Dagens..

Händer inte alltför ofta men idag så...En klänningsoutfit ;) Är så glad att jag äntligen tycker mig kunna ha denna klänningsmodell.....

Klickeliklick på bilden om ni vill....




Update.... Kanske skulle stryka klänningen??? Hehe


Sol, sol och ännu mer sol...:)


Guuuud va härligt det är nu.... Även idag kilade jag till mitt nya smultronställe och ännu en dag fick jag vara ensam där...eller ja, en liten kille kom cyklande men såg så chockad ut ;) Så han kom inte igen.....

Trots mina extra 20 kilo som invaderat kroppen sen förra sommaren så känner jag mig faktiskt fin när jag fått lite färg.... Skönt att det går att känna så.... Men jag måste ha tag i en bikini-bh.... Min gamla passar inte jättebomberna jag fått ;) Hahaha.... Så nu solar jag i min vanliga bh.


Varmt & gott....

Oj, vilket underbart sommaväder det är...Önskar så att det kunde hålla sig heeela långa sommaren. Regna kan det göra på nätterna.

Dagen började tidigt...En styck son skulle upp sex för att sommarjobba....Men hrmm...Denna mamman somnade om sen han gått och låg kvar i sängen när han kom hem igen ;) Hehe...Är man ledig så är man.

Sen gick jag en promenad men det är nästanm lite för varmt att röra sig....Men en god sak hade prommisen med sig. Jag har problem med var jag ska ta vägen när jag vill sola...Vill helst inte ligga bakom huset till allmän beskådan. Kom på att jag kunde gå till lilla parken...Där finns en kulle helt omgärdad av träd. Alltså insynsskyddad =)

Således gick jag hem och gjorde kaffe...Packade en väska med kaffe, filt, kudde och bok... Gick till parken och lade mig...Minsann om jag inte hittat bästa stället för det fanns bara jag och solen där ;) Fast nackdelen var att det blev lite som en kokgryta....

Ikväll har jag röjt och städat här hemma....Ställde i ordning i mitt sovrum och in med en fåtölj... Så nu kan jag sitta i solen på morgonen i min franska balkong med morgonkaffet...gött =)

Förresten har jag nu två arbetspass ( onsdag och torsdag) kvar innan två veckors semester.... Och Exakt en vecka innan jag är norrut igen....

Ett år yngre...



Idag är det exakt två veckor till jag fyller år....Men måste får berätta att jag tjänat ett helt år ;)

Har nämligen varit jäkligt virrig senaste året och varit ganska säker på att det är 43 jag blir.....Men visst ja!! Jag blir "bara" 42 och har i ett huj blivit ett helt år yngre ;) Hehehe....

Ibland kan det vara bra att vara virrig.

För övrigt firar jag idag 1,5 år som rökfri och undrar var blev den tiden av???



Igår satte jag mig på tåget och for iväg...Mötte upp dotter med kompis i Malmö och tog sen tåget vidare mot Svedala......Blev ett par härliga timmar med min mamma, hennes man, mina syskon och syskonbarn..... Var en bra dag helt enkelt =)

 

 


Happy midsummer....

Ska snart iväg och jobba ett par timmar..... Men vill önska er som tittar in en fin midsommar.... Ta det lugnt med drickan nu ;)

Själv ska jag kanske ta ett glas rosé när jag sitter här ikväll i ensamhet.....Äsch, det blir ju som vilken kväll som helst =)


Värmeslag...

Oj...Idag kom sommaren till oss....Jäklar i min lilla låda vad varmt det är. Gav mig ut på en promenad tidigare idag och det blev lite väl mycket...Fick ont i fötterna för de svullna upp och blev ett tag alldeles svimfärdig. Men det är ju bara såååå skönt med värme. ( tycker bara inte om att svettas och gör det extra mycket nu med extrakilon)

Stora grabben bus dator är äntligen färdig..... Har varit inlämnad på lagning sen januari. Tillverkaren är inte alltför snabb med reservdelar eftersom de hellre säljer nya datorer vilket jag inte har råd med.
I alla fall hade vi kommit överens om att det var moderkortet som var paj och sen visade det sig att även nätdelen och nån CPU behövde bytas. Men reparatören bytte de delarna kostnadsfritt =) Hur snällt var inte det på en skala??? Han sa att vi ju redan kommit överens om priset så....

Jobb ett par timmar i morgon förmiddag sen ledig fyra dagar. Midsommar kommer jag att "fira" i min ensamhet här hemma. Orkar inte dra iväg då utan far till Mamma på lördag istället tror jag och då passar jag på att träffa min dotter som numera bor i Malmö med en kompis. Ska bli kul att ses... Var ett tag sen =)

...

I L U


Illa...

Uscha mej....Begriper inte hur jag funkar alla gånger men jag börjar lära mig ;)

Jag vet ungefär hur mycket (lite) lön jag har att vänta varje månad och ungefär hur MYCKET utgifter.... Men det är inte förrän nu då lönelappen dyker in och jag fattar att hallå.....Inga pengar blir ju kvar....Nu deppar jag =(

Men på ett sätt är det ju skönt att jag inte deppar ner mig hela tiden utan håller det till ett par dagar.
Men just nu är det jobbigt....Fy fasiken vad tårarna rinner emellanåt. Hatar verkligen mig själv från och till..... Varför blev jag som jag blev???

Men äsch...Förhoppningsvis lyckas jag och grabbarna bus leva på luft och kärlek!!!

Men bry er inte om mig och mitt gnäll....Det är jobbigt och det är ganska allvarligt men jag överlever.... Behöver verkligen bara få ur mig ångesten för att sedan kunna lägga den bakom mig..... Vill inte låta pessimistisk ;) För jag är ju egentligen inte det.....


tröttröttröttrött...

Japp...jag är trött. Sov skitdåligt natten mot måndag....Kanske tre timmar. Sen skumpande på buss och tåg typ tio timmar....Trodde ju att jag skulle sova gott i natt. Men tji, eller tja, somnade snabbt men vaknade runt fem i morse och kunde icke somna igen.....Tror jag slumrat någon minut till och från. Hoppas jag sover bättre inatt.

Har jobbat idag och det gick bra....Har ett bra jobb. Idag spelade jag Mariokart på wii flera timmar....Så jäkla kul =)




Var efter jobb och handlade...Här var alldeles uttömt i skåp efter mjin lilla tripp så för att stora grabben skulle klara sig idag köpte jag baguetter i bistron på tåget igår ;) Men nu har jag fyllt upp lite igen och vi lär klara ett par dagar i alla fall.... Huvudsaken att grabbarna har mat i morrn då jag går på ett dygnspass.

För övrigt så saknar jag N.....

Hemma igen..

Kom hem för nån timme sen...Trött som en jag vet inte vad och ont i huvudet..... Pestdag.

Som om det inte är nog illa att jag måster hem liksom...Nä det ska vara ett herrans liv på tåget (ja, gnällkärring) och sparkande i ryggstödet och sen försenat tåg med lite stress i Sthlm.


Nåväl...Senare delen av resan var väl något lite bättre...Visserligen blev jag apsur för att sätet inte gick att fälla men upptäckte snart att jag istället kunde utnyttja två säten då ingen satt bredvid på hela resan...Gött ;)


Men fy bubblan vad det sliter med dessa farväl om och om igen... Men nu är det bara två veckor och fem arbetspass kvar innan det blir två veckors semester med älsklingen =) Skönt....


Kanske borde sova nu...Ska jobba heldag i morgon med start tio...Tjing


Tokigt...

Jag har nog knasigaste hjärnan i världshistorien.... Vet inte hur ofta det poppar upp bloggmaterial i huvvet som inte bara är av personlig karaktär, men det försvinner alltid snabbare än vinden. Så när jag väl är vid en dator är det inget kul att skriva om... Jag lyckas inte ens gräva i hjärnans djup??? för att hitta det.

Nåväl.... Jag är inte hemma just nu som ni ju vet =) Men är själv hemma ikväll och tar mig lite tid att kika in här. Vill berätta en sak som faktiskt är jättebra. Jag tror jag håller på att ta mig ur mitt stressade tillstånd som varat flera år.... Det har börjat med att jag läst mer och mer i böcker.....



För ett år sedan kunde jag inte läsa en mening för jag mindes inte vad jag läst så jag beslöt mig för att läsa om sagan om isfolket som jag ju läst ett antal gånger förut i rekordfart. Det har gått supersakta...På tio månader har jag lyckats med 30 böcker. Det roliga är att jag de senaste veckorna har läst mer och mer....Jag kan koppla av med boken och bara vara där...



Nu till det som verkligen slog mig....Igår ankom jag ju till Stockholm för att vänta 40 minuter på anslutningståg vidare.....Jag brukar känna mig verkligen stressad och vill bara att tiden går.....Tycker det har varit skitdrygt att vänta. Men igår satte jag mig ner på en bänk i stora hallen och bara var....Tittade på folk och upptäckte ett lugn i mig själv.....Ni anar inte hur stort detta är.......

Håll nu tummarna att fler bitar i mig faller på plats....Jag vill ju också bara njuta av livet ;)

Vilket jag för övrigt ska göra ett par dagar nu...Njuta av livet ;)


I´ts time to go...

