I´ll give it a try...



Söta ni.... Antar att ni undrar var jag blev av. Ja, ni är inte så många och ett par av er mailade mig (sötisar) och undrade. Men kanske några av er blev lite frågande av lösenordet.

Jag mådde fruktansvärt dåligt och bara grät...... Kände att allt var värdelöst och, som jag tidigare fått kommentarer om, att jag är tråkig och gnällig. Detta gjorde att jag var tvungen att låsa ett tag. Jag tar ju åt mig alldeles för mycket av vad andra tycker och tänker och detta har gnagt i mig oerhört mycket. Om alla tycker jag är patetisk och gnällig och inte kan fokusera på glädjen???

Att jag sen har haft en hel del skit i mitt liv sista tiden gjorde sitt till. Det är oerhört slitigt för mig och jag känner liksom att jag inte orkar... Finner fan ingen glädje någonstans. Tycker det jobbigaste är att fler och fler vet vem jag är..... Vill ju ha bloggen som mitt andningshål där jag kan gnälla hur mycket jag vill för att kunna orka leva. Men är så rädd för vad ni ska tycka om mig. Som om jag inte skulle vara värd något för att jag mår dåligt.

Äsch vad jag svamlar... Jag har i alla fall kommit fram till att jag behöver bloggen. Min alldeles egen "slasktratt" där jag kan "kräkas" över mitt liv.... Så ni får stå ut ;)

Var hos en psykolog i måndags på habiliteringen. Skulle egentligen prata om sonen men det blev mest om mig. Oj, vad jag grät...Så det skvalade. Hon var ganska säker på att jag är deprimerad och tyckte jag skulle överväga att käka antidepressiva. Jag vet inte det... Tror jag avvaktar lite med det då jag helst vill slippa det fler gånger i mitt liv.

Gjorde något slags självtest över internet. En skattningsskala över hur deprimerad man är. Oj, jag är visst ganska djupt nere... Jag har haft väldigt mörka tankar senaste dagarna och kan sammanfatta det så här:
Jag vill inte dö men det hade varit förbaskat skönt att slippa leva.

Idag känns det något bättre.... Tillfälligt eller inte kan jag inte svara på. Har haft oerhört mycket hjälp av älskade N i telefon...Tack för att du finns för mig.


Pratade med yngstasonen häromdagen om allt detta. Då han varit ganska strulig i det sista. Berättade för honom om mitt mående (till en viss del). Jag tror han tog till sig det jag sa och har ansträngt sig lite.


Idag var jag och äldsta sonen i Lund. Han skulle till tandläkaren och efteråt gjorde vi en stanrunda =) Han gick snällt med mig och tittade på tjejkläder även om det till sist blev lite knorrande och jag gick med honom och tittade på spel till dator och X-box.... Puh ;) Slutade med att han fick tag i något spel och ett headset till datorn. Sen fikade vi på grafitti eller vad det nu heter??? Trendigt och högljutt.


Trevligt var det i alla fall.... Nu är jag i vanlig ordning hemma själv och killarna är på vift. Det går väl det med även om jag känner mig ensam och sorgsen emellanåt.
Till sist vill jag säga att jag har mycket att leva för.. Jag är faktiskt lycklig....jag har bara svårt att se det just nu. Hjärnan kan spela oss spratt ibland.


Längtar till om en vecka...... Då får jag se dig igen =)


Love you...


Krasch...

Orkar inte mer nu... Varför kan ingen hjälpa mig. RÄDDA MIG FRÅN DETTA...... Det gör så oerhört ont inuti mig. Vet inte var jag ska göra av mig själv.... Ligger på sängen och störtgråter och vrider mig för det värker så i magen.

Nåväl... Jag har bara mig själv att skylla som inga vänner har. Att ingen tycker om mig. Hade jag inte varit så förbenat tråkig så hade folk tyckt om mig. Den enda som tycker om mig finns alltför långt borta.

Jag tror jag snart dör....faktiskt.

Skit....

Orkar inte med livet längre..... Ful, fet och ensam...vad är det väl för liv??? Jag är ett stort jävla misstag i världen och alla hade väl mått bäst om jag försvann. Skitskitskit

Söndagsblues....



Så var det söndag igen. Tvåttdag för denna damen.
Sitter och funderar på meningen med livet...mitt liv. Jag har ju levt totalt för mina barn under en herrans massa år och nu betyder jag inget för dem längre... Vad är då jag och vad ska jag finna för mening med mitt liv?

