I´m alive.....

Ett litet kort inlägg från mig =) Jag har riktigt roligt men tyvärr störs jag av knäppa sms hela tiden. Men det är ju bara att stänga av telefonen antar jag. Synd bara om mina barn vill mig något. 
Ska snart iväg på nya äventyr...hehe. Nä, jag ska ut i snön och hälsa på några folk =) Hoppas allt är bra med er.....

Kram...

Nu stänger jag ner här..... Måste se till att bli klar för att gå till tåget om en halv timme. Jag kommer nog inte att blogga när jag är borta så om vi inte ses så får ni ha en fin helg.... Jag är hemma igen på söndag kväll. Kramen.....


Resdag....

God morgon mina vänner..... Uppe med tuppen idag och huvudet värker. Har nog sovit dåligt i natt känns det som. Ska snart in i duschen så kanske känns det bättre sen.
Ja, idag reser jag bort och stannar borta över helgen =) En liten minisemester hemifrån. Det ska bli så skönt att bara koppla av..... Det var ett tag sen. Känns som att jag inte har så mycket tid att sitta här nu. Måste ju fixa till mig och se till att jag har allt med mig. Tjingeling......


Sova....

Tack och lov gick huvudvärken över ganska snabbt innan efter intagande av Ibumetin =) Sen har det varit fullt upp här hemma. Jag åker bort i morgon så jag har packat och haft mig =) Nu ska jag uppsöka sängen min för klockan ringer fem i morgon bitti...... Sov gott vännerna.


Ont...


Hualigen vilken jäkla huvudvärk jag plötsligt fick =( Det tycker jag inte alls om.... Har inte tid. Ont som satan i nacken med.... Och illamående. Fattar ingenting =O

Trött....

Hallojsan..... Äntligen hemma igen och jag har precis ätit. Blev grillad kyckling med potatissallad idag. Nu är jag mätt..... Måste snart kila ner i affären för jag upptäckte att dasspappret är slut =/ Inget kul att sitta utan...hehe. Jag är trött nu men har en hel del att fixa med i kväll......

En stund över...

Fick en liten stund extra att bara ta det lugnt =) Fast det vet i sjutton om det är så bra.... Är förbaskat röksugen idag =/ Det gillar jag inte.
Bort, bort förbenade sug..... Jaja, kaffe nu och sen iväg igen för diverse inköp innan jobb. Hopp hej....


Off we go...

Nu är morgonens eskapader avklarade.... Var en hel del tjafs idag igen innan sönerna kom iväg. Lagom tröttsamt ;) Nu är jag själv också så gott som klar att kila iväg. Ska bara ha en snabb kopp kaffe i mig sen en snabbpromenad ner till kursen. Ska sedan gå direkt därifrån till solarieholmarna =) Skönt....... Ha en fin dag mina vänner.


Fullt upp....

God morgon.... Onsdag och jag har fullt upp. Fast jättefullt upp är det kanske inte men så gott som. Ska iväg på någon utbildning på förmiddagen och sen i eftermiddag är det jobb. Efter jobb är det en massa annat som upptar min tid..... Känns bra att ha mycket att göra, ingen tid att sova eller snöa in vid datorn =).


Vojne, vojne...

Seg kväll det här.... Bara jag och yngsta sonen som varit hemma så vi värmde oss micromat =) Stora grabben var på pizzeria med någon kompis..... Han hade ätit stekt rödspätta med potatis..... Han älskar fisk =). Har mest bara suttit här i min ensamhet. Blev så trött ett tag att jag först tänkte lägga mig ner i soffan och somna men gjorde det inte. Nu har jag några jäkla vita strips i ansiktet som ska ta bort pormaskar...hehe. Får väl se om det funkar. Sen ska jag kila in och ta en dusch.... Känns som jag behöver det nu.


Nytt...

Lite bilder på mina nya saker. Inga jättebra bilder precis men det får duga. Kanske dyker det upp en bild någon dag då jag har tunikan på mig =) Smink och annat lägger jag inte ut bilder på..... Bara lite mascara och pennor.









 




Men va fan...


Min jäkla hormonspiral är verkligen på upphällningen och ska bytas ut. Så numera har ju denna damen ytterst sparsam mens. Förutom just nu...... Det kommer ju hur mycket som helst och det hugger till vänster i magen på mig. Fy fan vad det gör ont.... Så ska det väl inte vara? Hehe... Jäkla länge sen liksom jag hade mens så jag vet knappt hur det ska vara. Jag avskyr när jag får smärtor som jag inte kan härleda till något för då börjar jag ju genast inbilla mig det värsta ;) Dödssjuk eller nåt..... Hehe.
Äsch.... Skit samma, det går säkert över.... Eller hur?

Hello....


Sitter och "tjuvbloggar" på jobb..... Här är lugnt just nu. Det har varit hektiskt idag men det känns väl bra =) Var iväg och fick min B-12 spruta i alla fall, så får jag se om det gör nytta. Skrev upp en ny tid till nästa spruta om 3 månader också. Sen for jag iväg till Hässleholm och fixade en del nytt smink och en ny snygg necessär. Jag är så lycklig för på Lindex hittade jag en morgonrock som jag genast blev förälskad i =) Ljusrosa med lite söta volanger på..... Precis vad jag är ute efter ju.... Tyckte det var ett kap för 199 kronor men vid kassan visade det sig att den bara kostade 99 kronor så gissa om jag är glad nu =) Blev lite strumpor och trosor också där. Sen hemåt för att lämna grejerna innan jobb och så ner för att testa snygga klänningen/tunikan och den satt som en smäck.... Så jäkla snygg så det är inte sant =). Senare i kväll kanske jag lägger in bilder på mina inköp. Nu är det snart dags att jobba lite =) See ya....

Blähä.....

God morgon.... NOT. Fy fasiken vad jag är trött på sura gapiga tonåringar... Jag säljer snart honom, ja minstingen. Det är han som är värst och som skapar en oerhörd stress i denna stackars kropp. Nu är det dags att skaka av sig honom och ta nya tag för jag har en del att göra..... Tänkte plocka lite här hemma innan det bär av till vårdcentralen och sprutan.... För efter det har jag fullt upp fram till i kväll.


Huvudvärk....

...fick jag visst nu =/ Känns som att det är dags att uppsöka sängen alldeles snart..... Känner mig ganska trött nu och det är en intensiv dag som väntar mig i morgon. Tycker det känns skönt visserligen för det är inget tråkigt jag ska göra. Ja, om man bortser från att jag ska få en spruta i baken ...hehe.
Säger god natt nu till er mina vänner.... Hoppas ni får sova gott och får fina drömmar =) Puss....


Trååååkigt....

Uääääck, vad trist det är då....... Sitter här och dricker kaffe och har tråkigt. Fick ett ryck att åter igen ha ansiktsmask så det har jag nu. Fast jag skrämde visst precis dottern....hehe. Hon kom innanför dörren och fick syn på mig och ryckte till..... "Du kan väl inte sitta där och se ut som ett spöke".....hahaha.
Köpte förra veckan en fet nattkräm till ansiktet för att jag fått så torr hy men nu har det poppat upp flera finnar i stället =/ Det gillar jag inte.... Så därför fick det bli rengöring i kväll..... Ett fåfängt försök att få bort finnarna igen...hehe.


Hemmakväll...

Då var man hemma från jobb igen och maten står i ugnen. Blir pasta carbonara idag... Sådan där djupfryst =) Sen blir det en lugn hemmakväll för mig. Som vanligt kanske jag ska säga....Hehe. I morgon är det full rulle från morgon till kväll nästan på. Sprutan på morgonen sen direkt till Hässleholm för att införskaffa vissa saker och sen till jobb på eftermiddagen. Lite skönt är det ju att ha att göra en dag =). Jag har spanat in en mycket snygg tunika/klänning i affären under oss men tyckt den är lite dyr men idag tänkte jag på att jag kan vara värd den =) Ska in och testa den i morgon och sitter den snyggt på mig så köper jag den till mig själv i present för i morgon har jag varit rökfri en hel månad =) Nog kan jag vara värd något då?


Kafferast...

Nysolad och nyduschad sitter jag här och väntar på kaffet. Ska ha en liten "rast" nu innan jag kilar till jobb. Känner mig ganska nöjd och glad nu faktiskt och det är något så banalt som kroppen som gör det. Jag känner mig så smal idag =) Det är en skön känsla.....

Hmmm...

Det blev en stund sova ändå..... Men det var bara för att jag var så arg och ledsen över något. Behövde helt enkelt sova bort skiten. Nu känns det väl något bättre men jag är fortfarande lite arg. Ska nog snart fixa till mig lite och kila ner i solen en stund. Kan vara skönt med värmen.....


Ajajaj...


Finally..... I morgon ska jag få min injektion med Behepan =)
Jag kommer minsann till skott ibland ;)


Ny vecka...


God morgon.... Då är det måndag igen. Jobbar som vanligt en sådan dag och jag har inte alltför betungande uppgifter att ta itu med innan dess. Ska ringa vårdcentralen och förhoppningsvis kunna gå dit för att få en spruta med mitt B-12 vitamin. Annars inget speciellt idag. Inte som jag kan erinra mig just nu i alla fall =/

Nu é det bra....

Nu ger jag mig för idag.... Ska få grabbarna bus i säng sen kanske jag själv också kryper in under täcket. Ny vecka i morgon ju och för en gångs skull kommer jag inte att ha så mycket tid till att ligga i soffan. Fullt upp med andra ord =)

God natt sötnosar....
Sov gott



Mer musik...

Denna tycker jag är så fin......

Josefin Nilsson
"Med hjärtats egna ord"


Westlife med Diana Ross....

"When you tell me that you love me"


Lite kul nonsens.....

Jahaja.... Denna nonsenslista hittade jag inne hos Ann...
Tycker det är lite kul med listor så håll till godo =)


Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 17.53
2. Namn? A.....
3. Vart bor du? Hemlis
4. Hur många barn vill du ha? De tre jag har räcker ;)
5. Vill du gifta dig? Nope....
6. Har du ätit sushi? Nej
7. Favoritglass? Vanlij med krossad choklad!
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet?  Inga just nu...

9. Humör? Ganska bra....


Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nepps... Men tagen av dem
2. Har du en hund? Nix
3. Sover du helst själv eller med någon? Just nu själv...
4. Tror du på spöken? Jo det gör jag...

