Fredag....


Så jäkla trist det är att vakna tidigt.... Fick stiga upp vid sju för då gick det inte att sova längre men sen har jag bara suttit här och häckat. Finns liksom inget att göra så tidigt.

Men nu är klockan ju lite mer så jag ska ta itu med disken som jag inte gjorde igår och sen ska jag börja bära ner kartonger i källaren. Hoppas bara att huvudvärken som smyger i tinningen inte blir värre... Orkar inte det.

Bäst att göra lite nytta då ;)

Idag...

....kom beskedet jag väntat på ett tag.
Äntligen kan jag gå vidare.
Fokusera på framtiden och inte titta bakåt.


Morning...

Det är konstig att jag inte ska kunna sova en hel natt utan avbrott.... Så jäkla lättväckt jag är. Räcker ju för fasiken att grannen går på dass. Sönderhackad sömn...... Nåväl, i gengäld sov jag till nio idag och det är ju lite skönt även om jag inte känner mig vidare pigg.

Dagen idag bjuder på absolut ingenting..... Ledig och fri som fågeln ;) Kanske ska passa på att ta en promenad. Och jag måste bli färdig här hemma innan jag reser på lördag.

Nu måste jag nog öppna upp lite här ja... Satan i gatan vad jag svettas =)


Muskler = noll....



Putsar fönster och mina armmuskler dööör....
De som inte existerar ;)
Fy fasiken vad jag får ont.....

Slutgnällt......;)


Ledighet...



Jag skarvar lite med sanningen och säger att
NU har jag SEMESTER.....
Fast egentligen börjar det inte förrän på måndag =) Men jag är ju ledig från nu så därför kan jag ju kalla det för semester....
Eller hur?

Har en del att göra i dagarna.... Måste ju för sjutton en gång för alla få i ordning här hemma. Flyttröran ni vet ;) Har några kartonger kvar att packa upp och måste få upp gardiner. Hmmm..... Får väl se hur det går.

Nu ska jag i alla fall kila ut en stund.....

Maj gadd....

Värsta lugna kvällen på jobb..... Sista passet innan ledighet och semester dessutom... Snacka mjukstart på semestern då =)
Nu bara lääängtar jag till lördag.... Miss you. Låt tiden gå......
Ringde för övrigt hem nyss för att fråga om de var ensamma, sönerna. Yngstasonen sa då att jag ju sagt att han inte fick ta hem någon... Ja, det sa jag men vet ju inte om jag kan lita på det... Nu du grabben har du chansen att visa mammi att jag kan lita på dig =)

Hallihallå...

Lång dag på väg mot sitt slut.... Sov inget vidare i natt heller. Kanske mellan fyra och åtta sov jag ordentligt..... Jäkla tonåringar =(. Nåväl...Dagen idag har gått i ett tycker jag. Började med telefonsamtal och sen tantgrillen en sväng.... Hem och in i duschen innan mamma kom på besök. Suttit och surrat ett tag med henne och hennes gubbe. Sen stack de hem och jag satte slingor i yngstasonens hår och har nu handlat innan det är dags att skölja ur håret på honom.... Sen när det är gjort kilar denna damen till jobb.

Håll tummarna för att sönerna sköter sig inatt då jag är på jobb. Tjingeling.....

Trötter...

Ojojoj.... Trött så det snurrar. Till sist kom då John Blund till mig med och jag fick sova ett par timmar innan jag vaknade och fick ligga i sängen och vända och vrida mig ett tag igen. Steg sen upp och satte mig vid datorn. Men jag var så trött att jag la mig igen och ja, jag lyckades bannemej somna om. Vaknade halv elva och tycker att det är i senaste laget. Visserligen är jag ledig men ändå... Halva dagen har ju gått =/

Nu ska jag i alla fall försöka pigga på mig med kaffe sen bär det av till Eslöv


Nu...

...börjar det gå för långt. Snacka grava sömnproblem.....

Somnade till innan men vaknade igen efter bara en liten stund.... Ligger sen och vänder och vrider mig i sängen.. Känner hur jag blir stelare och stelare i ansiktsmusklerna. Va fan... Lönt att ligga kvar då? Fast det händer inte vidare mycket i datorvärlden heller så jag tror jag ska släcka ner här och ge sömnen en ny chans..... Kanske kommer käre John Blund till mig med =)

Natt, natt.....


Halsbränna...

Har precis käkat lite pytt i panna och har fått halsbränna.... Skitjobbigt. Men magen har tagit en del stryk sista tiden så det är väl inte konstigt antar jag... Dagen idag har innehållt en del knäppa saker men också bra. Konstigt att skiten aldrig kan ta slut.
I alla fall har jag en son som just nu låter inne från sitt rum och det känns lite hemtrevligt.... Haha, det må vara störande med hans konstiga ljud men jag kan inte låta bli att sitta här och småle för mig själv =) Sötnöten min.....

På tisdag kommer min lilla mamma med gubbe och hund och hälsar på mig och jag är så glad för det.... Behöver besök så jag kan skingra mina tankar lite från alla elakheter.

I morgon ska jag kila iväg och försöka fixa något gardinliknande till mina fönster och jag har en idé om hur jag kan få det bra... Visar sen om jag får till det =)

I wish....

Läste hos singelpappa.....
Vill göra detsamma som honom.
Läs och begrunda......

Tänkvärt.....


En söndag...

Sitter här och känner mig allmänt uttråkad.... Söndagar alltså ;).

Snart måste jag dock sätta lite fräs på mig själv för det är tvättdax idag ju. Har nog inte jättemycket tvätt så jag ska passa på att ta sängkläder också.... Blir skönt ikväll, nyduschad i renbäddad säng.....

Nu har jag ett arbetspass kvar innan semestern.... Känns skönt måste jag säga men mindre skönt känns ju väderprognoserna. Fast jag är en obotlig optimist när det kommer till sommarvädret.... Jag kan verkligen inbilla mig att det ska bli fint väder och blir det inte det, ja då blir det fint nästa dag... Så klart ;)
Ni fattar att det blir kanonväder när jag har semester va? Hehe

Men va fasiken... Jag har ju glömt äta =/ Kanske läge nu?


Det känns....

Ja, nu börjar två nätters sömnlöshet kännas.... Jag är alldeles knäckt till kropp och själ ;) Nästan i alla fall....
Undrar hur många nätter jag skulle klara att vara sömnlös innan jag kraschade. Hade varit kul att veta bara.... Jag har ju faktiskt sovit men bara några få timmar. Förr hade jag aldrig problem att sova så det är lite ovant.... Kanske jag vänjer mig.
 Idag har det varit en lång dag på jobb med massor av frisk luft och promenerande så det har gjort sitt till att jag är dödens trött nu. Men jag får allt sitta uppe en stund till. Jobb é jobb ;)
 
Förresten har jag idag varit rökfri i 30 veckor...
Är jag bäst eller är jag bäst =) Haha

Sömn, var är du...?


Fasiken vad jag sover dåligt då. Klockan var närmre två i natt innan jag somnade och sen har jag legat halvvakenb sen vid femtiden.... Fattar inte varför jag har så svårt att sova. Jag blir ju så förbenat trött.

Idag ska jag jobba i alla fall.... Går av passet i morgon bitti så det är ett dygnspass. Rätt lugnt denna gången får jag väl säga. Nu måste jag nog hoppa in i duschen om jag ska hinna =)

Hualigen...

Nu är jag trött så det snurrar.... Fick ju lite dåligt med sömn natten som gick. Hoppas jag kan sova i natt i alla fall då det vankas jobbdygn i morgon. Det verkar i alla fall bli lugnt här hemmavid i natt då lillkillen redan somnat av utmattning efter en sömnlös natt och stora grabben sitter och spelar vid datorn. Hoppas bara de inte behöver gå på toa.... Jag vaknar då de tar i handtaget. Fasiken vad jag blivit lättväckt sen jag slutade röka. Märkligt fenomen egentligen =/ Jag som alltid kunnat sova överallt och i värsta åskvädret utan att vakna..... Jaja.

Ska lägga mig i sängen och läsa lite och vänta på att vännen ringer mig för ett godnattsamtal =) Kan inte vara utan det ju....

Sov gott sötnötter ;)


Snart semester...

Två arbetspass eller en vecka kvar...Kalla det vad ni vill men sen har jag i alla fall två underbara semesterveckor att se fram emot.... Det ska bli så skönt =) Och så klart är det då det vackra vädret kommer... Fattas bara annat ;)


I´ts friday...

Örk, vilken natt.... Jag ville vara en sån där cool morsa som lät ungdomarna sova över här. Två vänner till yngstasonen kom med hem igår kväll och det tyckte jag var okej. Men med facit i hand så är jag inte så där cool.

Problemet är väl egentligen inte ungdomarna för de har verkligen ansträngt sig för att vara tysta. Problemet är ju snarare att det är så litet här och jag är så ljudkänslig. Bara de tog i handtaget till toadörren så vaknade jag. I omgångar har jag haft öronproppar i öronen men p.g.a. att en gnällkärring bor under oss har jag inte kunnat koppla av riktigt ändå. Denna kärring har gnällt på oss sen innan vi flyttade in fast hon inte känner oss. Har sen fått höra att hon tycker vi går tungt... Hur fan man nu gör det. Hur som haver så gör det mig nervös för jag har alltid varit mån om att inte störa...

Således är jag skittrött nu och jag är ingen supercool morsa heller..... Jag är bara jag ;)

På sladden......

Yngstasonen kom hem innan med flickvännen och en kompis.... Efter en stund kilade de in på hans rum. Till saken hör att vi inte hunnit få i ordning deras rum riktigt och där är kartonger och sladdar i en enda röra. Där inne står även datorn dit bredbandet är kopplat.
Hur som haver så hör jag hur sonen rotar runt i kartonger och visar gamla gosedjur för glatta livet då TV-bilden plötsligt fryser..... Fasiken tänker jag, nu drog han ut någon sladd till bredbandet. Så vi lirkade med sladdar och testade igen men inget funkade... Jag skulle precis till att ringa Telia då jag kikade på telefonjacket... Hmmm, sladden var utdragen. In med den och allt funkade igen.....

Kontentan av detta??? Jo.... Vänta inte med att ställa i ordning då du flyttat ;) Tror jag ska ta itu med det i morgon........


.....



Lätta spår i sanden
Och en vind som smeker ömt
Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt
Så kom närmre mig
Låt mig värma dig

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

När du står framför mig
Då ter sig allting som det ska
Så kom närmre mig, mm mm ooh

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen, ooh
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

För att du älskar idag
För att du älskar som jag
ohoh oooh

(För att du finns)
(För att du kan)
(Du leder vågorna mot land)
Du river murarna mot världen, ooh
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

För att du älskar idag
För att du älskar som jag
Som jag

Ny dag...

Dags att starta denna dagen.... Har sovit förvånansvärt bra för att vara på jobb. Drömde en hel del inatt också visst. Men när klockan ringde 6.45 ville jag inte.... Är verkligen dödens trött. En timme kvar nu tills jag får gå hem sen är jag ledig två dagar.....

Another day in paradise....

Dags för mig att jobba ännu ett dygn..... Trött jag känner mig =(. Orkar knappt pallra mig in i duschen.... Har sovit som en gammal kratta inatt. Fattar inte vad det är med mig. Magen värker också så jag håller på att bli knäpp.

Men annars är allt bra =) Hahaha..... Tror att dagen kan gå ganska fort i alla fall då det händer en hel del på jobb. Känns bra =)

Nu måste jag väl duscha antar jag... Tjing

Vill verkligen ha...

Världens finaste och skönaste soffa....
finns på
IKEA

Grabbarna bus får dåndimpen när jag säger det...
haha

Buhu...


Jag vill ha kommentarer.......

Buhuhu......

Det räcker med ett hej....
Please ;)

Love ya...

En sväng...

... på byn bidde det =) Har varit iväg och inhandlat kalsonger och strumpor till grabbarna bus.... Fy bubblan vad det kostar. Beställde klipptid till yngstingen också för det är behövligt nu =) Sen den sedvanliga svängen in om livsmedelsbutiken för matinköp. Så jag rör mig ute bland folk fast det är lite jobbigt ;) Tur det är sol så solbrillorna sitter säkert på näsroten ;) hehehe.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Kanske meditera eller nåt. Nej, jag kan inte det men jag kan ju försöka hitta min självkänsla någonstans =) Eller röja grabbarnas rum eftersom de kommer hem tidigare än beräknat och jag inte blivit färdig där=/ Jaja... Något lär jag väl göra och först av allt vankas det nykokt kaffe...Mmmmmm.

Idiot...

Sluta läs min blogg din jäkla tönt om du inte kan tåla sanningen..... Dubbelidiot.


Den detta handlar om vet vem den är, ni andra ska inte ta åt er  =)

Tönt....


Nu känns det som att min sociala fobi går över alla gränser..... Känns som jag inte orkar med folk just nu. Är rädd bara för att visa mig i fönstret emellanåt. Känner paniken växa vid tanken på att visa mig utomhus.

Vet ni hur jobbigt det är när man inget hellre vill än ha vänner men inte klarar av det? Fy fasiken vad jag vill ha någon som tycker om mig..... Som säger att jag duger som jag är ( jag har min älskade vän tack och lov) Men jag skärmar mig ju från alla som finns.... Jag gör ju själv så ingen vill vara med mig. Men jag fattar inte hur jag ska få bort min sociala fobi, eller social inkompetens kanske är ett sannare uttryck..... Jag försöker ju men klarar inte det.

Kalla mig tönt eller kalla mig negativ. Ni kan kalla mig vad ni vill men det är likförbannat jobbigt.... Och än jobbigare blir det när jag får kritik. Men jag måste få ha bloggen till min personliga klagomur. Skit i att läsa om ni inte tål det.

Hur vänder jag tillbaka mitt liv och blir den A jag var förr???

Konstigt..

Att en del människor (läs ex)
låter sin egen bitterhet gå ut över barnen...
FY FAN.

Nu är det kväller...

Lugnet börjar nu infinna sig..... Eller, egentligen har det ju varit lugnt hela dagen. Segt som attan. Men nu finns i alla fall lite tid för mig att sitta för mig själv =)Jag är sååå sömnig idag att man skulle kunna tro att jag jobbat stenhårt men det enda betungande var väl 1,5 timmespromenaden med en rullstolsburen framför mig. Då hade jag tur med vädret också och solen tittade fram. Snart ska jag lägga mig i TV-soffan och slappa =)

Vissa dagar...

....vill man bara ligga kvar i sängen. Idag är en sådan dag. Men....Jobbet kallar och ett helt dygn dessutom =/ Det är alltså bara att pallra sig iväg.

Som jag skrivit innan är det lite pissigt just nu och magen är inte alls glad på mig och min oro. Förhoppningsvis går det snart över men just nu är jag mitt uppe i skiten. Det är exet som strular och jag håller på att bli vansinnig och sen är det lite annat också som gör att jag mår som jag gör.

Jag tror och hoppas att jag snart mår bra igen och kan gå vidare i mitt liv.

Nä... Jobbet var det ju.


Hej hoppla...


Nu ska denna damen kila ner i tvättstugan.... Håller på att få lite fason på vardagsrummet nu och har pratat en hel del i luren idag.... Så snart jag fyllt på maskinerna ska jag kila ner i affären och handla lite. Sen hem och käka och en ny runda i tvätten... Sen ska jag nog ta en tur till grillen senare.... Måste fylla på med färg =)

Skriver inte så värst mycket här just nu för jag mår pyton och vill inte förpesta er tillvaro med det =/. Försöker skriva några hejhoppla inlägg bara för att jag vill men det känns lite krystat. Och jo... Jag har glädje också men den berättar jag ju inte om här ;)

Nä.... Tvätten var det ju =)

Jobbedag...

Jobbar dygn och sitter nu här vid datorn en lugn stund. Idag har vi haft ett herrans regnväder men vi tog oss ändå ut en tur mot österlen... Gick en sväng på Brösarps backar och sen en sväng i Kivik.... Det är så vackert där. Vi hade tur som slapp regnet då.

Nu sitter jag här som sagt och har nyss reggat mig på Facebook... Ja, jag är seeen men jag tycker det verkar knepigt och gör det mest för skojs skull. Men jag avslöjar ju inte vem jag är så ni är inte många som hittar mig ;)

Hoppas ni har en bra lördag förresten....Puss

Bah....

Var tänkt att jag skulle skriva något här nu men jag ger upp....
Kommer bara negativitet ur mig nu så bäst jag låter bli.
Ha det bäst sötnosar....
See ya.



Ett tag sen...

Ja, det var lite sen jag tog mina dagliga små promenader och det känns nu... Visserligen var det ju en massa med flytten och på semestern promenerade jag lite men denna entimmespromenad känns i benen och jag blev sömnig..... Nu är det visserligen jättevarmt också så det spelar kanske in... Vad vet jag? Jag känner i alla fall att jag måste ta tag i det igen och gå åtminstone en timme raskt varje dag. Får väl se hur det blir med det.....

Var in om ICA på vägen hem och fixade lite mat... Blir grillad kyckling, keso och sallad med honungsmelon i.... Ska bli gott. Lite trist bara att sitta själv och äta men sånt är livet ibland...... Har en bra tidning jag kan läsa om inte annat =)

Lite senare när jag svalnat av lite ska jag ner i kärringgrillen... Gillar inte att ligga timmavis i solen och pressa... Föredrar en halv timme i grillen =) Och nu behövs det verkligen... Var ju brunare i vintras än jag är nu... Vit som ett kalkbrott ;) Haha...


Idag....

Oron är tillbaka i magen.... Gråter utan anledning stup i kvarten. Fasiken vad jag tycker det är jobbigt.... Kanske PMS???Jag har i alla fall gjort lite nytta idag. Eller ja, det beror ju på hur man väljer att se på det ;) Har i alla fall duschat och ansat benen och det är en jättebedrift för mig..... Älskar ju inte direkt duschen om man säger så. Bara ibland ;). Har varit ner och handlat med... Ska kanske färga håret idag... Svart köpte jag. Får väl se om orken infinner sig.....

Ska dricka upp mitt kaffe nu sen ska jag ta en promenad..... För att skingra tankarna lite och för att få lite motion. Kan bannemej behövas.... Sväller ju snart ut över alla bredder ;)

Annars då.... Ja, dottern har åkt till Bulgarien idag och grabbarna bus ska hem för en vecka hos pappa. Så nu blir jag ensam..... Fast jag har tre dygnspass på jobb framför mig närmasta veckan så jag har att göra.

Nä... Promenad var det ju =) Tjingeling.....

Sommarkväll...

Från mitt sovrumsfönster....
Fransk balkong för övrigt, med dubbeldörr.
Kalla det gärna lyx ;)

25 grader för en stund sedan....
Fast nu ska visst regnet komma åter =(



Så gott som färdig...

... i sovrummet. Någon kartong med böcker och prydnadssaker står kvar. Tänkte fixa vardagsrummet när grabbarna bus är hos sin pappa från i morgon.... Känns som jag får mer gjort om de inte stör mig ;)

Nu är jag uttråkad.... Har nyss legat på sängen en stund och läst skvallerblaska men en sådan bläddrar man ju snabbt genom.
Ska käka lite mummaglass senare.... Köpte äpple/kanelglass innan.... Värsta goda glassen =)

Vet inte om jag kanske ska ha lite kaffe.... Lite sugen blev jag nu.


Mumsfillibabba.....

Börjar likna något nu....

Känns som det inte finns någon ände men jag tror att jag snart fått in alla kläder i alla fall.... Sen är det bara resten ;) Konstig blandning i min garderob..... Färgglatt så det förslår och jag som helst bara använder svart.... Hur nu det går ihop??? Hahaha. Förresten har jag så många kjolar och klänningar så jag hade kunnat byta varje dag i minst två veckor utan att behöva tvätta....Hmmmm.


Nähä...


Tomt i huvvet idag.... Håller så sakteliga på att få upp mina kläder i garderoben. Fattar inte var alla kläder kommer från. Har ju aldrig något att ta på mig ju =O. Men helt plötsligt har jag kläder till förbannelse ;) Tror jag behöver införskaffa lite galgar.

Har hela morgonen känt en gnagande oro i magen men nu känns det mycket bättre.... Så skönt. Håll dig borta nu oro....



Tjo vad det var livat på jobbet idag då....

Lite tjuvbloggning på jobb.... Sitter med lite datorjobb och passar på att kika in här. Just nu är det kanonlugnt här och jag har dötid..... Då kan jag ju lika bra sitta här som någon annanstans ;) Nu är bloggen så där tokig igen så jag inte kan ändra textredigerare... Fattar inte varför det blir så om och om igen. Skittrist ju att läsa en text som helt saknar radbrytningar... Nåväl, ni som vill läsa läser och ni andra får ju låta bli ;) hehe..... Min mage vill inte med mig.... Tror jag fått en släng magkatarr av all längtan och saknad.. Det suger i alla fall som satan i den. Kan vara min jäkla paranoia som gör det också... Oroar mig för allt och är för tillfället fruktansvärt folkskygg. Aja... I will survive ;) Puss.....

Promenad och varmt....

Bestämde mig för att det var trist att bara vara här så jag klädde på mig och gick ut en kort promenad... Jäklar vad varmt det är ute. Hade jag vetat det så hade benen blivit helrakade idag och shortsen hade åkt på.... Men jag trodde inte det var så varmt. Skönt var det i alla fall med lite motion. Kändes bara lite ensamt....;)
Var sen in om konsum och köpte lite bullar och bananer så nu fikar jag på det.... Gott.


Ännu en dag...

...som jag legat kvar länge i sängen. Fast idag känns det i ryggen så det får vara slut på sådana fasoner tror jag ;). Idag ska jag jobba....Börjar 16 och jobbar sen natten. Känns ganska lugnt =)
Nu ska jag ha kaffe och sen väntar väl duschen. Ha en bra dag......


Yes.....

Tack telia för snabb leverans =)

Äntligen fick jag allt att funka..... Så även om telefonen tog en vecka för lång tid att koppla in beroende på annat bolag så blev allt i gengäld inkopplat samtidigt..... Har ju bara tagit två veckor från det att jag anmälde flytten =)

Märkligt...

Kopplade in bredbandet för att kolla om det blivit flyttat.... Jippie... Det funkar =) Men problemet är att jag inte kan få det trådlösa att funka och inte heller TV:n vill funka. Ibland blir jag trött på tekniken.

Okej då... Missade det men nu fungerar TV:n i alla fall =) Tack och lov.....Nu kan vi se TV igen.... Ska försöka klura ut hur man gör för att få routern att fungera som den ska... Till det trådlösa alltså. Jag får signal från det på datorn men kommer inte ut på nätet. Fattar noll.

Lite gjort...


Jodå... Sätter man bara lite fräs på denna damen så blir något gjort i alla fall ;)
Har varit iväg en sväng på jobb för att kolla hur veckan ser ut...... Där var lugnt. Sen var jag upp om gamla lägenheten för en snabbkoll.... Har inte hänt så mycket där nej. Sen jag kom hem igen har jag pratat lite med sonen, diskat lite glas, sorterat tvätt och varit ner i tvättstugan. Nu sitter jag och sippar på lite äpple/kanel-te. Tänkte att jag kanske ska ta itu med uppackning nu och sen ta sonen till hjälp med att få ner tomma kartonger i källaren....

Jag har visst glömt äta idag också.... Har ju inget gott hemma =/ Bara vitt bröd........

Slitsamt...

Sov länge idag... Sen låg jag kvar i sängen och filosoferade. Kände inte för att börja dagen.

Jag slits mellan saknad och längtan till att vara beslutsam och klara vardagen...... Sitter med en stor klump i halsen och förbannar mig själv som kan låta saknaden ta upp en så stor del av mitt liv...... Är det fel på mig?????

Jag vet ju att jag klarar det men jag vill kunna klara det bättre än nu då jag hela tiden lever framåt... Jag glömmer "fånga dagen". Känner mig fånig som reagerar som jag gör.... Som en tonåring. Herregud.... Jag är ju för fasiken en vuxen kvinna.

Nåväl.... Knappt tre veckor nu till nästa semesterperiod ju =) Och under tiden är det jobb och barn som gäller..... Denna veckan har jag bara två pass så det är ju lugnt. Har en hel del att stå i här hemma.... Hann ju inte packa upp innan semestern. Så här ska inredas ;).
 
Måste försöka hitta på något kul med grabbarna bus också...... Om de vill vara med sin gamla mamma vill säga ;) Det var i alla fall en trevlig kväll i går med yngstasonen framför TV:n.... Han kan vara väldigt trevlig om han bara vill =)

Nu ska jag kanske försöka göra lite nytta.... Ska tvätta två.

Uppryckt...

Jodå....
Jag har ryckt upp mig ;)
Pratat en del i telefon
och har nu en trevlig kväll
framför Beck med yngstasonen =)

Om nu någon undrar alltså...;)

Sad and lonely...

Hej på er sötnosar som kikar in =)

Nu är jag hemma igen och jag måste tala om att för varje gång jag kommer hem känner jag mig mer ensam än innan..... Trodde att man skulle vänja sig vid det här med distans men nej... Verkar inte så =(. Så idag är en slappedag då jag sitter och tycker synd om mig själv ;) Måste man väl få ha?

Har sovit flera timmar också idag... Åkte nattåg hem och satt i nästan tio timmar och försökte sova... Inte lätt. Så jag kröp ner i sängen direkt jag kom hem..... Snacka om att där var ensamt då ;) Hehe... Fort man vänjer sig.

Sen finns det inga söner hemma.... Ute på vift båda två. Känns ju lite tråkigt men så är det med tonåringar....

Nu ska jag försöka få lite mat i magen...Har inte ätit något idag. Hjärtesorg vet ni...... Värsta bantningskuren ;)

Förresten ska jag rycka upp mig också... Bara så ni vet. Hehe....



Oj...Glömde säga att jag passat på att fylla år också på semestern.....
Bästa födelsedagen ever =) Tack älskling....

Hej så länge.....


Nu mina vänner...

...Ska jag krypa i säng.
Jag tror jag gjort allt jag skulle och har jag inte gjort det så må så vara.... Jorden lär inte gå under i alla fall =). Och jag åker på semester oavsett...... Hehe

Ha det bäst....... Puss


Förresten..."Läsare"

Det var visst svårt att hålla sig borta ändå... Eller???

Fredag...

Vaknade av telefonen i morse... Var en god vän som ringde för att prata en stund <3. Idag går jag minsann på semester =) Visserligen har jag häcken full idag men ändå.... Semestern börjar på riktigt i morgon då jag reser till vännen i över en vecka. Ska bli så skönt och jag längtar..... Men dagen idag blir som sagt hektisk och jag hoppas jag hinner med mina åtaganden... Fast det gör jag säkert =) Nu har jag lite att göra här på jobb för jag slutar ju inte förrän ett... Tjing

Kaffe, glass och cykelbyxor...

Nu är det så där konstigt igen med bloggen... Så ursäkta om det inte blir någon radbrytning eller bild =/. Som rubriken säger har jag frossat i glass. Var ner och köpte en paket jättegod chokladglass på ICA.... Till det dracks det minsann, tro´t eller ej, kaffe....Gott ;) Cykelbyxorna då... Var kommer de in i bilden undrar ni kanske? Jo, de är ju lite smått på tapeten igen... Börjar bli moderna eller nåt. Och jag måste säga att jag älskade cykelbyxor förra gången det begav sig... Skönt med töjbara plagg =) Har ett par gamla liggande här på jobb som jag brukar ha som pyjamas. Men jag tror bestämt jag ska ta dem med mig hem i morgon för skönare shorts får man leta efter =). Strunt samma att många tycker de är fula... Jag gillar dem

Åååååh....

... vad det var skönt med en sval dusch =)

Det är så hög luftfuktighet att man kan bli galen.... Men en dusch råder tillfälligt bot i alla fall. Har varit och röjt ännu mer i gamla boet och nu ser man en ände på det i alla fall =) Och nu ska denna damen kila till jobb... Stannar till 13 i morgon sen har jag mer än en veckas semester...Jippie =)

Puss på er sötisar.....


Lustigt...

Har varit iväg med stora sonen i Lund... Specialisttandläkaren igen. Varmt så det snurrar..... Mår illa hela tiden. Nämen visst ja.... Inte vara så negativ ;) hehe..

Har suttit och retat upp mig på söta "läsare" som lämnat den fina lilla kommentaren... Jo, jag vet att det bara är att släppa det men hey, jag som är så negativ kan väl inte bara släppa.....
I alla fall så hoppas jag att det inte är en vuxen människa som skrivit den.... Att först kika in i min blogg alldeles fanatiskt i ett par veckor och sen avfärda den med att tro att bloggen är hela mitt liv.... Hur är man skapt om man tror det? Har mött på detta fenomen i andra bloggar.... Att folk tror att bloggen är hela livet och att inget händer utanför den..... Sen är vi alla olika hur vi väljer att skildra våra liv i bloggform.... Jag har således valt att få ur mig skiten i skriven form och kanske på köpet få lite stöd av vänliga själar..... Det har jag fått med och har vuxit sen jag började blogga. Tack vare alla fina människor som finns...

Sen finns det ju sådana som aldrig lämnar kommenterer men som känner sig tvungna att lämna en för att tala om vilken usel blogg man har... Fast de som sagt läst den fanatiskt.... I don´t get it????

Sen är jag väl lite dum som svarar... Personen kommer ju inte hit igen...eller?

Kommentar...

Läsare om Nu....:
Har du inget postivit alls du kan ta fasta på i din tillvaro? Allt, precis allt du skriver om och som är ditt liv är sorgligt, jobbigt eller tråkigt. Jag lider med dej som är så negativ. Jag lämnar dej som läsare nu och letar vidare i blogvärlden efter nåt gladare.
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.238.---.---

Jo du kära läsare.... Jag har massor av positivt i min tillvaro att ta fasta på... Men det är min blogg och jag väljer vad jag skriver. Här "kräker" jag ur mig lite av varje för att sen i mitt verkliga liv kunna vara den positiva och trevliga. Bara så du vet.... Förresten har jag aldrig tvingat någon att läsa här... Varsågod att gå vidare. Vill ändå inte ha läsare som inte förstår mitt sätt att skriva =)

Ha ett bra liv.....

Nu....

....Vill jag ha lördag......
Så det så.


Längtar....

Ledset....

Nu finns han inte mer.... Söta gammelkatten som funnits i familjen i 14 år. Det är så jäkla sorgligt..... Stora grabben och dottern var med och oj vad vi gråtit... Sonen var väldigt känslomässigt fäst vid katten..... Usch det är så jobbigt och jag känner mig så usel.......
Fast jag inte orkar med katterna och ville detta så är det jobbigt... Har faktiskt haft fina stunder med honom.. Minns en dag då vi bodde i huset och han fortfarande var lycklig utekatt.... Han hade en massa konstigheter för sig på nybygget så dottern och jag satt på trappan och höll på att skratta på oss =)

Nåväl... Vila i frid fina, fina Arne.......Nu slipper du vara sjuk.




"Lånar"....

....lite trådlöst av någon ;) Är man inte smart nog att låsa sitt nätverk får man ju skylla sig själv..... Jag är varm och hualigen vad jag mår illa till och från. Alla mina kläder jag har på mig är lite smått fuktiga... Tydligen väntar det kanske åska idag med och det känns verkligen i luften... Tryckande är bara förnamnet.

Är så in i hel*ete irriterad. Telefonen skulle flyttas idag men fanskapet som bott här tidigare, som först försökte flytta härifrån utan uppsägningstid, har fortfarande något jäkla bredbandsabonnemang kvar så min telefon kopplas inte in. Att sen försöka få någon reda med Glocalnet som är hennes leverantör är ju inte det lättaste. Nu måste de först ha tag i henne innan det kan bestämmas när min telefon kan kopplas in... Det suger =(.
Behöver ju för fasiken telefon..... Skitkärring som bott här innan.......


Morning...

Fortfarande klydd och kladd i bloggen... Jag kommer inte åt rätt redigerare. Snart är ett arbetspass slut och sen har jag ett till mellan torsdag och fredag sen är det minsann en hel veckas semester som hägrar =). Fast innan dess är det massor som ska hinnas med. Idag fortsätter flyttstädet och ikväll det mindre angenäma med att avliva storkatten.... Fy vad hemskt. Rena rama traumat för stora sonen..... Nåväl, nu måste jag fixa lite här innan jag kan kila hem i solen..... Puss på er =)