Wishes


I want to be with you....


All the time.




Lödda...

Ja, lördag alltså ;)
Solen skiner lite här i skauneland och det är skönt... Ser inte ut som den får stanna så länge. Ska bege mig en sväng till Lund idag... Köpte nämligen ett par jeans häromdagen som jag inte gillar vid närmre eftertanke. De är inte värda sina 400 kronor.
Men det blir en snabbsväng för jag måste vara hemma två för att tvätta. The never ending story liksom..... Men, nu en kopp kaffe innan avfärd mot tåget.


Kö....

Sitter i telefonkö...=(



Att det ska behöva ta sådan tid...Har alla fått svininfluensa eller? Mitt som jag sitter här så funderar jag på varför jag är så jäkla svullen.... Känns mysko i hela ansiktet och händerna ju. Då googlar jag fram
Hypotyreos och det slår mig att jag har så gott som vart enda symtom..... Kanske kan jag få taget prover??? Jaja... Brukar inte vara uppskattat med egna diagnoser...

Annars ska jag väl jobba idag och i natt... Men jag börjar ganska sent och det är skönt för då hinner jag med lite innan. Måste helt enkelt ta mig i kragen och städa... Rena rama förfallet här nu. Bara jag tänker på hushållsarbete känner jag ångest...Jobbigt.


Update:

Långt om länge kom jag då fram....Fick en tid på onsdag. Meeen, vad är det med dessa jäkla sköterskor som svarar??? Hurtfrisk som fan....Hon hör att jag gråter och tycker det är jobbigt och ändå kan fanskapet sitta och säga åt en att det är bra om du går ut..motion är bra blablabla.... En massa annat också sa hon tills jag sa att du... Jag har dragit mig för att ringa, jag har tänkt att det är bagateller men till sist sitter man där ändå och vill ta livet av sig... Då blev hon tyst.

Fy fan säger jag... Tänk om jag mått ännu mer pyton än jag faktiskt gör. Jag bara grät så tårarna sprutade en stund men en annan kanske hade gjort slag i saken och hoppat framför tåget....

Nu ska jag bara samla min ångest och se om jag kan vara ledig en stund på onsdag.... För så klart fanns bara en tid när jag jobbar.


Var tid har sitt....


Har inte mått så där kanoners idag... Huvudvärk och illamående om vartannat. Men jag har varit och jobbat och det gick bra..Jobb bjöd på lite skratt med och det är alltid helande =)

Angående rubriken...Jag har insett att jag måste ta en sak i taget. Mår så förbannat dåligt över viktuppgången men kanske ändå ska acceptera det just nu. Försöka hålla det i schack bara så jag inte ökar mer.
Viktigast just nu är kanske att ta tag i mitt depp. Såååå, i morgon (peppar,peppar) ska jag ringa vårdcentralen för jag orkar inte vara så deppig längre. Jag bara gråter och gråter eller sover och sover förutom på nätterna då jag är vaken stup i kvarten =/
Snälla...Håll tummarna för att jag tar mig för att ringa i morrn och inte bara bagatelliserar det än en gång. Jag vill vara glad.

Förresten så älskar jag dig....

Soldag...


Kan man tänka sig... Solen orkar visa sig idag. Inte illa....
Fick stiga upp tidigt idag för jag skulle iväg till vårdcentralen och ta B-12 sprutan i häcken ;) När jag kom hem la jag mig en stund i soffan och råkade visst somna. Känner mig jättetrött och svullen och frusen. Inget kul alls. Ännu en dag med jättesvullna ögon... Begriper inte vad det är.

Jobbar ett par timmar senare idag... Hoppas jag klarar att hålla ögonen öppna då ;)

Förresten.. Ni vet spammare... Sådana som skriver sitt bloggnamn massa gånger i kommentarer? Ta inte alltid för givet att det är bloggaren själv som spammar. Jag kan inte förstå varför men tydligen är det kul att använda sig av andra bloggnamn. Upptäckte nämligen mitt eget bloggnamn som spam och det är det sista jag skulle göra.... spamma alltså

Tiden går....eeeh, springer...


Idag om en månad är det exakt ett år sedan jag klev av tåget i Stockholm..... En alldeles speciell stund ;)

Snacka om att tiden gått fort sedan dess.... Kan knappt fatta det. Tänk så mycket omvälvande det hänt i mitt liv sen dess....

Ååååh, saknar den helgen.

Nu går livet vidare mot nya äventyr.....<3

Dagens tårar..

Varje dag finns det något som får mig att gråta...
Idag var det
Hanna Graaf. Läser hennes blogg varje dag liksom syrran hennes. Underbara människor =) Nåväl... Vad fick mig då att gråta? Jo detta:

Så hur dåligt du än mår, i kärlek, i din själ eller på andra plan, ge aldrig upp. När man mår som sämst och inte ser något ljus, då kommer en varm hand mot din kind, en väns axel att gråta mot, ditt livs kärlek eller en djup och sann lycka.

Och varför gråter jag då?? Jo... för att jag är så fjantig ;)
och det är faktiskt väldigt fint skrivet....



älskar, älskar, älskar dig....


Christmasbells are ringing...


Snart jul... Hualigen. Jag känner noll och ingen lust till jul i år. Så svårt att få ihop det i tanken.
Stora barn som inte bryr sig nämnvärt om man pyntar eller ej.... Som egentligen mest bryr sig om klapparna som det så klart inte finns pengar till.
Det är bara dottern som håller hårt på traditioner men hon håller sig mest borta så vad göra?
Kanske skippa julen i år??? Nej, det vill jag så klart inte men det är så svårt och jobbigt när barnen blir stora. Jag saknar mina småglin.. Mina älskade ungar. Så lätt allt var då.....

Aja... Lite pynt komme upp i alla fall här hemma för liiiite gillar jag julen ju ;) Och fira jul med barnen ska jag givetvis göra trots inte råd till klappar. Sen får vi se fram emot bättre jular framåt i tiden. Det blir vad man gör det till antar jag....

Svammel svammel.....;)


Jag... en energitjuv....?


Hur gör man för att ändra sin personlighet???
Jag tycker inte jättemycket om den jag blivit och erfarenheten säger mig att det inte finns så där jättemånga därute som heller gillar mig. Jo, jag vet att det finns några.

Kan
man ändra sin personlighet eller måste jag acceptera att jag är som jag är? Jag har i sanningens namn faktiskt försökt att ändra mig men inget händer ju... Jag är för feg eller nåt.

Det sitter långt in att erkänna... För vem vill väl vara det.... Jag är nog en energitjuv. Det kan vara därför nästan ingen orkar vara med mig.....Kan det vara så??? Jag funderar på det ibland faktiskt... Jag t.o.m. stjäl energi från mig själv ju...Och skickar det nånstans i yttre rymden eftersom jag inte själv har nån energi!!!

Jag vill vara den där glada, roliga, givmilda, underbara människan.......Men har mest bara blivit skit.


Äsch...skit i mig =/

 <-----Nej, riktigt sååå glad är jag ju inte ;)

Onsdag och jag är ledig.... Men har varit iväg med stora grabben till tandhygienist på morgonen. Trött är bara förnamnet på honom och mig nu ;) Känns skönt att tandvården flyttat och numera huserar mitt emot vårt hus så det var inte så långt. Hehe.

Inget för mig idag... bara slöa i soffan. Svullen runt ögonen som en käppkines är jag.... Ser säkert galen ut men idag bjuder jag på det. Bara hoppas ingen svimmar av chock då de ser mig ;) Nänä.. nu är det kaffedax.

Förlåt.... jag är en tjuris visst =/ Älskar dig ju.....massor


........

trött....

ledsen.....

illamående


saknar.....


skitliv....


Vuxenpoäng och kändisspoting...

Var iväg en sväng till Lund idag.... Fasiken vad folk det finns. Men det var ju ändå lite kul att slösa bort ett par timmar. Fick tag i ett par svarta leggins... Att det liksom ska vara så svårt.

Köpte minsann ett par supersnygga läsglasögon.... Men det är väl  vuxenpoäng..eller? Jodå, nu har man visst passerat 40-strecket och då kommer den dåliga synen på köpet.... Har märkt hur jag fått hålla boken längre och längre ifrån mig. Ganska jobbigt för en som alltid haft perfekt syn. 
 Fast avslöja inte det för min mamma.... När jag var 13 år fick jag för mig att jag var jättesnygg i brillor. Alltså klagade jag till mamma att jag såg illa. Iväg till optiker där jag så klart inte såg ett dugg ;) *blink, blink* Jag fick mina apsnygga (not) brillor och blev skitful. Använde dem knappt därefter.
Meeen... i mina nya brills är jag supersnygg =) Johooo... Det är dagens sanning.


Såg en tvättäkta kändis också gjorde jag... Fast jag var lite osäker om jag sett rätt... Jag har nämligen missat denna man tidigare och även om jag kan räknas som skvallerdrottning så missar jag alltid kändisar på stan ;) Men jag är väldigt säker på att det var Martin Dahlin jag såg... Visst har han väl nyligen fått bebis??? Han gick förbi mig med en blondin och en barnvagn =)


Nu ska jag värma tomatsoppa åt mig och stora sonen =)


TIO MÅNADER...

Wihooo.... Inte helt illa va? 10 månader rökfri och idag  är jag mer röksugen än nånsin =(
Grrrr.... Blir så arg. Men jag verkligen börjar avsky att sova på jobb.... Vaknar nämligen alltid alldeles svullen i hela kroppen och under ögonen ska vi inte snacka om. Dessutom alltid röksugen på morgonen.... Vad är det med luften här????

Nä... Nu vill jag hem.

Jubbar....

Sitter här på jobb och har just inget att göra. Kan lika gärna skriva av mig lite.... Fast egentligen har jag väl inget speciellt att skriva. Allt är som vanligt.
Kom på innan att trots att grabbarna bus är lediga denna veckan så måste jag stiga upp tidigt varje morgon för saker är inbokade... Taskigt läge. Jag trodde jag skulle få någon dag sovmorgon men tji.

Funderar på att kila en sväng till Lund i morgon... Mest för att ha nåt att göra ett par timmar men också för att jag skulle behöva inhandla ett par småsaker. Får se hur jag gör, är ju mest massa trams och fjams med tågen nu.

Så jäkla deppad jag är.... Vet inte om ni kan förstå känslan av att inte kunna träffa sin älskade när man vill. Det gör i alla fall att jag hamnar lite under isen. Försöker lära mig leva med det men det är fan inte det lättaste.... Hatar att behöva ha det så här. 

 Min viktökning gör också sitt till för att jag ska bli deppig.... Det är verkligen jättejobbigt och jag känner ju att min kropp funkar annorlunda nu mot då jag rökte. I natt drömde jag att jag tände en cigg och sen skrek rakt ut för att jag glömt att jag slutat röka ;) Hehe... Tokigt.
I morgon har jag minsann varit rökfri i tio månader.. Tänk, snart ett helt år =O

 


Gaaaah...


Ännu en jäkla grå dag.... Ge mig sol NU.

Måndag ja... Jobb för mig. Börjar två så det är lugnt än så länge. Har sovit skitdåligt inatt... Ljud överallt ifrån alltså =/

Ja.... Jag är bara depp.... Inget är kul just nu.

love you....


++++

Har varit en jobbig dag..... Grått ute och regn så klart. Gav mig ut för en promenad men blev alldeles våt om fötterna direkt så det blev bara en kortis... Hungrig och sugen är jag hela tiden och det är också jobbigt.

Men jobbigast av allt är saknaden.... Står snart inte ut längre :(
Eller...Jo, det gör jag ju. Jag måste stå ut.... Men vissa dagar, som idag, hjälper det inte med vetskapen om en massa tågbiljetter i min låda.... det är ju ändå nästan 2 veckor till nästa gång.... Vill ju kramas nu.

Men...Never mind me. Tråkbloggaren nr.1.

Nu är det höstlov för grabbarna bus men inte för gamla mamman.... Jobbar i morgon dag och natt. Tror jag ska nanna nu..... Sussa sött.

TjInG

Kämpar...



Ja, jag kämpar som ett djur med att inte äta hela tiden.... Än så länge funkar det finemang. Har faktiskt funkat så gott som hela veckan och jag har minskat tre kilo. För mig är det alldeles för lite men ni tycker väl det är jättemycket för en vecka. Det är bara det att jag är så otålig och brukar ju gå ner fort, fort, fort. Nu har jag bara tio kilo kvar...Hmmmm. Kanske siktar in mig på fem ;)

Hur är jag funtad egentligen?
Lite knasig är jag allt..... Sov lääänge i dag och sen satt jag mest och tyckte synd om mig. Pratade med älsk i telefon med så klart. Sen gick jag ut trots gråväder och regn... Först liten prommis till solen, sen efter solen lite längre prommis. Sen kilade jag hem och röjde.
Stod och diskade, kände mig ganska nöjd, då jag plötsligt började gråta :/ Då hade så klart tankar smugit sig in i min hjärna hur det var då älsk var här hos mig.....saknar ju...
 Jaja, mina vänner... Så konstig kan man alltså vara ;)


Kvällen är lugn.... Ja rent ut sagt dötrist. Jäkla trött på att sitta ensam kväll efter kväll. Laptoppen bråkar dessutom med mig så jag känner paniken i magen. Hur länge till funkar fanskapet??

Nä... Nu ska jag titta klart på Little miss sunshine och sen ska jag försöka komma ihåg att ställa om klockan innan jag ringer älsk och säger natti...:)


PuSs....


Sova kanske...


Spegeln räddade mig nyss från att frossa i rostade mackor.... Men inte så att jag såg tjock och fet ut, nej....tyckte jag såg så smal ut att jag ville behålla den känslan =) Tack spegeln jag måste passera på väg till köket.



Anledningen att jag ville frossa i rostade mackor var sonen....
Ja, han är 17 år och konstant hungrig och således spred sig doften av rostat bröd här hemma och åh, det är ju så gott. Men det är också gott att känna sig smal =)

NU.... Ska jag sova.

nAtTkRaM


Fredagsmys....Not

Huh... klockan ringde sju i morse för jag hade varit smart nog och bokat tvättid. Men jag znoozade 40 minuter och hoppades att ingen snodde tvättstugan för mig. Puh...ledig =)

Att man kan vara så förbenat trött alltså... Jag tycker inte om mig själv så här lat. Jag ska ju upp fem på morgonen bara för att ;) Man kan ju inte slösa bort livet med att sova...Typ. Vart blev den A av?
Nu bara sover jag så fort jag får chansen.....