Ikväll då jag gick hem från jobb slog det mig....Men åh, i morrn åker jag ju =) Har känts så jäkla trögt i 5-6 dagar nu....Som om tiden satt fast i sirap. Och så helt plötsligt är det dags liksom.... Skönt.

Men som vanligt när jag ska iväg så känns det i magen...Har jag fixat det och det....Att jag ska vara en sån jäkla kontrollfreak alltså. Tur jag brukar kunna släppa det efter en dag eller så. När jag inte längre finns på hemmaplan och ändå inget kan göra.

Nu är jag i alla fall färdigpackad (mindre än vanligt så jag tror jag lär mig). Känner mig ganska trött nu så snart dyker jag sängen...Åh, vad jag är glad... I morgon =)


Lägga ner...


Ja...har lust att lägga ner bloggen. Den ger mig inte samma som den tidigare gjort......Men jag är beroende av den =/ Tar nog ett tag att avvänja sig antar jag.... Menmen, finns kvar ett tag till om någon ännu är intresserad...

TjInG

Trist liv...

Har jobbat ett dygn...Tror aldrig det varit så tråkigt att jobba tidigare. Ett tag kändees det som jag skulle dö av tristess..... Menmen, jag lever än ;) Ont krut förgås inte så lätt...Sägs det ju.

Idag är en sån där mellandag då jag mest bara slappar.. Ska ju jobba hela dagen i morrn igen. Men tvätta står på schemat idag. Inte alltför mycket tvätt men vill ändå ha rena kläder med när jag far på tisdag.. Åååh, längtar ;)

Ja, värsta trista livet denna damen lever.... Men det får ni stå ut med. Snart ska jag ha en roligare vecka men den delar jag inte med er...sorry ;)



Tursdag...

Eller ja...ni vet ;)

Regndag idag...Konstigt varannandagsväder. Ledig och inget speciellt i görningen. Har röjt undan i köket och klappar mig på axeln...Duktig kicka ;)

Är i valet och kvalet om jag ska slösa pengar i fejksolen idag eller inte.. Får väl se hur jag gör. Är jäkligt uttråkad i alla fall....

Hoppas ni har en fin dag.

Fynd...

Ledig idag med... Dagen började med regn men blev sen oerhört varm och solig...Skönt.

Mest slöat men gick en sväng till Röda korset och oj, vad jag fyndade. Ett par superfina svarta jeansshorts som passar perfekt för bara 20 kronor och ett flätat brett skärp för 10 kronor. Ville egentligen ha ett par vanliga jeansshorts men är nöjd ändå.....

Ledig i morrn med...Börjar bli lite trist men det är ju för att jag vill att tiden ska gå fort nu ;)
 6 dagar kvar =)

Men jobbar hela helgen så då går tiden lite fortare....

Kryper på...

Fy vad dåligt jag sovit de senaste nätterna... Tack och lov kan jag ta kompledigt idag från jobb och bara slappa. Känner mig alldeles urlakad.

Idag är det bara en vecka tills jag åter får träffa min N... Och det känns. Konstigt hur jag funkar. Varje gång jag kommer hem från honom mår jag dåligt och är ledsen ett par dagar... Sen går det bra ett tag tills det är ca. en vecka kvar till nästa gång...Då kryper det i mig och jag känner mig glad och deppig om vartannat.... Det är som om tiden inte kan gå fort nog.

Jaja.....I will survive ;)


Slut på friden...


Så var det slut på tre härliga, soliga, lediga dagar.... Dags att hoppa på jobbkarusellen idag igen alltså. Men det gör mig inte så mycket för regnet står som spön i backen.....Blä.

Ganska halvmycket jobb nu en vecka sen äääntligen bär det norrut igen =)


a-k: min tatoo är tecknet för kräftan....alltså liggande 69 och den fyller bannemej 10 år just i dagarna =)


A little hot...

Oj, vilket alldeles underbart sommarväder..... Och jag har tvättdag ;) Höhö....

Jaja...har fått känna på det lite i alla fall...Gick ut en sväng innan och fick promenadsällskap av yngstingen och hans flickvän. Det var trevligt men hua vad varmt.... Hade för mycket på mig och ändå nästan ingenting ;) Men tro inte jag klagar...Jag ääälskar värmen =)

Har precis nyss stoppat i mig lite kyckling och keso....Första maten idag. Kände helt enkelt inte för att äta innan men det kändes när jag var ute...Blev lite väl snurrigt i värmen.

Nä...Nu ska jag ringa älskling och sen studsa ner i tvättstugan igen ;)


Jag idag.... minus huvud ;)


Inte mycket...

Soft lördag...Nästan på gränsen till trist ;)

Det är verkligen underbart väder nu...Varmt och soligt. Men vet inte var jag ska göra av mig själv om dagarna. Orkar liksom inte bara vandra omkring i denna jäkla trista by men har inte råd att ta mig nån annanstans.... Skulle vilja fara till Malmö och vandra i västra hamnen...Så vackert =)
Menmen...ont i fötterna har jag så jag tyckte inte att en långpromenad var ett alternativ... Blev en tur på byn istället....Kika i affärer är alltid kul även om man inte kan handla...Kan väl alltid få lite idéer och tips.

Sen har jag legat och lapat sol på balkongen... Tack och lov så fläktade det lite där idag. Nackdelen med min balkong är en JÄTTEnackdel. Den vetter ut mot värsta trafikerade gatan..... Uscha vilket jäkla liv heeela tiden.

Nu bara sitter jag här...Får väl se om TV:n har nåt att erbjuda...Annars hämtar jag väl min bok =)

Tvättdag i morrn...Jippie ;)

Ooops...



Jag vet inte om jag har ovanligt livlig fantasi eller....? Men just nyss visades reklam för Oreo-kex. För heeela familjen...lalalala.
MEN.... Reklamen slutar så här:

Vrid....

Slicka.....

Doppa....

Hmmmmm.... säger jag ;)


Jobbigt värre...


Jag har gått upp ca. 15 kilo sen förra sommaren..... Det, mina vänner, är en hel del. Folk jag möter tycker inte det syns och det är ju möjligt att det inte gör för ibland kan jag själv bli lite lurad =/

Men lurad det blir jag inte av mina sommarkläder... Får fan vara glad om jag får mina, tidigare skitstora, shorts ens över låren... Och de hängde ner över höfterna förra sommaren... Inga kjolar passar och flera tunikor som ska sitta löst är som korvskinn =(

Nu är det ju inte så att jag är skitfet....Men jäkligt fattig. Har ju inte råd att införskaffa helt ny sommargarderob.

Nåväl...Ett I-landsproblem antar jag men jobbigt nog för just mig ;)

Alltså...

Jag visste inte att man kan känna så mycket.... Så djup kärlek som jag känner. Helt sanslöst och otroligt skönt att få känna det under  sin livstid.....
Min tvillingsjäl ...... Love you.

Konstigt...

Sitter på jobb och har en stund över. Funderar på hur man funkar egentligen. Jag tycker jag haft en bra och lugn dag och jag har tre lediga dagar att se fram emot..... Men för kanske 10 minuter sen ramlade en hopplöshetskänsla över mig!!! Jag begriper inte detta...Varför liksom? Inget speciellt som hänt utan det kom från tomma intet. Blev alldeles depp..... Aja, det går väl över.

Slappt...

Vilken skön dag det blev.... Var ute och gick kanske tre kvart och fick värsta randen efter linnet..Och då var jag ändå grundad i solariet. Snacka om att solen tar.....

Men jag gick inte ut på gräset...Jag bangade. Men en annan dag gör jag det garanterat för solen är där hela dagen och det är jättestor gräsmatta så det är liksom gott om plats. Jag lade mig på balkongen ett tag istället..Om jag lägger mig på golvet längs med väggen så får jag sol på hela mig ;) Men hu vad varmt det blir, för det fläktar ju inte alls där nere på golvet...Haha

Ikväll har jag bäddat rent i min säng och duschat och rakat benen så gissa om det blir skönt att krypa ner i sängen ikväll...=) Ååååh, jag är ju faktiskt jättetrött för jag har frossat i glass och kakor ikväll.....Så alldeles snart ska jag sova..


NaTtI

Tänka sig...


Solen kom verkligen till Skauneland... Jag trodde ju nästan det var kört...;)

Idag är jag ledig och har tagit det riktigt lugnt..Ingen stress tack ;) Nu ska jag bara käka lite sen drar jag ut i det vackra vädret... Ååååh, så skönt =)

Ska först ta en timmes promenad sen kanske jag lägger mig i gräset bakom huset ( till allmän beskådan) och bara myser i solen......

Ny dag..



Jodå... det kom en ny dag även till mig. Den började kanske inte superduperbra med tanke på att jag hade en stor klump i magen för jag bestämt mig att ta tag i en sak. Och fast jag nu tagit tag i det känns det inte supermycket bättre men helt klart ganska mycket bättre... Jag kan andas igen och klumpen i magen är lite mindre ;)

Jag begriper mig inte på mig själv ibland......

Menmen...Sitter just nu bara och slappar. Ska väl snart göra mig redo för denna dagen. Ska iväg på nån utbildning och det känns kul som kontrast till jobb ;) Ibland är det skönt med omväxling....