Nåväl....

Blir nog inte som jag skrev nej..... Sov en timme innan i soffan så jag lär ju inte somna igen. Sorry för min negativitet ikväll men jag är röksugen och uttråkad....... Det går snart över.
Två timmar kvar av detta året.......... Vi ses nästa år ;)


Skriver för ingen...

Jag har definitivt ingen bra dag...... Känner mig fet, ful och äcklig..... Röksugen som fan är jag och jag bara gråter. Vad fan..... Vilken jäkla kväll. Tror det blir första gången jag sover förbi tolvslaget. För om jag får som jag vill så ska jag snart sova. Jag orkar helt enkelt inte må så här..... Giv mig styrka.


Oj då....

Efter att jag skrivit förra inlägget gick jag tillbaka ett år i tiden och tittade vad jag skrivit då. Fick sen fylla i något extra i inlägget..... Men det jag vill komma till är att oj, vad det hänt mycket under året ändå. Sånt som jag då inte trodde skulle ske på alla evigheter...... Det känns som att allt kommer att bli bra.
Tittade också på de kommentarer jag fått då och nu sitter jag här med tårar i ögonen.... Jag har verkligen de bästa bloggvännerna och ni är kvar fortfarande....ett år senare =) Det bästa som någonsin hänt mig förutom mina älskade barn är att jag började blogga...... I love it =)
Till er.......


Sammanfattning...

Jag gör väl som så många andra en sammanfattning av det gångna året..... Inte en så dramatisk och trist skildring som det blev av förra året dock. 2008 har nog varit ett av de bästa åren jag haft på ett bra tag. Egentligen har livet gått sin gilla gång och jag har känt att jag haft något mer pengar att röra mig med.
Årets bästa dagar har väl egentligen varit när jag i slutet av Maj träffade mina goa bloggkompisar i Malmö och i slutet av november då jag träffade ännu fler bloggkompisar i Stockholm. Bara att få resa iväg var för mig en stor grej...... Sen har jag ju gått in i en ny fas i livet känns det som.... Jag passerade ju 40-års strecket ;) Det sägs ju att livet börjar efter 40 och jag kan ärligt säga att just nu känns det så =).
Sönerna har under året fått sina diagnoser och det börjar gå bättre för dem.... Jag har kommit bra mycket närmre min högsta önskan som jag hade för exakt ett år sedan..... Det känns som att dottern börjar må bättre och jag tror hon går ett bra år till mötes. Med 20-års dag och student.....
Det nya året går jag in i med förväntan...... Mycket nytt väntar runt hörnet och jag känner att det blir ett riktigt bra år jag har att se fram emot... Jag brukar inte ge några nyårslöften och hade inte tänkt göra det i år heller men kom på ett löfte som jag ska försöka hålla.......
 Jag ska tänka mer på mig själv =). Utan att för den skull bli ego.

Gott slut mina kära vänner......
Och ett riktigt...


Sjuk?

Fy vad jag inte mår bra idag...... Det kör rundor i magen på mig och det snurrar i huvudet. Var tvungen att lägga mig en stund innan och kände hur ögonen sjönk ihop....Skönt att få somna. Men nej, störtvaken igen så klart...... Jag blir knäpp på detta och just nu känns det som jag skulle vilja sova bort tiden. Ska klä på mig och se om jag klarar att gå en runda. Behöver nog lite frisk luft......


Morning...

Inte fick jag sova speciellt länge idag heller..... Strax efter åtta öppnade de blå sig. Sen fick jag inte komma in i min blogg och snacka irriterande. Kaffet blev för starkt och jag är täppt i näsan. Så ni ser....Inte värsta bästa dagen..... Hoppas ni andra får en bättre dag.....


Kvällskarusell...

Tjo vad jag blev yr och svimfärdig för en stund sedan...... Illamåendet sköljde över mig. Fortfarande flimrar det lite framför ögonen på mig. Men nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska snart sova =) Hoppas på att vakna till en bättre dag i morgon.....
God natt.....
dröm söta drömmar


Jag är visst trött...

Skulle ligga i soffan en stund och läsa min bok men somnade visst..... Jäklar vad jag är trött. Skulle gladeligen fortsätta sova om det bara gick..... Men tyvärr vill inte mitt huvud sova mer just nu. Det hade varit rätt skönt om jag kunde sova mig genom de närmsta veckorna =) Av flera anledningar.... hehe.
Näää..... Vad ska jag nu göra då????


Men guuu vilken lång dag....

Ja, alltså, nu är jag hemma igen..... blev ju en hiskeligt lång arbetsdag det här. Ja, det beror på sjukdom att jag fick gå hem igen så nu jobbar jag inte på en hel vecka.... Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ja, det är skönt att vara ledig men det är ju rätt bra också att sysselsätta sig.
I alla fall så tog jag en sväng in om bokhandlaren och köpte lite böcker...... En som jag läst för ett par år sedan men som det kan vara värt att läsa igen är "Äntligen icke-rökare" av: Allen Carr. Får väl se om den ger mig något men jag kan behöva all peppning jag kan få... Idag är det fruktansvärt......
Såååå.... Vad göra nu då??? Himla bra fråga....... Får väl koka mig lite kaffe och sätta mig för att läsa min bok.....


En lugn stund...

Precis kommen till jobb efter en hektisk förmiddag. Nu har jag en liten stund i lugn och ro innan jag börjar jobba.
Har rusat omkring som en galning för att hinna med..... Duscha, få upp en son, fixa räkningar, köpa tvättmedel. Sen köpa hårvax till nämnda son, få honom att packa väska för vidare transport till tåget och färd till kusiner.... Just nu känns det inte som att det var lönt att duscha för jag är genomsvettig.... Men snart väntar en god kopp kaffe.....=)

Sliten...

God morgon..... Inte gick det att sova nej... Vaknade sju så klart. Det var bara att stiga upp och koka lite kaffe. Känner mi oerhört sliten och trött. Vill inte känna så här. Måste nog ta tag i mig själv en dag i det närmsta.... En riktig helrenovering av mig själv hade inte varit fel. Ser helt enkelt inte klok ut.


Sova.....

Nu drar sig snart denna damen in i sängen...... Lite halvtrött så där. I morgon hoppas jag på att få sova lite längre än vanligt....... Börjar inte jobba förrän ett.
God natt och sov gott.....


Hmmmm.....

Var kommer egentligen denna kraft från???
 Hur kan JAG klara att vara utan cigg???
Jag fattar ingenting......
JA, det är urjobbigt men jag KAN ju........ 

Man ska väl inte ropa hej för tidigt...men
Fy fan vad jag är bra ;)
Hehe


Goder afton....

Här sitter jag och sitter....... Gick en kvällspromenad innan på 45 minuter. Det var skönt och skingrade tankarna en stund. Sen jag kom hem har jag mest bara suttit på google för att hitta bilder som passar mina olika sinnesstämningar just nu. Det är kul tycker jag, med bilder....... Men det finns vissa av mina sinnesstämningar som jag inte visar i bloggen...... Synd då jag hittat så fina bilder. Kanske de kommer till nytta en dag =)
Dricker kaffe och käkar i ett....... Hehe, jäkla tur att jag nyss gick ner åtta kilo så det gör inget om jag ökar lite ;) Fast jag har bitit mig i tungan så det gör jäkla ont just nu att tugga och likväll tuggar jag.....


Fy fan....


Just nu känns det som jag håller på att dö...... Fy fasiken. Var nere och handlade mat och kände det som jag fick en hjärtattack...Jaja, dramaqueen.....I know ;) Men nu sitter jag här i alla fall och är så röksugen att jag skulle kunna dö men samtidigt har jag nog en smärre panikattack eller något. Hela jag känner mig uppstressad och jag tuggar frenetiskt på ett tuggummi..... Detta hatar jag. Varm som satan blir jag också emellanåt som värsta klimakteriekärringen...hehe. Fy vad jag klagar..... Men det är skönt att få ur sig ångesten... Jag ska bannemej klara detta.....Jag SKA.

Hemma....

Hu, vad jag fryser...... Har gått en timmes promenad efter jobb idag och nu känns det in i märgen att det var kallt. Men det var skönt att gå lite. Var in om Lidl en sväng men där fanns inget kul. Nu är jag så klart röksugen igen men jag får väl göra mig en handlelista och kila ner och handla lite mat... Sysselsätta mig lite. Emellanåt blir jag knäpp på suget..... Nu väntar en tråkig eftermiddag och kväll för mig.... Om jag bara kunde ta mig för något. Rita eller pyssla med något annat. Men nej, inte jag inte...... Fattar inte varför jag alltid blir paralyserad på något sätt när jag kan göra så mycket. Har ju all tid i världen.... Kanske ska jag plocka fram skissblocket och pennorna och skapa lite..... Hade inte skadat.


Morning vardag....


Fast jag la mig i relativt bra tid igår så är jag supertrött..... Men det är skönt att det är vardag ett par dagar nu. Jag tycker det är tråkigt att gå och dra hemma hela familjen. Man kan ju bli knäpp för mindre ;)
Idag jobbar jag till två och det känns som en bra arbetsdag =) Ska snart kila in i duschen......fast jag avskyr att duscha tidigt på morgonen för jag fryser så..... Men först en kopp kaffe till =)

Nighty, night....

Uschamej....Jag skulle ju tvunget käka en stor skål ris á la malta innan och nu mår jag hiskeligt illa..... Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Ska upp sju i morgon för att jobba ett dagpass.
God natt alla vänner och sov gott =)



Till mig själv.....och alla andra


Fy på mig....

Kom på en sak.....
Jag har varit urkass på att lämna kommentarer hos er sista tiden.
Sorry...... Men jag kommer snart igen =)
Jag är i alla fall superglad att ni orkar kommentera här =)
Det betyder jättemycket.....

Puss på er....


Jobbedagen är slut...

Nu är jag hemma igen och snart är det dags för kvällsmat. Fortfarande röksugen men det går lite längre stunder mellan värsta suget.... Kanske klarar jag det kanske inte. Dagen idag har i alla fall förflutit lugnt. Har inte varit speciellt betungande att jobba. Så fort jag stoppat i mig lite lasagne så är det kaffe i soffan som gäller. Ska bli skönt att slappa till lite =) I morgon är det dags att jobba igen.....Så det är ju skönt att vila lite emellan.


Jag vet inte...

Usch vad motsägelsefullt det är i hjärnan på mig nu. Jag dividerar hela tiden med mig själv..... Om att jag i ena sekunden ska springa ner och köpa cigg och att jag i nästa minsann ska klara detta..... Men åh, jag vet inte om jag pallar..... FAN.

Hehe... Såg just att jag visst skrivit typ samma i förra inlägget.... Blir man lite koko av detta??? Eller ;)

20 timmar....

Fy fasiken vad jag inte ville vakna idag.... Så klart vaknar jag en timme tidigare än jag skulle. God morgon förresten...Här har ni fru ego ;) Jag är så röksugen nu så jag vet knappt var jag ska bli av. Ena sekunden tänker jag att jag ger upp och andra sekunden ska jag klara detta..... Vi får väl se vem som vinner. Tack för tips förresten =)
Idag jobbar jag hela dagen...... Bara hoppas jag inte är allt för elak ;) hehe.....


Jag ger upp...

Nu orkar jag inte mer....... Ja, sitta vaken alltså. Än så länge har jag inte rökt men jag håller på att bli galen så det är lika bra att sova bort suget...... Jobbigt är det. I morgon jobbar jag hela dagen, måtte jag klara röksuget då.

God natt mina söta bloggisar
Sov sött och dröm fina drömmar....


Vet inte....

Det känns som jag ska bli knäpp...... Fan vad jag är röksugen. Nu är jag förbaskat nära till gråten...... Vad fan ska jag göra nu???
Skittråkigt att bara sitta här ju...... Ska nog snart sova..
Jag förbannar den dag jag började röka =(


Moahaha....

Snart sju timmar =D. Röksugen som satan, men hehehe....Jag ska nog visa att jag klarar det. Eller????
 Meeeen...... Jag kom just på en sak. Hur i sjutton gör man när man solar??? Jag kommer ju att ha små rutor överallt =O. Fast plåstrena är genomskinliga...... Är det någon som vet om man kan sola med skiten på?


Uuuuäääääck...



Det vet i fan om jag pallar detta...... Fem timmar utan cigg nu och det är ju faktiskt jätteduktigt. Men fy fan vad jag vill röka nu. Jag tog en rejäl långpromenad innan på över två timmar och fick ont i benen på köpet men jag lyckades låta bli att gå in i affären och handla cigg =) Nu har jag precis varit ner och handlat mat och även nu undvek jag noga ciggaretthyllan.... Men jag får ju erkänna att jag kollat upp öppettider på olika affärer i byn.....Om jag absolut håller på att dö av abstinens ;) Nåväl.... Jag köpte med mig två tidningar hem så nu ska jag sätta mig i soffan en stund och kanske somnar jag från suget.... Tjingeling =)


Jag gör ett försök....


Jaha... Sista ciggen är rökt och första plåstret sitter på plats..... Håll nu alla tummar och tår för mig. Och nej, jag är inte rädd för att säga om jag misslyckas.... Ni lär få reda på det. Men nu ska jag göra mitt allra bästa =)

Skitfanhelvete.....

Så var man hemma igen då. Finns väl inte så mycket att skriva om det...... Blir nog en oerhört trist dag det här. Tror jag ska ta en riktig långpromenad senare.... Bara komma ut. Jag har ännu inte slutat röka men har bara en cigg kvar nu och har inte planerat att köpa nya..... Så vi får väl se hur denna dagen artar sig. Känns egentligen inte riktigt som det är läge för det idag men nu har jag bestämt mig. Känner mig lite lagom nere....... Skit





Lördagmorgon....

God morgon.... Så var det lördag igen och snart är denna jobbnatten till ända. Tror jag ska gå hem och sova sen för jag har inte sovit jättebra. Vaknade med värsta huvudvärken och världens största svullnader under ögonen. Jag känner svullnaden när jag blinkar.... Helt sanslöst. Jag tror här är jättedålig luft.


Bye, bye.....

Hehehe.... Nog märks det att jag varit uttråkad idag. I alla fall om man ser hur många nonsensinlägg jag gjort i bloggen idag =) Men då har ni ju lite att läsa...... För nu drar jag till jobb om en liten stund och det kan hända att det inte blir mer från mig idag.... Isåfall önskar jag er en skön kväll och god natt..... Puss på er alla goa =)


Trött...


Jäklar vad jag blev trött.... Satte mig en stund i soffan och slumrade till. Känns ju inget vidare så nu hoppade jag upp därifrån och tänker försöka piggna till lite innan jag måste dra till jobb. Förbaskat gasig i magen är jag..... Tvi, vad jag avskyr det... Stackars min omgivning ;)

Till Fiffilotta....

Tusen miljoner tack för det underbara armbandet......
Älskar dig till stjärnorna och åter



Slut....


Tack och lov är nu sista julmaten uppäten..... Jäklar vad jag blir gasig i magen ;) hehe..... Känner mig just nu lite uttråkad för nu väntar jag bara ut tiden innan jag ska gå till jobb. Har faktiskt röjt undan också idag så det kan jag inte heller göra. Nåväl..... Kanske det är nåt på TV? Äsch....Där är nog sport nu.

Tänkvärt på annandagen.....


Jodå...

Jag gick en sväng på byn och kikade in rean..... Finns mycket fint men inget som jag direkt behöver. Men jag fick i alla fall tag i ett par marinblåa mjukisbyxor som jag spanade in förra veckan. Idag till halva priset =) En klarblå farfarströja också.... Så nu har jag en svart, en vit, en grå och en blå sådan...De är så jättesköna =) Byxorna och tröjan fick jag för 170 :- . Det tycker jag var bra pris....... Nu sitter jag här och har jätteont i huvudet men har nyss tagit en ibumetin och hoppas att den snart hjälper. Lyssnar på Enya och väntar på kaffet =) Förresten är byxorna skitsköna......


Nu....

Känner att det är dags att sätta fräs på sig själv lite..... Jag ska hoppa in och ta mig en skön dusch nu, sen ska jag nog ge mig ut en sväng....Det är så vackert väder idag med strålande solsken. Kanske tar jag mig en titt på reautbudet men helst ska jag ju inte handla något. Finns egentligen inget jag behöver...... Det är bara habegäret som vill ha hela tiden men tyvärr måste pengarna räcka hela januari. Nä...Duschen nästa =)


Morning....

Wow...... Jag lyckades minsann sova ända till halv nio idag =) Det är ändå en halv timme mer än vanligt.... Man får ju vara tacksam för det lilla.... Så var det då annandag jul och snart är detta året till ända...Skönt. Tycker det ska bli skönt när vardagen drar igång igen. Idag händer det inget speciellt här hemma....Möjligtvis lite städning. Sen ska jag som sagt iväg och jobba ikväll.


Time to sleep...

Fy fasiken vad jag är trött nu.... Sitter uppe alldeles för länge varje kväll. Fick ta en lergigan innan för jag har ätit så mycket att jag fått hjärtklappning.... Då är det bra att ta en tablett så vet jag att jag kan somna. I morgon är en annan dag ;) Hehe.... Och morgondagen betyder jobb för mig. Men inte förrän på kvällen och natten. Kanske, kanske kan jag sova lite längre i morgon.... Är trött på att stiga upp klockan åtta.....
Sov gott alla söta......
Puss


Lite julbilder....

Alla bilder är klickbara för att få större

Julstrumporna var på plats......



Jag var julfin i en klänning jag fyndat för 50 :-



Alla klappar under granen....



Och en massa god mat =)



Jag öppnar min paket från barnen....



Dottern får efterlängtad paket...



Lillkillen öppnar ännu mer efterlängtad paket



Och så stora sonen......



Sist en bild på armbandet jag fick av barnen....
Det som står i mitten är inristat runt hela armbandet
Inte konstigt att jag började gråta.....
Underbara ungar........





En vän.....

Tusen tack till dig Åsa.S för pratstunden på MSN.....
Det var vad jag behövde.




Tänk positivt......


Jo minsann....

Det blev en långpromenad idag för mig....Ibland är det skönt att gå alldeles för sig själv. Tror jag var ute och gick i över en timme.....Sen gick jag direkt till solariet men där var upptaget så jag fick sitta och vänta en stund. Nya rör var där så det tog bra meddetsamma =) Har inte solat på flera veckor nu och det är rätt skönt att ha lite färg i alla fall.
Nu har jag precis ätit lite rester från julmaten och det var ju också gott men hu vad magen känns tung av den maten... Jag vet att jag visst skulle kunna gå upp en del i vikt men det är lika jobbigt för en smal människa när magen putar som det är för en icke mager. Det stör mig jättemycket att jag är mager som en skrika över revbenen och bröstpartiet men att magen putar...Ser ju inte klokt ut.... Tur jag snart ska börja träna för då kan jag lägga på mig ett par kilo och kanske ändå ha ganska platt mage...... För jag kan hålla med om att det ser sjukt ut att vara så mager som jag..... Men hjärnspöken är inte så lätta att göra sig av med.
Nu ska jag ta mitt kaffe med mig in i soffan och bara slappa =) Hoppas ni har en skön juldagskväll.....

Nähädu....

Jag känner mig fortfarande som en julgris....Fullproppad. Så jag tänker minsann gå ut på en stärkande promenad....Tror att jag ska sola också...Var ju ett tag sedan nu. Blek som en fis ;) hehe. Tråkig dag det här......


Sömntutor....

Här sitter jag vid köksbordet i min ensamhet och löser korsord..... Ja, jag kan låta bli datorn en stund ibland ;) Hela familjen sover fortfarande...Sanslöst. Men det är ju skönt med lugn och ro på morgonkvisten om inte annat =)


God morgon...

Det är ju märkligt att jag aldrig kan sova...... Var ju uppe halva natten men ändå vaknar jag åtta. Nu har jag så klart huvudvärk. Kanske kan jag sova en sväng senare idag.
Julafton förflöt lugnt här hemma som vanligt..... Massor av god mat och senare godis. Jag känner mig fortfarande uppstoppad ;) Jag fick några jättefina julklappar så jag måste ju ha varit snäll i år =)  En jättefin tavla med Marilyn Monroe på av min bror och hans sambo, presentkort på massage och världens finaste armband av mina barn....Det var alldeles underbart fint med en kärleksförklaring till mamma inristat i det. Bild kommer senare.... Jag hade i alla fall väldigt nära till tårarna när jag öppnade det......
Nu ska jag minsann ha en kopp kaffe ;)


God natt....

Är väl snart dags att sova kan tänka...... Om det nu går.
 Mycket tankar och ledsenhet just nu.
Hoppas ni haft en fin jul....
Sov gott och dröm fina drömmar...Puss



Jahaja....

Då var man lika fet som julgrisen......



Också är jag jävligt sur på min dator......
Skitmöghelvete........


Snart dax...

Hehehe...Mina barn börjar bli trötta på mig..... Kvart i två är det dags för boken...... Läser den varje år och det är ett måste men grabbarna tycker den är skittrist =) En bok om tomtens resa runt jorden.....På rim. Men visst ska man hålla på traditioner? Hahaha......


Vackert.....

Enya
"Dreams are more precious"



.............




Änglaviskning....

Detta var vad änglarna "sa" till mig idag..... Passar ju fint på julafton......

"Störst av allt är kärleken"


God morgon....


Så var julafton här....... Och ännu har inte julkänslan infunnit sig. Det är ju märkligt...... Nu väntar jag bara på att barnen ska vakna så de får öppna sina strumppaket. Trots att jag har tonårsbarn så älskar jag att se dem när de upptäcker strumporna på morgonen och går in i soffan med morgonsömniga ögon för att med spänning öppna sina paket.... Jag tror bannemej att jag kommer att smyga hem till dem mitt i natten när de flyttat hemifrån bara för att de ska kunna fortsätta få strumppaket =). Det bästa med julen....Det som faktiskt kan ge mig lite julkänsla är ju att se barnen öppna sina paket..... Min dotter är 19 år och hon vill absolut aldrig sluta med strumporna =).

