fattar noll......

Under de senaste dagarna har mitt besöksantal ökat till mer än det dubbla mot vanligt........Förstår inte detta då jag inte skrivit något på ett tag och jag vet inte om någon kanske har länkat till mig. Hittar i alla fall inget.......Men välkomna ska ni vara alla nya:)

image931

Nu börjar vi sakta men säkert komma i ordning i lägenheten......Vi tar ett rum i taget. Kök, vardagsrum och dotterns rum är nu färdiga......Stora sonen har fått sin säng hopskruvad så han kan sova ;) Men minsta sonen är inte hemma under lovet så hans rum får vänta till sist........Känns himla bra nu förutom att det finns massor av fönster och jag har inte gardiner till alla........Så de får vara utan så länge. Samma sak med taklampor......Mycket mer rum som behöver lampor ju:) Men det löser sig väl i halvlek:)
Jobbar idag sen har jag en dag ledigt sen är det helgjobb som gäller.......

måndag.....igen...

image929


Pust, vilken helg.....Var totalt slutkörd i lördags kväll så jag tog det halvlugnt i går......Har ställt i ordning i köket, vardagsrummet och lite i en av grabbarnas rum......Men än är det mycket kvar. Sååå mycket grejer man har. Men det allra tråkigaste jobbet återstår......Städa huset. Fy sjutton vad jag inte vill det.

image930

Massor av fönster som ska putsas. Fast det har maken lovat att göra:) Denna veckan är det höstlov och det innebär mer jobb för min del......Jobbar massor denna veckan, precis när jag behöver vara ledig. Men, men, sånt é livet ;). Måste dra nu....Jobbet väntar.

time to go to sleep.........jäsp:)



image928

fy bubblan......

Fy på mig.....Såå självupptagen att jag glömmer av systra min.

Grattis på födelsedagen storasyrran:)


image926

jaha...

image923


Satt och kikade igenom min blogg lite......Gamla inlägg och så. Ska bli kul att kunna skriva lite spontant igen.....Lite roligare inlägg och så. Som det varit de sista månaderna har det mest blivit en del ego......Mest om hur jag mår och hur allt går......Visst det var väl syftet med bloggen från början men det var kul att kunna skriva lite annat med.

image924

Nu har nedräkningen börjat :) Kan knappt bärga mig till i morgon ju........Sover på jobb i natt och sticker hem vid åtta i morgon bitti......Sen är det full rulle:) I morgon kväll sitter jag i min lyxlya och käkar godis..........

image925

slutkörd......

image72


Finally.....äntligen.....en dag kvar:) Trött så det snurrar nu.....Skulle egentligen röja det sista idag men överlåter det på maken. Ska jobba senare idag och innan dess ska jag hinna med en massa annat så jag måste nog koppla av lite också......För imorgon går det stora flyttlasset. Sen om någon vecka kommer bredbandet och sen blir det fart på bloggandet igen:) Ska bli skönt sen när allt lugnat ner sig och man får ett normalt liv igen.....Det har ju varit fem månader av förtvivlan och skitliv.......Tack alla makter som varit inblandade.....Pusshej ses sen:)

snabbis.....

image922


Det blir en snabbis här idag.......Har nästan ingen tid alls. Jag är förbaskat trött just nu.......Ont i ben och rygg och sömnig som attan. Jag gör inget annat än packar, städar, cyklar fram och tillbaka och jobbar. Vill att det ska ta slut nu.....Jag börjar känna lite panik för att hinna bli färdig till lördag med allt.......Shit vad mycket det är. Men, men, vi får väl kämpa vidare för det måste ju bli färdigt.......
Nu hinner jag inte mer idag men vi hörs:)

vidskeplig.......

Nu ska jag berätta en märklig historia.....

image921


För många år sedan läste jag "Sagan om isfolket" som är skriven av Margit Sandemo. I samband med böckerna kunde man beställa ett halssmycke som föreställer en magisk rot, en alruna. Min mamma beställde ett och jag fick sen det........Jag använde det under många år men sen har det legat nerpackat under säkert fem år. För ca. en månad sen så fick jag tag i det igen och i min desperation över vår situation så höll jag "honom" i handen och bad honom hjälpa oss om jag lovade att han skulle få hänga runt min hals........Knäppt, jag vet......Men.......Nästa dag fick jag det glädjande beskedet jag behövde och sen har allt följts åt hand i hand.......Så vad ska man tro egentligen???? Jag vet i alla fall att det dröjer innan han hamnar i en låda igen:)

nä min själ.....

Nu kallar sängen på mig :) God natt och sov gott.......


image920

"shit pommfritt"....

image918



Snacka om att jag är trött........Har jobbat hela dagen och känner hur ögonlocken börjar bli tyngre och tyngre. Ibland när jag jobbar på helgen blir det nästan för mycket....väldigt intensivt. Men det är ändå härligt för tiden går fort och kul har vi :)
Mycket är det hemma också just nu......Hur mycket som helst att göra ju. Just nu har jag ont i mesta delen av kroppen......Så jag undrar om jag orkar hålla på en vecka till med packning och röjning. Jaja, jag måste ju men jobbigt är det:) Snart, snart är det dags......Känns verkligen superduper. Vill bara att allt ska vara färdigt nu. Shit vad jag alltid är otålig då. Allt ska hända på momangen......Jag är verkligen jättedålig på att vänta ;)

image919


I morgon kommer min lillebror och hjälper oss att flytta lite grejor till lägenheten så får vi bättre plats att röja vidare i huset.....Ska bli skönt. För emellanåt får vi knappt plats med oss själv mitt i röran, så att få undan lite otympliga grejor underlättar onekligen. Tack lillebrorsan :)

hejsan svejsan i lingonskogen........

image917


Ja, inte blir det mycket uppdaterat här inte.........Har väldigt dåligt med tid just nu och nästan ingen datortillgång. Det är fullt upp med packning och kastning.......Shit vad man samlar på sig. För oss blir det lätt så att eftersom vi inte har körkort så är det svårt att köra iväg med skräp man inte vill ha längre och därför samlas det lätt i källaren. Det är det vi får ta igen nu......Inte kul måste jag säga. Det tar en himla tid.
Var iväg igår med stora sonen på en slags samtal om autismspektrumstörning.......Äntligen. Jag har kämpat för detta i minst tio år. Jag har blivit beskylld för att ha bundit honom för tätt inpå mig och att det är därför han är som han är.......Men äntligen förstod de......Vi får en utredning och det känns så skönt. Det är ju faktiskt hans framtid det gäller. Senare i december ska jag även få utredning på lillkillen......Han har förmodligen ADHD. Ni kanske förstår att jag har fullt upp med dessa två gossar.......Det känns inte så ofta som om de är tonåringar. Många gånger är det som att ha två fyraåringar:) Men,men......Goare pågar får man leta efter, även om jag ibland vill slänga dem i väggen;)
See you later......

En snabbis.....

Jobbar idag..........Det är väl okej. Även om det är mycket nu så behöver jag verkligen komma hemifån ett par timmar då och då:)

image915


Är det någon som försökt flytta på cykel någongång? Gör inte det........Jag har redan tillgång till lägenheten och varje dag tar jag lite med mig på cykeln.......Ja, jag säger lite för i sammanhanget är det lite men på en cykel är det massor :). Men jag har ju sååå bråttom att flytta så för att underlätta på flyttdagen så kan jag ju ta dit en del..... Jag ska bara säga det att en "cykelflytt" gör susen på överflödskilona:) Jag tror att kilona kommer att rasa av mig under dessa två kommande veckor......Har redan gått ner två kilo senaste veckan.......

<---ser snart ut så:)

Nåväl.......Nu måste jag nog jobba;)

Kram..

brrrrrrrrrr.....