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej, aldrig i livet...
2. Skulle du vilja väga mer? nähä =O
3. Skulle du vilja ha sex nu? Kanske det ....
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Kunde ju vara lite kul....

KAN:
1. Kan du röra på öronen? Ja de rör sig när jag tuggar =)
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej...
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Japp....
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Det kan de
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Lätt ;)
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Utan alkohol i alla fall...
7. Kan dina vänner lita på dig? Japp....
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Nähä... Hade ändå inte synts =)
9. Kan du suga? Hmmm.... ;) Hehe....

10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Nja...

HAR.

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?  Har jag säkert....
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Tror det.....
3. Har du syskon? 4 stycken

4. Har du någonsin haft sex med någon? Hehe... med tre barn vore det märkligt annars...
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Vet ej
6. Har du varit full den här månaden? Nope
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nähä....
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nä...
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja, någon gång har jag....=)
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Kanske inte exakt tre år, men äldre =)
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Inte exakt fyra år äldre nej....
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Inte vad jag minns....
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Hehe... Inte samtidigt i alla fall
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nope!!!

Gör gärna denna... Men säg till mig då så jag får läsa =)


Halsbränna...


Nu är denna jobbhelg slut...... Och halsbrännan från helvetet har jag med mig hem =/ Min mage har verkligen inte varit riktigt som den ska senaste veckorna. Uppblåst och bråkig är den men halsbränna är nog det värsta man kan ha... Brinner ju längs hela jäkla halsen..... Nåväl, jag har testat att dricka en samarin...Får väl se om det hjälper. Jäkla dumt att jag är så sugen på kaffe nu. Kanske inte det lämpligaste att dricka.
Annars är det skönt att vara hemma och nu ska jag bara slappa. Yngsta sonen har själv fixat mat idag och äldsta kan värma en pizza i micron, så jag behöver inte ställa mig vid spisen =) Soffan hägrar..... hehe.


Morning...


Jag ville inte vakna idag när klockan ringde....... Känner heller inte alls för att jobba. Just nu sitter jag och känner mig yr och kallsvettig men försöker samla krafter för att komma in i duschen. Förhoppningsvis piggar jag på mig där inne. Det är jobb som gäller idag som sagt..... Hela långa dagen.

Blir knäpp...

Nu har jag i ett par timmar haft ganska hög puls trots stillasittande. Jag orkar inte med det..... Det känns ju för fan som jag går på högvarv. Försöker slappna av lite i soffan men känner hur jag slumrar samtidigt som jag inte gör det.... Om nu det går att förstå. Jag är i alla fall jävligt trött på mitt hjärta nu. Blir ju värre för varje dag =(


Sååå lugnt...



Det blev visst ordentligt lugnt och skönt här hemma i kväll. Bara jag och lillkillen...... Vi har just ätit kebabkött i pitabröd med grönsaker och vitlökssås. Det var riktigt skönt att bara vara vi två vid matbordet. Fick pratat lite och skojade med varandra på ett helt annat sätt än när vi är alla. Nu sitter jag här i vardagsrummet och han sitter vid brorsans dator i andra sidan lägenheten.... Men vi trivs =) Snart har kaffet runnit ner och då ska jag njuta kvällen........


Soffmys....

Det är märkligt.... Bara jag sätter mig i soffan och lutar mig bakåt så känner jag hur ögonen sjunker ihopa och huvudet vill sova.... Jäkla trött jag är. Har i alla fall varit ut en sväng på byn och kikat på kläder men som vanligt fanns inget speciellt. Köpte några baslinnen och en söt grön kjol på rea.... Får väl se om jag använder den. Var ner och solade också. det enda som finns kvar att göra nu är väl att inhandla mat och kaffe...... Men det får bannemej vänta. Nu ska jag bara sitta här i soffan och mysa.....


Varför....

Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att ta sig för något. Nu har jag suttit här i över en och en halv timme och funderat på att gå ut en sväng..... Satt nästan och slumrade till i soffan. Men inget händer...... Jag bara sitter och fortsätter fundera. Var är min ork och var är min lust???? Jag tycker att det mesta känns pest just nu. Jag menar...Hur normalt är det att tveka till att handla nya kläder??? Bara för att man inte känner för det.....


Fyra veckor...

Det är inte klokt men idag har jag varit rökfri i 4 veckor.... Knappt man tror det är sant. Jag förstår inte att tiden gått så fort. I morse när jag vaknade kände jag mig röksugen men kom snabbt på att nä, kaffesugen är det jag är ;). God morgon förresten.... Det är ju lördag idag och jag får snart gå hem och fira ledig dag. Ska inte göra så värst mycket idag... Kanske gå på byn och kika lite, vill ha en ny kjol. Sen ska jag väl ner och sola en sväng =)


Fredagskväll på jobb....


Jäklar i min lilla låda vad denna dagen segar sig fram.... Riktigt långtråkigt har det varit. Men nu sitter vi här och ser på Let´s dance så man kan få sig några goa skratt. Ganska kul den där Carl-Jan =).
Tack för era fina ord om mitt hår....Jag trivs jättebra och känner mig fin =) Nu ska jag sätta mig vid TV:n igen tror jag.....

Håret då...

Nu är jag snart redo att dra till jobb... Fick börja lite senare idag, tack =) Men så kom jag på att jag ju inte visat upp håret än. Har ju inte gjort vid det sen jag klippte det. Men nu är det ju i ordning så jag tog bild. Jag är faktiskt mycket nöjd =) En annan bild som är mindre anonym visas så klart i låsta bloggen ;)


Klicka på bilden så blir den större...


Fryser...

Fy vad jag började frysa..... Sitter invirad i min filt nu och jag ska inte men åh vad jag vill lägga mig igen.... Är trött så det snurrar och det hade varit så gott att krypa in under täcket och fått lite värme. Men, men... Denna damen har ju lite att fixa med. Samla ihop tvätt till i morgon, duscha, gå till apoteket och köpa nya nikotinplåster. Säkert är det mer jag borde hinna med innan jobb. Så idag får jag bestämt inte vila.

Fredag....

God morgon..... Usch ja, fortfarande lika trött. Fattar inte hur jag kan somna så lätt och snabbt på kvällarna trots att jag sovit så mycket på dagen. Nog är jag trött alltid. Skulle gladeligen sova någon timme till. Idag har jag inget speciellt inplanerat på förmiddagen men i eftermiddag ska jag iväg och jobba och jobbar sen hela natten.

Natti....

Nu är det dags att sova..... Får se om jag klarar morgondagen utan att sova i soffan ;) Jobb väntar ju mig under dagen och natten. God natt mina vänner och sov gott...... Det ska jag, tror jag.


På tal om änglar...

De flesta i min omgivning vet att jag älskar änglar och att jag samlar på dem. Dottern är så söt att hon gör egna illustrationer. För lite mer än två år sedan fick jag en verkligt fin gåva av min stora son. Han var iväg i Danmark över dagen och kom hem med en "Worry angel box". En liten fin låda med en glasängel i. Inuti finns också en lapp där det står: 
The Angel in this box Is the guardian of your heart.
Give her your worries and your fears,
So hope and peace can start,
Keep this box nearby you ,
And know how much she cares ,
For when you need love and joy ,
Your angel will be there.  



Det var så fint tänkt av sonen... Han vet att jag ständigt oroar mig och han vet att jag gillar änglar. Det kan man väl kalla för kärleksförklaring =) Ängeln står alltid vid min säng.....

Nagelfix...

Sitter här och bara slappar och slöar =) Ganska skönt på min ära. Har i alla fall fixat till lite naglar...Både på händer och fötter. Har ju inga långa fina naglar på händerna längre så jag klippte dem lika korta allihopa och sen lackade jag dem bara med genomskinligt lack.... Tånaglarna blev denna gången giftigt blå ;) Ångrade mig....blev naturellt på tårna med =)


Mitt hjärta...

Åh, jag tror jag börjar gråta...... Dottern tog precis på sig kläder för att gå ut en sväng med sin pappa. Precis innan hon går utanför dörren säger hon till mig: "Kolla din mail"...... Okej, sagt och gjort. Vad hittar jag då där? Jo en alldeles underbar illustration som hon gjort åt mig =) Och en fin text......

When you're in trouble or in pain there is always an angel watching over you.
Jag älskar dig



TACK.....
Älskar dig hjärtat.... Förlåt att jag är så tjurig ;)

Hamburgers...

Jahapp.... Bidde hemmagjorda avlånga hamburgare idag =) Hittade ett nytt bröd i affären som såg så gott ut att jag tyckte det kunde passa som hamburgarbröd. Det gjorde det också.... Skitgott blev det =) Stekte avlånga nötfärsbiffar och sen hade jag majonäs, lök, sallad och gurka i... Blev skitmätt av två stycken bara..... Nu är nog kaffet klart =)



Sådant här bröd var det....Jättegott =)

Ett tag sen sist....

Dags att se vad änglarna viskar till mig idag =)



"Du är i säkert förvar,
omfamnad av din skyddsängel som inte låter något ont hända dig.
 Det finns ingen kraft starkare än kärlek
och det är runt omkring dig överallt just nu.
Slappna av, sänk din gard och du kommer att känna det starkare."


Fy fan...



Var nere i affären och vid brödet passerade jag en kvinna. Fy fan vad hon stank =O Har jag verkligen utsatt folk för denna vidriga odör??? Det luktar verkligen apa från rökare..... Jag kan tycka det luktar gott att gå förbi någon som röker men detta var något i hästväg.....Det var verkligen som folk säger, som att stoppa näsan i ett askfat =/ Fy, fy, fy fan........ Stackars er som varit i min närhet =/ Jaja...Ni är ju inte såå många i blogglandia men ändå. Vidrigt är det i alla fall och tack för att jag gick förbi denna damen och fick total avsmak för att börja röka igen.... Det är sådant som behövs för att motivera mig dagar som denna då jag flera gånger varit nära att köpa cigg. Jag vill aldrig mer lukta på det viset......

Okej då...

Lite bättre känns det allt nu. Det är konstigt att det alltid är framåt eftermiddagen och kvällen som jag tycker det känns lättare. Och nog har jag vissa glädjeämnen i mitt liv självklart.... Det är bara så att emellanåt ser jag dem inte eller så måste jag vänta lite och då är det tråkigt. I alla fall så har jag fått tummarna ur häcken ;) Har röjt undan en hel del i köket och diskat undan en maskin... Slängt en massa gamla tidningar och papper som låg och skräpade med.... Nu ska jag ner och handla sen ska jag röja undan lite i hallen och vardagsrummet också. Lite hjälpligt så där...hehe.


