Snart iväg igen...





Jag hade tur och kunde gå hem en stund tidigare från jobb.... Så nu har jag hunnit äta lite innan föräldramötet =) Det blev tre kokta ägg, keso och lite jätteräkor.... Det var smaskens och nu är jag mätt =)
Om en kvart är det dags att kila till tåget..... Hoppas mötet inte varar för länge ikväll för jag är lite mörkrädd......Hehe, vilken fegis ;) Nä.... Maken följer inte med för jag vill ha någon hemma hos grabbarna =)

Kommentarer
Postat av: Ann

MUMS ! Vad gott det lät!

Postat av: Ulla

Jag är oxå mörkrädd, så du behöver inte känna dig ensam. Det är konstigt, fast jag är mörkrädd så måste jag, om jag hör något mitt i natten, gå upp och kontrollera vad det är.

2008-08-26 @ 19:30:58
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Du har fått en utmärkelse i min blogg!

2008-08-26 @ 19:43:52
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: christel

Hej mitt i kvällen ! Sitter o läser lite hos dig o undrar om du kollat benen ? Har du inte gjort det så gör det för det tar oerhört på krafterna o ha så ont... Tycker att du borde få åka i väg på en spahelg bara för dig själv du e ju igång alltid din stackare. Sköt nu om dig o har du inte vatt hos doktorn så få en tid o be dom kolla dig så att benen blir bra. Va rädd om dig det finns bara en som du......Kramar i massor från Christel. (tänk inte på att du måste ge kommentarer, ibland orkar man bara inte o vi finns kvar när du vill o känner för det)

2008-08-26 @ 22:18:12
URL: http://kristallens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback