Sleepy...



Nu går jag och min bubblande jättemage och lägger oss ;)

God natt och sussa sött....


Hej och hå....

Det var väldigt vad det var lite som händer i blogglandia denna helgen....... Jag har slagit bottenrekord i besökare både i går och idag =O. Tror inte jag haft så lite besök sen förra sommarens ofrivilliga bloggpaus. Menmen...... Skit samma =), Men man blir lite fundersam..... Kanske vill folk ta vara på det sista? vackra vädret för denna sommaren......

Oh, my.... Sitter här med TV-n på i bakgrunden och de spelade precis Vienna med Ultravox...... Snacka om att fara över tjugo år tillbaka i tiden =)



Tänk om...



Vad hade man gjort om internet lade ner???
Satt och funderade på det innan när jag hamnade i ett program om internetbrottslighet...... Tänk om det gick så långt att de var tvungna att stänga ner nätet p.g.a. all brottslighet som inte går att kontrollera.
Undrar hur länge man hade haft abstinensbesvär?
Tänk så bortskämda vi blivit....... Man kan få reda på allt med ett litet klick. Att man klarade sig innan =O. Jag tycker det är en hemsk tanke.... Att inte kunna läsa sina favoritbloggar..... Inte kunna läsa nyheter när man vill det..... Allt annat som man gör på nätet.....
Visst hade det varit hemskt?




Dagen idag...



Uschiamej..... Idag måste det storstädas här hemma.... Tråkigaste som finns. Men det måste göras. Nä... jag vill göra det ;). man får ju inte säga måste..... Hehehe....
Det ska faktiskt bli rätt skönt att röja undan alla dessa förbaskade tidnings/pappershögar som vi så lätt samlar på oss. Jag får bannemej aldrig någon kontroll över dessa högar. Kan inte organisera........
Sen är det väl meningen att vi ska cykla iväg till City Gross också....... Får se hur det blir med det =)

Vackert väder är det i alla fall.... Idag med =)





HURRA, HURRA, HURRA...



Jättestort grattis till

 
Gabbi

på din födelsedag =)

Puss på dig gumman.....


God morgon...



Här ska tvättas och fejas =)


Sov gott....




Nu ska jag sova.....
Blev senare än jag tänkt mig.
Alltid ska man fastna =)
God natt...... Kram


Vilket ställe...



Här är vi fyra personer hemma i hushållet..... grabbarna sitter i vars ett rum och spelar sina nya spel. Maken sitter i sovrummet och spelar ett datorspel som han köpte idag.... Och jag sitter för mig själv i vardagsrummet vid min dator. Vilken mysig familjekväll ;)

Fast det är ganska skönt ändå med lite lugn och ro.....
Tack och lov är det eld upphör mellan grabbarna just nu =) Kanske för att de spelar olika spel och inte kan jämföra sig med varandra som de alltid gör med wow..... Skönt är det i alla fall...... Det är riktigt mysigt att höra lillebror fråga sin storebror om hjälp med något =).

Jag har precis sprungit runt här hemma och letat efter tvätt.... Fick nämligen en tvättid till klockan sju i morgon bitti. Vill inte göra som förra gången... Springa omkring här hemma yrvaken halv sju på morgonen och leta. Nu ska jag snart krypa ner i sängen så då får det vara slutspelat för maken.... Pallar inte sova när det är massa pangpang där inne =O.

Kalla mig Ankan....



Idag har jag haft ont i benen i en vecka konstant... Det har aldrig hänt förr. Tidigare har jag bara haft ont en eller max två dagar åt gången och sen har det varit bra ett tag.... Men en hel vecka =O.
Igår kväll sa maken till mig att jag går som en anka..... Tack för det ;) Hehe.....


Olja...



Idag kom jag äntligen till skott... Köpte eye-q till lillkillen. Vi har tidigare provat efalex till honom men vet inte om det hjälpte för vi hade inte råd att fortsätta. men nu har vi bestämt oss för att testa dessa. Det ska vara bra för dyslektiker nämligen... Hjälpa till att öka koncentrationen mm. Jag hoppas verkligen att det kan göra lite nytta =)

Trött eller trött...



Att det ska vara så jobbigt att gå i affärer..... Min kropp pallar inte det. Nu har jag jätteont i mina axlar. Sonen fick tag i mycket snygga kläder idag..... Jeans, skjorta, T-shirt och kofta. I ljusa färger.... Så klart. Spillpellen nr.1. Men snyggt var det =) Själv köpte jag också lite =). Fast bara baskläder. Det finns så mycket jag vill ha och jag plockar med klänningar och blommiga plagg som jag tycker är så snyggt. men nä... Jag vet ju att jag inte använder det... Det är inte jag. Det blev två långärmade topar, en vit och en svart..... Två stickade västar, svart och grå och en jättefin grå kofta.... Ni ser... Mina färger =) Men då vet jag ju att jag använder det....... Nu ska jag försöka komma på vad som ska ätas här.......


Vad trevligt...



Nu visar det sig att nästan hela familjen far iväg idag =) Maken tyckte det var tråkigt att sitta hemma själv och stora sonen blev lovad ett nytt spel så nu vill han också med...... Ganska kul faktiskt =) En familjedag.... Inte ofta det inträffar. Tack vare att maken också följer med betyder det att lilla jag kommer att kunna titta till mig själv i lugn och ro =) Bra, bra...... Burlöv....Here we come.

Jippie....



God morgon
...... Wow vilket vackert väder det är idag =) Blir sååå glad..... Inte ett moln på himlen. Enda smolket i bägaren är väl att man lite kommit av sig med sommarkläderna =O Känns konstigt att sätta på sig det igen. Jaja, det är en bagatell.... Det är ju sol =)

Idag är det lillkillens tur att bli ekiperad..... Han behöver ju också lite nya kläder så det är bara för mamma att fara iväg med tåget ännu en gång =). Kanske hittar jag något kul till mig själv också? Man vet aldrig.......



Dumbolle....



Japp..... Nog är man en dumbolle om man hela dagen äter nyttigt men sen på kvällen vräker i sig chips och ostbågar..... Det är precis det jag gjort. Så nu står magen i fyra hörn.... ungefär ;)

Sitter här och funderar på sängen... Mmmm, hade varit skönt att dyka ner nu =) Får se hur jag gör med den saken.

Till er säger jag god natt nu =) Puss....


Jag é trött...



Wihooo... Nu är jag ledig två dagar =) Hur skönt är inte det då???
Är förbenat trött nu i alla fall....... Kom nästan precis hem från jobb och har ätit lite lax och keso. Det var ganska segt på jobb idag... Kan bli så ibland tyvärr.
Det är jättefint väder i skåneland idag i alla fall och det tackar jag så mycket för nu efter över en veckas ihållande regn =) Tydligen ska det bli fint i morgon också......
Nu ska jag koka mig en kopp kaffe =)



Men åh...



Jag avskyr när jag börjar jobba ett... mycket bättre att börja två. Det känns som om jag inte hinner någonting..... Har stressat runt som en tok för att hinna med allt men har fortfarande apoteket kvar. Får väl ta det i morgon i stället. Nu måste jag i alla fall rusa.... Ha det fint =)


Äntligen lugn...



Åh, vad jag blir trött på dessa morgnar...... Visst att de oftast kommer upp som de ska men inte förrän efter jag fått ett löjligt utbrott =O. Stressar upp mig alldeles för mycket...... Jag vill ju att de ska komma i tid.

Så fin han är min stora grabb.... I sina nya jeans =). Han har nästan alltid haft mjukisbyxor på sig.... bara i perioder har han velat ha jeans, de sitter tydligen åt för mycket eller är hårda. Så han är ju en helt annan kille i sina nya välsittande byxor.... Inget gällivarehäng där inte ;)

Nu ska jag slappa i en timme hade jag tänkt sen har jag en del ärenden som måste klaras innan jag börjar jobba ett.



Morning...



Moahahaha......
Jag har fått min första töntkommentar =O.
Oerhört konstruktiv kritik får man väl säga ;)

Kolla bara......

jag  (
[email protected]) om Nåja...:
 Vilken ful blogg du har!
Lägg ner den!!

Det är sååå löjligt att jag nästan kissade på mig då jag såg den =)





Nåja...



Det var skönt med lite massage men det räckte inte långt..... Maken har tyvärr lite problem med en armbåge. Jag är fruktansvärt spänd för tillfället och det har eskalerat under flera veckor. Det gjorde superont på vissa ställen. Åh, vad jag gillar den smärtan =)
Om jag hinner i morgon ska jag kila ner och beställa tid för riktig massage..... Det hade varit kanonskönt =).
Snart dags att krypa ner i sängens värme..... Ska bli skönt =) Förresten måste jag nog satsa på en ny kudde.. I över en månad har min kudde känts som en knölig sten =O.

God natt mina vänner..... Sov gott.


Ajajaj....




Fy bubblan......
Vilken skallebank.

Jag dööör





Update: Nu har jag tiggt till mig massage.....
Ska bli skönt =)



Fläckar....



Jag blir sååå trött...... Tre timmar..... Det är så länge lillkillen haft en tröja på sig innan den är full av fläckar. Hur kan en femtonåring smutsa ner sig så till den milda grad som han gör????
Varje dag måste han byta kläder och ofta är det fläckar som inte går bort i tvätten...... Det är förresten inte bara kläder han spiller på..... Allt är fläckigt här hemma =O. En tar sönder allt och den andra smutsar ner allt..... Vilket liv =/


Go´afton



Äntligen kan jag sitta ner i soffan och slappa =)
Innan jobb idag var jag ute och rände på byn.... Fick tag på lite tyg som jag ska sy överdrag till sofforna av. Sen var det jobb ett par timmar..... Direkt efter jobb kilade jag hem och hämtade lillkillen. Vi tog sen bussen till City gross där han skulle handla ett Playstation 2 för sina födelsedagspengar...... Det blev en snabbvända för att ta bussen tillbaka igen. Nu har jag precis ätit köttfärsbiffar och keso =) Väntar på kaffet......
Nu har äntligen båda grabbarna fått det de velat ha i många år...... För egna pengar =) Så nu har jag förhoppningsvis tillgång till laptopen oftare ;) Hehe...


Frukt...






Jag luktar som en fruktstund när jag är duschad =)
Schampot doftar ljuvligt av smultron
och hårvaxet apelsin =)
Hehehe....




Ganska lugnt...



Idag är det inte så mycket stress här på morgonen =) Bara stora grabben som ska upp och jag vet att han kommer till sist..... Lillkillen är visst ledig för att de gjorde något igår efter skolan.
Idag är det åter igen jobbdax för mig.... Denna veckan är den jobbigaste i mitt schema. När jag först har jobbat lördagdygnet och sen bara är ledig en dag i veckan...... Men till helgen är jag tack och lov ledig =) Jag är inne i en period då jag inte alls tycker om att jobba.... Känns som om huvudet inte funkar och då får jag så dåligt samvete inför mina kolleger. Det i sin tur leder till att jag fungerar ännu sämre. Men det är väl en svacka som jag förhoppningsvis snart är ute ur. Men det är jobbigt att fasa för att gå till jobb........




En ny dag...




Lika grå som alla andra dagar......
Nu börjar jag bli trött på regn =(
God morgon där ute.....
Önskar er en fin torsdag =)



Sova...... Ja =)



God natt alla söta =)
Sov gott......




Vilken dag...



Jättetrött jag är nu.... Oj, vad det tar på krafterna att vandra omkring i ett köpcentrum. Fattar inte hur folk orkar det dag ut och dag in =O.
Jobbig grabb att handla kläder till.... Stora sonen. Det var inte mycket som dög men till slut blev det en del =) Två tjocka tröjor, två skärp, ett par skor och ett par jeans =O. Ja, kungen av mjukisbyxor ville ha jeans =D. Så nu klarar han väl sig ett tag...... Han slösade också upp hela sin lön. Ett X-box 360 införskaffades =). Han är såååå lycklig. När vi åkte hem var han rent manisk.... Pratade i ett och hittade på de mest fantastiska historier om vad som skulle hända med tåget.. det var rena rama skräckfilmen ;)
Nu har jag precis ätit kebabrulle och är mätt och belåten.... Sitter i soffan och ögonen känns tunga.....



Typiskt...



Såklart har ett tåg gått och krockat med en grävskopa idag...... Det medför en massa förseningar. Nu får vi vänta med att åka iväg sonen och jag. Avskyr att vänta. Kul att behöva gå på kvällen på ett köpcentrum lönedagen =O. Fasiken vad jag avskyr folksamlingar.....



Tip top..... Not.





Jag är verkligen inte speciellt tip top just nu...... Trött som attan och vill egentligen bara sova..... Ont i benen... fortfarande =O , känner mig ledsen och tårarna är väldigt nära men någon anledning hittar jag inte...... Knäppt.
Får försöka rycka upp mig kan tänka =)


Tack =)


Jag blir alltid lika glad när jag förstår att någon gillar mig och min blogg......
Igår fick jag denna award av
Åsa.S.
Tack gumman =)




 

Utmaningen:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls and boys you've nominated.



Jag nominerar följande 7:

Majsan67

Lilla Viola

Anna Lexing

Cajsa

Helena

Görel

Ulla

Nu valde jag att nominera lite andra bloggar än jag brukar.....
 Men jag hoppas att mina bloggvänner vet att de ingår i detta priset.... Ju ;)


Operation röj......



Deppet sitter i fortfarande.... Undrar om det är vädret eller de tidiga morgnarna som gör det. Jag är så seg...... Men jag tror att jag ska överraska killarna idag =) Deras rum ser ut som "kom och hjälp mig dö" ungefär.... Städning av deras rum är inget som vi prioriterar eftersom det finns så mycket andra bekymmer att ta tag i. Så jag ska nog snart dra mig in där och röja rejält..... Stora killen håller visserligen relativt bra ordning på sitt rum. Det är mest att han slänger tidningar omkring sig.... men lillkillen... Ojojoj, där har jag att göra =)

Regnoväderskit....



Det var inget kul att släppa iväg grabbarna idag..... Stackare där vad våta de blir. Lillkillen som ska cykla till skolan i 20 minuter lär ju få gå dyngsur hela dagen..... Fick ta vinterjacka på sig för att ha något som skydd. Inga regnkläder finns i detta jäkla hus. Måste köpa det i dag...... Usch, jag mår dåligt av detta.... Usla mamman som inte köpt regnkläder....



God morgon...





Urk... Vad jag är trött. Kommer precis från tvättstugan och dessa jäkla trappor tar kål på mig. Ösregnar gör det också..... Jäkla skit. Båda grabbarna ska iväg på utedagar och det är förbenat dåligt med regnkläder här hemma. Stora killen har inte ens riktiga skor.... Bara sina foppatofflor =O. Hur ska detta gå???
Nä..... In och väcka sömntutorna =)



I morgon är en annan dag....



Nu ska jag sova.......
Ledig i morgon =)
Ska iväg med stora killen......
Nya kläder behövs....

God natt.......
Dröm sött =)


Blähä....



Känner mig ledsen..... Deppig. Tror helt enkelt att allt är för mycket nu.... Blir snurrig av allt jag ska hålla reda på. Sen blir jag ledsen av att jag inte kan få lillkillen att förstå att jag vill hans bästa. Han vill inte vara annorlunda och absolut inte ha några som helst hjälpmedel för sin dyslexi. Därför försöker vi kämpa med hans läxor på egen hand.... Han ska framförallt komma ihåg dem. Men när jag frågar var hans kalender är så har han ingen aning.... Men han vet ju sina läxor säger han... har ju skrivit dem i böckerna. Fast i nästa andetag kan han ju inte stava till vad han har i läxa.... Ändå tycker han att han är jättebra på svenska =O. Han är om möjligt mer snurrig än mig och kommer inte ihåg någonting..... Han kan minsann inte gå på särskild undervisning... nä, han måste ju läsa den där boken som han gör på de vanliga lektionerna....... Det värsta av allt är att denna kille just nu är inne i värsta tonårsperioden... Fruktansvärt anti-mamma.... jag är bara pest och pina och allt jag säger är skit......
Jag får alltså just nu ingen reda i något och tror att detta gör mig sårbar........ Ni märker ju själv att jag mest bara skriver nonsens utan mening och innehåll...... Får absolut ingen reda i huvudet ens för att skriva om min vardag =O



Snart iväg igen...





Jag hade tur och kunde gå hem en stund tidigare från jobb.... Så nu har jag hunnit äta lite innan föräldramötet =) Det blev tre kokta ägg, keso och lite jätteräkor.... Det var smaskens och nu är jag mätt =)
Om en kvart är det dags att kila till tåget..... Hoppas mötet inte varar för länge ikväll för jag är lite mörkrädd......Hehe, vilken fegis ;) Nä.... Maken följer inte med för jag vill ha någon hemma hos grabbarna =)

På rymmen...






Det fina vädret rymde härifrån =(
Regnet hänger i luften......
Skit.



Yeees...




Jag vill ha nya byxor.... Eller egentligen ville =)
Älskar baggy byxor med snöre nertill så man kan snörpa åt.
Hittat några par som finns i sportaffärer men hu... Dyrt.
Nu har jag ett par alldeles gratis =D
Kom på att jag hade ett par svarta vida byxor som jag använder dåligt.
Trädde snöre i fållen nertill.....
Och vips.....
Ett par supersnygga byxor =)
Är jag smart eller är jag smart????





Seg morgon...



Jaha.... Då var man tillbaka i det gamla igen då.... Det var oerhört segt att få upp grabbarna idag. De kom upp 50 min. senare än de skulle och de hann inte mycket. Måste ju hålla tider tycker töntiga mamma ;)
Nu ska jag röja lite här i köket för det ser ut som en tornado gått genom =O. Får se hur mycket benet tillåter mig. Sen ska jag iväg och kolla en ny affär som tydligen öppnat här i byn.... Kan ju hoppas att den har lite mer normala priser än de andra "lyxaffärerna" som finns här. Det är alltså en klädaffär =) Mina kära grabbar behöver en massa nytt att ta på sig och det är skönt att kunna handla det på hemmaplan. Visserligen ska vi iväg i morgon till Burlövs centrum men jag tror det tar tid för dem att hitta kläder. Kommer att bli stressande =O. Menmen.... Stora killen är sååå lycklig för i morgon kommer hans lön =) Han ska nog köpa sig ett X-box...... Lycklig kille som får lön för mödan nu.....



En liten historia för eftertanke...



En välkänd talare startade ett av sina seminarier med att hålla upp en 100-lapp.
Med 200 åhörare i salen frågade han: Vem vill ha den här sedeln?
Flera räckte upp handen.

Han fortsatte: Jag vill ge den här sedeln till någon, men först vill jag göra något med den. Han skrynklade ihop sedeln till en boll.
Så frågade han: Är det fortfarande någon som vill ha den? Flera räckte handen i vädret igen.
Så tog han sedeln, lade den på golvet och trampade ned den i det skitiga golvet.
Sedeln var nu både skrynklig och skitig. "Är det fortfarande någon som vill ha den" frågade han, och flera händer i salen åkte upp.

Mina vänner, sa talaren, i dag har ni lärt er en värdefull läxa.
Oavsett vad jag gör med den här sedeln, så är det någon som vill ha den.
Det är för att ni vet att värdet av den är oförändrat även om den är både skitig och skrynklig.
Många gånger i våra liv, blir vi "hopskrynklade" eller nedtrampade i skiten, på grund av beslut som tas och omständigheter som dyker upp.
Vi känner oss kanske värdelösa. Men oavsett vad som händer, kommer du aldrig att förlora ditt värde!

Du är speciell, glöm aldrig det!
Låt aldrig gårdagens besvikelser överskugga morgondagens drömmar...




Tisdag idag....



God morgon..... Ser minsann ut att kunna bli fint väder här idag. Hade varit sååå skönt efter allt regnande. Jag har ledig förmiddag och har inte allt för mycket att göra.... men sen går det i ett.... Jobb och föräldramöte.
Har fortfarande ont i benen och framförallt i det vänstra. Det förvånar mig...... Brukar ju alltid vara bra när jag vaknar på morgonen men nu är det tredje dagen.... Konstigt.



Fattar ingenting...



Jag sitter här och läser bloggar....... Men jag är så tom i huvudet att jag inte vet vad jag ska kommentera =O. Känner mig så taskig på något sätt....... Jag fattar ingenting??? Jag som älskar att blogga och kommentera..... Totalt slutkörd i både kropp och knopp just nu. I morgon förmiddag får jag som tur är ett par timmars ledigt innan jag måste jobba och sen direkt efter jobb är det föräldramöte på sonens gymnasieskola...... Full rulle från ett till sena kvällen med andra ord.
Jag kommer säkert snart tillbaka i blogglandia med förnyade krafter =) Och jag vet ju att jag har världens bästa bloggkompisar som stannar oavsett.... Det märkte jag ju förra sommaren om inte annat =) Då bloggade jag inte på en hel månad och ni fanns kvar när jag kom tillbaka...... love you ;)


Tröttare än tröttast....




Jag är så trött idag och lär väl vara så resten av veckan eftersom jag har fullt upp.... Jag gillar inte det...Behöver lugna stunder då och då för att fixa det. men, men.... är ju ledig till helgen.
Blir nog dåligt med kommentarer från mig idag med då jag inte har tillgång till laptopen just nu.... Orkar inte sitta här vid stationära. Har så förbenat ont i benen idag så jag måste ha dem uppåt...... Jag kunde knappt ta mig hem från jobb idag =O En runda som brukar ta 20 minuter att gå tog idag dubbla tiden....... skitben.
Jag ska bara sitta i soffan och slappa nu och sen ska jag snällt be lillkillen om laptopen en stund lite senare =)

Vad har ni gjort idag?


Hemma en vända...



Idag gick det bra hos psykologen..... Fick pratat en del om mig själv. Hur jag är och hur jag alltid ställer till det för mig. Hon sa att de kan remmitera mig till vuxenpsyk för utredning =). Hon tyckte nog att jag hade en del drag lika med sonen. En utredning på mig själv är min största önskan. Inte för att få en massa hjälp utan för min egen självkänsla. Jag har alltid känt mig så udda och oftast hatar jag mig själv och hur jag är. Så även om det tar år innan jag får komma till för en utredning så får jag i alla fall hjälp att ta mig dit =) Känns så skönt.....
När jag skulle hem och satt på stationen fick jag sällskap av sonen som slutat skolan..... Så vi kom just hem tillsammans... Nu lunch och kaffe och sedan jobb.






Nämen oj....



Wow... Jag kom in på bloggen =O.
Jäkla skitblogg rent ut sagt när det strular så.....

Morgonen har gått jättebra idag och det känns skönt =) Nu ska jag snart kila iväg för ett möte med psykologen på habiliteringen =).
Senare i eftermiddag är det återigen jobb......

Puss och go´natt.....



Fy fasiken vad jag är trött.... Satt precis och höll på att somna i soffan. Dags att hoppa i säng =)
Wow.... Jag kan skriva med fingertopparna igen =D. Har fått ner naglarna till en bättre längd.....En bit utanför fingertopparna. De där jättelånga naglarna passade inte riktigt ihop med mitt jobb. Det känns bra så här. För en stund sen fick jag djävulusiskt ont i mina ben och nu är det jättesvårt att gå.... vad är det som händer egentligen???m I går skar det som knivar genom vänstra benet!!! Men det är säkert bra i morgon igen =) Som alltid.... Det kommer och går. Nä... Nu ska jag fösa två grabbar i säng och sen mig själv.

God natt alla ni söta som orkar komma in och kommentera här hos mig trots att jag inte varit hos er =) Love ya.....


Här igen...



Har ägnat dagen åt mig själv =) Färgat håret har jag gjort... Lite lätt rödtonat med röda slingor.... Blev faktiskt bra =) Sen har jag rakat mig och skrubbat mig innan det blev en dusch och sist insmörjning..... Så nu är man fräsch och redo för en ny vecka. Sitter nu och slappar i mjukisbyxor...... Myspys =)
Snart dags att dra igång matlagningen.... Ska göra en stek i ugnen idag och till det ha ris, brunsås och svart vinbärsgelé.
Hiskeligt trött och seg känner jag mig idag och just nu lite darrig..... Fick nog ett blodsockerfall. Dags att få i sig ett litet mellanmål kanske.
Senare i kväll ska jag ge mig på och fila ner mina naglar.... De har blivit för långa nu och är bara i vägen.....
Vad har ni hittat på för något idag?

Ursäkta...







Inget kul med detta just nu......
Orkar inte ens kommentera hos er =(
Återkommer när lusten gör det =)


Morrn....



Jag är trött...... Jag har ont i huvudet....... Jag har ont i kroppen.
Nu ska jag fräsa  på här, sen ska det bli skönt att kila hem =)
Hur mår ni idag?




Sovadags....



Nu hoppar denna damen i sängen =) Trött kan man nog säga att jag är..... Förlåt att jag inte kommenterat hos er idag men det finns inte sååå mycket tid när man jobbar.... Återkommer i morgon =) Förresten så regnar det fortfarande =O.
Natti, natt...... Dröm sött.


Konstant regnande....



Japp..... Här har det bannemej ösregnat exakt hela dagen =(. Inga små mängder heller....... Verkar som om det drabbat hela skåne. Vi körde ner en sväng till Malmö idag och hela vägen regnade det. Blåst har det med gjort.
Vi gick en sväng på Malmöhus slott..... Det är alltid trevligt =) Enda smolket i glädjebägaren var väl att alla andra också hittat dit. Det bara vimlade av småbarn och deras föräldrar....... Kan vara ganska jobbigt när man själv växt från småbarnsåren ;)
Nåväl.... En trevlig dag blev det ju trots att man blev genomsur av att stå ute i en minut =)
Snart dags att sova och sen är jag ledig i morgon efter tio.... Ska bli skönt för nu är jag totalt slutkörd.......


Regnig dag....



God morgon alla..... Tvi vad regnet öser ner =(.
Det gillar inte jag för fem öre...... Vad i hundan kan man hitta på då? Man blir duktigt irriterad. Får väl bli något kul muséum..... Jag får väl erkänna att jag idag inte har det minsta lust att jobba. Skulle mycket hellre bara sitta hemma och göra inget. Men nu är det som det är och jag får göra det bästa av det =)
Vad ska ni göra idag?




Natti, natt.....





