Lång dag....

Har jobbat hela söndagen...Kom hem vid halv sju. Kan ju inte påstå att jag känner för att göra nåt nu men har i alla fall ätit och sytt upp två kjolar sen jag kom hem. Har lite till jag borde fixa men får se om jag orkar...


Jobbar hela dagen i morrn med...Nio till fem... Så jag lär vara lika trött då och eftersom jag åker tidigt tisdag morgon vill det ju till att jag fixar det jag ska innan dess....Får dela upp lite idag och lite i morgon helt enkelt. Kan säkert fixa en sak till idag ;)

Jaja...det var min söndag i korthet.... PuSs

Slapp lördag....

Oj, vad slö jag är...Än har jag bara druckit kaffe, inget mer..... Jo, suttit här och häckat ;)

Ska tvätta idag...I den dåliga tvättstugan :O Får se hur det går..... Brukar inte hinna torka tvätten. Menmen...Innan det ska jag ner i kärringgrillen en sväng...Åh, vad man känner sig lite finare med färg i nyllet ;)

Annars ska jag inte göra så mycket mer idag....

Hemma...



Stannar hemma från jobb idag...Fy bubblan vad kymigt jag mår. Om jag sitter ner känner jag av spränghuvudvärken men om jag reser mig och rör mig minsta lilla snurrar det i skallen och det känns lite spyigt.... Tycker inte jag har på jobb att göra i detta läget.... Ska lägga mig och läsa en bok nu =)

Fyra dagar kvar....4 .... Love you

Illa...

Har nyss varit iväg och tagit min B-12 spruta... Skönt att ha det gjort.

Mindre skönt är väl mitt mående =/ Yrslig, illamående, värsta huvudvärken och fruktansvärt ont i fettet....Önskar så att jag fick känna mig bra en enda jäkla dag... Bara för att få känna hur det är att vara "normal"

Vad göra????

Tårarna rinner och magen värker...FAN vad jag avskyr mammalivet ibland =/

Skriver inte så ofta längre om grabbarna bus här men det är minst lika mycket jobb och oro kring dem ännu... Om inte mer till och från. Enda skillnaden är väl att jag "sprang in i väggen" med stormsteg och inte orkade engagera mig längre och det har väl kanske fått sina konsekvenser nu???

Stora killen med sin högfungerande autism....mer och mer lektioner får plockas bort för han klarar inte det. Sitter mest vid datorn och ytterst lite tid spenderas med kompisar.... Jag märker att jag tycker det är jobbigt med en vuxen son som inte är så jäkla vuxen egentligen och jag vet inte i vilken ända jag ska börja dra för att få nån slags hjälp.....

Yngstingen som börjat ny gymnasieskola men idag..Ja, idag flera månader in i terminen upptäcker jag att han nästan inte varit där alls!!!! Vilken välfungerande skola va.... Visserligen har han upptäckt att han kan sjuka sig själv men ändå en hel del ogiltig frånvaro....Blir så jäkla besviken och ledsen.
Sen ringer polisen i parti och minut ( lite överdrivet kanske men det känns så)...Än det ena än det andra.... Och jag har sökt hjälp flera år för jag såg vart det barkade men fick jag hjälp??? nej, en psykolog på BUP som skrattar åt sonens upptåg!!!

Jag vet ärligt inte i vilken ände jag ska börja....Inte nog med allt detta med grabbarna. Nej, ekonomin är körd......Fogden drar så jäkla mycket och räknar åt helvete konstigt (grabbarnas studiebidrag räknas tex. som min inkomst hela året trots det bara kommer 10 månader och trots att stora grabben är 18 år och får det direkt till sitt konto) De räknar även vårdbidraget som inkomst så det har jag noll nytta av...Trots en hel del merkostnader iom deras funktionshinder.

Jag vet att det ekonomiska är mitt eget fel och jag är beredd att betala men de måste ju se till att man överlever???
Just nu gungar jag och snart sjunker jag med.........

Förlåt allt jäkla gnäll men detta tär så jäkligt på mig...Jag orkar inte mer...... Det gör ont

Hello...

Var uppe tidigt idag och oj, vad det känns...Är bamsetrött nu. Var iväg på studiebesök med jobb på en liknande verksamhet som vår i en annan stad. Var jättekul att se hur det funkar hos andra och gav massa ny inspiration =) Men också sug att söka nytt jobb.... Gillar nytt...Oskrivna blad liksom.

Sen jag kom hem har jag bara varit...Slapp och trött och noll ork till någonting. Ont i nacken och vänster arm. Känns i armen som muskelvärk men har inte använt den på nåt ovanligt vis så kanske har jag legat konstigt med den i natt??? För det fanns där när jag vaknade....

Lite sol hade inte skadat....Är grått och vått idag och huu, vad kallt (rått). Men nu måste jag väl ge mig ut i det råa...Behöver bröd mm.


Duktig idiot...

Jaha...äntligen, långt om länge har denna duktiga idioten fixat tid att ta spruta och hämtat ut B-12 ampullerna. Går tillbaka i bloggen för att kolla när jag senast tog sprutan och det slumpar sig lite kul att det blir exakt på dagen ett år sedan sist....Och vet ni? Egentligen ska jag ta de jäkla sprutorna var tredje månad så man kan väl lätt säga att det är lite på tiden ;)

Kanska med lite tur är det avsaknaden av B-12 vitaminet som gjort mig så förbenat trött, illamående och snurrig sista tiden och att det blir bra sen.... Time will tell.




Ledig...

Tar det lugnt idag...Hade en del små kontroverser i morse med grabbarna...Åh, vad det kan sitta i en hel dag alltså...Jag mår blä.
Känns skönt att vara ledig och ska snart kila iväg till Röda korset tror jag...Kolla om jag hittar ett par svarta byxor för jag har inga byxor alls att ta på mig och har ingen lust att köpa nytt och dyrt. Alltså, byxor har jag men bara tajts och jogginbyxor och det kan ju vara kul med riktiga bralls...;)

Ska in i grillen med idag...Oj, vad jag behöver värmen och ljuset =)

Jo...


Ännu mindre...

Nu é det bara sju dagar kvar..... Just nu känner jag att det gärna får vara om en vecka.
 Hela min kropp mår pyton just nu... Så där som man kan må ibland. En oro inuti som inte går att relatera till något men ändå är så påtaglig. Är övertrött hela dagarna men kan inte sova när jag lägger mig...I natt låg jag vaken till över två och då jobbar mina käkar på övertid...Hu, vad de maler och ont får jag..Till slut känns det som musklerna ska kväva mig :O

Längtar jättemycket nu och ska bli skönt att komma iväg....

Sänder en tanke till en bloggvän som har det jobbigt.
 STOR kram till dig.....


För övrigt fyller min storasyster år idag....GrAtTiS till henne.....


Bara åtta dagar...



Ååååh, låt denna veckan rusa fram lika fort som den förra...Så det snart är dags att träffa älskling igen =) Bara åtta dagar liksom nu.....

Tycker det är skönt att det är måndag för även om det har varit slappt och skönt med helg har det mest varit tråkigt. Men idag är det dags att jobba ett par timmar igen och då får man ju tiden att gå =)

Tror bannemej att solen behagar titta fram lite också...Hoppas den fortsätter med det när jag ska ut.
Nu ska jhag snart käka ett par kokta ägg tänkte jag....

PuSs

Sköna söndag...



Har egentligen inte så mycket att förmedla idag... Bara skräp med denna kvinnan. Har så förbenat ont i typ skulderbladen och ut i armarna och huvudet....

Jag vet att träning och rörelse skulle kunna hjälpa min kropp att må bättre men när det är så skröpligt som nu så är steget stooort att börja träna. Bara tanken gör mig trött liksom....Har ju verkligen inga muskler att räkna med.... Menmen...Snart måste jag om jag inte ska bli ständigt sängliggande typ =/

Sååå, det är väl läget för mig..... Hur mår ni en sån här dag?

Blä-lördag...



Kan ju inte påstå att det känns som en bra dag.... Vaknade flera gånger inatt och hade halsbränna...Men inte vilken som helst utan from hell....Det räckte att jag vände mig i sängen så höll jag på¨att spy och att stiga upp var inte att tänka på....Var jäkligt kissnödig men det fick jag somna från.... Tack och lov var det inte sååå illa sen när jag vaknade.... Men jag har känningar av det...Som om magen är full och jag mår lite illa.

Känner mig aptrött också...Som om jag var alldeles urlakad...Noll kraft i kropp och knopp =(
Fy, vilken gnällfia ;)

Ska snart dra ner i tvättstugan så det är väl bara att ta sig i kragen antar jag....

Prickig...

Fredag....ledig =) Ja, faktiskt ledig heeela helgen.....Så skönt.

Har en styck prickig son här hemma...I går kväll visade han mig sina underarmar och de var rödprickiga och flammiga. Idag är hela halsen, ryggen, mage/bröst och armar rödprickiga...Så mycket att det på sina ställen endast är rött för att alla prickar flyter ihop. Ser tokigt ut. På sjukvårdsupplysningen sa de att det kan vara allergi eller nedsatt immunförsvar eller nåt. Har gett honom en allergitablett för att se om det kanske slutar klia. Annars är det inget konstigt (mer än det vanliga) med honom...Ingen feber eller påverkat allmäntillstånd. Hahaha.. Ett tag trodde jag det kunde vara röda hund!!!
Jaja...Hoppas det försvinner.¨

Inte min son...men typ så här ser det ut =/


Har varit ute en kort promenad...Det blåser väldeligen men solen behagade minsann titta fram så det var ganska skönt... Synd bara att jag har något knepigt i mitt vänsterben. Det spänner och gör ont till och från...Ofta känns det som jag har ett spännband runt knäet....

Nu ska jag bara slappa....


Njae...

Fortfarande skallevärk....Fasiken att det inte kan ge sig. Men sitter nu med varm vetekudde på nacken och hoppas det ska hjälpa lite att lösa upp knutar och så för jag tror att en del av värken kommer från nacken. Resten är att jag biter ihop käkarna hela jäkla tiden =(

Men livet går vidare...Man måste ju göra både det ena och det andra. Har varit iväg och jobbat..Blev en lagom kort dag. Sen hem och röjde här hemma.....Och fixade mat.

Nu är det lugnt här...En son är ute och en sitter som vanligt vid sin dator ;) Ja, det gör ju jag med...Hahaha. Vilka nördar vi é.
Idag saknar jag min stora flicka....  Var ett tag sen vi sågs.

Saknar N också...Vansinnigt mycket.




Skallebank..



Uscha...ännu en dag med värsta skallebanken. Fy fasiken vad ont det gör och vad jag mår illa. Igår hade jag nog ont för att jag sovit för mycket??? Och idag för att jag sovit för lite??? Äsch...jag vet inte, bara spekulerar. Jobbigt värre i alla fall......

Har bara legat kvar i sängen och slappat för att jag hade så ont och nu är jag stressad....Börjar jobba ett. Inte lönt att sjuka sig för detta liksom. Kanske lite luft hjälper...Vem vet.

I övrigt har jag en styck son hemma idag med igentäppt hals....Läskigt ser det ut i halsen på honom men vi avvaktar med läkare tills i morrn. Ingen feber och inga problem att svälja....Bara alldeles tjock och så ser det ut som han har halsen full av risgröt :O Läskigt...Hahaha.

Usch och fy och f*n....

Dundrande huvudvärk och illamående på det...Jippie vilken bra dag =/

Ledig visserligen men ändå ett jobbrelaterat uppdrag att fixa ikväll... Hoppas det hinner bli bra till dess....

Ska försöka komma mig ut en sväng för frisk luft och motion....Om jag orkar. Annars händer inte mycket här och det känns som en riktig skitdag...

Two weeks...

Exakt på dagen...två veckor tills det bär norrut igen...Längtar

 

Snart dags att stoppa denna dagen i malpåse...Dagen som började skit blev väl inte jättebra men definitivt något bättre framåt kvällningen.....

 

Fick nytt jobbscema idag och hualigen vilket schema...Men jag får väl vara glad att jag får behålla nästan hela min lediga vecka...minus en dag. Det gör ju att jag kan fortsätta åka till älskade N i samma utsträckning..Eller ja, minus en dag då ;)

Men ojojoj...Vad jag kommer att få jobba. Inte mer i antal timmar men antal dagar per vecka.....Och jag var väl den på jobb som hade mest tur med schemat måste jag säga.

Blev vän med yngstasonen också framåt kvällen...Vi har bett varandra om ursäkt och kramats lite...Får väl se hur länge det håller i sig ;)

Nu ska jag köra grabbarna bus i säng...Även om stora är ledig i morrn och kommer att protestera =) Men i säng ska han....


Ner som en pannkaka....

Strul och skit med bredbandet igår kväll gjorde att vi bara hade tre TV-kanaler att titta på och ingen dator att sitta vid..... Det gick det också och vi hade en trevlig kväll här hemma med sår i öronen ;) Yngstingen kan verkligen hålla låda.....

Sen kom då denna jäkla skitmorgon och sände mig rakt ner i ett jäkla svart hål =(
Svårt som attan att väcka yngstingen och sen skrek vi fram och tillbaka på varandra... Fasen vad jag avskyr det.....

Ska snart jobba och här sitter jag i morgonrock med mitt kaffe och är nere.....Får väl snart ta mig i kragen och duscha. Stackars kollega annars ;)

Hoppas det känns bättre i eftermiddag....

Måndag.....



Oj...en vecka sen jag åkte hem och det känns som en månad...typ :/ Fast det innebär att det bara är två veckor till vi ses igen darling....Lovely.

Hade en myspysig kväll igår med sönerna...Är nog en ganska bra idé med tvåveckorsboende, för de hinner ju sakna mig och det är trevligt att umgås istället för irriterande...Fast det vete sjutton om jag säger detsamma om två veckor ;) När vi liksom nött på varandra...Haha. men just nu passsar jag på att njuta =)

Snart dax att jobba...Men måndagsjobb är jäsejobb för mig...Gillar det skarpt.

Ska bara hälla i mig lite kaffe sen bär det av...TjInG

A walk in the sun..

Kors i taket.....
Jag tog kameran med på promenad idag....
Sååå underbart vackert det är nu =)












Jag har jobbat..

Har avklarat ett dygn på jobb...Jäklar vad snabbt det gick...Svisch så var det liksom lördag kväll =O. Ibland undrar man liksom hur det kan gå så fort... Jaja, god sömn blev det i alla fall på nya stället och det är ju aldrig fel. Kom hem för ett tag sen och har suttit med mitt kaffe.

Idag ska jag dammsuga och röja av lite innan grabbarna kommer hem hit ikväll...... Lite liv och rörelse två veckor nu. Ska ta en promenad också sen i det alldeles underbara vädret (om än liiite kallt). Måste ju ta vara på solen =)

Nä, nu måste jag gå på dass ;)

Ännu en dag...

...ledig och slappar framför datorn.
Men jag ska snart göra mig i ordning för en promenad i det vackra höstvädret...Måste ju få lite frisk luft och inte bara sitta här och kura.

Men det är faktiskt skönt att bara vara....Om jag bara kunde slippa få skuldkänslor för att jag gör det... Hallå!! Varför blir man itutad att man måste göra nåt hela tiden annars är man bara slö??? Jag försöker fortfarande lära mig att jag får lov att bara vara =)

I morgon gäller dygnsjobb så denna vilan sitter gott ska ni veta.....Sen på söndag kväll kommer grabbarna bus till mig för 2 veckor och då mina vänner är det ganska fullt upp ;) Curling you know ;)



Ledig..... och inte...


Idag har jag koll på att det är torsdag.... Men hade mindre koll på tvättstugan. Jag visste att det var idag eller i morrn jag hade satt upp så nyss var jag äntligen ner och kollade och ja, det är visst idag =) Så jag är ledig men ändå inte ledig kan man ju säga ;)

Ska ta mig ut i fulvädret också idag för en promenad....Jäkla fläsk till att sitta där det sitter ;) Hahaha

Blödig...



Har börjat se Greys igen efter flera säsonger.....Känns bra att ta upp det igen för det är ju en bra serie. Men jag sitter med gråten i halsen typ hela tiden...För än det ena än det andra. Har upptäckt att jag jämt är så numera....Gråter och sväljer undan gråten. Det kan vara något jag läser eller ser på TV...Sorgligt eller lyckligt eller romantiskt.

Ibland är det rentav jobbigt att vara så jäkla gråtig hela tiden men i det stora hela känns det bra. Jag hade ganska många år då jag aldrig grät....Alldeles torrlagd var jag. Det var nästan jobbigare.

Det enda jobbiga egentligen med detta eviga gråtande är att jag blir så kramig och har ingen att krama...Grabbarna hade väl lagt benen på ryggen om jag hade velat kramas jämt och ständigt ;) Fast de har inget emot att krama sin gamla mamma ibland ;)

Tur jag får kramas med min älskling lite då och då i alla fall..=)



Onsdag är det visst...


Fick verkligen tänka efter lite innan jag kom på vad det var för dag ;) Trodde det var tisdag.....

Sovit länge idag....Har väl både sina för- och nackdelar..... Nackdelen är väl att jag känner mig så jäkla slö. Jag får liksom inte slösa så med tiden... Menmen, nu är det gjort ;) Måste snart sätta lite fart på mig och göra mig i ordning för jobb......

Bläblä....Känner att jag mest bara svamlar. Visst händer både det ena och andra i mitt liv som hade varit roligare för er att läsa om kanske men jag vill inte lämna ut nån...... Tidigare skrev jag mycket om grabbarna och deras bekymmer men jag känner mer och mer en motvilja att lämna ut dem..... Annars är det ju en outsinlig källa att ta ur som ni kanske förstår....

Menmen...Ni som läser här står tydligen ut med mitt trista svammel ;)


Home alone...

Hemma igen...sen i går kväll. Hade "sovmorgon" idag....Eller vaknade fem typ och har efter det sovit och varit vaken om vartannat......Tio var det inbokat ett APT på jobb...Så där har jag varit ett par timmar. Nu är jag hemma om innan jag ska tillbaka och jobba i eftermiddag.

Snart blir det en massa schemaförändringar på jobb och det stressar mig lite att inte veta hur det blir. Antagligen blir ett preliminärt schema klart denna veckan och efter att ha fått prata med assistenten om mina "behov" känns det något bättre. Får väl se hur det blir.

Annars aka jag försöka ha en lugn vecka bara för mig....Grabbarna är ju hos sin pappa denna veckan med eftersom vi ska försöka med tvåveckorsperioder nu. Känns både bra och inte bra....Skönt att kunna bara vara och sakna N i min egen takt...men samtidigt kanske jag får lite väl mycket tid till saknad =/ Jaja...får väl se hur det blir.
Hur som helst lär jag ju sakna honom.....


Happy....

So in love....


Ojsan...

kom på när jag satt på tåget att jag glömt blogga i morse....Snacka trött ;) Sov kanske tre timmar i natt men har faktiskt kunnat slumra ganska mycket på tågen idag.

Fyfyfy för sensationslystna tidningar... Jag brukar inte påverkas av skriverier men i morse halv sex trodde jag att det var terrorister ombord på tåget... Och det bara för att tidningarna igår varnat för det ökade hotet. Två ickesvenskar satt på sätena intill mig på tåget och köpte biljetter där och då...Det mina vänner är inte billigt. Bara just därför vandrade min fantasi iväg och jag fick t.o.m. tårar i ögonen för att jag kanske skulle sprängas ihjäl...Hahaha. Men nja...jag ska fortsätta vara den godtrogna ett tag till...Jag lever ju.

