Fem dagar...

Japp...bara fem dagar kvar nu sen bär det norrut =) I like....

Var ledig idag och sov urlänge...Vaknade så klart med huvudvärk men det ä'r priset jag betalar för att sova lite extra.... Gick sen en tur på byn och kikade på kläder. Fanns inget kul och tur är ju det för jag har inte råd att handla ändå ;) Haha

Kom hem så ringde dottern och ville komma en sväng.... Härligt att få umgås med henne två dagar på rad... Fick förresten ett underbart kort av henne med posten idag...Värmde mammahjärtat =)

Tvättat har jag också hunnit med att göra idag och dessutom slösade jag ett par tior i kärringgrillen idag och där var nya rör så det tog bra. Känns så jäjkla bra med bara lite färg i nyllet..... Fräschare på nåt vis.

Puss

Lalalala...

Trött idag....Tre nätter har jag nu sovit som en kratta...Buhu. Så gissa om jag hoppas på en god natt som kommer..... Var dessutom upp tidigt i morse för att få upp en grabb till skolan och sen låg jag viosserligen kvar men somnade bara en kort stund innan det var dags för grabb två och mig själv...Jag hade ett jobbmöte nämligen.

Trodde att jag skulle hem och vila sen men till min glädje befinner sig dottern i byn ett par dagar så det blev istället ett par mysiga timmars umgänge med henne och sen kom grabbarna hem och det var nästan matdax... Tror det är rätt bra ändå att jag inte vilat för då är oddsen ju högre för en god natts sömn =)

Har tagit mig i kragen och betalat räkningar även denna månad...Kan ärligt säga att det är den enda fobi jag har....Fast jag vet att det måste göras och jag vet hur mycket så drar jag mig in i det sista...Som om det liksom skulle hamnat massa pengar på kontot eller nåt ;) Hehe. Nåväl...Nu é det gjort.

Hungrig som en jäkla varg....Gah, vad man ska hålla på att banta...Men fyra kilo har jag i alla fall tappat även om det stått stilla ett par dagar nu....Måste nog ha nåt och dricka........ Fylla ut magen lite ;)

Fy fabian vad jag längtar till tisdag...Åååh, 6 dagar

 

Love N.....


Magj*vel...

Har ont i magen....Blöh. Känns som jag ätit klister eller nåt....Alldeles mitt i magen gör det ont och nu é jag trött på det =(
Till på köpet har jag en sån dag då huden är alldeles öm och det är en pina att ha bh...Ja, bara att dra handen över huden gör ont....Fy fabian vad jag hatar såna dagar..... Men det går väl över igen.

Jag tar nya friska tag och ska göra mig i ordning för en eftermiddag på jobb...Måste bara göra lite inköp och fylla på skåpen. Grabbarna kommer hem idag och då måste det ju finnas mat =)

TjInG

Jobbedax...

Så var det måndag igen...en grå sådan =(
Ska snart dra iväg för ett nästandygnspass...Alltså jag jobbar till i morgon bitti. Sen imorgon kommer grabbarna bus hem till sin mamma igen och det känns bra. Fast mindre bra att jag får säga goodbye till sovmorgnar ;) Hahaha...

Endast 8 dagar kvar nu tills jag åter far norrut.....Känns också bra, jättebra ;)

Jajaja...


Inte är det nyttigt att bara umgås med sig själv en hel helg!! Antar att det är därför deppen kommer....Man får för mycket tid att tänka helt enkelt och då blir man till sist helt värdelös för en själv.

Men egentligen är jag inte helt värdelös för det finns ju folk som gillar mig..Ja rent av älskar mig =)

Och jag är bra på både det ena och det andra ;) Tyvärr är jag inte bra på det jag just nu vill vara bra på...menmen, det löser sig.

Ville bara kika in här och berätta att det känns bättre nu =) Love you guys...

Skitdag...

Idag skulle jag kunna krypa under täcket igen och stanna där.... Jag känner mig så jävla misslyckad.

Fet, ful och dum..... Finns inget positivt med mig...fan vad jag vissa dagar hatar livet.

Vill kramas men är alldeles jävla ensam.....

Jävla skitliv

It is lördag...

Ännu en tom ledig dag.... Har redan varit ute en timme och promenerat och det var ju skönt. Nu vankas ingenting....Eller jo, jag ska ligga en stund i soffan med en bok.

Igår städade jag och nu har jag inte det hängande över mig men det var mindre bevänt med mitt skapande.....Urk, vad jag har svårt att finna lugnet och ron för inspirationen....Men jag har lagt fram alla mina grejer som en påminnelse åt mig själv. Så någon gång i helgen ska jag =)

Jag har ju en hel del....


Ledig latmask...


Ja...Jag räknas nog lätt till den lataste i världen..... Ledig tre dagar och inget gör jag. Men bestämde mig precis nyss för att detta duger inte.

Så nu har jag två "projekt" att ta itu med denna helgen... Det första är ganska urlätt och snabbt avklarat.... Städa. När det är klart ska jag plocka fram skissblock, pennor, suddi, färger, penslar och pannå sen ska jag bannemej skapa.....Åh, vad jag vill börja med det igen. Såååå detta ska bli stora skaparhelgen för mig =)

Wish me luck

Irriterande..

Tycker inte riktigt om idag....Det kittlar förbaskat i halsen så jag hostar hela tiden vilket leder till att jag känner mig lite sårig i halsen...Täppt i näsan är jag med och så lite huvudvärk på det...Jippie ;) Har lite magknip också.....
Inte värsta bästa dagen alltså.

Men solen kikar fram och jag ska snart jobba så det är väl kanske dags att ta sig i kragen.... Fast helst skulle jag vilja krypa in under täcket igen...;)


Miss you.....


Halvdålig...

Inga grabbar här som skulle upp idag så jag hade sovmorgon.....Så klart sov jag som en kratta men vägrade stiga ur sängen ;) Men det raspade så i halsen till slut så jag steg upp ändå vid elvatiden för lite kaffe.....

Oftast då jag är förkyld är det bara lite störningsmoment...Det bryter liksom aldrig ut riktigt och då kan det bannemej hålla sig borta...Hatar sådana halvmesyrer... Lite stopp i näsan och lite rasp i halsen..lite hosta..Hallååå!!!

Ska snart iväg på möte i stora grabbens skola så jag får väl göra mig i ordning.....Pussokram...


Pyton...

Örk, vad jag mår knäppt.... Tror kanske jag får lite blodbrist för det flimrar framför ögonen på mig och jag mår illa......För att inte tala om smärtan... Menmen...bara att ta sig i kragen och dra sig in i duschen....Börjar ju fasiken jobba om en timme =O

Usch vilken måndag....

Kände i går kväll att en förkylning var på ingång...Det liksom kittlade längst bak i munnen. Jodå, mycket riktigt har jag i natt vaknat massa gånger med alldeles totalt intorkad mun och detta för att jag snarkat...Näsan var likson lite täppt. Inte så att jag är superförkyld men för en som jag som nästintill aldrig (peppar,peppar) är sjuk känns det sketajobbigt ;)

Sen till på köpet har jag mensont från hell.....Tror inte jag haft så ont sen jag var tonåring....Massamycket är det också =O Kan undra om det är ett förstadium till klimakteriet??? Fy bubblan =/

Dessutom regnar det.....Kan en måndag bli sämre??? Ja....Med tanke på hur det gick i valet så.....För mig värsta tänkbara måndagen....;)

Tur jag ska iväg en sväng och jobba idag så kanske jag kan skingra tankarna lite ;)

Söndag...

Ett jobbdygn avklarat och jag bara slappar...Eller tvättar gör jag ju ;) Har hunnit iväg och handlat en omgång också....Ska nog snart ta en promenix, bara ner en omgång i tvättstugan först =)

I fredags var jag och röstade....Tog stora grabben i hampan och drog med honom. Förstagångsväljare som hellre hade suttit vid datorn =/ Inte lätt det där... Jag försökte förklara för honom och gå igenom lite om det olika partierna och vad de vill men hans funktionshinder gör att han har svårt att ta till sig så nog påverkade jag lite... Men efteråt var han himelens glad, för han hade känt igen ett namn på vallistan till kommunalvalet och hade kryssat i det och beröm fick han av sin mamma för det var ett bra val ;)

Nej....Nu ska jag kila i tvätten sen prommis som sagt skrivet ;)

När verkligheten flåsar i nacken....

