Happy days...

Måste fan vara världens sämsta film på TV i detta nu... Maj gadd. Råkar ha fyran på och det är en talande bulldog =o. Fattar inte att man kan tycka det är kul...Eller jo, kanske mina tonårssöner???
Menmen...Jag kan alltid slå över ju ;)



Annars har jag det så klart superbra.... Och ännu bättre blir det snart när älskling kommer att vara ledig fyra dagar med mig =). Än så länge roar jag mig med dator, TV och tidning.....

Älskar N så in i bomben...... Helt tokigt att få uppleva det.....
Bara så ni vet ;)


Kors i taket...

Alltså....Knappt man tror det är sant va? Men faktiskt var tågen i relativt bra tid i går =) Jag kom till min slutdestination i den tid det var tänkt från början....Inte illa.

Hade ju bokat buss en senare tid för att få lite tid i S-vall men av det blev intet eftersom mina ursprungliga tåg blev inställda..... Sååå, jag kom fram i tid men får ändå restidsgaranti för att jag bler två timmar sen med tåget ;)

Nu är jag i alla fall på plats hos älskade N...

Oj....

Känner mig lite svimfärdig...:/
Vaknade på tok för tidigt och har knappt fått sova tre timmar..... Men jag kunde inte ligga kvar i sängen när jag vaknade för jag bara vände och vred mig.... Så jag har suttit vid datorn ett tag nu, fast det finns inte mycket att läsa mitt i natten.

Var precis ner med sista soporna så de inte står och stinker här tills jag är hemma igen ;) Låg lite puder på backen så lite snö har det kommit i natt men det var inte jättekallt...Alltid nåt.

Nu ska jag kila in i duscvhen i alla fall så kanske jag blir färdig i tid... Sen hoppas jag bara att tågen går som på "räls" idag ;)

Tokdag...



Varit lite stressigt idag...Ja, inte fysiskt men psykiskt. Var ner för att sola och då slukade pengamaskinen tre tior för mig....
Var bara att ringa farbror ägare, som lovade att sätta en polett under pengamaskinen till mig =)Senare kunde jag gå ner och sola...Poletten var värd 40 kr. så jag tjänade ju en tia =)

Hem igen för att samla tvätt...Skulle tvätta en sväng till idag. Mitt i allt får jag ett sms från SJ...Tåget inställt =O Maj gadd....Snacka stressmoment. Slängde mig på telefonen och lyckades boka om biljetten till två timmar senare... Men nu finns risken att jag missar min bussförbindelse norrut istället..Men det är väl en värdslig sak. Fick sen ringa och ställa in taxin som skulle ha hämtat mig i morgon bitti. Sen ner till pressbyrån för att hämta ut mina nya biljetter....

Sen var det ju tvättstugan ja....Det gick bra i alla fall... Fick sen dundrande huvudvärk som inte fick hindra mig att duscha...Sen iväg ett par timmar till jobb....Nu dricker jag lite vin och ska till att packa...... Weeeeeiiiii, i morgon ska jag äntligen till N igen =) Håll tummarna att tågen går som de ska nu!


Fyller två idag....



Joho...Det är sant ;) Två år som rökfri bannemej... Känns helknepigt och skönt på samma gång. Tänk va!!!

Men ja, på köpet fick jag nästan 30 kilo...;) Fast jag har alltid sagt att skulle jag sluta röka skulle jag göra det när jag var mager och det var jag då, så kilona är inte överdrivet mycket...Bara tillräckligt så det stör ;)

Jaha....hur firas då detta?? Med en cigg kanske ;) Nähä! Äsch...firar på bästa sätt...Åker ju norrut i morrn =D
Idag har jag lite att pyssla med...Tvätta några saker, packa, röja och jobba ett par timmar. Så tjing mina vänner

Pang...


Ja, snart spricker jag bannemej och då låter det kanske pang ;) Nä, fy bubblan vad jag ökat i det sista...Snart spräcker jag den sista gränsen jag satt (90)....... Vet inte hur jag ska bära mig åt nu längre för att minska vikten =/

Mitt allra största problem, förutom gottsuget då ;), är att jag har så ont i magen och oftast känns det där onda som hunger. Ibland får jag ont av att äta också men oftast går det onda bort en stund men sen måste jag äta igen... Snacka moment 22.....

Nåväl...Kanske jag en vacker dag lyckas ;)

Nu är det bara två dagar kvar till tisdag och jag tycker det känns finfint. Får som sagt taxi och det känns jättebra men blir väääldigt tidigt för att taxi vill vara säker på att komma i tid till Lund. Redan 4.15, men det är utståbart med tanke på att jag ska till min älskling och stanna i 9 dagar =)

Nu ska jag sola en sväng...


Fin jul...


Hade en kanonfin julafton med mina barn... Dottern dök upp vid ett och sen tittade hon och stora grabben på Dumbo =) Min dotter som snart är 22 år älskar allt tecknat och framförallt Disney.

Vid tre var det så klart Kalle med vänner...Får ej missas ;) Då vankades det vin för mig och dotera och jag fixade fram maten....Jäklar vad vi sen åt ;)
Paketutdelningen gick bra och trots torftigt utbud var de nöjda och glada...Älskade ungar. Sen avslutades kvällen med massor av choklad, tomtegröt och Harry Potter.....

Idag sov jag läääänge och sitter nu med kaffe. Har hunnit prata morgonsamtalet med N och har ringt skånetrafiken om tisdag.... Just nu fixar tjejen jag snackade med en taxi åt mig och ska snart ringa tillbaka med tider och så. Alltså fixar det sig och jag kommer till Lund i alla fall...Återstår sedan att se om X2000 kommer ;)

Nu ska jag göra mig i ordning och komma mig iväg... Upptäckte ganska sent igår att jag fått betala kanske 300 kronor för mycket på konsum igår...Jag tyckte väl det var lite dyrt när jag betalade men det var lite stressigt så inte förrän senare tänkte jag på att kolla kvittot. Måste således ner och få igen mina pengar....


Klydd och kladd...

Fick veta i går kväll att skånetrafiken kommer att gå efter söndagstabell fram till 3 januari. Jo men jippie på det!!! Mitt supertidiga tåg på tisdag är således inställt...Fan. Fick tag i skånetrafiken i går för jag har plusbiljett så de måste ju fixa det på nåt vis, men de skulle höra av sig i dag... Har de gjort det??? NEJ. Antingen får de fixa taxi till mig eller så kommer jag att övernatta på Lunds station bara för att få komma med mitt X-2000... Ja, om nu det behagar komma ;)
Jag är inte lika nojig nu som jag varit tidigare men det är jobbigt att koppla bort det nu utan det ligger och gnager i magen. Tur det är ett par dagar kvar... Mer synd om de som ska ut i jultrafiken då :/

Det enda positiva är att en resplusbiljett garanterar att man kommer fram dit man ska, även om det kanske tar lite tid. Som förra gången då det tog drygt 12 timmar längre tid...Men fram kom jag =)

Jag segar idag....Ska ge mig ut i hamdeln var det tänkt men hua, vad det snöar idag...Känner inte alls för att gå ut. Fast jag tror det är bättre att få det gjort nu för det vankas tvättstuga i eftermiddag.....

Ska fixa kanske en klapp till och några fina kuvert till pengaklappar och sen ska sista maten inhandlas. Barnen fick önska det godaste på julbordet för jag sa att jag reducerar det i år... Jaha, så klart önskar de olika så det blir en del ändå. Hade tänkt skippa sillen men stora grabben älskar det så jaja ;)

Ha en fin lilla julafton sötisar....

Det snurrar....



Hualigen vad jag är trött.... Var uppe halv sex idag för att jobba ett dagpass. Det passet avslutar jag nu och det är dags att kila hem och ha lite julledigt =) 4 dagar ledigt, 1 dags jobb och sen 10 dagars ledigt... Lyx eller?

Nä minsann... Nu hem och sova ;)

Äsch...skoja bara, vem har tid att sova?


Kulijul....

Sitter på jobb men kan nog snart gå hem....Kompar lite pga. arbetsbrist och sen tar jag igen det i morrn då jag jobbar heldag. Men tänker stanna en stund här och fixa med lite smågrejer ;)

I går hade jag en trevlig kväll i sällskap av alla tre barnen... Riktigt mysigt hade vi det och jag tjuvgriljerade skinkan som vi sen tjuvsmakade av på vörtbröd =) Det bästa med att vara vuxen är att man själv bestämmer traditioner och ändrar dem lite hur det passar en själv ;) Hahaha.... Mina barn tycktes i alla fall uppskatta buset.

Idag var jag uppe redan vid åtta och städade lite ( fast jag blev heligt förbannad på min dammsugare som inte suger...fick sopa golven) Sen var mamma och hennes man här och lämnade julklappar till barnen. Så nu är den sociala samvaron avklarad.

Ikväll eller kanske i eftermiddag ska jag baka en omgång nya lussebullar. Känns som jag é dödligt rastlös och vill ha att göra...
Längtar som en tok till nästa tisdag då det bär av till älsklingen . Men först mysjul med mina älskade ungar......


Sunday evening....

Inget att delge idag egentligen.... Vaknade med nån nerv i kläm i nacken så har haft ont mest hela dagen och det har liksom strålat ner i armarna och domnat lite... Inte nog med det utan magen har sagt ifrån också...Både "upp"- och "nermagen" ;)

Men jag kom i alla fall iväg en liiiten promenad till Ica och handlade lite smått och gott.... Eller ja, toapapper blev det ju ;)

Sen mest slappat och käkat middag.... Nu ikväll tog jag fram symaskinen för att sy in några byxor men jag vet inte riktigt om jag blev nöjd =/ Har ju inget tålamod utan fort ska det gå...Måttband??? Vad é det ;)

Snart sova.....

Iväg...

Har varit iväg idag och försökt mig på lite julshopping.... Men jag bara hatar dessa mängder av folk =o
Det stressar mig något enormt med långa köer så ofta skiter jag i att handla bara därför. Men två klappar fixade jag i alla fall =) Vars en rakapparat till grabbarna bus ;) tyckte det var dags nu...... Billiga jäklar blev det så jag hoppas de funkar ett tag i alla fall ;)
Sen blev det inget mer =(
Men grabbarna behöver inget mer utan det blir en liten peng också... Dottern kvar men hon är ganska lätt =) Jag känner henne innan och utan.

Vill så gärna ha en svart tunika till mig själv men vet ni.... Det är bannemej stört omöjligt att hitta till ett rimligt pris. Jag blir störd på de stora kedjorna som har kläder upp till strl. 46 och sen passar skiten inte.. Och hallåååå, jag har faktiskt bara tio kilos övervikt. Avskyr verkligen när det sitter som korvskinn =(
Menmen...det är billigt om inte annat.

Förbaskad också på mina kängor...  Köpte dem för kanske en månad sen men de har spruckit tvärs över sulan undertill på båda =/. Jävla pisskit ;)

Nu ska jag fixa lite potatisgratäng och färsbiffar till mig och grabbarna...Som för övrigt hade värsta läskiga slagsmålet innan =( Trodde fan det var slut med det. Men det var bara för gamla mamma att ställa sig mellan dessa två långa, starka killar och hoppas på att slippa alltför mycket stryk ;)


Work....

Fredag minsann och en vecka till julafton...Stört ;) Skönt att jag ska vara ledig i helgen så kanske någon julklapp kan fixas.... Tror väl det finns pengar till nåt lite ;)
Men snart ska jag iväg till jobb... Jobbar till åtta ikväll.

Kikar mest bara in här för att tipsa om en kul
blogg.... Satt och småfnissade lite när jag läste =) Det är Jesper Salén..... fd. skådis som numera läser till läkare. Kika in och läs.


...........


Logga in...

Ser ju onekligen lite udda ut på Blogg.se:s sida idag och är lite svårt att logga in.
Men man kan logga in här :
http://publishme.se/login/ 
Om nu någon känner för det alltså ;)


Snöstorm och tjocksmock....



Vaknade upp till värsta snöstormen idag...Hualigen säger jag. Glad jag inte ska ut på vift utan bara behöver förlita mig på benen...Antar att det inte är skitkul med bussar och tåg idag.



Nu är denna damen infernaliskt trött på att vara tjock...Fy fabian vad jobbigt det är att känna sig som en fläskboll... Känner mig ful och gammal..... Vaknade i morse och låg i sängen en stund och funderade... Men alltså, det är ändå "bara" 25 kilo jag vill gå ner... Det är ju en barnlek efter de där typ 70 kilona jag tappade då en gång i tiden. Tänk att jag tog 36 kilo på bara tre månader =O. Vill klara det igen juh....
Men jag antar att allt har sin tid och att det viktiga nu är att inte öka mer i alla fall.

Nu ska denna damen fixa till sig lite.... Ska handla lite innan jobb =) Ha bästa dagen....


Värsta fina...

Hittade en kanonsida genom Anna.
En sida med massa kitch och oj, vad jag gillar det =)
 Synd bara att den är lite utrikisk.
Kolla.....


Underbara halsband....



Ett kakfat...Hur fint?


Underbara tavlor....





Kolla gärna in på sidan... Jättemycket fint =)


Just ja..

Bakade lussekatter häromkvällen och oj, så himmelens goda de blev. Nog de saftigaste jag någonsin ätit. Bara en påse kvar i frysen nu så jag måste väl ge mig på det endera dagen igen =)


Jag...

Mitt humör och mående går upp och ner hela tiden och jag gråter fan för minsta lilla...... Känner mig irriterad och störd mest hela tiden och jag sover dåligt för att det hela jäkla tiden maler tankar i huvudet på mig...Tankar om hur fel jag är och att jag gör fel än här och än där.....

Men innerst inne i mig vet jag att jag är i stort sett den jag vill vara..... Möjligtvis kunde vissa saker vara annorlunda men i det stora hela. Felet är väl snarare att jag hela tiden vill vara till lags =/ Jag mår dåligt för att jag inte är mer som den eller den och då dissar jag ju mig själv..... Jag måste fan lära mig acceptera den jag är. Förr var jag ganska trygg i mig själv men numera då allt är upp och ner i livet ifrågasätter jag mig själv allt mer.

Näää, jag é fan bra som jag é
... Hör jag det???


Nog om det..... Var på julbord igår. Betalt av arbetsgivaren minsann, vilket vi inte är vana vid. Jag hade så jäkla kul och oj, vad vi skrattade =) En mycket trevlig kväll på min ära......


Älskar dig N....Ses snart


Julen installerad...

Granen nyklädd och stjärnan tänd



Klart TV:n också ska pyntas...
nope, ingen platt historia här inte..
Istället världens tjockaste TV ;)



Ljus på bordet...



Ljusslinga på hallspegeln skapar stämning



Köket...
Ja, blommorna é döda men
 krukorna é så fina att de får vara kvar :)



Ja...Det är mitt enkla hem i juletid....

Har varit så rastlös ikväll och oftast slutar det med att jag ändå bara sitter men inte ikväll. Först käkade jag och grabbarna bus tomtegröt med saftsås till kvällsmat och sen klädde jag granen och lyssnade på lucia på TV samtidigt som jag städade toan =o Sen skulle jag koka kola och ville ha i lite karamellfärg..... Men råkade ha i lite för mycket så av kolorna blev någon slags fudge som är skitgod ;) Men sen har jag tagit det lite lugnt faktiskt ;)


Happy lucia....


Har inte sett nån lucia idag =(

Ledig idag och urskönt ska ni veta... Sen är det jobb resten av veckan. Framförallt morgondagen känns lite mycket menmen...Det går det med. Ska vara i Lund åtta på morgonen med stora grabben för tandläkarbesök...*gääääsp*
Sen eftermiddagsjobb och direkt efter det veckans höjdpunkt...Riktigt julbord på restaurang som bannemej arbetsgivaren bjuder på =) Det mina vänner är vi inte bortskämda med....

Dagen idag har jag bara slappat än så länge och haft ett samtal med min yngsting...Som vill hoppa av skolan =o Lite jobbigt känns det men vi ska fixa tillbaka honom i gamla skolan (IV) för att han ska kunna få sina betyg och så fixa praktik... Så förhoppningsvis fixar det sig. Har kommit överens om att han denna sista veckan innan jullovet inte får sova bort dagarna utan upp och igång om morgnrarna ändå och jobba här hemmavid... Ett rum behöver verkligen städas ( Hans och brorsans) och hela lägenheten behöver damsugas...Detta blir hans jobb idag.