Det är svåra frågor och jag är medveten om att jag har haft snedvridna prioriteringar. Borde kanske tänkt lite mer på mig själv under de åren så hade det inte varit så svårt att leva nu.
Vissa av er där ute kanske inte förstår hur dessa tankarna kan uppkomma nu när jag är kär men de finns faktiskt där och jag tror det kan vara nyttigt att tänka så....Vad man lever för.

Jag tror jag har en lättare depression.... Sover bort dagarna.....äter för att få bort tomheten i magen....känner emellanåt ett sug efter att slippa leva...... Men så länge jag är medveten om att det är dumma tankar är det ingen fara... Jag får ju helt enkelt jobba på det.

Snart ska jag inviga mina nya dojjor... Ska ta en kortare promenad. Förresten tycker jag att jag är skitduktig.... 9 månader utan cigg......

Just ja....

Har fått hjälp med lite siffror =) Tack....

Idag har jag varit rökfri:

39 veckor, det blir
273 dagar, det är
6552 timmar eller
393120 minuter eller
23 587200 sekunder
273  dagar gånger 1.5 paket är
409.5 paket och det skulle ha kostat
19 246,50, är vad jag har sluppit att lägga ut på cigg
Alltså har jag sluppit att röka 8190 ciggisar

I morgon 27/9 är det  9 månader =)

Fy fan vad jag är bäst....

Jäkla mage...


Något är ganska fel med min mage..... Fy bubblan vad det svider i den. Minsta lilla kryddor som kommer ner där känns som eld. Snacka om att ha oroat sönder sin mage =/.

Emellanåt känns det faktiskt som jag har ett öppet sår i magen men så länge jag klarar av att äta är det säkert bara en släng magkatarr.

Annars har dagen gått sin gilla gång. Var ute en sväng innan bara för att få lite luft och smet in på Lidl. Hade tur och hittade ett par svarta joggingskor på rea =) 79 kronor.... tycker jag är ett bra pris. Har bara goda erfarenheter av skor från Lidl så trots att de ser lite plastiga ut så förväntar jag mig att de funkar bra att promenera i =)

Ensam hemma idag med. Det är både tråkigt och skönt i en salig blandning. Har ätit ostomelett med svamp nyss... jag bara ääälskar ostomelett =) Nu är jag trött och önskar jag kunde somna en stund i soffan men nej... Spänd som en fiolsträng som vanligt så det får bli kaffe istället ;)
Kanske lika så bra det... måste ju kunna sova inatt.


Jajajajaja...

Lite grann märker jag att jag är som i vintras/våras..... Bara sover hela tiden och ju mer jag sover desto tröttare blir jag och då kan jag sova ännu mer.... Allt för att få bort lite tid.

Men jag vill ju inte vara sån..... Liksom bara depp. Nä, ta dig i kragen gamla dam.

Lördag...Grått ute och jag bara förkastar alla mina förslag till aktivitet. Känns liksom inget kul att pyssla med saker allena. Tänkte först ta tåget till närmsta stad och bara strosa omkring men åååh, då vill man ju bara handla en massa fint. Så det förkastade jag.... Tror jag ska fixa mig lite till kaffe nu och sen kanske gå ut och röra mig lite...


Jag tycker i alla fall att det är skönt att vara ledig =) Men skulle gärna tillbringa dagen med dig...


Ensam på gott och ont..

Sitter hemma ensam.... Vilken fredag ;)
Det är på gott och ont... Var lite ledsen innan och fällde några tårar men sen drog jag lite nytta av tråket. Jag har sett Idol och diskat i reklampauserna =) Smart va? Ja, sista reklampausen torkade jag disken.....

Nu dricker jag lite kaffe och tror jag ska kila i duschen faktiskt. Behöver verkligen ansa benen... det är rena urskogen nu ju. Sen ska jag bädda rent i sängen... Så jäkla skönt att lägga sig sen =)

Tjing.....


Älskar dig....

Slappt...


Maj gadd...... Vad jag är slapp och slö. Har verkligen inte gjort många knop idag och efter att jag fått iväg grabbarna i morse hamnade jag i min säng igen och blev kvar där till halv tolv!!! Jag är ju inte sann..... Sen hamnade jag i soffan istället men till sist tog jag mig ut en liten sväng... Skulle ladda ett tågkort så jag är förberedd till måndag morgon då jag ska till Eslöv. Sen handlade jag lite fredagsmysmat ;)

Sen hamnade jag fan i soffan igen.... Men nu ska jag bannemej kila ut på en go promenad. För det första är jag rastlös och uttråkad som få och för det andra är det faktiskt ganska fint, soligt väder som jag vill utnyttja =). Sen kanske...bara kanske, kilar jag till låtsassolen en sväng ;)


Snacka sliten...

Jag har två väldigt små, ganska obekväma fåtöljer. I en av dem satt/låg min lilla, långa grabb just och somnade =) Då mina vänner är man utsliten om man lyckas med det konststycket ;) Han är trots allt längre än sin gamla mor numera och jag hade nog aldrig lyckats kränga ner mig i en sån stol.
Nu fick jag lyckligtvis in honom i sängen så inga krämpor ska inta hans kropp.
Ska snart ha den stora grabben också i säng,... Ingen risk att han somnar i förtid.
Sen kan jag ta min gamla lekamen in i min säng och lägga ännu en trist dag till historian.... Fy fabian vad jag varit uttråkad ikväll..... Det är så jag riktigt känt tomrummet inne i magen.... Äsch.... Go´natt.

Saknar....


Make me pigg...


Är så trött..... Varför?
Skulle bannemej kunna ligga i sängen hela dagen och bara slappa.... Jobbigt. Men nu måste jag ta mig i kragen för jag börjar jobba ett..... Stärker mig nu med kaffe ;)

KrAm....

Inget eget liv...

Sitter i vanlig ordning och väntar... På att få komma i säng. Inte lätt att ha ett eget liv med tonåringar i huset. Jag vägrar nämligen lägga mig innan dem för då vet man aldrig hur länge de blir uppe. Nu är det stora sonen som i vanlig ordning kom på att han behövde gå på kontoret ;)

Nu kom han ut därifrån... och nu gick han in i sängen. Blev visst skitsur på mig för att jag ville väcka honom senare eftersom han börjar senare. Jag sa att han kanske kunde ställa sin klocka själv då. Bortskämda ungar.

Har haft en skittråkig kväll i alla fall och det ska bli skönt att lägga denna dagen till historien. Nu ska jag ringa ett litet samtal innan jag sover... Natti, natti.

Take me to the Singsing...

Två gånger idag har jag konstaterat att det är onsdag.....
Ändå stod jag just och undrade vad för dag det är !!!

Vem f*n snodde min hjärna???


The world is upside down...

Morning..... Eller ja, ni fattar. Klockan är kanske lite mycket för morning men jag har nyss klivit ur sängen ;) Var visserligen upp i morse för att få upp grabbarna och det var ingen större hit. Bråk, bråk och åter bråk med yngstingen... Vart ju så deprimerande att jag kröp in under täcket igen och stannade kvar där trots kissinödighet och kaffesug....
Tur jag får lite uppmuntrande telefonsamtal emellanåt så jag kan ta tag i livet... För det känns ganska pestigt lite då och då. Mycket under ytan som inte berättas här som är väldigt deprimerande.


Men nu är jag som sagt uppstigen och hela världen skakar =O Joho... De håller på att asfalterar gatan här utanför och jag har aldrig varit med om maken till väsen... Helt sjukt vad huset skakar emellanåt alltså.

Sitter med kaffet nu och funderar på vad jag ska göra av denna lediga dag.... Kanske ner i kärringgrillen för jag är superblek..... Och sen måste jag verkligen ta mig i kragen och städa här hemma....

Tjingalong....

Min alldeles egna ljudeffektskille....

Ni anar inte vilken underhållning jag egentligen har här på hemmaplan. En alldeles egen ljudeffektsmaskin.. Livs levande ;). Fast erkännas ska väl att det kan vara ganska enerverande också... Haha.

Det är alltså stora grabben som heeela tiden låter när han sitter vid datorn och det är allehanda märkliga ljud =) Som han i polisskolan...Nästan. Det "tvingas" jag lyssna på kväll efter kväll.. Jäkla tur jag lärt mig sålla ljud annars hade jag väl varit alldeles koko nu.... Fast det är jag kanske????


Annars hände inte för mycket.... Var lite strul på jobb idag men det löste sig och jag kunde kila till en timmes välbehövlig massage. Det är ju bara sååå skönt. Önskar jag hade råd att gå varannan dag ;)

Fy vad tidigt det blir mörkt =(. Var riktig skymning klockan sju när jag kom ut från massagen ju... Blir knäpp på mörkret. Jag tror jag emigrerar till varmare och ljusare breddgrader... Eller inte... Älskar ju sverige.

Nu längtar jag till telefonen min ringer.. Saknar ju dig.

Slow starter...

Fick stiga upp ovanligt tidigt idag... Stora sonen börjar visst skolan tidigare på tisdagar numera så det var att pallra sig ur sängen redan sex. Shiiet vad trött jag var och vilken fruktansvärd huvudvärk jag hade.

Sen när jag blev ensam här hemma tog jag en värktablett och lade mig igen.. Sov till 9.45 men hade tyvärr fortfarande huvudvärk då... Kan det vara att det regnar och är fuktigt??? Ni vet... Sågspån som sväller ;) Hehe.

Har bara slappat med kaffe och datorn sen jag klev upp... Pratat en stund i luren med så klart =) Har precis kommit ur duschen och har fyllt hetvatten i diskhon... Tänkte försöka fixa disken från igår och förrgår!!! innan jobb..... Får väl se om jag hinner. Börjar jobba ett idag.

PuSs...

Hösten har kommit till Skaune....


Var iväg på ett möte i förmiddags.. När jag gick ut därifrån hade solen gått i moln och brrrr, vad kallt det var =(. Så nu mina vänner måste jag väl säga att hösten kommit.... Visserligen skiner solen igen men jag ska nog inte chansa att gå ut i kortärmat i alla fall.

Snart bär det av till jobb och direkt därefter ska jag på föräldramöte så min dag är fulltecknad för ovanlighetens skull. Och kors i taket så känns det faktiskt okej =) Fast mötet innan var tråkigt så kändes det skönt att komma ut bland folk och det är bra att jag har sådana dagar med och inte bara isolerar mig....

Så mina kära vänner... Snart kilar jag ut i hösten igen =) Ha bästa dagen..... KrAm


Älskar och saknar dig...

Ny vecka igen...

Urk vad jag är trött idag..... Fast det är jag ju alltid, skillnaden är ju att jag ska iväg på möte snart och inte kan slappa =/

Hiskeligt jobbigt att få upp två helgtrötta söner och få sig själv färdig samtidigt.. Men nu är ena sonen i duschen och andra väntar på sin tur....

Som vanligt när det är morgon så snurrar världen och jag blir alldeles kallsvettig... Jobbigt som attan när jag inte har tid att lägga mig ner.

Men solen skiner och jag har ännu en vacker höstdag att se fram emot =)

KrAmEn....

Gnällkärringens dag...

Oj, vad jag gjort mycket idag =)
Tvättat två maskiner tvätt och medans tvätten torkade gick jag en timmes promenad... Blev visst lite snurrig och yr men höll mig upprätt i alla fall ;). Just ja... Handlade ju lite också.

Sen har jag tagit en kaffe med dottern och sen diskat och röjt här hemma...(behöver visst dammsuga...tvi)

Och nyss käkade jag och stora sonen kvällsmat... Vars en ostomelett med stekta champinjoner till... Skitgott var det =) Och nu vankas så klart kaffe igen ;)

Sen har jag visst hunnit gnälla också idag men det vet ju alla att jag alltid har tid med.... Jag som inte klarar av att fokusera på glädjen =/.
 Men sån är jag ;)

TjInGtJoNg........

Tråkdag...

Hemma efter ett dygn på jobb..... Känns bra att ha det avklarat. Har nyss käkat "frunch", alltså frukost som blev lunch ;)..... Gjorde havregrynsgröt med päron i. Jättegott var det.

Är så hiskeligt trött på att öka i vikt och avskyr att se mig själv i spegeln... Just nu känner jag mig skitful =(. Men jag lyckas inte finna min motivation och envishet att tappa några kilo... Kvällarna är hopplösa och jag bara stoppar i huvvet då ju.

Men nu hoppas jag att jag kommer igång.... Fem kilo ner hade inte skadat. Även om jag helst vill ner tio kilo =/.  Det är det jag ökat sista året..... Men fem duger gott och väl =)

Nä, slut på skitsnacket nu A.... Dags att klä på sig och gå ut på promenad i det vackra vädret.....


Love you...

Så var det kväller...

Dagen idag har gått fort...... Ibland kan jobbdagar sega sig fram men inte denna dagen. Tack för det. Men nu är det trist.... Dötid på jobb är jobbigt och jag längtar bara hem... Eller bort ;)



Vi har i alla fall ett alldeles underbart sensommar-höstväder... Kalla det vad ni vill. Varmt och soligt men med det där pyttelilla kalla i luften som minner om att hösten är på G. I love it =)
 Ska förhoppningsvis vara så ett tag till och jag hoppas på i morgon i alla fall för då vankas promenad för denna tjocksmock ;)

Näää, jag får väl gå och vara social......

PuSs och KrAm.


Saknar....

 

 

 


Jobb...

Morning darlings..... Nu är det lördag och solen strålar från klarblå himmel. Och jag ska jobba =/ Är inte alls road av det får jag väl säga.... Det snurrar i skallen så jag nyss fick lägga mig en stund i soffan alldeles kallsvettig. Begriper inte varför jag blir så ibland på morgnarna. Hade svårt att somna i natt igen.. Grannarna förde ett herrans liv.. Fan vad jag blir ilsk =(

I övrigt är allt ganska statiskt... Alltså samma saknad och längtan och ledsenhet har infunnit sig. Men denna damen biter ihop och snart har en dag till gått juh ;)

Hoppas ni får bästa dagen..... KrAm

Nice evening....

Bjöd över dottern på middag idag.... Gjorde kycklingspett och couscous med curry/aprikos-smak... Satan i gatan vad gott det var =) Stora grabben var också med och vi åt och hade trevligt tillsammans som i gamla dar...Fan vad nice. Love you guys.....

Sen såg vi Jerry Springer tillsammans, dottern och jag... Fick oss ett par goa skratt. Folk är fan inte kloka. Sen stannade hon och såg idol också. Var jättetrevligt. Nackdelen var bara att jag så klart skulle plocka fram chips och ostbågar. Nu är jag proppmätt.

Efter Idol kilade dottern hem och jag ringde älskling en sväng.... Alltid mys. Nu tittar jag på Dirty Dancing... Eller ja, slötittar i alla fall. Men jag saknar alltför mycket. Den där saknaden svider rätt bra emellanåt bannemej.

Älskar dig.....

ID....

Jomenvisst.... Kom mig in i duschen långt om länge och nu känner jag mig härligt fräsch igen =)

Upptäckte i våras att mitt ID-kort gått ut i April :o. Hade iiiingen aning om att det bara varade så kort tid. I alla fall har jag inte fått tummarna ur att skaffa nytt.... Dyrt som poker är det ju också =/

Men i måndags när jag passerade Stockholm gick jag in i en fotoautomat och fick faktiskt ut ganska hyfsade bilder av mig själv =) Anledningen att jag tog dem där är att i min lilla håla finns inga sådana automater.

Igår kom personbeviset hem och om en stund kommer kära dottern hit för att följa med sin gamla mamma till banken och intyga att jag faktiskt är snyggingen på fotot ;) Hehehe.....

Och förhoppningsvis får jag ett nytt kort i det närmsta då det numera krävs när man åker tåg med SJ=/



Grrrr...


Ingen ro i kroppen och jag får inte fart på mig själv idag. Sitter i soffan i bara morgonrock fortfarande. Ska hoppa i duschen men kommer mig inte för. Nu måste jag väl vänta en stund till då jag väntar ett viktigt telefonsamtal mellan tolv och ett.

Känns inte som värsta bästa dagen idag..... Känner mig ledsen. Men som sagt tidigare så är det liiite schitzo på denna bloggen ;) Upp och ner, ner och upp.

Ännu ett superintelligent inlägg...... Jepp ;)

Är så trött på mig själv........ Hur tar man semester från sig själv???






Friday...


Urk, vad jag sovit lite inatt. Hade lite svårt att somna. Men ändå vaknade jag redan sju av mig själv...Märkligt.
Fredag idag och ännu en ledig dag.... Har inga större åtaganden inplanerade. Mest bara slappa (mitt mellannamn) och ta det lugnt.

Fy fasiken vad trött jag är...Så det snurrar. Jaja, inget att göra något åt. Trodde det vankades dåligt väder här idag men hade nog fel... Var bara oerhört dimmigt. Det blir ännu en solig vacker dag =) Like it.....

Wow...Vilket intelligent inlägg ;)
 Blir så ibland mina vänner. Håll till godo =)

Love you, miss you, want you....

Svårsoven.....



Maybe I am fairly stupid????
I think so......

Rejält blåst.....
Schwosch...så var den hjärnan tom ;)


<3

Man tycker man har en bra dag... Ja, flera relativt bra dagar. Man tycker att detta funkar ju...Jag lär mig.

Men så helt plötsligt....Från ingenjävlastans.... Saknaden =(

Fy fan vad jag saknar....


A good day...

Hemma efter en lång dag..... Var iväg och fikade med dottern och det var väldigt kul. Känns skönt att bara snacka som förr... Fasiken vad vi tappat bort oss på vägen men det kändes bra idag. Hon kommer hem i morgon kväll och käkar middag här också..... Inte helt fel =)

Sen var jag på ett litet möte i yngstasonens nya skola... Lite strul, men inget som inte går att fixa. Jättefina lärare i alla fall som verkligen gillar sonen trots att han själv sagt åt dem att de snart hatar honom. Så med deras hjälp kan vi förhoppningsvis få fason på honom också =)

Nu ska jag ha kaffe.....;)

Vojne, vojne....


Jäklar vad tröttigt det var att ta sig ur sängen idag.... Är i valet och kvalet om jag ska bädda ner mig nån timme till efter att stora grabben gått till skolan.... Får se hur jag gör.

Annars tror jag att jag mår bättre idag, peppar, peppar.... Ska ha hit dottern på fika idag eller att vi kilar ut och fikar. Ska bli trevligt i alla fall =)

Nu tror jag att grabben är på G ut genom dörren.

KrAmAr

Coco´s nest....

 

Ja, lite koko är man kanske och det lutar åt singsing snart ;)


Sitter i godan ro och läser en skvallerblaska och käkar russin. Då plötsligt hör jag röster !!!! Väldigt tyst som om det är små, små pysslingar någonstans i lägenheten...

Jag rusar ut i köket....Nej, inget ljud där, in i grabbarnas rum då, kanske är det sonen som glömt stänga musiken på sin dator...Nehej???

In i vardagsrummet igen...Lutar mig över min laptop :O Är det där det låter???? Men hur skulle det gå till då jag aldrig har ljudet på.... Kanske har jag fått besök från yttre rymden. Sätter mig ner och försöker ignorera det...Tänker att jag bara är trött.

Äsch.. Jag reser mig upp en gång till och bakom datorn ligger min mobiltelefon.... Som jag just lyssnat på musik i!!!! Och glömt stänga...Hahaha. Snacka om att ha kört huvvet i väggen ;)

Men skönt att veta att jag inte är riktigt redo för singsing än....




Men åååh... Hörde ju ännu mer konstiga röster. Som en polisradio :o. Fast som tur var slutade det låta.... Hmmm, kanske är det hjärnan som spelar mig spratt..Det snurrar ganska betänkligt i skallen nu i alla fall..Jäklar, rena rama sjösjukan ju !!!!


Sick and tired...

Känner mig som en stor skit idag och stannar således hemma från jobb. Hatar dessa förlorade penningar men vad göra.....

Livet är en bergochdalbana....eller hur? Just nu är jag i en jäkligt djup dal men jag har turen att ha en vän som "tjatar" och "gnatar" på mig att ta tag i saker.... Tack älskade, du gör mer nytta än du tror.
 Jag är tyvärr sorten som försöker stoppa huvudet i sanden för att slippa ta tag i konflikter. Men tji får jag ;)

Så nu har jag tagit ett litet tag i skiten och genast känns det bättre. Tiden får utvisa om jag berättar om det i bloggen men just nu vill jag vara lite "hemliga Arne". Av flera skäl......

Nu ska jag lata mig och kanske kurera lite av sjukkänslan.... Snart kommer stora grabben hem från läger med sin nya klass.... Vet inte om jag berättat men han lyckades läsa upp sina betyg och kom in på barn- och fritid =) Det finns hopp även för våra funktionshindrade barn..... Så snart får jag höra om han haft kul på lägret.

Snacka schitzofren blogg.... Ena dagen är allt bara bra och nästa skit. Hehe.

Dr. Phil och en kopp te....;)

Här sitter man då...Trött som attan med en stor kopp äpple/kanelte...... Fick ett ryck innan för te är ju inte det jag oftast väljer men jag blev sugen ;)

Det har varit en bra dag.... Gick ju iväg på en timmes massage och ni anar inte hur jäkla skönt det var... Maj gadd ;) Sen har jag tvättat och joxat med det och röjt, städat och diskat. Så nu är det i stort sett bara dammsugning kvar och det tar jag i morgon.

Till kvällsmat käkade jag en smarrig ostomelett med stekt svamp till.... Fy fasiken vad gött det var =) Men jag blev väldigt mätt.

Nu ligger jag i soffan och slappar med mitt te och Dr.Phil på TV. Väntar så klart på Idol. Kan man inte missa ;)



Miss you ;)

Så sant...


Vardag igen...


Dags att ta tag i livet igen nu då..... Tisdag som känns som en måndag är det ;) Känns bra att en dag bara försvunnit ju.....
Idag är jag ledig.... Med modifikation. Tvätt står på mitt schema och städning. Det sistnämnda är jag dock mindre road av då det är grabbarnas skräp och stök jag måste röja. Ska visserligen sätta lillkillen i arbete bannemej. Jäkla skitunge ;)

Har sååå ont i nacke och axlar att jag kräks på det. Det fortplantar sig till huvudet så jag har förbaskad huvudvärk också.
 Alla mina bekymmer har en tendens att sätta sig i axlar och nacke och just nu är det värre än någonsin =/. Alldeles för mycket skit lastas på mig och till på köpet finns saknaden.....

Nåväl.... Jag är därför glad nu för jag lyckades få en masagetid i eftermiddag. Fasiken vad gött det ska bli. En hel timmes njutning ;).


Vägskälet...

Denna dam står vid ett vägskäl just nu.... Velar och vet inte vilken väg hon ska ta. Jo, hon vet vilken väg hon vill ta men inte vilken som är den "rätta". Men jag vet att jag måste välja snart.



Den närmasta framtiden kommer att utvisa vilken väg jag tar.....


Bye the way.......
Jag saknar dig så det gör ont....  Ses snart igen

I´m off....

Är lite på "villovägar" för tillfället och bloggen får då vila.....
 Kikar bara in för att kolla läget ;)

Är lycklig och har det bra....

och tackar för alla fina ord under förra inlägget



Hoppas alla har det kanoners....
KrAm


Helt plötsligt...

Från ingenstans kommer tanken....
JAG RÖKER INTE LÄNGRE.....
Ofattbart egentligen och en jättehäftig känsla infinner sig. Att Jag.... JAG klarat av att sluta röka.

Egentligen borde jag fattat att det fanns i mig. Envisheten... Jag menar, en gång gick jag ju ner 70 kilo av ren envishet... Var väl samma envishet som kom fram denna gången ;) Den envisheten som även fick mig att kämpa med min ångest.

Jag måste få skryta... Jag som ofta känner mig värdelös är ju egentligen inte det.....

Så klart...

Kunde man ju ge sig jäkelen på... Att solen skulle kika fram lagom till den stör mig mitt i plytet när jag sitter i soffan. Medans den håller sig glatt undan när man är ute.... Så nu sitter jag här och kan knappt se något ;) Men det gör inget... Ska snart kila vidare.
Har ätit lite bara... Keso och kyckling och lite russin till efterrätt =) Nu kaffe på maten..... Ska fixa lite sen och om jag hinner så blir det en sväng till grillen.
Hur jag gör med håret vet jag inte... Ena sekunden vill jag ha svart igen och nästa vill jag ha det som nu.... Velpotta ;)

Nu ska jag ringa min dotter =)
Tjing.....

Latoxe...

...är vad jag är. Känner mig oerhört stressad av sådant jag skjutit upp på grund av ren lathet.... Nu ligger det över mig idag och imorgon ... Måste nämligen vara klart till jag åker på onsdag.
Fan vad jag kan bli sur på mig själv ibland......

Snart dax att jobba. Börjar tidigare idag...
Alltid bra att tjäna in ny flextid =)

Funderar och funderar... Färgade håret i lördags. Har ångrat mig *skäms*
Får se om det blir svart igen ikväll.....



Tack för goa styrkekramar......
Love you girls...


I can´t take this anymore..

God morgon ny vecka.... Grått och jävligt är det idag och jag är inne i väckningsjargongen igen. Tröttsamt är ju bara förnamnet på det.... Fast stora grabben har blivit ordentligt duktig att klara det =)

Själv är jag trött och har så jäkla ont i ryggen att jag håller på att bli tokig. Känner mig trött på det mesta just nu. Har ju gått upp tio kilo och känner mig äckelfet..... Känner att jag inte lyckas komma in i bra matvanor och saknar ciggen... Ja, de tog jag ju till istället för att äta. Inte konstigt jag höll mig smal. Sen denna jäkla eviga längtan.... Efter dig....Skit är det.

Ja, ni märker vilket härligt måndagshumör jag är på ;)

Tradigt...

Långsam och trist (tradig) söndag..... Fy fabian vad tiden segar sig fram just nu. Bara för att jag längtar till onsdag antar jag. Gick bra att jobba idag i alla fall.

Nu har jag grabbarna bus hemma igen i säkert förvar och de har kommit i säng. Då kan jag själv härmed packa ner mig under täcket =) Om jag nu lyckas somna... Har fått hjärtklappning av att ha ätit för mycket russin =/ Någon slags sockerchock.....

Men först ett godnattsamtal =)
Sov gott.

Fy...

Jätteont har jag i nacken och axlarna idag... Känns som jag sitter fast i en galje =/ Jag börjar bli så jäkla trött på att alltid vara spänd..... Känner mig lite nere också.... Undrar vad som gör att man vissa dagar vaknar med den känslan utan att det finns någon egentlig orsak?

Jobb hela denna söndag för mig.... Hoppas dagen går fort.

I´m so in love with you....

Japp, japp, japp..... Jag är KÄÄÄÄÄR =)
 Älskar dig hjärtevännen min.......



Sitter här och har värsta trista lördagen.... Alldeles allena. Fasiken vad jag saknar mina barn. Varför i hundan ska de bli stora? 
I alla fall har jag åter igen hällt upp ett glas rosa jordgubbslikör och nu snurrar det en liiiiten aning ;) Ja, inte är jag speciellt van vid alkoholhaltiga drycker. Håret är ganska gult också på mig då jag fått ett ryck och blonderat det... ja, det ska givetvis inte vara gult men jag vet inte riktigt vilken färg jag ska ösa i det.....

Sååå mina vänner... Det är en lyckad lördagskväll för en avdankad 41-åring ;) Hehehe.


Grålördag...

Regnet står på lur hela tiden..... Inte värsta bästa dagen kanske. Sitter här inne och fryser lite... brrr. Kom hem från jobb för några timmar sedan och har sen mest pratat i luren och druckit kaffe. Hunnit läsa lite med =)

Nu ska jag tömma kaffemuggen sen ska jag ner och värma mig lite i kärringgrillen.

Hoppas ni har en bra lördag...KrAm

Saknad...

Plötsligt utan förvarning kommer den... Saknaden. Jag står vid köksfönstret och saknar att se din bil på parkeringen.... Eller när jag ställer in ren disk i skåpen och minns att den skålen hade vi då. Ja... Jag saknar att ha dig här hos mig.
Skönt jag snart ska till dig i alla fall......

Flexflax...


Idag har jag sån flax att jag kan flexa =) Behöver således inte vara på jobb förrän efter sex..... Ibland är det bra att samla lite tid.

Nu ska jag bara ligga på soffan och mysa med min bok och lite kaffe.


That´s life.....


Nu är det slut på "sötebrödsdagarna" för denna gången då...... Ja, alltså mina många lediga dagar ;) Hoppar på ett nattpass idag, ledig i morgon och sen jobbar jag hela söndagen. Men, men.... sånt är livet. Snart är jag ju ledig igen....

Idag är vädret sådär...... Fick i alla fall stänga köksfönstret som stått öppet sen jag flyttade hit... Var jättekallt här när jag steg upp. Står i tidningen att i helgen kommer hösten till Skaune.....Tvi.

Nu ska jag förbereda mig mentalt för arbete......TjiNg

BidDe FeL

Ibland postar jag ett inlägg och sen raderar jag det meddetsamma....
 För att det känns fånigt. Gjorde så precis =/.
Detta kanske också är fånigt....
Men må så vara ;)
KrAmeN





Du ger mig kraft....




 jag stod i köket innan....
Kände en riktig lyckokänsla.
Att jag älskar att bo själv
och att jag längtar efter
och saknar mina barn...
Alla tre =)


 


HaPpiNeSs.....


SLUTA....

Hatar Blogg.se.

Jag klarar inte av dessa jävla förändringar. Snart skippar jag bannemej detta. Så som det är nu vill jag definitivt INTE ha det. Ja... Tyck jag är fjantig men jag vill ha det som jag är van vid.


Behöva sitta och leta efter kommentarerna ellert inläggen!!!! Skitblogg.

ÄSch...... KrAmeN

A real desperate housewife...

Konstigt hur det kan bli ibland..... Jag sitter timmavis och mår skitdåligt. Tycker jääättesynd om mig liksom ;) Ja, då hände ingenting.... Hemmet förfaller, eller nåt. Typ....

Sen helt plötsligt lossnar allt på en gång =)
Var skithungrig så jag lagade till en microlasagne. Sen efteråt tyckte jag att jag kanske skulle diska undan lite... Stod en del glas i diskhon. Så jag fyllde hett vatten i och sen samlade jag ihop åtevinning och sopor och gick ner med det.... Sen en skön promenad för att posta brev och sist in i affären för lite gott ;) Banan, russin och keso blev dagens gottskörd.
Sen gick jag hem och diskade undan och nu sitter jag här och väntar på kaffet..... Fy fan vad jag (ibland) är bra...Höhö. Men ärligt... Det känns kanonbra att ha det gjort =)


That´s the way it is....;)


Take me to your heaven....


Nu är jag trött..... Måste ändra på mig. Vill inte deppa men hittar inte ut. Hjälp........




Inuti mig när jag ändå en viss förhoppning..... Att allt blir bra. Problemet är ju bara att jag vill ha allt meddetsamma. Allt ska vara bra NU........ Puss.

Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma..






Ibland kanske man skulle önska man var en fågelskrämma då ;)
Hehe.....


Visst...

...var ni många som tyckte att gårdagens inlägg handlade om hur förträfflig jag är som mamma??? ELLER HUR!

NÄ.... Snarare handlade det om hur jag som mamma har så oerhört svårt att släppa kontrollen att jag t.o.m. vaknar av oro när de inte är hos mig.... Nu är jag förbaskat trött på en viss **** som tolkar mina ord precis som det behagar denna människa..... Löjligt.

Sitter på jobb nu och ska vara här ett par timmar till.... Ute skiner solen och jag längtar hem.