst jag jagar grabbarna bus i säng nu. Sen får jag väl packa ner mig själv under täcket...... Har onekligen varit en lugn kväll. Satt och såg programmet där kändisar är med i en japansk TV-show.... Jäklar vad lillkillen och jag garvade =) Alltid lika kul att se sådana program med honom för hans skratt smittar verkligen av sig =). Har pratat en stund med dottern i telefon med..... Hon kommer in en stund i morgon innan jag ska jobba. Vill umgås med gamla mamma lite =)

God natt sötisar.....


Jahapp...


Kvällssol...

Jaha.... Nu märks det att det är vår för solen står högre på himeln och detta är vad jag just nu har mitt i nyllet.......


Kväller....

Har precis ätit kvällsmat..... Blev pasta med köttfärssås som fanns i frysen. Det var skitgott...... Jag hade lyckats riktigt bra med såsen den gången. Jag gjorde ett par skorpor med ost att äta till.... Så nu är jag mätt och belåten.
Jäkligt uttråkad är jag med och snart är det slut med ledigheten för mig.
Går på ett nattpass i morgon eftermiddag och jag får erkänna att visst ska det bli skönt att ha något att göra men man kan lätt vänja sig vid lättjan i ledighet =) Det är ju ändå nästan två veckor jag varit ledig nu...... Jaja, sånt är livet och jobba måste man ju för att kunna leva ;)
Nä... Nu ska jag kika lite på Dr. Phil ;)

Lite mer magnolia =)


Långpromenad...

Två timmars promenad blev det visst idag..... I långsam takt visserligen men ändå. Slank in i ett par affärer längs vägen också. Oj, vad våren kommit långt..... Blev så förvånad när jag såg magnolian stå i blom..... Den är så vacker =) Nu har jag inget att göra igen..... Fastnar vid datorn som vanligt. Tjing ;)


Magnolian i blom


 

Grönt och skirt....


Min fina 25 år gamla jacka fick tjänstgöra idag =)




Egobilder i andra bloggen.....;)


Torsdag...



Ännu en sådan dag.... Jag har noll och inget att säga här i bloggen. Jag mår som jag mår men försöker i alla fall ta mig i kragen. Har nyss tagit en fräsch dusch och hade tänkt ge mig ut en stund i solen..... Det ser inte ut att vara så varmt idag så jackan åker på men solen skiner och det piggar ju upp lite i alla fall. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen sminka mig lite sen är jag redo att möta världen =/ I alla fall bakom mina solglasögon ;)


Horoskop....

Låter onekligen spännande det här..... Kräftan april 2009



Du vet förmodligen redan varför den här månaden är viktig. Några händelserika veckor väntar.


Solen, Merkurius och eventuellt Mars kommer att befinna sig i området för jobb och livsinriktning. Den här månaden är mycket viktig för din framtid. De beslut som fattas nu påverkar mycket framtiden.


För en del Kräftor är det yrkeslivet som förändras, för andra platsen dem bor på. Men för alla kräftor är det dags att avsluta små och stora kapitel i livet och att inleda nya kapitel.


En del Kräftor kan tänka sig att resa, långt, under april. Dina horisonter vidgas, oavsett om det handlar om att se nya vackra platser eller om det handlar om nya yrkesmöjligheter.


Venus finns med på kartan och den inspirerar dig att omge dig med vackra saker och den kan också ta dig till vackra platser. Men även kärlek kan finnas på agendan.


Den starka influensen från Pluto, som är starkast i början och slutet på månaden, genererar en klimat för passionerad kärlek men även oenigheter kan vara fallet.


Det blåser...

Ber om ursäkt för dålig uppdatering och ännu sämre med kommentarer..... Det är lite mycket nu så jag har svårt att få reda i tankarna och då är det inte så lämpligt att skriva här kanske.
Jag blir ju lätt lite deppig när jag kommer hem efter att ha varit iväg och denna gången är inget undantag men sen är det alltför mycket vuxenansvar som hopar sig över mig här hemma så hjärnan hänger inte med riktigt. Ibland är det skit att vara vuxen..... Jag vill bara att allt ska fixa sig av sig själv.... Men skit samma... Ville bara förklara min bortvaro. Antagligen skriver jag av mig i andra bloggen senare.

Jag har i alla fall tagit mig i kragen och gått en pyttepromenad. Gick till ICA för att handla ett par småsaker. Det blåser ganska mycket idag och är inte lika varmt som igår men tillräckligt varmt att kunna skippa jacka och strumpor. I alla fall något att njuta av. Nu ska jag invänta mina söner som snart kommer från skolan.. Hjälpa lillkillen med läxan tror jag om han inte ångrat sig ;) hehe.... Sen ska jag kanske ta en promenad igen....Behöver verkligen få lite ordning på fläsket. Har gått upp 5 kilo och det är inte acceptabelt för mig.

Så här såg jag ut när jag var ute...... Härligt utan jacka =)  Om blogg.se funkar som det skall så går det att klicka upp bilden för att se den större...

Tjing.....


Feeling lonely.....

I get weak in the knees,
Fall head over heels baby.
And everyother cheesy cliché
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.




Galet...


Det är ju hemskt vad en del låtar kan fastna i huvudet på en..... Allra helst sådana som förekommer i reklam... De hör man ju om och om igen. På gott och ont....... Just nu är det "Somewhere over the rainbow". Just för en stund sedan hörde jag nog den på TV och sen började jag sjunga den i tvättstugan... Men jag blev mest bara ledsen.... Ljuva minnen =/ Äsch...... Skit =(

Vår och social fobi......

Jag har ju som sagt varit iväg en vecka..... Ganska mycket norrut i landet. I går när jag reste hem och ju längre söderut jag kom, blev jag uppriktigt förvånad över hur fort det blir grönt då våren väl kommer. Ljusgrönt, skirt och vackert är det =)
Det är väldigt varmt med. Jag var ute nyss och hade tunn kofta över linnet och jag var barfota i ballerinaskorna. Varm blev jag så jag förstår de bararmade där ute. Det är så skönt med värme och vår..... En tröst med att komma hem =)

Annars känns det väl inte så kanonbra idag. Var ju nere och handlade och jag har en sådan paranoiadag =/. Vill inte gå ut bland folk...... Känner mig bara fel och konstig och vill inte synas. Knappt så jag vill gå i tvättstugan. Men det måste jag...Just nu ;)

Sötaste...

Kolla in sötaste brödrosten =)
Hehe....



Hej...

Nu har jag suttit här och kikat på datorskärmen i alla evigheter..... Jag tror jag är ordlös eller nåt =(. Orkar inte skriva eller rättare sagt så känner jag bara en klump i halsen......
Jag fick i alla fall iväg grabbarna till skolan i tid idag och nu sitter jag bara här..... Vet inte vad jag ska göra trots att det finns ganska mycket att ta tag i..... Kanske ska jag ta denna dagen till att bara vara..... Smälta in att jag är hemma igen.


Hemma...

Nu är damen hemma igen och som vanligt är det tomt och ledsamt........ Men, det var härligt att komma innanom dörren här hemma och stora sonen kom springande och gav mig en stoooor kram =). Då kände jag mig saknad och välkommen hem.
Men jag tycker ändå det är jobbigt... Något saknas =/

Jag återkommer i morgon =)

Livstecken....

Jodå.... Jag lever och har det bra =) Kikar in en snabbis här i bloggen varje dag och godkänner era kommentarer... glad jag blir att ni tittar in fast jag inte uppdaterar.... Sötnosar där =)
Jag har ingen tid att titta in till er men jag kommer å andra sidan att ha mycket att göra då jag kommer hem... Då måste jag ju gå genom era bloggar och se vad som hänt i era liv.

GLAD PÅSK på er  =)
Puss och kram....... Love ya all <3


Morning...

Tidig söndag morgon och jag har huvudvärk....... Men glad är jag ändå för jag ska iväg =) En hel vecka och en dag ska jag vara borta hemifrån och det ska bli sååå skönt =) Kanske kikar jag in i bloggen under veckan om jag får tid annars hoppas jag att ni har det gott och att ni kommer tillbaka efter påsk =) Ha det bäst..... Tjing ;)


Fullt upp...