Fy fabian vad kallt här är:)

image914
Bilden är lånad
här


fullt upp...

image912


Shit vad det är kallt idag.........Flera minusgrader ute och inne är det inte heller speciellt varmt. Jädrans skithus man bor i:)
 
image913

Jag har fullt upp att göra här om dagarna........Vi flyttar nämligen om två veckor:).Så snart slipper man dålig isolering.......Vi ska flytta till värsta lyxlägenheten och kommer att slippa att cykla en massa för vi kommer att bo mitt i smeten.......Nästan granne med affärerna:) Snacka om att jag är glad men också stressad......Hur mycket hinner man samla på sig egentligen? Vi har massor att kasta.......Helt otroligt ju.

Nu hinner jag inte mer denna gången men jag återkommer snart:) Kramar......

jag lever......

image911



Jag har bara förbaskat dålig tillgång till dator just nu:) Jag hoppas på att kunna återkomma inom en snar framtid.....Allra senast på måndag skulle jag tro. Ha det riktigt bra så länge......Puss.

hej alla...

image910


Dåligt med tid att skriva här idag.....Vill bara tacka er goa för alla grattis:) Jag blir så glad......För er som undrar vad som hänt så dröjer det ett tag till innan jag berättar för jag har inte lugn och ro vid datorn på ett tag nu:) Ha det riktigt bra.....Kramizar

yes...........

image908



image909


Det gick vägen.......Tack och lov är allt räddat nu. Tack till dessa änglar som vågar satsa på oss, som har inget att vinna och allt att förlora..........Inom en månad kommer jag att kunna blogga normalt igen och jag kan än en gång leva ett normalt liv.....Vi kan fira en riktig jul.....Åh, det känns helt otroligt alltihop och jag är nästan gråtfärdig hela tiden. Men samtidigt är det såklart andra saker som ska till att stressa upp mig nu istället......Men det är bagateller i sammanhanget;) Tack för allt stöd jag fått här i bloggen.........Ni är underbara<3
Nu ska jag snart gå och lägga mig.....Fick just huvudvärk. Knäppt att det kan komma bara så:) Fast jag undrar om jag kan sova......Så mycket tankar som jag har i huvudet nu..... Shit alltså, jag kan knappt vänta de 2,5 veckorna som är kvar......

sorgligt.....

image907


Jag skänker en liten tanke till pojken som blev mördad på Kungsholmen i helgen.......
aftonbladet skriver en del om det idag....Det är så fruktansvärt tragiskt för alla inblandade. Jag kan inte låta bli att tänka på att killen bara är ett år äldre än min stora son......Det är ju bara ett barn ju. Och förövarna är inte äldre dom......Hur kan det bli så? Jag blir så ledsen när jag tänker på det..... Jag håller stenhårt i mina barn just på grund av att sådant händer.....Är så rädd att något ska hända dem.......

tävling....

image906

Jag skuttade runt lite i bloggvärlden och hittade en trevlig tävling...... På bloggen
theasrum hittade jag den:) Man kan vinna en personlig almanacka....... Joina du med...... Kan ju vara kul.....

på "västfronten" inget nytt.....

Kanske man kan säga ;)

image904

Än så länge har jag inte hört något om hur det blir.........Så förhoppnings får jag veta i eftermiddag. Fast nu har jag sagt så flera gånger så jag ska kanske hålla mun nu:) Tiden får härmed utvisa vad som sker.......För övrigt så har jag ännu en dag på jobbet framför mig......Stressig dag idag som alla måndagar:)

Ha det bra:)



image905

sådärja......

image902


Nu var städningen äntligen avklarad......Så nu kan jag strax bege mig hemåt:) Fast först måste jag sticka ner till tågstationen och hämta upp lillkillen.....Han har tillbringat helgen hos kusinerna och är just nu på väg hem:) Första gången han gjort resan själv......Jätteduktig har han varit, fast knäppa mamma ringt honom stup i kvarten;) Jag var så orolig att han skulle hamna fel ju.....Men inte han inte:)
Jag är jättetrött nu och det ska bli skönt att komma hem.....Söndagar är nog den dag i veckan som är värst att jobba. Vet inte varför men den är mer intensiv också måste man städa efteråt innan man får gå hem:) Hoppas att alla får en fin kväll så hörs vi i morgon:) Kram

image903

var é alla?

image901



image899


Väldans vad det var tomt i bloggvärlden denna helgen då.......Kan undra om det händer mycket kul därute........Eller så beror det på att jag inte uppdaterat så mycket sista dagarna. Vilket som så gör det ingenting, jag är bara lite komfunderad;) Nu har jag precis ätit kyckling med potatissallad......Det var gott men jag känner mig lite som en ballong just nu. Måste vara något fel på magen för så fort jag äter något så känns det så........Som om det vill upp igen. Kanske borde jag vara lite flitigare att ta mina B-12 vitaminer, för så här kändes det när jag blev sjuk från början......Fasiken vad jag glömmer ta dem.......Det är flera månader jag tog dem sist. Ska egentligen ta en om dagen. Nåväl......Ska bli mer ordentlig....Måste ju det om jag vill leva:)

image900

söndag.....igen:)

image898


Jag har inte hört något än........Blir snart tokig. Kanske har h*n inte fått tag i alla som behövdes och därför tar det lite längre tid......Får hoppas att jag vet till i morgon i alla fall:)
Idag jobbar jag........Lite småtrist dag är det allt.....Men det går det med.

godnatt.......

Sov gott <3





image897

blörk...

Jag fattar mig inte på mig själv....Sitter just nu med en mage som är uppspänd som värsta ballongen......Kan knappt andas ju:) Varför ska jag mitt i alltihop vräka i mig största tallriken glass och sen en hel paket russin??? Fy vad jag mår pyton.......Dumma, dumma A ;)

image895


nope....

image894


Det blev inte idag jag fick veta i alla fall......Men förhoppningsvis får jag veta i morgon:) .........Trött jag är nu. Har varit en tung dag tankemässigt......Så det tar ut sin rätt nu. Får väl lägga mig tidigt ikväll:) Kanske.....

inget är som väntans tider...

image891


Så jobbigt det är att gå och vänta på ett besked när man vill veta NU och meddetsamma:) Men,men, det kommer ju så småningom så jag får väl ge mig till tåls.......Men ont i magen har jag.
Idag är det jobb som gäller för min del.......

image892

Stackars maken blir alldeles ensam hemma i kväll. Alla barnen är ute på vift denna helgen och jag jobbar så ensam får han känna sig. Fast i morgon är det jag som får vara själv hemma, för då spelar ju MFF match och det ska såklart gubben gå på.....Men jag njuter av att vara ensam:). Värst är det nog för honom på söndag.......Fortfarande inga barn hemma och jag jobbar hela dagen och det är hans födelsedag.....Kul för honom:). Fast vi är ju alla hemma på kvällen så då får vi väl fira honom lite då.
Vilket underbart höstväder det är....Det är värsta högsommarvärmen.......Jag gick precis till affären och höll på att svettas ihjäl i min tunna kofta. Det är sååå härligt med sol och värme......

image893

saker händer.....

image889


Det verkar som om det kommer att ordna sig:D.......Jag får veta definitivt i morgon eller på lördag hur det blir. Det var bara några små detaljer som behövde gås igenom först....Men det verkar hoppfullt. Tänk att jag kunde vara så envis och ha all denna styrkan att orka ta mig igenom detta......Jag fattar inte det riktigt. Ja, jag ska väl inte ropa hej för tidigt men hoppas gör jag allt:) Tänk att det finns så genuint snälla människor.....Jag kan inte riktigt fatta det. Att man vill hjälpa någon utan att man själv vinner på det.....Det får mig att vilja bli en bättre och snällare människa. Om allt går vägen så kommer jag förmodligen att berätta en liten del om vad det handlar om.....Så att ni som hälsar på här förstår lite bättre....Men jag kommer att utelämna vissa delar......

Tack till alla mina fina vänner....Ni som kommer in hit och stöttar och är så fina. Jättetack till er som jag har viss annan kontakt med också, ni är guld värda......Bara att få "kräka" ur sig vad det är för problem man har till någon som inte vet vem jag är betyder massor......Annars hade jag väl varit en tryckkokare som snart hade varit färdig att explodera.

image890


Det känns lite riskabelt att skriva ut detta......Tänk om det inte går vägen. Usch så hemskt det hade varit, men jag behövde få berätta om det.....Det känns så otroligt alltihop.

det kom ett brev......

image888


Tänk så lite som kan göra så mycket........Idag när jag öppnade min mail hade jag fått ett brev från en kär bloggvän. För mig som har mycket taskigt självförtroende och nästan inga vänner är det en jättesak.........Jag blev verkligen jättesuperduperglad......TACK min vän.

solsken :)

image886


Idag skiner minsann solen här.......Jag satt innan idag på altanen där hemma och bara njöt en stund av värmen. Det kändes nästan som en vårdag....
Annars så är det jobb som gäller idag. Fast jag har ont i magen......Den där förbaskade magen som ger sig till känna med jämna mellanrum.....Men, men, jag överlever säkert det med:)
Imorgon har jag ett möte att närvara vid.......Ett möte med ineffektiva människor. De ska finnas till för att hjälpa människor men  allt de säger är att man måste hjälpa sig själv. Så varför finns de då? Bra fråga. Men jag ska i alla fall träffa dem och prata om vår situation så får vi se vart det leder.......
Ett ännu viktigare möte kommer att ske också i morgon eller på fredag.....Det är "änglarna" som vill träffa oss och se vad vi är för ena.....Det blir väl förhoppningsvis ett positivt möte.....Håll alla tummar och tår:)


image887

kanske.....

image885




Det verkar som om något ändå händer.......Fick ett telefonsamtal i går kväll från människan jag sökt en vecka.....H*n hade funnits på annat nummer som jag min nötta inte har. Nåväl......Vi ska träffas och sen förhoppningsvis blir allt bra......Hoppas.
Annars är jag ledig idag.......Ska mest bara slappa för det behöver jag. Ta en telefonpausdag ska jag också...När den viktigaste av dem inte behöver ringas så struntar jag i det andra också.....en enda dag. Grådassigt väder är det idag.....Tråkigt men sant.

Kram....

inget nytt:)

Inget nytt och kul har uppenbarat sig i helgen.....Men jag är väl inte den som ger upp i första taget. Fast jag måste medge att jag emellanåt sitter där hemma och gråter så tårarna sprutar:)

 image882

Men när jag gjort det så är det nya tag som gäller....Tack till alla för fina kommentarer.....Tyvärr har jag dålig tid att svara er var och en personligt idag...Det får bli ett kollektivt TACK.....För att ni finns:) I love you......

image883

måndag.....och lite egobilder:)

Jaha....Då var det gråa håret ett minne blott:) I går tog jag äntligen tag i saken och färgade håret. Var så oerhört trött på det nu......Så råttfärgat. Det var inte de gråvita stråna som gjorde det, för de är ganska charmiga.....Utan det var den trista färgen i övrigt. Så nu är jag äntligen svarthårig igen......Och ser genast mycket snyggare och piggare ut. Tänk vad lite hårfärg kan göra:)

image877


Jag har också varit och inhandlat lite nya kläder i helgen....Äntligen hittade jag ett par efterlängtade jeans :) Jag fick frångå några av mina krav och köpa dessa. Jag gillar egentligen inte när bakfickorna sitter en bit nedanför ändan. Man får då ingen snygg bak. Men tyvärr så fick jag acceptera det.......Annars sitter de som gjutet. Köpte mig också en snygg tröja...Svart såklart:)

image881