Jag önskar er en underbar julafton mina vänner.....


Till er alla.....

Hoppas ni får en kanonfin jul.......
Med massa klappar och god mat...
Puss och kram


Snart julafton....

Just det... Det blev inget jobb för mig idag. Så var det med den skinkan som jag griljerade i förtid..... Jaja, nu slipper jag ju det ikväll.... Så nu kan jag snart inta soffan för att slappa. Känner mig rastlös i kväll och rent av lite ledsen..... Så kan det vara ibland. Hoppas bara att det inte känns så i morgon för då blir jag ju inget rolig.... Undrar om jag inte ska hugga in på en skinkmacka snart. Kanske........


Brrr....

Hualigen...Lika kall idag som igår är jag. Har rantat runt i Lund i timmar men nu är jag klar...Tror jag =) Nu ska jag koka fläsk och slå in julklappar tänkte jag.......Sen lugn och ro.


Lilla julafton....

God morgon så här dan före dan...... Nä, jag har inte sovit så här länge idag....Har haft lite att göra och så har jag pratat i telefon. Idag är det slutspurten och jag måste åka till Lund för att fixa sista klapparna. Känns inte alltför betungande eftersom jag vet vad jag ska ha =) Sen måste jag till apoteket för att handla min julklapp till mig själv... vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på det..... jag har ju bestämt att jag ska sluta röka på torsdag =O Så det är nikotinplåster jag ska köpa...... Det känns livsfarligt att berätta det här i bloggen för det är ju lite pinsamt om jag inte klarar det. Som det känns nu så är det ett vanskligt företag...... Jag är uppe i nästan två paket cigg om dan och röker för att jag är orolig och rastlös. Men, men....Jag ska i alla fall försöka och jag vet att ingen retas med mig om jag inte klarar det. Tänk så mycket pengar jag sparar om jag lyckas =)


Stör mig....

Men åh att jag inte lär mig..... Jag ska sluta köpa färdigkokad skinka. Ren lathet som är anledningen till att jag gör det. Men nu är jag irriterad. Jag är fettälskare........ Jag vill ha en tjock fettrand på skinkan helt enkelt för att det är gott men de har ju för fan skurit av så gott som allt fett på skinkhelvetet......Skit också. Då är det ju ingen julaskinka.......
Hehehe....Nu sitter ni säkert och förfasar er.....Hur kan man älska fett??? Ja, jag gör det =)


Men åh....

Jag tycker inte om julen..... Det var likadant förra julen. Alla är så upptagna med sina liv så det uppdateras inte i blogglandia. Jag som inte är speciellt mycket för att fixa och trixa har ju som vanligt all tid i världen att sitta vid datorn. Jaja, visserligen har jag inte skrivit mycket idag men det beror på bloggtorka =)
Stora sonen har sovit hos en kompis i två dagar nu...Han kom hem för en stund sedan och redan är en annan kompis här och ska sova hos oss i natt.... Det är kul att han har någon att umgås med, blir lite mindre datorspelande då =) Så i natt är vardagsrummet ockuperat av två stora tonårsgrabbar..... Bara hoppas de kan hålla sig lugna så det går att sova här hemma.......
Nu ska jag nog kila ut i köket och griljera min färdigkokade julaskinka =)


Fast bara på låtsas ;)
hehehe......


Fy vad jag fryser...

Precis hemkommen från en tur i Hässleholm...... Det blåser så mycket och så kallt att det känns som jag är en isbit nu. Har varit hemma över 20 minuter men fortfarande fryser jag ända inifrån......Fy vad jobbigt. Sitter här nu och får värme från min goa rosa filt och datorn.. Ska snart iväg ut igen för att handla julamaten....Brrrr, jag vill inte.
Har i alla fall fått tag i de flesta julklapparna och har bara någon kvar. Måste fara till Lund i morgon för att fixa det. Ska bli skönt när det är klart.


Dan före dan före dopparedan....


God morgon...... Idag fick jag minsann sovmorgon =) Nu har jag tre dagar på rad vaknat runt åtta alldeles av mig själv fast jag har sovmorgon så det är väl den tiden min kropp tycker den fått tillräckligt med sömn =) Idag är det fina vädret ett minne blott.... Grått och trist igen. Denna dagen ska tillbringas med att fixa lite inköp inför julen och kanske fixa några julklappar till barnen mina. Men först en kopp kaffe.....Eller flera ;)

Jag blir galen...

Kan undra om hela jullovet ska vara som nu.... Jag har en son bredvid mig i soffan som hela tiden gör något som låter.... Ett tag lekte han med en PET-flaska.....Sen var det en soffkudde som for rundor här..... Just nu är det nycklar som han skramlar med. Exakt likadant var det i går kväll..... Jag säger till honom och tre sekunder senare är det igång igen....
JAG BLIR GALEN....;) Och vet ni..... Han är 15 år..... hehe......



Ja...Det är som att ha Crazy Frog här hemma.....


Kväll......

Jag har skrivit lite nytt i låsta bloggen för den som är intresserad......


Slut på lugnet....

Då var det slut med ensamhet här hemma..... Eftermiddagen har jag i alla fall tillbringat i lugn och ro. Tittat lite på TV, surfat och sovit...Hehe, jag vaknade av min egen snarkning =) Jag mår något bättre nu men är trött som attan. Har precis ätit lite ostpaj och kalkonkött som var kvar sen igår men jag började nog må illa igen nu känns det som. Fy fasiken vad jag avskyr att må illa. Vill inte över huvut taget spy....Det är det värsta jag vet. Men jag är rätt bra på att hålla det inne...... Just nu känner jag mest för att gå och sova så det kan bli i morgon.....Då är jag ledig så det finns tid att fixa och trixa inför jul....Ska väl fixa julmaten med kan tänka.


Ensam hemma...

Det blev att jag stannar hemma idag.... Fy vad jag mår pyton. Antingen är det magkatarr och spänningar som gör att jag mår illa och har ont i huvudet eller så är det något konstigt virus som jag fått.... Men det kan spela noll roll för skit mår jag hur som haver... Inte blir det bättre av att en viss människa blev skitsur för att jag inte skulle med. Dumidiot......
Nu ska jag bädda ner mig i soffan.....


Just det ja...


Kom på att jag ska jobba natten till julafton..... Det var jag själv som erbjöd mig det för att en kollega behöver vara ledig. Det gör mig inget för jag är ju hemma innan mina barn vaknar på julafton. Däremot kom jag på en sak som blir lite fel... Julskinkan =O Den brukar jag ju fixa på lilla julafton på kvällen..... Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta den i morgon kväll eller om jag ska överlåta det till maken....Nej, jag gör den i morgon =) Jag är ju bäst....hehe

Och nu fick jag solen mitt i ansiktet =) Fint väder minsann......

Några bilder....

Måste få visa klänningen jag köpte till min nya lilla brorsdotter..... Min yngsta son var alldeles förundrad över hur liten den var.... Att han inte ens kunde ha den på huvudet =) hehe......



Sen en bild på vår julagran..... Bilden har dottern tagit i går kväll.....


God morgon....

Nu är det söndag och minsann ser det ut som att vi kan få fint väder idag...Efter alla gråvädersdagar =) Själv är jag väl inte i bästa form..... Jag är dålig i magen och känner mig illamående och som vanligt ligger huvudvärken på plats =/ Tror jag har gått och fått en släng magkatarr..... Vi ska på kalas idag men frågan är ju om jag inte ska låta familjen åka själv....Fast jag har inte bestämt mig än. Får se hur jag mår om någon timme.


Hualigen....

Har sovit en stund i soffan...... Är dödens trött tydligen. När jag vaknade stod godisskålen på bordet och så klart skulle jag dyka ner i den. Usch vad jag blev mätt av all choklad jag stoppat i mig nu. Har fortfarande ont i huvudet och ska nog lägga mig i soffan igen. Kul lördagskväll ;)


Granen klädd...

Nu är granen klädd och det ligger lite klappar under den =) Jodå... Lillkillen fick hjälpa till men så klart skulle mamma fram och rätta till lite. Det är viktigt för mig med det estetiska ;)
Jag försöker men klarar inte riktigt av om kulorna hänger för nära varandra...Måste vara ett visst mellanrum =) Ja, jag är knasig...Har aldrig påstått annat......
Nu har precis mamma åkt hem till sitt och det är dags för mig att tänka på mat.... Har förbenat ont i huvudet idag igen. Känner att jag är hungrig nu..... Så det får bli något enkelt till mat. Bilder på granen kommer senare =)


Off we go...

Nä.... Nu ska jag klä på mig och kila ut på byn en stund. Måste få klart det sista innan lilla mamma kommer i eftermiddag =) Bara jag inte glömmer att handla kaffe......Finns nästan inget kvar ju ;) Jäklar vad jag pimplar kaffe....Tror det var tre dagar sen jag köpte nytt =O hehe


Piggmedel....

Jag har börjat ta rosenrot...... Har tagit det i tre dagar nu så jag väntar på effekten =) Ska ju öka ork och sänka stressnivån i kroppen....  Det ska även ge bättre koncentration och jag läste nånstans att den ska kunna minska ångest. Låter kanske för bra för att vara sant? Jag vet att jag provade för en del år sedan men då glömde jag att ta dem regelbundet så det var kanske därför jag inte märkte något. Tjejen i hälsokostaffären sa i alla fall att på henne hade de en mycket uppiggande effekt och fick henne att städa =O Hehe...Kanske inte hade skadat att få den effekten ;)


God morgon......

Lördag och fyra dagar kvar till jul och fortfarande lyser julstämningen med sin frånvaro....... Idag ska jag ge mig ut på jakt efter ännu en julklapp och sen kommer min mamma på besök i eftermiddag. Antagligen kommer jag att klä granen idag med. Tror jag ska låta lillkillen göra det för han vill så gärna. Brukar vara mitt jobb annars eftersom jag är så noga med hur det ser ut ;) Men i år ska jag nog släppa den kontrollen.....Kan nog bara vara bra för mitt kontrollbehov.


Mätt och trött.....

En enda klapp kvar förutom till mina egna barn. Men de är det ju ingen brådska med, är ju inte julafton förrän på onsdag =). Det var riktigt skönt att gå i affärerna idag...... Nästan inget folk alls ju.
Nu sitter jag i alla fall i soffan och det är dags att koppla av lite. Har ätit pommes, skinkschnitzel och beasås och det var gott...... Men jag blev så trött och mätt. Jag fick förresten ett MMS av min lilla söta brorsdotter...... Jättesöt =)


Dags igen...


Jaha.... Då har jag fått mig en kopp kaffe. Tror jag ska ha en till sen är det dags att ge sig ut i trängseln igen =) Måste ju handla färdigt för i morgon är det byte av klappar med släkten från Malmö. Men tre klappar av åtta har jag fått tag på och jag har lite pejl på vad jag ska ha...Tror jag ;)
Jag måste bara få säga att jag känner mig glad och nästan lycklig idag..... Vet inte riktigt varför men det känns som om saker går i min väg och att jag egentligen har en jäkla tur med mitt liv trots att jag är så strulig.......
 I am happy =)

Änglarna viskar.....




"Lev ingen annans dröm än din egen."




Jag é faster....=)


För mindre än en timme sen blev min lillebror pappa och jag tycker det är så kul...... Stort grattis till de stolta föräldrarna....En liten flicka blev det och gissa om hon ska få fina kläder av faster A...... Har redan handlat värsta söta klänningen och måste ner igen och ha mer =)

En timme...

Jodå... Jag somnade i soffan medan jag lyssnade på Enya...... Men efter en timme ringde telefonhelvetet och väckte mig =( Eftersom det inte var någon kul som ringde så blev jag bara irriterad. Jag vände mig om i soffan och sov en halv timme till =) Sen ringde det igen när jag hade vaknat och det var trevligare...... Jag är så seg och bara tanken på att fara ut och trängas med galna människor idag gör mig rädd..... Hoppas en skön dusch kan pigga upp mig nu =)


Hemma...

Nu är jag hemma igen och snart har andra sonen kommit iväg.... Själv mår jag skit. Jag borde egentligen inte sova för jag har att göra men frågan är om jag inte ska göra det en stund ändå. Jag mår illa och det känns snurrigt i huvudet på mig. Varm som en ugn är jag också....eller här är varmt hemma vilket gör mig varm. Tycker inte om att må så här.


Morning....

Redan fredag igen.... Var blir dagarna av? Nu sitter jag på jobb och ska alldeles snart sätta lite fräs här så jag kan komma hem sen.... Idag ska denna damen försöka inhandla lite julklappar. Fem dagar kvar till julafton och inte en enda julklapp är inhandlad. Det som är skönt är att jag inte känner mig speciellt stressad över det. Men sen å andra sidan har jag noll och ingen julkänsla...... Mycket märkligt.
Nä.....Dax att jobba =)


...........


Blablabla......

Snart dags att hämta tvätten.... Hoppas det hunnit torka =/ Morgonen har varit ganska hektisk.....Vet inte var tiden blivit av. Pratat en stund med lilla mamma har jag visserligen hunnit med =) Duschat och fixat till mig själv med så klart...Redo för jobb. Tänkte jag skulle hinna ner i hälsokostbutiken också och kika efter en sak...... Piggmedel ;) Kan behövas så här i vintertid...... Nåväl....Som vanligt får ni stå ut med mitt nonsens ;) hehe..... Fast jag tvingar ingen...


Snacka förvirrad...

Jäkla tur att vi bara har lite tvätt idag för hät sitter jag i godan ro och glömmer av tvätten..... Skulle ju varit ner vid åttatiden och hängt upp och satt på ny maskin..... Vad har jag i skallen???
Mot tvättstugan......


Nattliga skrik...

I natt precis innan jag skulle lägga mig hörde jag ett avgrundsskrik......Jäklar vad högt han skrek min yngsta son =) Sen hörde jag att han pratade också men jag var för långt ifrån för att höra vad han sa.... Hehe, det var lite chockartat att höra det skriket..... Men sen å andra sidan är vi ganska vana vid hans konstigheter. Han pratar ofta i sömnen....Men visst hade det varit roligt att veta vad han drömde som gjorde att han skrek så.....


Morning...

Sitter här och försöker finputsa en ritning till ett pepparkakshus..... Lillkillen ska baka i skolan idag och hans lag brukar vinna på att använda mina ritningar =) Men i år tryter fantasin tyvärr.... Men de är väldigt engagerade i det så de kan ju faktiskt vinna bara därför....
Annars då? Jo då....allt är bara bra och denna damen ska idag jobba natten..... Tvätta lite nu på morgonen också men annars inget =)


Sleeping time maybee?

Om en stund är det dags att sova känner jag.
God natt sötnosar......
Dröm fina drömmar =)
Puss



Snart mat...

Känns som att det är dags att börja på maten...... Börjar kännas lite hungrigt i lilla magen =) Idag vankas det ris och korv stroganoff.... Som vanligt tittar den lata husfrun fram och använder mix ;) Man får ju inte vara helt dum.....Det är faktiskt gott. Mot spisen kvinna....hehe


Tillfreds.....

Just nu känner jag mig ganska nöjd med tillvaron.... Jag har duschat och jag har handlat och när jag kom hem och satte mig i soffan så kände jag mig bara så nöjd med att bara sitta...... Ibland blir jag ju lite rastlös av det men det känns riktigt bra nu. Har haft en bra dag på det stora hela......


Bra till slut....

Efter att grabbarna kommit iväg idag la jag mig och sov en stund till.....Jag var nästan svimfärdig då. Sov kanske 45 minuter och det var välbehövligt. När jag vaknade kändes det bättre och jag har haft en fin förmiddag =)
Nu har jag precis väckt en ledig dotter...Slarvmamman glömde väcka henne tio som hon ville men jag tror hon var rätt nöjd ändå ;) Nu har vi precis beställt studentmössa till henne....490 kronor =O Är det klokt...för en mössa.... Jaja, det kan hon ju vara värd......Min älskling.
Snart ska jag in i duschen en vända och sen får jag väl utnyttja dagen på något vis. Är ett par saker jag behöver fixa. Men först nykokt kaffe =)



Inget bra....


Idag blev det ingen bra morgon...... Jag har huvudvärk och ont i magen och båda grabbarna strular. Jäkla skit alltså. Börjar bli trött på att vakna med denna förbenade skallebank varje dag nu......
Gnäll, gnäll, gnäll.......

Mitt i veckan...

Morning sötnosar...... Det är onsdag och jag är ledig. Det känns ju skönt =) Har inget inplanerat men kanske skulle man kila ner till solarieholmarna. Har varit lite dåligt med det sista tiden och jag har blivit lite blekfis igen ;)


Faaaan.....

Jo men tjena att jag kan sova......
Skithelvete

Ska försöka....

...... sova nu. Vet inte om det går förstås.....Fick ångestkänning precis. Men, men.....Sånt är livet. Hoppas ni får sova gott i natt mina söta vänner....Puss


Nytt.....

..... I den låsta

Dödens trött....



Fy fasiken vad jag är tröööött.....
Sovit en stund i soffan men åh,
jag känner mig mer död än levande.
 Det är så jobbigt.....



Min mage...


Hehehe.... Min mage är verkligen helt knäpp just nu =) Idag satt vi och fikade på jobb och jag dristade mig att ta tre pepparkakor..... Då fick min mage fnatt och bullrade så det hördes i hela rummet. Nästan värre än morgonens jordbävning ;). Jäklar vad vi garvade....... Helt otroligt att det kan bullra så för några pepparkakor =) Den kanske blev glad och ville ha fler.....hehe

Fuskpizza....

Nu står pizzan i ugnen och gonar till sig.... Ja idag blir det fuskpizza......Jag använder färdigt bröd och lägger på lite gott där =) Smart va? Idag har jag fräst köttfärs med krydda och sen tar jag tomatsås på brödet...Köttfärs över det och sen svamp, lök, någon klick creme fraice och sist ost....Det är verkligen supergott. Just nu är jag hungrig som en varg och vill att det ska skynda sig =)


Jubbedax.....

Ja, vi säger jubb i skaune ;) Det är alltså dags att göra sitt dagsverke nu...och ett par timmar framåt. Jag är åter i kväll någon gång..... Puss mina söta vänner =)



Chockad.....


Jag trodde att jag skulle ha ett viktigt samtal idag och var beredd på det..... Men jag fick en chock och jag blev gråtfärdig. Det var ängeln som kom..... Ängeln som hjälpte oss förra året när vi var i kris och som fortsätter hjälpa oss. Han ville lämna en julklapp till mig...bara till mig. Jag fick en flaska Chardonnay och ett kuvert med 1000 kronor.... Kan ni fatta att det finns sådana änglar? Han sa också ett par ord om det som händer i mitt liv just nu och han fortsätter hjälpa oss..... Jag är förundrad över att det finns sådana änglar som vandrar omkring på vår jord........ Och att jag mött dem.


Lite tänkvärt....


Jahaja.....

Så gick den förmiddagen i en rasande fart..... Måste ju säga att det var ganska spännande med jordskalvet =) Fast det var läskigt precis när det hände. Lite dramatik i vardagen om inte annat ;)
Har precis flängt runt här hemma och plockat med smågrejer som ligger framme för tydligen kommer det hit en människa om någon timme som ska prata viktiga saker....Då får man väl ha det något prydligt runt sig =). Så det är väl bäst att denna damen tar en tur in i duschen nu så jag är redo....Just nu står håret på ända så jag ser bannemej inte klok ut...hehe.


Skakningar....


God morgon där ute i landet..... Satt precis på balkongen för dagens första cigg. Då börjar hela jäkla balkongen skaka...... Fy fan vad jag blev rädd....
Med ciggen i högsta hugg sprang jag in men här skakade det med ju =O Det var riktigt läskigt. Sen läser jag i
Skånskan att det tydligen skakat i stora delar av Skåne...... Maj Gadd.......Jordbävning?

Jag skakar ju fortfarande av rädsla.......20 minuter efteråt


uppdaterat .07:28
Tydligen låg det på 4,7 på richterskalan.......



Sängen kallar....

Om en stund tänker jag stoppa ner mig under täcket
och försöka få lite sömn......
Önskar er en god natt mina vänner.....Sov sött


Ännu mer vill ha.....

Jag har länge varit emot platt -TV......
Men hallå, nu finns det rosa...
Det vill jag ha.....

Titta bara så jäkla läckert......


Mätt....


Så var man hemma igen..... Jäkla kallt det är ute idag. Inte så kallt i grader kanske men hu vad det blåst och varit fuktigt.... Men nu är jag som sagt inne i värmen igen =) Har precis ätit och fy vad mätt jag blev.... Inte så konstigt kanske eftersom jag envisas med att alltid ha creme fraice i maten =) Gjorde bara makaroner och till det hade jag en sås gjord av kyckling, creme fraice och kryddor. Jättegott var det men som sagt mättande.
Nu är det så klart kaffedax =D. Blev faktiskt inget kaffe på jobb idag så nu ska det bli gott. Annars händer väl inget speciellt här hemma. Är bara jag och stora sonen hemma så det är lugnt och skönt här =)

Tiden den går...

Jo då.... Jag fick faktiskt röjt undan här hemma =) Ibland kan minsann denna damen också...hehe. Har hunnit duscha och stryka också. Nu är det snart dags att kila till jobb antar jag.
Har haft ett bra samtal med stora sonens lärare också och hon är verkligen superbra och ser honom för vad han är och tycker han är jättetrevlig =) Det värmer ett mammahjärta.


Enya....

Några vackra låtar med Enya som jag har i min dator.....

"Last time by moonlight"

 


"One toysoldier"




"The spirit of the christmas past"



För övrigt är det uppdaterat i den låsta.....


Nä minsann....

Om man skulle sätta lite fräs på sig själv..... Det är så oerhört deprimerande väder idag så jag känner mest för att bädda ner mig igen. Det är så mörkgrått ute att det känns som det är kväll ju. Men jag har en del att göra här hemma. Så på med musiken och sätt lite fart =)


Vet vad jag avskyr....


När jag sitter i lugn och ro
 och hjärtat helt plötsligt slår dubbelslag....
Tvi


Redan måndag...

Morning..... Ny vecka igen, tycker det rusar fort på nu. Hehe, rusar ju jättefort och snart är det jul och denna damen har noll och ingen julkänsla..... Inte en endaste julklapp har jag köpt =/ Men inte känner jag mig stressad för det heller..... Men, men....en dag i taget och än är det bara idag =) Jobb i eftermiddag som vanligt en måndag.


Natten är här...

Blev visst sent idag igen....
Men det har varit en tuff kväll så jag behövde väl sitta uppe.
 Nu ska jag i alla fall hoppa in under mitt täcke......

 God natt mina vänner sov gott =)


Men åh.....

Nu lägger jag mig på golvet och skriker.......
VILL HA.......

Kolla bara....den är såååå jag


Det var gott....

Har faktiskt inte druckit kaffe sen i morse.....=O
Men nu tog jag en kopp efter maten och jäklar vad gott det var =)
hehehe.....


Tyck synd om mig....

Fy vad jag är kass..... Har sovit lite i soffan idag och vaknade innan med hjärtklappning och illamående. Jag mår riktigt skit och var nyss ute och gick en kort sväng för jag trodde det skulle hjälpa med frisk luft. Visserligen blev jag avkyld men inte känner jag mig bättre..... Tyck synd om mig ;)


Idioti.....

Borttaget........

Okristlig tid....

Ha....Jag lyckades komma upp i tid =) Men hu vad trött jag är och vilken huvudvärk jag har...... Det värker som attan uppe på högerörat också....Undrar om jag legat med det dubbelvikt eller nåt ;)
Nu ska jag ha en kopp kaffe och sen startar jobb...... Återkommer senare.


Nu är det kväller....

Har haft en lång arbetsdag med mycket frisk kall luft och långa promenader. Nu tittas det på Harry Potter här men jag vågar inte sätta mig i soffan.... Höll på att somna för en stund sedan =) Jag är dödens trött. Tanken på att jag måste upp senast halv sex i morgon bitti gör mig yr =/ Hehe.... Fast jag kan ju sova bort söndagen..... Skönt =)


Jobbedax...

Nu är det dags att dra iväg till jobb.....
Ha det bäst


.......


Lucia...

Önskar er alla en fin luciadag =)
Ät många lussebullar....


Skitnatt....


God morgon..... Fy fan vad jag har ont i huvudet. Har haft en riktigt vidrig natt så det är ju inte konstigt. Det sitter i bakhuvudet och det är en värk som inte är av denna värld. Inga värktabletter har jag heller. Lycka till att jobba idag säger jag. Men det ska bli riktigt skönt att jobba på ett sätt och framförallt att få sova där......

Yeeeees


Jaha...

Så fastnade denna damen på youtube igen =) Och nu blev jag så himla sugen på att se Titanic igen... Får väl plocka fram den ur gömmorna och se den på söndag eller nåt =)

Celine Dion
"My heart will go on"


Ingen tvekan...



Kevin äger......

Enligt mig var han klart bäst ikväll.
Alice är duktig men känns platt....


Fredagskväll....

Jäkla trist kväll detta blev. Alla barnen är ute på vift så här sitter jag....... Har i alla fall ätit två vårrullar och det var gott. Nu sitter jag i soffan med mitt kaffe...hehe, vad annars ;) Väntar på att idol ska börja.

Heja Kevin.....



Superhungrig....


Wääää.... jag fick ett supersug i magen.....Den ville ha mat. Så nu har jag stoppat i mig två små bitar hönökaka med mjukost på.... Än så länge protesterar inte magen i alla fall... Den brukar inte gilla vitt bröd. Så nu har jag ätit för mycket idag ;) hehe...Bara skojar. Blir väl kvällsmat med sen antar jag....... Men inte så mycket.
Fast ska sanningen fram så kan det vara så att min svaghet och huvudvärk senaste dagarna beror på näringsbrist..... Jag har ju jättesvårt för att äta och får oftast tvinga i mig något för sakens skull..... Så att jag blev så hungrig kom som en överraskning.

Jäkla dag....

Känner mig halvdöd idag..... Har knappt ork att gå mellan vardagsrum och kök ju. Det är nog en sak jag måste ta tag i nu som jag glömt....
Mina jäkla B-12 injektioner. Det känns nämligen ungefär som då jag blev sjuk första gången fast då var jag ju ännu sämre. Men själva trötthetskänslan och mattheten är densamma. Den gången hade jag ett blodvärde på 50 och var väl i det närmsta död ;) Jaja....jag ska kila iväg till vårdcentralen på måndag...idag är det för sent.
Jag får helt enkelt ligga i soffan och slöa hela dagen......Hoppas bara jag mår lite bättre i morgon för då jobbar jag heeela långa dagen och natten..... Får väl proppa i mig en bunke B-12 tabletter och hoppas på det bästa =)


Inget bra...

Usch vad jag blev trött..... Jättetrött. Och jag fick hjärtklappning och känner mig yr. Tror det är läge att inta soffan.... kanske sova en stund?


Förresten....

...Det snöar 


Morning


God morgon..... Oj, nu fick jag visst tänka till igen för att komma på vilken dag det är =O Snacka virrig...... Jag undrar om det är något fel på mig..... Nu vaknade jag med huvudvärk igen och jag var alldeles genomsvettig....Fy vad jag avskyr att vakna så svettig....Blir ju alldeles kall när jag stiger upp.
Annars har jag ju ännu en ledig dag framför mig och tror jag ska göra inget precis som igår =) Tyckte det kändes ganska bra.....

Hmmm....


Jag är fortfarande på gott humör... Känner mig nästan glad ju =) Konstigt med tanke på att jag just nu har en förbaskad huvudvärk. Jäklar vad jag ska spänna mig då =/. Men jag har haft en bra kväll och ett par givande samtal till med lilla sonen.... Han är en klok grabb och han fick sin gamla mamma att tänka till vad stress och oro kan göra med en. Nu ska jag bli en gladare mamma =) Bra va?
Tror snart jag ska sova.....Bättre att sova bort skallebanken =)

Goder afton...

Nu är maten uppäten och kaffet upphällt =) Sitter och njuter av mitt kaffe nu...... Idag letade jag fram lite rester som jag lagade till. Potatismos, korv, pommes och schnitzel bjöd jag på..... det var gott men mättande. 
Just nu har jag en väldigt trevlig son hos mig =) Det är lillkillen som diskuterar lite och det känns bra. Han t.o.m. pratar lite om sin brors funktionshinder och att det måste vara jobbigt att ha...det har han aldrig erkänt förr..... Sen frågade han vem av de tre syskonen som ärvt klokheten eftersom han ärvt skönheten och musklerna =) Hahaha... Jag sa att skönheten hade han fått av mig och det stämmer ju eftersom han är lik mig =). Men han tyckte inte han ärvt musklerna av pappa....hehe, han tycker han har större och bättre muskler än honom ;)
Han är allt bra go ibland min minsting =) Nu försvann han med ett glas O´boy...... Och kvar sitter jag...Ska dra mig ut på balkongen och förgifta mig lite ;)


Röjt....



Nu har jag varit duktig och röjt undan i köket... Bättre sent än aldrig ;) Med lite julmusik och egen sång går det ju som en dans....Känner mig på mycket bättre humör nu =)
Men det beror ju också på ett stärkande telefonsamtal =)
Det är bra med vänner.......

Förresten..... Jag lovar er, det är inte mitt kök på bilden =)

Änglarna.....


"Änglarna vill uppmärksamma dig på att du själv har valet att bygga upp och leva ditt liv i en positiv anda genom att se över dina tankar och tankemönster. Fyll din vardag med positiva tankar och handlingar så kommer ditt liv likaså att byggas upp och genera positivt, som kärlek, lycka och glädje. Du själv har valet när du väl är medveten om dina tankar. Tänk positivt!"



Hejsan svejsan...



Vill bara tacka för de fina utmärkelserna jag fått =)
Det gör mig så glad och rörd.......
Jag återkommer om det senare.
Har inte ork just nu......
Men stort tack =)

Tacket är också för allt stöd och all kärlek jag får från er....
Mina fina bloggvänner....



Skitidiot....

Jag är uslast av uslast..... Vill inte mer och orkar inte mer. Allt jag gör är fel och jag vill inte göra något. Känner bara för att rymma....... Det känns som om jag är proppfylld med något som vill ut men en kork hindrar det...Och snart sprängs jag. Jag klarar inte av att prata med någon om något....... Ändå är där massor att prata om. Ibland undrar jag om jag är dum i huvvet på riktigt.....



Snälla....känn er inte tvingade att kommentera....

Det känns....

.... Som om jag inte orkar något just nu. Är bara sur och tråkig..... Fy fasiken vad jag är tråkig vid väckningen här hemma....Jag blir gråtfärdig. Bara skriker åt lillkillen gör jag.... Orkar inte....
Jag har kört huvudet i väggen nu.....I racerfart.


Wake up time.....

God morgon.... Verkar som att jag har huvudvärk ännu en dag. Tror det är spänningar.... Men idag är jag ledig i alla fall....Ska inte göra ett skapandes dugg....Känner inte för det helt enkelt.


Natti natt......

Nu går jag och lägger mig....
God natt söta ni
Sov gott....


Ojsan hoppsan....

Fy vad jag är tröööött..... La mig ner i soffan en stund och innan jag visste ordet av så sov jag visst. Har fortfarande en dunkande huvudvärk och mina stackars smalben krampar..... Fy fan vad det gör ont. Hur i helskotta får man kramp i smalbenen? Jag mår helt enkelt skit =(


Risengröt....


Idag har jag ätit en riktigt smarrig kvällsmat =) Tomtegröt......Mmm, vad gott det är. Så nu är jag mätt....Övermätt. Åt nog lite för mycket tror jag.....
Annars har dagen varit lugn...Jaja, jag har ju mått skit men det var lugnt på jobb och det är ju skönt när man har huvudvärk. Ska snart sätta mig i soffan och dega.....Men först fixa lite läxa med lillkillen.

På jobb....

Nu sitter jag på jobb...Kom lite tidigare idag.... Ska ha ett besök kl. två och vill vara förberedd...
Jag känner mig absolut inte på topp idag. Dundrande huvudvärk som inte vill ge med sig trots ibumetin. Jag är yr och svimfärdig och små svarta prickar dansar i ögonen på mig..... Ingen hit alls att jobba kan jag säga. Sen gör det inte saken bättre att jag är så förbaskat nere idag..... Men, det är väl smällar man får ta här i livet ;)

Humörskiftningar...


Hu, vad jobbigt det är att vara i obalans.....
Ena sekunden storgråter jag och nästa blir jag glad över något.....
Jag vill bara ha lugn och ro......


Dagens änglaviskning...


"Än sker det mirakel, det är bara en tanke och ett öppet sinne/hjärta som behövs, ingenting är omöjligt."



Och ändå sitter man där igen....

....Ja, på balkongen alltså, med ciggen i högsta hugg. Fattar inte varför jag är så dum egentligen. Men jag är helt inställd på att sluta röka men inte exakt just nu. Jag har ett par grejer att ta itu med först som gör mig nervös och är jag nervös behöver jag ciggen...Men jag ska köpa mig själv en bra julklapp.....Nikotinplåster =) Jag tänkte försöka med det först...... Så inom ett par veckor är det slut med skiten =) Vet ni...Jag röker så mycket nu att det kostar mig nästan 2000 kronor i månaden =O Jo, det är sant.... Konstigt man är fattig.....
Nä...Nu måste jag äta =)


Jävla skit....


Det är nog läge för mig att fundera på det där med att sluta röka... Allt oftare får jag svårt att andas. Just nu är det så.... Det känns tungt att andas helt enkelt och jag tror det är rökningen som gör det.... Jäkla skitjobbigt är det. Och denna jävla huvudvärk....Jag blir galen.

È de onsdag?

God morgon..... Ja, här råder förvirring och värsta skallebanken. Fick fundera en bra stund innan jag kom på vilken dag det är. Fy fasiken för att vakna med sådan huvudvärk jag har nu. Känns som att sitta fast i ett skruvstäd. Men jag kom i alla fall upp idag =) Det är ju något att glädjas åt.....


Jag tror bestämt.....

.....att det snart är dags att sova...
Börjar känna mig trött och har ingen lust att försova mig en dag till...
God natt sötnötter...Sov gott =)
Puss....


Ben...


Det är en sak jag tänkt på... Om jag står framför spegeln i kjol och svarta leggins så ser mina ben nästan magra ut. Men om jag sen tar ett foto i samma mundering så ser mina ben ut som tjocka korvar.....
Är det spegeln eller kameran som ljuger????



Almost home alone....


Hemma efter en dag på jobbet.... Har varit lugnt. Nu har jag precis satt i mig en micromat....Lasagne blev det. Nu är det så klart kaffe som gäller =)
Inga barn syns till här hemma.... Visst är det underbart när man vet var de är och när de kommer? Ingen mobil har det vett att ta med sig heller =) Jaja, de lär väl dyka upp...... Kvällen bjuder på absolut ingenting..... Bara en styck tjurskalle ;)

Jobbedax....

Oj vad denna förmiddagen rusade från mig. Hann nätt och jämt ner och handla mat till familjen.... Jag jobbar ju kväll så det är väl bäst att jag fixar och trixar....som vanligt =)
Nu måste jag rusa..... Tjingeling =)

Anna-dagen....





Ett stort grattis till alla Annor där ute......
Men allra största grattiset till min alldeles egen Anna.....
 Min älskade dotter, det är din dag i dag.....
Love you


Börjar bli van...

Hmmm....Där stack han och smällde igen dörren. ja, lillkillen alltså. Dumma jäkla mamma som inte låter honom ta med bästa hårvaxet. Men det är mitt och bara mitt....Alltid ska mamma offra sig va! Nä, jäkla trött är jag på att alltid komma i sista hand...... Mamma, ha hon behöver väl inte se bra ut...Är ju bara gamla mamma!!!
Och smällande dörrar börjar jag bli van vid......

Jaha ja.....

God morgon....Idag försov jag mig.. Jättekul. Känner mig som en överkörd råtta eller nåt. Inte kul att behöva stressa upp och väcka grabbarna det första jag gör. Jag behöver min timme med kaffe för mig själv.....Tvi.
Tisdag i alla fall.....Innebär jobb för mig, kvällsjobb.....


Sleepy.....

Ännu en sen kväll....
Men nu väntar sängen på mig =)
God natt goingar...
dröm fina drömmar


Såssleven....



Johan bjöd hem sin mor på middag. Johan, som studerade, delade lägenhet med ett par studiekamrater, Per och Anna.

Johans mor kunde inte undvika att se att Anna var väldigt söt och fin. Johan såg direkt vad hans mor tänkte och sa direkt:
- Jag vet vad du tänker, mamma. Men vi delar bara lägenhet. Du behöver inte oroa dig.

Efter en vecka så kom Anna in till Johan med en bekymrad min:
- Johan. Har du sett min såsslev i silver? Jag har inte sett den sedan din mamma var här och hälsade på.
- Oj då, sa Johan, jag ska skriva ett brev och fråga henne om det.

Johan ville ju inte stöta sig alltför mycket med sin mor utan skrev mycket inlindat:
- ...jag säger inte att du har stulit den, men inte heller att du inte gjort det. Men faktum är att vi inte sett till såssleven sedan du var här.

Johans mor svarade på brevet lika inlindat:
- ...jag säger inte att du och Anna delar säng, men inte heller att ni inte gör det. Faktum kvarstår dock: Hade Anna sovit i sin egen säng så hade hon hittat sleven för längesen...


Till sist....

.....hamnade jag då i soffan ändå. Satt kvar i köket en stund med datorn efter maten men nu pallade inte benen mer... Det är som om de svullnar upp jättemycket när jag sitter med dem neråt.... Fast de är inte svullna...bara känns så. Behövde lägga upp dem en stund nu. Nu är det inte länge till CSI börjar...Får väl se om jag får titta på det här inne...Annars smyger jag in i sonens rum =) Sitter nu med kvällens sista kopp kaffe....Smakar egentligen inte så jättebra idag...Magen har tagit lite stryk...... Har blivit lite för många cigg och för mycket kaffe sista tiden. Nä minsann....Jag ska bannemej snart sluta röka. Ja, det ska jag =)




Sorry....

Förlåt förra inlägget eller vad man ska kalla det..... Fick ett gråtanfall men hade väl egentligen ingen anledning att lägga det i bloggen. Men gjort är gjort...... Känns bara lite töntigt ibland ;)
Men nu är jag hemma från jobb i alla fall och har röjt undan lite i köket. Snart ska jag fixa lite makaroner med köttfärssås tänkte jag....Ska bli gott. Får bara kolla när folket behagar komma hem. Just nu är det bara jag och stora grabben.... Kanske får vi äta ensamma för jag är skithungrig =)

Puss till er....


.........






Änglavakt.....

Denna hittade jag inne hos Åsa.S



En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum,
släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar.
Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig.

Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt
så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig.

Ta med denna text och bild till din blogg och ge den vidare till dina vänner
och visa att du uppskattar att dom.

Och du... Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. Så ha aldrig dåligt samvete för att du inte städat  =)

Örk...

Ingen bra start på dagen..... Ont i huvudet och illamående är jag och blev visst lite yr precis också....Höll på att gå in i dörrkarmen.
Stress....Vad är det??? Ett under att jag inte trillar död ner......


Ny vecka....


God morgon där ute i landet..... Så var det måndag igen och nya friska tag. Idag är jag trött....Kom inte i säng som jag skulle igår och hade sen svårt att somna. Men det ger väl med sig under dagen. På förmiddagen är det åter igen möte i skolan och sen i eftermiddag är det jobb som gäller för damen.....


Soon....


Om en liten stund tror jag att det är dags att sova....
har varit en jobbig dag.
God natt och sov gott alla goa


Nytt.....



Nytt inlägg finns i låsta bloggen....


Egentligen....



Nu ska jag snart käka kebabrulle.....
Gott va?

Puss och kram till er

Änglarna viskar igen....

Jag kan inte säga något om vad som hänt...
I sinom tid kommer det.
Men jag klickade igen för änglars råd.....
Jaja, silly me ;)
 Men det låter bra i alla fall......


"Änglarna kommer med goda nyheter till dig. Problemet eller utmaningen du oroat dig för en längre tid håller nu på att redas ut, till och med medan du läser de här raderna. Änglarna ser ditt problem ut ett större perspektiv och kan se en lösning inom kort för dig"

.......

Nu är det gjort.....


Julagran....

En sådan vill jag ha =)


Strenght to carry on....


......




Passande i juletid...

Hittade en rolig länk inne hos Ulla....
Gå in här och se vilket träd du är =)
enligt keltiskt horoskop......

Jag är en gran =)



Egenskaper gran

Personer som är födda i granens tecken har det svårt eftersom de hela tiden kämpar med sig själva. De tycker sig känna för mycket kyla och orättvisa i sin omgivning. De är därför alltid upptagna med att skydda sin mjuka mentala kärna. Men de är ganska robusta och kan ta mycket mer än de skulle erkänna. Så snart en granperson har hittat sitt mål i livet kan han eller hon glömma självbevarlesen. Då sätts krafter fria som förvandlar dem till män eller kvinnor med många talanger vilket är deras verkliga syfte. Vänlighet och öppenhet är deras mentala hörnstenar.

Granpersoners styrka är deras ständiga möte med den inre och yttre världen. De litar på sina känslor och sin intuition och är därför mycket känsliga för det som händer runt omkring dem. De är kreativa personer som ofta står vid sidan av samhället och som just därför har förmågan att beskriva det ganska väl med hjälp av sitt annorlunda sätt att tänka. Deras ambition är att förstå världen.

Granpersoners svaghet är deras djupa sårbarhet. De verkar därför ofta hårda och otillgängliga. Om du lyckas tränga igenom skalet kan granpersonen bli oförutsägbar. Raseriutbrott och tuffhet kommer till ytan och då måste du vara väldigt försiktig. Men den sanna kärnan hos granpersonen är vänlighet och mjukhet.

Granpersoner skulle vara gjorda för kärlek om det inte vore för att de alltid är oroliga för sitt hårda skal. De är inga lätta partners eftersom de ibland är oförutsägbara med sina känslor. Men när de väl hittat en tolerant och kärleksfull partner, som är jordnära och tydligt strukturerad, visar de sin längtan efter kärlek och trygghet och även sin mjuka inre kärna.

Änglars viskningar....



Ja, jag är löjlig men det är en jobbig dag så jag kände för att få lite vägledning av
änglarna......Hehe...
 Så här blev det:

"Det som tynger dig och din tillvaro just nu kommer visa sig vara en gåva för dig längre fram"

Det tackar jag för....

Örk....

Så här känner jag mig idag......


Repris....

God morgon..... Idag vaknade jag exakt samma tid som igår....och på exakt samma sätt, med ett ryck. Himla märkligt på min ära =) Så var det söndag igen...tiden rullar på må jag säga.... Och lika grått och trist är det som igår. Får väl se vad denna dagen har att ge.


Kärlek...




Hehe... Jag ringde för att rösta på Markus Fagervall.....
Han tackade för rösten och avslutade med
"Mycket kärlek till dig"
Men herregud...
Hur är jag funtad som blir rörd av det =)
Hahaha

Bild från
tv4.se


Övergiven.....

Jaha... Då sitter man här alldeles allena.......
Alla är ute på galej utom lilla jag.
Får väl se på Stjärnor på is om inget annat...


Dödstråkigt....


Men hu vad det är trist..... Inget händer i bloggvärlden idag och inget har jag att göra. Jag tror jag döööör...... Nu bara sitter jag här på häcken igen. Ätit lasagne har jag precis gjort och det var ju gott..... Men vad i sjutton ska jag pyssla med nu då??? Blablabla..... Jag bara snackar en massa nonsens nu för att jag inte har något att göra......

Skitliv......

Just det ja...

Vi fick ju ny soffa häromdagen... Skulle ju visa hur det blev =) Jag är inte överförtjust i hörnsoffor men gratis är alltid bra.... Och det blev ju lite mer enhetligt. För att se hur det såg ut innan kan ni kika här



Gamla farbror kise ligger och sover =)

Sen skulle jag ju visa min nya fina familjekalender också....


Celtic Woman....

Så oerhört vackert.....

Celtic Woman
"Over the rainbow"



YouTube igen...

Hehe... Tycks alltid fastna. Satt och ville höra lite Celine Dion och ramlade in på denna oerhört vackra låt.

"I believe in you"
Med Il Divo och Celine Dion...


Horoskop...

Jag tycker ju att det ibland är kul med horoskop och satt precis och läste Amelias senaste nummer och kom då till astrot där. Det som står där känns ganska träffande och jag vill berätta om det. Så här står det:

Våga testa nytt
Din nuvarande rastlöshet botas bäst med lite omväxling. Ett nytt intresse eller hobby kan ge mycket och du piggnar också till av att planera en resa eller utflykt. Ta med en god vän!

Det som är så träffande här är att jag senaste veckan haft allvarliga funderingar på att börja träna för att ha något att göra om dagarna och för att få mer energi. Jag hade faktiskt planerat att börja med det nästa vecka. Och att jag vill göra det just för att jag är så rastlös......
När det gäller att planera en resa så stämmer det också ganska bra fast kanske inte i ordets rätta bemärkelse.... Hur som haver så var det ganska lustigt att det faktiskt stämmer bra =)

Tycker ni det är kul med horoskop?
Tror ni på det?


Lat lördag...


Här blev inte mycket gjort denna förmiddagen... Suttit i telefon i timmar och surrat..... det var trevligt förstås =) Men man kanske skulle ta tag i dagen. Tror jag ska ta en kopp kaffe nu och sen ta en varm, skön dusch.... Kan behövas känns det som. Sen tror jag att jag måste ta tag i rentvätten som ligger och väntar på att få komma in i skåp och lådor. Känns som att jag behöver aktivera mig lite. Inte bara sitta på häcken och göra ingenting. En ovan känsla faktiskt...Att jag vill göra något =) Jag som är latheten personifierad ;) hehe.....

God morgon....


Grått och regnigt väder.....Det är vad man vaknar till. Är man inte deppig innan så blir man ju..... Nej, jag är inte deppig idag men vädret gör sitt bästa. Men jag är trött....Vaknade med ett ryck och trodde jag försovit mig. Hehe, det är så hemskt att vakna så. Idag har jag inget inplanerat och det känns nästan lite tråkigt.


Fredag kväll....

Sitter och slötittar på idol.... Känner mig väldigt nere ikväll. Men det har säkert gått över till i morgon.....Hoppas jag. Har inte varit någon bra dag och jag känner det som jag saknar något...... Jag är halv. Fan...Nu glömde jag röka i pausen =(

Hoppas ni har en fin kväll....
Där ute i vårt långa land


Grrr....


Nu är jag trött och irriterad..... Konstigt vad dagarna kan variera. Igår mådde jag så bra och idag känns allt skit. Nu har jag tvättat färdigt och när jag tog upp sista tvätten nyss var det knappt jag kom upp för trapporna. Har tappat nästan all kraft i armarna och benen.... Tur att dottern följde med ner och hjälpte till lite. Hon följde med till affären med och det var en hiskelig tur för det blev fyra tunga kassar. Lycka till om jag skulle bära det själv. Men nu är jag död....Vill mest krypa in under en sten och stanna där.
Men nej då... Middag ska vi ju också ha. Skit.
Jag är så arg att jag skulle kunna explodera......

Hmmm...


Ja, här händer inte så mycket inne idag =) Finns bara tankar som inte lämpar sig för bloggen idag känns det som.... Lite privatliv får man väl ha ;) hehe... Nu ska jag kila ner i tvättstugan....Jättekul...NOT.

Fredag...

God morgon.... Ännu en ledig dag ligger framför mig. Fast idag ska jag tvätta och det är ju bra för då har jag att göra idag med =) Annars är det inget speciellt som händer.


Time to sleep...

Tror bestämt det ska bli en tidig kväll i säng......
jäklar vad jag är trött.
 Vill önska er en god natt och jag hoppas ni sover gott =)
Dröm fina drömmar.....


Äntligen....

Nu är soffan på plats och jag är jätteledsen.... Min sköna skitfula brunblommiga soffa finns inte mer och den jag sitter i nu är inte ett jäkla dugg bekväm..... jag gråter nästan. Fan vad jag stör mig på sånt.... Men det är enhetligt i alla fall. Grått..... Jag tar kort i morgon och visar =) Nu ska jag sitta här och tjura lite ;)


Mätt...

Ja, mätt blev jag.... Men inte har jag någon soffa att placera häcken i. Får bli kaffe vid köksbordet idag då. Två av våra soffor är kastade på tippen idag och den tredje är ockuperad av lillkillen som i vanlig ordning somnat =). Vår "nya" soffa kommer inte förrän om någon timme. Jag får väl nöja mig med lite träsmak där bak ;) hehe...


Nöjd med dagen...

Men kolla... Det är ju min tatuering..hehe


Städningen blev klar idag och jag känner mig nöjd och belåten med det. När jag var klar stack jag ner en sväng på byn och in i bokhandeln. bara kollade runt lite. Blev jätteglad när jag såg en familjekalender i svart och vitt. Så jäkla snygg och stilren =) Annat än de barnsliga med humormotiv man haft innan. Så nu blir det snyggt på köksväggen nästa år. Köpte också en kul bok om kräftans tecken. Jag tycker det är kul med astrologi, även om jag kanske inte tror fullt ut på det. Får sätta mig sen och läsa lite i den. Nu har jag vårrullar i ugnen och det ska bli supergott =)
Oj, vad jag fortfarande är full av energi. Känns helt mysko =O. Hehe...


Wihooo.....

Wow vad jag varit duktig och effektiv idag då =) Nu är det snart dags att plocka fram dammsugaren och sen är jag klar för denna gången.... Jag har t.o.m. rensat och städat i skafferi och kylskåp. Musiken har jag igång på väldigt hög volym också springer jag här och sjunger i högan sky =) Finns inget så uppiggande som det. Tänk att städning faktiskt kan ge så mycket positiv energi... Jag mår jättebra nu =) Nä, just det.... Dammsugaren var det ju.....


Hmm..
My kind of dammsugare ;)


Så är det...


Satt ner en stund för att vila...Ja, jag har börjat städa =) Har många tankar i huvudet nu om dagarna. Kom in på
LillaViolas blogg och läste vad hon skrivit där.... Att kämpa som mamma. Plötsligt fick jag tårar i ögonen och kände mig faktiskt bra..Jag har kämpat för mina barn...Jag har gjort något bra att vara stolt över.
Sen reser jag mig upp.....Råkar slänga ett öga på frysdörren. Där, där hänger en magnet som jag haft i minst 10 år. Konstigt, men inte förrän just nu såg jag den "på riktigt"..... Just nu betyder den väldigt mycket för mig. Det måste vara ett tecken.... först får jag styrka av Viola i min mammaroll och sen ser jag denna gamla slitna magnet som jag aldrig sett egentligen.......

Vad det står på magneten???
Tre små ord.......
"Följ dina drömmar".



Jag citerar LillaViola:
"Jag vet nu att det finns ett värde i min existens......"


Aja men åh....

Nu var ni säkert några som trodde jag har fullt upp =)
Men nej..... Har inte kommit till skott än....Hehe. Som vanligt drar man ju ut på det tråkiga. Sitter hellre här och käkar en nutrilett och dricker pepsiMax.. Och röker och surfar =) Tror bannemej jag ska sätta på en kanna kaffe till också. Lika så bra det.  Men snart ska jag minsann städa =) Promise....



Äsch...

Förlåt att jag alltid ska gnälla i denna jäkla blogg......

Kom just på att jag visst har något att fylla dagen med..... måste städa. Ska få hem en soffa från svärföräldrarna idag. Bäst här är lite städat i alla fall. Vill ju inte ha hem folk i en krigszon ;)


.......

Varför blir vissa dagar så????
Vakna och känna sig ledsen........



Nehej....

Var visst inte idag jag skulle tvätta.
Vad bra då...
Att ha en helt tom dag
 *ironi*......
Skulle behöva fylla ut dagen med något
Mest för jag känner mig så deppig......
Skitdag känns det som


Ännu en ny dag....

God morgon... Idag vaknade jag alldeles sjöblöt. Jäklar vad jag svettats, men nu fryser jag..... Sitter insvept i min mysiga filt.. Trött är jag idag med så det är tur att jag är ledig. Kan bara slappa rundor här hemma. Ska visserligen tvätta men det går säkert bra. Känner mig lite lätt nere också idag... Men det kan ju vara för att jag är trött....


Kväller....


Hejsan hoppsan.... Så var det kväll igen och jag sitter med min kaffekopp i vanlig ordning =) Idag blev det pytt i panna med pepparsås till kvällsmat. Det var gott.....
Jag har spelat fotboll idag =) Jo, det är sant.... Höll på att ta död på mig själv på kuppen. När vinnaristinkten tar över tänker man inte på att man ingen kondis har =) Jag blev så trött och så snurrig att jag till sist fick sätta mig ner.... men jag orkade i över 10 minuter =) Duktig jag är va?

Ännu en julfavorit....

John Lennon.....
"Happy Xmas"
(war is over)



Till dig min älskade dotter....

Minns du.... mitt hjärtegryn?
Så fin du var......



En förklaring....
Hon sjöng denna på sikta mot stjärnorna i förskolan.
Det var hennes favoritlåt.......


En julfavorit...

Jag älskar att lyssna på Ainbusk singers julskiva i december.
Denna är en av favoriterna. Håkan Hemlin sjunger med.
"En julsaga...."


Kan inte låta bli....

Hahaha....
Stötte på denna då jag sökte bilder.....
Måste bara visa den. Lite kul är den allt =)


Ett citat...


"Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att det blir så"

William James

Wow....