Jävla skitliv...

Börjar bli förbaskat trött på mig själv nu. Snackade en stund i telefon i morse och sen la jag mig till rätta i sängen och sov fram till halv ett. Fan vad jag sover bort livet just nu. Finner liksom inga glädjeämnen att vara vaken för..... Allt är bara extremt trist och grått. Det kanske är tur att jag jobbar i morgon igen för då kan jag i alla fall inte sova. Just nu känner jag faktiskt mest för att krypa ner under täcket igen. Bara för att det är så trist och jag känner mig deppig och ledsen. Skitliv.

Nej....

Jag rymmer.....


Äsch..... skitmorgon

Torsdag morgon...

Fy fasiken vad jag är trött på att vara trött nu...... Kan det aldrig ta slut liksom? Det är i alla fall torsdag idag och inget särskilt lär hända idag heller. En grå, trist vardag som alla andra..... Som vanligt tänker jag gå och lägga mig när grabbarna stuckit till skolan..... Jag orkar liksom inget annat. Hoppas på att jag tar mig i kragen och städar senare idag i alla fall.


Ajajaj...

Jag har förbaskat ont i axlarna så nu blev det en stund med vetevärmaren.... Får väl se om det hjälper. Det gör riktigt ont nu...... Sen blir det visst två nattmackor också =O Inte det vanligaste för min mage precis men jag var sugen nu =)


Lugn kväll...

Har tagit det ganska lugnt ikväll.... Suttit i fotbad och filat och fixat fötterna. Känns skönt nu och i morgon ska jag lacka tånaglarna så känner man sig ju lite finare =) Sen blev det en dusch för att tvätta ur alla små hårstrån från håret som blev efter klippet idag.... Nu sitter jag bara och slappar i soffan. Känner mig i alla fall ren och fräsch =) Tror att jag är nöjd med håret också.....Det återstår att se i morgon när jag fixat till det.... Va fan, hur blev det hockey på TV:n? Blä...måste slå över =/ hehehe....


Plötsligt...

Helt plötsligt slår det mig att jag aldrig mer (förhoppningsvis) kommer att röka en cigarett.... Då kan jag känna sådan saknad. Ciggen har varit en del av mig i 23 år nu..... Kanske inte så konstigt att jag saknar den.
Men jag är STOLT.....Jag SKA INTE röka igen.


Nytt...

Mmmm, det var gott med kaffe =)
Nu ska jag putta in pytten i ugnen så vi får lite mat i våra magar......

Också finns det lite nytt i låsta bloggen ;)


En del...

Har fått gjort en del i alla fall idag.... Bara städningen som tyvärr ströks om foten, men det är ju så himla trist så det är väl inte konstigt. Får väl ta det i morgon då..... Men jag har varit iväg med dottern på apoteket och sen solade jag en sväng och efter det blev det en längre promenad till Lidl men där var inget kul så det blev lite batterier och sen en promenad tillbaka. Har sen handlat middag också och idag vankas det pytt i panna med sås..... Det är sååå gott =)
Nu är jag precis hemkommen från frissan och hon var så snäll och fixade till det så nu är det ett par mm. kortare och ska säkert gå alldeles utmärkt att fixa till. Så i morgon kan det ju hända att det dyker upp en bild =)
Nu är det kaffedax......Mums ;)


I did it again....


Jaha.... Nu har jag varit dum och sovit bort halva dagen igen... Fy fasiken vad jag blir arg på mig själv. Blir ju bara så jäkla seg av att sova och sova.... Men nu sitter jag här och försöker förlåta mig själv för mina dumheter. Ska koka mig lite kaffe istället och sen göra mig i ordning för dagen.... Ska ner till frissan idag och fixa till håret tänkte jag..... Sen har jag väl några till ärenden.
Städningen då? Jaaa, kanske jag gör det idag.....kanske inte ;)

Morning...

Ännu en riktigt trött dag..... Nu vill jag att det ska bli kul att vakna och stiga upp igen. Tycker just nu att det är pest och pina att vara så trött och idag är jag röksugen också =/. Sitter här och dricker kaffe och inbillar mig att det är som cigg....typ. Jag är ledig idag med och har inget inplanerat.... Kanske, om lusten infinner sig, ska jag storstäda......Men det är bara kanske ;)


Kväller....

Hmmm, inte mycket aktivitet här inne idag..... Varken bland kommentarer eller från mig. Känns inte riktigt som jag har så mycket att säga. Har inte hänt så värst mycket och det som hänt lämpar sig inte direkt för bloggen.
I morgon har jag varit rökfri i 25 dagar.... Det känns ganska gött även om det fortfarande är jobbigt.


Coffeebreak....

Har varit ute en sväng i det fina "vårvädret".... Kändes ganska skönt, Var in en sväng och solade med och det var riktigt skönt även om jag känner mig lite bränd nu.... Det går väl över. Nu är jag hemma en sväng och har just tagit dunderkuren och dricker i detta nu kaffe.... All denna aktivitet och ändå känner jag mig fortfarande som värsta zombien.... Fattar inte riktigt var denna trötthet och matthet kommer ifrån.... Inte heller den förbenade smärtan i huden och musklerna. Skit samma.... Snart ska jag ut en ny sväng och handla mat.
Jag var inne i klädaffären innan för att kika på nya jeans..... Men åh vad det är jobbigt att ge sig in i den djungeln. Jag har ju alltid så svårt att hitta jeans som passar min kroppsform.... Så idag är nog ingen bra dag att prova jeans. Det får bli en annan dag.

Sova och äta...


En sådan dag igen tydligen.... Har tillbringat förmiddagen i soffan med att sova och emellanåt prata i telefon. Är verkligen superseg idag igen och känner mig oerhört svullen i kroppen. Har också ont i lederna och musklerna. Framförallt armarna känns alldeles utarbetade. Knepigt...... Det känns just nu som om jag helt enkelt får acceptera att jag mår så här idag.... Gillar egentligen inte det men det kvittar ju vad jag gör så är jag ändå bara seg. Lite senare ska jag dock ge mig ut en sväng till solarieholmarna.... Måste fylla på med färg =). Nu har jag precis petat i mig lite fryukost och ska minsann lägga mig en stund till innan jag orkar sätta fräs.....

Ledig....

God morgon i stugorna....När jag steg upp var båda grabbarna bus redan uppe =) Det har nog aldrig hänt förr. Fast stora killen har sovit sen femtiden i går eftermiddag så konstigt vore det om han inte kom upp. Själv sitter jag här och längtar tillbaka till sängen.... Känner mig yr och kallsvettig. Tur jag är ledig för så fort grabbarna farit iväg då är det jag som åter intar ryggläge =)


Mittinattenblogg....

Puss och God Natt....


Vad hände liksom?



Det är ingen fara med mig......
Blir så förundrad över att jag helt plötsligt blir så ledsen.
Jätteledsen...........

Utan egentlig anledning


Typiskt jag...

Sitter här och känner mig rastlös...... Och det av en ganska dum anledning. Jag inbillar mig att jag måste klippa lite mer på håret.... jämför med bilder från förra gången och tycker det ser kortare ut då. Så jag är rastlös för att jag ju måste in till frissan i morgon och fixa det. Sånt kan jag bli knäpp på =/
Annars har jag inte gjort mycket i kväll...
Pratat lite i telefon, skrubbat ansiktet och haft ansiktsmask.... Krämat in fejset med, så nu är jag jättemjuk =) Nu har jag tråkigt.....Ska nog snart lägga mig. Förresten är detta min lyxvecka ;) Nu är jag ledig fram till fredag..... Gött.


Almost home alone...

Hemma från jobb nu och här lär det bli lugnt =) En son är hos kompisar, en annan son vilar och dottern är hos pojkvännen och gubben ska bort.... Snacka om lugn och skön middag framför datorn eller TV:n. Skööönt =) Fast jag får se om jag får i mig någon mat....Är visst lite dålig i magen. Men jag är ju hungrig så lite lär jag väl få i mig. Ska äta piroger....Ska bli gott. Sen kanske jag somnar i soffan i värsta fall...Är så trött.


Vilket lyft...

Det är inte klokt vad håret påverkar.... Nu har jag tvättat färgen ur håret och fixat till frissan som jag vill ha det och genast ser jag mycket piggare och fräschare ut.... Det är som om hela ansiktet får sig ett lyft. Fråga mig inte om det verkligen är så eller om det bara är jag som ser gladare ut för att jag trivs.... Spelar ingen roll egentligen, så länge det känns bra. Förhoppningsvis slut på deppet för denna gången...... Snart dags att rusa till jobb =) See ya....


Flera kilo lättare....

....känns det som jag är nu. Otroligt vad lätt mitt huvud känns alltså. Så jäkla mycket hår jag hade på huvudet=) Frissan halkade omkring i allt mitt hår som hon klippt av. Hehe.... Hon klippte fram massa gråa hår så om en stund ska jag kleta färg i det så det blir svart och snyggt igen. Idag har jag en riktig "snyggdag"....Även innan jag klippte mig faktiskt. Inte så att jag kanske är så snygg utan att jag känner mig så =). Sådana dagar gillar jag...
Nu ska jag först ha en kopp kaffe......


Ojojoj...


Vilken natt jag haft... Jag tror inte jag kunde somna förrän framåt halv fyratiden. Där låg jag och vände och vred på mig med min bok i handen..... Till sist somnade jag för att sedan drömma en massa konstiga drömmar. Visst är det konstigt med drömmar...När man är i en dröm så är det som att det händer på riktigt och när man sen vaknar och minns drömmen så ser man det ur ett annat perspektiv. I alla fall är det trevligt att minnas lite av sina drömmar även om det innebär att springa från ett rasande World Trade Center =/.
Nu sitter min stora gosse framför mig och äter rostat bröd...Hör och häpna =) Han steg upp så fint idag...Nu ska jag bara försöka få upp den lilla som egentligen har mer bråttom....På återseende =)


Snart läggdax...

Då var denna dagen med på väg mot sitt slut. Ska snart leta mig in mot sköna sängen och få min skönhetssömn...fniss ;). Nåväl, sömn i alla fall...
Gick en promenad till i kväll och när jag varit ute en stund kom regnet...Tack för det liksom. Sen blev det snöblandat =O. Men jag gick oförtrutet på och blev lite blöt...Men det var en skön promenad i alla fall. Nu har det övergått i riktigt snöande och det lägger sig visst också. Undra hur länge det stannar denna gången....
Nu går jag och lägger mig med tanken på att det blir en bra dag i morgon.... Jag ska ju klippa mig =)

God natt och sussa sött =)
Puss....


Kväller...



Då var snart denna dagen slut..... Och inte har jag gjort det jag skulle. När jag kom hem efter promenaden la jag mig i soffan med täcket över mig och såg på "Den lilla sjöjungfrun" med sonen =) Hehe...jag som aldrig tittar på tecknat.... Visserligen såg jag inte klart den men den fick mig i alla fall att hålla mig vaken. Sen gick jag ner och handlade lite och sen hem och fixade kvällsmat.... Blev makaroner med köttfärssås idag och det var halvgott. Hade glömt köpa margarin så jag fick fräsa såsen i olja och det blev en konstig bismak.... Men det var ätbart i alla fall.
Nu sitter jag med mitt kaffe i vanlig ordning och funderar på att det ska bli en promenad till ikväll.... Känns som det behövs då magen bara växer....NEJ, det är inte något annat än fläsk som växer ;) hehe.....
Och...Jag är såååå glad för att jag ska klippa mig i morgon =) Åh, att slippa se denna gamla trötta tant i spegeln..... Nästan exakt två månader sen jag klippte mig så det är välbehövligt. Sen ska jag kleta ny färg i det också..... Sen hoppas jag att jag kan känna mig lite snygg igen =)

Tråkdag...


Hu, vad jag är kall om händerna..... Vill inte riktigt tina upp efter min nästan två timmar långa promenad.
Men nu har jag i alla fall kaffe som kan värma mig =). Känns skönt att mesta delen av denna dagen redan försvunnit....Jag förstår inte varför söndagar alltid ska vara så sega. Men om en stund ska jag ta fram fotbadet och försöka fixa till fossingarna...Kan behövas. Tror jag ska skrubba ansiktet med och sen ta ansiktsmask..... Kan vara skönt att känna sig lite fin och i morgon blir jag ännu finare för då ska jag äntligen till frissan =) Jippie......

Aktivitet....

Nu har jag stoppat i mig dagens dunderkur och sitter här och funderar på att faktiskt aktivera mig själv med en promenad. Kanske inte helt fel..... Det behövs efter gårdagens godisintag =)

Oj...

Jäklar vad jag kan sova då..... Vaknade för knappt en timme sen och kunde inte riktigt ta mig ur sängen utan låg kvar fram tills nyss. Jag känner mig segare än vanligt. Gillar egentligen inte att sova halva dagen men jag tror att det behövdes idag....Kanske skulle jag t.o.m. sovit längre. Inget inplanerat idag utan bara slöa och slappa.


Sova var det visst...

Kan undra om min dunderkur redan gjort verkan.... Känner mig inte speciellt trött i alla fall. Men tror ändå jag smyger in i sängen nu. Jag har så tråkigt och då är risken ganska stor att jag blir röksugen..... Inte för att jag har några cigg att röka men jag känner hur ledsenheten börjar överfalla mig nu. Så mina söta vänner.....
God natt till er =) Sov sött....


Här sitter jag och sitter...

En oerhört lugn kväll.... Tråkig men skön på samma gång. Har hunnit ta en dusch och skalat av lite päls från kroppen ;) Sen har jag väl mest bara suttit vid datorn. Inte bloggat direkt utan mest läst. Var ner med stora grabben i godisaffären också och fixade lite lördagsgodis. Var lite kul för han som har affären håller på Helsingborg i fotboll och vet att denna familjen håller på Malmö. Han sa att om vi höll på Helsingborg så fick vi rabatt...Jag sa att jag är neutral i frågan...Fick då 5 kronors rabatt =) hehe...Ibland lönar det sig att inte bry sig om sport.....
Tror snart jag ska sova...Händer ju inte så mycket mer kul verkar det som. Då kan jag lika gärna sova.... Hoppas ni haft en bra lördagskväll....


Konstiga mamma....

Mina stackars söner har inte längre mammas odelade uppmärksamhet och det har de svårt att vänja sig vid ;) De är inte vana vid att jag talar i telefon någon längre stund mer än kanske med mormor.... Mamma har liksom inga vänner =/. Idag visste de inte riktigt vad de skulle göra när jag pratade ganska länge i telefon med en vän..... De frågade en massa nonsens och sen stod de bara och flinade...hehe. Men de får minsann vänja sig vid att deras trista mamma också kan ha vänner =)  Jag är i alla fall glad.....


Dunderkur...

Nu är jag förbaskat trött på att vara trött.... Jag sover hela nätterna och ändå räcker det att jag vilar huvudet lite på dagen så somnar jag.... Går omkring i ett zombieliknande tillstånd. Men nu kom jag på värsta dunderkuren =) Såg att vi har ett rör Berocca stående så en sådan brustablett om dagen tillsammans med rosenrot och multivitamin..... Om inte det gör nytta då undrar jag om något gör det =/.


Insläppt...

Vilken jäkla morgon.... Vaknade inte förrän tio idag, bara det är knepigt... Sen startade jag datorn och kom så klart inte ut på nätet... In till stationära för att försöka fixa det och fick koppla ur routern en stund och sen funkade det igen.... Under denna tid blev jag mer och mer kallsvettig och illamående....Snurrade i skallen gjorde det med. Än har det inte gått över och det är enerverande för jag blir så röksugen när jag mår så....... I alla fall så var det ju inte nog med allt strul med datorn utan givetvis kom jag inte in i bloggen.....GRRRR. Tur jag hade en vän att chatta med så länge......
Ja, lördag är det visst idag...... Inget inplanerat men kanske lite behandling i badrummet senare. Behöver ansa en del både här och där ;)
Måste ju fixa kaffe med....det tog ju slut nyss.....Mitt röksubstitut =/ Måste ha kaffe......

Natti, natt...

Det har varit en bra kväll.... suttit här vid datorn i min ensamhet.Grabbarna bus har varit riktigt trevliga och lillkillen frågade t.o.m. sin storebror om han ville ha varm choklad när han skulle fixa det =) Sen har jag varit duktig och poppat lite popcorn åt dem....Jag kan när jag vill ;) Snart dags för mig att dra mig mot sängen..... Om jag nu kan sova efter all sömn jag fått idag. Lördag i morgon som sagt...Hehe, jag minns nu. Inget alls inplanerat, kanske skulle ta en sådan där egodag när jag låser in mig i badrummet =) Får se.....

God Natt och sov sött


Hmmm...


Ibland funkar inte skallen som den ska.... Vet ni om att det är lördag i morgon? Jag visste inte det ;) Läste för en stund sen på en annan blogg att nu är det helg =O Men nyss hade jag glömt det igen...hehe. Men så fick jag plötsligt en sån aha-upplevelse..... I morgon är det ju lördag...Jag har då varit utan cigg i TRE veckor.... Maj gadd.... 21 dagar =) Fy fan vad jag är bra...;) Ja förutom när det kommer till minnet då =/ Hehehe....


Bloggtips....

Ikväll hittade jag en ny blogg som jag vill tipsa om.

Att det går att fortsätta leva efter en katastrof....
Tack för att du delar med dig till oss....
Singelpappan

Gå in och läs den från början....
och bli berörd.

Glöm inte att fånga dagen


Tack för tipset Sessan

Lugn kväll hemmavid...


Kommit hem från ett par timmars jobb...... Det var trevligt och vi fick oss ett par goa skratt =) Här hemma är det ganska lugnt..... Förutom att det ligger en sur son i soffan och ockuperar TV:n med Disney channel..... Blir inget Let´s dance för mig, men det gör inte sååå mycket. Andra sonen är på sitt rum och är nog inte helt kry.....Får väl se om det är något på gång.... Annars inga fler hemma =)
Får väl sitta här vid datorn och snöa in istället men det dör jag ju inte av. Har satt på kaffe och ska hämta en kopp nu =) Konstigt att jag mår något bättre på kvällarna.....Nästan varje kväll är det så. Undrar varför? Förutom att jag fick en gråtattack på jobb....Fick gå in en stund på toa och låta tårarna rinna sen var det bra =) Inte klokt egentligen vad tårarna kan flöda emellanåt...... Nåväl, nu känns det ganska bra i alla fall. Fasiken också.... Blev sugen på choklad =/


Förresten...



Jag tycker inte om att lukta gammal sur fi**a......
Ja, fy fan vad äckligt jag tycker jag luktar =(

Kan väl för fasiken inte duscha varje timme
eller borsta gaddarna varannan minut???

BLÄ, BLÄ, BLÄ.......

Var glada att ni slipper vara i min närhet ;)


Bara för att...



Tack......

Lite jobb...

Sovit flera timmar nu i soffan och ja, jag känner mig alldeles mosig. Eller, jag har inte sovit hela tiden. Pratat lite i telefon mellan varven har jag ju. Till sist var det lika bra att fixa lite att äta. Har ju glömt det idag för jag är så trött. Blev två rostade mackor och lite kaffe.... Nu sitter jag här och funderar på att göra något.....Men känner mig alldeles snurrig. Jag vill inte känna mig så här dödssjuk längre....Ja, det känns som något äter upp mig inifrån.
Blir till att jobba lite extra ikväll också.....ett par timmar i alla fall. Sen hem och sova igen ;)

Ingen lust...

Uscha.... Vad jobbigt det är. Bloggen som är mitt allt.....Min livlina....Och nu har jag ingen lust. I min hjärna är det tomt, blankt, ingenting.... Jag vet att jag är hemsk men just nu skulle jag lika gärna kunna dö. Så känns det =( Bara gråter och sover........ Förlåt.
Kanske kommer jag igen......


Förlåt...

Ber om ursäkt för mitt förra inlägg... Jag är oerhört känslig just nu och tar allt väldigt personligt. Var nog inte så illa som jag trodde... Hoppas jag i alla fall. Det är egentligen ganska dumt att ta det så här i bloggen men det har bara blivit så jag använder min blogg. Ibland känns det lite fel i efterhand......
Jag mår dåligt mest hela tiden men det finns ju ljusglimtar som gör mig glad. Tror det är så att jag fått en lätt depression i samband med rökstoppet...Vet ju att det kan bli så. Men jag vet att jag fixar det som jag fixar allt annat i mitt liv =) Nu sitter jag i alla fall i min ensamhet på jobb och har det ganska bra.... Skönt att någon gång slippa tjafs hemma. Men oj, vad jag får hålla hårt i mig själv för att inte ringa hem och kolla läget..... Så att allt är okej med barnen. Men jag tycker att jag måste lära mig att stänga av dem. De är trots allt snart vuxna.
Snart sovdax tror jag och än en gång hoppas jag på en bättre morgondag =) Om inte annat så firar jag ju 20 dagar utan cigg då....hehe


Jag kräks....

Så jävla orättvist...........
Jag har offrat hela mitt liv för er och jag får bara skit....
Tål ni inte att jag vill leva????


Lite mycket nu....

Usch vad jag är röksugen.... Eller rättare sagt längtar jag efter den "tröst" som en cigg kan ge...... Det känns som det är för mycket nu och jag orkar inte mer...... Trött, trött, trött......
Känner mig mest ledsen...... Tror jag tar en liten paus härifrån. Kanske.....

Morning...


Gissa om jag vill krypa ner i sängen igen..... Ja det vill jag. Fy fasiken vad trött jag är, som vanligt.
19 dagar rökfri idag.... Inte helt illa =) Men det är svårt att känna riktig glädje över det när jag är så röksugen som jag mest hela tiden är. Nåväl..... Jobbdag idag i alla fall, börjar ett och jobbar till i morgon bitti.

Nighty, night....

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och har tagit med mig laptopen..... Tänkte sitta en stund och surfa och chatta innan jag sover. Annars är jag faktiskt ganska trött för att ha sovit bort större delen av dagen. Så jag kan säkert somna i alla fall. Tur det så jag inte ligger vaken hela natten.... I morgon jobbar jag igen och då stannar jag på jobbet och sover där... Ska bli skönt =)
God natt mina vänner.....
Sov så gott....


Ännu en promenad...

Känner mig på något bättre humör nu på kvällskvisten... Skönt är ju det =) Har nyss kommit hem efter ytterligare en promenad och det var hiskeligen vad det är dimmigt ute ikväll..... Gick in om godisaffären på väg hem för jag ville unna mig ett choklad idag..... Är så jäkla sugen på något =) Det blev två vita choklad med jordgubbsbitar i från Anthon Bergs... Jättegott.
Får väl se om det finns något på TV ikväll då... fast TV-n verkar ha blivit kidnappad av sonen som ser på Disney Channel. Kan jag kanske stå ut med.....Är ju inte så mycket för tv ändå ;)


Tråkblogg...

Funderar lite.... Just nu är det inte mycket bevänt med mitt bloggande. Är ganska ego och skriver en hel del tråkinlägg men oj, vad jag är dålig på att kommentera hos er....... Det börjar märkas på besöksantalet som nästan halverats senaste tre dagarna.....
Ber om ursäkt för att jag är en sådan usel bloggvän just nu medan ni som tittar in här är alldeles fantastiska =) Ni ska veta att era kommentarer gör stor nytta för mig....Ni hjälper jättemycket =)

Puss till er....


Lite skratt...


Satt precis och åt..... Bara äggmackor idag, orkar inget mer avancerat. I alla fall sitter jag och skakar med benet så att hela jag skakar....Fruktansvärt röksugen =/ Jag och yngsta sonen diskuterar att jag är så röksugen och att det är därför jag är så arg och hoppig.... Han säger då "finns det inte någon sjukdom där man skakar"? Jo, svarar jag...Parkinson. Då skriker han tjoho och börjar dansa värsta John Travolta-dansen där vid matbordet....Jag bara stirrar på honom och sen säger han "Partyson....Värsta festsjukdomen ju". hehehe... Jag bara gapskrattade... Han trodde det var en party-sjuka =) Att man skakade och dansade....
HAHAHA.... Ibland är de där irritationsmomenten som kallas barn riktiga glädjekällor ;)


FANSKAPSHELVETESSKIT....

Jag är bara så jäkla ilsken och arg........
.Hatar det =(

Men fy...

Jag bara sover....... Känner mig så jäkla mosig i hjärnan nu. Har i alla fall gått en liten promenad idag men det hjälpte inte mycket. Får väl gå ut en sväng senare också antar jag. Mesta delen av dagen har tillbringats i soffan och jag förstår inte att jag kan sova så jäkla mycket. Nu ska jag i alla fall ha lite kaffe och sen ner och inhandla lite förnödenheter..... Förresten är jag röksugen =(


Morgon....

Ännu en skitmorgon känns det som.... Jag är trött på att vara sur nu. Jag känner mig så jäkla ilsken och rymmer snart härifrån. Tur jag jobbar natten i morgon.... Då slipper jag ta itu med fredagsmorgonen här hemma. Alltid något......
Hoppas i alla fall att er morgon är bättre....


Mår illa...

Ingen värst kul kväll.... Mår illa och känner mig spyfärdig. Har legat i soffan och slumrat till och ett tag hade jag värsta hjärtklappningen.....Tycker inte om att må illa... Värsta som finns är att spy. Har inte gjort det än tack och lov. Ska snart sova.....
God natt och sov gott....


Hej hopp...

Tisdag kväll och jag har visst ingen blogglust.... Finns inget att skriva om mer än att det varit segt på jobb och att jag som vanligt är röksugen till och från..... Förbaskat trist liv man lever =/
Tortellini till kvällsmat var gott i alla fall och snart vankas kaffe..... Senare gäller en promenad. Ni ser, värsta jetset-livet ;)


Slöhet...

Det var ju sjutton vad jag är bra på att slösa bort mina dagar då. Ägnade morgonen åt att få iväg grabbarna till skolan och sen ringde jag ett samtal.... Satt ett tag och snackade och sen la jag mig så snyggt ner i soffan.... Så klart somnade jag =(. Sov fram till halv tolv kanske.... Känns ju inte jättebra precis. Nu ska jag hinna göra mig i ordning för jobb och packa samman tvätt på en timme....Jaja, visst är det ett tag men jag är ju så seeeg. Nä, jag får väl sätta lite fräs på mig själv.... Ha bästa dagen =)


Lukter....


God morgon
.... Här sitter jag lika trött som vanligt och önskar att jag fick sova lite till. Men nej, det får man ju inte......Istället ska man försöka få upp lite grabbar som är minst lika trötta...
Uscha mej....En sak som jag inte gillar med att sluta röka är alla konstiga lukter och smaker =/ Det sägs ju att det är sååå bra att sluta just för att man får tillbaka de förnimmelserna men har någon tänkt på att man kanske tycker saker och ting luktar illa? Jag tycker i alla fall att jag själv både luktar och smakar illa =O. Taskigt läge...... Tycker inte om smaken i munnen och tycker inte om lukten i huden nu på morgonkvisten....Blä. Nu tror ni säkert att jag luktar skitilla och det hoppas jag verkligen att jag inte gör men jag gillar inte dessa förändringar. Tvi fasiken...Nu måste jag gå och tvätta händerna....

Jag tror...

Det är nog snart dags att sova känns det som...... Är oerhört uttråkad och kan väl lika bra sova bort det. Kan ju vara så att jag blir mindre trött i morgon också om jag lägger mig lite tidigare =)

Jag säger i alla fall god natt nu.... Sov gott =)


Strul...

Det tar för sjutton en halv timme att publicera ett inlägg....
Vad är det för jävla skit de sysslar med på Blogg.se???




HAHAHA....
Bara för det tog detta bara tre minuter =)

Funderingar...


Jag är faktiskt lite förundrad av mig själv...... Jag har inte världens bästa självförtroende eller självkänsla och tycker oftast att jag bara är skit..... Inget att hänga i julgranen precis. Men ibland kommer det stunder då jag tror att jag är rätt bra ändå.
Att jag försöker sluta röka.....Himmel alltså, det trodde jag ju aldrig. Att jag sen till på köpet faktiskt håller vikten är ju en ännu större grej..... Visst, jag är sugen på något hela tiden och emellanåt ger jag efter för suget men nästan inte alls.... Jag har gått upp två kilo ungefär och det kom ju egentligen innan jag slutade röka....Det är liksom julmaten =). Det enda är att jag har en tjockkänsla som antagligen kommer sig av gaser och svullnad i kroppen......
Sen är jag ju rätt snäll också.... Det finns ju folk som tycker om mig =) Det gör mig glad.... Jag som är så ensam och har så varit under många år..... Tack för att ni finns och tycker om mig. Jag tackar bloggen för allt bra i mitt liv just nu...Utan den hade jag inte fattat att jag faktiskt duger....Att jag kan vara något att ha.Min blogg hjälper mig få ett bättre liv......
JAG ÄR BRA =)


Okej då....


Nej.... Jag har inte rökt än. Tack och lov...... Fast det är ju faktiskt min egen viljestyrka jag ska tacka =) Men jag är väldigt labil och otrevlig. Ena sekunden gråter jag så tårarna sprutar och det går inte att hejda, nästa sekund är jag fruktansvärt arg och min omgivning får veta att de lever =/. Jag känner mig mest väldigt ledsen...... Jag hatar denna ledsenhet =(

Jag har i alla fall jobbat idag och det gick ju bra förutom att jag fick gå på toa och gråta....hehe. Jäkla typiskt förresten att jag bestämde mig för full sminkning idag.... Nu har jag ätit canelloni med spenat till kvällsmat och sitter här och väntar på kaffet.... Ska bli gott med kaffe nu.

Detta är inte till er...
Det är till röksuget ;)


Varför???

Jag är så jäkla röksugen just nu...... Väldigt, väldigt nära att köpa ett paket cigg.... Varför idag? Jag orkar inte och bara gråter..... Skitskitskit......


Riktigt skönt...

Det var inte helt fel med en dusch.... Riktigt skönt får jag ju säga. Nu har jag bestämt mig för att försöka piggna till lite... Har i veckor totalt struntat i hur jag sett ut men idag ska jag platta håret och jag ska sminka mig ordentligt.... Bara för att känna mig lite piggare och snyggare.... Visst kan man väl göra sig fin för sig själv också..... Om inte annat så för självkänslan =)
Snart dags att dra iväg till jobb så det är väl bäst att jag fixar till mig nu då.....


tiofyrtiofyra....

Det var ju tur att jag sparat frukosten för nu när jag vaknade igen var jag jätteröksugen. Men då kan jag ju äta istället med gott samvete =) 16 dagar utan cigg nu.....Hmmm, inte illa ;)
Egentligen skulle jag kunna sova en stund till känns det som.... Jag förstår inte var all denna trötthet kommer ifrån? Och att jag tillåter mig själv att sova..... Snart får jag väl hoppa i duschen så jag är redo för jobb senare..... Måste förresten kolla till sonen också...Han sover fortfarande.

Blahablaha....

Det är väl märkligt att man alltid ska känna sig sjuk om någon annan i hushållet är dålig. I alla fall är det ofta så för mig..... Jag blir sällan magsjuk men varje gång någon kräks så tycker jag att jag mår illa. Känner inte såå mycket men lite, så jag kryper ner under täcket i soffan en stund nu. Kanske kan jag sova innan jag ska jobba? Får väl se.....

Sjukt...



Jaha....då var det bara en grabb som ska upp.... Stora killen har feber och diarré och mår illa =O. Hoppas verkligen han inte smittar... Har ingen lust att vara sjuk.

Måndagstrött....

God morgon.....Fasiken vad jag är trött. Var visst lite svårt att vakna idag..... Trött jag blir på att vara trött =/. Nu är måndagen här och med den vardagen. Lycka till med att få två grabbar att stiga ur sina sängar.
Men det var ju fan vad trött man kan vara.....


Sovadax...

Nu ska denna damen gå och lägga sig i sängen.... Ska bli skönt =)
 I morgon börjar riktiga jobbschemat igen efter jullovet och det tycker jag är bra... Att få komma in i de rätta gängorna igen....
God natt på er alla och sov så gott......

Puss




Kalla händer...

Oj, det blev nästan två timmars promenad nu på kvällen..... Jättekall är jag om händerna nu i alla fall. Men jag hade stort behov av att komma ut en sväng.
Har ju haft bebisbesök idag och jag tror lilla brorsdottern är den sötaste bebis jag sett sen mina egna barn var små =) Hon var söt som ett litet troll..... En bortbyting ;) Hon hade nästan spetsiga öron också.....  Det är i alla fall alltid kul att träffa brorsan.....Han är kanonfin =) Det var lite kul med lilla Ella som hon heter.... Hon var så tyst och nöjd hos mig men inte hos någon annan =) Förutom sin mamma förstås.... Bebisar gillar mig =)


Bebisbesök...

Min söta brorsdotter....



I låsta bloggen finns fler bilder =)


Tråk...

Hemkommen från jobb sitter jag nu här..... Känner mig uttråkad. Skulle egentligen lägga mig en stund för att vila innan brorsan med familj kommer men jag vet inte om jag har ro till det..... Känns som jag saknar något.....



Morning.....

Jag är i detta nu en zombie...... Japp, det är så det känns. Sover oerhört dåligt på jobb och känner mig uppsvullen och trött..... Får väl hem och vila sen antar jag. Har ont i tumlederna idag =O Kan undra hur det gått till...... Det gör skitont när jag böjer tummarna lite. Hehe...När klockan på mobilen ringde innan så sov båda mina händer så jag fick inget grepp om mobilen....Den fick ringa en stund medan jag försökte fumla med den =).


God afton....

Kväll på jobb och reklam i filmen... Sitter och tittar på Johnny English och vi har riktigt kul...Jäkla klant den där ;) Dagen har varit bra och jag har varit en sväng ner i Malmö idag...Gått en promenad bland annat. Grått och tråkigt väder har det varit men inte så kallt.... Men det känns så smutsigt på något vis nu... Allt är bara grått och brunt och det ligger sand på alla vägar.....
Snart är det dags att natta stället och sen mig själv...Eller ja, efter filmen blir det ju. I morgon är jag ledig och då kommer lillebror och hälsar på med sin lilla nya bebis =)
Om jag inte kikar in senare så säger jag god natt nu... Sov gott =)


Bye, bye.....

Dags att dra nu.... Jobbet väntar.
Ha en finfin dag alla söta.......

Puss =)



Just det...

Idag är det två veckor sen jag slutade röka =) Sanslöst egentligen.......


Duschen avklarad nu i alla fall....Frös som attan idag men nu är jag lika jävla varm igen. Men nog är det skönt att känna sig ren ;) Snart dags att sätta på sig ansiktet och sen kila iväg......


Wake up...


God morgon eller inte..... Här sitter jag och kallsvettas =/ Fasiken vad obehagligt, känns som jag skulle behövt sova ett par timmar till. Hoppas jag inte sitter och svimmar för det känns nästan så ju =O. Kan liksom inte sova mer eftersom jag ska iväg och jobba ju.......
Förstår inte varför jag tappat all ork och all energi? Just nu känner jag mig bara skit..... Och har så gjort ett par veckor. Kanske är det så att jag behöver vår? Eller kanske är det så att jag själv måste anstränga mig lite? Men det är det jag inte riktigt orkar.....
Nåväl, önskar er en fin lördag i alla fall =)

Dags nu....

Nä, bäst att denna damen bäddar ner sig nu..... Jobb i morgon, heeela långa dagen och natten. Får se om jag kan somna efter allt sovande idag men det känns faktiskt som att det ska gå.

God natt sötnosar....
Sov gott =)



Kvällsblogg...

Jaha...Sitter här och kikar på Let´s dance..... Inte världens roligaste kanske men några roliga figurer har där ju varit. Hasse Aro var lite kul =) Känner att jag har hjärtklappning nu så jag tror jag ska ta en promenad om en stund.... Behöver nog lite frisk luft efter denna oerhört slappa dag. Jag har bannemej bara suttit och legat i soffan.... Nja, jag satt ju vid köksbordet då jag åt men maten slapp jag laga. Så en härlig långpromenad i min ensamhet skadar minsann inte.

Halvdöd...

Jag kommer inte härifrån....Soffan alltså. Fruktansvärt obehagligt att vara så trött som jag är idag..... Jag bara somnar och somnar hela tiden. har visst fått jäkla ont i ryggen också nu... Kanske inte jättebra att ligga en hel dag i soffan? Fi fan....

Nya tider...

Vill inte berätta jättemycket här i öppna bloggen.... Men för att förstå vissa av mina märkliga inlägg kan det kanse vara bra att veta lite.... Ni är inte jättemånga som läser här och de flesta av er är supergulliga vänner.
I alla fall...... Jag ska skiljas. Så, där var det sagt.......
Och det är jag som vill det så det är inte synd om mig.

Detta är allt jag berättar om det just nu..... Av hänsyn till andra.


Sen finns ju låsta bloggen som just blivit uppdaterad.....

¤%#"/&%=?=&%

Skitpisshelvete...... Så jävla förbaskad. Jaja, lönt liksom att vara förbaskad för materiella ting?? Kattjävlarna är inte kloka och far omkring som galningar och den tjocka gamla hoppade upp på ett skåp och välte ner en av mina fina glasljusstakar.... Jag är inte speciellt materiell egentligen men nu svär jag och skriker för jag blev så ilsken..... Den gick ju i tusen bitar =(
Nåväl.... Vad gör väl det om hundra år?



Ännu mera nonsens...


Ja...Inte fasiken händer det för mycket här hemma men nog sjutton ska jag skriva här ändå ;) hehe.... Typiskt mig. Ute bara regnar det så inte lockar det precis.... Sitter hellre här i soffan och bara slappar. Skönt att vara alldeles själv hemma också.... I love it =) Fast snart börjar de väl stövla in kan tänka...... Nä.... Nu ska jag inta ryggläge igen =)

Ring, ring...

Det har varit skönt att bara slappa i soffan och jag har sovit ganska bra. Men det är sönderhackad sömn....Det ringer nämligen hela tiden. Fast vissa samtal är ju väldigt välkomna så det gör inget, då vaknar jag gärna men det verkar som om alla ska ringa samtidigt och på olika telefoner.....Hmmm. Nu har jag kokat mig lite kaffe och sitter här och dricker det så får jag se om jag ska fortsätta slappstilen i soffan....Det är onekligen lockande måste jag få säga =)


Minsann....

Jodå... Alla kom iväg som de skulle även idag. Men det kändes allt lite besvärligare..... Det var ett tag sen jag kände mig såhär som jag gör idag... Som sagt så är jag seg i huvudet men jag har också ont i armarna och benen...Tröttont. Men det är väl för att vi haft lov.....Jag har ju inte behövt stiga upp så pass tidigt. Så nu gör jag som LillaViola säger...."Tar mig en titt på insidan av ögonlocken" ;) hehehe......




Förresten så är jag jäkligt föbannad.... Fanskaps jävla rökning. Jag kan tydligen svälta mig och promenera tills helvetet fryser till is..... Jag ökar ju ändå i vikt.... Fan, fan, fan.... Jag verkligen hatar det. Nej, jag ska inte röka igen men jag blir ändå så jäkla förbannad.....


Fredag...


God morgon..... Oj, vad segt det är här då.... Känns som huvudet sitter i klister. Värsta huvudvärken.... Mitt som jag satt här kom jag på att visst ja...Jag är ledig och kan lägga mig sen igen =) Bara hoppas att jag blir piggare sen och att jag inte är så här seg i morgon när jag ska jobba.

Kväller....

Jaha...Snö, var det lönt eller??? Så mycket snö vi fått och så ska det liksom regna bort...... Inte konstigt man avskyr snö, för man vet ju liksom hur det är här i Skåne.....Det blir aldrig kvar ändå. Nej.... Ge mig vår istället =)
Blev en promenad ikväll igen men det var kallt och det småregnade hela tiden. Fast jag var ändå ute nästan en och en halv timme...... Nu sitter jag invirad i mitt täcke och känner mig lite trött. Snart är det väl dags att sova kan tänka....Måste bara kasta några grabbar i säng först. Jag är ledig i morgon med....Ni känner väl hon, ledighetsministern? Det är ju jag...Känns som jag bara är ledig alltid. Fast jag jobbar ju faktiskt till helgen.
Vet inte om jag gör fler inlägg ikväll så jag säger god natt nu...... Hoppas ni sover gott i natt =)


Eftermiddag.....


Lite nytta kanske....

Jag avskyr att det behövs men jag får väl dra mig ut i köket för att röja undan... Jag har blivit så jäkla lat och känner mig mest apatisk. Men det städar sig ju inte själv tyvärr.... Låg nyss och höll nästan på att somna men det var tur att jag inte gjorde det för då hade jag haft allt hängande över mig sen istället.
Hade kanske inte varit helt fel att handla lite heller... Måste ha något i magen nu känns det som och här finns absolut inget för mig att äta....Vitt bröd dödar min mage ;) Men en sak i taget...röj först =)


4000

Äsch....Jag kan inte sova =/ Satte på en kanna kaffe istället och får väl hitta på något annat..... Nu snöar det jättemycket här i skauneland igen...Som om vi inte fick tillräckligt härom kvällen. Då kom det ju säkert en decimeter på bara ett par timmar. Jaja, jag dör ju inte av det...bara lite ;)
Rubriken ja.... Hehe. Detta är inlägg nummer fyratusen =) Hipp hipp hurra för mig.....HAHA.


Jaha...

Skulle käka lite men upptäckte att jag ingen nutrilett har hemma. Så jag skippar ätandet .....Är kanske lika bra att strunta i att göda magen ;) Nu ska jag i alla fall utnyttja min lediga dag till max...... Jag ska sova =) hehe.
Ha bästa dagen mina vänner.... Jag tar en bloggrunda hos er senare....
Puss & Kram


ökenögon.....

Nästa son är också på G..... Jag gillar första dagen efter lov, för de kommer alltid upp i tid då =) Ska bli så skönt att låsa dörren efter honom och sen få känna att det bara är jag.....
Någon som vet om det finns ögondroppar att ta till för torra ögon? Blir knäpp på mina ögon nu...Har varit supertorra flera dagar ....


Morrn...


Torsdag och jag är ledig igen..... Känns som jag inte gör annat än är ledig. Har sovit dåligt i natt och har blivit störd på morgonkvisten...Vaknat om och om igen. Fortfarande gasig och uppblåst och det känns som att det är ännu en dålig dag jag har framför mig. Det bästa vore kanske att sova bort dagen.... Eller inte. Nyss kom en yngstason uppvandrande ur sängen....Det var inte så svårt att få upp honom till första skoldagen. Men å andra sidan brukar det alltid gå lätt första dagen..... Nåväl, nu är i alla fall vardagen tillbaka =)

Titta här...

Mina sönderslitna cigg =)
 I soporna.....


A sad feeling.....


Utmanad....

Jag har blivit utmanad av Ejmis......


4  av mina favoritprogram på tv.

CSI
CSI NY
Medium
Inget mer som jag följer regelbundet......


4 saker jag gjorde i går.

Var ledig
Promenerade
Pratade i telefon
Promenerade igen...


4 saker som jag ser fram emot.

En resa....snart =)
Flytta
Att slippa vara röksugen
Sommaren


4 av mina favoritresturanger

Burger King
McDonalds
Kebab house
Hemma....

4 saker på min önskelista

Lägenhet
Rosa soffa
Rosa laptop
Lugn och ro....

Jag i min tur utmanar den som känner sig manad att göra detta =)


Skitallting...


Ja, inte fan har det varit en av mina bästa dagar.... Uppblåst, röksugen, huvudvärk, trött och täppt i näsan.... Visst låter det kul? Vill bara att det blir en annan dag.... Trött, trött och trött på allt och det mesta.... Resa bort hade inte varit helt fel... Att något händer. Jaja... Slutklagat för denna gången ;) Promise.....
Har i alla fall ätit lasagne från viktväktarna precis...Övriga familjen åt fläskpannkaka men det vill fan inte min översvullna mage ha.... Jag lovar, den ser höggravid ut =O. Nä....Nu ska jag fylla på kaffe och kika genom min utmaning som jag fick av
Ejmis igår....

Seg, segare, segast....

Japp... Som rubriken säger känner jag mig oerhört seg idag.... Det är som att jag skulle kunna somna om jag lutade huvudet mot något. Denna trötthet gör också att röksuget idag inte är av denna värld. Men jag har varit riktigt skitduktig idag =). Hade lagt några cigg här på jobb som en liten försäkring om ifall att jag ville röka.....I morse bröt jag dem i små, små delar och kastade... Gissa om jag ångrade mig sen ;) Men nej...egentligen ångrar jag det ju inte......Känner mig stark som klarade det. Jobbigt är det också att jag är uppsvullen idag...Känns i hela kroppen. Fingrarna är som korvar och påsarna under ögonen är inte av denna värld..... Ändå dricker jag massor av vattendrivande kaffe och jag har druckit flera glas vatten... Det är skitjobbigt att vara så svullen.... Känner mig ju fet och kan knappt röra mig.... Nåväl, hoppas jag är mindre svullen i morgon.

Varm, snurrig och röksugen...

Hualigen.... Har flängt runt och letat kläder och gjort mig i ordning och nu fick jag ett värmeanfall..... Jag avskyr när det blir så för det känns som jag brinner upp innifrån och jag blir alldeles snurrig. Nästan så det söker mig och jag börjar kallsvettas. Allt detta sammantaget gör ju att jag vill gå ut på balkongen och röka.....
Får väl sätta mig vid TV:n en stund och koppla av...Det är ändå en timme innan jag ska iväg.

Vardag....


Så börjar rutiner och vardag igen....Oj, vad skönt fast jag är dödens trött. Kunde inte somna inatt och när jag väl somnat så drömde jag att jag vaknade två gånger och den tredje gången vaknade jag verkligen...Då var klockan runt tre. Konstiga drömmar jag haft....Att jag vaknat vid olika tidpunkter och att jag varje gång vaknat alldeles för sent.....Sen var det nog en massa andra konstigheter också men det minns jag knappt nu =/
I alla fall ska jag jobba idag.... Det var ju ett tag sen sist. Har varit en del ofrivillig ledighet kan man kanske säga. Får väl känna hur det är att jobba igen nu då. Heldag är det också....Ända till fem.

Ännu en sen kväll....

Jobb i morgon klockan nio så man kanske skulle tänka på refrängen... Fattar inte att det ska bli så sent alltid.... Nåväl

God natt mina älskade bloggvänner
Sov gott =)



skit...

Nu går jag och dränker mig....eller nåt


Uppdaterat: 21.21
Det är inte så farligt som det verkar.... Efter en långpromenad känns allt okej igen. Tack för att ni bryr er om mig =)

Värme och kyla...


Sådärja.... Då har snart denna dagen också gått. Jag var iväg och solade en stund innan och det var skönt att ligga i värmen men sen gick jag hem och drog på mig extra kläder och har precis varit ute en och en halv timme i kylan. För trots att det är nollgradigt idag så blåser det riktiga isvindar så det var riktigt kallt..... Men det var ändå skönt med en promenad =)
Nu är det väl dags att tänka på kvällsmat.... Känns som jag är sugen på schnitzel med pommes och beasås. Får väl se....Hungrig är jag i alla fall.

Hehehe...

Jäklar vad kul jag har då.... Skitkul att ändra färger och storlekar i texten jue =)

Ingenting......


Jag är trött på min icketillvaro nu...... Känns som jag svävar i limbo. Mitt ute i ingenstans befinner jag mig just nu..... Emellanåt är det skit, som exakt just nu......Emellanåt är det underbart. Jag vill ha stabilitet i mitt liv....Orkar inte ha det som nu när jag inte vet från en minut till en annan hur det är...... Nej, låt vardagen komma igång och låt saker hända..... Bra saker =)
Jag tror att alla mina nerver sitter utanpå kroppen nu....hoppar till av minsta ljud. Kanske läge för lite frisk luft...... Tjoflöjt...

Något är nytt i låsta bloggen.....

Tisdag/söndag....

God morgon sista helgdagen.... Ja idag är det tisdag/söndag och jag kan inte riktigt fatta var tiden har blivit av....
Men hallå, det är redan den 6 Januari..... Var det inte just jul eller??? Men tro inte att det gör mig något, för jag vill att tiden går fort =). Finns nämligen saker längre fram som jag längtar efter....
Sååå, vad händer idag då? Ja, här hemma är det som vanligt inget som händer.... Det blir nog ett par promenader idag med. Känner redan nu att det kommer att behövas... Jag blir snart knäpp på röksuget =(. Visserligen är det inte sååå starkt men det räcker till för att drömmen om en cigg ska finnas i mitt huvud.
Nåväl.... Ha en finfin dag =)


Nighty night.....

Nu tänker denna dam krypa i sängen..... Har fått lite skallebank också. Säkert chokladens fel ;) Sista jäkla röda dagen i morgon sen börjar äntligen vardagen igen...Skönt =)

God natt sötnosar.....
Dröm fina drömmar....


Brrrr.....

Näää, fy vad jag fryser..... Har legat i soffan och kikat på CSI NY och fönstret precis ovanför mig drar förfärligt. Nu fick jag vira in mig i en filt för att få lite värme. Dum har jag varit också.... Var ju ute en sväng till innan och promenerade och när jag kom hem ville yngsta sonen gå och handla något gott..... Jaja, det kunde han väl få men det värsta var ju att jag bad honom köpa vitt choklad till mig..... Så ja, jag har stoppat i mig alldeles själv en hel 200 grams chokladkaka =/ Så jäkla dumt.... Blir en extrapromenad i morgon..... Jag är sur på mig själv =(


Tänk på det.....


Åketråkdag....

Egentligen inte mycket lönt att skriva här eftersom det inte hänt något idag ;) Det enda av vikt är väl att det även idag blev en promenad.... Höll dock på att frysa benen av mig. Jag fick ett ryck att ha kjol och det är ju mindre smart när det är -10 grader kanske...hehe. Ska förmodligen snart gå ut en sväng igen och då åker skidbyxorna på..... Inget mer frysa.
Annars kan jag väl inte säga att så mycket hänt nej...... Men jag är fortfarande rökfri =)


Igen...

Idag har jag en sådan dag igen....Jag vaknade med röksug i morse och fortfarande är jag ganska röksugen. Det snurrar också rätt rejält i skallen emellanåt. Men jag försöker verkligen vara ståndaktig och jag har ju klarat det så här långt. Nio dagar har jag klarat nu....Så det vore väl förbaskat dumt att börja med skiten igen nu.
Ska snart göra mig i ordning i alla fall och ge mig ut i det vackra soliga vädret..... Har ett par ärenden och sen får jag väl ta en promenad också....Det har ju visat sig hjälpa mot röksuget =) Fast i gengäld har jag ständigt ont i benen och ryggen nu men det är smällar jag kan ta.... Kanske det blir bättre så småningom med det. Jag håller i alla fall vikten under kontroll också med promenaderna...Har bara ökat kanske två kilo och det var ju nästan innan jag slutade röka...Ni vet all julmat ;) Så kanske, förhoppningsvis slipper jag gå upp mer...... peppar, peppar =)
Tjingeling....;)

Ny vecka....


God morgon.... måndag igen och lite vardag mitt emellan. Ska bli skönt sen när vardagen kommer igång på allvar... Man kliver ju över varandra som det är nu.... Alla hemma och lediga samtidigt. För min del spelar det visserligen ingen roll vad det är för dag idag eftersom jag är ledig.... Så ännu en dag då jag inte ska göra ett skapandes dugg =).

Slö i kväll...

Jag har inte orkat blogga i kväll...... Gick ännu en långpromenad innan.....En och en halv timme i -9 grader. Det var friskt och gott =) Sen när jag kom hem så domnade det och skar i vänsterarmen...förmodligen p.g.a. kylan, så jag orkade inte med datorn. Har tittat på film på trean istället...Minsann har jag tittat på en hel film =O hehe....Inte illa. Snart ska jag dra mig undan i min ensamhet i sovrummet..... Läsa en stund och sen sova.
Så jag säger därför god natt nu =) Sov gott....


Nu é jag varm....


Det var ganska skönt att bada och nu är jag jättevarm =) Snart är det väl dags att fixa lite mat här hemma....Verkar som vi ska ha pasta med köttfärssås..... Det kan väl vara gott. Annars händer väl inte så värst mycket.....

Det var kallt...

Brrr... Idag är det kallt. Men solen visar sig så man blir ju i alla fall på ganska gott humör. Blev kanske en timme ute idag och det börjar kännas i benen och ryggen nu. Nu fryser jag och jag funderar faktiskt på att krypa ner i ett varmt skumbad =) Jag är inte jätteglad i att bada men just nu lockar det med lite värme......  Ska bara dricka upp mitt kaffe först tror jag ;)


Inte sovit...


Nej.....sova kunde jag inte men jag har i alla fall legat i sängen och läst lite. Det var ganska skönt faktiskt. Nu ska jag snart göra mig i ordning och gå ut på en långpromenad i stället.... Det är nog lite smartare =) Ser ut att vara fint väder med lite sol......

Näääe....

Nu lägger jag mig igen...... Trött


Eländes elände...


Nu är jag trött på att känna mig eländig......  Vill vara pigg och fräsch...... Vill göra något kul. Bara jag slipper denna eländeskänsla....... Jag känner mig uppsvullen, har ont överallt och vill sova bort tiden.... Blä.
Rädda mig från eländet.......


Så klart...

God morgon alla goa..... Idag skulle jag ha sovmorgon, tji fick jag ;) Det är som alltid med andra ord.... När jag låter bli att ställa klockan så vaknar jag alltid och kan absolut inte somna om.... Så det var lika bra att stiga upp och koka kaffe och starta datorn. Dagen idag bjuder väl inte på några spännande händelser precis..... En vanlig trist söndag.



Tjohoppla....


Jag chockar min kropp...... Har varit ute och promenerat i kväll med. En och en halv timme blev det denna gången =) Var visserligen tvungen att köpa kaffe också men affären är bara tre minuter iväg så det var ju inte därför jag gick så långt ;) hehe.... Men jag måste göra något då jag är röksugen och deppig....... Känns bra. Men nu har jag så klart suttit och vräkt i mig godis och känner mig fet.... Förhoppningsvis en övergående känsla. Tror faktiskt att jag snart ska dra mig undan för att sova..... Känner mig trött och något uttråkad.

Jag är röööööksugen



Jag vill Röka.....
NEJ...jag vill INTE röka....
JO, det vill jag....
Passa dig kärring....
INGA cigg....
Nej....jag lovar


Sisådär....

Känner mig ledsen......
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till
utan lägger mig bara i soffan och låter tårarna rinna.....
Ensam......



Tycker inte om att känna så här......


Jag fryser...

Var ute och gick en timme tror jag.....Nu har jag varit hemma en halvtimme men hu vad jag fryser.... Det snöar jättemycket men problemet är att snön snabbt smälte på mina vantar och byxor så jag blev våt och kall. Men det känns ändå bra att ha gått lite =) Nu ska jag nog vira in mig i gosiga filten och ta med mig kaffekoppen in i soffan..... Kanske kan jag slumra lite.


Oj....

Nu snöar det minsann.......
Hehe


Morning lördag...


Vaknar upp till ännu en rökfri dag.... Men åh, vad jag ville starta dagen med ett bloss på balkongen. Missförtså mig rätt..... Kroppen vill, vill, vill verkligen röka men min hjärna säger NEJ..... Om en och en halv timme har jag faktiskt varit rökfri i en vecka =O Förstå det alltså..... JAG har klarat en vecka utan cigg..... Fast jag är tokröksugen så är jag så jäkla glad och stolt att jag klarar att stå emot.
Annars blir det inget speciellt som händer denna dag..... Lillkillen kommer nog hem efter att ha varit ett par dagar hos kusinerna och jag ska förmodligen gå en långpromenad idag igen. Jag börjar bli trött på att inte ha något att göra.....

Latoxedag....

Idag har jag verkligen latat mig....Förutom långpromenaden har jag inte gjort många knop. Efter kvällsmaten låg jag en stund i soffan och sov..... Och ändå känner jag att jag snart kan sova igen. Att man ska behöva känna sig fysiskt sjuk då man slutar röka...Jag som aldrig är sjuk då jag röker och folk säger ju att man är så himla mycket sjuk om man är rökare...HA, säger jag ;)
Nä..... Nu kallar sängen på mig =)
 God natt och sov gott......
Puss

Så sant...



Tänk på det =)


Långpromenad...


Yrseln är borta såsom det värsta röksuget...... Tack och lov. Jag tog mig en långpromenad, först till apoteket och sen vidare till ICA och konsum...... Var ute en bra stund och har nyss kommit hem. Men nu har jag ont i benen istället. Det skar genom hela vänsterbenet på mig......Mycket obehagligt. Men det går väl över. Tror benen är lite sura på mig som måste gå så mycket nu när jag är röksugen ;) Men de får ju vänja sig och mår säkert bara bra av det......

Hmmm...

Det bidde en tur till solarieholmarna...... Men jag blev alldeles snurrig.... Så det var inte så skönt. Jag tycker det snurrar alldeles förskräckligt idag och det är jättejobbigt. Ska fixa i ordning mig och kila ner till apoteket sen och efter det vidare till ICA...... Måste hålla mig i gång trots att det känns som jag ska svimma.


Blablablabla......

Uäck..... Idag är röksuget inte nådigt med mig...... Fy bubblan vilken kamp. Det hjälper inte att dricka kaffe och det hjälper inte att äta.....Får snart ta en promenad och se om det hjälper.... Eller kanske ska jag sova lite till =) Äsch....jag får se, lite kallt är det ute idag. Tror det är åtta minusgrader....... Brrrr. Jag som inte tycker om att känna mig som en michelingubbe. Nåväl....jag vet ju inte om jag går ut.


Vad hände...


Hur gick detta till..... Jag har sovit till halv tio =O. Maj gadd, det har väl inte hänt på alla evigheter. Jag skulle egentligen kunna sova ännu mer känns det som men nu får det vara nog..... Man måste ju göra lite nytta också ;)
God morgon förresten mina vänner....

Bättre....

Nu kan jag nog sova... Det känns mycket bättre nu. Tack till min vän som chattade med mig in i natten så jag kunde tänka på annat......

Nu ska jag sova i alla fall...... God natt mina sötnosar. Sov sött =)



Tack till er andra också för era uppmuntrande ord....
Känns skönt att ha så fina vänner =)


Aj då....

Nu har jag i minst en timme haft ökad hjärtverksamhet och ont i magen..... Nu börjar det bli jobbigt och kommer i värsta fall att leda till en panikattack....... Jäklar vad jobbigt. Inga tabletter  har jag heller. Fan jag vill inte detta.........

Apan...


Långt om länge blev jag ju slät =) Hemskt vad man är skapt som en apa då ;) hehe..... Men nu känner jag mig så fräsch igen. Det gör mycket för självkänslan......
Sen har jag hunnit handla mat och snackat bort en stund i telefon med kära mor. Nu är det matlagning på G här hemma..... Blir spröd fiskfilé och pommes och remouladesås..... Ska bli så jäkla gott =) Till i kväll har jag handlat lite ost och kex....Något bättre än godis kanske =) See ya.....


Lite kall...

Fryser lite nu.... Var ute och gick i kanske två timmar. Har ingen riktig koll men jag tror det var så länge.... Så nu har jag varit riktigt duktig =) Friskt och skönt är det ute idag men på slutet började jag frysa lite.
Nu ska jag snart smyga mig in i badrummet för att påbörja min behandling för att bli något vackrare ;) Om inte annat så blir jag väl lite fräschare....... det är mycket som ska göras så jag lär väl fastna där minst en timme....hehe.


Jag kom på en sak...

Jag tror inte jag är röksugen...... Jag är bara uttråkad känns det som. Satt här innan och ville resa mig för att ta ett bloss på balkongen och kände mig egentligen inte röksugen... det är precis som att det är gammal och ohejdad vana bara.... Att ha något att göra. Mycket märkligt.......
Önskar bara att jag kunde ta mig för något så hade det inte varit så jobbigt. Men nej då...... Jag blir apatisk som vanligt. Fast nu ska jag ta en promenad =)

Idag...

Ska sitta här vid köksbordet någon timme till och bara slöa sen ska jag klä på mig och gå ut en lång promenad i solskenet =) När jag sen kommer hem så ska jag ägna min kropp lite uppmärksamhet. Nu är jag trött på att känna mig ofräsch..... Jag måste raka mig, plocka ögonbrynen, skrubba ansiktet och smörja in kroppen...... Ska faktiskt bli riktigt skönt =) Sen måste jag lägga upp någon slags strategi för att jag inte ska småäta hela tiden. Än så länge är det ingen fara eftersom jag är så mager men innan jag vet ordet av så har jag gått upp tio kilo...... Nåväl, dagen ska i alla fall ägnas åt bara jag =)


Nya tider.....?

God morgon ute i landet...... Minsann att jag kunde sova ända till halv nio idag =) Men jag känner mig mosad...... Jaha...Nu är det nytt år i alla fall och med det nya ska jag bli ny ;) Har ju redan börjat ta tag i  rökningen.... Sen är det fler saker att ta tag i och saker jag redan börjat ta tag i..... Så ja, detta är mitt år =) peppar, peppar ;)


Första januari 2009.....

Nu kan det gott sluta smälla så jag kan gå och lägga mig..... Jävla liv det ska vara då ;) God natt och hoppas ni vaknar upp till ett bra nytt år......
Det tänker jag göra =)