Särskild dag....

Idag är det exakt fyra år sedan jag träffade min N första gången irl......
Herre gud att vi pallat distans så länge....
 
Jag älskar dig så mycket 

Söndagsmorgon....


Hyacintia.....


Ledig helg...

 
 
 
Ja, nu inleds min lediga helg på hemmaplan... Ska bli så skönt med sovmorgon ;)
I morgon nån gång kommer grabbarna hem hit..... Skönt men jobbigt.
 
Har haft en ganska bra vecka sen jag kom hem från norr.... Fått oväntade pengar och tagit tag i ett jobbigt telefonsamtal (har telefonfobi). Pengarna gjorde att jag kunde gå till frissan igår och tjo, vad jag är glad att ha en frisyr och inte bara pälsmössa :)
Har liksom håret på lite utväxt nu och kan därmet inte snagga med maskin längre. Vet inte om jag vill ha långt hår men längre än nu i alla fall...
Sen ringde jag lilla mamma och bestämde att jag och grabbarna bus firar jul där :) Känns så skönt att det inte bara blir vi tre... Dottern frågade så snällt om hon fick fira med sin pojkvän och hans familj och för mig är det självklart att en vuxen själv bestämmer... Bara hon mår bra så är jag glad liksom... Hon kommer ju säkert hit nån annan dag :)
 
För övrigt så vill jag åka "hem" nu.... För evigt ;)
 
 
 
 

Tisdag...

 
 
 
 Här sitter jag i min soffa och lyssnar på Mando Diao varvat med Ainbusk julvisor...:)
Kom hem från norr i går kväll och har varit iväg en sväng på jobb idag.... Annars bara slapp.
 
Mår lite tjyvtjockt i magen för jag har haft tandvärk i typ en vecka och bombat magen med ibumetin :/ Kanske inte det bästa men när malen flyger i plånkan finns inget att välja på....
 
Känner mig lite ledsen som vanligt men har inte kommit in i värsta deppmode än ;) Kommer väl om nån dag.....
 
 

Än finns det liv.....

.... i denna gamla tant.
 
Jag har jobbat helg och det är skönt att det är över och jag är ledig idag....
 
Jag har inte så himla mycket mer att säga egentligen...... Håller mig över ytan i alla fall... ett tag till. Men ska inte påstå att jag mår bra, även om jag låtsas från gång till gång. Urk, vilket skitliv.
 
Stora grabben har börjat sin praktik i en livsmedelsaffär och hans första intruck var att det var triiist men jag som känner honom vet att han behöver inkörningsperiod och peppade på honom. Mycket riktigt kändes det något bättre andra dagen och jag tror det kommer att bli än bättre denna veckan :)
Det stora smolket i bägaren då det gäller honom är att vi aldrig får nåt läkarintyg till honom trots att habiliteringen skickat utlåtande och sedan tjatat på läkaren att skicka ett. Detta var i våras och ännu inget!! Jag vill ha en god man åt grabben som kan bevaka hans intressen för jag orkar inte och sen ska vi ansöka om nåt bidrag på FK och till båda behövs läkarintyg.... Grrrrr.
 
Tills vi hörs igen... TjInG

Livet...

Nä... Jag har faktiskt helt tappat livsgnistan nu. Finns inget att hoppas på mer känns det som.... 
 

Nä....

När man är en människa utan pengar och med skulder så har man inga rättigheter.... Det är så det känns :(
 
Jag kan aldrig hävda mig nånstans och jag sitter fast i ett skruvstäd. Visst låter det negativt..... Men det är min verklighet.
Och jo, jag betalar sakta av skulderna (som om det nånsin försvinner) och jag finner mig i att inte ha nåt att röra mig med. Men det är jobbigt att känna sig "rättighetslös".
 
Jag sitter fast här för tid och evighet. För att jag inte kan be om nåt... Inte kan föreslå nåt.... Jag e inget.
 
Idag frågade min stora son mig om han får flytta!! Jag förklarade lite lätt att han är 20 år och bestämmer själv men kanske ska tänka på att man måste ha jobb och bostad då ;) Jojo.... Han vill flytta till Stockholm!!! Till sin flickvän..... Enligt honom kan han jobba hos hennes styvfar eller hennes pappa!!!
Hade varit kul om det funka men jag tror han måste ha lite mer mognad...Eller?
 
För övrigt är jag dödens trött idag.....

I can´t take this feeling anymore....

 
Så har det gått en helg igen då och i morgon startar en ny jobbvecka... Hoppas ryggen håller.
 
Idag har min kära dotter varit här och tjattrat bort ett par timmar... Riktigt mysigt :)
 
Annars har helgen varit lite trist... Cyklade en tur i går och hade tur att slippa regnet....
 
Och som vanligt saknar jag min älskade N....
 
Jag försöker sticka en tubhalsduk och så har jag målat naglarna :)
 
 
 

Jaha....


Ryggont och paranoia

Hela helgen har jag haft ont i ryggen... Typ i svanken. Igår kändes det bättre för att sen på kvällen sätta sig i ischiasnerven... Det högg ganska bra där hela kvällen.
 
I morse stod jag och sminkade mig då det small till rejält i vänstra skulderbladet... Jäklar vad ont :/ Gick iväg för att jobba för tyckte synd om medborgaren (jobbar som personlig assistent) som kanske hade fått vänta flera timmar på att få komma ur sin säng. Jag gjorde det som var viktigt sen ringde jag och sjukade mig för tror inte ryggen pallar med det andra jobbstället jag skulle vara på i eftermiddag/kväll. Det är bra mycket tyngre för ryggen.
Så nu sitter jag här.... Fy vad jag avskyr att ha ont.
 
En annan sak jag avskyr är min paranoia..... Att jag alltid tror att folk ogillar mig. Att jag knappt "vågar" gå ut  med soporna med risk för att stöta på någon.... Fattar inte varför jag är sån. Det är sjukt påfrestande faktiskt.
Jag är inte så hela tiden och inte överallt. Men här hemmavid känns det nästan alltid så.
 
Aja.... Annars är jag supermegaglad för min älskade flicka kommer och hälsar på mig på söndag... Har saknat henne....