Det har varit en hel del att göra för mig ikväll..... Häcken full ;)
Jag har packat och fixat här hemma..... Städat till katterna och duschat. Tidigt i morgon bitti far jag nämligen iväg på en veckas semester så då måste allt vara fixat =) Jag antar att trots att jag ska upp jättetidigt i morgon så kommer jag att titta in och kolla läget här i bloggen.... Har ju svårt att hålla mig härifrån =)

Förresten.... Det blev en sandwich innan. Glass alltså ;) Hehe... En ny sort med krossad choklad i... Jättegod =)


All alone...

Sitter här i min ensamhet och har precis tagit ett fotbad =) Grabbarna bus åkte för en stund sedan iväg till mormor och kusiner. De ska stanna där en vecka. Fast att jag behöver lugn och ro så kändes det lite ledsamt när de åkte.... Jag begriper inte när jag ska växa ifrån det att bli ledsen när de åker iväg....... Jag blir aldrig så om jag åker och lämnar dem.
Nåväl.... Snart ska jag tillbaka till jobb en stund och fixa lite....

Idag har det varit riktigt schortsväder här i skauneland....... Hualigen vad varmt. Blir nästan lite väl mycket när det bara slår till så där. Även om det är underbart med sol och värme..... Man känner ju glädje =) Tror minsann jag ska köpa mig en glass på väg till jobb sen =)

En sådan glass lär jag väl inte få tag i ;) hehehe......
Bilden går att klicka större...


Lördagssol......

God morgon..... Äntligen lördag eller..... Jag ska i alla fall iväg ett par timmar och jobba. Underbart vackert väder är det idag =) Men jag mår inget vidare..... Har de senaste dagarna fått ett konstigt illamående med tillhörande yrsel lite då och då. Det känns fruktansvärt obehagligt då det sker och det känns som det liksom utgår från magen. Kanske kaffet??? I alla fall så satt jag bara här innan i min fåtölj och det kastade sig över mig. Jag fick helt enkelt lägga mig i soffan och lyckades somna en stund. Nu känns det något bättre men det är något konstigt med magen =/
Har i alla fall precis kommit ur duschen så nu är jag fräsch nog att vistas bland folk =)


Så glad...


Fy fan vad jag känner mig lycklig just nu...... Det liksom trycker på inifrån, den där lyckokänslan....... Jag blev just färdig med städningen och jag har öppnat fönster så vårluften kommer in, solen skiner och musiken spelar. Jag vill bara dansa och jag vill sjunga men jag vill dela det med någon.... Får dela det med er i bloggen... JAG ÄR LYCKLIG =).

Det är en säregen känsla... Den där riktiga lyckan som kommer över en då och då i livet.... Den är underbar =). Just nu vet jag varför jag är lycklig i alla fall..... För att jag gjort något som jag alltid drar på.... Städat ;)
Och för att jag ska åka bort snart........

Städmusik =)


Ojojoj....


Jäklar vad jag kan städa om jag bara vill =). Nu har jag skrubbat och plockat och kastat och snart har jag bara dammsugningen kvar... Känns bra =) Men nu var jag tvungen att sätta mig ner för att käka lite annars hade jag väl svimmat ;) Jag hittade en jättelåda i dotterns rum som är fullproppad med gamla CD-skivor så nu spelas här musik för glatta livet =)

Angående förra inlägget så är det ingen katastrof och inget som kostar speciellt mycket. Med tur kostar det inget alls.... Jag blev bara så jäkla irriterad på mig själv som inte tänker =/. Men det ordnar sig.......... Allt frid och fröjd =) Hehe.....

Dum i huvvet....

Ja... Jag är bra jävla dum. Värsta jävla tabben har jag gjort som kanske kan kosta mig en extraslant.... Skit alltså. Jäkla tur att jag tänker lite i alla fall så jag inte hade stått där på söndag och mitt misstag hade uppdagats då. För då hade jag inget kunnat göra..... Jag säger bara : jävla idiotA.

Fredag...

Morning..... Nu har vi så kommit till slutet på denna veckan. Skönt =) Jag kom just på en sak... Jag ska kila och jobba ett par timmar i morgon sen är jag ledig så gott som två veckor...... Det är sådant som kallas lyx =)
Men än så länge är det idag och jag har ont i kroppen =( Överallt.... Trött är jag med och orkar knappt ta mig in mot sönernas rum för att kolla läget. Men ändå har jag att göra idag.... Sortera tvätten och städa måste jag göra idag i alla fall.... Jättekul ;)


Jag undrar.....

.....om det är kaffet som ställer till det. Jag vill ju inte det, men nu börjar jag få starka misstankar om det. Att jag jämt är uppblåst och känner mig tjock och proppmätt fast jag knappt äter något.
Vad ska jag ta mig till utan mitt älskade kaffe??? Inga cigg och inget kaffe!!! Kära tider.... Hur ska jag överleva. Ska jag behöva bli en renlevnadsmänniska nu eller? Haha....


Men allvarligt så tror jag det är kaffet...och mjölken i kaffet. Jag kan vakna på morgonen och känna mig smal och fin och sen tar det någon timme så känner jag mig fet och uppblåst och ja, jag vet ju att jag inte är fet. Och det enda som kommer ner i min mage på morgontimmarna är ju kaffe..... Buhu.


Blev pasta med köttfärssås till kvällsmat idag och satan vad gott det blev. Bara lillkillen och jag som åt idag och det blev en trevlig stund =) Nu äter stora grabben.... Han var iväg med kompisar innan och spelade fotboll. Nu är det ju vår och då är det dags för lite uteaktiviteter =) Skönt.

Nu har jag tråkigt och jag är trött.......

Inget kul....

Tråkigt det är ibland att vara en obotlig optimist....... Ja, alltså man gör ju lite knepiga saker då som att gå ut och gå i väääldigt rask takt i 1,5 timme. Nu har jag ju gått slut på mig själv =(.
Sista halvtimmen jag var ute fick jag verkligen tvinga benen med mig.... Ett tag trodde jag inte jag skulle komma hem.... att benen skulle strejka helt för mig. Att jag aldrig lär mig hur denna jäkla kropp funkar.... Kanske bättre att gå ett par kortare, långsammare turer istället?
Jag har i alla fall inte orkat något alls sedan jag kom hem för en timme sen.... Bara sitter här. Ett under att jag håller mig vaken. Jag hade ju tänkt fortsätta städningen för att senare idag ta en till promenad. Men som det känns nu så måste jag spara benen till jag ska tvätta sen... Måste ju orka springa i trapporna.....
Fan vad jag hatar denna kroppen =(


Lite av varje...

Nu har jag fått gjort lite i alla fall.... Plockat disk här och där. Ja, förfasa er gärna men jag har tonårssöner och jag är dålig på att ställa krav på dem. I alla fall så är all disk borta nu och på väg att bli ren i maskinen. Sen har jag plockat samman en massa pantflaskor som jag ska gå iväg med sen. Jag har plockat lite skröfs här och där och jag har vattnat de få växter som överlevt här hemma ;).
Nu sitter jag ner en stund för att käka en nutrilett för sen ska jag ut en promenad i det underbart vackra vädret =) När jag sen kommer hem igen så är det bara att fortsätta med städet. Jag tänker ta det lite pö om pö och se till att det blir ordentligt städat överallt =). I morgon ska det vara klart i alla fall.......
Nä, äta nu sen ut......

Men......

Jag är inte direkt röksugen men jag blev plötsligt så sugen på att röka =(.
Men det är för att jag blev lite uttråkad och inte vill börja städa direkt..... Alltså har jag inget att göra och vill således röka..... Får väl städa ändå då...........

God morgon....


Idag är det underbart väder........
Blir man glad eller blir man glad? Inte för att jag har så många anledningar att gå ut idag men en promenad kan det väl bli =)
Annars har jag ledig dag idag och städning står på schemat..... Fast jag kan ta det lite lugnt med städet och ta en del av det i morgon om jag nu hellre vill ut i solen =). Tvätta ska jag göra i eftermiddag. Annars noll och inget inplanerat......

