Ni kanske trodde....

 
 
.... att jag inte överlevde den 21/12?  Men det gjorde jag minsann.....;) Haha
 
Och julen har jag också överlevt trots att jag knappt inga julklappar kunde köpa..... Var med mina pojkar hos mamma och där var lite fler syskon o syskonbarn så det var fullt hus. Lilla jag som mest e ensam blev så trött i huvudet av allt surr men trevligt var det :)
Och fast jag inte varit snäll så fick jag en liten julklapp av mamma och hennes man.... (har så klart fått nåt av finaste N också)
I det stora hela en bra jul.... Fast jag måste erkänna att jag känner mig fjuttig som inte kan ge mina barn finare klappar....
 
Idag ska de till sin pappa och jag ska börja packa.... I morgon bär det norrut och denna gången stannar jag 9 dagar..... Så skönt.
 
 

Två dagar...

 
Får väl se om vi bara har två dagar kvar att leva eller om det bara e snack ;) Jag tror egentligen inte på att jorden ska gå under den 21/12 2012 men en pytteliten del av mig e ändå lite nojjig... Tänk om liksom :) Haha...
 
Men om vi överlever övermorgon har vi snart julaftonen här..... Själv ska det jobbas hela helgen innan jul och det är väl okej men känns lite stressigt. Har ett par små saker att fixa men hinner jag inte så hinner jag inte.
 
Hoppas så att jag kan komma på nåt jättebilligt så jag kan köpa nån julklapp i alla fall... Till mina fina barn. Får väl se helt enkelt.
 
Annars längtar jag så klart efter nästa torsdag för då bär det norrut för mer än en veckas semester med min N..... Åååh, vad skönt det ska bli. Tror att jag är mycket nära flytt nu om jag får spekulera..... :)
 
Nåväl... Ha det bäst fina ni

Osynlig...

Jobbig känsla som kryper inpå ibland....
Känns som jag inte syns alls :/
 
Inte för någon.....
Visst e det lite patetiskt att känna så
 
 
Men livet går trots allt vidare....
Och om nån dag  eller så syns jag igen ;)
 

Fjams o trams...

 
 
Var bara tvungen....;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Tur med tåg...

 
 
 Hemma i söder igen.... Har haft sån förbenad tur med tågen.... Mitt första tåg upp i torsdags blev inställt så det bokade jag om redan i onsdags och sen gick allt som på räls... Inte var det många minuter som blev sena varken upp eller ner... Nåt ska man väl ha tur med ;)
 
Annars inget nytt.... Känner mig lite ledsen över bristen på pengar just nu... Tror inte jag alls har råd till några julklappar till mina barn :(
Dessutom gick mina vinterkängor sönder så jag får ha mina gamla som e trånga, kalla och sliter strumpor. Har inte råd att köpa nya..... Klarar mig oftast på mitt jäkla existensminimum men så blir det så här och jag känner mig så misslyckad.....
Ska försöka hitta på nåt litet att köpa till barnen...
 
 

Saffranscheesecake.....

 
Som jag och N bakat idag...
 
 
 
 
 
 

Hej...

Tänkte bara lämna ifrån mig ett livstecken ;)
Händer så förbenat lite i mitt liv så känns inte lönt att skriva här om det.... Bara jobb och irritation över myndigheter som har med sönerna att göra. Således inget av allmänintresse.
 
Ja, snö har vi fått men inget kaos här inte. Jag tar mig till jobb på mina fötter ;) Men håll gärna några tummar för att allt e lugnt o fint i morgon och att tågen går som de ska.... Det är nämligen dags för norrutresa igen och jag har så klart redan börjat noja mig......
 
 

Ja se det snöar....

 
På en jäkla dag har det fallit säkert 10 cm snö.... I skåne :O