WTF...

Något är allvarligt fel med luften här på jobb..... Varför i hundan blir jag alltid så jäkla sugen på sötsaker när jag jobbar????
Fast förresten... Kan ju vara all dötid som jag förr slog ihjäl med en cigg eller två!!!

Skit samma....Lär ju aldrig bli smal i alla fall ;)

Har ni trimmat kvasten nu tjejer???? Snart dax att fara iväg ;)


Skitjag...

Usch vad jag känner mig som skit... Ibland vill jag verkligen inte finnas. Så jobbigt att finnas liksom när man ändå bara känner sig alldeles misslyckad =(

Just nu hatar jag hur jag ser ut....Både viktmässig och hud och hår....Allt är bara fuuult. Jag hatar också att jag en gång försatte mig i det som idag ställer till det ekonomiskt.....Jag är helt enkelt en katastrof.

Varför kan jag inte hitta livsmening när jag är själv???? Allt känns bara pest när vi inte ses..... Fan, skjut mig.

Ska jobba i eftermiddag och i natt....Försöker hitta motivering att göra mig i ordning och kanske fixa lite här hemma innan....Hemmet förfaller och jag har bara varit hemma 4 dagar..... Jaja, kanske jag snart får lite fräs då....

Sluta nu...


Har varit iväg ett par timmar och jobbat...Det var kul =) Mindre kul är detta eviga illamående...... Massa yrsel också...... Vet i fasiken vad det är frågan om. Antar att det är magkatarren som spökar och yrseln har nog med min syn att göra för den kommer mest när jag byter avstånd....?

När jag ändå klagar kan jag ju gnälla över att jag svettas också.... Nackdelen med massa övervikt. När jag var mager frös jag alltid och jag föredrar nog fan det....Avskyr att svettas.

Meeen, nu ska jag sluta gnälla ;) Dags för en promenad i vårvädret =)

Tjing....

Skitalltihop....


Måndag och jag är ledig ännu en dag...Känns jäkligt bra då jag har värsta huvudvärken. Men i morrn börjar allvaret igen efter tre veckors ledighet.... Ska bli kul att komma tillbaka och förhoppningsvis med nya friska tag.

Har sån jäkla ångest över ekonomin denna månaden.....Fasiken vad lite pengar jag har =(
Och hyran är höjd...Visserligen bara lite mer än hundra kronor men det är också pengar.... Fan vad jag hatar det...... Jag har inga stora krav men jag vill i alla fall ha råd att äta. Jaja, gnällkärring. Det fixar sig säkert......

Ska snart få på mig lite kläder och gå en sväng...Behöver säkert frisk luft.

Gjöörk...

Pi fasiken vad jag mår pyton...... Ont i huvudet, illamående och trööött hela tiden. Började igår när jag åkte hem och vill inte ge med sig.... Jobbigt är bara förnamnet.

Sov länge idag men ändå behövde jag sova en stund nu på kvällskvisten. Kroppen är seg som klister..... Jaja, nog om det.

Har även varit iväg och fyllt förråden lite. Behövdes en hel del. Tvättar lite idag med, men var inte så mycket då vi ju tvättade lite innan jag åkte hem... Men jag måste väl kila ner och hämta det...Om kroppen nu vill lyda mig =/

Förresten saknar jag N massajättemycket ;)

Har ni gjort nåt kul då???

Nähä...

Det gick visst inte att stoppa tiden...=(

16 sköna dagar är till ända och denna damen sitter i detta nu på tåget på väg hem...... Endast två saker gör att det är positivt...Första klassbiljett med gratis internet och att jag snart får träffa mina barn igen.

Fy fan vad jag hatar detta...Ni anar inte ångesten som fanns direkt jag vaknade i morse....Ja, egentligen började det redan i går. Jobbigt som fan detta...... Men jag har haft det så fint och känner en oerhörd kärlek till N.... Tack för att du finns




Stop the time....



Dagarna går sin gilla gång och jag har det bra... Njuter av tiden vi har tillsammans. Men jag vill inget hellre än stoppa tiden.

Knasigt väder förresten... Sol och plusgrader och vårkänsor...Sen helt plötsligt yr snön igen och det blir massamånga minusgrader =/. Idag sken solen så vackert igen och även om vindarna var frysande kalla var det skönt med en morgonpromenad...Solen väcker verkligen livsandarna i en.

Men snart mina vänner är våren här på riktigt =) Åååååh. vad skönt det ska bli....

Fem dagar kvar till hemfärd..... Fi fan.

Inte mycket...


Har inte så mycket att skriva om....Nuet vill jag ju ha lite för mig själv så att säga ;)

Har det bra och våndas för hemfärden....Men det vet ni ju redan. Njuter av kärlek i alla fall.... Idag har det bannemej snöat....Vart blir våren av??? Jaja, har haft många vackra soldagar så jag ska inte klaga....

Nämen uj...Vilket skittråkight inlägg....Ber om ursäkt ;)
Kramen sötnötter.....


Love you N

Me happy...



Litet livstecken härifrån..... Jodå, jag lever och jag är lycklig. Maj gadd.... Saknar mina barn emellanåt så det kramar i hjärtat och jag längtar då efter en kram...Men annars är jag i himmelriket ;) Att man kan vara så kär..... Önskar så att det inte var dessa avstånd...Vill ju vara med älskling alltid.
Men just nu tar jag vara på tiden här.... Försöker leva i nuet, även om hemresan tränger sig in i hjärnan emellanåt. Men den tanken tränger jag ut igen för annars bara gråter jag. Menmen.... Jag lever och jag har det bra...:)

Solen har skinit så fint varje dag sen jag kom hit och även om det är lite kallt så känner man sig ju så glad av ljuset.... Nästan så man vill gå ut och vårskrika i skogen....Som Ronja ;)


On my way...

Så gott som färdigpackad.... Men hualigen vilken massa packning det blev. Ja, 16 dagar ska jag vara borta men det blir inte mindre tungt för det.... Får hoppas jag får allt med mig ;)

Ska bara packa ihop datorn med sen är jag redo för avfärd.... Åååååh, vad skönt det ska bli =) Lovar förresten att uppdatera lite under semestern....Ha det kanoners sötisar.


Knäpp man är...


Så sitter man då här....bara en ynka dag kvar så får jag åka till älsk. Ni anar inte hur skönt det känns..... Men, ja det finns ett men..... Varför drabbas man av sådana skuldkänslor???
fan, jag känner mig kass som mamma som bara åker från dem så här. Logiskt vet jag ju att jag har rätt att åka iväg men känslomässigt är det jobbigt. Menmen.... Jag vet at det bara behövs en dag så har jag kommit över det.

Vet ni vad???? I morgon åker jag och stannar borta 16 dagar.... Jag är lycklig!!!

Femtusen...

Tro det eller ej...Detta inlägg är nummer 5000 =)
På tre år har jag alltså hunnit göra så många inlägg i min blogg..... Tänk så många om dan jag gjorde förr...De har ju sinat betänkligt senaste året. Jaja....Grattis till mig som har sådan skrivklåda ;)


Jobbig mage...


Börjar tro att något står fel till i min mage.... Mår illa från och till hela tiden....Har ont mitt i magen.... väldigt, väldigt uppblåst mage. Ser gravid ut ju...... (upplysas kan att jag just nu har indianer i vassen så nej det är jag inte)Idag har jag inte ens ätit en massa onödigt men ändå känns det som jag frossat igen...Som att magen ska sprängas. Fan vad det är jobbigt.För en hypokondriker som jag är detta inte bra... Just nu har jag nämligen magcancer..... Blir inte bättre av att jag faktiskt har en sjukdom med förhöjd risk för just den sjukdomen. Men jag försöker trösta mig med att man inte kan äta då, och det mina vänner, har jag inte svårt för...än =/

Nä, nog om det. Har haft dottern med pojkvän på middag idag.....Tortellini med ostsås och örtbröd åt vi och drack vin till.... Glasstårta till efterrätt. Blev en trevlig kväll =)

Snart dags att sova.... Möte och jobb i morrn sen semester läääänge. Längtar, längtar till torsdag då jag äntligen åker till älsklingen

Congrats...


Kan knappt tro det är sant....
Att jag, unga kvinna ;)
Idag är mor till en 21-åring....

GRATTIS
söt, på din dag...
love you...



A new day in paradise...

Söndag och bara 4 dagar till semester =) Längtar.....

Har ont i huvudet idag men mår bara pyttelite illa...... Men jobbigt nog. '
Måste snart sätta lite fräs på mig för om typ två timmar kommer min söta mamma med en TV till mig.... Fattig mamma som jag är sitter jag med en gammal tjock-TV från montezumas tid. Nu får jag en tjock-TV som är nåååågot nyare ;) En föregångare till platt-TV. Ni vet en tjockisteve med platt skärm...Äsch, minns ju inte vad de kallas för. Menmen, en sådan är det i alla fall..... Med större bild än den jag har också =) Tack mamsen....
 Hmmm, kan det vara widescreen det heter???


Nä, marsch....




Feeling not so good...



Buhu....Jag é sjuk. Vaknade vid tre inatt och fick rusa på toa....Värsta kräkkaskaden =(
Trodde först det var mitt frosseri som kanske tagit ut sin rätt. Men sen sov jag förbenat dåligt fram till klockan ringde åtta. Upp och funderade....Bara tanken på att vara sjuk ger ångest. Vet ju hur svårt det är att få in folk på jobb...... Åh, vad jag försökte känna mig frisk men förgäves. Mår så illa och yrslar hela tiden så jag är glad ändå att jag stannade hemma...... Har tillbringat merparten av dagen i sängen.