Nåväl...Jag är framme norrut och jag är nöjd...Bara älsklingen behagar komma hem från jobb så =)

Virrig, darrig, stirrig...

Oj, vilken dag detta blev...Jobb mellan åtta och sex ungefär...Med lunch givetvis. Massa skoj och roligheter och massa stress och bärande och packande..... Men oj vad roligt och oj vilka fantastiska lokaler vi får att förfoga över =) Känns skitbra.

Men det är slitigt att flytta och kollegan hade stegräknare som visade 22000 steg när jag gick hem och vi har väl kanske gått ungefär lika mycket idag...det ni. Men nu smiter jag iväg och lämnar de andra i sticket...Men det är ju mina lkediga dagar och jag kan inte hjälpa att de lägger flytten precis där ;) Nåväl...de sa det var okej.

Sen jag kom hem har jag mest känt stress....Direkt hem och fixa käk...När jag åt missade jag munnen och stack mig i mungipan med gaffeln i ren stress...Haha. Sen har jag diskat och röjt och packat och tjatat på två grabbar bus att packa sig till sin pappa.
Nu är jag klar med ett skinande rent kök och ganska skinande resten av hemmet...Och båda grabbarna har packat sig iväg. Så nu ska jag stoppa mig själv i duschen innan sängen lockar....Oj, vad jag är trött.....Aprött ;)


Deprimerande...

Fy fasiken vad jag mår dåligt av att vara fet...Är ju skitful rent ut sagt. Jobbigt också att det inte går att tappa särskilt mycket...Det sitter ju som berget detta jäkla fett.

Trött och irriterad är jag....Hatar verkligen att ha tonåringar som skiter i att stiga upp.... Tjattjattjat från mig som kokar mer och mer inombords. Ska faktiskt bli skönt att slippa ett tag nu.

Jippie för mina kolleger som får träffa detta vrak om en stund......

Ont....

Så var ännu en jobbhelg avklarad...Med ryggont på köpet... Fy fabian vad ont jag har. Antagligen isciasnerven som hamnat i kläm. Konstigt att söndagar alltid är tuffa fysiskt.

I morgon jobbar jag heldag tror jag...Börjar i alla fall åtta. Vi ska nämligen flytta med jobb så det är en del att göra. Sen smiter jag ju iväg på tisdag men det är okej med kollegerna för det är ju min ledighet och jag hade ju planerat redan. Jobbflytten blev ju flyttad till just min lediga vecka. Menmen...Jag har gjort en hel del packning idag innan jag kilade hem från jobb =)

Såååå, bara en ynka dag kvar sen upp i ottan på tisdag för att resa till älsklingen...Gött =)

Håll nu alla tummar och tår att ryggontet försvinner till i morrn...

Puts väck...

Sitter här och är lite ledsen i ögat....Eller nä, nu skojar jag men lite smått fundersam är jag... Massamånga blogg.se bloggar finns inte idag. Antar att de kommer tillbaka sen nån gång för detta har hänt förr men ändå är det lite irriterande.

I alla fall är jag ledig idag och ska inte göra alltför mycket.  Tänker dra ut en tur på byn och kolla läget och sen smita in i grillen för lite värme och ljus.... Ute är det grått som sjutton.

Fredag minsann....

Godagens i stugorna..... Dagen har mest spenderats sittandes. Sicken jäkla slöfock man é alltså ;) Nja, jag har hunnit handla också och diska och röja. Snart ska jag ha lite kaffe tänkte jag. Börjar jobba vid fyratiden och har ett nattpass framför mig.....

Annars inget nytt under solen...Förutom att det nu bara är 4 dagar ;)
 Tjat tjat tjat va?? Äsch...Jag längtar ju =)