när kommer sommaren?

Nu börjar jag bli trött på det här gråa vädret.....Vill ju ha sol NU. Hela tiden går jag och tittar efter glipor i molntäcket i förhoppningen att det ska klarna.....Tji får jag;)
Jag är nog världens mest obotliga optimist......Tror ju alltid på mig själv när jag tänker att snart kommer solen.....Hela tiden tänker jag så. Vad är det med mig? Tröttnar jag aldrig.......Nåväl, hoppet är ju det sista som överger människan:)

image426


Snart dags att jobba i alla fall, så då behövs inte det fina vädret men det får gärna komma till jag ska cykla hem.....Kan förresten undra om jag får hem maken och dottern i dag......Som vanligt så strular tågtrafiken här i skåne och massor av tåg är inställda idag pg.a. nedfallen ledning......Undrar förresten om de kom till jobb och skola i morse:) Det hände tydligen redan i natt och blir inte fixat förrän i kväll någongång.....
image427


Idag har jag bestämt mig för att göra något åt vikten.....Den ökar lite lite varje vecka....Eller egentligen inte, det bara känns så men magen och låren har faktiskt växt:) Eftersom jag en gång i tiden vägt en bra bit över hundra kilo så måste jag ibland ta några veckor då jag håller igen på mat och godis lite.....Det gör att jag övrig tid kan äta relativt normalt och to.m. frossa då och då. Så idag är det dags igen och jag vill gå ner i alla fall fem kilo....Högsta önskan är dock att gå ner tio, men det är inte realistiskt.......Jag är ändå ganska normalviktig nu ( 70 kilo till 178 cm.). Hade tänkt att först ta någon dag då jag byter ut några mål mot nutrilett:) och sedan äter nyttigt......Får väl se hur det blir med det;)
image428

Kommentarer
Postat av: Blogglösa Camilla

Brukar byta ut middagen mot Nutrilett ibland. Det går bättre i tanken, än i verkligheten. Det är ju inte så gott att dricka.

Postat av: Elisabeth

Men jag skickade ner lite solsken imorse? Kom det inte fram...??
Vikt/längd? Jag är så kass på detta! Vad folk väger, hittan o dittan...! Har varit både "rund o god" och " smal som en benget" och nu är det väl... nja, lite mindre än vanligt..! Men jag vet uppriktigt sagt inte vad jag väger - antagligen för att jag aldrig har brytt mig om varken min, eller andras vikt....! När andra pratar om Nutrilett och GI-metoden känner jag mig... dum! Varför kan jag ingenting om det? Varför är jag inte ens intresserad? Fel på mina gener kanske?
Tack! För att du bara ÄR...!
Kram..

2007-06-04 @ 20:07:16
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: A

Camilla: Samma sak med mig:) Går nån dag sen är det kört....
Elisabeth: Var glad att du ser det på det viset. Jag känner mig ofta patetisk som tänker så mycket på hur jag ser ut;)Sen ibland så bryr jag mig inte ett smack....Tack för att du ÄR...Kram

2007-06-06 @ 20:17:23
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback