trött

Usch, vilken dag.........Har bara legat i sängen större delen av dagen. När jag tagit mig upp har benen knappt burit mig och det snurrar ganska mycket. Verkar som om det satt sig på balansnerven........Uppe nu i alla fall, snart dags att se på let´s dance............

image37

HAHA

Helt sanslöst.......38 år gammal och öroninflammation för första gången i mitt liv. Det är ganska lustigt. Mindre lustigt är att det just nu sprängvärker i örat :( . 
image36

Aj

Ja, blev faktiskt riktigt nöjd med håret igår :D Men resten av igår var inget kul. Fick jätteont i örat och det bara höll i sig och inga värktabletter hjälpte. Gick och la mig tidigt och vaknade mitt i natten av att det smällde till i örat :S Det rann blod från örat......och när jag gick upp för att torka mig så snurrade allt så jag fick lägga mig på köksgolvet. Sitter just nu och har "slagsida", dvs. det gungar betänkligt och det känns som om jag lutar mot vänster och så bara rinner det från örat.......Doktorn kl. 11.00.
Ha det så bra

Dagen idag.......

Gomorrn........
Ännu en vacker dag håller på att gry :D Sååå härligt det är med vår. Jippi......Idag ska jag klippa mig, ser just nu ut som om jag har pälsmössa:S. Hade sån tur igår när jag ringde frissan om tid och hon kunde redan idag. Alltid samma sak när jag behöver klippa mig, väntar så länge att det blir "akut". Får se om hon kan göra något åt mitt hår, det är ju nästan obefintligt. Alltså, jag har superkort hår, och det är supertjockt. Är så rädd att hon gör tantfrissa på mig, vill gärna ha det "slickat" längs huvudet medans alla frisörer tror man vill ha volym. Hatar volym, det är ju det enda mitt hår är........

Gillar verkligen hur Natalie portman hade sitt hår tidigare, vill ha det så...............




Får väl se hur det blir och hoppas på det bästa :D


Hur gör man?

Jag undrar hur man är en bra mamma...........Hur i helskotta bär man sig åt för att stötta när man inte vet vad det är som är problemet?????
Bara lögner hela tiden eller halvlögner. Nej, jag mår såååå bra. Säkert, tror dig. Jag vet att du mår skit, men jag kan inte hjälpa dig om du inte bjuder till själv............Älskar dig så in i bomben....Låt mig hjälpa!

BLÄ

Usch vilken dag.......Suttit hela dagen på kurs. Brukar vanligtvis tycka att det är trevligt att lära nytt, men idag har jag varit extremt trött. Ont som sören i benen också. Sen när jag cyklade hem fick jag såååå ont vid hjärtat. Försökte övertyga mig att det bara var inbillning men fick bara mer och mer ont och sen fick jag nästan som kramp i vänsterarmen......Shit vad rädd jag blev. (All min gamla panikångest handlade om att jag skulle dö i hjärtinfarkt), vill inte ha ångest igen........ Kom hem och hoppade av cykeln och var alldeles skakig i benen och när jag sen kom in så bara rann tårarna. Det är inte klokt men det känns verkligen som ens sista stund är kommen. Har fortfarande lite ont i bröstet men vet nu att det är muskelspänningar, så det är inte lika jobbigt längre, är förmodligen tröttheten som skapat spänningarna. I övrigt har det ju varit ännu en vacker vårdag och det tackar vi väl för, även om jag spenderat större delen av dagen inomhus :).
Snart dags för outsiders och lite senare CSI :D.
Ha en skön kväll

image31

Sömnig.....

Urk vad trött jag är idag..........Mörkare än vanligt ;) och så har jag jobbat i helgen. Kurs idag:(. Inte vidare kul då det egentligen är min lediga dag idag........Skulle verkligen behöva vara ledig. Så nu ska man behöva sitta inne hela dagen i det fina vädret.
Jättekul att folk läser lite här och lämnar kommentarer. Jag har social fobi light och detta är jättenyttigt för mig. Det känns lite som att fast jag är anonym så vet alla vem jag är och det är det jag behöver komma över. Sen känns det lite som "men hallå.....vem vill läsa om mig och mitt trista liv?" och kanske är det så, att man bara tittar in en gång och tycker att jag är trist och inte kommer igen. Men det gör egentligen inte så mycket, det är inte det som är det viktiga utan det är att jag VÅGAR lämna ut mig. Det är med skräckblandad förtjusning jag märker att flera stycken läst............Man är väl som de flesta, vill synas och höras, men samtidigt är jag så rädd för att någon ska säga "Förhäv dig inte" eller "Du ska inte tro att du är något". Men som sagt så är jag glad att jag VÅGAR och detta är faktiskt jättekul.
Ha en skön Måndag ;D

image30
             

Jobbdag

Dags att jobba igen.....Det ser ut att bli underbart väder idag i alla fall. Inte alls blåsigt idag och det är superskönt. Man blir så pigg och glad av solen..........Snart dags att hoppa in i duschen och sen hitta kläder att ta på sig. Skit att vi gjort av med hårborttagningsmojängen för tröjan jag tänkt ha på mig i dag är full av hår efter att lillkisen legat hos mig igår kväll, så det får bli något annat.
Ha en riktigt skön vårsöndag :)

Huvudvärk



image28

Känns inte kul just nu :(



Lördag

Vackert och soligt idag. Men det blåser något fruktansvärt.........Satt ute i trädgården innan men jag höll på att blåsa bort, så jag gick in igen.
Idag är jag tillfälligt modebloggerska ;)
Jag bara älskar de söta "babydoll"liknande klänningarna som finns att köpa nu, tex. förklädesklänningar. Men jag känner mina begränsningar och tycker att jag är lite för gammal för att klä mig så. Men hur som haver så älskar jag mode så jag vill ju ha något snyggt. Vill ha en klänning som klär min något konstiga figur ( väldigt rak och lång). Hittade en härom dan på HM som jag tror att jag ska köpa.......Gjorde ett litet kollage med bilder från ELLOS på grejor jag skulle vilja ha. JA, jag älskar svart och har nästan bara det......Fast det är ett fasligt jobb att ha svarta kläder och samtidigt ha 2 katter och 1 hund......ALLTID fullt med hår :(

Ha en skön lördag

image27
 bilder från Ellos.se

Eller?????

image26

grådassigt

Idag är det verkligen grått och trist väder. Ingen rolig dag alls. Ska jobba i kväll och har ingen vidare lust med det. Mina ben är så stela och det gör ont i dem (och armarna), ska det aldrig sluta? Får väl snart gå till en läkare men undrar var.....Går aldrig mer till VC.
Jag är så trött på att vara "ensam" och inga vänner ha. Undrar varför jag är en sådan som ingen stannar hos.......Igår på medium var det en begravning med bara 4-5 besökare, tänkte då att så kommer det att vara på min begravning................
Mitt mående går upp och ner uppenbarligen och idag är det nog lite neråt men sen helt plötsligt blir det upp igen, mycket märkligt. Sån är jag.....

image25

Torsdag kväll

Har just sett medium, en förbaskat bra serie :). Sen har jag pysslat lite i PS. Jag är inte vidare duktig men det är kul i alla fall.
 Ingen vidare kväll i övrigt..........Bråkiga ungar, tråkig gubbe, och oro för dottern...........
Fick tidigare en känning av panikångest men det gick bort igen. Peppar, peppar så kommer det aldrig med full kraft igen. Har levt med det i 10 år och provat flera olika mediciner och till sist gick det. Tog sista tabletten i juni förra året.......Hoppas jag slipper det igen, men med all oro så är risken där hela tiden.
Nåja, man är inte mer än människa.

Ha en bra kväll.

image24

Modebloggar

Jag läser ganska många bloggar varje dag och många av dem är modebloggar. Jag har märkt nu att efter ca. 1 1/2 månads läsande att de bloggar som är bäst är de som är mer personliga. Det är så tråkigt att bara se några bilder på lite mode och inte så mycket mer. Sen är det ganska tragiskt det här med att ständigt handla nya kläder......Vissa av dem som bloggar tycks inte göra så mycket mer än köper nytt dagligen. Jagar de lyckan i form av materiella ting????? Nåja, de är ju ganska söta och vissa är bara små "barn" som tror de vet och kan allt......
Var inte riktigt menat som negativ kritik även om det kan låta så......Jag tycker att dessa bloggare är väldigt modiga som visar upp sig så alla vet vem de är (framförallt de som är väldigt personliga), något som jag aldrig skulle vilja. Håller mig helst anonym..........
Ha det så bra:D

image23

God morgon

Ny dag och ingen sol i sikte......Ska snart åka iväg för möte på dotterns skola.
Jobbigt att fara iväg så tidigt när man inte är van vid det, det är så mycket runt grabbarna som ska hinnas med först. De är så vana vid att mamma alltid finns där på morgonen så de är väl lite handlingsförlamade när det kommer till att sköta sig själv. Men det är ju faktiskt på tiden att de lär sig.
Jag tror att jag är värsta hönsmamman som finns.............;)


image22

Choklad

Varför är det sååååå gott med choklad?
Sitter just nu med en bit och njuter fast jag inte borde......Men men, sånt är livet och en liten bit gör inte så mycket ;)

image21

Kväll

Mätt och belåten efter att ha ätit ravioli, mums. Känner mig dock lite uppblåst, men det har jag gjort direkt efter maten i ett par veckor nu.......Ikväll börjar "tack gode gud" eller vad det nu heter, ska bli kul att se om det är roligt. Ska iväg ganska tidigt i morgon för ett möte på dotterns skola. Jobbigt att behöva ge sig av så tidigt men skönt att komma iväg lite.
Ha en skön kväll.

Tjejblogg

Nu har jag lagt mig på tjejblogg. Vet inte riktigt vad jag tycker om det men det är onekligen lite spännande. Grått och trist idag och det inspirerade mig till att göra en ny bild, se nedan;). Alla barnen har studiedag idag, så här blir det ingen lugn och ro idag. Ska iväg och jobba senare, så då får jag lite lugn:).
Ha en bra dag

image20

Bilder

Har nu återupptäckt min barnsliga förtjusning att göra löjliga bilder i paint och photoshop. Jättekul, här en ängel.

image19

Redhead

Länge sen sist.....Men nu tänkte jag prova igen. Jag har köpt röd hårfärg och förhoppningsvis orkar jag fixa det ikväll. Ska bli kul att se hur länge jag står ut denna gången. Tycker att det är så fräckt med rött hår och jag klär ganska bra i det, men.....det är inte riktigt jag. Brukar för det mesta ha svart färg men kände för förändring nu. Spännande hahaha.
Ha det bra

image30

gomorrn..........

Solen kämpar i motvind för att ta sig fram. Får väl vänta ett tag till på våren....Men snart, snart är den här :).

image29




Måste tyvärr ge mig ut och cykla idag, mina ben blir inte glada........Nåja det ska väl gå det med, som allt annat.
Ha en bra dag.

VA

VEM SNODDE VÅREN?????????

image27

Måndag

Ny vecka. Jaha, nu får man ta nya tag. Eller hur. Ingen vidare helg, har känt mig totalt misslyckad och lite av den känslan hänger kvar.
Har snart inga krafter kvar i mina ben och det känns som om jag snart inte kan gå längre. Har också yrsel som kommer och går, det liksom snurrar till i huvudet helt plötsligt. Väldigt obehagligt.
Gud vad jobbigt det är att ha social fobi, eller "lightverisionen" som jag har. Sitter och funderar på att registrera min blogg så att fler ska läsa den men samtidigt känns det som att " vem vill läsa om mitt trista liv?". Det är väl ett bekräftelsebehov man har där man skulle vilja ha lite respons på sig själv. Trots att jag är helt anonym så är jag så rädd att någon ska känna igen mig............Gud vad konstig man är, vuxna kvinnan.
Skulle också vara spännande att se vem som läser här, och varför..........
Ha en bra dag

image26

mörker

Ingen bra helg alls...........Vill dra något gammalt över huvudet och gömma mig någonstans. Jag får aldrig må riktigt bra, för gör jag det så kommer alltid ett bakslag......Varför är jag som jag är??? En mycket konstig människa som gör misstag på misstag. Fy bubblan för mig.
SORRY, SORRY, SORRY för att jag är jag...............

Fredag...........

Har en sån dag då jag känner mig lite ledsen.......Tror att DU mår mycket sämre än du säger, riktigt mycket sämre. Jag tror att du är sjujävlig på att ljuga.........
Önskar att du hade så pass mycket förtroende för mig att du kunde säga
ALLT till mig. Du anar inte vilken massa hemskheter jag varit med om i tonåren, jag gjorde en massa skit och har mått superdåligt pga. det. Skulle vilje berätta det för dig så du vet att du inte är ensam, men vet inte hur jag ska ta upp det.  Ska en dag försöka reda ut allt med dig.......
Nåja, livet måste gå vidare.
Liten sjukling hemma idag och senare bär det av till jobb :S.

LOVE YOU BABYPRINCESS

design

Haha....ännu en gång har jag ändrat designen på bloggen. Det är nästan det roligaste med att ha blogg. Det är kul för jag listar hela tiden ut nya sätt att ändra saker på....
Denna gången gjorde jag tom. bakgrunden själv i PS. Jag är stolt ;)
Ha en bra dag, snart dags att kila till jobb.

dagen i dag

Ännu en fin dag:) Blir såååå glad. Var på kurs igår igen, denna gång handlade det om lagar. Trodde att det skulle vara jättetråkigt men det var faktiskt riktigt intressant. Idag är jag ledig, skönt nog. Ska gå ut sen och njuta av det fina vädret.
Jag åt laxmackor till frukost och det var riktigt gott, men nu har jag hiskeligt ont i magen. Kanske var laxen för gammal? Hoppas det snart går över......
Ha en bra dag.

Vår?

Oj så fint väder det är idag :). Blir så glad......Ska försöka ta en solstund idag, behöver lite färg nu.

Åhhhhh, Så söta........

image16

"Vuxenmamma"

Idag blir du 18. Det är inte klokt.....vart har tiden blivit av? Jättegrattis min prinsessa, älskar dig massor<3<3


image15

Sorry

Igår när jag skrev inlägget så var jag irriterad men det gick över så fort vi pratat om det. Som vanligt gör min oro att jag förstorar upp saker lite väl mycket....... Ett gott råd.....Lyssna inte till vad skitstöveln säger, du är bäst Love you.
Shit..... en dag kvar, sen är jag "vuxenmamma", hur knepigt känns inte det!!!!! Man börjar bli gammal :D......
Jobb idag igen, men först en mysig fika.

Irriterad

Argh.......Fy så ilsken och irriterad jag är idag.......Jädrans skit. Förbaskade unge......Bara lämna skiten till mig..........
Ledsen på samma gång............Är där ingen som har förtroende för mig?????????? Är jag bara er personliga slasktratt? Känns så.
Ta dig i häcken!!!!!!!

Hej

Ny vecka, nya tag......
känner mig både pigg och inte pigg. Det var ju jättefint väder igår och det gjorde mig glad och vi var ute och gick en lång runda. Men idag är det grått igen, fast lite av vårkänslorna från i går hänger kvar.
Jobba idag....jippi. Tycker det är jobbigt att gå till jobb, men ändå tycker jag det är så kul och trivs verkligen jättebra. Jag tror helt enkelt att stressen med allt runt  barnen tar så mycket så det är därför det tar emot så.....Skulle behöva bara vila och tänka på mig själv ett tag och lite sommarvärme hade ju inte suttit fel ;)