Regn och rusk....Speglar väl lite hur jag mår just nu.



Denna jäkla ekonomi som inte går ihop..... Får lättare ångest bara jag tänker på det och därför har jag en förmåga att stoppa huvudet i sanden.... Men jag måste sluta med det. Så idag har jag trots ångesten tagit itu med lite räkningar och jag har sorterat och räknat.



Inget speciellt uppmuntrande men tjo vad jag blir i alla fall lite stolt över mig själv.

Jag ska klara mig.......Fast jag ibland vill dö så vill jag ju inget hellre än leva ;) Och jag vill leva med stolthet över att jag faktiskt kan nåt... Jag är en envis jäkel så än har inte livet tagit kål på mig....;)

Annars då...Nja, ledig idag men dygnsjobb i morrn..... Ska försöka komma mig ut på en promenix och kanske röja lite... Ett evigt röjande kan tyckas =/

Ledig med skallebank....

Hua, vilken huvudvärk jag vaknat med idag....Kanske jag sov för länge...eller ja, det är väl en sanning med modifikation. Var ju upp en sväng tidigt för att få upp en grabb sen somnade jag igen och inte förrän vid halv tio skulle nästa grabb upp.

Nåväl...damen är ju ledig idag så tid finns att kurera mig ;) Ska ta en Ibumetin och en promenad så kanske det känns bättre...Visst är frisk luft bra? Retar mig på att jag gjort av med min stegräknare... Har nåt ställe till att leta på så kanske (med tur) hittar jag den... Hade ju varit kul att se hur mycket jag vandrar ;)

Sen måste jag visst städa....Ptvi vad intekul...;) Menmen....

Och förstås....I miss you darling

Lång resa...

Hemma igen...och inte speciellt glad för det ;)

Fy bubblan vilken otäck tågolycka i söndags...Ni anar inte vad glad jag är att jag inte åkte det tåget =/ Det kändes på igår då jag åkte...tittade ut lite extra genom fönster och så...Men man kan ju inte bara vara rädd. Resan blev allt lite annorlunda och jag kan lätt stressa upp mig över sånt men försökte tänka att jag i alla fall inte var med på olyckståget. Alla passagerare fick byta till buss i Norrköping för vidare färd mot Linköping där ett tåg stod och väntade och sen missade vi anslutande tåg i Hässleholm med typ tre minuter och fick då taxi betald av SJ....Snällt va? Dessutom bjöds det på gratis mackor och kaffe/te på tåget. Så inte gjorde det sååå jättemycket att jag kom senare hem än beräknat.

Men uscha vad det är trist med detta eviga åkande ifrån....Är det inte barnen jag lämnar så är det N...Ni anar inte vilken stress det är i hjärtat =(
Menmen....mysigt är det i alla fall då jag är där =)

Ska snart göra mig i ordning för dagens jobb.....

På plats...

Nu är jag där jag ska vara...Så skönt.
Underbart att stiga av tåget inatt och få en kram =)



Resan gick bra i alla fall och det där nattåget var kanonfint...Sätena var som de på X2000. Jag är fräck som få och när jag fick syn på en fyrasitskupé studsade jag in där och stängde dörrrarna om mig, plockade fram kudden och bredde ut mig....Mmmm så skönt med tystnad och liggläge. Visserligen bara typ sista två timmarna men i alla fall.

Sitter nu med morgonkaffe och ska sätta mig en stund med bok eller korsord i väntan på älsklingen som jobbar....

ingen stress...

Trött jag är....Idag gick det inte att sova vidare sen grabbarna farit till skolan. Har lite att göra själv ju ;)

Även om det är skönt att komma fram tidigt när jag åker så är det en ny erfarenhet att hinna med en massa innan jag ska iväg.... Åker inte förrän efter tolv. Sen ännu en ny erfarenhet blir att det är 1,5 timmes väntan i Sthlm innan tågbyte....Ojojoj...Vad gör jag med den tiden??? Blir nog till att käka nånstans.

Nä, nu ska jag nog duscha......Ha det bäst sötisar

Är det redan måndag ;)

Här sitter jag.....Skulle egentligen vara full fart på mig men åååh, orkar inte. Hinner säkert bli klar ändå.

Äntligen är det måndag och i morrn är det efterlängtade resdagen =) Känns så skönt..... Ska snart packa lite och kanske röja undan så här é fint då jag kommer tillbaka.....Få grabbarna att bära lite saker till sin pappa också.

Även om det är lite trist att jag är framme sent så är det lite skönt att jag har gott om tid i morrn att bli klar....

Pussen...

Längtar...

Söndag kväll och helgarbetet avklarat för denna gången....Bara ett par ynka timmars jobb i morrn eftermiddag sen ledig en vecka =) En vecka som så klart spenderas på bortaplan...Eller mitt andra hem skulle man kanske kunna säga ;)

Just nu är det så nära inpå att väntan känns outhärdig ( som vanligt) Konstigt det där....Ju närmre man kommer att få träffas desto svårare är väntan =/

Har just sytt in ett par jeans som jag fyndat på second hand för 30 :-. Är något lite för stora men bättre än de som jag inte kommer i ;) Nu blir de lite som såna där " boyfriendbrallor" och det kan ju vara lite snyggt kanske.....


Tre dagar....



Soliga, härliga, lediga lördag.... Kors i taket att jag inte kröp i säng sen jag kommit hem från jobb i morse...Fast jag sovit kasst inatt så kände jag att nej...inte sova bort idag. Så efter att ha varit hemma en stund blev det en rask timmespromenad i solen....Sen handlade jag lite småskröfs innan jag kilade hem igen.

Ska snart ner i tvättstugan....Dags igen med andra ord ;) Sen har jag noll och inget inplanerat utan det är slapp och tvättstugespring som gäller resten av denna lördag. I morgon vankas en heldag på jobb igen och snart är det minsann tisdag och wiiie vad jag längtar efter det....
Äntligen till N igen =)

Love you so much....


Fredag....Ska snart dra till jobb för en kväll/natt där...... Fast kompar lite och bara tar det lugnt här hemma. Har sorterat lite tvätt bl.a. för det är tvättdax i morrn och är skönt att ha koll på det =)

Annars har jag mest gjort ingenting....Haft sovmorgon (efter att jag väckt grabbarna 6.15), surfat och druckit kaffe, handlat så grabbarna klarar sig i kväll och ringt mamma och surrat lite.... Har även hunnit få hem en son från skolan.

Tror jag ska kila ut i köket nu och se om jag hittar nåt mellanmål...Börjar kurra lite i magen ;)

Ha det bäst...

Tummen ur...



Idag har jag gjort något jag skulle haft gjort i flera år...Hemska, hemska mamma. Har varit och fixat ID- kort till grabbarna bus och dessutom äntligen öppnat konto till yngstingen. Puh, vad skönt det känns att ha det fixat en gång för alla =)

Annars går dagarna sin gilla gång och det är lugnt och mysigt för en gångs skull att ha grabbarna här....Förutom tidigare ikväll då jag trodde att routern gått paj och stora grabbhalvan gav mig några nya gråa hår ;) Fast med förenade krafter fixade vi det...Fy f*n vad vi är bra.....

Jobb för denna damen i morrn....Okej antar jag...

5 dagar kvar...Jippie =)



Tiden går....


Oj alltså...September redan. Jag älskar sommar och värme men några få veckor varje år kan jag tycka det är skönt med lite höst...Men bara lite, sen vill jag ha sommar igen ;) Haha....

Tänk att jag snart har känt min älskling i två år.....Och är fortfarande som nyförälskad, fast med en annan säkerhet än då. Visst är det kanske bra med distansförhållande och att ses sällan med tanke på att man kanske håller liv i det men jag hade nog ändå tyckt mer om att få dela vardagen tillsammans...Att kunna ses oftare. Menmen...tiden går som sagt och tiden får utvisa vad som sker.... I mitt huvud sker i alla fall massa ;)

Är så jäkla trött på att vara fet nu....Är ju van vid att kunna gå ner snabbt och mycket i vikt men det går inte längre...Gaaah. Kämpar med raska timslånga promenader (så fötterna kokar) och nyttig mat men noll händer ju...Har inte råd med nya kläder men har inga långbyxor som passar....Fasiken :/

Om en vecka är jag hos N...Gissa om jag längtar ;)