Men alltså...

Ikväll har jag alldeles tappat lusten till detta.... Kom hem från jobb innan och skulle kika in i bloggen en snabbis.
Men hallå..... Jag kom inte ut på nätet =O In till stationära och checka läget på bredbandet..... Om jag kopplade ut routern så funkade det men om jag sen efter en halvtimme kopplade in den igen så funkade det inte alls.... Så har jag hållt på i flera timmar och till sist funkade det.... När jag drog ut nätkontakten från urtaget och sen kopplade på strömmen igen så funkade det. Men nu har jag nästan tappat lusten =/.

Annars har kvällen tillbringats i min ensamhet....
Grabbarna bus är med kompisar.... Jag har pratat i telefon med först lilla mamma och sen en god vän =) Nu tror jag att en son är på intågande..... Tjing.


Våren är här nu...


Men alltså vad det är varmt idag.... Trodde jag aldrig. Jag fick ta av mig jackan och hade bara min tunna farfarströja på mig och svettades ändå.... Då måste man ju säga att det är vår..... Såååå jäkla skönt =) Det är en bra bit över +10  grader ute...... och solen skiner. Tjing =)

Update 14.40:
Var ute en snabb sväng precis och wow.... 
Jag mötte en fjäril =D Hahaha

Egentligen en bra dag....


Ja, som rubriken säger så är det egentligen en ganska bra dag för mig idag..... Vaknade idag och även om jag ju var supertrött så har magen krymt ner på mig och jag känner mig rent av smal.... Antagligen för att de där indianerna äntligen fick tummarna loss att smyga i vassen ;) hehe....

Och alla som läser min blogg vet ju att jag ääälskar att känna mig smal =) Så ja, efter duschen var det riktigt kul att sätta på mig byxorna och kika i spegeln..... Förresten har jag gått ner i vikt också.... I´m pretty happy.

Jaja... jag vet att utseende inte är det viktigaste men det gör mycket för välbefinnandet att man kan röra sig utan att kläderna spänner och stramar.... Eller hur? Och det känns bra att dofta lite gott av mitt nya bodybutter =) Lite fruktsallad så där....hahaha.

Näää, kaffet väntar på mig ju ;)



Sovit....


Jag gick och lade mig innan i sängen.... Var verkligen jättetrött. Nu har jag i alla fall fått sova en timmes tid..... Men det gick inte förrän jag tryckt in proppar i öronen för det är som vanligt fullt liv utanför. Just nu känner jag mig groggy och har ont i kroppen så det var kanske ingen jättebra idé att sova men ändå känns det skönt att ha vilat lite..... Hoppas jag snart piggar på mig =)
Nu är det i alla fall dags att duscha känns det som.....  Får se om jag hittar något kul att sätta på mig =) Just ja.... Kaffe måste jag ju ha också ;)

Dåligt...

Idag funkade det inte alls här hemma..... Vi är visst alla tre riktigt sega och trötta. Yngstingen kom inte iväg förrän alldeles nyss och det bara för att jag körde iväg honom. Hur kan man bara sätta sig ner bara för att man är sen? Precis som  om någon ska komma och hämta en vid köksbordet och köra en till skolan...... Eller att bara sätta sig på sängkanten för att man tycker man inte har kläder.....

Men va fan!!!! Nu kom han igen bara för att det regnar..... Giv mig styrka.

Mitt i......

God morgon..... Onsdag igen och halva veckan är gången. Sista arbetsdagen för mig idag innan en låååång ledighet. Fast visserligen kanske jag får jobba ett par timmar på lördag för att få saker och ting att funka på jobb innan jag tar semester en vecka.

Idag var det tungt att stiga upp så nog har jag kommit in i gängorna igen..... Nästan så jag föredrar när jag vaknar tidigt och sen ligger kvar i sängen...... Nåväl, uppe är jag ju nu men inte grabbarna =/ Och jag är något irriterad på dem......