Quiet evening.....


Här skulle man befinna sig nu =)

Nu har alla lagt sig här och jag får en stunds lugn.... Men snart ska jag också sova. Är oerhört trött idag och har så varit hela dagen.... Mmmm, ska bli skönt att inta horisontalläge =)
Får se vad morgondagen har i beredskap..... Måste komma på något kul att göra. Tänker så det knakar ;). Jaja... det ger sig då......

Vad ska ni göra i morgon???





Kaffedags....



Nu är jag mätt och belåten..... Har ätit pommes, skinkschnitzel och beasås =) Det var inte alls dumt så här en fredag.... Nu ska jag snart packa lilla (stora) väskan och dra till jobb.... Maratonpasset ni vet ;) Så här lär inte bli mycket bloggat på ett tag..... Godnattinlägg kanske och godmorgon =)
Nä lilla frun.... Här kan du inte bli sittande. Fräset......



Ska jag?????



Köpte tidningen Må Bra och fick med en tränings-DVD.... Nu sitter jag här och funderar skarpt på att börja följa den =) Jag...Fröken latmask ;) Men visst kan det vara värt att testa? 25 minuter tar det per gång och det är tid jag gott och väl kan ta mig.
Jo minsann.... På måndag kör jag igång =)


Gottelunch...





Vilken smarrig lunch jag ätit idag =) Kräftstjärtar, gravad lax och keso...... Det var verkligen skitgott ;) Nu sitter jag här och bara sitter..... Har gjort vad jag behövde idag såsom bankbesök och inköp. Nu är det bara att invänta kvällen då det är dags att kila till jobb.


Antivirus 2009.... Akta er



Nu
vet jag hur det gick till när viruset kom...... Helt plötsligt började det poppa upp nya fönster..... Ett hette "love calculator". Jag tryckte ner dem.... Till sist kom då ett med antivirus 2009. Vad ni än gör så tryck inte OK eller avbryt.... Ni måste trycka ner det med krysset. Antagligen har sonen tryckt på avbryt eftersom han inte visste vad det var men det är då det installerar sig i datorn =O. Sen körde jag ett program som heter
Windows defender som tog bort skiten. Jag försökte köra det häromdagen också men det tog inte det när programmet väl är installerat.


Ungefär så här ser det ut när det varnar för virus....
Men det är ett virus själv......

Detta "antivirusprogram" är ett spionprogram som kan gå in i er dator och få alla lagrade lösenord mm. Det var antagligen så killarnas Wow-account blev hackade........ Så var försiktiga......



Problemen visar sig...



Uscha..... Blev en till stressig morgon. Bara för att ingen av grabbarna är samarbetsvillig. Idag vägrade jag fixa mackor till den lille och därmed sket han i att äta..... Inte mitt bekymmer. Men iväg i tid kom de =)

Stora killens problem börjar så smått visa sig nu.... Jag trodde i min enfald att han idag skulle gå själv till tåget. Två dagar har jag gått med och visat. Det är ju inte precis Stockholms central han ska till. Vi bor i en småstad med tre tågspår och det tåget han tar har ett sidospår så det går inte att ta fel. Men nä, han visste ju inte vilket han skulle ta. Så det var bara att snabbt dra på sig kläder och dra kapuschongen över rufset och följa med honom........ Han blir så osäker lilla killen =)
Han började också prata om vad han ska göra om tåget åker från honom.... Jag sa att du måste lära dig problemlösning... Vadå??? Det förstod han inte riktigt. Finns många grejer jag får lära honom framöver.

Nu är jag trött så det snurrar och har förbenat ont i mina ben idag...... Skit..... Känner att det onda är på väg tillbaka.....

Friday morning....



Oj, vad det börjar bli mörkt på morgnarna när man stiger upp...... Kanske bara för att det inte är sol. Det första man får göra är ju att tända. Nä..... ge oss nu lite fina soldagar =)
God morgon så här på en fredag..... Dagen som alla gillar. Fast jag struntar i vilken dag det är eftersom jag jobbar helger med =) Jag går på ett långpass i kväll och jobbar sen fram till söndag morgon...... Maraton ;)



See you tomorrow....




Ont i magen...



Allt oftare får jag en skärande smärta uppe till höger i magen...... Det känns som om tio knivar sticks in där också blir magen alldeles stenhård precis där.... Ungefär i levertrakten. Det får mig att fundera på gallsten..... Kan det kännas så??? Eller är det helt enkelt bara stopp i tarmen???? Jag gillar det inte i alla fall. Det  är nog på väg att gå över för denna gången tror jag =)
Nu är det nog snart dags att sova..... Hoppas att allt går smidigare i morgon bitti =)

Mätt och belåten...





Väldigt vad det är tyst i blogglandia i kväll......
Har just ätit middag.... Ugnsstekt falukorv med ostgratinerat potatismos =) Det var jättegott.... Men nu är jag supersugen på choklad =O. Får ta en kopp kaffe och hoppas att suget försvinner.
Vad gör alla idag????

Jag tävlar...



Hoppas att jag vinner denna gången =)





Jag tävlar hos
Livet enl MiNiMi
om detta snygga armband från MiNiMi design.

Var med du också !!!


Tävlingen pågår till i morgon 22/8 klockan 11.00



Måste få berätta....





Stora sonen började ju gymnasiet igår..... Han har fasat för detta och inte velat gå i den klassen. Hans egna ord var "CP-klass".... Alltså andra ungdomar med NPF- diagnoser.

Igår när han kom hem sa han inte jättemycket mer än att han tyckte att han var normalast =) Jag sa då att de andra kanske tycker de är normalast ;) Han ser ju inte själv sina konstigheter och vill absolut inte erkänna diagnosen. I alla fall så verkar det som om han gillar det skarpt nu =D. Jag blir sååå glad när han berättar och han har redan fått en ny kompis....... De serverar frukost varje dag utan kostnad och han berättade precis för mig att de kan minsann gå och ta dricka när de vill under dagen =)

Det var detta jag väntade på.... Att han själv skulle upptäcka att det inte är så konstigt. Klassen består av 15 elever tror jag...Allt som allt med både ettor, tvåor och treor...... Dottern var med honom igår och då berättade de att de kommer att ha ett nära samarbete med estetlärarna på skolan och det passar ju honom som hand i handsken med estetiska ämnen. Jag tror och hoppas att detta blir kanonbra.


Utmanad.....Reflektioner



Utmaning/reflektion

Jag har nu blivit utmanad av både Sessan och Åsa.S. att reflektera över mitt liv. Detta var tänkvärt och det är nog viktigt att vi blir påminda om vad som är viktigt i våra liv. Först nu orkar jag sätta mig och tänka efter ;)


1. Skriver du att göra listor på allt du "måste göra"?

Försöker göra det men skulle sen behöva andra listor som påminner mig om att kika på listan ;) O.s.v. i all oändlighet.... Däremot skriver jag in allt viktigt i kalendrar.


2. Om du bara skulle skriva tre saker som är viktiga (privat eller jobb väljer du själv) vilka vore det?

♥ Mina barn.....Mitt allt
♥ Jag själv....
♥ Min mamma....

3. Nämn en sak som du anser att du måste göra och varför du måste!

Jag måste tjata och gnata på barnen varje dag och hela tiden finnas där.

4. Formulera om samma måste som om du ville göra det!

 Jag VILL ha självgående välfungerande vuxna barn =)



5. Vad är det viktigaste i ditt liv?

Familjen..... Ingen tvekan

6. Beskriv hur du kan ägna mer tid åt det som är viktigt.


Jag måste lära mig att släppa på mitt kontrollbehov och slappna av........ Då får jag mer tid över.


Gör så här!

•1. Skriv ett inlägg och svara på ovanstående oavsett om du blivit inbjuden eller ej.

•2. Kopiera texten och skriv dina egna svar.

•3. Gå till den som startade reflektionen, http://enbart.blogg.se/ och till den du fick inbjudan ifrån och ge en kommentar.

•4. Innan du svarar med ett eget inlägg på din sida så sätt dig ner och fundera en stund. Ta några djupa andetag, koppla av och först när du känner dig lite avslappnad så svarar du.

•5. Välj ut några personer och länka till dem som du vill skall svara.

·6. Gå till dem du utmanat och skriv en kommentar att du utmanat dem.


Jag skickar vidare reflektionen till:


VILL HA.....



Skulle jättegärna vilja ha en kappa till vintern. har aldrig kunnat ha det förut då jag har varit tvungen att cykla i ur och skur. Då måste man vara rejält varm =) Jag fick en jättefin kamelfärgad i vintras så jag har ju en men nu har jag hittat den ultimata....... Såååå jättefin =). Men jag kan inte med att ge så mycket för en kappa så det blir ingen i år...... Men titta så fin.

Från Haléns för 899:-.


Gröt och lugn....



Nu har jag fått i mig lite havregrynsgröt till frukost =) Ska nu göra ett allvarligt försök att stressa av.... Känner mig fortfarande alldeles uppjagad. Men nu har jag lägenheten helt för mig själv ett par timmar så kanske kan jag bara njuta nu då.....
Gud, vad jag hade glömt dessa morgnar =O. All stress och att behöva vara precis överallt på samma gång eftersom grabbarna inte har koll på något...... Jag får ändra strategi helt enkelt. Har alltid avskytt att behöva planera kvällen innan eftersom mitt huvud har svårt att fungera på kvällen men jag måste börja med det... Lära killarna att själv lägga fram det de ska ha på sig och ha med sig. Får väl se om vi lyckas....
Nu är i alla fall sonens kläder rena så i morgon blir det väl lite smidigare.......



Jobbig start....



Fy
säger jag bara om denna morgon...... Precis allt har gått fel.
Killarna kom upp som de skulle....... Men sen började det. Stora killen börjar prata om hemfärden idag..... Vilket tåg ska jag ta???? Men guuuud, vad dåligt av mig att inte ha övat honom..... Jag sa att vi får ringas så ska jag lotsa honom rätt.... Sen är det fel på alla kläder och jag rusar som en skållad råtta för att få fram något som duger. Problemet är att just nu är det bara en tröja och ett par byxor som duger och de var så klart smutsiga.
Sen var det den lille...... Börjar göra sig i ordning i sista minuten för att sen komma på att cyklen är hos en kompis.... Alltså måste han först gå dit och hämta den..... Jo men visst!!! Försök du komma i tid. Följde sen stora grabben till tåget...
Sen lovade jag honom att jag skulle tvätta om det fanns tid. Puh... Det fanns. Men ojdå... Inget tvättmedel =O Ner i affären och tillbaka till tvätten. Tvättmedlet är som en klump... Skitskitskit. Hackar i det för att åtminstone kunna tvätta en maskin. Måste ner sen i affären och ha pengarna tillbaka...
Just nu sitter jag och skakar av stress och irritation. Fan... Jag måste lära mig och killarna planering..... Detta funkar inte.
Detta är banemej värre än att ha små barn.......



Gråvädersdagar...



God morgon...... Så var det torsdag igen och jag är ledig =).
Andra dagen för grabbarna bus att stiga upp tidigt.... Ska bli spännande att se hur det går. Lillkillen har i detta nu sovit tolv timmar =) Så kanske han är utvilad ?
Hiskeligt trist väder idag..... Alldeles grått och jämntjockt där ute =(


Är det dags att sova nu????





Bra fråga...... Lite halvtrött är jag väl men mest uttråkad. Lillkillen sover fortfarande i soffan här bredvid =) Snacka trött..... Får väl snart fösa in honom i sängen. När stora grabben kom hem så passade det så klart inte med gröt så snälla mamma ställde sig och stekte pommes =)
Nä..... Ny dag i morgon va? Natti, natti och sov gott.......


Kväll.....



Dags att fira kväll....... Det var en mjukstart på jobb idag =) Fast till helgen blir det något värre..... Måste jobba extra då eftersom vi är kort om folk. Så jag går på ett pass fredag 19.00 och går av passet på söndag förmiddag.... Lagom arbetspass ;)
Har precis ätit kvällsmat och idag var det verkligen simpelt... Havregrynsgröt och bullar =). Just nu ligger en trött grabb här bredvid mig i soffan och sover.... Så blir det när man stigit upp tidigt och sen har tillbringat eftermiddagen i simhallen. Andra grabben har ännu inte hittat hem =)
Nu kaffe och soffslappande.....


Lunchad och klar...





Nu har jag stoppat i mig tre kokta ägg till lunch.... mätt och belåten är jag nu redo för jobb =)
Har hunnit handla idag och umgås lite med dottern och t.o.m. röjt undan här hemma..... Skolstarten gick bra för båda killarna..... har inte hunnit prata så mycket med någon av dem än för nu satte det sociala livet fräs igen så de är inte hemma...... Får prata lite i kväll =)
Nu ska jag alldeles snart kila till jobb....... Ha en bra dag =)



Hemlighetsmakeri....Och grattis...




Jättegrattis till dottern och hennes pojkvän.........
Förlovat sig i natt minsann......=O
Jag visste ju att de skulle göra det men det gick mer undan än jag anade =)
Hoppas ni håller ihop livet ut.....
Passar varandra som hand i handske =)
Puss......




Samtidigt passar jag på att Gratulera
Sessan och hennes make
på deras treåriga bröllopsdag.

Puss och kram.....

Så där ja...





Nu har jag varit och lämnat av en mycket nervös kille på tåget...... Enligt honom själv var han inte alls nervös =). Men jag såg hur han svalde och svalde innan han skulle stiga på..... Han var så osäker på var han skulla stiga av fast han varit där massor av gånger.... Min lilla, stora kille =) Syrran möter upp på stationen......... Så det ordnar sig nog.



Kryss i taket.....



Wohooow...... Lillkillen är redan uppe =D. Det tog en kvart för honom och för egen maskin dessutom.... Han hade ställt mobilen på ringning.
Fast jag vet ju av erfarenhet att första dagen alltid är lättast...... Det är sedan, när vardagen tar vid som det stora testet kommer ;)


The holliday is over...


God morgon..... Fy vilket gråväder det är här idag =(. Man kan ju bli deppig för mindre.
Idag börjar grabbarna bus skolan igen..... Ska bli spännande att se hur det blir för stora sonen i gymnasiet.. Han är lite nervös. Storasyrran ska följa honom dit så han är säker på att hitta =) Lite mindre pinsamt att ha henne med än mamma.... Kan ju hända att han vill att hon följer med in också. Så jag ska sitta här hemma och bara vänta =)
Själv ska jag jobba i eftermiddag. Nu börjar mina normala arbetstider igen...... Bara eftermiddagar =)



Orkar inte....



Men fy.... Har världens hjärtklappning nu och är skakig i hela kroppen..... Åh, som det känns som en ångestattack =O. Men bara nästan..... Undrar om det är den förbaskade datorstressen? Har känt mig irriterad hela dagen på det och det har gnagt i huvudet på mig. Datorn funkar fortfarande inte som den ska och jag blir vansinnig.
Visserligen har jag ätit förbaskat dåligt idag för jag har glömt av det i all stress..... Drack lite nutrilett till "frukost" klockan två och sen middag vid femtiden...... Nu på kvällen har jag käkat två korvbröd. Alltför mycket kolhydrater...... Brukar jag allt oftare få hjärtklappning av..... Vet ej varför.



Ingen ände...



Eländet bara fortsätter här hemma ;) Nu är båda grabbarnas WoW-acount hackade...... Någon hade ändrat deras lösenord och gått in och deletat det mesta de hade där...... Massa sura miner. Vet inte om det är spionprogrammet som gjort det men nog är det lite misstänksamt.
Annars hann jag med det jag skulle idag..... Rusade till banken en kvart innan de stängde och sen några andra ärenden..... Duktiga jag =)
Kontaktpersonen på lillkillens skola hörde av sig idag också.... Ville höra hur sommaren varit och berätta lite vad de tänkt sig. Jag sa att sonen och jag diskuterat igenom saken och att jag vill ge honom ett par veckor att visa att han klarar sig själv vad gäller att komma ihåg läxor och annat...... Klarar han inte det så får vi ta till andra strategier. Så nu håller vi tummarna =)
Till kvällsmat blev det latmanskost idag...Pulvermos och färdiga köttbullar.... Det är gott det med =) Nu slappar jag i soffan med mitt kaffe.....


Stress...



Men åh..... Hela denna dagen har ju blivit fel. Jäkla spionprogram =(. Eftersom det tagit upp alla tankar i mitt huvud denna morgon så glömde jag av allt jag skulle hinna med...... Dagen gick så fort och helt plötsligt är klockan över två och jag har missat totalt tidsåtgången. Skulle väcka grabbarna tidigt idag men var alldeles insnöad..... Men nu är de väckta. Ska ju hinna till banken innan tre och här sitter jag helt oiordning =O. Skynda skynda.....
Hjärnan känns alldeles överkokt..... Stress där inne trots att jag blivit färdig med skiten i datorn. Denna dag känns förstörd.

Samla krafter nu kvinna.......... Än är dagen inte slut =)



Oh, my god.....



Pust...... Äntligen borta =)
Som jag jobbat och slitit mitt hår...... Fick söka från den stationära efter "antivirus2009" och fick upp en hjälpsida på engelska hur man får bort skiten..... Det tog sin lilla tid men nu är förhoppningsvis skiten borta =) Fast nu har jag råkat göra nåt annat konstigt med datorn så att alla program startar upp när jag startar datorn.... men skit samma. Bara det funkar......
Nu kanske jag skulle ta något att äta..... det har jag glömt bort i röran.


Bättre sent än aldrig....



wow..... idag ringde minsann handläggaren från försäkringskassan angående vårdnadsbidraget =). Nu ska det tydligen bara ta ett par dagar så ska vi få hem ett förslag på vad vi anses behöva...... Skönt att något händer. Nu fick jag även berättat om allt som går sönder här hemma p.g.a. stora killens utbrott. Sofforna som har stora revor.... datorbordet som har stora hack..... bland annat. Lillkillen som inte har någon koll på vad han gör.... Spiller på alla kläder så de inte blir rena.... Har sönder kläder därför han inte har förmågan att se att han ska sluta med saker i tid.... Bara rusar på utan att vara rädd för något. Ska bli spännande att se om vi får någon hjälp.... hoppas.

För övrigt har jag fortfarande klydd med andra datorn..... Därför jag inte varit inne hos er idag.......

......

God morgon eller inte....... Öppnar datorn och har fått ett jäkla spionprogram =O. Skit, skit, skit......... Antivirus 2009 heter det och det blockerar hela jäkla tiden sidor för mig. Var fan kommer det från???? Det var lite segt på blogg.se i går kväll men det funkade ändå..... vet inte vad grabbarna har pysslat med sen jag gick och la mig. Just nu försöker jag scanna datorn med Spy hunter.... men jag vet ju inte om det går att ta bort skiten med det. Brukar ju vara så med gratisprogram att de inte tar bort skiten...... Gaaah..... Blir tokig.



uppdaterat 9.40.
Såklart måste man köpa det jäkla programmet för att det ska fungera....... nu kommer jag inte ens ut på nätet med laptopen. jag blir alldeles desperat........... vad fasiken ska jag göra??
när jag gick in för att försöka göra en återställning av datorn så har detta jäkla virusprogram tagit bort varenda återställningspunkt..........



Trött, tröttare, tröttast...

Jag har gått min bloggpromenad men inte orkat lämna några kommentarer.... Det kommer i morgon i stället =) Nu är jag tröööött.... Tur att jag är ledig i morgon så jag får en sovmorgon till innan allvaret börjar på onsdag.... Ja, när grabbarna börjar skolan. Då kan jag inte sova på morgnarna ;) Ska alldeles strax bädda ner mig.......
Tror ni inte att jag fortsatt äta hela denna kväll???? Jo.... Bullar och sen glass på det... Förutom massor av stuvade makaroner till middag.... Nu får jag snart ge mig =O Hehehe.... Kan undra om det är menstider.... Har ju hormonspiral så man vet aldrig riktigt. Men jag tror det brukar vara runt den tjugonde =)

God natt bloggkompisar =)
Sov gott..... Puss.


Inget kul....



Vilken skitdag..... I morse var det jättefint väder här med strålande sol och jättevarmt. Nu är det ett minne blott ;) Trött och sliten är jag och jag har bannemej ätit hela dagen.... Rent för mycket. Tycker inte alls om när jag får sånt sug........ Har man en gång varit rejält överviktig så är man extremt rädd att hamna där igen.... Och sådana här perioder är jättesvåra att sätta stopp för. Inte mår jag bra av det heller.... Halsbränna =(.
Nu ska jag röja lite här sen handla.... Laga kvällsmat som blir stuvade makaroner.... Sist ska jag slänga mig i soffan och stanna där resten av kvällen =)


Slut i planeten....



Nu är jag hemma och jag är totalt slutkörd....... Har sååå ont överallt =O. Det var ett tag sedan och jag funderar lite på om det hänger samman med att jag sover för lite..... Jag menar att nu under sommaren har det ju inte alls blivit så tidiga morgnar som det är när skolan är igång..... jaja... Bara lite funderingar =)
Men jag vill ju inte ha så ont igen som jag haft innan... Har varit skönt nu i sommar att bara ha ont-light ;) Hehe......

Kallt men fint...



Det är jättekallt ute nu på morgonen..... Gissa om det för mig tillbaka till huset för ett år sedan....... Känns jättekonstigt att sitta på balkongen och få en sådan känsla. När man satt på trappan en morgon förra hösten =/. Ja, de flesta vet inte vad jag dillar om nu men en del av er vet ju....... Mina minnen.
Men det ser verkligen ut att bli kanonväder idag..... Solen är på väg fram bakom hustaken =)


Uppe med tuppen....



Åh, fy ad trött jag är.... Det var bannemej inget kul att stiga upp idag. Efter många om och men kom jag i säng halv ett..... Sen kunde jag inte somna =O. Tror inte jag somnade förrän närmre två......
Jag är trött så det snurrar..... Tänk att efter onsdag blir det tidiga morgnar hela tiden.
God morgon där ute =). Vad händer idag?



Snart så...



Kanske skulle man tänka på sänggående med tanke på den okristliga tiden jag måste stiga upp i morgon..... Stör mig något på att jag inte är så trött.... Men jag lyckas säkert somna ändå. Jag läser ju Linda Rosings usla bok ;) Den kunde bannemej vara skriven av ett barn så dåligt språk används i den... Men ändå läser jag den ännu en gång..... Ville ha något lättsamt att läsa vid sängkanten =)
God natt och sov gott...... Puss




Det var gott...



Hahaha... Det var meningen att bullarna skulle vara till frukost i morgon men såklart var jag tvungen att servera dem till kvällsmaten =) Korvgryta, ris och nybakade bullar..... gott. Fast där är kvar till frukost med......
Sitter här och tittar på Idol 2007 på TV 400.... Av en alldeles speciell anledning som vissa av er vet kunde jag inte se det förra året så det är kul att se det nu =)
Förresten kom jag på innan att jag börjar jobba sju i morgon bitti..... Det betyder att jag måste stiga upp halv sex =O. Jaja.... Ni undrar =) Jag behöver en låååång startsträcka för att funka ;) Kaffe och datortid först.......


Update...... glömde ju säga att jag ätit chokladpudding med vispgrädde =) Mmmmm....... Har säkert gått upp fem kilo i helgen ;)


Nybakat

MMS


Baka...



Nu ska jag sätta igång ett brödbak tänkte jag =)
Alltid gott med hembakat......

Sen ska naglarna också få sig en omgång...
Ja omsorg alltså =)



Den stora jakten...



Jag stör mig ganska mycket på det nya systemet som blogg.se har... För att hamna på mest aktiva listan gäller det att få så många kommentarer som möjligt..... Därför får man jobbiga "fin blogg"-kommentarer som man förväntas svara på.... Men nej... Jag svarar på de kommentarer jag vill.....
Jag förstår inte hur man orkar ränna runt och ge en massa kommentarer överallt.... Jag kommenterar själv bara sådant som jag tycker är relevant.....  Måste läsa genom hela inlägget först och är där inget jag har att säga så gör jag inte det heller..... detta gör ju att jag inte har tid att sitta och jaga kommentarer... det tar ju jättelång tid att läsa genom inlägg =)

Jag har inga som helst ambitioner att hamna på listan själv..... Inte därför jag skriver detta. Jag har varit på listan och tycker att man då får mest en massa skitkommentarer från folk som själv jagar plats på listan. Nej.... Jag vill hellre ha ett fåtal bloggvänner som jag har en närmre relation till och som jag "känner" väl......,.
 Vad tycker ni?





Inspiration....



Sitter och kikar in i lite olika bloggar som visar dagens outfit...... Blir så inspirerad. Ja, nu är det inte bland de unga flicksnärtorna jag blir inspirerad utan i 30+ bloggar...... Ibland blir jag så sur på mig själv som hela tiden känner mig så tjock. När man sen ser kvinnor som är kraftigare än jag som är ursnygga och inte drar sig för ett skärp i midjan. Men om jag tittar på dem varje dag så kanske jag lär mig =).
I alla fall så blir jag inspirerad att hitta min stil..... Eller, jag har ju en egen stil.... Jag klär mig i det jag trivs med och helst svart då ;). Men jag vill gärna hitta en mer utpräglad stil..... Älskar det romantiska fast enkla lite hippieliknande. Inte en massa rysch och pysch men gärna lite blommor och rosa....... Förresten tycker jag att den snyggaste färgkombination som finns är svart med ljusrosa =)


Tråkigt...



Äsch vad trist det är.....
Körde en systemåterställning i stället....
Så nu är där inga pop up fönster =)
Får ta det när jag orkar.......

Nu vill jag ta bloggrunda........


God morgon..


Här sitter jag och får börja dagen med att gå genom datorn.... Det har nog kommit in något spionprogram för så fort jag ändrar sida kommer ett pop up fönster med reklam.... Och jag har ändå blockerat det... Sen försökte jag blockera de sidorna som kom upp men det funkade inte heller... Så nu har jag att göra ett tag. Ibland är det skit med datorer. Tur att jag kan en hel del..... Och det jag inte kan tar jag reda på =)
Passar på att tömma ut datorn också på sådant som inte används men tar en massa plats....

John Blund har varit här....



Han har strött sömnsand i mina ögon...... Puh, vad trött jag är. Alldeles för mycket godis blev det visst =). Blir sååå oerhört trött av socker.... Så, nu ska denna damen kasta sig i sängen =)
Åh... Minns nu att jag hade en John Blund docka när jag var liten....=)
Natti, natti.... Sov sött =)



Mamamamadonna.....



Det blev ingen jättelång promenad men ändå en liten..... Gick sen och handlade. Jättevarmt ute idag ju...... Nu sitter jag och tjuvsmakar på lördagsgodiset =) Gott......
Det är visst rena rama Madonnamaratonet på femman idag. Tror jag ska se "Susan var är du" ikväll..... Snacka nostalgitripp.... Jag älskade den när det begav sig =)


Mer musik....

Åh... Denna är sååå underbart vacker =)
Cajsa-Stina Åkerström.....
Av längtan till dig.
 


Dotterns favorit när hon var liten.......
Hon sjöng den t.o.m. på "sikta mot stjärnorna" i förskolan =)
Cecilia Wennersten....
Det vackraste


Gabriellas sång.....

Underbar sång framförd av en underbar röst......
Från en underbar film =)



Wow....



Ni anar inte vad jag gjort........ Jag har duschat ;) Hehehe.... Favoritsysselsättningen....NOT. Nu ska jag bara ta en kopp kaffe sen ska jag minsann jaga liv i gubben som häckar framför OS =O. Det vankas långpromenad gubbe lilla =)


Kul......Om mig

Kul sak jag hittade inne hos Ejmis =)

A is for age: 40 år......Ibland 15 ibland 90 ;) 


B is for booze of choice
: None, nada, inget......

C is for career
: Handledare

D is for your dad's name
: Bengt

E is for essential items to bring to a party
: Ett glatt humör.....

F is for favourite song at the moment
: Ingen speciell.....

G is for favourite game
: Yatzy......

H is for home town
: Född i Malmö... Bor nån annanstans =)

I is for instruments you play
: En gång i tiden spelade jag tvärflöjt...

J is for jam or jelly you like
: Svart vinbärsgelé

K is for kids
: Tre sötnosar.....

L is for living arrangements
: Stor våning mitt i smeten

M is for mother's name
: Barbro

N is for name of your crush
: R

O is for overnight hospital stays
: Massa många.... Lunginflammation som bebis, skolios som barn, "graviditetssjuk", tre barn födda =)

P is for phobias
: Social fobi light.....

Q is for quotes you like
: Hon gungar men sjunker inte =)

R is for relationship that lasted the longest
: Det är det som fortfarande pågår.

S is for sartorial style
: Svart, svart och åter svart =)

T is for time you wake up
: Olika... Oftast vid halv sex

U is for underwear
: Helst mina svarta bomullstrosor =) Japp, jag är svart under med....

V is for vegetables you love
: Broccoli

W is for weekend plans
: Bara slappa....

X is for x-rays you'vel had
: Ryggen massa gånger då jag hade skolios (då röntgades även handen ofta för att se när jag växt klart), lungröntgen, MR.

Y is for yummy food you make
: Allt jag gör blir gott =)

Z is for zodiac sign
: Kräfta.....

Gör det den som känner för det =)


Underbart väder....




Inte ett moln på himlen =) Helt fantastiskt ju....... Wow. Måste helt klart ta mig ut idag..... men varför har jag inte ansat benen??? Nu måste jag ju göra det innan jag kan gå ut.... Långbyxor går fetbort idag ;)


Ny dag....



God morgon där ute i vida världen =)
 Nu är det lördag......
Och det ser ut att bli fint väder =)
Tack för det.....

Just det..... Kaffe =)



I think it´s time to sleep.....

Fattar inte vad jag ska på skiten.... Popcorn alltså. Nu sitter man här igen med små skärande korn inkilade mellan var och varannan tand =O. Man kan bli knäpp för mindre.....
Jag känner mig oerhört uttråkad idag och funderar starkt på att lägga mig nu.... Råkade nämna för lillkillen att jag snart tänkte sova.... Då tittade han på klockan och himlade med ögonen.... Knäppmamma ;)

Lördag i morgon..... Lös och ledig är man då ja..... Blir det fint väder så vankas det kanske en långpromenad. Var visst ett tag sen nu =O. Jäkla slarv.....Hehehe.

Nä mina vänner..... Ni får sova så gott i natt =) Puss......


Datorkrångel....



Så sitter jag då här igen vid den stationära datorn.....
den är såååå seg =( Försöker lista ut hur vi ska få den till att fungera lite bättre..... men det kanske inte går. halsbränna har jag med så jag håller på att bli knäpp =). Lyckad fredagskväll......

Mmmmmmm....





Smaskensmat väntar här idag....
Oj, vad gott det ska bli med pannbiffar, ris och brunsås....=)
Just nu doftar det ljuvligt här i köket när jag steker biffarna........

Vad har ni för god mat idag?




Trött jag blir....


Latmasken A.....;)

Inte förrän nu har jag fått tummarna loss att göra mig i ordning..... Bara sitter på häcken hela dagen och gör så gott som inget. Vad är jag för en slöfock???
 Men nu är jag i alla fall på G......
Ska kila ut ett par ärenden och sen hem och röja..... Tänk, jag har haft hela denna dagen på mig och har inte gjort något =O. Här ser ju ut som "kom och hjälp mig dö"....... Jaja, det straffar sig att vara lat.... Det försvinner inte av sig själv så det blir att ägna kvällen åt det i stället =)


Men vaaa...... Fy vad jeansen stramar =(


Romantic.....




Åh, vilket underbart vackert sovrum....
Så skulle jag gott kunna tänka mig att ha det =)



Hittat på expressen / leva och bo....



Försäkringskassan....



Hahaha.... Denna evinnerliga pappersexercis. Fick idag besked från försäkringskassan om att jag får flerbarnstillägg för två barn =O. Men hallå..... Jag har ju skickat in alla papper om att alla tre fortfarande går i skolan. Ringer för att kolla upp det. Nä, då finns inte mellankillen med... Något litet fel har tydligen smugit sig in i vad jag skrivit. Men inte sjutton kan de meddela mig det.... Nä, allt för att de ska slippa betala ut pengar..... Grrrr.
Passade på att fråga om vårdbidraget också..... Nä, det syntes ingenting där om att jag sökt något sådant =O. Men det behöver inte betyda att något är fel säger tanten...... Handläggaren ska tydligen ringa mig..... Har två dygn på sig från nu..... Alltså arbetsdygn. Det var ju i februari eller mars jag skickade in ansökan om det.... Blir så trött.......

Dreams do come through...



Hade igår ett långt samtal med dottern om framtidsdrömmar... Hon vill ju bli fotograf..... Och högst upp på önskelistan står en systemkamera. Jag sa då till henne att just nu är det sååå inne att fotografera och att minsta tolvåring får systemkameror i födelsepresent =O. Jag rådde henne att om hon vill bli en skicklig och bra fotograf så ska hon börja smått...... Försöka bli skicklig med sin digitalkamera först och främst...... Börja från grunden. Jag menar vem som helst med systemkamera och ett bildprogram kan ju idag göra fina bilder..... Jag vill att hon lär sig att ta bra bilder utan att redigera dem.... Först då är man en bra fotograf.
Det är inte alltid pengar som gör en bra på saker.... Visst förenklar det att kunna köpa den utrustning man vill ha men jag tror det är bättre att kämpa för det man vill.
I dagens läge vill ju alla ungdomar bara ha en massa som "alla" andra har..... Och de får det också =O. Pengar styr allt verkar det som. Jag vill lära henne att det är bättre att kämpa för det man vill ha.

Förresten så föder "fattigdom" kreativitet =) Vi har nästan aldrig råd att handla nya saker till hemmet..... Men de gånger jag velat ha något nytt så har jag funderat på vad som kunnat göras med det vi har och sen har maken förverkligat mina idéer... Gjorde ju ett köksbord av gamla plankor och ett gammalt bordsunderrede..... Samma sak är det med mat.... Jag har blivit expert på att se vilka smaker som passar samman och lagar supergoda rätter med sånt vi har hemma...... Ibland är jag riktigt glad att jag har det som jag har det för jag gillar att ha det personligt. Visst kan jag vilja ha möbler från IKEA men va fan... Det har ju alla =) Men inte jag ..... Hehe. Jag är likadan med kläder förresten.... Hämtar inspiration från tidningar och sen ändrar jag och syr om sådant jag redan har =) Det har jag gjort sen jag var tonåring......

Med detta vill jag inte att ni som verkligen har råd med grejer ska tro att jag påstår att ni inte är kreativa..... Jag vill bara ha sagt att det inte bara är skit att ha dåligt med pengar......



Fredag.......


Morning...... Ännu en dag då kroppen strejkar...... Men vad gör det om hundra år ;)

Inget fint väder idag heller.... Så det är inte direkt läge för utomhusaktiviteter. Usch.... Känns som om det blir en tråkig dag. Kan ju inte komma på något att skriva om dagen =O. Men jag är ledig i alla fall =)


Hej hopp...



Här sitter en zoombie..... Är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Ska alldeles strax hoppa i säng....
Jodå... Det blev både hemgjord pizza idag och lite senare äppelpaj med vaniljsås.... Så ni kan ju gissa hur jag mår ;)
För övrigt har jag kvar den konstiga känslan i rumpan....

God natt och sov gott godingar =)


Sugen....





Sitter här och är så sugen på något..... Har absolut inget gott hemma. Inte ens så jag kan baka...... Men jag ska snart samla ihop lite krafter till att göra mig i ordning sen ska jag kila ner och handla. Sen blir det baka av tror jag =) Fast jag vet inte vad jag ska baka..... Kanske nån god paj???? Eller muffins???? Äsch... Jag vet inte. Men jag vet att jag ska göra en god pizza till middag idag =)


Glöm inte....














Nämen näää....







Det blir ju bara värre och värre i benen......
Blir tokig så läskigt det känns......



Sensations.....



Idag är min blogg inte mycket att hänga i julgranen ;) Sitter här och är alldeles tom i huvvet...... Hehe. Som vanligt kanske....
Dags att kila ner i tvätten också.....
I går kväll då jag satt i soffan började något märkligt hända.... Jättesvårt att beskriva det. Men föreställ er att ni har sockerdricka i rumpan =O. Jo, det är sant.... Det började kittla och domna bort i rumpan och sen vandrade det ner i benen ända ner i fötterna.... Så höll det på i över en timme..... Nu har det börjat igen..... Det kittlar och kryper i rumpan ner i benen... Känns helknepigt =O. Då i går när det kom så kändes det som om jag blev förlamad men när jag reste mig så var det ingen fara..... Knepigt.


Morning...



Jaha... Vem har stampat på mitt huvud????
Fy bubblan vilken kramp jag har i det....... Där é nåt jäkla fel på min kudde..... Har svårt att somna på kvällarna för att kudden är så knölig och vaknar varje morgon med skallebank....... Skitkudde ;)
Var tvungen att stiga upp tidigt idag för maken hade satt upp en tvättid idag.... Fast han stoppade in första tvätten innan jobb... Så snart måste jag kila ner i tvättstugan..... Känner mig inte det minsta pigg idag och ute är det alldeles grått och kallt.... Men, men... Sånt är livet =)


Nänä då....




Tydligen vill grabben sitta och spela en stund till och hans ord är mammas lag ;) Hehehe... Eller inte. Men det skadar ju inte mig om jag vilar lite härifrån...... Ska krypa upp i soffan en stund...

Just nu sitter jag på balkongen och regnet började precis ösa ner där ute.... Det blinkar visst lite längre bort också så det är väl åska på G......
I don´t like åska.....

Nämen, jag hoppas att alla ni goa sover gott i natt =) Natti, natti....


Ballong...





Wow.... Jag fick minsann datorn ganska tidigt =) Tror inte han var så road av spelet idag lillkillen.... Oj, vad många som besökt mig idag =) Redan fler än jag hade hela dagen igår.... Kul.

Min mage känns som en ballong som är för mycket uppblåst just nu.... Jag sprängs nog snart. Den som sa att grönsaker är bra att äta kände nog inte till min mage..... Idag åt vi pastasallad och det var jättegott men så fort jag ätit sallad eller andra grönsaker så känns det som om magen inte klarar av att smälta maten... Känns jättekonstigt och som om det är på väg upp i matstrupen.......

Vet ni???? Jag är ledig i fyra dagar =D Total lycka...... Hehehe.

Buzzscout.....




De flesta har väl vid detta laget hört talas om Buzzador...... Nu har jag hittat något som tydligen ska vara något liknande.... Buzzscout. Man får hemskickat varor för att prova på och tipsa vänner...... Jag tänker testa det =) Testa du med...... Följ bara länken nedan.......








Working girl...


Nu har jag hunnit duscha och fixat mig färdig och jag har varit och handlat...... Nu är det väl snart dags att kila till jobb. Knappt lönt för två timmar men jag gör ju nytta i alla fall den tiden jag är där =).
Wihoooo.... Jag köpte en tia-lott precis... ni vet storvinsten ;) Jag vann.......
Tio kronor =D Lyckost jag...... Hehehe.







Hår...