Sen ska jag plocka upp julagranen från källaren och fixa den ikväll...Mys =)


Illamående...

Såg detta klippet och började gråta =(
Fy fan...jävla kärring rent ut sagt....
Tänk så många barn som har liknande erfarenheter.....

 


Jobb.....

Tack söta ni...mina fina vänner som skrivit så fint till mig i förra inlägget.
Det värmer

Egentligen hade jag beslutat att jag och barnen ska fira jul själv hemma som vanligt... Eller jag hade nästan beslutat det. Men det som gjorde mig ledsen är själva grejen...Att inte känna sig välkommen i sin familj. Nä, mina tre fina barn och jag ska nog kunna få en bra jul. Blir ju vad man gör det till =)

Nu ska jag iväg och jobba och vet ni? Jag hade mycket hellre legat kvar i min säng....Är dödens trött.

God f*ckin jul.....

Känner mig så oerhört ledsen och besviken.....
Min lilla familj har under de senaste 14 åren firat jul själv då det varit jobbigt att fara iväg med tåg... Men vi har alltid sagt att våra respekitve familjer varit välkomna att fira hos oss. En jul var min exmakes föräldrar hos oss men aldrig min familj... Kanske för jobbigt att köra bil 6 mil???
I alla fall så har vi älskat våra jular och jag vet att barnen uppskattat det. Men i år hade jag små funderingar på att fira hoss mamma och ta barnen med... Ringde för ett par vecor sedan och sade det och fick veta att det skulle firas hos min bror. Okej...Det går väl det också.
Idag ringde mamma och sa att tyvärr...Vi 4 får inte plats =O
VAAA.... I min värld gör man inte så mot sin familj!!! Jag hade helt sonika klämt in hur många som helst... "finns det hjärterum så finns det stjärterum". Men tydligen räknas inte jag in i hjärterummet och jag känner mig oerhört ledsen... Jag vet helt enkelt inte riktigt var jag ska bli av...Känner mest för att bara försvinna =/

Knappt man vill skriva ut detta för alla verkar ju ha så fina familjeband....Själv har jag bara lurat mig själv att de finns.....FAN

Regngrå lördag...

Höll knappt på att ta mig hem från jobb idag... Har regnat inatt så all packad snö hade blivit is!!! Menmen...hem kom jag i ett stycke ;)

Nu sitter jag mest här och slappar... Trött som attan efter att ha sovit urkasst inatt men tycker det är dumt att sova nu för det är bättre att jag får sova natten som kommer ju...Jobb i morrn igen.

Har tvättstugan idag och det är lite välbehövligt... Börjar tryta nu i underklädeslådan ;)

Hittade förresten en jättesöt berlock jag skulle kunna tänka mig att ha i ett halsband... Skulle nog kunna ge en till dottern också... Jäkla söt =)
Guardian angel

Love SEK 99, Pearls for girls - NELLY.COM


Biiiip....



Life sucks..... Ja, i alla fall idag =/

Märkligt att allt hopar sig samtidigt??
 Begriper inte det riktigt.
Jaja... Bara att ta tag i livet antar jag...
Vara den där vuxna, duktiga!!!

Drar till jobb nu....Tjing


Halvdepp...

Känner mig lite nere idag =/
Började dagen med ett möte i stora sonens skola.... Gick väl bra men jag blir mest trött på att det inte riktigt funkar när han é hos sin pappa... Jag fick ringa honom i morse för att han skulle komma. Hallå..... Verkar som jag är den enda som bryr sig och som förstår hur han och hans funktionshinder funkar. Men snart orkar jag inte mer....
För övrigt skapar alla dessa möten och tider ångest i mig...Urk vad det gastkramar hjärtat. Ofta inför sådana möten blir jag oerhört folkskygg och vill helst bara stanna inne.....

Sen var det en annan sak idag som gjorde mig lite ledsen...Vill inte gå in på det men till viss del är det mitt eget fel men till större del nån annan..... Fasiken. Känns som det inte blir nån jul för mig och mina barn i år för det finns helt enkelt inga pengar =/ Skitjag......

Menmen...Andra delen av dagen har väl varit något bättre... Var på jobb ett par timmar och det gick bra sen hem och slappa ;)

Hatarmittliv.nu

Hej och hå....



Jobbat idag igen...Fick gjort lite efterhängset datorjobb.... Men annars är jag lite trött på att det alltid är så lite att göra på jobb...Eller ja, i perioder i alla fall. Jag måste verkligen ha ett jobb med mycket att göra och klara rutiner. Kikar lite slött på nya jobb både här och där....Mest där ;)
Wish me luck....

Fick tag i ett par svarta snygga byxor på Erikshjälpen idag...Som passade tjocksmocken jag ;) Bara 46 kronor är ju ett fynd. Kan man inte minska vikten måste man ju nån gång skaffa kläder som passar...Eller? Kruxet var bara att byxorna var lite i kortaste laget =/ Eller om det är jag som é lång..Höhö. I alla fall satte jag resår i fållen men de känns ändå korta så jag ska sy i en mudd nertill.... Gillar ju ändå sådana byxor med mudd så.

Jaja.... Ikväll är det i alla fall kvalitets-TV.... Bonde söker fru ;) Ska jag se....Hehe.


Saknar.....

Gaaaah....blir tokig =/

Saknar dig så mycket........

 

Trist att komma hem till skåneland.... Nog för att det kanske var i kallaste laget uppe i norr (typ -20) och nog för att det kändes som rena rama sommaren att stiga av tåget i går kväll men +1 är inget kul. Slask och grått =(
Var så vackert i söndags med sol och vitt, vitt, vitt......

Jobb avklarat för idag... Gick bra. Har dock dragits med en envis huvudvärk idag och medföljande illamående och flimmer framför ögonen.... Skit. Hoppas på en bättre morgondag.


Hemma...:(



Tack och lov funkade tågen som de skulle idag... Hade fan inte pallat förseningar när jag ska hem... Är ledsen nog ändå ju. Kom hem endast tio minuter för sent och det är överkomligt ;)

Som vanligt har jag haft kanonfint hos min älskling..... Tiden gick lite fort denna gången dock men det beror på ett hektiskt schema och det är väl inte fel att göra lite ibland? Har ju varit kul och trevligt.... Älskar förresten att umgås med älsklings systerson...10 månader och det charmigaste jag mött på många år =)

Åååå N......Saknar dig så det gör ont. Önskar så att jag kunde flytta nu!!! Menmen...Om tre veckor ses vi igen =)

Snart läggdax.....I morgon startar verkligheten igen med APT och jobb..... Inte ledig förrän lördag nu.

Tjing....

En erfarenhet rikare....

Efter många om och men landade jag hos min älskling klockan fem i morse.....


Var med på ett av de där tågen igår.... Som fastnade på Östgötaslätten ;) Det tåget jag satt på var det som blev mest sent igår...14,5 timmar tog resan som vanligtvis tar fyra timmar. Sen hade jag ju ytterligare en bit kvar när jag kom till Sthlm..... det blev nattåg med säng och sen taxi sista biten....Allt så klart bekostat av SJ =)

Blir lite smått irriterad på tidningarna idag.... Massa gnäll och klag från de andra tågen men vårt tåg hörs inget från...Trots att vårt faktiskt var det som satt fast längst. Men det är klart... Vi hade det jättebra ju och då behöver det inte skrivas om det. Ombordpersonalen var fantastisk... Unga skittrevliga killar som skötte sitt jobb med bravur =) Guldstjärna till dem. Gratis mat hela tiden med påfyllning både i Nässjö och Linköping..... Elen var igång i stort sett hela tiden. Så trots att det var skitdrygt att bara sitta där så var det trevlig stämning.

Enda som stör är ju hur de sköter det uppifrån... Fick nya bud hela tiden om hur de skulle lösa det men inget hände.... Till sist blev vi evakuerade över till ett pendeltåg... Lite häftigt att balansera på en stege mellan två tåg =)

Jag har skrivit till SJ idag och berömt deras ombordpersonal...De måste få någon uppmuntran när de gör ett bra jobb.....

Men trots att jag nu är en erfarenhet rikare hoppas jag ju att jag slipper det igen...Hua. Hemresan på måndag får gärna gå smidigt tillväga......
 Nu ska jag ha det bra ett par dagar i alla fall och glömma allt vad tåg heter ;)