Skulle behöva röja här hemma också.... A never ending story... Men pallar inte idag. Är ändå ledig hela helgen så tid finnes. Fy fabian vad lat jag är =/

BUP- besöket igår gick väl sådär.... Inga lösningar kom fram men jag fick i alla fall bekräftat att jag gjorde rätt som sökte dem.. Att jag tog min oro på allvar. Känns skönt att veta. Ska få ny tid och återkomma.

Fy fan vad grått och trist väder det är.... Är man inte deppig innan så blir man det ju av vädret. Men jag ska nog ändå ge mig ut en sväng senare... Bara för att.

Iväg...

Här sitter jag i vanlig ordning..... Trötthet, far åt skogen. Fy fabian vad jag är trött alltså, det är ju inte av denna värld. Skulle kunna sova dygnet runt känns det som.
Sitter nu i soffan i bara morgonrock och pimplar kaffe. Försöker peppa mig själv att kliva in i duschen för jag ska ju snart iväg. Har ett besök på BUP idag med yngstasonen.
Ett desperat försök av mig att få lite ordning på honom. Det är så svårt det där... Det är ju inte sååå jobbigt just nu, inte som det var då jag ringde dem, men jag vet ju att det finns där...Hans otrevliga beteende. I alla fall så kan jag känna att jag kanske slösar med deras tid. Men nu ska  jag intala mig att vi faktiskt behöver detta =)

Duschen nästa.....

Förresten... Är det bara jag som är förbaskat trött på Blogg.se??? Jäkla dåligt det varit här inne senaste veckorna och ingen info..... Skitskallar ;)

Länge sedan...

... jag tävlade nu.

Men nu känner jag att det är dags att ta chansen igen =)
 Jag älskar ju svart och kan behöva lite lycka
 så vad kan vara mer rätt än att tävla om ett svart lyckoarmband ;)

Wish me luck...

Klicka på bilden så kommer du till tävlingen....


Inget....



Rollercoaster....

Upponer....

Jepp, mitt liv i ett nötskal.

Ännu en skitdag då jag bara sitter och glor...

Hemmet förfaller

Kroppen förfaller

Allt bara faller undan för mig

Menmen... I morgon är en annan dag =/


Jag blir så lurad av mina egna känslor. Ena dagen mår jag så jäkla kasst och är övertygad om att jag nästa dag ska beställa tids till läkare.. Att jahg behöver medicinera depressionen. Men nästa dag mår jag ändå relativt okej och tänker att nej.. Jag bara slösar med läkarens tid. Inte är jag deprimerad inte.

Så kommer då nästa dag och jag ligger där under isen igen. Jobbigt är bara förnamnet hörrni.

 


Bla, bla, bla....

Har inte så mycket på hjärtat idag... Samma gamla tjat bara så jag kan lika gärna låta bli ;)
Saknar....älskar....längtar..... Typ. Hehe. Ni fattar ;)

Nä, skämt å sido. Har varit iväg och hämtat tagen till gymet. Orkade inte stanna idag och testa utan startar i morrn tänkte jag. Hade skitsvårt att somna inatt så jag är jättemegatrött idag. Sitter bara i soffan och slappar och undrar hur jag ska orka jobba. Det snurrar ju i skallen på mig.

Det var väl allt.... Nu ska jag fortsätta pimpla kaffe.

Kräks, kräks, kräks....

Ja, nog känns det som jag kräks.... Kräks på livet. Inte klokt hur det psykiska måendet kan kännas så fysiskt, ja rentav kräkfärdigt.....
Upp och ner.... hela tiden. Mitt mående är ute och åker hiss och kan inte själv trycka på knapparna.. Någon annan trycker =/

Emellanåt vill jag bara bort... Glömma vem jag är. Vill inte vara mamma mer. Inte just nu i alla fall... Alldeles för mycket strul. Eller är jag kanske bara ego??? Som vanligt.

Underkuva dig kärring... Det är vad man gör. Eller?

Nä, fy fan vad trött jag är. Strunt i mig.

@ work...

Sitter på jobb med lite tid.... Har ju inte uppdaterat idag så här kommer en liten en.

Har fått tummarna ur häcken nu.... Ska börja träna på gym =) Yes... Ni läste rätt. Tränar ju gratis i kommunens gym och så klart ska man utnyttja det. Har bara tagit mig sju år att komma dit ;) Hehe. Ska dit i morrn och få en "tag" ( nyckel) och instruktioner. Sen är det bara att börja. Varannan dag tänkte jag mig.

Nu ska jag jobba i alla fall..... PuSs

Pannekagor...


Huvudvärken var envis som synden... Jag sov flera timmar men ändå satt den som berget. Men sen helt plötsligt var den väck.

Har försökt göra lite nytta idag i alla fall.. Diskat undan och vattnat blommor b.l.a. Nu på kvällen har jag stått och stekt en massa pannkakor till yngstingen som ska iväg på utflykt i morrn... Han önskade 70 stycken men hallå... Det kan han se sig i månen efter... Då hade jag fått stå hela natten... Gjorde 20 till honom och det tog tid nog.

Snart läggdax..... Önskar jag fick sova bredvid dig. Vill vakna och somna med dig... Alltid =/

Love you....

Söndag.... hela dagen.


....

Huvudvärken from hell

Hoppar i säng.... igen.


Ajajaj......

Ännu mer klag...;)
Magen min är uppblåst idag.... Skulle kunna visa upp värsta gravidsiluetten ju ;) Hehe... men no worries... Bara gaser. *s*

Vänsterbenet då.... Fortfarande urknepigt. Känns som det är ett par nummer för stort men det syns inget. Jaja, visst låter det knasigt, men jag kan inte förklara det bättre... Ont gör det i alla fall.

Jobbar ja.... hela dagen och hela natten. Idag har jag varit ute och promenerat med min "kompis" i rullan ;). Tittat på tåg och matat ankorna har vi gjort. Ganska tungt att skjuta rullan framför sig men hey... motion är ju inte att förakta =)


Försöker hålla humöret uppe men mår väl ganska skit fortfarande.... Inte fullt så skit som i morse men nästan.... Man é fan i det inte klok. En redig surkärring va?? Men det får ni ta... En vacker dag mår jag kanoners och är idel lycklig och då kanske jag slutar blogga =) Hehe


Trött jag blir...

Fy vad jag vaknade tidigt idag... Försökte somna om men hade världskrig i hjärnan. Det var stört omöjligt att somna om igen. Men jag steg inte ur sängen förrän klockan ringde i alla fall.

Känner inte för att jobba idag.... Men när gör jag det egentligen?
Är bara så trött på allt...... Jäkla skitliv =(

Nä.... Måste väl dyka in i duschen. Ha bästa lördagen.

Still here...

Japp... Mig blir man tydligen inte av med i brådrasket ;)

Således... Där var inga läskiga spöken i källaren......

Puh =)


Dumma, jäkla grannar...

Så här vill jag göra med mina grannar ;)


Fasiken vad jag är trött på mina idiotgrannar.... Ikväll spelar de någon slags skånecountry så det skallar i mina väggar. Värst hörs det på toa och i mitt sovrum. Annars brukar de så gott som varje kväll spola upp vatten i badkaret... Halv tolv på natten =O. När en annan ska till att sova. Ibland sitter jag på dass och då hörs det som de är där med mig och snackar... Eller ja, gapar är det ju de gör =(
Blir så jäkla sur på folk som inte tar hänsyn... Också lilla jag då som inte vill klaga... Får göra det här istället då.

Jaja... Så klart krockade min hämta-tvätt-tid med Idol.... Så tvätten hänger grannt kvar där nere i tvättstugan och dit ner ska jag snart gå... Hu, det är sååå läskigt därnere =/ Hjälp......

Sugen på nåt gott... Men jag är ståndaktig. SKA gå ner i vikt minsann..... Snart, om en stund får jag smaska på en nutrilettbar =) Jippie.....


Spin my world...


Jaha... Nu snurrar hela världen och jag med den ;) Kanske kroppen min är chockad över att i fyra hela dagar inte ha fått choklad??? Who can tell ?


Har vart ner och stoppat in två maskiner tvätt.... Bidde mer än bara lakan visst. Att man måste byta kläder varje dag!!! Tonåringar alltså ;) Bara hoppas allt blir torrt idag då....

Jag önskar jag skulle på långtur i helgen men buhu,..... Här är det jobb som gäller =( Måste vänta tre hela sega veckor innan nästa långtur.....
Saknar dig ju

En pallaringenting-dag....


Känner inte för något.... Var uppe i vanlig ordning för att väcka grabbarna men fick värsta migränliknande huvudvärken så jag stoppade ner mig i sängen igen. Sov från och till fram till elva. Sen har jag bara suttit här i soffan och pimplat kaffe =/

Har en del jag borde göra men känner inte för det. Pank som en råtta är jag och även om jag överlever så är det aldrig kul ändå.... Eller hur?

Måste hur som haver ge mig ut en sväng på byn för att fixa lite smått och lite senare ska jag tvätta sängkläder tänkte jag.

Har förbenat ont i vänsterbenet men skulle behöva gå en promenad.... Måste ju bränna lite fläsk. Får se sen hur benet funkar...... Nu ska jag i alla fall ha lite mer kaffe ;)

TjInG

It´s the truth.....


Denna dag... ett liv....