Nu ska jag dricka en kopp ingefärste för jag kom på att det ska vara bra mot illamående =)

Pussen på er...

Övergödd...



Stannade hemma från det där mötet idag..... Mådde jäkligt illa också, så jag hade ingen som helst lust att sitta där. Nu mår jag bättre och hoppas det håller i sig för det vankas dygnsjobb i morrn.

Idag frångick jag mina principer....Big time ;)
Löjliga, löjliga jag äter såååå bra och duktigt hela dagarna tills det blir kväll då jag frossar i allt skåpen har att erbjuda. Så idag struntade jag i nyttigheterna redan från start.... Just nu känns det som jag snart ska spricka för jag har ätit konstant sen fyratiden....Joho, det är dagens sanning.

Men tack vare detta så känner jag inget dåligt samvete för att jag fördärvat en i övrigt bra dag med storätande på kvällen.... Smart va????

Egentligen tycket jag att jag är lite lagom konstig.... Varför äter jag en massa då jag mår illa???? Alla andra kräks ju bara de tänker på att äta. Men inte jag inte!!! Nä, jag ska bota illamåendet med mat och snacks jag ;)

Nä... Nu ska jag ringa och sen sova...PuSs.


Men va f*n....


Ännu en sån dag...... Jag känner mig deppig redan innan jag klivit ur sängen. Fattar inte varför det är så ibland. Har även huvudvärken från hell så jag funderar på att stanna hemma från ett jäkla möte idag. Orka liksom sitta att lyssna då..... Äh, får väl se.

Uäääck....Vad jag hatar det.

Menmen...vad gör väl det om tusen år? Solen skiner i alla fall och det är ju skönt =)

Ja é trött...


Hatar, hatar att sova på jobb.... Det låter överallt och det är stört omöjligt att somna om när jag väl vaknat. Så jag har inte sovit sen fyratiden i morse. Har ju legat i min egen säng sen jag kom hem i morse men inte där heller lyckas jag somna =(

Vet inte vad det är med mig och ljud... Senaste året har jag blivit så förbaskat ljudkänslig. Ibland gråter jag i ren frustration över alla konstiga ljud som stör mig. Jag som aldrig störts av sådant innan. Känner mig ju som värsta alien.... Detta gör att jag också tjatar och gnäller på grabbarna bus för minsta lilla ljud de gör. Bara de har TV-n på eftermiddagstid kan jag bli bäng...... Buhu för mig.

Ledig idag annars så jag kan ju slappa om inte annat. Bara ett möte på yngstingens skola senare idag. Så jag ska nog hinna ut en promenix i solskenet innan dess.... Tror bannemej jag ska smita ner i fusksolen med ;)

Ha bästa dagen söta ni....

Onsdag...


Ojojoj, vad solen skiner och värmer idag... Var precis ner i affären och det hade inte suttit fel med en promenad... Tyvär har jag att fixa innan jobb vid två.... Sen jobbar jag till i morrn.

Men, rena rama vårkänslorna får man i alla fall... Frös inte ens utan halsduk. Åh, vad jag vill att detta ska stanna nu. Men det kan man ju se sig i månen efter.

Ska som sagt jobba inatt.... Känns lugnt. Förutom att jag tappar en sovmorgon. Men vad är väl en bal på slottet ;) Bara åtta ynka dagar kvar tills jag åker....=)

Nä, göra lite nytta kanske innan jobb....

........


Ledig idag...



Ja, ledig från jobb men har tvättstugan hela eftermiddagen/kvällen..... Men jag slipper ju fara iväg och kan sjava omkring osminkad med håret på ända om jag vill ;) Skit samma om jag skrämmer slag på nån granne i källaren....En surburk mindre då bara ;)

Kanske kan jag smyga iväg till costa del solarium också.... Tur det fortfarande är vinter så man kan gömma sig under mössa och kapuschong......

Annars tänker jag nog inte göra ett skapandes dugg idag. Men det är väl tillräckligt antar jag.

 

 


En sån dag....


Jag avskyr att vakna med känslan av att detta är en skitdag..... Ni vet då man känner sig pissed off i samma sekund som man slår upp gluggarna ;) Så känner jag idag.......

Grått och trist ute......Jobb som vankas i eftermiddag och egentligen inte är betungande......Att trots att pojkarna inte är här så finns de i mitt huvud hela tiden ändå och oroar.... Att jag känner mig fet......Obefintliga tillgångar (läs:pengar). Allt detta hjälper till att göda det dåliga humöret.....

Nej, låt det bli en ny dag....