Inget är som väntans tider....



Här sitter jag...Nyduschad och nystädad och väntar =) Med ett stooort leende i fejset....Väntar så klart på älsklingen min som i detta nu är på väg till mig.....Dyker väl in på morgonkvisten.

Ååååh, vad jag längtar.....Två nya semesterveckor tillsammans.

Veckan har annars varit ganska hektisk med mina mått mätt...Jobbat tre heldagar och däremellan försökt få hemmet representabelt. Inte alltid det lättaste med tonåringar i huset som drar fram lika snabbt som jag plockar undan.... Men de fick minsann diska och ta ut sopor ;)

Som sagt...Nu är det semeeeester.

Dålig blogglust....





Nere...

Tvi vad jag är depp....Har inget ordentligt svar på varför så jag kör till med att det är pms ;) Tycker bara att allt känns så jäkla hopplöst och orkar inte riktigt ta mig för något.... Men än så länge går ju livet vidare......

Sov skitlänge idag....Eller jag tvingade mig själv att stanna i sängen eftersom jag är så depp...Inget lockade. Men sen har jag faktiskt *äntligen* putsat mina stackars vardagsrumsfönster.... Så nu är risken (som yngstasonen sa) att man (eller ja, sonen) går rakt in i rutan....Han har nämligen gjort det en gång på museum och än idag skrattar vi åt det ;) Ja...rena fönster alltså och en stolt tant A =) Har också röjt lite mer och diskat undan så trots lååång sovmorgon har jag hunnit en del.


Nu jobbar jag.....Började i kväll och jobbar natten. Ganska lugnt.

Tjingeling...

Jobbar ett par timmar idag..Lugnt just nu. Var sååå jäkla trött i morse att jag inte ville stiga upp....Samma igår, mådde pyton större delen av dagen...Kunde knappt ta mig ur soffan. Men fick en liten hint av Åsa på FB....Hmmm, slarvmajan jag har ju inte tagit B-12 sen oktober och ja, de ska tas var 3:e månad =/ (tur jag skrev detta nu för hade glömt det igen. Ska ringa läkaren om recept nu)



I alla fall tog jag tag i mig själv till slut igår och tog en tur till Malmö och mötte upp dottern. Hon har varit i Paris på semester och hade köpt en liten födelsedagspresent till sin mamma....En jättefin prydnadsängel. (hon vet nämligen att mamma älskar änglar i alla former) Det blev en trevlig dag på stan men hualigen vad jag har svårt för mycket folk....Det verkligen myllrade ;)

Bara lite drygt en vecka nu....Längtar

Dum...dummare....



Bara att konstatera...Jag lär mig aldrig. Trist att må dåligt på grund av egen förskyllan.....Inte lätt att gilla sig själv då. Menmen...Livet går vidare ändå.



Idag har jag varit varm....Shit vad jag svettats. Försökt städa och jo, det blev en del gjort men yr blev jag...Tog sen en nästan iskall dusch för att tre minuter efter svettas lika mycket......Tvi.



Har inte mått vidare bra senaste dagarna...Mår illa nästan hela tiden. Trodde först det var saknad men lutar åt att det är värmen....Är ju olidligt. Var mycket skönare norrut. Hur som helst är det urjobbigt att må illa konstant.

Jobbar nu och i natt...Går av passet i morgon bitti och tror jag ska ägna morgondagen åt att fara omkring....Kanske till Malmö, eller till mamma...Har inte bestämt än men behöver komma iväg lite.

Hmmm....



Kom att tänka på en sak....Eller ja, många saker egentligen... Ständig verksamhet i hjärnan. Konstigt den inte bränns sönder och det börjar ryka ur öronen;)

Meen...Jag är 42 år...Vet ni att när min mamma var det blev hon mormor =O. Fy bubblan för att bli mormor..Så gammal är man ju inte. Då, när jag fick dottern var ju mamma så klart gammal nog att bli mormor...I mina ögon. Men nu...Med facit i hand....Är ju 42 inte gammalt alls.... För att inte tala om min egen mormor som blev just det när hon var 38 år.....Läskigt hur man flyttar sitt "gammaltänk" framåt hela tiden.
Minns att vi hade några granntjejer när jag var tio...De var kanske 18 år gamla och de var ju tokgamla...HAHAHA.

Egentligen vill jag väl inte komma till nånstans med dessa tankar. Bara att jag är glad för att dottern gärna väntar ett par år till med barn ;)

Annars sitter jag i detta nu på jobb...Snart läggdags och ledig dag hägrar i morrn. Fast ledig och ledig...Ska tvätta. Och toklängtar till om typ 12 dagar....