Så var snart denna dagen också avklarad.
 Har trots lathet fått en del gjort =). En timmes promenat t.e.x. och diskning och undanröjning. Visst satan... vattna blommorna måste jag ju göra ;)

Har just avnjutit kvällsmaten... Pytt i panna med stekta ägg och rödbetor. Kors i taket så var båda sönerna hemma och åt. Så vi har haft en mycket trevlig stund vid köksbordet.... Just nu samsas sönerna ganska bra och då blir våra samkväm alltid trevliga =)

Annars då... Mycket funderingar i detta huvud om att flytta. Ena sekunden skall jag för att i nästa inte veta hur jag gör med barnen.... Hualigen att vara utan dem=O. Det enda jag vet är att jag inte vill bo kvar i hellhole längre och att jag helst av allt vill ha ett annat jobb. Livet är inte alltid lätt...... Men det går ju ändå framåt i mitt liv om man jämför med för något år sedan =)
Att jag dras med en liten depression är en petitess och inget konstigt egentligen med tanke på allt som hänt.

Jag är i alla fall väldigt glad att ha sönerna hemma och att de håller sams... Det värmer i ett mammahjärta.

För övrigt hatar jag SJ...







*ASG*
Schysst....


Galenskaper...

Sitter kvar på jobb en stund men kan gå hem nu om jag vill.... Yrslig och kallsvettig som vanligt då jag måste börja direkt på morgonen med jobb.
Har haft en skitnatt... Vaknat tre gånger och fått springa upp (jobbrelaterat). Så nu är mina ögon alldeles "grusiga" och svullna.... tvi.

Jag blir galen av längtan.... Hur fasiken står man ut??? Är det kanske mig det är fel på??? Jajaja... Jäkla tjatkärring ;)

 Dags att kila hem och få några grabbar bus ur sängarna.... Sen kanske jag själv kan bädda ner mig en stund =)

Restless...

Känns som jag snart börjar klättra på väggarna.... Rastlös och orolig i magen hela tiden. Sitter nu på jobb och har en stund över.

 Ingen rast och ro ens då jag jobbar utan hela tiden ska jag ringa hit och dit för att hålla ordning på grabbarna bus. Fasiken alltså... måste nog snart sjuka mig eller nåt för det är inte hållbart längre. Märker hur jag glömmer saker och missar saker och det är nästan otäckt att upptäcka det... Att hjärnan funkar sämre än nånsin..;)

Missade bl.a. en jobbrelaterad grej vi hade fått mail om men jag hade visst bara läst halva mailet eller nåt??? Läskigt är det hur som haver att glömma saker och det känns inte riktigt bra.

 Saknar...

Dags igen...

Onsdag och denna damen går på ett jobbpass idag som varar till i morgon bitti. Hade känts bra om det inte var så att oron för hemmet hela tiden är närvarande....Har lite problem med en son som i sin tur har en far som inte ställer upp. Ni vet väl att det bara är att kasta ut sina barn om de inte gör som man vill??? Kanske så jag ska göra.....

I alla fall så är vardagen igång igen för mig och det skapar ångest och depp i mig. För att jag inte lyckas få reda i alla aspekter av livet. Att stå ensam med allt ansvar är inte lätt och det håller på att driva mig till vansinne. Så jäkla mycket att hålla reda på att det snurrar i huvudet på mig och hur mycket krav kan jag ställa på två funktionshindrade söner??? Vad är lathet och bekvämlighet hos dem och vad är funktionshinder?? Fan vad det är svårt.... Ska till BUP nästa vecka med yngstingen... Hoppas de kan hjälpa.
Psykologen på habiliteringen sa att jag kan ställa ganska höga krav nu på stora grabben och jag försöker ju men fan vad jag är dumsnäll.

Äsch...Jäkla grubbel och trubbel med mig hela tiden. Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen hoppa i duschen.
Ha bästa dagen....KrAm

Fy fasen...

Drick aldrig kaffe samtidigt som du äter clementin....
eller satsumas var det visst ;)

 Smakar skit och spya =O
tvi, tvi, tvi.....
 


Lat...


Kom mig inte ut på promenad.. Bara en pyttetur till affären för att införskaffa lite förnödenheter.
Jag gick ner i källaren och rotade fram lite vintermunderingar, jackor, vantar, mössor och halsdukar. Och allt luktade lite muggigt efter sin sejour i källaren. Hade supertur att tvättstugan var ledig =)
Det är därför jag inte promenerat än.. Måste passa tvätten. Men jag har små funderingar på en prommis efter fyra då det är klart =)

Nu dricker jag kaffe.... Så klart ;)

PuSs

Home alone...

Då har denna damen landat hemma igen. Känns dubbelbottnat..... Alltid skönt att vara hemma men hu vad ensamt.
Ledig idag och jag har bannemej inte gjort många knop.... Först sov jag länge och nu har jag suttit här i soffan i bara morgonrock och surfat. Mycket att ta igen i blogglandia ju ;)

Nu är måttet rågat... Jag har gått upp 13 kilo på mindre än ett år och det är fan inte acceptabelt. Nu ska jag ta tag i det.... I hope ;)



Nu kanske jag ska sätta lite fart på mig....
Komma ut en sväng i solen =)

Saknar dig....redan.


Finally...onsdag

Ni vet hur det är när klockan ringer.... Man vill bara kasta den i väggen: NEJ....Är det reeedan morgon??? Typ.
Precis så kändes det i morse.....I ca. 3 sekunder..... Sen spred sig léendet i ansiktet på mig. Men jaaaa..... Det är ju onsdag =) Alltså blir det nu paus här inne ett tag för jag ska ha bättre saker för mig ;)


Fix, trix och samvete...

Känner mig ledsen..... Förstår inte när jag ska växa ifrån det dåliga samvetet....

Nu har jag fixat och trixat och ordnat för grabbarna så det klarar sig när jag är borta. Ändå känner jag en stor klump i magen och vill mest bara gråta =(. Jag vet logiskt att jag har all rätt i världen att åka bort ett par dagar... jag menar jag har faktiskt stora barn, men ändå gnager det.... Fan vilken fjantmamma.

Jag vet att det går över i morgon men just nu finns det där....Samvetet.

För övrigt avskyr jag att packa.... Hur kan man veta idag vad man vill ha på sig om ett par dagar????


PS. Dotter S... Älskar dig och hoppas det fixar sig. DS


Tomorrow is my luckyday....



Det är verkligen skitvarmt ute idag... Svettas som en gris efter bara en liten tur på byn. Trodde det var lika kallt idag som andra dagar ju...... Jag hatar denna tiden på året då man inte vet hur man ska klä sig... Det är liksom antingen eller.

Var trevligt att ha mamma här idag... Hon bjöd på fika på caféet och det var skitgott. Sen gick vi lite i affärer och kikade på kläder... Blev dock inget köpt, måste spara pengar nu ;)

Nu tvättar jag och har varit iväg och laddat på ett busskort till yngstasonen så han kan ta sig till skolan om dagarna då jag är iväg.... Han ska bo hos sin flickvän en bit utanom byn. Min stora tuffa 16-åring som har flickvän och allt ligger nu bredvid mig i soffan och ser på tecknat =) Hehe.... tufft ;)


Nä... Nu ska jag fixa mig lite kaffe.....

PuSs...


Today it´s tuesday...


Solen skiner och gör mig lite glad.... Skulle vilja gå ut en sväng och gör antagligen det senare. Idag klev jag upp sex för att väcka stora grabben och sen la jag mig igen en timme innan det var dags att få upp lillkillen vid halv nio. Detta resulterade i en jättemegasömnig A. Inte smart att lägga sig igen då man varit uppe ;)

I alla fall pratade jag en stund i luren och bestämde mig sen för att kliva upp då grabbhalvan gått till skolan. Har sen hunnit röja, diska, plocka tvätt och fixat till mig själv hjälpligt. Väntar nu på att mamma ska komma och slå ihjäl ett par timmar.

Tvätta ska jag sen göra i eftermiddag och sen fixa och ordna till grabbarna så allt stämmer då jag far iväg i morgon. Det känns bannemej som om jag har två småbarn som behöver barnvakt... Ett evigt fixande och trixande är det. Men denna gången vägrar jag att oron ska ta över mig.. Vill bara kunna koppla av helt enkelt.

Förresten mår ögonen bättre idag men det rycker fortfarande i läpparna =/ Hehe...

TjInG....

Häftig tattoo...

Kanske skulle kunna vara något för mig =)

Synd bara att det gör så förbenat ont =s


Knäpp eller knäpp...



Håller på att bli knäpp..... Tror att jag snart stelnar. Hela min kropp är spänd som en fiolsträng och nu börjar det hända verkligen knepiga saker =/
Har så ont i nacken och vänsterarmen idag så jag kan knappt röra den. Mina läppar har värsta muskelspasmerna.... Helknepigt är det att sitta och känna hur det rycker i dem... Har dessutom hållt på ett par timmar nu så gissa om jag blir bananas.....

Jag behöver semester..... Från min egen kropp känns det som ;)

Ögonen är pyttelite bättre i alla fall.... Känns mest geggiga och irriterade men det går att se och de gör inte ont =) Har vart ner och solat en sväng och nu ska jag snart duscha innan det är dags att kila till jobb.....


Ögonbekymmer...


Morrn till en ny vecka...... Här skiner minsann solen idag =) Känns skönt efter en helg i ruskets tecken.

Idag har jag problem med ögonen.... Det svider och gör ont i dem och de är alldeles illröda. Suddigt är det att se också... Har försökt skölja dem i kallt vatten men det hjälpte inte mycket. Tror jag måste skippa datorn idag om det inte går över =/

Annars då... Ja, jobb i eftermiddag, det är allt. Känns lugnt.

Gaaaah

Jag blir gaaaalen......'


Saknar...längtar


Se där...

Det gick att ta sig genom denna jobbdag med ju.... Snart kan jag lägga denna dagen också i arkivet ;)

Nu sitter jag med någon slags vit grejsemojs på näsan som ska dra ut porer.. Funkar egentligen inte superbra men lite. Försöker fixa till min hy lite och har nyss plockat mina ögonbryn. Mitt utseende är förfärligt eftersatt.. Orkar liksom inte ta tag i det om dagarna. Men idag fick jag tack och lov ett ryck... Ser ju ut som skit ;) Men snart fin igen...eller ja, så fin jag nu kan bli =)

Nu är kaffet klart.....


Söndag... igen.

Så här i efterhand kan man tycka att tiden springer. Jag menar... det var ju nyss förra söndagen :o. Men ändå tycker jag så klart att tiden segar sig fram..... Blir ju aldrig onsdag.

Menmen... måste väl först ta mig genom denna jobbdag. Tror jag sagt det tidigare att just söndagar är värst att jobba... Dagen segar sig oftast fram och kan vara skittråkig. Men jag hoppas så klart på det motsatta och längtar till kvällen ;)

Annars är det samma trista höstväder idag =(. Plockade fram mina vinterstövlar igår...men mest för att slippa bli blöt om fötterna då jag inte äger några gummistövlar.

Nä, nu måste jag dricka upp mitt kaffe och klä på mig...duschen är redan avklarad =) Ha bästa dagen...

KjAmEn...

Snart...

... dags för mig att gå hem från jobb. Ska bli skönt =)
Ni anar inte vilket förbenat skitväder det är...... Regn och rusk, d.v.s. riktigt höstväder. Och det ska jag ge mig ut i ;)
Tror jag ska städa hemma idag..... Köra ett varv med dammsugaren i alla fall och röja undan papper och tidningar.

Mer har jag väl inte att säga..... KrAm

Evening comes to me too.....


Sitter på jobb.... Känner mig ensam.
När fan tar ledsenheten och tårarna slut???? Jag kan bli ledsen när någon visar mig omtanke som min kollega gjorde idag...<3. Jag kan bli ledsen när någon struntar i mig.... Jag kan bli ledsen för precis ingenting.... Blä.

Hoppas jag kan packa undan ledsenheten nästa vecka.... Vill vara glad och trevlig när jag är med dig ju. Men vem vet hur hjärnan funkar? Ska bli skönt i alla fall att än en gång få komma från hellhole.....

Som sagt jobbar jag nu.... Har nyss sett Idol men tyckte det var sådär =/ Hade önskat att Moa kom vidare, inte Camilla. Menmen...Vad gör det om hundra år ;)

I morgon ska jag sola i alla fall... Behöver känna mig fin =)


Trötthet???

Fredag idag och ännu en dag jag sovit lääänge. Jag begriper inte var denna trötthet kommer från. Jag somnar gott om kvällarna trots att jag sover bort dagarna. Hur kan man vara så trött? När jag stiger upp och ska väcka grabbarna snurrar hela världen och jag kallsvettas....Alltså hamnar jag i sängen igen. Men jag mår dåligt av att sova så mycket...Får värsta dåliga samvetet. Mot vad vet jag inte....Bara är så.

Ska jobba idag men flexar ett par timmar och börjar inte förrän fem och jobbar sen till i morgon bitti.
 Ska väl snart se till att komma i duschen....Sitter här i min rosa morgonrock och pimplar kaffe.....Jäkla latoxe =/

Bara fem dagar nu =) Längtar, saknar.....Älskar dig

Nytt..

Kostade på mig en ny tunika häromdagen efter besöket på habiliteringen. Smet in på Kapp Ahl och där hängde den....Myspystunikan. Jag bara ääälskar den och skulle kunna leva i den hela tiden =) Så skön och supersnygg.....
Ser kanske inte mycket ut för världen på bilden men hua, så snygg på ;)


Var förresten och hämtade ut mitt nya ID-kort häromdagen...
Jag tyckte jag var jättefin på det =) Om man nu får skryta......Hehe


Groggy...


Har precis klivit ur sängen.... Eller ja, var ju uppe i morse med grabbarna men sen la jag mig igen. Har inte sovit hela tiden men slappat. Känner mig groggy idag och jag har ont i hela kroppen. Musklerna är alldeles urlakade och om jag försöker sträcka på t.e.x. en arm så skakar den förfärligt. Jag tror att mina muskler lever sitt liv i ett konstant spänt tillstånd så det är ju inte konstigt de får ont lite då och då.

Annars är det en grå och regnig dag här och jag är ledig..... Har ett utvecklingssamtal i eftermiddag annars inget. Kanske jag kilar ner och solar för det har jag inte gjort på ett tag nu. Inte ens det pallar jag med när jag är som deppigast.

Det var ett livstecken från denna tjuriga dam.... ;)