Kanske dör man....

... av stress!!!

Ingen bra dag helt enkelt... Jobbar och var hemma på timmar. Då stressade jag upp mig kopiöst på att grabbarna bara vänder på dygnet.... de håller mig vaken på natten när jag behöver min sömn och sen sover de på dagen då jag skulle behöva hjälp. Fasiken vad man skämt bort dem..... Men jag orkar faktiskt inte mer.

Just nu sitter stressen i vänster skulderblad och strålar ut i vänster arm!!! Jippie va? Bara det stressar ju upp ännu mer..... Trött som satan är jag med. Men ja, sova får man ju göra i graven.... Där man kanske hamnar förr än väntat.

Men vad gör man??? Jag är dötrött på att ha två grabbar med funktionshinder och som dessutom har alla normala "tonårssymtom"..... Bajs.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Usch, jag lider med dig... För jag tycker det räcker med två "normala" (Ursäkta uttrycket, men jag tror du fattar vad jag menar?) tonåringar...

Kram!

Postat av: FruViola

Om jag säger så här...tonårsgrabb med funktionshinder och en 43 åring med förståelsehinder.;-) Det är också bajs...Så jag lider verkligen med dig. Försök att ta hand om dig! Kram

2011-11-01 @ 20:03:57
URL: http://fruviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback