vilken bloggtyp är jag?

image400
Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.



Stämmer faktiskt till stor del.....Men ibland är det ju kul om någon läser........

Gör själv testet här

äntligen

Jag var förresten och klippte mig i går......Det var välbehövligt....Äntligen blev jag av med pälsmössan.
image398
Jag har nog världens tjockaste hår....Frisören skrattade åt mig när jag begärde att det skulle ligga så platt som möjligt på huvudet....Alla andra eftersträvar volym. Men jag har volym så det räcker till många.......Fy och usch för mitt hår;)
Nu blev det i alla fall en kort och prydlig:) frisyr och jag känner mig ganska nöjd med efter omständigheterna.......Det är nämligen inte lätt att få till mitt hår i en snygg frisyr......Det blev ungefär som Michelle Williams frisyr......
image399

Så nu är jag nog nöjd ett litet tag:)

hallihallå....

image396
Vad är det för konstigt väder vi har??? Igår vaknade jag klockan fem på morgonen av världens åskväder.....Det låg exakt över oss för blixt och knall kom samtidigt. Hu, vad det var läskigt....Sen på eftermiddagen blev det hur varmt som helst. Trettio grader och stålande sol.....Det var så skönt. Men idag då....Grått och trist igen. Fuktigt och regnigt i luften. Blir knäpp på detta......Hur trist som helst ju. Kan inte solen bara stanna kvar nu:)

Annars är det väl bra här. Har precis städat huset......Tråkigt men nödvändigt;) Senare ska jag iväg och jobba igen....Det ska bli kul idag.....Känner faktiskt ovanlig lust att gå till jobb:) Skönt.

Nu måste jag ta mig en snabbrunda genom favvobloggarna:) Ses sen.......

image397

see you some other day :)

Dags att rusa......Ses en annan dag, kanske på onsdag:) Ha det så bra tills dess......

Kramisar......

image395

vilsamt;)

image393

image394

hahahahaha

Bellman och gatubrunnslocket
Det var en gång en bellman som hoppade på ett gatubrunnslock och sade samtidigt: 26 26 26 26. Då kom en polis och sade: Vad gör du? Då sade bellman: Jag hoppar på gatubrunnslocket och säger: 26 26 26 26. Då frågade polisen om han fick testa en gång. Bellman sa ja och polisen gick upp på gatubrunnslocket, hoppade och sade: 26 26 26 26. Då drog bellman bort brunnslocket så polisen faller ner. Bellman lägger på brunnslocket igen, går upp på brunnslocket, hoppar och säger: 27 27 27 27.
image392

hejohå....

image391

Måndag ännu en gång.....Varför går det så fooort för? Hinner inte med ju. Ångesten sitter hela tiden och lurar men jag är ännu lurigare;) Så jag ska nog klara av att hålla "han" borta......Han har inte här att göra.......Halvbra dag i alla fall. Ska snart jobba och det hjälper till att skingra tankarna lite.....Jag har alldeles för mycket tid att tänka.......Inte bra.
Solen vill ännu inte hälsa på här i skåne....i alla fall inte där jag är:) Men varmt och kvavt är det och det känns som om regnet ligger på lur.....Det kommer säkert lagom till att jag ska cykla hem.
Nu ska jag gå och fika på en god bulle med ost och skinka som jag köpt på ICA.....Med en kopp kaffe till:)
image390

See ya ;)

Edit 14.40: Det var jättegott med frallebulle och kaffe:)

soving tajm.........

image388Låter ett ljus stå tänt i natt för alla nattvandrare där ute som förvirrar sig in i min blogg...........Ljuset är även till alla änglar som finns i cybervärlden.........Sov gott alla ni vackra själar.
Snart dags att uppsöka sängen. Sen är det dags för ännu en vecka......Jobb imorgon, ska väl gå bra det:) Annars inget kul på lut här inte........
Ångesten lurar bakom hörnet och jag är på min vakt mot den hela tiden.......Vill inte att du kommer igen......INTE. Bara håll dig borta äckliga ångesthelvete...........











Hoppas att ni får en skön natt och vaknar utvilade och glada i morgon...............Puss :)




image389

visdom.....

image387

minne....

image386Åh, jag minns min fina Holly Hobby docka som jag hade när jag var liten........Den såg nästan ut som den på bilden. Som jag älskade denna docka.........Det väcker minnen till liv och jag börjar nästan gråta och önskar mig tillbaka till barndomens obekymrade dagar..........
Önskar så att jag hade sparat den, hade varit kul att ha nu. Men jag fick ett ryck för en del år sedan och kastade massor av minnen. Då gick också min fina Skrållandocka till dockhimlen......Konstigt egentligen att jag som är en sådan nostalgiker kunde kasta en massa så där.....Men vi fick ju inte plats med allt......Men som sagt så önskar jag att jag sparat i alla fall något..........

äntligen hemma...

image384

image385


Det blev en regnig cykeltur idag. Men det var inte så mycket regn tack och lov. Sonen fick köpt sitt fiskespö och en låda till krokar och tillbehör, så nu är han glad:) När vi kom ut från affären blev vi sugna på mjukglass så då köpte vi såklart det......Gott var det. När vi körde hem tittade solen fram en stund, men har gömt sig igen så klart;)
Nu är jag alldeles ensam hemma för sonen vek av på vägen hem.....Skulle hem till en kompis. Tyst och lugnt är det......Oftast tycker jag om att vara ensam hemma men idag har jag en så konstig känsla i kroppen som jag kan få ibland......Känner mig så ledsen och nere och saknar då alla extra mycket:(
Ja, gud vad märklig man är...........Nu ska jag i alla fall sitta här och försöka njuta av lugnet och läsa lite bloggar.....Om jag inte somnar;)

image383

mors dag

En stor puss och massor av kramar till min älskade mamma på mors dag.........
image381

Och massa kramar till alla andra fantastiska mammor där ute:) Och sen en liten kram till mig själv.....................
image382

hallå

Alltså, hallå grabben.......Spela färdigt nu så vi kommer iväg va. Typiskt tonårsgrabbar eller......Fastnar i dataspelsvärlden. Men jag vill iväg nu, så jag kan komma hem och koppla av lite sen:)

snurrigt värre:)

image380

hejsvejs

Nu stack precis fotbollsnördarna hemifrån:) Strax ska stora sonen och jag också dra iväg........Han ska köpa ett fiskespö. Han älskar att fiska men tidigare har han fått billigt skit som gått sönder fort, men nu har han sparat lite själv och resten lägger vi till så han får ett lite bättre spö denna gången:)
Det är inte nödvändigtvis spöet på bilden han ska ha......Bilden är googlad:)
image379

ny dag, nya tag..........

image378
Ingen sol idag heller:(
Var sjutton håller den hus? I norra sverige eller............Jaja, det går väl ändå men trist är det. Idag är det slapp som gäller.........Ska inte göra något speciellt alls. Maken, dottern och yngsta sonen far iväg på match idag.....Malmö FF spelar ju och denna gång får lillkillen följa med:)
Så kvar hemma blir jag och stora killen......Myspys.

Det kommer mera................

hmmmm....

image377

Glöm  coca cola zero, som skulle vara inriktad till killar.........Här är väl det vinnande konceptet.....eller hur:)

tjoho.....

image376

Äsch.....Ja, jag är löjlig men var är alla idag? När jag kan sitta vid datorn en dag så finns det ingen som skriver i sina bloggar........Ja, jag vet att många jobbar och att folk har ett vanligt liv...........Vill bara beklaga mig lite;)

Kram....

nemi:)

image375

denna gillar jag :)

image374

regn & grått = trist............

image371

När man läser runt på vissa bloggar så har många sol idag.....Men inte vi inte :(.  Mögväder......Men lite bra är det för vi måste städa här hemma och det hade väl inte blivit gjort om det var sol......
Så idag städas och fejas det här och lite senare ska vi grilla goda köttbitar.....Gott ska det bli:)
image370          image372

Ont i mina fingertoppar har jag i dag......Hjälpte yngste sonen att sätta ihop en ny skateboard i dag......Uppe på ska det sitta "griptape" som är som sandpapper. Det satt jag och strök på med fingrarna...........Så nu har jag nog inga fingeravtryck längre:) Läge för värsta stöten nu ju........
image373

Nu får jag väl återvända till städningen innan jag får höra för mycket suckar från maken;) Ses sen......

svinaktigt:)

Herregud alltså........Vilken jättegris. Skulle inte vilja möta denna på en skogspromenad........

11-åriga Jamison sköt denna gris på en jakttur i Alabama. Den vägde nästan ett halvt ton och var 280 cm. lång! Nu ska den bli korv......300 kg. närmare bestämt:) Läs mer på
Aftonbladet .

image369

hallihallå....

image368


Finns det någon därute i cybervärlden? Visst är han söt Nicke nyfiken......Köpte ett jättefint linne i går till dottern med han på. Det ska jag låna i bland;) Hoppas att alla haft en söt sömn i natt.....Det har jag, fast jag vaknade halv åtta. Trodde det skulle vara fint väder idag.......Men det kanske kommer:)
Idag är det framförallt städning som gäller här hemma, jättekul....... Det kommer mera senare:)

good evening:)

Hoppas att alla goa människor mår bra såhär en fredagskväll.
.....Jag är trött som sjutton och benen vill inte riktigt med mig :) Har rusat runt i Lund i fem timmar idag......Dottern och jag tog oss en "kvalitetsdag", som det så fint heter. Hon var nöjd med dagen i alla fall.....Jag med. Men dagen började med brandutbildning, så nu vet jag hur man släcker en eld i en människa:) Bra va.......Nu sitter jag i soffan med benen uppe och smaskar på choklad.
image367
Det har annars varit en rätt tuff vecka med möten av olika slag varje dag.....Jobbigt, men så är det att jobba kommunalt;) Men nu är det minsann helg.....Och en ledig sådan.
Tack alla snälla som kommer in och tittar till min blogg då och då.....Ni é för söta........

hallå :)

Hoppas att allt är bra med alla idag.........Igår sken solen och vi hade trettio grader varmt......Så underbart skönt det var, låg i solen och slappade några timmar och hade ett riktigt fint samtal med dottern:) Idag är det inte lika fint:( Disigt som bara den....Men solen kämpar........
Jobbedag idag......Börjar två, men är inne en runda redan nu för ett specialuppdrag:) See you......

image366

puss......

image365
Vi ses en annan dag :) Ha det gött......

inne en vända:)

image361
God morgon på alla.......Inne en vända för att kolla läget...
Hur i hundan hamnade jag nu på aktiva listan igen? Jag har ju inte varit sådär jätteaktiv senaste tiden precis ;) Nåja, jag åker säkert snart därifrån igen......Men det gör mig ingenting.....Har ingen lust att finnas där när jag skriver en massa personligt.....
Hoppas att alla mår bra där ute i cybervärlden :)
Jag har en bra dag idag........Lite ledsen emellanåt men i det stora hela så känner jag mig glad idag :) Solen skiner och det är så skönt och jag har massa att göra hemma och då går ju tiden.......
Fick några underbara kommentarer i går kväll.......Tårarna rann som floder men det kändes så skönt.......Ni kan nog inte ana vad dessa kommentarer beryder för mig.......Jag har inte haft någon att prata med på ett par år, en riktig vän alltså. Så ni där ute är ställföreträdande vänner........Det känns verkligen bra. Love you!

image362

Kramisar till alla.......

....

image360

sov gott alla...

image359

Dags att sova....God natt och sov gott....

tack...

Vill bara tacka Elisabeth för alla fina underbara kommentarer.....Orkar inte just nu svara på alla...Vill bara säga att du verkar vara så fin:)

Tack till alla andra gulliga också.......... bl.a.  mija , Åsa , Gabriella , ejmis , Camilla . Era kommentarer betyder mycket <3

saknar............

image358
En jättekram av kärlek till alla goa vänner i bloggvärlden.......Jag kommer att sakna er massor och blir alldeles gråtfärdig när jag tänker på att inte få "träffa" er varje dag :(
Fy vad livet är jobbigt ibland.......Vill bara hoppa av tåget och vänta tills allt är fixat av sig själv. Vill inte vara vuxen....Jag har gjort fel från början, när jag gick in i vuxenlivet.....Det straffar sig nu. Det enda jag har att vara riktigt stolt över är att jag faktiskt är en bra förälder som gör allt för mina barn och att de artat sig riktigt bra...........Har inte så mycket annat att vara stolt över. Gnäll, gnäll och gnäll..........Men det var faktiskt syftet med bloggen från början. Att få skriva av sig....

Skriver ett godnatt senare också......Kan inte slita mig och måste ändå gå igenom favvobloggarna en gång till......

Miljoner pussar och kramar till de som vill...........

ofrivillig bloggpaus....

image356

Jag kommer under veckan som kommer att ta
ännu en ofrivillig bloggpaus :(
Mycket händer här och det är en enda röra så det får bli så...........
Kommer dock att försöka titta in lite då och då för att kolla läget och läsa lite favoritbloggar.  Så jag försvinner inte helt och hållet :)

image357

vem är jag?

Jag har sett detta hos flertalet bloggare......Senast hos ejmis
Fyll i följande påståenden i googles bildsök och ta första bilden som kommer fram......


Förnamn
image344

Efternamn
image346

Bor
image347

Favoritfärg
image348

Favoritmat
image349

Köpte senast :/
image350

Vill ha
image351

Utför sport
image352

Favoritdjur
image353

Vad skulle du hetat om du var pojke
image354

Vad ska du göra nu
image355

stackars...

image342

Två valar är vilse i Sacramento....Delta och Dawn kallas de. De hör vanligtvis hemma ute i stilla havet. Tänk att stöta på sådana bjässar när man ska bada......Det hade varit något det:)
Aftonbladet

image343

kväll

Har inte haft någon chans på datorn på hela kvällen......Sönerna  har ockuperat båda två.....Men nu är det min tur:) Har grillat korv till middag idag, det var gott......Med räksallad på. Mums..... Gud vad skönt väder det varit i dag. Strålande solsken och närmre 25 grader.........Det är fortfarande skönt ute.

image341

puh...

image339
Oj, vilket väder det blev idag :) Stor sol på himlen och inga moln.......Nu ska jag bara städa lite här sen får jag lov att fara hem för denna gången....... Skriver mer senare......

image340

hahaha...

Jag har visst lite svårt att hålla mig härifrån;) Men NU sticker jag till jobb......

image338

go´morrn...

image336

Idag är det jobb som gäller....Är inte jätteroad av det precis, då jag måste jobba ensam idag......Får inte in någon vikarie. Jag brukar vara trött i vanliga fall när jag jobbat söndag så ikväll kommer jag att känna mig som en urkramad disktrasa;) Nu måste jag snart gå och göra mig i ordning........Blä. Hoppas att ni alla får en skön söndag, jag återkommer lite senare:)

image337

dags att sova....

image334
Nej minsann.....Klockan ringer sju i morgon bitti så nu får det bli sängen nästa. Är jättetrött och det är faktiskt jobbdag i morgon.........Sov gott alla. Kramisar ;)

mår illa...

image333

Varför ska jag alltid vräka i mig godis??? Fy vad jag mår illa nu och inte kan jag sluta äta för det.....Dumt lilla A, sluta nu smaska i dig allt detta sötsliskiga mög......

mätt....

Har precis avslutat middagen......Pyttipanna med stekt ägg och bearnaisås.......Japp, vi har sås till och det är smaskens. Nu är jag mätt men jag kunde såklart inte låta bli gottepåsen så en liten chokladbit slank också ner;) Sitter nu med en god kopp kaffe......Trött är jag och det är jobbdax imorgon......Blä.

See you later:)

image332

får väl klämma in en visdom:)

image331

utmaning....

Många bloggare har lagt in bilder på sig själv som barn och jag ska väl inte vara sämre......Tror inte det är någon större risk att bli igenkänd och skulle så ske så bjuder jag väl på det:) Denna bild är tagen när jag är ca. 4 år......Har fotograferat av ett vanligt foto, därav kvaliten......Jag minns to.m. kläderna....Tjusig senapsgul plyschtröja och skjortan under var vit med grönt mönster......Vilket modelejon va :D

image330

han glömde beställa tid;)

Vad är det som händer? Har djuren fått fnatt eller? Igår rymde en gorilla från ett zoo i Holland och nu har en björn förirrat sig in på ett sjukhus i Albuquerque i USA......Det kanske är dags för djuren att försöka återerövra världen eller vad tror ni? Läs mer på expressen

image329

så himla söta :)

image328

övningskörning pågår ;)

image327

åh fy.....

image326


Regnet det bara öser ner........Sanslöst vad det kan regna och regna och regna...............Tråkigt ju. Vill ha SOL nu.....
Har precis svullat i mig tre smarriga mackor med räksallad på....Hur gott är inte det då? Men det är ju alltid så med mig att när det inte finns något att göra och vädret är dåligt, ja då äter jag......Inte bra!

image325

duscha........

image321   

Nu är det dags att hoppa in i duschen minsann:) Skönt det ska bli.....kanske piggnar man till lite. Grått och trist väder det är idag:( Undrar vad man ska hitta på med idag då.....går ju inte att vara ute. Får väl se vad som händer....Kanske återkommer jag senare idag med fler inlägg och gör jag inte det så dröjer det nog någon dag...Men ha det så gott så länge<3

image323

lördag

image320

Tjo vad trött jag är idag......

slut för idag :(

Nu måste jag minsann gå och lägga mig.....Är jättetrött. Skulle nästan, men bara nästan kunna sitta här hela natten för jag har saknat det såååå. Men nu måste jag nanna:) Måste ju orka med morgondagen också ju.....

image319

aj....

Fy farao vad jag har ont i vänster axel......har haft jätteont hela veckan. Det sprider sig ner i armen och handen som domnar bort emellanåt.............Jobbigt är det. men jag har mina aningar om vad det är :) Det är all oro och stress som sätter sig just i vänster sida.......................Tror jag ska ta mig råd att gå och få massage när jag fått lön. Hur skönt skulle inte det vara? Jo, det måste jag :)
image318

barn som är lika sina husdjur :D

image317

Hahahaha.........

nemi:)

image316

sorg.....

Alla mina problem bleknar när jag läser om lilla madeleine........Herregud, vilken sorg för familjen. Vad har jag att komma med? Mina barn är ju faktiskt välbehållna......Tack och lov.
Det har ju gått hur lång tid som helst........trodde att de skulle finna henne fort första gången jag läste om det....Men nej, så blev det inte.......Hoppet minskar ju för varje dag.
Nu gör föräldrarna en film med bilder på dottern att visa under FA-cup matchen på söndag.....Filomen ackompanjeras av Simple Minds låt  "Don´t you forget about me".......Hur sorgligt är inte det då........
image315
Expressen

åh fy för i bubblan.....

image314
Hiskeligt glad är jag att jag inte var där.......En gorilla rymde från sin bur på ett zoo i Holland och folk flydde i panik. Tacka sjutton för det.....Hade jag också gjort ju......Fyra personer skadades av 180-kilos kolossen. Läs mer på
expressen

här var det lugnt;)

Ja....Det märks allt att jag varit borta ett tag......Nästan ingen som tittar in. Jo, några trogna.......Men det räcker och gör mig sååå glad och varm i hjärtat:) Allt är fortfarande som innan men jag börjar acceptera läget......Inte lika ledsen längre.....Bara lite..
Många tårar har det blivit och fler lär det bli innan allt är över......

Veckan har gått sin gilla gång i alla fall......Jobbat och varit ledig om vartannat:) I dag sken så äntligen solen riktigt varmt ett par timmar och det var ju skönt........Undrar hur helgen blir? Hoppas på en fin lördag......Ledig då ju....Sen är det jobb på söndag......

Det kommer mera...........

image313

hallojsan:)

image312

Kommer att skriva lite här ikväll :) Läser även runt lite i alla mina favoritbloggar......
See you later ;)

hej alla.....

Inne på en snabbvända......Saknar alla jättemycket. Tack, tack för alla goa kommentarer men jag hinner inte svara alla personligt..............Det kommer nog att ta ett bra tag innan jag kan vara aktiv här igen, men titta gärna in då och då så har jag kanske skrivit någe kul :)

Allt är bara bajs nu..........Något har hänt som jag själv är ganska stor orsak till..................Dumma, dumma jag.......Men gjort är gjort;)

Love you all................

image311

här händer inget

Jag kommer att vara borta ett tag.........Fel på allt just nu(inget farligt). Kommer att sakna alla.......Ha det:)

image310

nu blir det reklam ;)

The best a man can get.......?



image309

jaha

Detta är jag just nu;) Snart får jag lägga mig och vila lite :D

image308

morgonstund har guld i mun........

image306Shit vad trött jag är idag.......Vill tillbaka till sängen.....Inget kul alls idag att stiga upp. Har varit uppe en hel del i natt för att jag hostat så......Ville för det första inte störa maken alltför mycket eftersom han skulle upp tidigt och sen är det ju stört omöjligt att ligga kvar när det kittlar så förbaskat i halsen...............Så nu sitter jag här och känner mig halvdöd...........Tur att jag inte börjar jobba förrän kl. två i eftermiddag, så jag kan faktiskt lägga mig att sova när gossarna gått till skolan..........Eller så gör jag inte det , som vanligt........Alltid något som jag kommer på att jag måste göra...........Dum som jag är. Nåväl, vi får väl se hur det blir med den saken.....Som sagt så är det dags att jobba idag.......Kul och inte kul..........Känner mig inte riktigt kry än ju..........Men det går väl ändå. Jag sa här hemma igår att jag nästan aldrig varit sjuk i hela mitt liv och nu senaste tiden har jag åkt på det ena efter det andra....Först var det öroninflammationen.........Sen yrsel och illamående massa jobbiga förkylningar också nu denna förfärliga hosta.........Vad är det som händer? Jag blir ju helt utslagen........Undrar om det är för att man inte är van att vara sjuk........Vet inte......Menmen, sånt är livet ;)

See ya.....

dåså....

Det är ju hemskt vad dagarna springer......Känns som om man inte gör annat än går och lägger sig.....Fast idag ska det bli riktigt skönt att sova, har nog ont överallt just nu......Är så rädd att jag ska börja hosta igen när jag lägger mig....Det känns så "tunt" på något vis......Andas mycket försiktigt för att inte börja igen, men det är så nära hela tiden.....Har fått konstiga spänningar i hakan också, vet inte om det var den intensiva hostan som gjorde det.....Känns som på gränsen till kramp.....Nåväl, nu får lilla jag snart sova :) Sitter alltid uppe rent för länge.....

Nighty, nighty <3
image305
Sweet dreams......

det var som katten.....

Katten "China" har verkligen varit ute på sin livs resa......Hon hoppade in i en låda i Kina och kom fram i USA 35 dagar senare........Nu ska hon få en ny familj i USA.

image304
Läs mer om "China" på
aftonbladet

delete...........

image301

Hoppsan.....Hehehehe

dagens kloka.........




image300

what....

Kanske inte riktigt snällt mot Marija aftonbladet , eller.......

image299

Lika som bär?

skryter ;)

Måste bara tala om att jag haft "fint" besök i bloggen......Totte och Zillah från talang 2007 skrev en kommentar här idag angående att jag skrev om dem tidigare......Jag tycker det är jätteskoj....Känns helkonstigt ;) Hoppas de ror hem hela tävlingen för de är så otroligt charmiga........

image298

verklig intimitet ;)

image297

mätt och belåten....

Det bidde minsann mat även idag:) Potatissallad och köttbullar......Konstig mat som äldsta sonen sa:) Men gott var det lilla jag fick i mig...........Är helt utmattad av hostan, känns som om jag kan stå och somna.....

Nåväl....jag överlever säkert denna pärsen också;) Även om det just nu gör superduperont i ryggen.....vid lungorna....Just nu ingen hosta men hu vad det kittlar i halsen så det är väl snart dags igen...    

image295                 image296

hosta....

Jag håller på att hosta upp lungorna.........Den senaste timmen har jag hostat så mycket att det känns som sår i halsen....Känns som om det blöder..........Var i hundan kom den hostan ifrån? Hade ingen hosta alls innan och så helt plötsligt massor......
Det gör så ont.........får panik på det.....Och hjärtklappning......

kärlek när den är som bäst?

image294

aj

Tänk på detta nästa gång ni äter en chokladhare till påsk:)

image293

I see you.....

Ingen kommer undan mitt vakande öga.....
Hehehe.....


image292

nytt fortskaffningsmedel ;)

En sådan här tror jag att jag måste skaffa mig :D


image291

nemi :)

image290

Jaha....

Nu blev jag faktiskt ganska nöjd:) Det får vara så här nu ett tag................

Tråkig dag det här.....Grått och trist väder, massa regn:(

Sur gosse som bara vill sitta vid datorn................Måste lära sig göra annat..............Enerverande är han....


jag blir galen....

Nu har jag pulat en himla massa med den här bloggen......Men jag gillar inte det. Dum som jag är kom jag på nu att jag skulle ha tagit printscreen på den gamla stilmallen.....Då hade jag vetat hur det såg ut från början ju :(
Usch vad jag gnäller...........Men det är så trist när det inte blir som man vill........

image292

Titta här é min fina..........Den har jag i alla fall kvar :)

skitmorgon :(

Inget kul att vakna idag........Världens huvudvärk......Huvudvärkarnas huvudvärk kan man säga...........Börjar visserligen bli bättre nu men det gör att det snurrar lite.....

image284

Återkommer när det känns bättre......

Dags att sova.....

Nu väntar sängen.........Gäsp...
Men vad var det för en låt som vann ikväll? Inte var den bra i alla fall. Tycker ändå att The Ark var bäst och tycker det verkar vara konstig musikstil folk har..........Jaja, det är ju inte precis hela världen......Bryr mig inte så mycket.

Inte alls nöjd med min blogg nu.....Känner ju inte igen mig här inne......Får väl ändra lite till i morgon.

Nu är det i alla fall dags att sova.........

image283

Vem är du?

Vilken Astrid Lindgren-figur är du? Tryck på bilden för att göra testet...........
Jag blev förresten Madicken.....Som jag alltid önskade att jag var när jag var liten :)

image282

fy katten....

Usch för Ukraina.......................låten alltså.....

Lordi...

Shit vilken inledning:)

image281

Bra jobbat Finland

Sorgligt :(

Lilla, lilla stumpan Madeleine fyller fyra år idag.......
Åh....lilla gumman vilken födelsedag:( *gråter*

image280
www.aftonbladet.se

På tal om......

På tal om Eurovision song contest.......Bilder lånade av: http://www.cartoonstock.com/directory/e/eurovision_song_contest.asp

image277

image278

image279

paj i ugnen....

Nu är pajen på G...............Ska bli smarrigt:)

Tänkte att det var på tiden att visa upp vilka som är mina favvobloggare ;)

http://karinolofsson.blogg.se/                                       
http://ummagumma.blogg.se/
http://frankincense.blogg.se/                                          
http://beautifulones.blogg.se/   
http://modigh.webblogg.se/                                             
http://yenny.blogg.se/
http://catya.blogg.se/                                                        
http://www.izabella.tjejsajten.se/
http://pyttis.blogg.se/                                                       
http://mammamija.blogg.se/
http://puuccii.blogg.se/                                                     
http://anna851219.blogg.se/
http://desperatahemmafrun.blogg.se/                           
http://studentmamma.blogg.se/
http://blueblueeyes.webblogg.se/                                  
http://glansigyta.blogg.se/
http://aenigma.blogg.se/                                                 
http://kvinnafrumamma.blogg.se/
http://mamsen71.blogg.se/                                              
http://ejmis.blogg.se/
http://underbaraclara.webblogg.se/                              
http://wysteriia.blogg.se/

Ganska många blir det....Och det är ändå inte alla...........bara absoluta favoriter:) Har någon favorit till men vet inte om de vill länkas..........

Hjälp mig :)

Jag bara undrar om någon tycker det är jobbigt att läsa texten nu? Bra om jag får svar från någon.....Är det jobbigt att läsa så ändrar jag tillbaka.....

mätt....

Ojojoj.....Vad mätt jag blev då.....Det var göttigt med mat nu;) Pasta med köttfärssås också var jag så duktig och hade bakat bullar att ha till.......Hur gott är det inte med rykande färska bullar...... Mums.
image275

Lite senare i kväll ska jag ta och göra en smarrig rabarberpaj av egenodlade rabarber och till det ska vi ha glass... Sen ska det ätas en massa godis också:) Ja minsann......här ska det ätas;)
Men så är det ju faktiskt melodifestival ikväll........Då ska man smaska.....
image276

Ojojoj vad jag har varit/ska vara duktig i dag då.......;) Men tro inte att det är det vanliga för det är det långtifrån ;) Men ibland får man ett ryck......

ändrad design...

Hopplala.....Har ändrat lite i designen men är inte riktigt nöjd.........Det får vara så här en stund nu medan jag funderar vidare......Känns så oerhört blekt och tamt......Menmen.......Återkommer senare....

Något slags visdom ;)

image269

jobbigt...

image267
Jag tycker det är jättejobbigt ibland att läsa tidningar.......Det är så mycket död och elände.....Läste nyss om en pappa och en treåring som dött i en brand inatt. Det gör mig så ledsen.....Är det inte innebrända så är det mördade eller så är det bilolyckor eller bortföranden......Jag är en person som kan älta sådant i evigheters evighet.....Hur känns det, led de....hade de ont.....hur är det för de efterlevande??
Jag är tack och lov väldigt förskonad själv från döden....Men en vän dog för ett par år sen i en bilolycka och det var en fruktansvärd chock.....Det kan jag älta än idag. Varför världens snällaste som hade en sådan livsglädje.....? Vet också att hon sa till brandmannen att hon inte ville dö...... Jag hade under en lång tid efter olyckan mycket svårt för att åka bil, och än idag kan tankarna komma över mig.....
Min allra största fasa i livet är brand......Kan i perioder inte sluta tänka på det. Ibland kan jag ligga i sängen på kvällen så kommer tanken över mig (framförallt på vintern när man eldar i kaminen)......Tänk om det börjar brinna! Barnen sover på övervåningen.....tänk om de inte kommer ut.....Också ser jag allt oerhört levande framför mig vilken panik äldsta sonen får.......Gör så ont i mig att jag tvunget ska få dessa bilder......(Orsaken till att det är äldsta sonen jag ser framför mig är för att han är så känslig....jag vet hur han skulle reagera....självklart är jag lika rädd om alla tre barnen, det är bara tankarna som är så)
När det gäller bortföranden så har jag lilla Maddie i tankarna just nu.....Hur är det för den lilla lilla flickan...Vilken skräck......Hur är det för föräldrarna......Kan bara till en viss del ana hur det hade varit att själv råka ut för sådant....Hemska tanke.
När jag börjar tänka på saker och ser mina egna barn i olika hemska situationer går det som ett hugg genom hela kroppen.....Det är en så verklig känsla just då.......Går inte riktigt att förklara....Fattar inte varför jag är sådan....
Man kan inte förutse vad man ska drabbas av ( vet det för vår familj har drabbats av en hemsk sak, men inte död) man får helt enkelt leva livet och hoppas på det bästa........
Tack och lov är detta inte saker som jag tänker på dagligen.....Men ibland kommer det upp tankar och då är det jobbigt att bara skjuta bort dem......
image268

nemi...hon é för söt hon...

image266

ge mig en kaffebryggare........

Jaha, då var det ännu en ny dag att ta tag i........Wow.....Solen försöker tränga genom molnen, men jag tror allt att den misslyckas.......Sitter här med en god kopp kaffe..............Men hu vad det är trist att behöva göra det på spisen...Tar ju så lång tid. Är man bortskämd eller vad?
image264
Inga speciella planer för dagen....Den tar vi som den kommer:) Vet bara att jag är ledig.... Inget jobb på två hela dagar:)
Vi kom inte i säng förrän klockan var närmre halv två inatt och ändå kom nyss stora killen nerdimpande......Han upphör aldrig att förvåna den sötingen........Brukar annars gladeligen sova till lunchtid......
Nu får vi väl se när maken behagar dyka upp. Har ju sovit hos en arbetskamrat i natt......Kan nog ta sin runda tid det där.......Han är ju gubevars i malmö och tågen går  inte alltför ofta ;)
Måste erkänna att det är rätt skönt att slippa hans tråkiga morgonhumör idag:) Det drar ner hela dagen.....Fattar inte vad det är som gör att vissa är sååå sura på morgonkvisten?

nä minsann

Nu får du allt ge dig kära A.......Sängen kallar faktiskt på dig nu.
Se till att få de där söta pojkarna i säng så att du själv kan hoppa i bingen......
Genast, nu, meddetsamma...........
image263
Jag förstår inte varför man vissa kvällar har så svårt att lägga sig trots att man är trött........En sån kväll är det minsann nu.

Snart ska jag.....jag lovar....eller? Jo jag måste........Go´natt :) ses i morrn..........

bra kväll

Det blev ju faktiskt en riktigt skön kväll av det här......Gossarna har varit alldeles tysta......Sitter och spelar dator gör de, eller en spelar den andra tittar på. Men det som är det stora krysset i taket är att de inte bråkat ett enda dugg på hela kvällen......Det är sååå skönt. De kan faktiskt vara goa vänner om de bara vill;) Mammi love you boy´s
image262
Känner mig inte så särskilt trött ikväll.....Fast kanske lite ändå. Men jag känner inte för att lägga mig i alla fall. Det lär i och för sig dröja ett tag till.....Pojkarna vill ju inte lägga sig "tidigt" en fredagskväll......Jag lär väl återkomma hit någon gång till innan jag knoppar in ;)

Var förresten ute med hunden efter mörkrets inbrott....Det gick bra det med :) Blir ju inte riktigt så kolmörkt ute nu....

totte och zillah

Ha, de gick minsann vidare i talang 2007......Men så är de också såååå himla charmiga ju. Expressen skriver om det......
image261

Äntligen hemma :)

Nu blev så datorn ledig igen.....Blev ett par timmars jobb idag ändå men vid sextiden fick jag bege mig hemåt för då mådde jag så illa.....Lite bättre nu dock. Men det är ju hemskt vad världen kan snurra:)
image259

Är själv hemma med pojkarna i kväll....Maken är på firmafest och dottern på annat galej......Ganska lugnt här nu, men eftersom båda gossar suttit vid vars en dator så har de ju inte märkts än.....Men nu norpade jag den ena;) Så nu börjar kanske snart gnabbet här....

Tittar på talang 2007 just nu....Brukar inte se det och det är egentligen rätt tråkigt men oj vad tjejen med apan är bra...Vilken charm :)


Nu är det snart dags att ta ut vovven på en kvällsrunda....Det brukar vara makens jobb men ikväll får jag ta det.....Det roar mig inte precis för jag har så svårt att gå på kvällarna och så är jag lite mörkrädd så jag får gå innan det blir för mörkt :)
image260

See ya....

då var det dags...

Nu sticker jag till jobb......Vill inte. Har absolut ingen lust men känner mig inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma...Hoppas att jag inte behövs så länge idag.....Bye, bye....

image258

Näää, jag kör inte bil....Men idag låtsas jag det;)

Aj, min arm gick visst av;)

image257

Ny tatuering någon?
Den var rätt häftig den här.....Eller hur?

Glömde visst igår.....

image256

rosa, rosa, rosa, rosa......

Min absoluta favoritfärg är och har alltid varit rosa........Jag hade gladeligen kunnat köpa vad som helst bara det är rosa;) Ett playstation te.x. har jag absolut ingen användning för ( barnen kanske) men vill ha det bara för att det finns i rosa.....Min första lägenhet var inredd i rosa......Kaffekokaren var rosa. Första lägenheten med maken hade rosa väggar i hall och kök.....Jag bara älskade det. Idag är jag lite mer diskret i inredningen men skulle gladeligen inreda helt i rosa om jag fick......:) Det enda jag har lite svårt för är att klä mig i rosa.....men det är för att jag klär mig mest i svart. Tycker det ser bättre ut på mig.........Här kommer så min alldeles egen hyllning till färgen rosa.....I form av ett kollage.....Vill ha allt...

image255

vilken morgon....

Urk vilken morgon det blev.........Det började med att jag inte fick liv i gossarna.........
Nääää, ska man behöva stiga upp i tid???
image252
Så stressigt blev det sen när det bara var minuter kvar till skolan började.......

image253Sen skulle givetvis kaffekokaren gå sönder.......Panik där. Jag dricker MASSOR av kaffe.....Hur ska jag nu klara mig? Blir tokig.....Har inte råd till detta nu ju.......Blir till att koka kaffe på spisen.....
image254
Sen kom jag på att jag glömt köpa cigg........Inte det också.....Så vad gör man? Jo, är man beroende så är man....Det var bara till att cykla iväg en kilometer till närmsta mack för att handla nya........Blä för denna dagen.

Men, men.....Nu kan väl inte mer gå illa idag? Ser nu positivt på resten av dagen:)
Fast lite snurrigt positivt;) Det går runt av yrsel i skallen på mig......Men det är smällar man får ta.....

fredag igen....

Det var den veckan det ja......Hu, vad tiden går fort. Idag är det då meningen att jag ska jobba igen.....men vet inte hur det blir med det......Får se hur jag mår senare.

Har precis läst igenom mina favvobloggar och en sak slog mig.......Jag tänker inte på folks ålder....Jag menar att helt plötsligt slår det mig att jag sitter och kommenterar och får kommentarer av bloggare som är i mina barns ålder utan att jag reflekterar över det.....
Jag tycker detta är ganska faschinerande......Jag menar att det finns ju inga åldershinder i bloggvärlden.....I alla fall inte för mig. Tycker det är kul att läsa vad unga människor tycker och tänker och ofta är det väldigt vettigt. Men så helt plötsligt upptäcker man att den med så vettiga tankar är 15 år.........Snacka om att man är fördomsfull........Men hur som haver så tycker jag det är jättekul att gränserna lite grann suddas ut......Att åldern faktiskt inte har någon större betydelse.
Jag bara älskar bloggandet.....Det känns ju faktiskt lite som om man har fått en massa goa vänner.....Det är så kul med detta utbytande av kommentarer:)
I like.....

Jaha....Ännu en gråtrist dag här i skåneland :( Sooolen.....var tog du vägen? Kom tillbaka.......

Tokiga katt.....Alltså min storebrorskatt....Han är helt enkelt för knasig:) Han ligger uppe på kylen......Ligger väl och väntar på mat.....Vill inte missa något ;)

Nä men fy vad det börjar snurra i skallen på mig nu......Måste vila lite:(

image251

sängen kallar

Det var den dagen det....Blir bara mer och mer förkyld....Håller på att bli knäpp :(
Är så trött nu, känns som om jag bara har deg i huvudet nu...............Ha en bra kväll.

image250

trött

Uh, vilken kväll det varit......sovit och sovit och sovit i soffan......Är så trött så jag vet knappt var jag är just nu ;) Det blir till att hoppa tidigt i säng. Annars på västfronten inget nytt.......

Jo förresten......Jag hittade en ursnygg frissa innan....Inget klipp visserligen men ändå.....
Kan det inte vara något Mija? Snyggt va ;)

image249

posheliposh....

Jaha.....Vad tror ni om detta då?

Har hon opererat sig eller inte?

Själv förnekar hon det tydligen..

Läs mer...
image248


det bidde inge jobb....

Körde iväg till jobb men allt bara snurrade så jag stannade en timme och snackade lite sen bar det hemåt igen.......Nu sitter man här och skulle egentligen behöva vila en stund men nu är ju barnen hemma.......Det betyder mamma hit och mamma dit.....Datorkrångel här och läxhjälp där....När ska en stackars mamma få vila?
 Nja du lilla A, vila får du göra i graven.......:)

Regnet det fullkomligt öser ner här idag och har gjort så hela dagen.....Det är så trist...Vill ju ha sol och värme. Nu händer det inte så mycket mer i dag.....bara matlagning lite senare.....Och TV-tittande......Ikväll är det nytt avsnitt av Kyle XY.....Är det någon som ser det? En småtrevlig serie faktiskt.......Och sen är det Ghostwhisperer, så himla bra....

image246

image247

Ses sen.....

hej så länge...

Nu sticker jag till jobb ;)

Som om det skulle vara intressant.........

image245


dagens bästa ;)

image244

Jaså....Är det så man gör.......

yes....jippie....

image242

Är jag bäst eller är jag bäst???

Jag gjorde det........Laptopen är härmed fixad. I´m a happy woman.......

Men har fortfarande huvudvärk :( Men en av två är ju inte så illa......eller hur?

Denna förbaskade dator gjorde att jag bara fick två timmars sömn i natt........Kul va. Satt uppe till tre sen orkade jag inte mer utan lät den köra av sig själv....När jag steg upp funkade det ändå inte. Men nu gör den det :D

Urk och fy....Jag måste jobba i dag, vilket gör att jag inte kan sova...Men kanske jag bara jobbar en till två timmar för jag känner mig inte helt kry.....Behövs dock på jobb en stund....

image243

god morgon

image241

Vaknar med huvudvärk och en fortfarande kass laptop :(
Jag är så sur och irriterad......Varför ska det alltid vara så med datorer? Får nu sitta vid stationära datorn istället och här finns inte mina favoriter så allt är mycket mer komplicerat..............Trött jag blir.....

Måste väcka barn nu.....Känner inte för det men, men.....måste göras

See you later.......

skitdator

Vilken förbaskat tråkig kväll.......Laptopen bär sig väldigt konstigt åt. Den hängde sig......Jag har suttit i tre timmar nu och försökt få den till att funka men den vill inte:(
Jag blir knäpp i huvet.......Världens abstinens ju......Det trådlösa nätverket funkar men inte internet....Vad fan är det för fel då????
Jaja, hoppas jag får fixat det till i morgon. Detta var defenitivt ingen bra dag, nej......Mår fortfarande som en stor skit. Får se om jag orkar jobba i morgon.......

Tack alla för era kommentarer men jag orkar inte svara på dem i kväll.......Är för irriterad för det.

Ses i morgon....

image240

handla bör man, annars dör man......

När man har barn så får man absolut inte lov att bli sjuk.....Eller hur mammor.....Hur som haver så måste jag ta mig i kragen nu och fara iväg för att inhandla lite nödvändigheter........Är inte alls road av det, måste jag säga.....Det blåser halv storm ute....inte läge att cykla.....
Hade det inte varit så att maken kommer hem så hemskt sent så hade han minsann fått sköta det...Men, men sånt é livet.......
image236

Och här går lilla A och ser stroppig ut ;)

energibehov....

Var inne hos Käthe en runda och hittade där ett test  från Ica som jag såklart var tvungen att göra.......
image235
Kära tider säger jag bara.....Hur räknar de? Hade jag ätit så mycket så hade jag snart rullat fram ju ;)

Testa själv och se vad ni får för resultat.....

vad är detta?

image233

Fasiken rent vad det ska vara svårt att koppla av då......Skittråkigt att bara ligga här ju :( Men så fort jag reser mig så snurrar hela världen och benen är urtunga......Men jag får snart stresspanik på detta......Har ju så mycket att göra, har inte tid till detta.......

Åhh.....Vad gör en stackars sjuk kvinna......


vilse i pannkakan.....eller inte.

image232

utmanad.....

Jag har blivit utmanad av kvinnafrumamma

REGLER:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex underliga/egendomliga saker om mig själv:

JAG...

# Har gått upp trettio kilo i vikt på tre månader....

# Har gått ner femtio kilo i vikt på sex månader.......och hållt vikten :)

# Har flyttat tio gånger på tjugo år.....

# Har inget körkort.....

# Viftar konstant med tårna ;)

# Har varit tillsammans med samma man i nitton år.....


Nu är det så här att jag gärna gör utmaningar men inte skickar den vidare......Tycker det är urjobbigt....vet ju inte vem jag ska skicka till. De flesta på min blogglista har redan fått den av någon annan.......Sorry, men det är nog sjunde konstiga grejen med mig.......
Social fobi ni vet :S


ligger och pysslar i sängen....

Kan inte sova :( Så här kommer dagens visdom........

image231

fy bubblan

image229Jaha...Det var ju en bra början på dagen.....Mår inte alls bra just nu. Det snurrar i huvudet på mig som om jag satt i en karusell..............Och illamående är jag också. Hatar att må dåligt:(




Nu ska jag gå in och bädda ner mig i sängen, trots att jag avskyr att sova mitt på dagen......Men jag känner att jag måste det nu. Blä..................
image230                                  Bye, bye.........

design....

Har funderat ett par dagar nu om det är dags att byta design i bloggen. Men jag vet inte.............Min header representerar verkligen mig......Mamma som älskar katter, kaffe och choklad:). Men samtidigt vill jag byta för det är så himla kul att pula lite med olika färger och stilar..........
Får se hur jag gör....Funderar ett par dagar till:)

Helt orelaterad bild ;) Men den är ju så fin.......
image228

nu är det förkylt...

Fy bubblan för att vakna idag då.......Blä, så förkyld jag är. Kom över natten gjorde det......Kul att vakna med alldeles igenkorkad näsa, intorkad mun och hals och världens huvudvärk.............:(
Avskyr det....Jag brukar nästan aldrig vara sjuk så det blir alltid extra jobbigt när jag blir det. Jag kände på mig att något sånt var på gång.....Dottern var sjuk förra veckan, dundersjuk, och sen att gå omkring våt och kall som jag gjorde i måndags gör ju inte saken bättre.....Nåväl, det är ju bara att gilla läget....Vad annars finns där att göra?

Regnar gör det också:( såklart.......Vill ha tillbaka solen och värmen....
Komsi, komsi lilla solen.....

Blörk....Fast jag dricker fortsätter det kännas som öknen i munnen på mig...
I don´t like....

image227

summering

Jaha...det var den dagen det. Vad bestod den då av?
* Väckning av barn
* Iväg med dem till skolan
* Hundpromenad
* Flygplansmuller........
* Slöat ;)
* Jobbat
* Kommit hem- lagat mat
* Tömt och fyllt diskmaskinen
* Slöat ;) Igen......
Spännande va?

Dags för sängen om en stund........Faktiskt riktigt trött nu. Som sagt....Vem är ledig i morgon? JAG......Yes:)

Take it easy friends.......


image226

Sov gott

önskeoutfit:)

Jaha....dags för mig att gästspela som modeblogg igen......Honeydew-Tess utmanade mig att visa en önskeoutfit. Tycker det är ganska svårt eftersom det finns massor av fina kläder, men valde ut något lite sparsmakat......Gillar den modellen på klänningar....lite 20-tals känsla.
 Håll till godo ;)

image225

myrornas krig

Skulle ju se på "fula Betty" nu.....men det blev visst myrornas krig istället :) Stora sonen blev sur och slog över TV-n på en icke existerande kanal, stoppade fjärren i fickan och gick.........Tur då att jag spelar in det till dottern så jag kan se det senare. Orkar liksom inte bråka nu:)
image224

höll på att glömma visdomen :)

image223

i hemmets lugna vrå

Sitter äntligen i soffan med kaffet och datorn:) Har precis ätit smaskig minestronesoppa med ceme fraice *mums*. Den där åskan jag bloggade om innan var väldigt kortvarig :) Den hann försvinna innan jag stack iväg, tack och lov. Lite regn fick jag på mig idag fast det var inte såå farligt för jag tog minsann vinterjacka idag ;)

Rätt lugnt här i kväll.......Maken och dottern är på match......."iff-iff" spelar idag ju.......Så det är bara jag och grabbarna här nu..........

Fasiken vad jag blev stum nu då......Kommer inte på mer att skriva just nu. Eller jo förresten.......Jag är ledig i morgon :) yes box......Såå skönt.

image222

hjälp......

Det ÅSKAR ju......Hjälp, jag är ensam hemma och ska snart ut och cykla............Jag är LIVRÄDD för åskan. Tycker det är urläskigt att cykla då........Kör som en galning och är rent panikslagen.............Tvifysjutton.
Jaja....Så klart ösregnar det också:( Varför bor jag på "landet" där inte bussarna kör normalt???? Hade varit skönt att ta bussen. *rädd*
image221
Åskan är tack och lov inte riktigt så här förfärlig......

tack....

image220



Äntligen tyst........Det är en fröjd för öronen. Det enda som hörs nu är datorfläkten........Det har varit jättejobbigt, fyra timmars konstant muller......Fattar inte var det kom ifrån.
Menmen, nu kan jag koncentrera mig på annat:) Ja just det......Måste sticka till jobb ju ;) Fast först måste jag göra mig i ordning.
Helt vanlig lugn jobbdag i dag, thank you..........Inga konstigheter som regnpromenader eller så:)

I´ll be back

vad händer?

Fattar inte vad som händer här.......Hela jäkla morgonen har det mullrat som sören......Alltså flygplan. Det slutar ju aldrig, är det övning eller????
Får snart panik ju!!!! Känns som rena krigszoonen:(

SLUTA NÅ`N GÅNG DÅ......
image219

en barnlek.....

image218

uppdrag väckning

En son har kommit iväg till skolan:) Nu ska jag försöka få upp nästa, som har sovmorgon.......Han är stört omöjlig att få upp på morgonen......Ropar i trappan på honom minst tio gånger varje morgon innan han behagar att masa sig upp.. Igår chockade han mig dock:O Han kom ner nästan meddetsamma jag väckt honom.....Får se om det går lika bra idag:/ Wish me luck.....

image217

Update 09.48: Det gick minsann undan idag med:O och nu kom han iväg:)



jättebröst....

Kära tider vad det ser missbildat ut.................Tyckte hon var så fin innan med sina minibröst;). Nu ser det allt annat än bra ut. Står lite om det i Aftonbladet...men vill man läsa mer får man minsann skaffa sig Plus.......Nää, riktigt så intresserad är jag inte. Räcker att se bilden ju.


Jag ångrar bröstoperationen varje dag

image216Hemvändande Big brother-stjärnan Jessica Lindgren blickar framåt mot livet som gift småbarnsmamma. Bakom sig lämnar hon livet som partybrud ständigt på jakt efter nya romanser och äventyr. Klick! träffade Jessica när hon var på blixtvisit i Sverige.














See ya.....

ny dag igen

image215        Go´morrn

Här går det undan vill jag lova......Redan tisdag. Fattar inte var dagarna blir av egentligen.
Sitter här med en kopp kaffe och funderar......på den där knepiga mest aktiva listan....Fattar inte riktigt hur den funkar.
Igår när jag kom hem från jobb hade jag ännu en gång haft massor av besökare på bloggen och mycket riktigt var jag tillbaka på listan........Men någon gång under natten har jag försvunnit igen.
Jag är lite splittrad i vad jag tycker om att finnas där.......Första gången kände jag wow.....så många som kommer in och läser, men när jag sen försvann därifrån så hade jag fått ett litet antal trogna läsare och det känns faktiskt rätt ok. När jag nu hamnade där igen så var det så klart kul igen men samtidigt är det så utlämnande.....Så många som läser, så få som lämnar avtryck........Tänk om någon jag känner läser och känner igen mig???? Läskig tanke. Ingen över huvudtaget vet nämligen om att jag bloggar....Har ingen lust heller att avslöja det......Nåja, sönerna upptäckte en dag att jag pysslade med bloggen....

.Äldste sonen: Har du blogg? (Tittar lite tvivlande på mig)
 Jag: Ja.....
Yngste sonen: Vad heter den?
Jag: Säger jag inte....
En liten stund senare var det glömt igen ;) Tror inte att de tänkt på det efter det.....

Jag vill ha bloggen alldeles för mig själv.....Vill inte att någon i min närhet ska veta om den.....Så är det bara.
Åter till listan........Sammanfattningsvis kan jag säga att det är kul att förekomma där men det är lika kul att inte göra det. Förresten så blir det himla jobbigt att hinna med att svara på alla kommentarer när man får så många och jag vill verkligen svara på alla.......Men hu vad jobbigt det är, vet inte riktigt hur jag ska svara så på de allra flesta svarar jag i den andras blogg men ibland även i min egen.......Det blir lite splittrat, menmen......Det duger väl hoppas jag:)

Då var det dax.......

image214

huvudvärk

image212Har precis sett CSI NY.....Bra program det där. Mannen längst till höger på bilden (kommer ej ihåg namnet) är så läcker, eller vad tycker ni? Visserligen tycker jag att original CSI är bäst men NY kommer inte långt efter........






Förbaskad huvudvärk jag fått nu......Känns som det sitter någon och bankar inne i huvudet på mig;) Käkarna är så spända att det inte är långt ifrån kramp........Att jag alltid ska spänna käkarna så och "tugga" hela tiden....Inte så konstigt att man får huvudvärk.
image213Men nu är det minsann snart dags att krypa ner under täcket och nanna kudden ;) Jobb i morgon igen ja.......Hoppas det blir en bättre dag. Ska i alla fall klä mig lite bättre då.......Tänker inte frysa så en dag till.........


Återkommer innan jag lägger mig med godnatthälsning;)

nakenkonst :)

18000 människor i Mexico City kastade kläderna och visade allt.......I syfte att visa upp kroppen som konst, inte som porr utan med värme och glädje. 

Klicka på bilden för att läsa vidare.......
image211

dagens visdom

image210

snacka om regn :(

Det var inte bara regn i dag........Himlens alla portar öppnade sig när vi var på promenad med jobb......Fick sen sitta en timme dyngblöt och som jag frös.........När jag sen skulle cykla hem så skulle jag såklart handla först och jag frös så jag skakade i hela kroppen. Kallt var det också för inte var det kallt när jag stack hemifrån.......så man var inte rätt klädd
Är nu så stel i fingrarna att det gör ont......

Vilken skitdag........regnet fick mig att bli så irriterad att jag grät.......Men nu är jag hemma i värmen:) Tack och lov.

Svarar på kommentarer senare.....Lagar mat nu.

iväg

Snart dags att cykla till jobb......Fy sjutton vad jag INTE känner för det nu. Det regnar ju....också är jag lite depp ännu efter det jag läste.....
Men, men måste ändå och får väl rycka upp mig:)    Bara det inte hade regnat *sur*.

image209Ha det så bra....

..............

Nu måste jag vara lite kryptisk för att skydda någon.......

För en stund sedan läste jag en berättelse. En sann sådan......När jag läste detta så rann tårarna, jaha.....nu börjar det igen........Det är jättekänsligt.

Det jag läste handlade om något som en mycket närstående till mig råkat ut för......Det var så likt och så känslomättat, det går inte att beskriva..........

Hur ska vi orka.....Det har gått fem jävla månader......Det försvinner aldrig.

Om det känns såhär för mig, hur fan känns det då för dig?





FAN

spindel i örat?

Shit vad läskigt........Precis som i mitt öra ju! Efter min öroninflammation, som tog lång tid på sig att bli bra, så har jag undrat om det inte "bor" något i mitt öra......Det knäpper i örat, precis som Jesse i artikeln säger, som rice krispies......Också hittar jag detta i Expressen.....Så läskigt. Just nu känns det bara för det som om det kryper något där inne =S

Jag fattar inte hur grabben kan se så glad ut på bilden??? Hallå...Du hade spindlar i örat......

image206

varför?

Jag förstår inte varför jag helt plötsligt kan bli så fruktansvärt deppig.........Det går från en minut till en annan. Känner för att gråta och har väl ingen direkt anledning till det.....Det bara kommer. Jag börjar bli trött på det nu.

image205

Tråkigt inlägg JA.....Men min blogg............

vi tar väl en nemi såhär på morgonkvisten :)

image204

Skulle kunna vara jag ;)

måndag morgon

image203


Jaha....Då var det dags igen då. Ny vecka och de gamla vanliga rutinerna sätter in igen.......Ska som sagt jobba idag, fast inte förrän i eftermiddag.
När jag kom upp i morse var det blött på marken.......Det har regnat inatt. En hel del moln på himlen nu men det ser ändå ut till att kunna bli lite sol..........
Övrigt att göra idag då? Tänkte fixa med mina försummade naglar.....Fila och lägga ett lager genomskinlig lack......Rejäl rengöring av ansiktet står också på agendan, det behövs.

På tal om ansikte så är jag rejält trött på mitt ;) Har de senaste tre åren blivit mer och mer fläckig i mitt ansikte.....D.v.s.  jag "tappar" pigment:( Visserligen gör jag det lite varstans på kroppen men där är det inte lika markant.....Men ansiktet ser rejält smutsigt ut......Är så tråkigt då jag ser bättre ut när jag är solbränd men inte längre eftersom det bara tar fläckvis....
Frågade en läkare om detta för ett år sedan då jag hade mina aningar om att det är något autoimmunt......(Jag har ju Perniciös anemi och har man en autoimmun sjukdom så är det lätt att det blir fler) Men den här läkaren sa att det var svamp........Tvätta ansiktet med mjällschampo sa han så ska du se att det är borta till nästa sommar......In my ass....Det är ju kvar, värre än någonsin.
Jaja....De som ser mig får helt enkelt stå ut med att jag ser smutsig ut:) För på långt håll ser jag i alla fall snyggt solbränd ut.............

Jag återkommer ;)

ännu en dag är slut

Jaha....Summering av dagen? Slött, slött och varmt........Har haft en skön dag i solen och fått i alla fall lite färg på kroppen. Men nu är det snart dags att krypa till kojs.
Jobb i morgon igen.......Ha det gött, see ya.

image202

ballerinaskor



Hahahaha jag satt och googlade på ballerinaskor, ville se om jag hittade några fina och fick upp denna bilden.

Någon som är sugen på ett par söta cindydojor ;) *fniss*

image201



Faran med internet ;)

Skyll dig själv om du chattar.....;) You never know........




image200

snygging

Dottern tittar på OC just nu.....Jag följer inte det själv men har sett ströavsnitt. Måste erkänna att jag tycker att Adam Brody är en riktig läckerbit ;) Har redan från första avsnittet tyckt han  är klart snyggast...........

Sen får jag ju erkänna att i mina ögon är han en pojkvasker, men likförbannat en läcker sådan........Japp, vi "tanter" kan också tycka att de unga grabbarna är snygga.......Utan att för den skull vilja ha dem ;)

Vem tycker du är läckrast i OC?

image199


får ju inte glömma.......







image198

puh

Då var dagens middag avklarad :) Idag åt vi ugnsstekt falukorv med ost och lök. Till det hade vi kokt potatis, senapssås och stekta champinjoner.......Gott som in i hundan var det, men hu vad mätt jag blev........Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska rinna ner så är dagen fulländad ;)

Nu blev jag hemskt trött men det blir jag ofta efter en maffig middag......det går över igen när jag druckit en kopp kaffe.


Jaha.....Här har vi en som blivit
blond igen......Tyckte hon var mycket snygg som brunett men faktiskt lika förbaskat snygg som blondin. Eller hur?

image197

dagens visdom

image196

nätmobbing....

image90


Det skrivs mycket i Expressen nu om det utbredda näthatet......Bl.a. Linda Skugge har uttalat sig om att hon slutat skriva blogg på grund av detta. Det är så förbaskat tråkigt att folk inte bara kan sluta vara så bittra....Fattar inte att de orkar. Jag läser ganska många bloggar och blir alltid så ledsen när jag ser vilka kommentarer vissa får. Att de orkar fortsätta blogga är för mig obegripligt......Ni är starka tjejer som inte låter dessa bittra, sura människor skrämma iväg er.
I dag skriver de i
Expressen om en tjej som råkat ut för mobbing över nätet och det är just på detta vis min egen dotter drabbats. Dv.s. att folk man känner trakasserar en över nätet......Det är skrämmande att de orkar hålla på...De här vedervärdiga människorna borde skaffa sig ett liv med mer värdighet och kanske ägna sig åt saker som ger god karma istället.......Jag förstår inte varför folk idag och framförallt unga människor försöker lyfta sitt eget dåliga självförtroende genom att trycka ner någon annan......
                               

varmt så det snurrar.....

image195Shit......Det är läskigt varmt att ligga i solen idag ju. Jag blir alldeles snurrig i skallen och är nu inne en stund för att ta något kallt att dricka. Jag tror att jag inte tål solen längre:( De senaste åren har det blivit jobbigare och jobbigare att ligga i solen....Klarar bara korta stunder i taget. Men lite färg måste jag ju ha så jag brukar plåga mig själv lite grann ;). Men sen när den riktiga högsommarvärmen kommer då går det inte längre.....Då är det skuggan som gäller. Nu ska jag snart ut igen, see you.....

Hej igen :)

image194


Äntligen har jag kommit hem och sitter nu och dricker en kopp kaffe....Vilken dag det är idag....Om möjligt ännu mycket varmare än igår:) Ska snart smita ut och sätta mig lite i solen.

Vill gärna förtydliga en sak angående mitt jobb.....Jag jobbar inte på tivolit:) utan jag var där med de jag jobbar med....Och om någon undrar så jobbar jag ibland ett dygn i sträck.....Men sover på jobb:)

Japp, gårdagen var trevlig men intensiv och dagen bara flög iväg så det var en perfekt dag på jobb och idag är jag som sagt ledig. Ska mest bara lata mig....:)

Vi hörs sen.

läggdags

Ska gå och lägga mig nu tänkte jag......Har varit en lång dag och det var ett par timmar i stekande sol på tivoli idag.....Det tog rätt bra så jag är jättetrött nu.
Ska också upp kl. 5 i morgon bitti så det behövs lite sömn......

Hoppas att alla haft en skön dag.....I morgon kommer det mera i bloggen.

Sov gott.......

lördag-jobbdag

image192


Solen orkar minsann skina ännu en dag :) Idag är det jobb som gäller....heeela långa dagen. Så det kommer inte att hända så mycket här idag......Jag hinner inte svara på kommentarer nu heller...

Snart dags att smita in i duschen och sen kila iväg......Idag står det tivoli på schemat..Japp, jag har glassjobbet nr.1 som kan gå på tivoli på arbetstid.....Inte helt fel ;)

image193

Ha en bra dag alla som läser här :)



ses i morrn

image191Godnatt och sov gott

märkligt.....

image190En hel elefantfamilj antas
ha dödats av blixten i Indien.......
Stackare:(
expressen

glömska ;)

image189

majblomma

Nu kan man rösta på hur man vill att nästa års majblomma ska se ut :)
Gör det
här

Jag valde denna:
image188

dagens....

image187

solsting

Det var inte bra att ligga i solen......Somnade gjorde jag och sen vaknade jag med världens huvudvärk:(

Men nu har jag i alla fall fått färg på framsidan av kroppen;)

image186

glad:D

Okej...Bild var det ja...
image185


Shit vad en liten sak kan förändra humöret........Var inne på mailen och kolla och vet ni vad........?

Jag har vunnit underkläder på 
modette ......Shit vad glad jag blir..Brukar inte vinna något ju......

Tack Modette...Ni räddade denna dagen :D

image184

Dags att liva upp stämningen lite:)

Nu får det vara slut på depp;)

image183

jobbigt....

Jag vet att jag inte skulle gnälla mer, men......

Egentligen är det rätt jobbigt att ha blogg när man som jag har social fobi "light". Jag tar allt så personligt hela tiden.....Är så rädd att skriva och tycka fel. Kan verka löjligt för andra att en medelålders kvinna är så men för mig är det högst verkligt.....
det är jättejobbigt när jag försöker uttrycka mina åsikter och jag inte riktigt får fram vad jag menar och sen upptäcker att folk missförstår mig....Då känns det som om "ni" tycker att jag är rent blåst.......

Samma sak gäller att kommentera andras bloggar......Känner lite som att " nä, inte tycker de att jag ska skriva till dem" eller, "vilken löjlig liten människa". Känns så tomt och innehållslöst på något vis (För mig).....Vill vara som ni andra ju................

Trots dessa tankar har jag ändå kommit långt........För något år sedan var jag livrädd för att skriva i forum tex. Trodde att alla skulle tycka att jag var patetisk och tråkig. Bloggen ger mig lite självförtroende..........Jag vågar faktiskt, jag är inte helt dum......Men så får jag dagar då det känns som att ingen gillar det jag skriver eller att jag inte "vågar" kommentera andras bloggar för det känns löjligt just den dagen att bara skriva "hej", vilket jag kanske gör med lätthet en annan dag......
När jag skriver detta så blir jag tveksam.......Nu blir jag rädd att ni ska tro att jag söker sympati eller något......Vill egentligen bara radera men postar ändå........Min mening med detta är bara att ge förståelse för hur man kan tänka. Man har bra och dåliga dagar och jag har just haft en bra vecka med bloggen så det är kanske inte konstigt att jag får en svacka nu och känner mig som en idiot......Snälla ni som läser, missförstå mig rätt nu;)
h

Tack till alla ni som är jättegulliga........Ja, jag menar ALLA......

fredag igen.

Jaha....Då var denna veckan i sluttampen då............Vad tiden ska gå fort. Ledig i dag, jobb i morgon :).

Har ont i magen och börjar bli så trött på det nu.....Alltid är magen alldeles uppblåst och det ser ut som om jag är gravid:(
Vill hålla in lite på ätandet men det går inte med denna förbaskade mage. Är "hungrig" hela tiden. Har så ont direkt efter att jag har ätit, men har lika ont när jag inte ätit. Det värsta är ju att jag blir yr och illamående när jag inte ätit på ca. två timmar.........Fatta att det inte håller i längden, kommer ju snart att rulla fram om det fortsätter.
Åt jordgubbsfil med havrefras till frukost och nu har jag jätteont och är alldeles uppblåst igen......
Jag har verkligen provat olika sorters mediciner mot magkatarr då jag antar att det är det jag lider av, men inget har hjälpt än......
För ett par år sedan gjorde jag gastroskopi men där var ju inget fel då och jag gör aldrig mer om det. Då får de söva mig först............Shit vilken panik det gav, fick ju inte luft, de gav dubbel dos lugnande medel men inte hjälpte det....
Undrar om det kan hänga ihop med min sjukdom.....Perniciös anemi.....Det är att kroppen inte kan tillgodogöra sig vitamin B-12. Det ska påverka magen negativt har jag läst.....Och tyvärr glömmer jag ta mina tabletter så det är ju i så fall inte konstigt....Hu vad man är dum......Dessa tabletter är livsnödvändiga och ändå glömmer jag ta dem.
Har någon gång försökt påtala för läkare att magontet kan bero på det men de vill alltid ha det till att min panikångest orsakar det......precis som alla mina kroppsliga besvär tydligen....Undra vilken läkare man kan gå till som tar en på allvar och ger mig en ordentlig undersökning.......

Jag fick diagnosen för snart 14 år sedan och inte en enda gång sedan dess har jag fått någon undersökning trots att jag bett om det.....Mycket märkligt egentligen med tanke på att jag läst att man ska gå på regelbundna kontroller.......

Nog gnällt för i dag tycker jag......Solen är på glatt humör i dag med:) och det är snart dags att kliva på cykeln för att handla helgens förnödenheter......

See you later ;)

image182

jädrans blogg.se

Fy vad trist det är när inget funkar.......Igår kände jag ingen större lust att blogga. Men sen på kvällen när jag kände för det så gick det så klart inte :(

Har sen suttit här nu på morgonen i nästan två timmar och försökt logga in......men nada.
 
Nu gick det såklart, när jag inte har tid att sitta här längre.......Blir bara så infernaliskt irriterad!!

Återkommer senare.........

seriedags

image181

illamående

Skulle verkligen behöva komma iväg och fixa lite grejor...........men fy bubblan vad jag blev illamående helt plötsligt. Snurrar i skallen gör det med :(

image180

Torsdagsvisdom :)

image179

fy fan.....:(

Usch och fy vad folk är gräsliga......Två bröder vart på väg hem på valborgsnatten när yngste brodern blev attackerad. Storebror gick då emellan men gänget tände då eld på hans fötter.......  Aftonbladet 

Det gick rysningar genom hela kroppen på mig när jag läste det och jag känner mig gråtfärdig.....:(
Det är inte konstigt att jag är så nojig med att låta barnen vara ute på kvällar/ nätter.........Vill inte att något sådant ska hända.

Vilket trauma för dessa killar...........

kommentarer.....

Satt här och funderade på det här med kommentarer i bloggar.......Kommer på mig själv med att ibland undra varför inte fler kommenterar i min blogg ;) Men det är kanska inte så konstigt, behöver bara gå till mig själv för att se hur jag själv känner för det här med att kommentera...........

Ofta när jag läser bloggar så har jag ju egentligen ínte så mycket att säga.......Eller så har jag dåligt med tid. Det är såå tråkigt att bara kommentera rutinmässigt...........Tex. "Åh, så fin kjol", eller Vad duktig du är".......Visst lämnar jag också sådana kommentarer men inte ofta. Vill att det ska vara lite substans i det jag skriver och vill känna något för ämnet i fråga...........

Så.....Kontentan av detta inlägg? Jo, det är egentligen inte så himla viktigt med många kommentarer utan att man får några med känsla i:)

Oj, Här blev det väldigt många "kommentarord" närmare bestämt sju stycken ;D

image178

tvillingar.....

Helt otroligt.......Jo, de har samma mamma. Och kommer från samma ägg. Men ändå skiljer det över ett kilo i vikt mellan ?store? Byron, som väger 1 518 gram, och ?lille? Lincoln, som bara väger 506 gram. Aftonbladet 

Det är egentligen inte klokt vad vetenskapen klarar av......Men vad skönt för föräldrarna att båda överlevde:)

vacker torsdagmorgon.

image176


Åh.....Det vackra vädret håller i sig, tack för det:)

Vaknade med trist huvudvärk idag:( Men det är på väg bort nu.

Skriver mer sen när hjärnan vaknat..........Just nu är den full av gröt eller något=S

Vilken ålder är du?????

Måste göra ett till inlägg innan jag lägger mig:)

Hittade ett roligt test inne på
emilies blogg:  Shit, jag fyller snart 39 år.....Se vad det blev:/

Testa dig själv..... http://blogthings.com/whatagequiz/






You Are 18 Years Old
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.

sussa sängen..........

image174



Japp, snart dags att krypa till kojs........Har varit en ganska innehållslös dag men ändå ganska hyfsad.....Hoppas det blir lika fint väder i morgon som det varit idag...Då ska i alla fall jag sola lite, gött:)

Hoppas att alla haft en fin dag.........

Läste förresten i expressen att arbetsgivare brukar googla folk som söker jobb.....Undrar om de hade kunnat hitta något om mig??? Tror inte det..... 
Läs här

Brukar ni googla nya människor ni möter?


Själv har jag aldrig haft det i tanken.....Tror liksom att bara kända människor går att googla;/

Sov gott alla....

Baby blues.......







image173

kvällskaffe :)

Sitter här med en god kopp kaffe efter maten........Det är så gott :). Känner mig inte längre så handlingsförlamad, tack och lov......Har varit och jobbat och spelat bandy och sen handlat, så nu är allt avklarat för denna dagen.
Idag var det verkligen skönt väder om än lite blåsigt.......Sååå skönt att cykla när det är varmt:)

Nu har jag två lediga dagar framför mig. Det ska bli skönt för trots att jag precis varit ledig så var ju hela familjen det också och jag behöver de här lediga dagarna där jag är helt ensam........Älskar tystnaden och lugnet.

De senaste åren har jag blivit lite av en eremit.......Trivs verkligen i tystnad och ensamhet. Men jag behöver också ha folk runt mig ibland så jag är inte helt asocial;).
Jag tycker jättemycket om att umgås med folk men helst då bara sitta och "skvallra" och ta en kopp kaffe eller något. Jag skulle behöva en vän (något jag tyvärr inte har) för då hade jag hittat den perfekta mixen av ensamhet och umgänge....Men som det är nu så umgås jag mest med familjen och arbetskamrater (på jobb), och det är lite trist...Men, men, jag dör inte av det.....Blir bara lite ledsen ibland när jag tänker på det.

Usch vad jag gnäller....Är egentligen en obotlig optimist men det är ganska skönt att skriva av sig..........

Ha nu en skön kväll......

handlingsförlamad....

image171Förstår inte varför vissa dagar är så här....Blir alldeles apatisk och tar mig inte för någonting :(.
Borde gå ut i det vackra vädret ju.....Känner bara för att skrika rakt ut:O.
Himla tur att jag ska jobba idag annars hade jag väl suttit kvar här ännu i kväll ;).



Duschen nästa......Tvingar mig själv dit.....

dagens visdom :)

image170

fifteen minutes of fame....

Sådär ja.....Det var mina femton minuter i rampljuset ;)


image169

rise and shine.....

Ännu en ny dag har grytt.......Inte lika trött som vanligt får jag väl säga. Men ändå trött.......Solen skiner i alla fall, så det är väl något att vara nöjd med......Eller hur.

Denna dag innehåller inte alltför många måsten som tur är. Jobba givetvis, det är ju ett måste, men annars inget.....Lämna in deklarationerna är ett annat måste.....Som vanligt i sista minuten och på vanligt papper......Alla andra följer sin tid och gör det på nätet men inte vi inte ;) Varje år samma visa.....Glömmer och glömmer, men idag ska jag i alla fall lämna dem på väg till jobbet och inte behöva köra in på kvällen för att jag glömt.......

Nu en god kopp kaffe och genomgång av bloggar innan barnen ska upp..............

image168

sova, sova, sova....

Japp, nu är det snart dags att krypa till kojs...........Känner hur kudden ropar på mig. Fick just en träig huvudvärk...Men eftersom det är dags för sängen så är det ju inte hela världen....Eller hur.

Ännu en jobbdag i morgon........dags för bandy igen:). Alltid lika kul, fast jobbigt för stackars kroppen som egentligen inte vill......Men jag vill ju så den får tåla det för jag bestämmer ;)

Sov gott alla goa........

image167

hahahaharry....

image166

är det tisdag?????

Satt här i soffan och läste lite bloggar när jag med ett halvt öra hörde på TV-n att Ugly Betty skulle börja......"Är det repris idag?" tänkte jag då..........Sekunden efteråt insåg jag att det faktiskt är tisdag idag....;) Har känts som söndag hela dagen ju..........Jippi, det innebär nytt avsnitt och inte repris:D

image165

   

Update 20.56: Stackars Betty......
 Så dissad :(  

dagens visdom:)

image164

kväll

Hemma igen....Ja jag sa ju att jag bara skulle jobba några timmar. Närmare bestämt blev det fyra timmar i dag:). Har även avklarat kvällsmaten som idag bestod av pasta med köttfärssås.......Det var gött;).

Lilla bäbisen(katten) springer omkring här just nu och jamar för fulla muggar......Jag tror att hon vill gå ut men det får hon inte....Först måste vi skaffa P- piller åt lilla damen. Vill ju inte ha hela huset fullt av bäbisar:). Men hon blir sååå ledsen när hon inte får gå ut med stora katten.....

Nu ska jag sätta mig tillrätta och gå igenom dagens bloggskörd för jag har inte haft mycket chans på datorn i dag....

just nu i himmelriket.....

image163Så här trevlig är min förmiddag......Underbart va! Blir så förbenat trött på de eviga bråken......Tar ju aldrig slut.

Nu ska jag i alla fall snart sticka till jobb, så då får jag ett par timmars lugn :s.........

Morgonsura gubbar klarar jag mig också utan just nu.......

morgonstund har guld i mun?

image162

God morgon alla. En liten illustaration av hur jag såg ut i morse visas här.....När jag klev ut ur sovrummet så stod stora sonen precis utanför dörren och skrämde slag på mig.....Shit vad jag blev rädd.Till saken hör att han i vanliga fall sover till middag, så inte räknade jag med att han var vaken kl.8....Eftersom hela huset är invaderat av sovande ungdomar så kan vi bara hålla till i köket så han får väl låna datorn en stund så får jag sitta och lösa ett korsord. Lite tråkigt är det för morgnarna är min stund då jag i lugn och ro läser tidningar på nätet och går igenom lite bloggar........Men, men man offrar sig för den lilla goingen......
Idag är det ett par timmars jobb som gäller för mig. Rätt skönt egentligen......Det blir ibland lite drygt att gå här när alla är hemma så det är skönt att komma hemmifrån;)
Ha nu en bra 1 maj alla........