Nu kommer solen..... Åh, så skönt =) Snälla stanna kvar här.... man blir ju så glad och pigg av lite sol. Fast just nu är det kanske inte sååå kul, då den skiner mig rakt i ansiktet... Måste nog dra för lite. Ska väl snart ta en dusch så jag kan vandra iväg en sväng till apoteket... Några grejer som behöver införskaffas...... Men är det sol så är det ju bara skönt att komma ut lite. Tror jag ska köpa mig några trisslotter också  på pressbyrån=) Hoppet är väl det sista som lämnar människan...eller hur?

Äsch.... Man får visst inte bli glad.....
Nu kom molnhelvetet tillbaka =(

Off we go....


En son iväg och den andra sitter på sängkanten och håller på att somna igen =) hehe.... Tittade ut genom fönstret när lillkillen gick iväg. Frisyren är sååå viktig att han tagit av sig jackan för att hålla den över håret...som skydd för regnet =) Han é för go han...... Nä, jag får väl gå och dra i den stora lite så han hinner med tåget =)

Det är en ny dag....

God morgon..... Onsdag idag och veckans sista jobbdag för denna damen... Sen är det långledigt som hägrar =) Vet inte om det är bra eller dåligt.... Ibland går tiden sååå långsamt när man är ledig.
Idag var jag rejält trött när jag vaknade....Örk.


Skallebank....

Det var ju väldigt vilken huvudvärk jag har..... Tuggar nog lite mycket med käkarna idag.
Upptäckte en rolig sak.... Fick ett mail som jag skulle svara på och upptäckte då att tiderna inte stämde.... Jag fick det vid niotiden och det var skickat vid sjutiden tror jag...... Har ni råkat ut för det någon gång? Jag vet att det hänt mig någon gång tidigare. Mycket märkligt... Ligger det och väntar i limbo eller????
Nu ska jag kika på Dr.House =)


Gissa vad....

Då var maten uppäten och himmel vad gott det var =)
Nu sitter jag och väntar på det viktiga......
Kan ni gissa vad?





Ja men såklart.....



Hemma i värmen....

Så var man hemma igen då..... Var en ganska intensiv dag på jobb så tiden gick fort =) Nu är jag trött och maten står på spisen..... Blir bruna bönor med fläsk =) Till barnen Billy´s panpizza..... Så jäkla kräsna att de inte tycker om något så gott som bruna bönor.... Ska bli gott med mat.... är ganska hungrig nu.
För er som kanske undrar så är jag glad igen sen incidenten i förmiddags... Var bara ett kort deppanfall =) Jag mår kanonfint nu......


Vändning.....

Det är ju märkligt hur ens humör kan förvandlas från en sekund till en annan..... Helt plötsligt blev jag alldeles gråtig. Med en stor klump i halsen.... det började med att en sak blev alldeles fel när jag var iväg för ett ärende..... Då kände jag bara för att storgråta. Men sen ordnade det sig och allt borde vara frid och fröjd men fortfarande känner jag mig jäkligt ledsen... Skit......
Snart dags att jobba i alla fall.....


Nu funkar det...


Så.... Då var det igång igen då. Jag har inte hunnit kommentera hos någon idag för när det kom igång igen på morgonen var jag upptagen och har inte blivit ledig förrän nyss.... Och nu måste jag göra mig i ordning för att kila ut ett ärende. Morgonen här hemma gick i alla fall förvånansvärt bra.... Lillkillen som är supersvår att väcka var idag uppe på två röda =O Jag fattade ingenting.....hehe. Stora killen var väl seg som vanligt men kom i tid till tåget i alla fall. Så det har varit en bra dag hitintills =)
En sak som är mindre bra är min kropp..... Just nu fattar jag ingenting. Jag bara fortsätter rasa i vikt. Sen i fredags har jag gått ner över två kilo. Är nu nere i 62 kilo. I början var det ju skönt att gå ner i vikt för att jag ville det men snart ser jag ju ut som ett vandrande skelett. Jag äter och håller en relativt konstant nivå på kaloriintaget så egentligen borde ju vikten stå stilla. Det största problemet är väl att jag blir proppmätt på jättelite. Jag kan helt enkelt inte få i mig särskilt mycket mat och varje gång jag äter något får jag en hiskelig hjärtklappning. Det är som om kroppen blir chockad..... Är väldigt ofta yr också. Lite oroväckande känns det faktiskt. Men så är jag ju hypokondriker också.... Ni kanske kan förstå vad jag inbillar mig denna gången ;)
Nä.... Nu måste jag rusa in i duschen om jag ska hinna med vad jag måste.....

Två timmar...

Det är nu två timmar sen jag skrev ett god morgon inlägg och ännu har det inte publicerats???? Fattar ingenting.

Morning....

Jag är sur på Blogg.se...... Att de aldrig håller de tider de sätter ut för sina underhåll. Nu känner jag inte för att skriva något. God morgon i alla fall =)


Jaha....

Då var det dags att ta farväl av denna dagen med..... Ibland går det fort ibland inte. Har väl varit en bra dag..... I det stora hela i alla fall.
Vissa saker har varit mindre bra men det är inget att hänga upp sig på. Nya tag i morgon =) Ska inte lägga mig riktigt än men passar på att natta bloggen nu...... Ses i morrn sötnosar =)

Natti, natti.....
Dröm fina drömmar.


Mitt 2009????

Hittade en sida med årshoroskop för 2009.....
 Låter onekligen spännande =)

Kräftan....

Under 2009 måste du anstränga lite extra i synnerhet när det handlar om flexibilitet. Detta är nödvändigt om du skall ha ett bra år på jobbet och rent socialt. Du kan bli överraskad mer än en gång under året. Saker som verkar helt otroliga händer just dig. Bra saker händer också i ditt liv. Var flexibel och acceptera förändring. Om du gillar utmaningar kan 2009 bli ett mycket intressant år. Du har den inre styrkan som du behöver. Hälsan påverkas framför allt av erfarenheter från tidigare år. Du bör hantera din nervositet.


Tack vare Uranus och Jupiters influenser i kärlekens och nöjernas hus, och tack vare förmörkelserna som brukar förbättra kommunikationen, kommer året att upplevas som ett lyckligt år för Kräftan.


Kärlekslivet påverkas av en gammal kärlek. Det kan också hända att Kräftan blir kär i någon annan, om kräftan har en partner. Det blir dock svårt för Kräftan att bryta med den nuvarande partnern, även om kräftan inte är tillfredsställd i relationen och alla försök att förbättra relationen inte ger resultat.


Du som är född i Kräftans tecken går genom många förändringar under 2009 och du känner också behovet av att vara fri. Du vill också ha personlig frihet och det kan hända att kräftan börjar med något helt nytt och oväntat, som kommer att expandera kräftans erfarenhet under 2009.


Kräftan kommer att vara populär under 2009. Nya bekantskaper väntar. Det är mycket oväntat som händer och det mesta är positivt.


Under 2009 kommer Kräftan att tro mer på egna krafter. Kräftan kommer att vara lyckligare än vanligt och mer positiva. Kräfan ser extra bra ut i juli och i slutet på Oktober då kräftan drar många beundrare runt sig.


Under Oktober och November kommer du som är kräfta att förstå många saker. Kärlekslivet kommer på grund av Mars och Venus att ta en vändning i en mycket positiv riktning. Om du är singel kommer du att hitta en ny partner.


Försiktighet är viktig under april och maj, som är mycket aktiva månader. Du kan lätt bli utmattad. En förmörkelse i slutet på Mars kommer däremot att ladda Kräftans batterier.


Den offentliga imagen kommer att vara viktig för Kräftan under 2009. Även om året inte ger några ekonomiska vinster kommer kräftan ändå att känna sig i kontroll av den egna ekonomiska situationen.


Det var den dagen....


Hemma från jobb i vanlig ordning och precis nyäten. Blev pommes med prinskorv till kvällsmat idag och det var gott. Nu vankas så klart kaffe =). Nu tror jag att jag ska ringa till min söta dotter som inte kommer hem i kväll.... Höra hur det är med henne och så..... Sen är det bara att invänta CSI. Inget annat att se på TV idag......

Det var det...

Jaha... Då har halva dagen gått och knappt inget har man fått gjort..... Fast duschat och druckit kaffe har jag hunnit med =) Men nu är det dags att dra iväg till jobbet...... ses i kväll =)


Skåning?

detta har jag lånat av min dotter =) Love you baby.......

Du vet att du är skåning när
  • han/hon inte är fräsch utan grann!
  • du inte struntar i något utan bangar något!
  • du har skallebank och inte huvudvärk.
  • du beställer en "cocka" i stället för en "cola".
  • du vet att mög kan ersätta i princip vilket ord som helst när saker inte riktigt går som du har tänkt.
  • du inte kastar, du hottar liten boll.
  • du kallar andra eller själv blivit kallad snäckan.
  • du inte säger groggvirke, du säger blannevann.
  • du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.
  • du grinar och flabbar.
  • du kommer ihåg de två jular i ditt liv då det varit snö, eller kommer ihåg och kommer ihåg, du har svaga minnen av en tomte och lite snö, eller?
  • derby innefattar två av följande lag Malmö FF, Helsingborgs IF, Trelleborgs FF. du hejar på HIF/MFF och ger dig aldrig i en diskussion mot någon som hejar på det andra laget. När du däremot träffar någon som inte hejar på HIF/MFF, men som klankar ner på motståndarlaget så försvarar du dem, fast du naturligtvis aldrig skulle erkänna det för din ärkefiende.
  •  Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV.
  • Tomelilla, Skurup, Höör och Klippan är lika självklara i din värld som London och Paris.
  • röv inte alls är något vulgärt.
  • "räligt" bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.
  • "balle" är en del av rumpan.
  • du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska.
  • du, eller nån du känner, eller någon som du känner, känner, känner Peps.
  • du aldrig har tråkigt - men ibland har du tradigt och då läser du det här.

Mitt hjärta...

Tänk inte för mycket idag vännen....
Tänk fina tankar......
Mammas älskling.

Love you......




Folk...


Shit förresten vad mycket folk det fanns i Stockholm.... Snacka lantis liksom...hehe. Inte en endaste kändis såg jag för jag pallade helt enkelt inte titta upp när jag gick på stan. fattar inte att jag tycker det är så jobbigt.... Jäkla tur jag bor på landet =)

änglars viskningar....


"Gå din egen väg, din själs väg, den väg som är rätt för bara dig. Du är unik, du är född med en speciell gåva och uppgift i den här världen. Låt dig därför inte bli förvirrad eller påverkad av omgivningens åsikter och viljor. Du vet vad som är rätt för dig, vilken väg som ger din själ glädje och frihet. Din ängel kan hjälpa dig till rätta om du känner dig förvirrad och ur kurs i livet."

Hämtad
här



Måndag....


God morgon.... Då börjar vardagen igen. haha..... Bara att dra upp ärmarna och kämpa vidare =) Idag ska jag jobba...Som vanligt en måndag. Annars inget.


Kanske ska man sova...

Det är väl bäst man kryper i säng....
 Ganska trött men tveksamt om jag kan somna....
 Men, men...
God natt mina vänner.....
Sov gott och dröm fina drömmar....