Satt här och kikade i en tidning... Där var tips för hår. Då kom jag att tänka på en sak som jag ofta funderat över. Det finns ju alltid tips för folk med tunt och flygigt hår.... Hur man ska få mer volym. Men varför finns det aldrig tips för oss med inbyggd pälsmössa???? Inte en enda gång under alla år jag läst tidningar har det funnits några tips på hur man får håret plattare...... Mitt hår har så mycket volym att jag kräker på det ;). Precis som om jag inte har tillräckligt långt ansikte.. Nä då, jag måste såklart förlänga det med värsta håret också =O. Jag fattar inte att det ska vara eftersträvansvärt med volym........ Jag skulle vara överlycklig för platt, tunt hår..... Inte tjockt och krulligt.


Mina grabbar...



Under sommaren har jag ju funderat lite på min stora son..... Har han verkligen högfungerande autism???? Ja, så har tankegångarna gått.... Om jag kanske gjort något fel som kämpade för utredning...... Men häromdagen kom jag på att jag hade exakt samma tankegångar förra sommaren..... Det är nämligen så att när han är ledig och inte har några som helst krav på sig så fungerar han mer "normalt"...... Så det är ju inte konstigt att jag börjar fundera. Men tittar jag närmare på hans beteende så ser jag ju att det stämmer..... Han fungerar helt enkelt inte som andra.

Lillkillen sen då..... Ja, det ska bli spännande att se vad som händer i höst på den fronten. Det blev ju som sagt skit med ADHD-utredningan i våras. Men när sommarlovet börjat fick jag ju veta att skolpsykologen ifrågasatte utredningen. Så jag kan tänka att något kommer att hända i höst för vi har världens bästa kontaktperson i skolan... Hon kämpar som ett djur för att alla ska ha det bra i skolan..... Det var hon som hjälpte oss så mycket med stora sonen..... Hon kommer inte att ge sig =). Jag fattar bara inte hur människan orkar.... Hon har ju egen familj också. Men tack gode gud att hon finns =)

Sen gäller det bara att få alla lärare att fatta att han faktiskt har dyslexi och har rätt till en hel del hjälp.... På de flesta plan fungerar det något sånär tillfredsställande men där är några lärare som säger " jag har inte tid" =O. What.... Det är din skyldighet...... Tur att rektorn är på vår sida =)

Minsann....




Wihoooo....
Solen är här på besök idag =)
Såååå skönt......




Rejäl sovmorgon....





Ojsansa..... Idag tillät jag mig att ta sovmorgon. En ordentlig sådan =). Tror jag börjar bli förkyld..... Känns tjockt i halsen och täppt i näsan. Blä.... Förbaskat ont i ryggen..... Konstigt det känns =O Sitter på båda sidorna vid njurtrakten...Hmmm. Idag planerar jag att gå på halvfart fram till det är dags att jobba =) Känner helt enkelt inte för att göra något.

The evening is dark....





Men hör ni... Det började ju bli mörkt redan nio i kväll.... De ljusa sommarkvällarna är förbi för denna gången =(
Hahaha... Nu lyckades jag få tag i datorn en stund.... Fast har inte så mycket att skriva egentligen. Kvällen har i alla fall varit lugn och ett tag slumrade jag till i soffan.... Fast bara fem minuter. Himla trist TV-kväll får jag väl säga. Har haft på TV-4 fakta och slötittat lite.... Hade ingen lust att se Ugly Betty.
I morgon jobbar jag ett par timmar på eftermiddagen sen är jag ledig fyra hela dagar =) Gissa om det är skönt??? Fast det behövs väl nu då det börjar dra ihop sig till skolstart nästa vecka... En del som ska förberedas ju. Framförallt gäller det väl att få in grabbarna i normala gängor igen....
hur nu det ska gå till =O. Men det löser sig väl som alla andra år =)
Nu ska snart denna damen sova för idag är jag hiskeligt trött.....

Tråkigt men sant...





Jaha.... Då var de uppe och vad betyder det??? Jo, mamma får inte ha datorn mer =( Ska sätta igång maten i stället.... Tänkte göra risottoröra idag och blanda i chickenkebab och wokgrönsaker.... tyckte det lät gott =) Har några baguetter liggande också som jag ska värma upp och ha till...... Får se om jag har någon mer chans här idag. Dottern är ju också hemma och har lämnat sin laptop hos pojkvännen så vi är många som slåss om fanskapet ;). See ya.....


pallar inte ;)






Näääää.....
Jag klarar inte det mer =O.
 Nu väcker jag dem......
Har för stort kontrollbehov ;)



Regnet det bara öser ner.....



Tralalala..... Tvi vilket väder det är idag. Har varit ute på två relativt långa promenader idag som var jobbrelaterade. Båda gångerna öste det ner..... däremellan när jag var inomhus var det uppehåll. Typiskt ;)
Men något har förändrats...... Jag har inte låtit det påverka mitt goda humör..... Fråga mig inte hur det gått till för regn har annars alltid lyckats få mig tjurig men idag berörde det mig knappt trots att byxor och skor blev dyngsura...... Jag hade ju paraply =)
Nu är jag hemma i alla fall och alla tre ungarna i detta huset sover =O. Så nu gör jag ett experiment..... Väcker ingen utan ska se hur länge de kan sova. Helt vansinnigt......Hehehe.

Nä så minsann.....





Dags att packa ihop allt pick och pack nu.....
jobbet väntar =)
Ses senare.......



Förresten.....
Jag har bytat lösen i den låsta bloggen.
Ni får maila mig =)


Stinkbomb....



Tvi bubblan.....
Ibland är det inget kul att ha katt =O.
Kan ju inte vara på toa just nu.
 Vilken stinkbomb.....





Varför....



Varför gör man sig till vän med någon i blogglandia och sen bara skiter i den????? Jag fattar inte det...... Hoppar in till ens bloggvänner och skriver en massa där...... Jag blir bara så ledsen. Trodde ju att det var en ny vän......
Men tji fick jag.


Ni som kommenterar här så gott som dagligen....
 Det är ingen av er =) I love you......

Vingabruten...



Ojojoj..... idag strejkar visst min kropp =O. Kom knappt ur sängen.... Ryggen och nacken känns stelopererade och det strålar ut i armarna..... Jag undrar om jag ligger konstigt eller vad det kan vara??? Vaknade i natt igen och var alldeles groggy..... Fattar inte vad det kan vara. Men nog om det =)

God morgon.... Tisdag och alldeles grått utanför fönstret. Ska iväg och jobba 10-14 idag. Det är rätt lugnt =).

Denna eviga väntan...



Ja, på datorn alltså ;) Som vanligt fick jag offra mig men det är nog ganska bra ändå.... Tillbringar lite mycket tid framför skärmen. Istället har jag minsann löst korsord i eftermiddag =) Det var längesen... Brukade alltid ha ett korsord framför mig men stressen har gjort att jag har haft svårt att koncentrera mig. Men nu kom jag igång lite igen. Fast lite rastlös blev jag allt.... Får öva upp mig igen =)
Hehehe... Lillkillen sov ju hos en vän inatt.... Ringde hem i eftermiddags och då sa jag "Grattis min älskling". Det blev alldeles tyst i luren.... Jag riktigt såg framför mig hur han såg ut som ett levande frågetecken. Sen fnissade han lite och sa " är det inte söndag?"..... HAHAHA... Han hade glömt att han fyller år =D. Han hade tänkt åka till Stapelbäddsparken i Malmö för att skatea. Det får bli en annan dag.... Han beställde hamburgare från Lidl till middag =O. Ja, sådana färdiga man värmer i micron..... Vi andra åt tortellini i ostsås =). Ikväll har vi smaskat i oss glasstårta..... mmmmm, gott.

Lite nytta....





Ja, kanske skulla man göra lite nytta här hemma också.... Sovrummet håller på att översvämmas av ren tvätt. Tyvärr lägger den inte sig själv i skåpen. Dags att vika och sortera....... Puh.... Blir trött innan jag börjat ju =)


Nämen...



Nu visar sig visst solen =)
 Sätter mig nog en stund på balkongen....
 Inte så överhett där nu ju =)

Fast det blir ändå grillen sen....
På ballen kan jag bara sola framsidan ;)

Äsch.......
Inte så hett.... No shit
Tuttarna brinner ju upp =O

Det får va så......




Honey I´m home....



.....Skulle man kanske kunna säga.... men jag kom hem till tystnad för maken jobbar och barnen sover. Lugnt och skönt med andra ord =). Sitter och funderar på att kila ner en sväng till solariet senare..... Är ju en riktig blekfis nu... Trist. Ser ju så mycket fräschare ut med lite färg..... Får se hur jag gör. Nu ska jag först ha kaffe =)


Morning....



Så sitter man här igen med skallebank då.... Måndag och lillkillens födelsedag och han är inte ens hemma =O. Skulle lana hos en kompis tydligen. Så nä... inget sjung vid sängkanten idag.....  Senare idag ska vi fira lite men kalas har vi redan haft. Slutar här nio idag sen är jag ledig till i morgon =)


maybee.....



Ja, kanske är det dags att sova nu.....
Känns så i alla fall =)
 Det är ju en ny dag i morgon......

Natti, natti.....
dröm sött =)


Lååååång dag.....



Oj, vilken seg dag..... Men det visste jag ju =). Har i alla fall gjort det bästa efter de förutsättningar jag haft idag. Det har regnat i stort sett hela dagen men vi har ändå lyckats komma ut två omgångar när det var uppehåll...... Skönt med lite frisk luft =). Det blev ett tidigt sänggående här idag så nu har jag egentid. Får väl ta och plocka lite här sen lite TV.......

I morgon fyller min minsting 15 år =) Min lilla lilla kille =O. Hur kunde det gå så fort???? De är ju så stora nu... Mina barn.. Jag har just nu ett fruktansvärt sug efter en liten bebis...... Skulle så gärna vilja ha en till innan det är för sent. Men i samma andetag så inser jag att jag nog inte hade orkat börja om. Så nä.... Jag får väl acceptera att mina småttingar numera är stora =)

Bye, bye....



Duschad och sminkad är jag så gott som redo nu.....
 Sticker till jobb om tio minuter..
Ha bästa dagen där ute =)


Vad hände...



Blir nog inget kul att jobba.....
Fick plötsligt förbaskat ont i ryggen....
Vid njurtrakten på båda sidor.
Kan knappt gå ju =O
Ajajaj......



Åter igen....


.......sitter man här ;).
God morgon alla glada och mindre glada...... Söndag idag och en helgrå sådan. Ja, idag kan man ju inte säga att det är för varmt eller så för regnet riktigt hänger i luften. Snart dags att jobba ett dygn....... Blir nog ganska segt på jobb kan tänka, men det är smällar man får ta =)


Silent night....



Nä... Man kanske skulle ta och släcka ner nu... Äntligen blev det tyst från tivolit. Jäklar vilket väsen det varit =/
Det har varit väldigt dåligt med besökare här inne idag..... Beror säkert på två saker. Det är lördag =) och jag har varit dåligt aktiv i blogglandia idag..... Men sånt är livet vissa dagar.... Även i morgon kommer det att vara tyst från mig för jag ska jobba ett dygn =) Men ett eller ett par morgoninlägg kommer i alla fall.......

God natt mina vänner.... Sussa sött ;)


Lång dag...



Nu stack precis brorsan och hans sambo hem..... Blev en heldag =). Vi har haft riktigt trevligt.... Gått på marknad och köpt goda munkar, grillat fläskfilé och sen gått ner en sväng till fast på tivolit denna gången.... Min lillebror och mina söner skulle tvunget "fiska" gosedjur med sådana där klor som alltid finns på tivoli. Himla kul hade vi och massa tior blev det =). Så det blev en lyckad dag....


En sådan dag....





Lite lätt uttråkad och alldeles genomsvettig är jag..... Var iväg och handlade innan men det är så varmt att det bara rann av mig. Men nu är det i alla fall gjort. Har egentligen en sådan dag då jag nog inte har så mycket att skriva om här.... Känns ganska tomt inne i huvudet =). Men det gör väl inte så mycket för folk gör säkert annat ändå idag än sitter här och läser..... Just nu är det skittråkigt här. Väntar bara på att brorsan och hans sambo ska komma.... Fast rätt kul är det att kunna stå på första parkett och kolla in alla stolliga människor som är på marknaden =) Går in emellanåt och ställer mig i fönstret för att kika lite..... Hehehe......
Vad gör ni idag då?


Hemma...


Sitter här i lugn och ro en stund nu.... Trodde jag. Där satte dammsugaren igång =(. Blir knäpp om det inte är lugnt en stund.... Jaja, rent blir det i alla fall =). Snart måste jag iväg och handla..... Slut på cigg vet ni ;) Om jag nu kommer ut..... Marknad här utanför och det var väldigt vad de ska ställa sina stånd ända in i ens trapp =O. Sånt gillar inte jag.....



Morning....



Idag är jag trött och känner mig plufsig..... Vaknade mitt i natten och fick gå på toa och hu vad jag kände mig groggy och konstig. Nästan likadant kändes det när jag vaknade idag..... Tror det beror på dålig luft här på jobb men jag vet inte. Förbaskat trött är jag i alla fall. Snart dags att gå hem =)

God natt....



Det tog kål på mig.... Nu är jag jättetrött och ser nästan i kors ;) Tror jag bäddar sängen och kryper ner nu...... Förlåt att jag inte kommenterat hos er som varit så goa och lämnat kommentarer.... Men jag har inte orkat. I morgon är det lördag och då kommer min bror och hans sambo till oss... Då blir det ett besök på marknad och sen något gott att äta =)
Sov gott alla söta =)


Inte nöjd...



Nja.... Jag blev inte riktigt nöjd med det.
Men det var ju ett rätt bra första försök =)


Min fina låda........
Har inte så mycket än.





Armbandet =)



Tröttsamt....



Oj.... Jag blir ju alldeles pittögd av detta =O. Jobbigare än jag anade att göra smycken..... Jag testgjorde först ett par örhängen som dottern ska få om hon vill ha dem och det gick ju snabbt..... Men nu fixar och trixar jag med ett armband och hu.... Jobbigt värre =) Men jag är nog snart klar....... Fast det är förbaskat olämpligt med långa naglar.... De är ju bara i vägen =O

Vad kul....





Wow så många som lämnat kommentar på förra inlägget =) Vad glad jag blir.... Tack.
Nu fick jag låna datorn en stund innan jag kilar till jobb...... Var tvungen att kika in en sväng ju =). Fast det lär bli lugnt i kväll så jag kikar säkert in senare eftersom jag inte hinner kika in till er nu =)
I dag har jag fått en massa idéer på armband..... Jag fick en jättefin låda med allt möjligt till smyckestillverkning när jag fyllde år men har inte haft någon större inspiration, men idag kom den =) Så lådan följer med mig till jobb idag. Tänker mig armband för det kan jag tänka mig att använda men annars bär jag nästan aldrig smycken. Lovar att visa resultatet sen.... Om det blir något ;)

Snälla eller söta....



Gör ett litet test här.......
Jag vill se hur många av er som kikar in här som är snälla och söta ;)
Ni som är det måste lämna en kommentar =)
Vem är ni????
Ni som aldrig kommenterar....
En gång kan ni väl göra det???
Förresten...
Alla ni som är dumma kan också få =D


Please......

OS och datum....



Idag börjar OS..... Tvi sjutton säger jag =(. Då blir det som vanligt ännu mindre att se på TV eftersom sport alltid prioriteras..... Tur att det är jag som bestämmer över TV:n här hemma ;) Jag kan få spel bara av ljudet... Stirriga kommentatorer =O. Men oftast är jag snäll..... I alla fall om jag har tillgång till datorn =)

Massa tjatande idag om 080808........ Rena hysterin får man väl säga. Varför inte de andra åren???? 010101, 020202 o.s.v. Konstigt egentligen. Är det bara för att Stockholmarna alltid ska utmärka sig????
Men jag minns att det var mycket snack om 880808 när det begav sig så kanske är det något speciellt med åttor???? Vad vet jag....... Prinsessan Beatrice i England föddes ju då så grattis till hennes 20-årsdag =)


Det enda viktiga denna dagen är att Helena gifter sig idag......
Och det är ju lite häftigt att ha en så speciell bröllopsdatum =)
 Grattis gumman....




Fredag....



Idag tillät jag mig att ta sovmorgon....... Snäll jag är va =). Nu kan jag inte längre skryta om det fina vädret i alla fall för idag är det grått, grått och grått.... Fast varmt ändå =O.
Gissa om jag är glad att jag jobbar i natt...... Idag startar nämligen marknaden i byn och den kommer att pågå precis utanför vårt fönster =O. Jag som inte står ut med oljud. Visserligen är jag hemma i morgon men att slippa en natt med oljud är skönt =) Fast på ett sätt är det lite kul att ha så nära..... Har vi aldrig haft förr.
Mmmmmm....Nu är kaffet färdigt =)


Time to sleep...



Det var den dagen.... Nu är det snart dags att hoppa i sängen. Ska bara vänta på stora sonen som är ute och ränner.... Hu, vad det är svårt att vänja sig vid att de blir stora.....
I morgon är en annan dag =) God natt och sov gott där ute.....


Hehehe......



Mannens utveckling...... Del 1





Mannens utveckling.... Del 2


Jajaja....





Efter många om och men kom jag till slut fram till vårdcentralen...... Hon kikade genom vad som stod om mig och jaha... Alla prover såg bra ut =O. Nu lägger jag ner...... Får leva med skiten. Hoppas på att jag en dag kollapsar =/. Då kanske jag får hjälp...... Nu orkar jag i alla fall inte mer.



Nackont och värme....


Nä.... Något regn har vi inte fått än. Men just nu är det en hel del moln där uppe..... Varmt och vindstilla är det. Jag har värsta ont i nacken och jag vet vad det beror på.... Jag "tuggar" heeela tiden med käkarna. Dagarna i ända.... Det har gått så långt och hållit på i så många år att min underkäke skjuts fram och jag kan inte slappna av tillräckligt mycket för att få den i rätt läge.... Det har varit värre ett par dagar nu, så till den milda grad att jag känner hur spända musklerna är i ansiktet... Kanske inte så konstigt att nacken är alldeles stel nu.
Jag hittar helt enkelt inte avslappningsknappen utan kroppen går i ett konstant spänt tillstånd... Skitjobbigt. Ibland när jag ligger på rygg så känner jag jättetydligt hur fel käken är för det liksom "täpper" över luftstrupen så jag får svårt att andas... Vet inte hur det ska gå att sluta..... Men,men...Jag överlever som ni vet alltid =)
Annars har dagen gått sin gilla gång..... Lillkillen har suttit vid datorn så jag hade föga chans att sitta där =). Jag gjorde ett tappert försök vid en stationära men den är trööög och jag har inga favoriter sparade i den. Så jag har gjort annat i stället =)


Vilket väder....




Det är varmt så det snurrar här... I skrivande stund är det 35 grader på vår balkong =O. Jag håller på att rinna bort. Kan undra var regnet och stormen blev av som de sa skulle komma...... Men det är så varmt att det känns som om åskan ska komma på besök senare. Just nu är det i alla fall inte mycket moln på himlen =)
Jobbdagen idag gick fort och nu är jag ledig till i morgon kväll då jag går på ett nattpass...... Snart ska jag kila ner och handla =)


Peppar, peppar....



Det är knappt man vågar glädja sig men vet ni.....
Solen skiner =)


Torsdag redan....




God morgon där ute..... Idag är det visst på väg att bli dåligt väder igen. Fast än så länge är det bara lite dis =). Ska iväg och jobba ett par timmar snart...... Eftersom jag ska ut och promenixa lite så hoppas jag att det inte börjar regna då =). Vad ska ni göra idag?



Sova kanske.....?



Jo, jag tror det faktiskt..... Ska upp och jobba i morgon. Samma kanontider som i går =) Slutar ett alltså..... Är ganska trött nu och uttråkad......
God natten alla goa =) Sov gott......


Iiiiiiiih....


Ja, så kändes det precis när jag kom på att jag glömt handla cigg =O. Tio minuter till affären stänger och jag är mörkrädd... Då är det tur att jag är gift ;) Hehehe... Han gör visst allt för mig.
Stora sonen var precis hem en vända.... Är egentligen hos en kompis som bor långt här ifrån men de var visst ute på en promenad =O. Han hade dock glömt nycklarna så de hade stått och ropat på gården ett tag i väntan på att jag skulle ut och röka på ballen =). Det var för övrigt sonen som påminde mig om mitt glömda ciggköp.... Han tiggde lite pengar och då kom jag på det =)

Skäll nu inte på mig för att jag röker..... Det hjälper inte ändå ;)


Sjukt...


Hehehe... Jag tittar nästan varje kväll på Jerry Springer påTV 400..... Sjukaste programmet ever =O Så många gånger jag funderat på om det är på riktigt.... Kan verkligen USA vara så fullt av galningar???? Otrohet hit och otrohet dit i en salig röra.... Men kul är det =D
Himla kul också att se på Steve eller vad han heter... Livvakten som finns där..... Han skrattar alltid åt alla tokigheter =)

Wow... Vad snyggt...



Kolla in Katie Holmes (Cruise)......
 Det var den snyggaste frissan jag sett =)
Klär henne kanonbra ju.....

Vad tycker ni?


Hej och hå.... farbror blå ;)


Då var kvällsmaten också avklarad.... mmm, vad gott det var =) Fläskfilégryta i ugnen..... Hittad
här . Nu är snart kaffet klart....
Besöket idag gav mig nog inte så jättemycket får jag väl säga..... Jag skulle vilja prata mer om mig och hur jag mår men det koncentrerades mer på sonen. Vi bokade en ny tid så får vi se sen.... Kanske skulle jag gå hos en kurator som är helt fristående från allt detta.
Ja, vårdcentralen fick jag såklart inte tag i..... Och att be dem ringa upp är så svårt då jag springer och far hela tiden och har inte tid att vakta telefonen..... Vi får tyvärr ingen exakt tid. Så i morgon är jag på det igen innan jobb =).



Det var väl själve f*n.....


Det är stört omöjligt att komma fram på vårdcentralen..... Har försökt flera gånger idag och varje gång fått veta att det är extremt långa köer så ring senare =O Jaha.... Nu ringer jag igen och fortfarande lika jäkla lång kö..... Jag ska iväg snart och har inte tid att sitta här och vänta. Tycker att det är skandal......
Väntar i kön en stund till men om tio minuter måste jag dra om jag vill hinna med tåget. Får väl pröva i morgon igen.....


Denna eviga väntan..


Jag var ju hos läkare i mars.... Tog lite prover och så. Blev ju då också skickad till magnetkameraundersökning. Svaret på MR-undersökningen fick jag ju och det var utan anmärkningar. Men jag har aldrig fått svar på blodproverna. Sen har jag glömt att ringa och när jag ringt har jag inte haft tid att sitta i värsta längsta telefonkön. Sitter just nu i kö och efter 20 minuter har jag bara flyttats ner två steg i kön. Fasiken alltså.... Skitvårdcentral.


Jag gav upp......
När jag efter 40 minuter fortfarande inte kommit längre.....
Hoppade in i duschen i stället.
Gör ett nytt försök nu =)


Nu så...



Nu har jag skrivit av mig i låsta bloggen.....
Vill någon ha lösen så maila mig
[email protected]

Oro...




Det ska bli skönt att prata lite med kuratorn idag för det är ett par saker med stora sonen som gör mig lite brydd just nu..... Blir faktiskt riktigt orolig för hans mående. Skriver nog av mig i låsta bloggen lite senare.......


Solen på besök...


Japp.... Jag sa ju det ;). Solen är här idag och den skiner från en klarblå himmel.... Mmmm, så skönt =). Fast jag vet inte om jag kan njuta av den riktigt än för jag har vaknat med värsta huvudvärken ever. Fy f*n vad ont jag har..... Hoppas att en ibumetin och en kopp kaffe hjälper.

Idag är jag ledig =) Ska mest bara skräpa omkring här hemma innan jag ska iväg till kuratorn på habiliteringen senare... Vad gör ni idag???



Dags nu...



Ni får ursäkta..... Men det var väl ett förbenat gnäll om att hösten är här. Kvittar nästan vilken blogg man kommer till ju... Alla tjatar om det. Men hallå.... Fyra dagars dåligt väder =O. Glömmer folk från år till år att det kan vara rena högsommarvärmen i slutet av augusti??? Ja t.o.m. in i oktober..... Jag är i alla fall övertygad om att sommaren ännu inte är slut.... Men så är jag ju också en obotlig väderoptimist ;)

Nu kallar sängen på mig..... Alltså dags att nanna.... Sov gott där ute =)


Mmmm... Lite ögongodis så här i natten =)'


Blä...



Maken tittar på någon slags katastroffilm om en vulkan som växer upp mitt i stan... Jag har sett den tidigare och har svårt för att se sådana filmer så idag tittar jag inte. Men jag råkade slå ett getöga på TV:n och såg att en speciell grej skulle hända och såklart var jag tvungen att titta =O. En man hoppade rakt ner i lavan för att rädda en annan man och han smälte bort.... Nu mår jag illa..... Fattar inte varför jag har så svårt för att se sådant. Ska ju tvunget göra det men får oftast ångest- och illamåendekänslor.


Trötter...



Himmelens trött jag är idag..... Det blev inget fixande med hyllan idag för jag somnade i soffan =). Sen vart det dax att göra kvällsmat..... Varma mackor blev det idag. En ny variant...... Blanda färskost med rökt strimlad skinka, lite senap, svartpeppar och riven ost och smeta det på mackorna..... Värm i mackjärnet.... Riktigt smarrigt =) Kan säkert varieras i det oändliga med andra smaker.
Nu sitter jag mest och slöar i soffan.... Har ingen energi alls och kommer säkert att hoppa tidigt i säng idag.
I morgon är jag i alla fall ledig igen men ska in till habiliteringen på eftermiddagen för att träffa en kurator som ska vara mitt stöd för att klara av stora killen. Ska bli spännande att se om det ger något =)

Nakenkatt....?



Hehehehe......
Finn ett fel på bilden ;)


Det var det...


Nu är jag hemma igen från jobb och sitter och käkar lite lunch..... Det var lite väl lugnt på jobb idag. Nästan lite tråkigt. Längtar till allt sätter fräs som vanligt igen =). Jag gjorde tabben att ta på mig en kort kjol idag.... Visserligen med leggins under, men den stannade ju inte på plats precis när jag gick till jobb =O. Avskyr när kjolen blåser upp..... Hehehe..

Nu ska jag ägna en stund åt att ändra om lite prylar här hemma.... Fick en liten bokhylla av brorsan häromdagen och tänkte pryda den lite =) Kul kul.....

Ha en bra dag....



Dags att dra på sig lite kläder då......
 Kan undra om det är lönt att fälla upp paraplyet???
Det blåser väl all världens väg ;)
Nu drar denna damen till jobb....
Ses sen =)


Jobbedag...


Så.... Då var väl semestern slut för denna gången då. Värsta stormen har bedarrat också vilket är skönt. Jag tror inte det hade varit så kul att ge sig ut i det vädret som var här i natt.......
Visst, det regnar och blåser men det är bara lite =). Som sagt så jobbar jag bara till ett idag och det är så superskönt att mjukstarta =).

Stormy night....



Tjo vad det stormar i skåneland i kväll.... Det skallrar i rutorna och blinkar i lamporna. Jag skulle egentligen sova vid detta laget men fastnade i en thriller på TV 400..... Psykologisk historia..... Så det är bara att sitta uppe en halvimme till =). Annars har kvällen tillbringats vid TV:n. Och mina tidningar =) I morgon är det dags att jobba igen men det blir mjukstart.... Mellan nio och ett =) Kort och lagom......


Ett minne blott...




Jaha.... Nu är det fina vädret borta och då kan man tydligen inte umgås med sina vänner.... Ja, grabbarna bus alltså. Nu är det åter igen datorn som gäller.... Fast lillkillen har väl inte varit sååå intresserad idag. Men...... Nu ska han tydligen kila ner och köpa sig ett nytt game card till WoW. Så då är datorn ett minne blott för lilla mig ;).
Snart ska jag göra mat..... Till familjen ska jag göra spagetti med köttfärssås och till mig själv couscous med jätteräkor och vitlökscreme fraice =). Ingen annan i familjen gillar couscous men jag älskar det. Kanske är det ganska skonsam mat för magen med.... Vad vet jag? Sen har jag laddat upp med tidningar så kvällen ska tillbringas i soffan med läsning =). Återkommer säkert hit innan jag ska sova....


Tjo hej...


Ha.....Jag har bestämt varit lite effektiv idag. Undrar om jag slagit huvet =O. Hehe..... Har varit och handlat och varit på apoteket. Jag har även varit inne i ett par inredningsaffärer =) Köpte en jättefin rosa ljuslykta och ett ljusrosa blockljus.. Sen har jag hunnit röja undan i köket också minsann så nu kan man vistas här utan att blunda ;) Nu är det kaffe som gäller.....


Skåda ljuset...


Ajajaj.... Nu får jag bannemej resa mig härifrån och göra lite nytta. Fy vad jag fick ont i rumpan =O. Måste skaffa dynor till stolarna. Det blev plötsligt ljust här så kanske tar regnet en paus nu. Ska dricka en nutrilett nu och sen göra mig i ordning =)

Glömde....



Jag har ju glömt av att visa min nya fina väska
 som jag fyndade på rean =)
 Bara 50 kronor på Kapp Ahl........


Ojojojojoj.....



Som det regnar =O. Det verkligen står som spön i backen...... Och jag som skulle behöva kila iväg till apoteket. Jaja, det får väl vänta då. God morgon förresten =). Jag har ont överallt och förmodligen beror det på spänningar. Ibland förstår jag mig inte på mig själv..... Jag är verkligen spänd som en fiolsträng just nu och kroppen är i beredskap för att något ska hända.... Känner mig nervös och som om något är på väg att hända. Men mig veterligen är det inget hemskt som kan hända just nu...... Ibland kan jag bli så spänd och nervös för att jag snart har slut på pengar t.e.x. men så är det inte nu.... Jaja.... Fråga mig inte för min kropp och hjärna lever sina egna liv =O. Hehe....


Såååå trött....



Jag är så trött nu att ögonen vill ramla igen.....
Tror att jag snart får dra mig in i sängen.....
Ska bli skönt att sova och glömma ond mage och resten ont.......
God natt mina vänner... Puss =)


Allltid är det något...



Så var hypokondrikern i mig tillbaka....... Nu har jag visst fått en jättestor tumör i magen =O. Nej, inte på riktigt... Bara ett hjärnspöke (hoppas jag). Var iväg och handlade innan och fick ordentlig andnöd..... Till saken hör att det verkligen kändes som om något stort i magen tryckte upp mot lungorna och nu när jag precis ätit så sticker det och trycker i bröstet.... Ganska läskigt på min ära.... Får väl kolla upp det... Om jag inte glömmer ;)

Vinglig skateboard...

Jaja... Här är tårtan.....
Shit vad det var svårt =O.
Fick stötta fanskapet med pinnar =).
Men god var den....

Trevligt kalas var det också.......


Halvvägs...



En styck halvfärdig tårta =)






Uppdaterat 13.52.
Något misslyckad blev den.... Var inte lätt =)
Men bilder kommer senare.....Ändå.


Värmeslag...



Fy vad det är varmt... Ja, det regnar här med nu men hu vad det blir varmt när man bakar.... Nu har jag gjort fyra tårtbottnar av rulltårtssmet. Så nu kan jag koppla av en stund medan maken röjer av efter mig i köket ;) Jag är expert på att stöka upp när jag bakar.......Hehehe.


Kolla monstret...



Var inne hos
Gabbi och såg att hon bloggade om sjömonstret.... Var tvungen att kika runt lite och kom över en annan artikel och bild än det aftonbladet har... Än en gång är det bevisat att aftonbladet är en sensationsblaska..... Kolla bara bilderna från olika vinklar...... På bilden i aftonbladet visas sidan där nosen är rutten och ser ut som en näbb.....

Ett citat: "What you think is a beak is actually the canine teeth," Corwin told Bill Hemmer and Megyn Kelly. "What we have is an incredibly rare" - dramatic pause - "raccoon."


Alltså en tvättbjörn......



Knäcks....



Jag går snart mitt itu.... Fy bubblan vad ryggen värker och det känns som om någon satt en pinne i nacken på mig......  Fattar inte vad jag gjort med ryggen... Brukar inte ha ont nere i svanken, men sista tiden har jag haft det..... Jaja, nu ska jag göra mig i ordning och sen göra lite inköp. Hoppas regnet håller sig borta för jag tänkte cykla iväg till Lidl..... En bit bort =)


Morrn....



Gråa söndag är här..... Men säg inte att sommaren är slut. Det går inte att säga det till en obotlig väderoptimist =) Hehehe... Snart kommer en vända värme till.... Det vet ni väl.
Jaja... Kalas idag var det ju. Dricka ett par koppar kaffe sen får jag väl sätta lite fräs på fläsket kan tänka =) En hel del att göra innan gästerna kommer klockan två. Vad gör ni för kul idag?



Snabb grabb...



Satan i gatan vad han var snabbt hemma..... Jag ringde honom och fem minuter senare var han här =). Det var snabbt marcherat..... Fattar inte hur han bar sig åt dock för så nära var han inte.... Men nu kan jag i alla fall lugnt gå och lägga mig =)
Natti natti alla goa.... sov sött =)


Ska jag?


Sitter här och funderar på att knyta mig..... Ganska så trött och förbaskat ont i ryggen... Inte bra att städa ;) Har ju fullt upp i morgon med inköp till kalaset och tårtbak.... Hur det nu ska gå med tårtan??? Funderar fortfarande på hur jag ska få till det =). Jaja..... Det löser sig väl.
Hoppas nu att lillkillen snart kommer hem så jag kan sova......


Så söt...



Oj vilken söt blus......
Från Ellos.
Skulle jag minsann kunna tänka mig =)


Mobiltelefon....





Kan undra vad det är för lönt att köpa mobiler till barnen....
Antingen svarar de inte eller så är den avstängd =O.
Alla tre......
Tur man vet var de är och kan ringa vanliga telefoner =)


Kvällsmat...



....har jag nyss ätit. Jag blev alldeles allena till maten idag så jag värmde ett par biffar från igår och hade couscous till.... Lite lätt creme fraice med vitlökssmak hade jag som sås... Gissa om det var gott =) Mmmmmm...... Nu sitter jag på balkongen med mitt kaffe. Funderar på att gå in och se om där är något på TV.....


Alltid är det något...



Yngsta sonen kom hem för att duscha och byta kläder....
Han står och fönar håret.....
Kortslutning i fönen =O.
Tack för det...... Min fina rosa.
Då får man alltså införskaffa en ny......


Åh så fint....



Ett superfint halsband kan man just nu
vinna inne hos Catwalkqueen.....
Självklart tar jag chansen och är med och tävlar =)
Tävlingen pågår till den 10 Augusti.....



Varmt...


Känns inte som om det var så lönt med den där dushen jag tog innan... Jag svettas som en gris. Om de nu svettas ;). Har varit iväg en sväng på second hand butiken.... Gjorde några fynd =) Framförallt en lång svart kjol som är lite krinklad... Åh, så länge jag velat ha en sådan. Den är bara lite stor så jag måste sy in den lite. Vet ni vad som är så bra med lång kjol? Hehehe... man drar den på sig när man inte orkar raka benen ;). Jag gav 30 kronor för den =). Jag hade på mig min nya orangea klänning då jag var iväg.... Kände mig som en clown =O. Det var verkligen jättesnyggt och jag klär faktiskt riktigt bra i den färgen men jag har svårt att förlika mig med färger..... Därför blev det övervägande svarta kläder jag köpte =) Nu får jag väl sätta fräs på den där förbaskade städningen..... Har ju inte börjat än.


Error...




Vad har hänt??? Sitter här och undrar om det är min dator det är fel på.... Jag kommer inte in på flera bloggar som jag brukar läsa och någon annan sida...... Kommer bara upp ett meddelande om att datorn inte kan komma in på sidan =O. Någon som vet vad som är fel??? Jättetrist ju att inte kunna komma in till sina vänner.....


God morgon....



Oj, vad himlen är grå idag.... Eller snarare någon slags mjölkvit färg. Men inte sjutton är det svalare.... Kvavt satan i gatan... Idag måste jag städa.... Blä, det gillas inte alls. Men i morgon är det ju kalas så det är bara att ta sig i kragen. Sen ska här inhandlas lite mat och annat. Sonskrället har nu fått för sig att jag ska göra en skateboardtårta =O. Jisses säger jag.... När barnen var små gjorde jag alltid fina tårtor till dem efter deras önskemål... Här har gjorts både dinosaurer, Buzz Lightyear och motorcyklar. Men denna damen har lagt av sig lite av den talangen så nu blir det till att plocka fram all tankeverksamhet och komma på hur jag löser detta =).


Där ser man...



Nähä.... Han kommer inte heller hem =O.
Då kan denna gamla dam krypa under täcket nu då......
Trrött är jag och huvudet bankar....
Ska bli skönt att sova =)
Natti natti alla söta.......


Tonårsmorsa....



Oj, vad svårt det är att vänja sig vid att ha bara tonåringar..... Ännu en kväll då alla är iväg. Stora sonen väntas hem snart och nervösa mamma ringer honom stup i ett ;) Måste ju kolla att han lever..... Den lilla ska sova hos en kompis och dottern är som vanligt hos pojkvännen....... Tomt och tyst det blir......


Det var gott....




Satt på balkongen idag och åt =) Där är svalt och skönt nu på kvällen...... Oxfärsbiffar och potatisgratäng blev det idag. Oj, vad det var gott =). Nu borde jag egentligen sätta igång att röja här hemma..... Men jag tror jag väntar till i morgon. Lillkillen fyller snart femton och på söndag ska vi ha släktkalas så jag måste i vilket fall städa........ Men ikväll vill jag mest bara slappa.... Håller ju på att tvätta också. Man får ju inte ta ut sig ;)

Franskt....



Nu har jag gjort fransk manikyr.....
Inte supersnyggt.
Jättesvårt att göra det på sig själv.....


Rubrikproblem...



Bild på min nya frissa finns nu i låsta bloggen......
Om någon är intresserad ;)



Solen försvinner...



Idag kommer det att inträffa
solförmörkelse..... Klockan 10.39 börjar solen skymmas av månen =). Störst chans att se det är i norra sverige.... Här i skåne blir den endast partiell.... Men ändå lite kul =)

Verifiering....



Blir lite konfunderad på den där verifieringskoden som dyker upp ibland när man kommenterar..... Man går genom sina favoriter och kommenterar. Kanske två stycken kommentarer går genom och sen ska man helt plötsligt verifiera.... Sen kommer ett par till utan..... Ingen som helst rim eller reson i det hela.
Men det roligaste av allt är att igår skrev jag in koden och tryckte på skicka men upptäckte att jag skrivit fel precis då jag tryckt iväg den..... Men hallå.... Den gick igenom ändå???? Vad är det då för mening med koden???? Visst är det konstigt?

Nu é det morgon....


Morning darlings.... Fredag idag och solen skiner =). Ont i knopp och kropp har denna damen idag. Men knoppen är snart kurerad av en kopp kaffe och kroppen  blir förhoppningsvis bättre under dagen. Idag tror jag att jag ska cykla ut till City gross och införskaffa familjen lite nya strumpor och underkläder.... Det behövs =) Sen i eftermiddag är det tvättdax...