Det var det...

Hemma.......Känns väl bra på ett sätt men mest pest. Saknar N så jag mår fysiskt illa. Känns rätt sjukt faktiskt, men det är så jag är..... Tack och lov känns det allra värst första dagarna hemma, sen är det utståbart =/

Nu väntar två veckors jobb...pust ;) Nä....ganska chill med mitt jobb. Sen kommer N hit för ytterligare två veckors semester tillsammans. Ååååh, jag längtar.

Åkte nattåg hem och maj gadd...Visste inte att de hade sååå kassa tåg. Hade bokat sittplats för det är ju billigare än säng. Problemet var att sätet var såå jäkla smalt att jag knappt fick plats =O Och det gick knappt att luta det bakåt heller.....Sov it lite som en kratta alltså ;) Kastade mig i säng i morse vid sex då jag kom hem.....Så jag har sovit lite. Måste snart handla och fixa lite innan jobb i eftermiddag.

I övrigt har jag haft en underbar semester....Vilket underbart väder va!!! Och dessutom underbart sällskap . Kunde knappt vara bättre... bara om jag slapp åka hem ;)

Ett år äldre....

Idag fyller tanten så år...Ja, jag alltså ;)
Har haft en slapp och fin dag i värmen....Promenad, fika och sovit middag.....Sen mjukglass och bakelse. Perfekt födelsedag va???

Har en vecka kvar i norr och gissa om jag är glad att vara här och inte i skåne. Har förstått att det är nästintill olidligt varmt där.... Här är mer lagom varmt och skönt =) Har varit iväg två gånger vid havet och bara njutit.....Blir kanske fler gånger innan hemfärd.



Längtar definitivt inte hem men saknar mina barn jättemycket...Lite jobbigt det där.

Nu ska jag fortsätta njuta av semestern.... och sällskapet

Nu....

.... åker jag på semester =)



Kram


Fullt upp dag....

Vaknade med huvudvärk idag igen....Jäklar vad det dunkade. Men jag steg upp och svalde en värktablett och sen startade jag dagen..... Har ganska fullt upp.

Började med att röja lite och sen diskade jag upp.....Inte gjort på nån dag =/ Slarvmaja..... Sen gick jag faktiskt ut en sväng i solen men huj vad jobbigt det blev....Jag flöt nästan bort av svetterier..... Sen hem till tvättstugan.

Och där är jag i detta nu...Ja, inte just i tvättstugan, men i hur långt jag kommit. Resten som ska göras idag är dammsuga, stryka, packa och gå ut med sopor....Ja visst ja, duscha också.

Men sen när jag lägger mig i kväll är jag förhoppningsvis supertrött och somnar snabbt för jag ska upp vid halv fyra.....Har ju ett tåg som ska passas.....Nice.

Huvudvärksdag...

Somnade med huvudvärk igår och vaknade med ännu värre sådan i morse.....Åh, vad det dunkar. Sen började dagen med internetstrul...Det gick bara att använda det trådlösa emellanåt och jag fick inte rätt på det... Stora grabben fick koppla upp sig med sladd så han kunde spela och jag stängde routern och gick till min plats för att sola lite......
Orkade ligga två timmar sen blev värmen för mycket för huvudet.....Promenerade hem och tog en dusch. Sen for sonen iväg och jag checkade läget med routern...Yes...Jag är bäst ;) Fick så klart igång det igen.......

Har fortfarande värsta skallebanken trots att jag ätit och druckit och tagit tabletter....Bara att gilla läget då???

Fixade ju till i mitt sovrum häromdagen.....Nu kan jag sitta i den franska balkongen och mysa. Guld nu på kvällen och man vill ha lite svalka då solen gassar på vanliga balkongen. En god bok och ett glas rosé är inte att förakta ;)


( OBS! jag är faktiskt inte naken...)

2 dagar kvar till jag reser bort......
Mmmmm 14 dagar med älskling. Lovely


Inget nytt under solen...

Nu är livet så där på sparlåga igen då inget särskilt händer.... Ja, förutom att jag äter ihjäl mig snart. Sorgligt men sant är jag jag växer ur kläder snabbare än jag köper dem ju =/ Måste verkligen säga STOPP till mig själv nu....

Ska snart iväg och jobba...Ett dygn. Och i morrn när jag går hem är det semesteeer.....Två härliga veckors ledigt =)

Ha bästa dagen sötisar